Haftalık Burç Yorumları- 3 Ocak Haftası

3 ocak

3 Ocak -9 Ocak haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

3 Ocak -9 Ocak Haftasının Genel Etkileri Neler?

Haftaya Oğlak burcunda yaşanan Yeni Ay’ın etkisi ile giriş yapıyor olacağız. Başlatmak istediğimiz her türlü girişimde desteklenirken geleceğe yönelik güçlü kararlar almamızda söz konusu olabilir. Sorumluluk duygumuz tüm hafta boyunca bizleri sağlam ve kalıcı adımlar atmak adına destekleyecektir.

Merkür’ün Kova burcunda olması ile tüm hafta boyunca sosyalleşeceğimiz etkiler alacağız. Her türlü anlama ve sözleşmeyi yapmak adına destekleyici etkiler söz konusu olacak. Merkür Retrosu başlamadan ticari anlamda atacağımız her adımı hızlandırmak önemli olacak.

Venüs ve Neptün’ün olumlu açısı duygusal hayatımızda ve finansal koşullarımızda bizleri destekleyecek. Çarşamba günü itibari ile ilişkilerimizde ve duygusal hayatımızda affedici enerjiler hakim olacaktır.

Pazar günü Venüs güneşin kalbinde olacak. Manevi anlamda gökyüzünde çok olumlu etkiler hakim olacak. Özellikle Pazar günü ilişkilerimizle ilgili aşk hayatımızla ilgili dileklerimizi dilemek niyetlerimizi ortaya koymak adına önemli bir günde olacağız. İlişkilerimizdeki sorunları çözmek duygularımızı dile getirmek için çok olumlu etkiler alacağız.

3 Ocak -9 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 MART – 20 NİSAN)

Koç Burcu

Koç burcu ve yükselen burcu Koç olanlar, yılın ilk haftasında yaşanan Yeni Ay kariyer hayatınızı aydınlatıyor olacak. Bu hafta geleceğinize yönelik hedeflerinize yoğunlaşıyor olacaksınız. Finansal koşullarınızı iyileştirecek önemli adımlar atabilirsiniz. Merkür’ün Chiron ile yaptığı açı mevcut finansal koşullarınızı iyileştirmek için sizi destekleyecek. Hafta boyunca yöneticilerinizle geleceğe dönük yapacağınız konuşmalarda önemli destekler alacaksınız. 

Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle sosyal çevrenizdeki iletişiminiz hızlanacak sosyal çevrenizdeki bazı kişilerden kariyer hayatınızla ilgili önemli destekler alabilir geleceğe yönelik hedeflerinizde size katkı sağlayacak önemli kişiler ile tanışabilirsiniz. Bu hafta yaşanacak olan Venüs Neptün altmışlığı duygusal yaşantınızda ve ilişkilerinizde daha affedici ve iyimser olmanızı sağlayacak. Aşk yaşantısında sorunları olan Oğlaklar bu hafta daha iyimser ve çözümcü olabilir. Yeni yılın ilk haftasını genel anlamda iyimser ve herşeyi akışa bırakma enerjisi ile geçireceksiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar (21 NİSAN -20 MAYIS)

Boğa Burcu

Boğa burcu ve yükselen burcu Boğa olanlar, hayalleriniz umutlarınız geleceğe dönük hedefleriniz ile ilgili olumlu destekler alacağınız eğitim ve ticari konularda yeni oluşumlar içine gireceğiniz bir haftada olacaksınız. Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle kararlı fikirler alarak hayata geçireceksiniz. Önemli kişiler ile yapacağınız her türlü iletişim ve konuşmada beklediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz. 

Venüs Neptün altmışlığı hafta boyunca hayallerinizin peşinden koşmanız gerektiğini söylerken sosyal çevrenizden ve partnerinizden de olumlu destekler alacağınız etkiler yaşatacak. Hafta sonuna doğru enerjileriniz daha da güzel olacak, içsel bir huzur ve şükür duygusu içinde olacaksınız. Ayrıca bu hafta uzunca bir süredir beklediğiniz paralar var ise gelebilir. Parasal konulardaki akışınız sizi oldukça tatmin edecek. Uzaklardan gelecek haberler tüm hafta keyfinizi arttırabilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (21 MAYIS- 21 HAZİRAN)

İkizler Burcu

İkizler burcu ve yükselen burcu İkizler olanlar, finansal konularınızın ön planda olduğu bir haftaya giriyorsunuz. Ortak kazançlar ve borçlarınızla ilgili yeni düzenlemeler içine girebilirsiniz. Oğlak Yeni Ay’ı ile beraber finansal koşullarınızı iyileştirme fırsatı elde edebilirsiniz. Ancak hafta boyunca kaygılı ve endişeli bir ruh hali içinde olabilirsiniz hafta genelinde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Venüs Neptün altmışlığı kariyer hayatınızda önemli fırsatlar elde etmenizi sağlayabilir. Toplum önündeki duruşunuz sosyal statünüz güçlenebilir. Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle ticari konularda ya da hukuksal konularda çözemediğiniz bir konuyu çözüme kavuşturma fırsatı elde edebilirsiniz. Hafta sonuna doğru sevdiklerinizle sosyal çevrenizle yapacağınız planlar keyfinizi yerine getirecektir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (22 HAZİRAN – 22 TEMMUZ)

Yengeç Burcu

Yengeç burcu ve yükselen burcu Yengeç olanlar, bu hafta ikili ilişkilerinizin ön planda olduğu enerjiler hakim olacak. Aşk hayatınızda uzunca süredir çözemediğiniz geçmişten gelen sorunlar var ise bu hafta çözme ve ortak noktada buluşma fırsatı elde edeceksiniz. İlişkisi olmayan Yengeç burçları ise Oğlak burcunda yaşanan Yeni Ay ile beraber kalıcı bir birlikteliğe başlayabilir. Sosyal çevreniz aracılığı ile yeni kişiler ile tanışabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde geçmişten gelen aşkların kapınızı yeniden çalması da söz konusu olabilir ancak Venüs’ün Retro olduğunu unutmayalım. Bazı Yengeç burçları ise bu dönemde ilişkilerini kalıcı bir şekilde bitirme kararı alabilir.

Tüm hafta boyunca parasal koşullarınızda ön planda olabilir özellikle eş ve ortaklaşa kazançlarınız, krediler ve borçlar konularında planlamalar yapabilirsiniz. Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle de  finansal koşullarınızda yeni kararlar almanız söz konusu olacaktır. Venüs Neptün altmışlığı ise alacağınız her türlü kararda maneviyatınızı güçlendirecektir. İçsel bir huzur hissettirecektir. Karşınıza çıkan her türlü sorunu olumlu enerjilerle çözümlemekte size desteğini verecektir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar ( 23 TEMMUZ-22 AĞUSTOS)

Aslan Burcu

Aslan burcu ve yükselen burcu Aslan olanlar, Oğlak burcunda yaşanacak olan Yeni Ay ile beraber günlük rutinlerinizi ve çalışma koşullarınızı iyileştireceğiniz bir haftada olacaksınız. Bazı Aslan burçları bu hafta kariyer hayatlarında yer değişimi yaşayabilir. Meslek hayatınızda sorumluluklarınız artarken yeni bir planlama içine girebilirsiniz. Uzun süredir hayata geçirmek istediğiniz bir projeyi başlatmanız söz konusu olabilir. Ayrıca tüm hafta boyunca sağlığınızı ilgilendiren konularda beslenme alışkanlıklarınızda da yeni düzenlemeler yapabilir yeni kararlar alabilirsiniz. 

Bu hafta yaşanacak olan Venüs Neptün altmışlığı finansal açıdan sizleri destekleyecektir. Keyfi harcamalara yine dikkat etmelisiniz ve aşırıya kaçmamalısınız. Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle alacağınız bazı kararlarda sizleri başkaları ile ortaklaşa yürümek durumunda bırakabilir. Hafta boyunca geleceğe yönelik hedeflerinizde birlikte iş yaptığınız kişilerle olan iletişim trafiğiniz artabilir. Hafta sonu aşk hayatınızda keyifli gelişmeler yaşamanız mümkün olabilir

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar ( 23 Ağustos-22 Eylül)

Başak Burcu

Başak burcu ve yükselen burcu Başak olanlar, Yeni Ay’ın etkisiyle aşk hayatınızın hareketleneceği etkiler alacaksınız. Bazı Başak burçları karşılıklı olarak yoğun duygular yaşayacağı bir ilişkiye başlayabilir, geçmişte bıraktıkları bir ilişkiye yeniden fırsat verebilir. Duygusal yaşantısında sorunlar yaşayan Başak burçları ise tüm sorunlarını çözme fırsatı elde edebilir. Affetme ve affedilme enerjilerini üzerinizde yoğun olarak hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde gelecek planları yapacağınız bu haftada tatil planları yapmanızda söz konusu olabilir.

Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle günlük rutinleriniz ön planda olacak. Çalışma düzeninizde iletişim trafiğiniz artarken angarya işleriniz çoğalabilir. Rutinlerinizi yönetmekte zorlanabilirsiniz. Tüm hafta boyunca sağlığınız ile ilgili rutin kontrollerinizi yaptırma kararı alabilirsiniz. Hafta sonu parasal koşullarınızı iyileştirme fırsatı elde edebilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 EYLÜL -22 EKİM)

Terazi Burcu

Terazi burcu ve yükselen burcu Terazi olanlar, Oğlak Yeni Ayı ailevi konularınızı ev ve yuva konularını ön plana taşıyacak. Ev içinde yaşanan her türlü huzursuzluğu çözebileceğiniz enerjilerde olacaksınız. Bazı Terazi burçları aile büyükleri ile yaşadıkları problemleri düzeltme fırsatı yakalarken bazı Teraziler ise miras ev alma satma yada taşınma konularında desteklenecekler. Uzun süredir başlatmak istediğiniz tadilat dekorasyon işlerini de bu hafta başlatmanız mümkün olabilir. Bu hafta çekmek istediğiniz bir krediyi çekebilir banka ile olan işlerinizi çözümleme fırsatı elde edebilirsiniz. 

Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle duygusal hayatınızdaki iletişim trafiğiniz artabilir. Aşk hayatınızla ilgili yeni kararlar almanız söz konusu olabilir. Aile çevrenizden tanışacağınız bir kişi ile ilişki başlatabilirsiniz. İlişkisi olan Terazi burçları ise partneri ile geleceğe dönük önemli konuşmalar yapabilir. Hafta sonu aşk hayatınızın daha da hareketlenmesi söz konusu olabilir. Partneriniz ile yapacağınız planlar keyfinizi yerine getirebilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler ( 23 EKİM -22 KASIM)

Akrep Burcu

Akrep burcu ve yükselen burcu Akrep olanlar, bu hafta Oğlak Yeni Ayı’nın etkisiyle yakın çevre ilişkileriniz kardeşleriniz ile olan iletişiminiz ön planda olacak. Uzun süredir akrabalarıyla ya da kardeşleri ile sorun yaşayan Akrep burçları mevcut sorunlarını masaya yatırıp çözümleme fırsatı elde edebilir. Kardeşleri ile aralarında finansal meseleleri olan ya da miras konuları olan Akrepler ortak kararlar alabilir. Kariyer hayatınızda ise sunumlar projeler kısa mesafe seyahatleriniz hız kazanabilir. Uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir projeden olumlu dönüşler alabilirsiniz. 

Tüm hafta boyunca kendinizi ve fikirlerinizi ortaya koyarken kararlı ve sorumluluk duygusu içinde olabilirsiniz. Her konuda eksikliklerinizi fark edip tamamlamak isteyeceğiniz bir enerjiniz söz konusu olabilir. Bu hafta geçmişte kalan bir ilişkinizden haberler almanız söz konusu olabilir. Duygusal hayatınızda geçmişteki sorunlarınız çözüme kavuşabilir. Venüs Neptün altmışlığı ile affedici bir enerji içinde olabilirsiniz. Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle aile içindeki huzurunuz ve iletişiminiz güçlenebilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yay ( 23 KASIM -22 ARALIK)

Yay Burcu

Yay burcu ve yükselen burcu Yay olanlar, Oğlak burcunda yaşanacak Yeni Ay ile beraber finansal koşullarınızı iyileştirmek anlamında olumlu etkiler alacaksınız. Kazançlarınız artarken yeni gelir kaynaklarınız oluşabilir. Geleceğe dönük yatırımlarınızda güçlü fırsatlar elde edebilirsiniz. Ayrıca bu hafta ebeveynlerinizden ya da otorite figürlerinden finansal anlamda desteklerde görebilirsiniz. Kariyer hayatınızla ilgili yeni projeler üretmek fikirlerinizi ortaya koymak geleceğe yönelik kariyer planlamaları yapmak adına güçlü oluşumlar içine girebilirsiniz. 

Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle sosyal medya da yaptığınız işlerde destekleneceksiniz. Ayrıca ticari konularda ki iletişiminiz hızlanabilir. Yurt dışı ilişkileriniz güçlenebilir. Hafta sonu aşk hayatınızı toparlayacak olumlu etkiler içinde olacaksınız. Partnerinizle iletişiminiz güçlenirken sevip sevildiğinizi hissettiğiniz duygular içinde olabilirsiniz. Venüs Neptün altmışlığı ise yakın çevre ilişkilerinizde yaşadığınız sorunlarda affetme enerjisi içinde olmanızı sağlayacaktır.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar ( 23 Aralık -22 Ocak)

Oğlak Burcu

Oğlak burcu ve yükselen burcu Oğlak olanlar, burcunuzda yaşanacak olan Yeni Ay’ın etkisiyle yaşamınızın her alanında olumlu enerjiler hissedeceğiniz bir haftada olacaksınız. Özellikle duygusal hayatınız ile ilgili önemli kararlar alacağınız bu haftada ilişkisi olan Oğlak burçları evlilik kararı alabilir. İlişkilerinizi düzenleyeceğiniz bu süreçte bazı Oğlak burçları ise ayrılık kararı alabilir. Bu hafta aşk hayatınızla ilgili geçmişte yaşadığınız sorunlarla ilgili konularda büyük bir sorgulama yaşayabilirsiniz. Bundan sonraki dönemde aşk hayatınızda yolunuza nasıl devam edeceğinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. 

Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle finansal koşullarınızı iyileştirmek adına girişimlerde bulunacağınız bir dönem başlayacak. Merkür sizleri parasal konularda fikir oluşturmak ya da yakın çevrenizdeki kişilerden finansal destek almanız konusunda olumlu etkileyecektir. Venüs Neptün altmışlığı hafta boyunca kariyer hayatınızda toplum önündeki duruşunuzda hayallerinizi gerçekleştirecek etkiler yaratabilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 23 OCAK – 22 ŞUBAT)

Kova Burcu

Kova burcu ve yükselen burcu Kova olanlar, Oğlak Yeni Ayı kariyer yaşantılarınızda korku ve kaygılarınızı arttırabilir. Ruhsal anlamda kendinizi gergin ve endişeli hissetmenize neden olabilir. İş hayatınızda sizden gizlenen konular gizli saklı olaylar gündeminiz olabilir. İç dünyanızda bir sorgulama içine girebilirsiniz. Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle gelecek planlarınızda kendi isteklerinizi ön planda tutacağınız bir süreçte olacaksınız. Ben ne istiyorum nasıl adım atmalıyım hedeflerime nasıl ulaşırım gibi planlar yapacağınız bu dönemde fikirleriniz oldukça radikal olabilir.

Venüs Neptün altmışlığı ile finansal koşullarınızı iyileştirecek etkiler alacaksınız. Ancak rahat para harcama akışında olacağınız bu haftada gelir gider dengenizi korumanız önemli olacaktır. Hafta sonu ise duygusal hayatınızda partneriniz ile seyahat planları yapabilirsiniz. İlişkisi olmayan Kova burçları ise aşk hayatlarında bekledikleri haberleri alabilir. İlişkisinde sorunlar yaşayan Kova burçları ise partnerleri ile sorunlarını çözmek adına önemli konuşmalar yapabilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (23 ŞUBAT – 22 MART)

Balık Burcu

Balık burçları ve yükselen burcu Balık olanlar, Oğlak burcunda yaşanacak Yeni Ay’ın etkisi ile sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınız gündeminiz olurken sosyal çevrenizde öğrendiğiniz gizli saklı konular radikal kararlar almanıza neden olabilir. İlişkilerinizi yeniden gözden geçirirken bazı dostlarınızı hayatınızdan çıkarma kararı alabilirsiniz. Tüm hafta boyunca ayrıca uzun süredir görmediğini dostlarınız ile bir araya gelebilirsiniz. Bazı Balık burçları ise bu hafta sosyal çevrelerinden tanıştırılacakları bir kişi ile yeni bir aşka yelken açabilir ancak Venüs Retro olduğunu unutmamalısınız. Duygusal yaşantınızda beklediğiniz haberler varsa bu hafta bu haberlerin gelmesi de söz konusu olabilir. 

Tüm hafta boyunca ayrıca gelecek hedefleriniz ve atılımlarınız konusunda da destekleniyor olacaksınız. Venüs Neptün altmışlığı ile hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek adına yeni fırsatlar elde etmenizde söz konusu olabilir. Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle yapacağınız her türlü anlaşmada gözden kaçırdığınız konular söz konusu olabilir ya da yapacağınız ticari anlaşmalardan sonradan pişmanlık duyacağınız etkiler yaşayabilirsiniz.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.