Haftalık Burç Yorumları- 29 Ocak Haftası

haftalik-burc-yorumlari-29-ocak-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-29-ocak-haftasi

29 Ocak- 4 Şubat haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

29 Ocak – 4 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Yaşamış olduğumuz Aslan dolunayından sonra enerjileri oldukça olumlu bir haftaya giriş yapıyoruz. Özellikle hafta başında sürpriz haberler alabiliriz. Sıra dışı fikirlerimiz oldukça desteklenebilir. Yaratıcılığımızın arttığı etkilerle  farklı düşünmenin faydasını görebiliriz ve yaşantımızdaki sorunları farklı bakış açısıyla çözümlemenin yolunu bulabiliriz. Aynı gün özellikle finansal konularda şans ve fırsatlar elde ederken ilişkilerimizde ise kendimizi şanslı hissedeceğimiz etkiler alacağız. Eğer ki alım satım gibi işlerimiz varsa bu gibi işlemlerimiz de kolay bir akışta istediğimiz şekilde sonuçlanacaktır.

Salı günü ise güç gerektiren konularda enerjimizi toplayarak harekete geçiyor olacağız. Yeni şeyler keşfetmek isteyebiliriz. Değişim başlatmak istediğimiz konularda aksiyon alabiliriz. Kendimizi kısıtlanmış olarak hissettiğimiz konularda bireysel davranarak özgürleşmek için adım atabiliriz.

Perşembe günü duygusal hayatımızla ilgili konularda kalıcı ilişkilere başlayabiliriz. İlişkilerimizde ciddi kararlar alabiliriz. Ruh eşimizle tanışmak ve uzun süreli bir birlikteliğe başlamak adına oldukça şanslı olacağız. İlişkilerimizdeki sorunları çözmek  kolay olacaktır. Aynı zamanda duygusal hayatımızda partnerimizin ilişkimiz için taşın altına elini koyması sorumluluk alması söz konusu olabilir.

Cuma günü ruhsal çalışmalar yapmak adına oldukça güzel bir günde olacağız. Affetme ve affedilme konuları gündemimiz olabilir. Bugün yaratıcılığımızı artıracak çalışmalar da yapabiliriz. Hafta sonu ise Egomuz ile isteklerimiz arasında kalabiliriz. Karşımızdaki kişileri bazı konularda ikna etmek isteyebiliriz. İrade gösterdiğimiz konulara odaklanarak istediğimiz sonuçları alabiliriz. Pazar günü kendimizi her şeyden izole etmek isteyip biraz daha içe dönebiliriz. Duygusal kaygılarımız artabilir yalnızlık ihtiyacı duyabiliriz. Yürütmek istediğimiz konularda ertelenmeler yaşayabiliriz.

29 Ocak – 4 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta kariyerinizle ilgili mutlu haberler alabilirsiniz. Gelirlerinizin artması için önünüze sürpriz fırsatlar çıkabilir. Bu olumlu gelişmelerle enerjiniz de fazlasıyla yükselecek, daha çok motive olup başarılı işler yapacaksınız. Cesur davranmalı, liderliği ele almaktan çekinmemelisiniz. Risk alıp başarılı olabileceğiniz bir dönemdesiniz. 

Finansal konularla ilgili olarak bu hafta kazanma şansınız yüksek. Size kazanması zor görünen bir gelir kapınız varsa bu hafta sürpriz şekilde o kapılar size açılabilir ve gelirleriniz artabilir. İşinizle ilgili konularda üstlerinizle görüşerek zam almanız ya da ekstra prim kazanmanız söz konusu olabilir.

Aile ve ev hayatınızla ilgili bu haftanız biraz hareketli geçebilir. Kalabalık toplantılara ev sahipliği yapabilir, yapmanız gereken bir işle ilgili de aile üyelerinizden yardım görebilirsiniz. Zorlandığınız konularda yardım istemekten çekinmemelisiniz. Hafta sonunda eviniz ile ilgili konularda beklediğiniz haberleri alamayabilirsiniz. 

Aşk hayatınızda ise ister mevcut ilişkinizde ister yeni yaşayacağınız ilişkinizde olsun artık bakış açınızı değiştiriyorsunuz. Kendi duygularınızı ve isteklerinizi daha çok ön plana alacak ve karşınızdaki insanın da buna göre davranmasını isteyeceksiniz. Eğer yalnızsanız geçmişte yarım kalan bir ilişkiniz tekrar yolunuza çıkabilir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta kendiniz için kararlar alabilirsiniz. Yapmayı sevdikleriniz ve bu konular hakkındaki bilgilerinizle yeni şeyler yapmaya başlayabilir, bir üst aşama için eğitim almaya karar verebilir, hobilerinizle ilgili ciddi adımlar atmaya karar verebilirsiniz. Bu hafta itibariyle size ve ruhunuza iyi gelen şeyleri daha çok yapmaya zaman ayıracaksınız.

Kariyerinizle ilgili konularda hızlı ve yoğun bir hafta geçireceksiniz. Ancak bazı konularda işin kolayına kaçmanız sizi biraz zorlayabilir. Kolay olanı seçmeniz eğer doğru yol ise yapılmalı, bunu unutmamalısınız. Bu hafta itibariyle kendinizi iyi ve güçlü bir şekilde ispat etmek ve görünür olmak isteyeceğiniz bir döneme giriş yapacaksınız.

Hafta boyunca hayatınızla ilgili bazı konularda inatçı tavrınız sizi zor durumlara ya da hayatınızdaki kişilerle tartışmaya itebilir. Kararlı olduğunuz konular olmalı ancak inatçı olmamaya dikkat etmelisiniz. Bu hafta kendi iç duygularınıza dönüş yapacaksınız ve size zarar veren kararlarınızdan vazgeçmek için uygun zamanda olacaksınız.  

Aşk hayatınızda şans sizin yanınızda olacak. Özellikle yalnızsanız ve aşkı arıyorsanız sezgilerinize güvenerek doğru zamanda doğru yerde bulunabilir, hayallerinizdeki gibi birisi ile tanışabilirsiniz. Eğer mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle ortak kararlar alacağınız, ortak hayaller kuracağınız bir hafta geçireceksiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta yeniliklerle dolu geçecek. Yeniliklere çok uygun olan bu haftada yeni iş, yeni ilişki, yeni bir proje gibi şeylere başlamak için mükemmel bir zaman. Şansın hep sizinle olacağı bu dönemde kapılarınızı korkmadan yeniliklere açabilirsiniz. Kendinizi yeniliklere açmanızla hedefleriniz ve hayata bakış açınız da değişecek.

Kariyer hayatınızda sorumlu olduğunuz proje ya da ekibinizin başarısı ile gözler üzerinize çevrilecek. Yeni sorumluluklar almanız için iş arkadaşlarınız tarafından destekleneceksiniz. Tamamlamanız gereken bir iş varsa, bunu tamamlayıp yeni başlangıçlara geçiş yapacaksınız. Artık kaygılı ve stresli dönemlerinizin sonuna gelip hayallerinize odaklanacaksınız.

Hafta ortalarında hayatınızda olan belli bir sorunla ilgili kafanızdaki soru işaretleri ve şüpheleriniz artabilir. Uzun zamandır duygularınızı açık etmekten çekinseniz de artık bundan vazgeçmenizin zamanı gelmiş görünüyor. Size yardım etmeye hazır olan çevrenizdeki insanlara izin vermelisiniz. Bu yakınlarınızla bağlarınızı da güçlendirecektir.

Aşk hayatınızda bir ilişki içerisinde olsanız da olmasanız da kalbinizdeki kişi ile bu hafta aranızdaki bağların güçlendiği, daha çok şey paylaşabildiğiniz ve kendinizi daha rahat hissettiğiniz zamanlar geçireceksiniz. Partnerinizin yaşayabileceği finansal bir zorluk ilişkinize yansıyabilir ama birbirinize destek olmanız sonucunda ilişkinizi güçlendirebilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta hayatınızın kontrolünü elinize alacaksınız. Bir süredir inişli çıkışlı zamanlar geçirdiyseniz bile bu artık sona erecek. Ev ya da aile ile ilgili yaşayacağınız bir sorunu aşmanızda bir kadının yardımına ihtiyacınız olabilir. Yardım istemekten çekinmemelisiniz. Bu sizin eksildiğini hissettiğiniz özgüveninizi de yerine getirecek.

Kariyerinizle ilgili konularda içinde bulunduğunuz koşulları iyileştirmek için çalışacağınız, daha güçlü bir konumda olmak için adımlar atacağınız bir haftaya giriş yapacaksınız. Bunu yaparken size yardımı dokunacak bir üstünüz, destek olan bir büyüğünüz ya da işle ilgili bir tanıdığınız size yeni bir vizyon kazandıracak ve önünüzü açacak.

Finansal konular bu hafta biraz daha fazla gündeminizde olabilir. Yaşayacağınız gelir artışıyla ya da beklediğiniz bir paranın elinize geçmesiyle gündemleriniz değişebilir, sizi heyecanlandıran olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayatınızı daha çok yoluna koyduğunuz ve hayallerinize yaklaştığınız dönemlere giriş yapıyorsunuz. 

Aşk hayatınızda sadece kendinizi düşünerek aldığınız kararlarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir. Hayatınızdaki kişinin ya da partner adayınızın da isteklerini göz ardı etmemelisiniz. İlişkinize daha çok değer vermeniz gerektiğini hissedeceğiniz durumlar içerisinde kalabilirsiniz. Eğer yalnızsanız gideceğiniz farklı bir yerde ilginizi çok çekecek birisi ile tanışabilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta işinizle ilgili sorumluluklarınızı düzene sokabileceksiniz. Normalde yaptığınız işlerin dışında bu hafta farklı sorumluluklar üstlenebilir, rutinlerinizi bozarak yeni çözüm yolları bulabilirsiniz. Hafta boyunca işinizle ilgili temponuz yüksek olacak ve yoğun günler geçireceksiniz.

Finansal konularla ilgili özellikle ticaretle ilgili bir işiniz varsa bu konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kısa süre içerisinde gelirleriniz artabilir, yaşam koşullarınız iyileşebilir, karşınıza çıkacak fırsatları erken fark etmeli ve bunlardan faydalanmalısınız. Kendinizi geri plana atıyorsanız artık ön plana çıkmalı ve lider olarak işi ele almalısınız.

Hafta boyunca işinizin yoğun olması ile birlikte kendinizi sorgulama içerisine girebilirsiniz. Uğraştığınız şeyleri gerçekten isteyip istemediğiniz, çalışmalarınızın bunlara deyip değmeme gibi konuları biraz fazla düşünebilirsiniz. Yakın dönemde hem maddi hem manevi, hem de fiziksel olarak koşullarınız oldukça iyileşecek.

Aşk hayatınızda ise özellikle yalnızsanız bu hafta size çok hayran birisiyle tanışabilir ve hızlı bir şekilde bir ilişkiye başlayabilirsiniz. İlişkideki denginin ve birbiriniz arasındaki uyumun sizin için çok önemli olması aklınızda sürekli soru işaretleri bulunmasına sebep olabilir. Daha fazla ortak planlar yapmanız ve paylaşımda bulunmanız aklınızdan bu soruları silecektir.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (3 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta hayatınızla ilgili genel olarak risk almaya hazır olacaksınız. Daha önce hiç gitmediğiniz bir yere gidebilir, arkadaşlarınızla sosyalleşebilir, oldukça farklı şekilde zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Özellikle hafta ortalarında her zamanki rutininiz size daha sıkıcı görünebilir, hayatınızda değişiklik yapmak için risk almaya karar verebilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda haftanız yoğun başlayabilir. Fazlasıyla çok telefon görüşmesi yapabilir, toplantılarda bulunabilir, uzun saatler boyunca çalışabilirsiniz. Bu kadar fazla sorumluluğun arasında iş arkadaşlarınızın desteğini yanınızda hissedeceksiniz. Bu hafta içerisinde işinizde yaşayabileceğiniz güç savaşlarına, özellikle yöneticilerinizle olan iletişimlerinize dikkat etmenizde fayda var.

Finansal konularla ilgili bu hafta para kazanma şansınız yüksek olacak. Eğer bir sorununuzu çözmek için kredi çekmek, bir borcu kapatmak, bununla ilgili bir yerden beklediğiniz bir para varsa bu gibi konularda adım atabileceğiniz ve olumlu sonuçlar alabileceğiniz bir haftada olacaksınız. Ayrıca ailenizle ilgili miras gibi konular varsa bunların da olumlu şekilde çözümlenebileceği bir haftada olacaksınız.

Aşk hayatınızda içgüdülerinize ve sezgilerinize güvenmeniz gereken bir hafta geçireceksiniz. Özellikle yalnızsanız yeni tanıştığınız kişilerle ilgili aklınızdan geçen şeyler, içinizden gelerek yaptığınız davranışlar size olumlu olarak dönecek. Mevcut bir ilişkiniz varsa çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir, varsa çocuklarınızla ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Çocuğunuz yoksa partnerinizle bu konuyla ilgili ciddi bir konuşma yapabilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta işinizle ilgili bazı önemli tavsiyeler alabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız bir kişi ya da işinizle ilgili size tavsiye verebilecek birisi size arada kaldığınız bir konuyla ilgili destek olacak. Daha önce yapmadığınız bir şeyi yapmaya karar verebilir, heyecanlı şekilde yeni bir maceraya atılabilirsiniz. Rutininizi kıracak, cesaret gerektiren bir atılım yapmaya karar vereceksiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta özellikle ailenizi ilgilendiren para ile ilgili bir konu varsa bunlar gündeme gelebilir. Ailenize ait ev ile ilgili olabilir ya da bir miras konusuyla ilgili olabilir, bunlarla ilgili oturup konuşarak bir karar verebilir ve plan yapmak için toplanabilirsiniz. Karamsar konuşmalar yapıyor olsanız da bu sorunun sonucu olumlu olacak.

Hafta boyunca yaşam tarzınızda değişiklik yapma isteği fazla ağır basabilir. Belki bir süre farklı bir yerde yaşamaya karar verebilir, taşınma konularını gündeminize getirebilir, hiç cesaret etmediğiniz bir şeye karar verebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanarak yapacağınız şeylerle kazancınızın da artmasıyla kendinizi kısa bir süre içerisinde çok farklı bir hayat içerisinde bulabilirsiniz.

Aşk hayatınızda bu hafta kendinizi biraz fazla duygusal hissedebilirsiniz. Bu duygusal haliniz duygularınızı geçmişte takılı bırakabilir. Özellikle hafta ortasından sonra aklınızı geçmişten çıkartabilecek ve size heyecanlandırabilecek bir kişi ile tanışmanız söz konusu olacak. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizin hayatında yaşanacak değişikliklerle birlikte ilişkinizin iyileşmesi ve derinleşmesi söz konusu olabilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta işinizle ilgili keskin kararlar verebilirsiniz. Hayatınızı daha kolaylaştırmak adına yenilemeye hazır hissediyorsunuz. Aklınıza koyduğunuz şeyi her ne kadar imkansız görünse de gerçekleştirebilecek, hayatınızda büyük bir değişim yaşayabileceksiniz. Yakın zamanda iş ortamınızdaki koşullarınız iyileşebilir, çok daha motive bir şekilde işinize devam edebilirsiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta özellikle ulaşım araçlarında bir değişim yaşayabilir, örneğin arabanızı satmaya karar verebilir, bundan fazlasıyla getiri elde edebilirsiniz. Kazançlarınızla ilgili yaşayacağınız bu değişim size sürpriz bir şekilde gelir artışı sağlayabilir.

Hafta boyunca kendinizi ifade etme isteğiniz yoğunlaşmış olacak. Özellikle aile ile ilgili konularda kendinizi daha çok ortaya koyabilir, daha net ifade etmeniz gereken durumlar içerisinde kalabilirsiniz. Bu yeni halinizle hayatınıza dair daha ciddi ve büyük kararlar almaya başlayabilir ve  aile hayatınız içerisinde daha fazla söz hakkına sahip olabilirsiniz.

Aşk hayatınızda kendinize güveniniz ve kendinizi çok net ifade etmeniz ile birlikte partnerinizle ilişkinizi derinleştirebilirsiniz. Eğer yalnızsanız güçlü sezgilerinizle sizin için doğru olacak kişiyi gireceğiniz kalabalık bir ortamda fark edebilir ve yeni bir ilişkiye hızlı bir giriş yapabilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta işinizle ilgili yoğun ama heyecan verici günler geçireceksiniz. Yeni bir işle ilgili çalışma yapabilir ya da yeni tanıştığınız biri sizi fazlasıyla heyecanlandırabilir. İşinizle ilgili yaşayacağınız bu değişim ve heyecanla hem başarılı hem verimli günler geçireceksiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta biraz daha fazla para harcama modunda olabilirsiniz. Önünüze çıkacak fırsatlarla birlikte çok daha cazip hale gelen satın alımlar yapabilirsiniz. İstedikleriniz ve önünüze çıkan fırsatlar para akışınızı zorlayabilir, o yüzden çok fazla para harcamadan istediklerinizi yapmanın bir yolunu bulmanız daha sağlıklı olacaktır. Hafta sonuna doğru yatırım yapacağınız alanlar, borçlarınızla ilgili alacağınız tedbirler daha çok gündeminize gelebilir.

Hafta boyunca sezgileriniz güçlü olacak. Hayatınızda yakın dönemde bir dönüşüm içerisine gireceksiniz ve bununla birlikte karşınıza sezgilerinize güvenerek kullanabileceğiniz fırsatlar çıkabilir. Doğru karar verebilmek için manevi uygulamalarınıza daha fazla zaman ayırabilir, kendi kendinize geçirdiğiniz zamanı arttırabilirsiniz.

Aşk hayatınızda sevildiğinizi hissettiğiniz olumlu bir hafta geçireceksiniz. İlişkinizde bir süredir var olan sorunlar varsa bunların çözümlendiği, hayatınızın daha çok düzene girdiği güzel bir zamana geçiş yapıyorsunuz. Eğer yalnızsanız geçmişte bıraktığınız ancak çözmeniz gereken duygularınız olan bir konu tekrar karşınıza çıkabilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta yeni şeylere açık olacaksınız. Kendinizi her zamankinden çok daha güçlü hissederek, özellikle kariyerinizle ilgili konularda liderliği ele alabilir ve doğru kararlar verebilirsiniz. İşinizle ilgili konularda şansınız yanınızda olacak. Ayrıca etrafınızdaki iş arkadaşlarınızın desteğini alacaksınız ve bu destek size enerji vererek daha çok şey başarmanızı sağlayacak.

Hafta boyunca arkadaşlarınızla ve yakınlarınızla son derece sosyal olacaksınız. Ancak bu sosyalleşme içerisinde harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Maddi konulara biraz daha fazla kafa yormanız gerekecek bir hafta içerisinde olacaksınız, o yüzden tasarruflu şekilde davranmak yararınıza olacak.

Özellikle işinizle ilgili yaşayacağınız gelişmelerle birlikte hayatınızla ilgili büyük bir karar vermeniz gerekebilir. Belki de iki seçenek arasında kalabilirsiniz ve vereceğiniz bu karar sadece sizi değil yakınlarınızı da etkileyecek bir karar olabilir. Bu kararı verirken sezgilerinize güvenerek ve gerçekten kendi istediğiniz şeyi düşünerek karar vermelisiniz.

Aşk hayatınızda bu hafta kararları siz vereceksiniz. Yani bir şeyin başlaması ya da bitmesi gerekiyorsa bunu düşünerek karar verecek ve uygulayacak kişi siz olacaksınız. Her ne kadar zorlansanız da bu hafta itibariyle ilişkilerinizin iyileştiği, değişimlerin yaşandığı ve önünüze çok daha iyi fırsatların geldiği bir hafta olacak. Olumsuz görünen bu değişim ilerleyen zamanlarda olumlu olduğunu size gösterecek.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta işinizle ilgili konularda cesur olacaksınız. Önünüze serilecek bir çok fırsatla birlikte ve yüksek enerjinizle işinizle ilgili duygularınız da harekete geçecek. Hayalinizde yapmayı düşündüğünüz bir iş varsa, iş değiştirmeyi düşünüyorsanız ya da farklı bir departmana geçmeyi düşünüyorsanız bunların kısa süre içerisinde gerçekleşmesi söz konusu olabilir.

Finansal konularla ilgili kendinizi yeterince şanslı hissetmediğiniz dönemler geçiriyor olabilirsiniz ancak bunların değişmesi için çok kısa bir süre kalmış durumda. Yakın zamanda işinizle ilgili olumlu değişimlerle birlikte gelirlerinizin artması, sürpriz kazançların elinize geçmesi ve yaşam standartlarınızın yükselmesi söz konusu olacak.

Hafta boyunca hayatınızda değişiklik yapma isteğiniz ağır basabilir. İşinizle ilgili yaşayabileceğiniz değişimle birlikte yaşam alanınızda da değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Uzun süredir aklınızda olan bu değişimle birlikte yeni bir hayata atılabilirsiniz. Bu değişimleri yaşarken kendinize zaman ayırmayı, kendinizi sakinleştirmeyi ve iyileştirmeyi atlamamalısınız.

Aşk hayatınızda hafta boyunca partnerinizle aranızdaki bağın daha derinleştiğini ve güçlendiğini hissedebilirsiniz. Bununla birlikte kendinizi ifade etmeniz, fikirlerinizi ortaya koyabilmeniz sizin için çok daha kolay hale gelecek ve ilişkinizde istediğiniz aşamaya geçebileceksiniz. Eğer yalnızsanız bir süredir platonik olarak peşinde olduğunuz kişi kısa süre içerisinde farkınıza varabilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta işinizle ilgili güçlü bağlantılar kurabilirsiniz. Bir süredir tanıdığınız ya da yeni tanıştığınız güçlü kişiler size yapmak istedikleriniz konusunda yardımcı olabilir ve desteklerini gösterebilir. Girdiğiniz ortamlarda liderlik yönünüzü öne çıkartabilir ve gözleri üzerinize çevirebilirsiniz. Hırsınızı biraz daha arttırmanız başarınız için gerekli olabilir.

Bu hafta itibariyle para ile ilgili konularda vermeniz gereken büyük bir karar olabilir. Koşullarınızı iyileştirmek için ya da var olan bir borcunuzdan kurtulabilmek için yapmanız gereken bir hareket varsa bu hafta doğru zamanda olacaksınız. Finansal koşullarınız kısa süre içerisinde iyileşecek, daha iyi yatırımlar yapabilecek ve daha iyi para kazanabileceksiniz. Bunun için sezgilerinize güvenerek doğru karar vermeli ve akıllıca adımlar atmalısınız.

Bu haftanın vereceği enerji ile birlikte hayatınızda size iyi gelmeyen kişilerden arınmak isteyebilirsiniz. Sosyal çevrenizde bir temizlik yapmanız gerektiğini fark edebilir, bu konularda akıl alabileceğiniz kişilerden yardım isteyebilirsiniz. Gelecek planınızda yanınızda görmek istemediğiniz kim varsa artık hayatınızda fazla yer işgal etmemeleri için adım atabilirsiniz.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız bir arkadaşınız, iş ya da özel hayatınızdan bir arkadaşınız olabilir, onun yönlendirmesiyle sizin için doğru olabilecek bir kişiyle tanışabilirsiniz. Tanışacağınız bu kişi siz hiç beklemeseniz de gerçekten tam olarak sizi uygun bir kişi olabilir. Bir şans vermek yararınıza olacaktır. Mevcut bir ilişkiniz varsa hafta sonundan itibaren partnerinizle sürpriz bir geziye çıkabilir, romantik zamanlar geçirebilirsiniz.


28 Ocak- 4 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!