Haftalık Burç Yorumları- 3 Haziran Haftası

haftalik-burc-yorumlari-3-haziran-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-3-haziran-haftasi

3 Haziran-9 Haziran haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

3 Haziran – 9 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında Merkür’ün İkizler burcuna geçmesiyle zihnimiz çok hızlı çalışacak. Fikirlerimiz bu süreçte sabit kalmayacak, her konuda değişkenlik gösterebilir. Daha pratik ve çözüm odaklı olacağız. Özellikle Pazartesi ve Salı günleri, anlaşma, sözleşme ve ticari girişimler yapmak için güzel bir süreç olacak. İlişkilerde karşılıklı anlayış ve uyum ön plana çıkacak. Konuşmalarımız ve düşüncelerimizle başkaları üzerinde etki bırakmak kolay olacak.

Hafta ortasında, Çarşamba ve Perşembe günleri Venüs-Güneş kavuşumu yaşanacak. Venüs’ün yanık durumda olması nedeniyle ilişkilerde çatışma ve gerginlikler yaşanabilir. Bireyselliğimizi daha fazla düşünüp bencil davranabiliriz. İddialı kişilerden etkilenerek aşk hayatımızda görselliğe ve yüzeyselliğe çekilebiliriz. Ancak bu tarz başlayan ilişkiler uzun ömürlü olmayacaktır. Cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı bu süreçte dikkatli olmalıyız.

İkizler burcunda yaşanacak yeni ay, karşımıza her konuda birden fazla fırsat çıkarabilir. Kendimizi seçenekler arasında kalmış hissedebiliriz. İlişkilerde anlaşma, sözleşme, ortak gelirler ve birlik hareket edilecek koşullar söz konusu olabilir. Rigel sabit yıldızının yeni aya eşlik etmesi, iş hayatımızda yükselme, şöhret, önemli şans ve fırsatların kapımızı çalması, önemli kişilerle yeni bağlantılar kurma ve süregelen davalarda zafer kazanma durumları yaşatabilir.

Hafta sonu, Cuma gününden itibaren Venüs ve Satürn arasındaki zorlayıcı açı nedeniyle ilişkilerde kendimizi değersiz hissetmemize neden olabilir. Duygularımızı karşımızdaki kişilere anlatmakta zorlanabilir veya anlaşılmadığımızı düşünebiliriz. Finansal konularda bazı gecikmeler yaşanabilir.

Pazar günü, Mars’ın Boğa burcuna geçmesiyle her konuda düşünerek harekete geçmek isteyeceğiz. Bu süreçte kazandıklarımızı korumak ve elimizde tutmak önemli olacak. Kendimize belirlediğimiz hedeflerde son derece kararlı olabiliriz.

3 Haziran- 9 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta beklediğiniz fırsatlar biraz gecikebilir. Bir süredir uğraştığınız şeylerin karşılığını almanız bir süredir ertelenmiş olsa da bu hafta itibariyle beklediğiniz şeyler gerçekleşecek. Biraz daha sabırlı olmanız gerekebilir. Bu durum içerisinde öfkeli olmamaya dikkat etmelisiniz. Beklediğinize er geç ulaşacaksınız.

Finansal konularla ilgili yeni bir değişim sürecine gireceksiniz. Çevrenizdeki kişilerin de desteğiyle birlikte bir süredir yaşadığınız belirsiz ve gel git yaşadığınız süreçler düzene girecek ve maddi açıdan daha çok rahatlayabileceksiniz. Yakın çevrenizle ilişkileriniz ve iletişim becerinizle kısa süre içerisinde büyük getiriler kazanabileceksiniz.

Hafta genelinde kendinizi bir dönüşüm süreci içerisinde bulabilirsiniz. Ancak genel olarak mutluluk yaşasanız da bir aile üyenizle ilgili ufak bir sorun yaşayabilir, sabır göstermek durumunda kılabilirsiniz. Daha önceden de problem yaşadığınız bu aile üyesine karşı gelişen olaylarda kontrolünüzü kaybetmemelisiniz. Bu konuyu atlatınca kendinizi değişime hazır hissedeceksiniz.

Aşk hayatınızda son derece çekici olacağınız bu dönemde eğer yalnızsanız çekeceğiniz ilgiye kendiniz bile şaşırabilirsiniz. Sizin de ilginizi çekecek kişiyle birbirinize mıknatıs gibi çekilebilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa daha sabırlı ve dengeli tavırlar içerisinde olmanız partnerinizle ilişkinizi güçlendirecek. Partnerinizle ortak ve büyük kararlar verme aşamasına geçebilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta kariyerinizle ilgili büyük planlar kurabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız ne iş varsa bununla ilgili büyük övgü toplayacaksınız ve daha büyük bir hırs içerisinde olacaksınız. Ayrıca iş arkadaşlarınızla ortak çalışmalarda da büyük destek ve yardım görebileceksiniz. Yurt dışı ile ilgili seyahatler de gündeminize gelebilir.

Finansal konularla ilgili daha cesur ve kararlı adımlar atabileceğiniz bu hafta girişken tavrınızla kendinize yeni gelir kapıları açabilirsiniz. Hem harcamalarınızı daha tasarruflu şekilde yapmaya çalışabilir, hem de daha çok yatırım yaparak geleceğinizi garanti altına almaya başlayabilirsiniz. Belki bütçenizi biraz zorlayarak yaşam alanınızda yenilikler yapmaya karar verebilirsiniz. 

Hafta genelinde aile büyüklerinizden her zamankinden daha fazla destek görebilirsiniz. Bu sayede ailenizle daha çok zaman geçirebilir ve bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Ailenizin her zaman yanınızda olması size kendinizi daha güçlü hissettirecek. Çevrenizle olan konuşmalarınızda fazla uç ve aykırı yorumlarınız gerginlik yaratabilir, buna dikkat etmelisiniz.

Aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabileceğiniz bu haftada kendinize güveniniz ve iletişim beceriniz çok yüksek olacak. Eğer yalnızsanız ve aklınızda bir kişi varsa bu hafta doğru cümleler ve yaklaşımla ilişkiye bir adım atabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa İlişkinizde ileriyi düşünmeye başladığınız bir döneme girebilirsiniz. Almanız gereken gecikilmiş kararlar varsa bu hafta ciddi adımlar atıyorsunuz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta sezgilerinize güvenerek gelirlerinizde artış yaşayabilirsiniz. Kendinizi kazanma gücü yüksek ve bolluk için çok motive hissedeceksiniz. İdeallerinizde ne varsa bunun için gerekli tüm yollar size açılacak. Özgürlük hislerinizin yüksek olacağı bu hafta elinize geçen gelirlerle kısa geziler planlayabilirsiniz. 

Kariyerinizle ilgili konularda kısa bir süre içerisinde yolunda gitmeyen şeyler yavaş yavaş yerlerine oturacak.  Ayrıntılara daha hakim ve daha dikkatli çalışacaksınız ve kendinizi öne çıkartabileceksiniz. Ancak bu dönemde eğitiminizle ilgili ya da eğitim ile ilgili bir konu için bir ödeme yapmanız gerekebilir. Bu dönemde tanışacağınız kişiler sizin için önemli olacak.

Hafta genelinde kendinizi biraz yorgun ve huzursuz hissedebilirsiniz. Hayatınızın hareketli olması ve yoğun günler geçirmeniz böyle hissetmenize sebep olabilir. O yüzden bu dönem zarfında kendinize zaman ayırmaya daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Biraz daha yalnız kalma ihtiyacı hissedebilir, meditasyon yapabilirsiniz.

Aşk hayatınızda bu hafta etrafınız hayranlarla çevrili olacak. Yüksek iletişim becerinizle birlikte girdiğiniz ortamlarda fazlasıyla dikkat çekeceksiniz. Sosyal ortamlarda özellikle ilginizi çok çekecek birisiyle tanışabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle daha rahat iletişim kurabilecek ve ilişkinizi güçlendirebileceksiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta maddi anlamda yakınlarınızdan destek göreceksiniz. Bir süredir beklediğiniz bir para ya da onaylanacak finansal bir belge varsa bu hafta artık olumlu haberler alabilirsiniz ve istediğiniz şekilde sonuçlanabilir. Elinize geçecek para ve göreceğiniz destekle çok istediğiniz bir şeye sahip olabilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda şansınız yüksek olacak ve birçok fırsatla karşılaşabileceksiniz. Özellikle hafta ortasında kendinizi çok hareketli ve enerjik hissedebilirsiniz. Karşınızdaki kişiler sizin hızınıza ve çılgın fikirlerinize yetişemeyebilir. Biraz daha yavaş hareket etmenizde fayda var. Yakın zaman içerisinde çok güvendiğiniz birisi ile çalışma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Hafta başındaki günlerde bir arkadaşınızla fikir ayrılığı yaşayabilirsiniz ve ona doğru yolu göstermek için karşınızdaki kişiye meydan okuma gibi bir duruma girebilirsiniz. Sakin kalıp, düşünerek konuşmak işlerinizi kolaylaştıracaktır. Hafta sonundan itibaren daha sosyal ve uyumlu olacaksınız ve kalabalık ortamlar içerisine girmeye can atacaksınız.

Aşk hayatınızda duygusal anlamda yoğun günler geçirebilirsiniz. Eğer yalnızsanız yoğunlaşan duygularınızla karşınıza çıkacak biri ile yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizin geçmişte yaptığı bir hatayı fazla gün yüzüne çıkarmaktan kaçınmalısınız. Duygularınızı daha net anlatabilmek ve doğru iletişim kurabilmek sizin için önemli olacak.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta kariyerinizle ilgili çok büyük bir fırsat yakalayabilirsiniz. Bu daha önceden başvurduğunuz bir iş olabilir, ya da çalıştığınız yerde yükselmek için bir fırsat yakalayacak olabilirsiniz.  Her ne şekilde olursa olsun kariyeriniz yükselişe geçecek ve hız kazanacak. İşinizde yardımcı olacak önemli kişilerle tanışabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta fazlasıyla araştırmacı, bir şeyler öğrenmeye çalışan tavrınız daha ön planda olacak. Belki elinize ne alacağınızı ya da nasıl değerlendirebileceğinizi bilemediğiniz bir para geçebilir. Yakınlarınızdan fikirler alabilir, yeni başlangıçlar yapmak ve gelirlerinizi arttırmak için hem cesur hem akıllıca adımlar atmaya başlayabilirsiniz.

Hafta boyunca sosyalleşmek ve ön plana çıkmak için fazlasıyla istek duyacaksınız. Özellikle gösteriş yapmak ve övgü toplamak için planlar yapabilirsiniz. Yaşam tarzınızın dışına çıkıp daha farklı yerlere gitmeye karar verebilir, farklı etkinliklere kapılabilirsiniz. Bu sayede farklı ve renkli kişilerle tanışma fırsatı bulabilir ve hayatınızı da renklendirebilirsiniz.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız gireceğiniz yeni ortamların da sayesiyle çok ilginizi çekecek birisiyle tanışabilirsiniz. Kendinizi içsel olarak daha rahat hissedecek ve huzurlu bir ilişkinin ilk adımlarını atabileceksiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa duygusal olarak kendinizi daha kolay ve açık şekilde ifade edebilmeniz bağlarınızı güçlendirecek.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta yoğun bir çalışma temposu içerisine girebilirsiniz. Şu anda yapacağınız çalışmalar sayesinde geleceğiniz için de önemli adımlar atmış olduğunuzun farkında olacaksınız. Ayrıca özellikle hukuksal olarak beklediğiniz çözümlenmesi gereken konularınız varsa bu hafta olumlu sonuçlanabilir.

Finansal konularla ilgili bu hafta daha verimli yaşamak ve kolay şekilde gelirlerinizi arttırmak için yol arayacaksınız. İşinizle ilgili başarılarınız kısa sürede size yüksek kazanç sağlayabilir. İşiniz dışında bir gelir sağladığınız yer varsa bununla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu hafta içerisinde borç alıp vermemeye dikkat etmeniz yararınıza olacaktır.

Hafta boyunca yenilikler yaşamak için küçük seyahatler planlayabilir ya da farklı etkinliklere katılabilirsiniz. Ani şekilde bir yere gitmeye karar verebilir, ya da eğitim gibi bir durumla ilgili gitmek zorunda kalabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerle olan iletişimlerinizde bazı sorunlar yaşamanız söz konusu olabilir, bu sebeple kendinize zaman ayırmak için de istekli olacaksınız.

Aşk hayatınızda bu hafta şanslı ve sizi mutlu edecek bir gelişme yaşayabilirsiniz. Özellikle arkadaşlarınızla gireceğiniz ortamlarda çok ilginizi çekecek birisi ile tanışmanız an meselesi olabilir. Hayalini kurduğunuz gibi hayatınızı paylaşabileceğiniz bir kişi hayatınıza girebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa bu hafta partnerinize karşı daha duyarlı ve anlayışlı tavrınız ilişkinizi güçlendirecek.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta son derece kararlı ve başarılı olacaksınız. Özellikle işinizle ilgili araştırmanız ve öğrenmeniz gereken bir şeyler karşınıza çıkabilir. Başarı arzunuzla birlikte çalışkan haliniz gireceğiniz bu yoğunluktan başarı ile çıkmanızı sağlayacak. Bu dönem sonrasında yeni iş teklifleri almanız söz konusu olabilir.

Hafta genelinde finansal konulardaki kararlarınızda daha akılcı davranabilirsiniz. Bu sayede önünüze yeni fırsatlar da çıkabilir. Yaratıcı fikirlerinizle kazancınızı arttırmanız olasılığı yüksek bir dönemdesiniz. Ancak acele karar vererek hareket etmekten kaçınmanız yararınıza olacaktır. Hızlı kararlarla özellikle büyük alım satımlara girmemelisiniz.

İletişim konularında daha hassas olacağınız bu haftada ailenizle bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Ev ve aile konuları sizin için daha önemli hale gelebilir, bir süredir sorun yaşadığınız ya da aranızda soğukluk olan bir aile üyesiyle aranızı düzeltebilirsiniz. Daha huzurlu, anlayışlı, ailenizle yakın ve mutlu olacağınız bir döneme geçeceksiniz.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız bu hafta itibariyle yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Bol bol zaman geçireceğiniz ve çok da uyumlu olacağınız bir kişi hayatınıza kısa süre içerisinde girebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa yaşayabileceğiniz duygusal dalgalanmalar partnerinizi biraz zorlayabilir. Bu sebeple partnerinizle geleceğe dair planlarınız biraz ertelemeye gelebilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta ortaklaşa işler gündeminizde olacak. Özellikle kariyerinizle ilgili konularda takım çalışması ve liderlik gibi konular sizin için daha önemli olmaya başlayacak. Çok daha itinalı ve dikkatli çalışarak başarıyı elde edebileceksiniz. Ayrıca işinizle ilgili seyahatler yapmanız da gerekebilir.

Finansal konularla ilgili bu hafta ortak kararlar alabilirsiniz. Aileniz ya da partnerinizle birlikte önemli şeylere karar verip maddi güçlerinizi birleştirebilirsiniz. Ancak bu kararları verirken bazı riskler almanız gerekebilir. Sezgilerinize güvenerek doğru karar verebilirsiniz ve kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Yeni başlangıçlar, yeni gelir kapıları bu hafta itibariyle sizin için gündeme gelecek.

Hafta genelinde yaşamınızı değiştirmek için içinizde büyük bir istek duyabilirsiniz. Belki evinizle ilgili bir değişiklik veya taşınma gibi konular gündeminize gelebilir. Ayrıca kendinizle ilgili de değişiklikler, yaşam tarzınızı farklılaştırmak adına yenilikler yapmaya karar verebilirsiniz. Aile ilişkilerinde otoritenizi sarsacak bir durumda kalmak sinirlerinizi biraz bozabilir.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız bu hafta sizin için heyecan verici olan birisiyle tanışabilirsiniz ve sadece bu kişiyi düşünebildiğiniz bir duruma girebilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa son derece romantik zaman geçirebilirsiniz. İlişkiniz her zamankinden daha güçlü hale gelebilir ve geleceğe dönük ciddi kararlar verebilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Kendinizi yeni ve büyük bir değişim süreci içerisinde bulabilirsiniz ve hayatınızı istediğiniz şekilde dönüştürmek için güce ve heyecana sahip olacaksınız. İletişim becerilerinizin de yüksek olmasıyla çevrenizdeki kişilerin de yardımını ve onayını kolayca alabileceksiniz. 

Kariyerinizle ilgili konularda iş yerinizde yönetimle ilgili bir değişiklik yaşanabilir, ya da mevcut prosedür ve sistemler tamamen yenilenebilir. Çevrenizdeki bu değişimle birlikte siz de geleceğinizle ilgili önemli kararlar alabilir ve olumlu yönde kişisel bir gelişme sürecine girebilirsiniz. İş hayatınızdaki yoğunluk sizi biraz yorabilir ama bundan memnun olacaksınız.

Finansal konularla ilgili bu hafta başında ilgili iyi fikirler üretebilirsiniz. Sezgilerinize güvenerek gerekli adımları atabilirsiniz. Fazlasıyla kazanç sağlama olasılığınız çok yüksek, bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz. İşinizle ilgili de yaşayacağınız olumlu gelişmelerle birlikte hayatınıza daha çok bolluk getirebileceksiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa ilişkinizin derinleşeceği bir takım olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Partnerinizle birlikte ilişkinizin ciddileşmesi ile ilgili adımlar atıyor olabilirsiniz. Yalnızsanız yeni bir ilişkiye başlamak için olumlu etkiler altında ve şanslı olacaksınız. Arkadaşlarınızla gittiğiniz bir ortamda çok ilginizi çeken birisi karşınıza çıkabilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta finansal konularla ilgili şanslı olacaksınız. Özellikle müşterilerinizle yakın ilişki içerisinde bir işiniz varsa bunlar çok artabilir ve size tahmin etmediğiniz gelirler getirebilir. Bir süredir bir yerden beklediğiniz bir alacağınız varsa bu konu da bu hafta içerisinde çözümlenebilir. 

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta sorumluluklarınızın fazla olduğunu hissedebilir, hiçbir sorunu çözemiyormuş gibi düşünebilirsiniz. Ancak bu etki geçici, hafta ortasından itibaren işleriniz yola girecek ve hızlıca çözümlenecek. Hayatınız kısa süre içinde biraz daha hareketlenecek ve önünüze güzel fırsatlar çıkacak.

Hafta genelinde aile ya da çocuklarla ilgili konularda bazı iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Bu gibi sorunlar bu haftaki gündeminizde biraz yer kaplayabilir. Yaşayacağınız stresten uzaklaşmak için kendinize zaman ayırma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Aile üyelerinizle kısa geziler planlayabilir, arkadaş çevrenizle kalabalık buluşmalar planlayabilirsiniz.

Aşk hayatınızda son derece hareketli günler yaşayacaksınız. Bu dönemde biraz daha geçmişten çıkıp bugünü yaşamaya odaklanmanız gerekebilir. Yaşayacağınız bu hareketlilik hayatınıza yeni bir aşkı da birlikte getirebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle üstlendiğiniz sorumlulukları tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir, kendinizi fazla yorgun hissedebilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta kendi gücünüzün farkına varacaksınız. Fikirleriniz ve hayal gücünüz çok yüksek olacak. Heyecan dolu hissettiğiniz için planlarınızı ve fikirlerinizi hayata geçirmekte aceleci davranabilirsiniz. Kariyerinizde başarılı ve motivasyonunuzun yüksek olduğu bu dönemi iyi kullanmalısınız, önünüze birçok yeni fırsat çıkabilir.

Finansal konularla ilgili daha çok geleceğinize odaklanacağınız, maddi planlarınızı gözden geçireceğiniz bir döneme geçeceksiniz. Geçmişte aldığınız borçlar ya da krediler varsa bunlarla ilgili kolaylıklar karşınıza çıkabilir, kısa sürede bunları kapatma şansı bulabilirsiniz. Aile üyelerinizden de maddi anlamda destek görebilirsiniz.

Hafta genelinde kendinizle ve dış görünüşünüzle daha fazla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel istekleriniz, yapmak istedikleriniz sizin için çok daha önemli olacak. Kendinizle ilgilenmeniz ve yenilikler yapmanız kendinize güveninizi de arttıracak, daha sosyal ve hareketli günler geçirmeye hazır hissedeceksiniz.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız artan kendinize güveniniz ve sosyalliğinizle ilgi çekecek yeni kişilerle tanışabilirsiniz ve ilişki için şans verebilirsiniz. Yeni başlangıçlar için uygun zamanda olacaksınız. Mevcut bir ilişkiniz varsa bir süredir yaşadığınız iletişim problemleri bu hafta itibariyle çözümlenebilir ve partnerinizle daha yakın ilişki kurabilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta sezgileriniz çok güçlü olacak. Evrenden alacağınız mesajlar çok net olabilir ve bu sayede hayatınızla ilgili çok doğru adımlar atabilirsiniz. Hayatınızın her alanında hissettiklerinize güvenerek hareket edebileceksiniz ve kararlarınızın doğru olduğunu zaman içinde göreceksiniz. Aceleci tavırlardan kaçınmalısınız.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta sorumluluklarınız artabilir ve alacağınız yeni bir işle kendinizi biraz zorlanmış hissedebilirsiniz. Çalışkan ve heyecanlı hissetseniz de yoğunluk içerisinde olmanız size kafa karışıklığı yaşatabilir. O yüzden yaşayabileceğiniz yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmanız gerekebilir. Bu dönemi biraz yorularak ama sonunda başarı ile geçireceksiniz.

Finansal konularla ilgili uzun süredir yatırımınızı beklettiğiniz ve bununla almak istediğiniz bir şey olabilir. Bu dönem artık adım atmanız için uygun bir zamanlama olacaktır. Büyük bir mülk almaya karar verebilirsiniz ve bunun için gerekli yardımı çevrenizden bulabilirsiniz. İşinizle ilgili tanıdığınız kişiler size finansal anlamda büyük destek verebilir.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız bu hafta aşk hayatınızda sürpriz bir ilişki başlayabilir. Hiç aklınızda olmayan bir kişi ile heyecanlı ve romantik günler yaşamaya başlayabilirsiniz ve yeni başlangıçlara çok uygun bu dönemde yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle daha sosyal ve daha hareketli olacağınız huzurlu günler geçireceksiniz.


3 Haziran- 9 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!