Haftalık Burç Yorumları- 29 Temmuz Haftası

haftalik-burc-yorumlari-29-temmuz-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-29-temmuz-haftasi

29 Temmuz- 4 Ağustos haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

29 Temmuz- 4 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Ağustos ayı, hepimiz için astrolojik açıdan oldukça önemli etkiler içeren bir ay olacak. Özellikle ayın ikinci yarısı, ilişkiler açısından kritik süreçler içeriyor. İlişkilerimizde ani kopuşlar, ani barışmalar ve kontrol dışında gelişen olaylar söz konusu olabilir, bu nedenle dikkatli olmalıyız.

30 Temmuz’da, kendi değerimizin daha fazla farkında olup bolluk ve bereket enerjisini hayatımıza daha fazla çekebiliriz.

1 Ağustos günü, Güneş ve Ay düğümleri arasındaki olumlu açı, yaşam amacımızı daha net fark etmemizi sağlayabilir. Kendimizi ortaya koyma şeklimizi yaşam yolumuzda şekillendirebiliriz. Bu süreçte güçlü kişilerden hayatımızı etkileyecek önemli destekler alabiliriz.

3 Ağustos’ta Mars’ın Ay düğümlerine yaptığı olumlu açı, hedeflediğimiz konularda harekete geçmemize vesile olurken yapacağımız eylemler ve harekete geçtiğimiz konuların hayatımıza etkisi oldukça büyük olabilir. Bu süreçte başlatmak istediğimiz her konuda olumlu sonuçlar alacağımız bir dönemden geçeceğiz.

4 Ağustos’ta Aslan burcunda yaşanacak olan yeni ayda, Venüs Regulus sabit yıldızı ile kavuşurken Asc’ye zorlayıcı bir açıda olacak. Regulus sabit yıldızı kraliyet yıldızıdır ve kişiye büyük bir güç verir; ancak kişi gücünü kötüye kullandığında, verdiği gücü ani şekilde geri alır. Bu süreçte, güç elde ettiğimiz konularda gücümüzü kötüye kullandığımız durumlarda büyük kayıplar yaşayabiliriz.

Aslan burcunda yaşanacak yeni ayda, Merkür durağan pozisyonda olacağı için keskin kararlar almamaya özen göstermeliyiz. Bu süreçte her zamankinden daha fazla özgüvenli olabiliriz. Eksiklerimizi daha net fark edip eksik yanlarımızı iyileştirebiliriz. Yaşantımızda hedeflerimize ulaşmak için farklı şeyleri feda etmek durumunda kalabiliriz.

İlişkilerde yaşanacak şok gelişmeler bazı bedeller ödememize neden olabilir, ancak bunlar hayrımıza olacaktır. Ayrıca geçmiş acılarımızı çevremizdeki kişilerden çıkarmamaya özen göstermeliyiz. Gereksiz gurur yapmaktan uzak durmalıyız.

Aslan burcunda yaşanacak yeni ayda, geçmişte uğraştığımız konularda önemli fırsatlar elde edebiliriz. Bu süreçte ünlü kişilerle alakalı sansasyonel gelişmeler de söz konusu olabilir. Ayrıca kripto paralar bu süreçte çok fazla gündeme gelebilir. Bazı liderlerin bu süreçte daha fazla gündeme geldiğine şahit olabiliriz.

29 Temmuz- 4 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta iş hayatınızda bir süper kahraman gibi bir performans sergileyeceksiniz. Özellikle Salı günü kendinizi yoğun bir iletişim trafiği içerisinde bulabilirsiniz, bolca mesaj alıp gönderebilir, görüntülü aramalar yapabilirsiniz. Ayrıca önemli bir toplantıda veya iş görüşmesinde söz sahibi olma ihtimaliniz de yüksek olacak ve göz önünde olacaksınız.

Finansal konularla ilgili bu hafta kendinizi oldukça dürtüsel hissedebilirsiniz ve bu durum bütçeniz üzerinde etkili olabilir. Harcamalarınızı kontrol etmekte zorlanabilir ve kendinizi bir harcama çılgınlığı içinde bulabilirsiniz. Özellikle Pazartesi günü eğlence ve finans alanında ani ve acele bir karar almanıza veya beklenmedik bir masrafla karşılaşmanıza neden olabilir. 

İşinizdeki yoğunlukla birlikte ailenizle ilgili konular da gündeminize gelebilir. Kardeşinizden veya kuzeninizden bir telefonla beklenmedik bir haber alabilirsiniz. Eğer çocuklarınız varsa, alacağınız haber onların hayatını da etkileyebilir ve aile içinde değişikliklere yol açabilir. Bu yeni başlangıçlar, hayatınıza taze bir enerji ve olumlu değişimler getirebilir.

Hafta sonuna doğru aşk hayatınızda da yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Kendinizi duygusal olarak hassas hissedebilir ve akşamınızı romantik bir kaçış içinde geçirmek isteyebilirsiniz. Önyargılı planları bir kenara bırakıp anın akışına kapılmak, çok romantik bir deneyim yaşamanızı sağlayabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle ortak finansal kararlar alabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta kişisel ifade yeteneğiniz ön planda olacak. Özellikle Salı günü tüm dikkatler üzerinizde olacak. Düşüncelerinizi paylaşmak için söz alabilir, fikirlerinizi cesurca açıklayabilir ya da sosyal medya paylaşımlarınızı daha geniş bir kitleye ulaştırabilirsiniz. Ayrıca İş arkadaşlarınızla yeni fikirler üzerinde tartışırken daha yaratıcı ve özgür davranabilirsiniz. 

Finansal konularla ilgili şanslı bir döneme giriyorsunuz. Çeşitli kaynaklardan sürpriz para akışı sağlanabilir ve bu durum kendinizi bolluk içinde hissetmenizi sağlayabilir. Size borçlu olunan bir paranın ödenmesi, bir arkadaş ya da akrabanızdan gelen hediye, beklenmedik bir paranın elinize geçmesi gibi gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Hafta genelinde ev hayatınıza dair planlarda bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Ancak, sonrasında aileniz veya mülkünüzle ilgili yeni bir dönemin başladığını gösteren olumlu gelişmeler ortaya çıkacak. Bu ailenizle bir toplantı yapma veya tatil planlama için mükemmel bir zaman olacak. Ayrıca, evinizde yapacağınız değişiklikler, ev yaşamınızı daha keyifli hale getirebilir.

Aşk hayatınızda duygularınızı daha çok paylaşma isteği içinde olacaksınız. Bu durum, mevcut ilişkinizi daha renkli hale getirebilir, ortak hayallerinizi gerçekleştirmeye başlayabilir ya da yalnızsanız size yeni bir hayran kazandırabilir. Özellikle hafta sonuna doğru günlerde sizinle uyumlu olabilecek yeni bir adayla tanışma şansınız yüksek olacak.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta kendinizi yenilenmiş gibi hissedeceksiniz. Çevrenizdekiler, sizin daha öncekinden farklı bir şekilde göründüğünüzü fark ediyor olabilirler. Bu dönemde hayatınızda bazı önemli değişiklikler yapacaksınız ve bu değişiklikler başkaları tarafından belirgin bir şekilde gözlemlenecek, ayrıca fazlasıyla da desteklenecek.

Kariyerinizle ilgili bu hafta özellikle iletişim konularında bazı karışıklıklar yaşayabilirsiniz. Bu durum içerisindeyken olayları derinlemesine düşünmek ve yavaşlamak, netliğinizi artırmanıza yardımcı olabilir. Ayrıca bu dönemde, işinizle ilgili projelerde çalışma, performans sergileme, ikna etme veya yazma gibi görevleri yerine getirmek için mükemmel bir zaman olacak.

Sosyal ve profesyonel olarak çok aktif olma eğiliminde olsanız da hafta başında bir mola verme zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Bu dönem, tükenmişlik sınırına yaklaşmış olabileceğiniz bir dönem olabilir. Dinlenmek ve yeniden enerji toplamak için yalnız kalmaya ve kendinize zaman ayırmaya ihtiyacınız olabilir, buna dikkat etmelisiniz. 

Aşk hayatınızda duygusal olarak daha hassas ve yoğun bir halde olabilirsiniz, bu da eşiniz ya da partnerinizin fark edebileceği bir durum olacak. Partnerinizin sizin yanınızda olup destek olmasına izin vermelisiniz. Eğer yalnızsanız flört gücünüz çok yüksek olacak. Yeni tanıştığınız insanlarla kolaylıkla ilişki kurabilecek, yakın iletişim içerisine girebileceksiniz. Özel bir kişi ile her an tanışabilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta iş yaşamınızda takdir göreceksiniz. Özellikle hafta başından itibaren içgüdülerinize güvenerek bazı yeni fikirlerinizi öne sürebilir, bunun sonucunda da göz önüne çıkabilirsiniz. Profesyonel anlamda fırsatlarınız çok açık olacak. Ayrıca iş arkadaşlarınızdan daha çok destek görebilir, böylece başarılarınızı arttırabilirsiniz.

Hafta başında, bir arkadaşınızın etkisiyle ani ve büyük bir satın alma yapma eğiliminde olabilirsiniz. Bu tür alışverişler, bütçenizi etkileyebilir ve mali durumunuzu sorgulamanıza neden olabilir. Hafta sonundan itibaren alacağınız etkilerle varlık alanınızda yeni bir finansal döngüyü başlayacak. Bu dönem, para kazanma fırsatları ve refahınızı artıracak yeni yollar bulmak için ideal olacak.

Seyahat konuları ile ilgili özellikle bu hafta yurt dışı işinizle de ilgili  bazı seyahatler söz konusu olabilir. Özellikle bir havayolu seyahati fırsatı ile karşılaşabilirsiniz. Size göre uzak ya da gidilmesi zor bir yere çok uygun fırsatlarla gidebilirsiniz. Ayrıca, bu günlerde kendinize inanmanız ve içgüdülerinize güvenmeniz gerektiğini belirten mesajlar alabilirsiniz. 

Aşk hayatınızda aşk ve ilişkilerle ilgili düşünce ve konuşmaların ön planda olacağı bir dönemdesiniz. Eğer yalnızsanız, bir tanışma etkinliği, sınıf veya arkadaşlık sitesi aracılığıyla hayatınıza bir hayran katılabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa düşüncelerinizi kelimelere dökmek daha kolay hale gelecek. Aşkla ilgili, ilişkinizle ilgili dilekleriniz varsa bunlar bu hafta gerçekleşmeye başlayabilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta hayatınızda geniş bir vizyon açılıyor ve olumlu gelişmeler yaşanıyor. Bir arkadaşınızın desteği sizi fazlasıyla rahatlatacak. Bu kişi, iyi ve kötü günlerinizde yanınızda durarak, hayatınıza kattığınız şeylerin ne kadar değerli olduğunu size hissettirecek. Manevi olarak bu hafta kendinizi çok güçlü hissedeceksiniz.

Kariyer hayatınızda özellikle itibarınızla ilgili konularda dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Düşüncesizce paylaşımlarda bulunmak veya yersiz konuşmalar yapmak, çevrenizdeki insanların duygularını keskin bir şekilde değiştirebilir. Keskin düşüncelerinizi çok paylaşmamaya çalışmalısınız. Otorite figürleriyle tartışmaktan da kaçınmanız rahatınızı bozmadan bir hafta geçirmenizi sağlayacak.

Finansal konularla ilgili özellikle yaratıcılığınız ve bağlantılarınızın desteğiyle gelirinizde bir artış yaşanabilir. Kazanç gücünüzün artması, yaratıcı projelerinizin ve sosyal bağlantılarınızın getirdiği fırsatlarla gerçekleşebilir. Bu dönemde, finansal planlamalarınızı ve yatırımlarınızı destekleyecek yaratıcı fikirler bulmak, gelirinizin artmasına katkıda bulunacak.

Aşk hayatınızla ilgili olarak bu hafta kendinize güvenmek ve kendi ihtiyaçlarınıza odaklanmak en iyi seçeneğiniz olacak. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinize karşı sınırlarınızı daha net çizmeniz hem sizin hem ilişkinizin yararınıza olacak. Eğer yalnızsanız iş ilişkisi içerisinde olduğunuz bir kişi ile ani bir yakınlaşma yaşayabilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta olumlu enerjiler sizi bekliyor. Bu dönemde, sezgileriniz güçlenebilir ve geçmiş yaşamınıza dair içgörüler elde edebilirsiniz. Hafta boyunca yakınlarınızı, karşılaştığınız insanları aydınlatmak, motive etmek, ikna etmekle çok ilgili olacaksınız. Onlar için bir şeyler araştırmaya yönelebilir, onları motive etmek uğraşabilirsiniz.

Kariyer alanınızda bu hafta İtibarınız güçleniyor ve yaptığınız işler daha fazla ilgi görüyor. Bu dönemde yeni bir işe veya okula başvurma konularında şanslı olacaksınız. Bu dönemde sezgisel olarak yönlendirileceksiniz ve alışılmış rutinlerinizin dışına çıkmak isteyeceksiniz. Yüksek zihinsel enerjinizle iş arkadaşlarınızla beyin fırtınası yaparak heyecan verici yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili kendinizi iyi hissettiren ve zevkinize hitap eden şeylere yönelerek, bu dönemde finansal olarak da tatmin edici fırsatlar bulabilirsiniz. Para konusunda yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar benimsemek sizi mutlu edecek ve finansal açıdan tatmin sağlayabilir. Bu dönem içerisinde kendiniz için sizi mutlu edecek şeylere daha fazla harcama yapacaksınız.

Aşk hayatınızla ilgili bu hafta kalbinizden geçenleri ifade etme konusunda çok hazır hissedebilirsiniz. Mevcut ilişkinizde olumlu gelişmeler yaşanabilir, duygularınızı ve romantik hislerinizi açıkça ifade etmek, ilişkilerinizi derinleştirebilir ve sizdeki sevgi dolu enerjiyi artırabilir. Eğer yalnızsanız duygularınızı açıkça belli edeceğiniz bir kişiyle ani bir tanışma yaşayabilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta aşk hayatınızda samimi ve derin bağlar kazanıyorsunuz. Gizlice kaçıp sevgilinizle kaliteli zaman geçirmek için diğer planlarınızı iptal etme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Özellikle hafta sonu itibariyle yeni ayında da etkisiyle son derece romantik zamanlar geçireceksiniz. Aşk hayatınızda ciddileşecek kararlar almaya başlayacaksınız.

Kariyer hayatınız bu hafta ilginizi çekecek yeni fırsatlarla dolu olacak. Bilgi edinmek için çok istekli olabilir, ek bilgileri araştırmak için saatler harcayabilirsiniz. Bu bilgiler yeni bir hobiye dönüşebilir veya kariyerinizde yeni bir işe adım atabilirsiniz. Bu çalışkanlık ve hırsınız sizi kariyerinizde daha da ileriye taşıyacak ve yeni fırsatlar yaratacak.

Finansal konularla ilgili bu hafta para ile ilgili işleriniz yoluna girecek ve belki de kötü olduğunu düşündüğünüz durumunuz iyiye doğru dönüş yapacak. Bu süreçte, detaylara ve ayrıntılara çok fazla takılmamaya çalışın, çünkü bu hayal kurmanız ve büyük resmi görmeniz için bir fırsat olacak. Bütçenizi gözden geçirebilir, harcamalarınızı kısıtlayabilir, gelir kaynaklarınızı da arttırabilirsiniz.

Hafta başından itibaren önümüzdeki dönemde sosyal hayatınızda yeni bir sayfa açılacak. Bu durum sosyal çevrenizi genişletmek ve yeni dostluklar kurmak için harika bir zaman da olmanızı sağlayacak.. Arkadaşlarınızla yeni ve farklı yollarla bağlantı kurmak ve yeni etkinlikler içeren topluluklara katılmak için istekli olacaksınız. Gireceğiniz ortamlarda ön planda olmak kendinizi çok iyi hissettirecek.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta iş hayatınızda beklenmedik destekler görebilirsiniz. Bir arkadaşınız, beklemediğiniz bir anda size şaşırtıcı bir yardımda bulunabilir ya da kariyerinizde yeni bir kapı açmanıza yardımcı olabilir. Bu hafta tanıdığınız birinden yardım almak için uygun fırsatlar karşınıza çıkacak ve kariyerinizde yeni bir dönemin kapıları açılacak.

Finansal konularla ilgili bu hafta yeni bir yatırım fırsatı hakkında bilgi alabilirsiniz. Bu fırsat sizi heyecanlandırabilir, ancak bu potansiyel para kazandırıcı girişimin hem iyi hem de kötü yanlarını tam olarak anladığınızdan emin olmalısınız. Duygusal kararlar yerine mantıklı ve stratejik adımlar atmaya özen göstermeniz yararınıza olacaktır.

Bu hafta becerilerinizi geliştirmenize ve kariyerinizi ilerletmenize yardımcı olabilecek bir seyahate veya kursa katılmayı düşünüyorsanız uygun zamanda olacaksınız. Bu dönemde, kendinize olan güveniniz artacak ve geleceğe yönelik daha sağlam adımlar atabileceksiniz. Ayrıca, aile ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde de pozitif değişimler yaşayabilirsiniz.

Aşk hayatınızda bu hafta yeni ve heyecan verici gelişmeler kapınızda olacak. Sosyal etkinliklere katılmak, yeni insanlarla tanışmak ve mevcut ilişkilerinizi derinleştirmek için harika bir zaman. İlişkilerinizde samimiyet ve uyum arayışında olacaksınız. Bu süreçte, kalbinizi açmak ve duygularınızı paylaşmak sizi daha da mutlu ve tatmin edici bir ilişkiye yönlendirebilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselenYay burçları, bu hafta iş hayatınızda önemli bir dönüm noktasına ulaşacaksınız. Hafta genelinde popülerliğiniz artacak ve çevrenizdeki insanlar sizi daha fazla fark edecek. Tanışmak istediğiniz kişilerle iletişime geçmek için mükemmel bir zaman. Bu dönemde, profesyonel ağınızı genişletme ve yeni iş fırsatları yakalama şansınız yüksek olacak.

Haftanın başında, zihniniz derin ve psikolojik konularla meşgul olabilir. Bu enerjiyi iyileştirici ve üretken bir şeye yönlendirmek, sizin için çok daha faydalı olacak. Özellikle spor, meditasyon ya da kısa gezi ve yürüyüşlere katılmak için zaman ayırabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren arkadaşlarınızla ve yakınlarınızla manevi olarak bağınız çok güçlü olacak.

Hafta genelinde maneviyat ve sezgi ile ilgili hisleriniz fazlasıyla ön planda olacak. Bu sayede sezgisel aleminizdeki enerjiniz, hayal gücünüz ve bilinçaltınız fazlasıyla ön planda olacak. Uzun süredir aklınızda olan sizi rahatlatacak bir seyahat, özellikle yurt dışı konuları gündeme gelebilir. Ayrıca evcil hayvanlar ve küçük hayvanlarla ilgili konulara da odaklanabilirsiniz.

Aşk hayatınızda da bu hafta önemli gelişmeler yaşanabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle daha derin ve anlamlı bağlar kurabilirsiniz. Birlikte daha fazla zaman geçirmek için yeni planlar yapacak, önceliklerinizi tekrar değerlendireceksiniz. Eğer yalnızsanız geçmiş ilişkilerle ilgili anılarınız canlanabilir. Geçmiş deneyimlerinizden ders çıkararak, yeni ve sağlıklı bir aşk hayatı inşa edebilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta iş hayatınızda cesur ve risk alıcı bir tavırla parlayacaksınız. Daha önce denemediğiniz şeyleri denemek ve sınırları zorlamak isteyeceksiniz. İşinizle ilgili yeni bağlantılar kurabilir, kendinizi öne çıkarabilirsiniz. Bu dönemi doğru değerlendirmeli, hedeflerinize ulaşmak için normalden daha fazla çalışmalısınız.

Hafta başından itibaren sosyal anlamda çok etkin olacaksınız. Profesyonel sorumluluklarınıza kısa bir ara vermek, sevgilinizle veya arkadaşlarınızla vakit geçirmek, dinlenmenizi ve yeniden enerji toplamanızı sağlayacaktır. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaş grubunuzla görüşebilir, zaman ayıramadığınız yakınlarınızla toplanabilirsiniz.

Hafta genelinde sağlığınızla ilgili önemli bir destek alacaksınız. Çevrenizdeki kişilerden iyileşmenize ve günlük hayatınızda daha iyi hissetmenize yardımcı olacak bazı bilgiler edinebilirsiniz. Bu sebeple de rutinlerinizi değiştirebilir, daha olumlu bir hal içerisinde hayatınızı yönlendirebilirsiniz. Pazar günü itibariyle bir dönüşüm sürecine gireceksiniz. 

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa bu hafta partnerinizle daha net iletişim kurabilecek, beklentilerinizi karşılayabilecek ve sorunsuz bir hafta geçireceksiniz. Eğer yalnızsanız aşkı size getirebileceğini tahmin etmeyeceğiniz bir kişi muhtemelen iş hayatınızda karşınıza çıkabilir. Bu yüzden iletişimlerinizde herkese karşı ılımlı olmanızda fayda olacak.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta geçmişteki bazı hisler yeniden canlanıyor ve havaya aşk kokusu yayıyor. Eğer aşkı arıyorsanız yeni biriyle tanışma fırsatınız olabilir. Arkadaşlarınız aracılığıyla bir randevuya evet diyebilir, birisiyle kahve içmeyi kabul edebilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partneriniz tahmin etmediğiniz kadar isteklerinize yoğunlaşacak ve bu sizi çok mutlu edecek.

Haftanın başında, bir projeyi araştırmak, bunu iş arkadaşlarınızla ve üstlerinizle paylaşmak için ilham alabilirsiniz. Öne çıkmak, bir grup konuşmasına liderlik etmek ve başkalarıyla strateji oluşturmak size güç verecek. Kariyer hayatınızda son derece başarılı ve görünür olduğunuz bir döneme giriyorsunuz, hedeflerinize daha fazla odaklanabilir ve sıkı çalışarak bunlara gerçekleştirebilirsiniz.

Finansal konularla ilgili aile ve ev meselelerine daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir, bu durumlara dikkatinizi yönelteceksiniz. Aile mülkleri ile ilgili çok olumlu enerjiler ve sürpriz haberler alacaksınız. Taşınma düşünceniz ya da yeni bir ev alma hayaliniz varsa bu gerçekleşebilir. Bu konularla ilgili olumlu etkiler sizinle olacak.

Hafta genelinde evinizde yaşayacağınız yeniliklerle birlikte ailenize ve evinize daha çok zaman ayıracaksınız. Yaşam alanınızın daha huzurlu bir hale gelmesiyle birlikte kendinizi daha iyi hissedecek, bu sayede de ailenizle yaşadığınız olumsuzluklar ya da sorunlar varsa bunları aşabilmek için kendinizde güç bulabileceksiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta algılarınız oldukça güçlü olacak. Yaratıcı bir projede bir iş arkadaşınızla bağlantı kurmanın öneminin veya yöneticinizle görüşerek daha fazla sorumluluk almak için yapmanız gerekenlerin farkına varabilirsiniz. Fazla çalışıp kendinizi stresli ve yorgun hissetmeniz halinde kendinize zaman ayırmayı unutmamalısınız.

Finansal konularla ilgili bu hafta sözleşmeler, anlaşmalar ve yasal konular sürekli etrafınızda olacak. Detaylı araştırdığınızdan emin olursanız doğru adımlar atabilirsiniz. Ayrıca refahınızı artırmak için günlük alışkanlıklarınızı değerlendirmek isteyebilir, değişiklikler yapmaya karar verebilirsiniz. Bu arada ihtiyacı olan birine yardım etmek de gündeminizde olabilir.

Bu hafta içerisinde aileniz sürpriz ve spontane bir şekilde bir kutlama için bir araya gelebilir. Beklenmedik birisinin evlenmeye karar vermesi, bir çocuk haberi ya da bir ev satın alınmasıyla ilgili büyük bir duyuru olabilir. Belki de aileden birisi terfi alabilir ve bu da ailede bir mutluluk kaynağı yaratabilir.

Aşk hayatınızda bu hafta mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle ilişkinizdeki uyum artacak. Aranızdaki çözmek istediğiniz sorunları çözebilir, isteyip adım atamadığınız şeylere karar verip harekete geçebilirsiniz. Eğer yalnızsanız gerçekten ilişki arayışında olan uyumlu birisi ile kısa süre içerisinde tanışabilirsiniz.


29 Temmuz- 4 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!