Haftalık Burç Yorumları- 3 Nisan Haftası

haftalik-burc-yorumlari-3-nisan-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-3-nisan-haftasi

3 Nisan-9 Nisan haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

3 Nisan -9 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

İlişkiler adına oldukça önemli bir haftayı başlatırken haftanın ilk günü Merkür’ün boğa burcuna geçmesi ile ilişkilerde ve iletişimde güven duygusunun ön planda olacağı bir süreci başlatacağız. Bu dönemde havada kalan sözler duymak istemeyeceğiz. Kararlarımızda daha ısrarcı olurken fikirlerimizi değiştirmek zor olacak. Aynı gün Merkür’ün Plüton ile kavuşumu olacak. Fikirlerimizi karşımızdaki kişilere zorla kabul ettirmek konusunda ısrarcı olabiliriz. Yada etrafımızdaki kişilerden aynı baskıyı görebiliriz. Manipülasyonlara maruz kalabiliriz.

5 Nisan’da Merkür Satürn arasındaki olumlu açı kalıcı ve uzun vadeli kararlar almamızı sağlarken uzun vadeli anlaşma ve sözleşmeleri gündeme getirecek.
06 nisanda yaşanacak dolunayın etkisi ile ilişkiler mercek altında olacak. İlişkilerde hak hukuk ve adalet konuları devrede olurken 12 yıllık bir döngü son bulacak.
Dolunaya Uranüs Juno kavuşumu 150 derecelik olumsuz bir açı yaparken Jüpiter güneş ve Chiron aya karşıt açı yapacak. Dolunayda ilişkilerde adalet aradığımız bu süreçte kadersel tamamlanma yaşarken yaralarımız belki de daha görünür hale gelecek ancak artık gitmemiz gereken yolu bizi acıtsa da en iyi şekilde belirleyeceğiz.. İlişkilerde gerçekten ihtiyacımız olan duyguyu çok daha iyi farkederken kadersel dönüşümler yaşayacağız. Güneş tutulmasının etkilerini hissetmeye başladığımız bu günlerde terazi dolunayı bize ilişkiler anlamında önemli farkındalıklar yaşatacak. Bu dönemde hak eden hak ettiğini alacak.Adalet gök kubbeden gelecek.
Sağlık anlamında ise dolunay zamanında böbrek ve bel bölgemizle ilgili sorunlara dikkat etmemiz gerekir.
7 Nisan günü Venüs Neptün olumlu açısı ilişkiler affetme aşk ve sevgi konularını ön plana çıkaracak Ruhsal çalışmalar adına da uygun bir zamanda olacağız.

3 Nisan-9 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta oldukça rahat günler geçireceksiniz. Hayatınızı kolaylaştırmak için de adımlar atacaksınız. İşinize yarayacak yeni şeyler alabilir, alışkanlıklarınızı basitleştirebilirsiniz. Kariyer alanınızda işleri hızlı halletme yeteneğinizle diğer kişilerin önüne geçeceksiniz.

Finansal anlamda istediğiniz paraları kazanabilmek için harcama da yapmanız gerektiğini fark edeceksiniz. Yeni bir yatırım yoluna girebilirsiniz. Ya da yeni bir proje için atılım yapabilirsiniz. Yapacağınız bu hareketle kazancınızı katlayabilirsiniz. Bu dönemde para kazanma fırsatları ayağınıza gelecek. Yeteneklerinizin ön plana çıktığı bir hafta olacak. Uzun zamandır almak istediğiniz bir eğitim ya da kurs varsa bu hafta başlayabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey odaklanmak ve harekete geçmek. 

Hafta sonuna doğru dolunay etkisi ile geçmişteki bir ilişkiniz tekrar canlanabilir. Eskiden yaşadıklarınız size rahatsız edici gelse de duygularınızın eskisi gibi kaldığını fark edebilirsiniz. İlişkilerinizdeki sorunlarda değişim ve iyileşmeler söz konusu olacak. Aceleci davranmamaya dikkat etmelisiniz. 

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta tanıdıklarınızın yardımlarını fazlasıyla göreceksiniz. Hem kariyer hem finansal anlamda yeni bağlantılar kuracak ve bunların sayesinde güzel gelişmeler yaşanacak. Hiç beklemediğiniz kişilerin yardımını görebilirsiniz.

İşinizle ilgili değişiklikler gündeminizde olabilir. Hem çalıştığınız yerde hem de farklı yerlerden yeni fırsatlar söz konusu olabilir. Kendi hedefleriniz ve planlarınızla ilgili odak noktanızdan ayrılmamalısınız. Kendi çıkarları için sizi geri plana atmaya çalışan kişilere karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bu hafta sosyal açıdan hareketli günler geçireceksiniz. Yeni tanıştığınız kişiler ile arkadaşlık ya da özel ilişkilerinizi geliştirirken kendi önceliklerinizi ön planda tutmanız yararınıza olacaktır.

Hafta sonuna doğru dolunay etkisi ile  hayatınızla ilgili biraz daha kendinize döndüğünüz bir hafta olacak. Kendinizle ilgilenecek, uzun zamandır yapmak isteyip başlayamadığınız şeylere adım atıyorsunuz. Spora ya da diyete başlayabilir, sosyal ortamınızda değişikliklere gidebilirsiniz. Aşk hayatınızda partnerinizle yaşanması muhtemel anlaşmazlıklardan kaçınmalısınız. Acele ile ağzınızdan çıkacak sözlere dikkat etmelisiniz, sakin kalırsanız çok güzel gelişmeler sizinle olacak. 

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta istekleriniz size geliyor. Manevi olarak kendinizi çok iyi hissedeceğiniz bu haftada sezgilerinize ve iç görülerinize güvenmelisiniz. İsteklerinizle ilgili kapıldığınız olumsuzluklardan da kurtulacaksınız. Aklınızdan geçenlerin ya da rüyalarınızın gerçekleştiğini görebilirsiniz. Bu dönemde inancınız da çok yüksek olacak. Kendinizi fazla sorgulamamaya dikkat etmelisiniz, doğru yolda olduğunuzun farkına varmalısınız.

Kariyer alanınızda yeni sorumluluklar almak durumunda kalabilirsiniz. Potansiyelinizin yüksek olduğu düşünülüyor, sıkı çalışmanız gerekse de başarıya ulaşmanız kolay olacak. Takım çalışmasına da girmeniz gereken durumlarda yine öne çıkacak ve verimli çalışacaksınız.  Bu hafta kısa geziler, eğlenceli buluşmalar söz konusu olabilir. Kendinizi doğaya bırakmak isteyebilir, gitmediğiniz bir şehre seyahat planlayabilirsiniz. Aranızın kötü olduğu bir yakınınız, arkadaşınız varsa bu hafta ılımlı yaklaşımınızla sorunlarınız çözümlenecektir.

Hafta sonuna doğru dolunay etkisi ile  Aşk hayatınızda yeni tanışacağınız birinden çok etkilenebilirsiniz. Bu kişinin fazla karizmatik olmasıyla ani kararlar ve yakınlaşmalar yaşayabilirsiniz. Her şeyin hemen netleşmesini isteyebilirsiniz ama acele etmemelisiniz, kafanıza takılanlar kendiliğinden yoluna girecek. Aşk hayatınızda iyileşme dönemine giriyorsunuz. 

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta işinizle ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. Ani bir kararla iş değiştirmeye karar verebilir, farklı bir birime geçebilir, kariyer alanınızda bir yeniliğe adım atabilirsiniz. Bu değişiklikte size en önemli getiri maddi açıdan büyük bir rahatlama olacak. Bir eğitime başlamak gibi bir fikriniz olabilir. Ya da bir konuyla ilgili kursa başlamak isteyebilirsiniz. Bu gibi fikirleriniz için çok olumlu bir zamandasınız, eğitim alanınızda çok şanslı ve başarılı bir döneme giriyorsunuz. 

Hafta başında kendinize zaman ayırmak isteyeceksiniz. Kendinizi dinlemek, içinize dönmek, düşüncelerinizle yalnız kalmak size iyi gelecek. Hafta ortasından itibaren bu düşünceleriniz maddi konularla ilgili karar almak yönünde değişebilir. Finansal açıdan daha tutumlu olacağınız bir dönemdesiniz. 

Hafta sonuna doğru dolunay etkisi ile  arkadaşlarınız ve yakınlarınızla bu hafta sıklıkla bir araya gelip sosyalleşeceksiniz. Algılarınız ve ifade yeteneğiniz çok yüksek, arkadaşlarınızla ve ailenizle planlar yapmak keyfinizi katlayacak. Aşk hayatınızda yalnızsanız bu hafta sonu buluşma tekliflerine evet demekten kaçınmayın, sosyalleşmeye çalışın. Doğru kişi ile tanışmanız ve istediğiniz gibi bir ilişkiye başlamanız için doğru zamanda olacaksınız.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta sizin için imkansız kalmayacak. Özellikle finansal anlamda hedefleriniz için adım atacak ve kendinizi daha özgür hissedeceksiniz. Artık unuttuğunuz bir alacağınızı tahsil edebilir, uzun süredir var olan bir borcunuzu kapatma şansı yakalayabilirsiniz. Bununla alakalı bir kutlamanız bile söz konusu olabilir. Kariyer alanında da iletişim yönünden güçlü olmanız size başarı getirecek. 

Hafta başında egonuz fazla yüksek olabilir. Bu sebeple yaşayabileceğiniz çatışmalara dikkat etmelisiniz. Daha ılımlı ve çözüm odaklı olacağınız zaman kadar kendinizi akışa bırakmalısınız. Yüksek egonuzu aşıp ilişkilerinizi iyileştirme yoluna hafta sonuna doğru gireceksiniz. Ailenizdeki kişilerle ilgili yaşanan bir problem varsa bu hafta olumlu şekilde çözümlenebilir.

Karşınıza seyahat ile ilgili ani bir fırsat çıkabilir. Mevcut planlarınız alt üst olacak olsa da bu seyahat fırsatını değerlendirmeyi düşünebilirsiniz. 

Aşk hayatınızda hafta başından itibaren flört beceriniz çok yüksek olacak. Yüksek enerjinizle karşı cinsin ilgisini fazlasıyla çekeceğiniz için özellikle aklınızda olan bir aday varsa, şansınız çok yüksek, harekete geçebilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa hareketli  ve bol etkin içeren bir haftaya hazırlıklı olmalısınız.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta yeni bir ortaklıklar ya da anlaşmalar söz konusu olacak. Bu sizin iş hayatınız ya da özel yaşamınız ile ilgili olabilir. Bu konularda beklediğiniz bir gelişme varsa bu hafta yeni bir sürece gireceksiniz. Finansal anlamda bir süredir beklediğiniz bir alacak ya da miras konularınız varsa çözümlenebilir. Bu hafta finansal açıdan rahatladığınız, elinize fazladan para geçme ihtimalinin yüksek olduğu bir hafta olacak.

Bu hafta kontrolün sizde olduğunuzdan eminsiniz, köklü bir alışkanlığı değiştirme yoluna gidebilirsiniz. Ani bir farkındalık yaşayıp sizin için daha olumlu olacak bir yön belirleyebilirsiniz. Hafta başında aceleci davranmak isteyebilirsiniz ama bu şekilde önünüze engeller çıkabilir. Olayları akışına bırakmanız gerekebilir. İlerisi için düşündüğünüz bir seyahat planınız varsa bu hafta planlarınızı yapmak için uygun zamandasınız. Bu seyahat planınız gezi amaçlı ya da eğitim amaçlı olabilir. 

Hafta sonuna doğru dolunay etkisi ile  ortaklık ile ilgili gelişmelerin aşk hayatınızda da söz konusu olmasıyla, ilişkinizde daha ciddiye dönük gelişmeler söz konusu olabilir. Ortak bir mülk almaktan bahsedebilir, ya da birlikte yaşamaya karar verebilirsiniz. İlişkinizde birbiriniz için daha özel hissedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. 

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu haftanız macera dolu geçecek. Bu macera risklerle dolu bir yatırım olabilir. Bu şekilde atılmak istediğiniz riskli bir macera varsa bu hafta uygun zamandasınız.  Seçeneklerinizi iyice gözden geçirdiğinizden emin olmalısınız. Finansal anlamda da olumlu etkilerle dolu bir hafta geçireceksiniz.

Hafta başından itibaren işlerinizi çabuk ve kararlı şekilde halledeceksiniz. Yeni bir şeye başlayabilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Neye elinizi atsanız halledebilecek enerjide olduğunuz bu haftayı en verimli şekilde değerlendirmelisiniz. Hafta ortalarına doğru geçmişten gelen eski bir sorunun baskısını hissedebilirsiniz. Ancak sızlanmadan bu sorunu göz ardı edebileceksiniz. Pozitif kalıp bu eski sorunu çözmek için bulmanız gereken çözümü ya da gizli bir bilgiyi ortaya çıkaracaksınız. 

Hafta sonuna doğru dolunay etkisi ile  Aşk hayatınızda yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Daha önce alışkın olmadığınız birisine karşı bir şeyler hissedebilir, aşk hayatınızda yenilikler yapma yoluna girebilirsiniz. Yeni bakış açınızı paylaşabileceğiniz bir partner karşınıza çıkabilir. 

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta yeteneklerinizi göz önüne çıkaracaksınız. Neler yapabileceğinizi cesurca ortaya koyacaksınız. Kendinizi ifade etme ve yaratıcılık konusundaki becerinizle bu hafta özellikle iş yaşamınızda başarı sizi bekliyor.

Kariyer alanınızda uzun süredir beklediğiniz fırsatlar önünüze diziliyor. Hırsınızla birlikte geç kaldığınızı düşündüğünüz işleriniz yoluna girecek. İstediğinizi almak için otorite sahibi birisi ile bir görüşme yapmanız gerekebilir. Yeni iş birliktelikleri ya da sözleşmeler söz konusu olabilir. Gereksiz risk almaktan kaçınmalısınız. Her şeyi dikkatle incelediğinizden emin olarak ilerleyecek ve net olmayan konuları somutlaştıracaksınız. 

Hayatınızda yapacağınız bir değişikliğin son aşamasında olabilirsiniz. Bu evinizle ilgili bir değişiklik olabilir, birisi ile birlikte yaşamaya karar verebilir, bir evcil hayvan sahiplenebilir ya da dekorasyonda büyük bir değişikliğe karar verebilirsiniz. 

Aşk hayatınızda partnerinizle son derece uyum içinde olacağınız bir hafta geçireceksiniz. Ortak kararları kolaylıkla alabilir, bir etkinlik ya da geziye katılma planları yapabilirsiniz. Uyumlu ve ılımlı davranışlarınız ilişkinizin ciddiyetini düşündüğünüz bu dönemde sizin için olumlu sonuçlar verecek. Bu olumlu etkiler sizi ilişkinizi bir adım ileriye taşıma düşüncesine sokabilir. 

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta başkalarından çok kendinizi önemsemeniz gerektiğinin farkına varacaksınız. Bu hafta boyunca fiziksel aktivitelere önem verebilirsiniz. Yeni bir spora başlayabilir, ya da spor salonuna üye olmaya karar verebilirsiniz. Kendinizi geliştirmek ve sağlığınız için bir şeyler yapmak bu dönemde sizin için fazlasıyla önemli olacak. 

Finansal konularda biraz daha tasarruflu olmanız gerektiğini düşünebilir ve buna dair adımlar atabilirsiniz. Yatırımlarınızın yeterli olmadığını düşünerek bir süredir aklınızda olan yeni bir yatırım aracına geçiş yapabilirsiniz. Hayalinizdeki gibi yüksek kazanç fırsatını yakalamanız an meselesi. Emek verdiğiniz konularla ilgili güzel karşılıklar alacağınız bir dönemdesiniz.

Ailenizle ilgili konuların ön planda olabileceği bu haftada, bir aile üyeniz ile ilgili bir sorunda yardımcı olmanız gerekebilir. Çok değer verdiğiniz bu kişiye yardımcı olmak ya da sizin fikirlerinize ihtiyaç duyulması size kendinizi çok iyi hissettirecek.

Hafta sonuna doğru dolunay etkisi ile  insanlarla tanışmak, yeni şeyler denemek için fazlasıyla isteğiniz olacak. Aşk hayatınızda yalnızsanız, bu hafta hep dilediğiniz gibi birisi ile tanışma şansınız var. Uzun süredir emek verdiğiniz bir ilişkiniz varsa artık emeklerinizin karşılığını alıp ilişkinizi ciddileştirme yoluna girebilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları,bu hafta sizin için anlaşma ve sözleşmeler ön planda olacak. Uzun süredir imza beklediğiniz bir durum varsa bu çözümlenecek ve fazlasıyla rahatlayacaksınız. 

Finansal açıdan bu hafta çok istediğiniz bir şey için harcama yapmaktan kaçınmayacaksınız. Uzun süredir çok istediğiniz bir şey ya da gitmek istediğiniz bir seyahat olabilir, bu harcamadan pişman olmayacaksınız.  Kariyer alanınızda planlarınıza bağlı kaldığınız sürece azminizle başarıyı yakalayacaksınız. Planlama ve plana uyma konusundaki başarınız iş yerinde üstlerinizin de dikkatini çekebilir. Bu size yeni görev ya da yükselme şansı getirebilir. Eğer olduğunuz yerde mutlu değilseniz iş değiştirmek için adım atma cesaretini gösterebilirsiniz.

Aşk hayatınızda yalnızsanız yeni ve ani bir yakınlık yaşamanız söz konusu olabilir. Karşınıza çıkan kişi sizi özellikle zekasıyla ve anlayışlı tavrıyla etkileyebilir. Fazla aceleci davranmadan olayları akışına bırakmalısınız. Mevcut bir ilişkiniz varsa bu hafta partnerinizle iletişiminiz son derece net ve anlayışlı olacak. 

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta değişiklikler sizi yeni olaylara sürükleyecek. Ani ve beklenmedik kararlar verebilir, ya da keskin kararlarından vazgeçebilirsiniz. Size evrenden gelecek işaretleri takip etmelisiniz. Bu hafta mali durumunuzu gözden geçirmek için iyi bir dönemdesiniz. Ödemelerinizi önceden yapabilir, ya da yatırımlarınızın getiri oranlarını hesaplamaya erkenden başlayabilirsiniz. Finansal durumunuzu tamamen gözden geçireceksiniz. Ailenizden size gelecek beklenmedik bir maddi yardım  söz konusu olabilir.

Bu hafta sizinle aynı amaç içerisindeki iş arkadaşlarınızla ortak çalışma içerisine girebilirsiniz. Hep birlikte çalışmanıza rağmen üstünüze karşı yine boyun eğmeniz gerekebilir ancak sonunda yine kazananın siz olacağını unutmamalısınız. Çalışmalarınız boşa gitmeyecek. 

Önümüzdeki dönemlerde ev hayatınız ön planda olacak. Evinizde yeniliklere gidebilir ya da sizin için özel olan kişiyi evinize dahil edebilirsiniz. Her ne kadar birlikte yaşama fikrinden korksanız da sevdiğiniz kişi ile aynı evi paylaşmak size olumlu etkiler bırakacak.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu haftanız yeniliklerle dolu geçecek. Aşk hayatınızda yeni kararlar, ev yaşamınızda yeni dönüşümler söz konusu olacak. Bu hafta içinize dönebilir, kendi düşüncelerinize yönelebilirsiniz. Kendinizi olumsuzluklardan arındırmanız, dış dünyadaki olumsuz gelişmelerden uzak tutmanız sizi iyileştirebilir. 

Hafta başından itibaren şansınız çok yüksek olacak. Kariyer hayatınızda yeni bir fırsat için siz seçilmiş olabilirsiniz. Bu size ek sorumluluk getirebilir ancak doğru kişi sizsiniz ve karşılığını da alacaksınız. Artık lider pozisyonuna geçecek ve maddi olarak çalışmanızın karşılığını alacaksınız. 

Bu hafta yüksek iletişim becerinizle aile ilişkilerinizde çok aktif rol oynayacaksınız. Ailevi ilişkilerinizde yakınlık sizin için önemli rol oynayacak. Yakınlarınızla bir seyahat planlaması yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda sizin karar vermeniz gereken bir döneme girmiş bulunabilirsiniz. Elinizdeki mevcut olanlarla devam etmek ya da sonlandırmak ile ilgili zor bir kararı sizin vermeniz gerekebilir.


3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!