2022 Yılında Burçları Neler Bekliyor?

2022

Bir yılı daha geride bırakırken elbette ki gelecek yılla ilgili birçok şeyi merak ediyoruz. Tam da bu noktada Astroloji bize yardımcı oluyor. Burcunuzu 2022 yılında nelerin beklediğini merak ettiğinizi duyar gibiyiz. Yıldız hareketleri, Güneş ve Ay tutulmaları ile birlikte bize verilen önemli mesajlar var. Yazımızın devamında burcunuzu gelecek yıl nelerin beklediğini bulabilirsiniz. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın.

2022 Yılı Burç Yorumları

2022 burçlar

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 MART – 20 NİSAN)

Sevgili Koç ve yükselen burcu Koç olanlar; bu yıl Satürn sizlerin sosyal çevre ve gelecek planları alanınızda olacak. İçinde bulunduğunuz gruplar ve arkadaşlarınız ile ilgili konularda sorumluluk üstlendiğiniz, gelecek hedefleriniz ile ilgili konularda zaman zaman sıkıntılar ve engeller ile karşılaştığınız süreçler yaşayabilirsiniz.

Jüpiter 11 Mayıs’a kadar olan zamanda sizlerin on ikinci evinizde yer alacak. 11 Mayıs’a kadar ilahi olarak korunduğunuzu hissedebilir ve karşılaştığınız her konuyu ilahi sisteme bırakma enerjisi içinde olabilirsiniz. Yine bu süreçte inançlarınız konusunda ölçüyü kaçırmamanız gereken bir dönemde olacaksınız. Körü körüne bir şeylere inanmak konusunda da dikkatli olmalısınız.

11 Mayıs – 28 Ekim tarihleri arasında bolluk bereket ve şans gezegeni Jüpiter sizlerin birinci evinize geçerken yaşamınızdaki her konuda oldukça şanslı etkiler alacaksınız. Harekete geçmek istediğiniz her konuda cesaretlenebileceğiniz bir dönemde şans sizden yana olacak. İlişkilerde kalıcı başlangıçlar yapabilir, halihazırda yaşadığınız bir ilişki varsa evlilik kararı alabilirsiniz. Ancak Jüpiter birinci evinizden geçerken sizlere kilo aldırabilir. Bu dönemde beslenmenize dikkat etmelisiniz.

28 Ekim – 20 Aralık arası Jüpiter’in Balık burcundaki retro hareketinde olması içsel olarak bir takım şeyleri büyütmenize neden olabilir.

2022 yılında yaşanacak olan tutulmalar sizlerin maddi ve manevi kaynaklarınızın alanını etkisi altına alacak. Önümüzdeki bir buçuk yıllık dönemde para akışınıza dikkat etmelisiniz. Parasal konularda dönüşeceğiniz bu zamanda kaynaklarınızı doğru kullanmanız oldukça önemli olacaktır.

30 Nisan’da yaşanacak Boğa burcundaki Güneş tutulması para alanınızı olumlu etkileyecek.

16 Mayıs’ta yaşanacak Ay tutulması duygusal krizler yaşamanıza neden olabilir. Bazı ilişkilerinizi sonlandırma kararı alabilirsiniz.

25 Ekim’de yaşanacak Akrep burcundaki Güneş tutulması finansal konularla ilgili harcamalar yaşatabilir. Sağlığınıza bu dönemde dikkat etmelisiniz.

8 Kasım’da yaşanacak Boğa burcundaki Ay tutulması maddi konularda beklenmedik olaylar yaşatabilir.

27 Mart – 11 Nisan arası Merkür’ün burcunuzda olması iletişimde hızlı zamanlar yaşatacak.

Tüm yıl boyunca Merkür retroları sizlerin sağlık alanına etki edecek. Merkür retrolarında sağlığınıza özen göstermelisiniz.

Burcunuzun yöneticisi Mars 30 Ekim tarihinde İkizler burcunda retro hareketine başlayacak. Bu dönemde en çok efor sarf edeceğiniz alan uzak mesafe ilişkileriniz, ticari ve hukuksal konular ya da partnerinizin ailesi olabilir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar (21 NİSAN -20 MAYIS)

Sevgili Boğa ve yükselen burcu Boğa olanlar Satürn önümüzdeki bir yıl boyunca sizlerin kariyer alanınızda olacak. Bir yıl boyunca Satürn, sosyal statünüz ve kariyerinizle ilgili konularda sizlere kısıtlama, engel ya da zorlandığınız şartlar yaşatabilir ancak bu zorlu süreçlerden sonra kalıcı başarılar elde edeceğinizi unutmamalısınız.

Jüpiter Balık transiti ise 11 Mayıs’a kadar olan dönemde sosyal çevrenizle gelecek hedefleriniz konusunda sizlere şans getirecektir. Mayıs ayına kadar olan dönemde önemli kişilerle tanışabilir, gelecek planlarınızda güçlü dönüşümler yaşayabilirsiniz. Yine Mayıs ayına kadar olan dönemde aşk hayatınız da oldukça hareketlenecektir. İlişkisi olmayan Boğa burçları ayaklarını yerden kesecek bir ilişkiye yelken açabilir. İlişkisi olan Boğa buçları ise aşklarını doludizgin yaşayabilir.

11 Mayıs’tan – 28 Ekim’e  kadar olan dönemde Jüpiter’in Koç burcuna geçmesiyle maneviyatınızı güçlendireceğiniz bir dönemde olacaksınız. Bu  dönemde bilinçaltı ve şifalanma konularında  destekleyici etkiler alacaksınız. Bu dönemde eşinizin işi ile ilgili konularda güzel gelişmeler yaşanırken anneniz ile ilgili konular ön planda olabilir.

28 Ekim –  20 Aralık tarihleri arasında Jüpiter’in Balık burcunda yapacağı retro hareket ile sosyal çevreniz ya da gelecek hedeflerinizle alakalı kaçırdığınız fırsatları yeniden elde edebilirsiniz.

2022 yılı boyunca yaşanacak olan tutulmalar sizlerin 1/7 aksınızda yaşanacak. Yıl boyunca yaşanacak olan tutulmalarda ikili ilişkilerinizde ortaklaşa iş yaptığınız kişilerle olan ilişkilerinizde büyük dönüşümler yaşayacaksınız. Bu dönemde yaşadığınız her olay karmik etkiler içeriyor olacak. Tüm yıl boyunca kendinizi baştan aşağı yenileyeceğiniz etkiler alacaksınız. Bir buçuk yıl boyunca bazı Boğalar kalıcı ilişkilere başlarken bazı Boğa burçları da evliliğe adım atabilir ya da evli olan boğa burçları boşanma kararı alabilir.

30 Nisan’da yaşanacak olan Boğa burcundaki Güneş tutulması yaşamınızda sürpriz gelişmeler yaşatabilir.

16 Mayıs’ta Akrep burcunda yaşanacak olan Ay tutulması ilişkilerinizde sınavlar yaşatabilir.

25 Ekim’de Akrep burcunda yaşanacak Güneş tutulması krizli bir ilişkiyi yaşamınızda başlatabilir.

8 Kasım’da Boğa burcunda yaşanacak olan Ay tutulmasıyla sağlığınız ön planda olabilir.

28 Mayıs – 23 Haziran arasında Venüs’ün sizin burcunuza geçmesiyle aşk ve ilişkiler konularınız hız kazanabilir. 

30 Ekim’den Ocak ayına kadar olan dönemde Mars sizlerin para evinizde gerileyecek. 30 Ekim’den sonra özellikle para akışınıza dikkat etmelisiniz. 

Ayrıca Merkür tüm yıl boyunca para alanınızda gerileyecek. Merkür retro zamanlarında da finansal koşullarınıza dikkat etmelisiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (21 MAYIS- 21 HAZİRAN)

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar; Satürn 2022 yılı boyunca yurt dışı bağlantıları, eğitimler ve uzak mesafe yolculuklar alanınızda olacak. Tüm bu konularda yaşayacağınız bazı sıkıntılar ve engeller olsa da kalıcı başlangıçlar adına destekleniyor olacaksınız.

Jüpiter’in mayıs ayına kadar olan süreçte balık burcunda olması sizlerin kariyer yaşantınızda güçlenmenize vesile olacak. Toplum önündeki duruşunuz, kimliğiniz ve kariyeriniz ile ilgili konularda şanslı olacağınız bu dönemde isminizden çok fazla  bahsettireceksiniz. 11 Mayıs’tan sonra 28 Ekim’e kadar olan süreçte takım çalışmaları diğer kişilerle yapacağınız işler konusunda şanslı etkiler alacaksınız. Bu dönemde yer değişimi yaşayabilirsiniz . Ayrıca sosyal çevreniz hareketlenebilir. Davet ve organizasyonlarda boy gösterebilirsiniz.

28 Ekim – 20 Aralık tarihleri arasında Jüpiter retrosu kariyer hayatınızda kaçırdığınız fırsatları sizlere yeniden sunabilir.

Tüm yıl boyunca yaşanacak olan tutulmalar sizlerin 6/12 aksınızda gerçekleşecek. Tüm yıl boyunca sağlığınıza ekstra dikkat etmelisiniz. Günlük rutinlerinizde büyük dönüşümler yaşayabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde iş arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunlar nedeniyle iş ortamınızda bir değişime gidebilirsiniz. 

30 Nisan’da Boğa burcunda yaşanacak Güneş tutulması içsel bir bütünlük ve huzur verebilir.

16 Mayıs’ta Akrep burcunda yaşanacak olan Ay tutulması iş ortamınızda ve iş arkadaşlarınız ile aranızda problemler yaşanmasına neden olabilir.

25 Ekim’de yaşanacak Akrep burcundaki Güneş tutulması iş ortamında değişimler yaşanmasına neden olabilir.

8 Kasım’da yaşanacak olan Ay tutulması korkularınızı ve endişelerinizi gün yüzüne çıkarabilir.

20 Ağustos – 30 Ekim tarihi itibariyle Mars’ın burcunuza geçmesi ile hayat biraz hızlı akabilir. Başlatmak istediğiniz her konuda cesaretli olacaksınız ancak aynı dönemde oldukça gergin bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Mars burcunuzdayken kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

23 Haziran – 18 Temmuz arasında Venüs’ün burcunuza geçecek. Bu dönemde aşk ve ilişkileriniz, flörtleriniz ön planda olabilir.

10 Mayıs – 4 Haziran arasında Merkür’ün burcunuzda retro yapacağı dönemde yeni anlaşma ve sözleşme yapmak için uygun bir zamanda olmayacaksınız.

31 Ekim’de burcunuzda başlayacak olan Mars retrosu yaşamınızın her alanında fazla efor sarf etmenize neden olacak gelişmeler yaşatabilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (22 HAZİRAN – 22 TEMMUZ)

Sevgili Yengeç ve yükselen burcu Yengeç olanlar; Satürn finansal konularda, başkalarının kaynaklarında; borçlar, ödemeler, bankalar, krediler ve sağlıkla ilgili harcamalar konularında üzerinize sorumluluklar yükleyebilir. Bu konularda bir takım sınavlar verebilirsiniz.

Jüpiter’in Balık burcuna geçmesiyle 11 Mayıs’a kadar olan dönemde uzak mesafe seyahatler, eğitim konuları inançlarınız ve hukuksal konularda şanslı etkiler alacaksınız. 11 Mayıs’tan sonra Jüpiter’in Koç burcuna geçmesiyle kariyer yaşantınızda parlayacağınız bir dönem başlayacak. Toplum önündeki duruşunuz ve sosyal statünüz güçlenecek.

Jüpiter’in 28 Ekim – 20 Aralık tarihleri arasında yapacağı retro ile kaçırdığınız eğitim fırsatlarını yeniden elde edebilirsiniz. Hukuksal alana yürüttüğünüz işlerde başarı sağlayabilirsiniz.

Ay düğümleri bir buçuk yıllık dönemde 5/11 aksınızda ilişkiler, hobiler ve çocuklar alanınızda sizleri büyük bir dönüşüme sokarken hayallerinizin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Ancak hedeflerinizin peşinden koşarken bir takım karmik olaylar yaşayabilirsiniz.

30 Nisan’da Boğa burcunda yaşanacak olan Güneş tutulması gelecek hedefleriniz ile ilgili konularda güçlü fırsatlar yakalamanıza neden olabilir.

16 Mayıs’ta akrep burcunda yaşanacak olan Ay tutulması ile ilişkilerinizde krizler yaşanabilir, şans oyunlarında ya da borsada bir takım kayıplar verebilirsiniz.

25 Ekim’de yaşanacak akrep burcundaki Güneş tutulması da sizi dönüştürecektir. Aşk hayatınız Güneş tutulması ile hareketlenebilir.

8 Kasım’da yaşanacak olan Boğa burcundaki Ay tutulması ile maddi sorumluluklarınız artarken sosyal çevrenizden bazı kişileri hayatınızdan çıkarma kararı aldırtabilir.

29 Haziran’da burcunuzda yaşanacak Yeni Ay ile beraber hayatınız ile ilgili güçlü yeni kararlar alabilirsiniz.

5 Temmuz – 19 Temmuz arası Merkür’ün burcunuzda seyahat etmesi iletişim konularınızı hızlandıracaktır.

18 Temmuz – 11 Ağustos tarihleri arasında Venüs’ün burcunuza geçmesiyle aşk hayatınızın hareketlendiği dönemlerde yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

30 Ekim tarihi itibari ile Mars’ın on ikinci evinizde yapacağı retro hareketi içsel bir hesaplaşma yaşamanıza neden olabilir. Bu süreçte bazı gizli düşmanlıklar ve arkanızdan dönen işlerle yüzleşebilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 TEMMUZ-22 AĞUSTOS)

Sevgili Aslan ve yükselen burcu Aslan olanlar; Satürn 2022 yılı boyunca sizler için uzun süreli birliktelikler ve ortaklıklar evinizde yer alacak.Bu alanda sorumluluk almanızı gerektiren şartlar oluşurken bir takım engeller yaşamanız da söz konusu olabilir

Jüpiter’in 11 Mayıs’a kadar Balık burcunda seyahat etmesi başkalarından gelecek kaynaklar konusunda şansınızı arttıracaktır. Bu dönemde kazanç kapılarınız artabilir. Ertelediğiniz ve olmanız gereken ameliyatlar varsa bu süreçte gerçekleştirebilirsiniz. Jüpiter’in 11 Mayıs’tan sonra Koç burcuna geçmesiyle eğitim alanınız, ticari başlangıçlarınız ve hukuksal yürüttüğünüz işler şanslı etkiler alacaktır. Sosyal medyada yürüttüğünüz işlerde bu dönemde görünürlülüğünüz artabilir.

28 Ekim – 20 Aralık tarihleri arası Jüpiter’in Balık burcunda yapacağı retro ile krediler, bankalar, başkalarından gelen kazançlar konularında kaçırdığınız fırsatlar yeniden yaşamınızda yer alabilir

Ay düğümleri bu yıl sizlerin köşe evlerinizde gerçekleşiyor olacak. Bir buçuk yıl boyunca kariyer konularınız sosyal statünüz aile ev ve yuva konularında dönüşüm yaşıyor olacaksınız.

30 Nisan’daki Güneş tutulması ile iş hayatınızda önemli fırsatlar elde edebilirsiniz.

16 Mayıs’ta Akrep burcunda yaşanacak Ay tutulması hane içinde bir takım krizler yaşanmasına neden olabilir.

25 Ekim’de Akrep burcunda yaşanacak Güneş tutulması ailede yaşanan krizleri düzeltme fırsatı sunabilir.

8 Kasım’da Boğa burcunda yaşanacak olan Ay tutulması kariyer yaşamınızda sorumluluklarınızı arttırabilir.

19 Temmuz – 4 Ağustos’ta Merkür’ün burcunuzda olması iletişim konularınızı hızlandıracaktır.

11 Ağustos – 5 Eylül arasında Venüs’ün burcunuzda olduğu süreçte aşk hayatınız hareketlenebilir.

31 Ekim’den sonra Mars’ın retro hareketi ile en çok mücadele vereceğiniz konular sosyal çevreniz arkadaşlıklarınız ve geleceğe dönük hedefleriniz olabilir.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar; 2022 yılı boyunca Satürn iş alanınızda ve iş arkadaşlıklarınızda, günlük rutinlerinizde sizleri zorlayabilir. Bu alanda sorumluluklarınız artabilir.

Jüpiter’in 11 Mayıs’a kadar Balık burcuna geçmesi ile uzun süreli ilişkiler ve ortaklaşa yapılan işlerde şanslı olacaksınız.Bu dönemde uzun süreli birlikteliğe başlayabilir ya da süregelen ilişkinizde evlilik kararı alabilirsiniz. Aynı zamanda güçlü ortaklıklar kurabilirsiniz.

Jüpiter’in 11 Mayıs’tan sonra Koç burcuna geçmesiyle finansal anlamda kazançlarınız artabilir. Başkalarından gelen kazançlar krediler ve borçlar konusunda şans sizden yana olacaktır.

28 Ekim – 20 Aralık tarihleri arası Jüpiter’in Balık burcunda yapacağı retro ile ortaklıklarda ve ilişkilerde kaçırdığınız fırsatları elde edebilirsiniz.

2022’de yaşanacak olan Ay düğümleri sizlerin 3/9 aksında yaşanacak kardeşler, yakın çevre ilişkileriniz, eğitim konularınız ve ticari konularda dönüşümler yaşayacağınız bir zamanda olacaksınız.

30 Nisan’da Boğa burcunda yaşanacak olan Güneş tutulması ile uzak yerlere seyahatler, yurt dışı bağlantılı konular, akademik konular ve sosyal medya konularınız hız kazanabilir.

16 Mayıs’ta yaşanacak olan Akrep burcundaki Ay tutulması ile yakın çevre ilişkilerinizde krizler yaşanabilir.

25 Ekim’de Akrep burcunda yaşanacak Güneş tutulması ile yakın çevre ilişkilerinizdeki krizli durumları çözebilirsiniz.

8 Kasım’da Boğa burcunda yaşanacak olan ay tutulması ile hukuksal konularda, eğitim hayatınızda ve ticari konularda bazı krizleri çözmek durumunda kalabilirsiniz.

4 Ağustos – 26 Ağustos tarihleri arasında Merkür burcunuzda olacak. Ticari anlaşmalar ve iletişim konularında olumlu etkiler alacaksınız.

5 Eylül – 29 Eylül tarihleri arasında Venüs’ün burcunuzda olması aşk yaşantınızı hareketlendirecektir.

30 Ekim tarihinde başlayacak olan Mars retrosu kariyer yaşamınızda mücadele vermeniz gereken zamanları yaşatabilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler (23 EYLÜL -22 EKİM)

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar; 2022 yılı boyunca Satürn aşk, ilişkiler, çocuklar, şans oyunları ve hobiler alanınızda sizlere sorumluluk yükleyecek ve bir takım zorluklar yaşatacaktır.

Jüpiter’in 11 Mayıs’a kadar olan dönemde Balık burcuna geçmesiyle en çok şanslı olacağınız alan günlük rutinleriniz, çalışma yaşantınız ve iş arkadaşlarınızla ilgili konular olacaktır. Jüpiter bu alandan geçerken iş yaşantınızda rahatlık duygusu verebilir.

11 Mayıs’tan sonra Jüpiter’in Koç burcuna geçmesiyle uzun süreli ilişkiler ve ortaklıklar konusunda şanslı olacağınız bir dönem başlayacak. Bazı Terazi burçları uzun süreli ilişkiye başlayabilir ya da evlilik kararı alabilir.

28 Ekim – 20 Aralık tarihlerinde Jüpiter retrosu sizlere çalışma ortamınızda kaçırdığınız fırsatları yeniden verebilir. Bu süreçte ertelediğiniz düzenleri kurma fırsatı elde edebilirsiniz.

2022 yılında yaşanacak olan ay düğümleri sizlerin 2/8 aksında yaşanacak, bu dönemde kendi kazançlarınızdan çok bankalar, krediler, nafakalar ve başkalarından elde edeceğiniz kazançlar konularında  bir dönüşüm yaşayabilirsiniz.

30 Nisan’da yaşanacak Boğa burcundaki Güneş tutulması kendi kazançlarınızla ilgili büyük fırsatlar verirken borçlar ve ödemeler konusuna dikkat etmeniz gerektiğini ön plana çıkarıyor olacak.

16 Mayıs’ta Akrep burcunda yaşanacak olan Ay tutulması ise duygusal yaşantınızda krizler yaşatabilir.

25 Ekim’de yaşanacak olan Akrep burcundaki güneş tutulması ile finansal konularda stresli zamanlar yaşayabilirsiniz.

8 Kasım’da Boğa burcunda yaşanacak olan Ay tutulması ile miras, nafaka, borçlar, alacaklar, verecekler konuları önem kazanabilir.

9 Eylül – 3 Ekim arasında Merkür sizlerin burcunda retro olacağı için ticari anlaşmalar yapmak için uygun bir zamanda olmayacaksınız.

29 Eylül – 23 Ekim arasında Venüs’ün burcunuzda olması aşk yaşantınızda şanslı etkiler verecek, duygusal hayatınızı hareketlendirecektir.

30 Ekim tarihi itibari ile Marsın retro harekete geçmesi, inançlarınız ile ilgili ticari konularla ilgili yada uzaklardan gelecek haberler ve uzaklara yapılacak yolculuklar ve eğitim ile ilgili konularda fazla çaba göstermenize neden olabilir.

2022 burçlar yorumu

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 EKİM -22 KASIM)

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar; 2022 yılı boyunca Satürn ev, aile ve yuva konularında sizlerin üzerine fazlaca sorumluluk yüklerken bu alanlarda bir takım zorluklar yaşamanıza neden olabilir. Anne, baba ve ebeveylerinizle ilgilenmeniz gereken şartlar, koşullar oluşabilir.

11 Mayıs’a kadar olan dönemde Jüpiter’in Balık burcunda olması şans oyunları, borsa, hobiler, aşk ilişkileri ve çocuklar ile ilgili konularda sizleri oldukça şanslı yapacaktır. 11 Mayıs sonrası 28 Temmuz’a kadar olan dönemde Jüpiter’in koç burcuna geçmesi ile iş alanınız birlikte çalıştığınız kişiler ve günlük rutinlerinizle ilgili konularda bir takım şanslar elde etmenizi sağlayacaktır.

28 Ekim – 30 Aralık tarihine  kadar olan dönemde Jüpiter’in balık burcunda yapacağı Retro ile aşk ilişkilerinizde ve keyif aldığınız konularda kaçırdığınız fırsatları yeniden elde etmenizi sağlayacaktır.

2022 yılında yaşanacak olan Ay düğümleri sizlerin 1/7 aksınızda yaşanacak ortaklıklarınız ve evliliğinizde güçlü karmik dönüşümler yaşayabilirsiniz.

30 Kasım’da yaşanacak olan Boğa burcundaki Güneş tutulması ilişkilerinizde ani evlilik ya da ayrılık kararı aldırabilir.

16 Mayıs’ta Akrep burcunda yaşanacak Ay tutulması yaşamınızda önemli kararlar almanıza neden olabilir. Yaşamınızın her alanında krizlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

25 Ekim’de Akrep burcunda yaşanacak olan güneş tutulması ile ilişkilerinizde takıntılı ve tutkulu zamanlar yaşanabilir. Tutku dolu bir aşka yelken açabilirsiniz.

8 Kasım’da Boğa burcunda yaşanacak olan Ay tutulmasında ilişkilerinizde bir takım krizler ile uğraşmanız gereken zamanları beraberinde getirebilir.

29 Ekim – 17 Kasım arasında Merkür’ün burcunuzda olması ticari anlaşmalar ve iletişim konularınızı destekleyecektir.

23 Ekim – 16 Kasım arasında Venüs’ün burcunuzda olması duygusal yaşantınızda keyifli zamanları beraberinde getirebilir.

30 Ekim itibari ile Mars’ın İkizler burcunda yapacağı retro ortaklaşa kazançlar, borçlar, nafakalar ve ödemeler konusunda sizlere oldukça efor sarf ettirebilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yay (23 KASIM -22 ARALIK)

Sevgili Yay ve yükselen burcu Yay olanlar 2022 yılı boyunca Satürn sizlerin yakın çevre ilişkileriniz, kısa vadeli planlarınız, kısa yolculuklarınız alanında olacak. Tüm bu konularda 2022 yılı boyunca sorumluluklarınız artarken bir takım zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

11 Mayıs’a kadar olan dönemde Jüpiter’in Balık burcunda olmasıyla en çok şanslı olacağınız alan ev, yuva ve aile konularınız olacaktır. Ev almayı düşünen, taşınmak isteyen yay burçları oldukça şanslı olacaklar. 11 Mayıs’tan sonra Jüpiter’in Koç burcuna geçmesiyle 28 Temmuz’a kadar olan dönemde aşk hayatınızda, hobilerinizle ilgili konularda ve şans oyunlarında, borsada şanslı etkiler alacaksınız.

28 Ekim – 30 Aralık tarihine kadar olan dönemde Jüpiter retrosunda ev ve yuva konularında kaçırdığınız fırsatları tekrar elde edebilirsiniz.

2022 yılında yaşanacak olan Ay düğümleri sizlerin 6/12 aksınızda yaşanacak. İş yaşantınızda sağlık ile ilgili konularda gizli düşmanlıklar ve şifa konularında büyük dönüşümler yaşayabilirsiniz.

30 Nisan’da Boğa burcunda yaşanacak olan Güneş tutulması ile çalışma ortamınızda birlikte iş yaptığınız kişilerle yeni bir dönemi başlatabilirsiniz.

16 Mayıs’ta yaşanacak Akrep burcundaki Ay tutulması ile sağlık sorunları yaşayabilir ya da çalışma ortamınızda krizli durumlarla karşılaşabilirsiniz.

25 Ekim’de yaşanacak olan Akrep burcundaki Güneş tutulması korku ve endişelerinizi arttırabilir. Arkanızdan dönen işlerle yüzleşebilirsiniz.

8 Kasım’da Boğa burcunda yaşanacak Ay tutulması yoğun bir çalışma temposu ile beraber bağışıklığınızın düşmesine neden olabilir.

17 Kasım – 7 Aralık arasında ticari sözleşme ve anlaşmalar yapmak için uygun zaman diliminde olacaksınız. 16 Kasım – 10 Aralık arasında aşk yaşantınız Venüsün burcunuzda olması ile hareketlenebilir.

30 Ekim sonrası en çok mücadele vereceğiniz alanlar ilişkileriniz ve ortaklıklarınız olacaktır.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (23 ARALIK – 22 OCAK)

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar, 2022 yılı boyunca Satürn sizlerin kazanç alanınızda, madi ve manevi değerleriniz ve para alanınızda olacak. Para evinizde sorumluluklarınız artarken bazı engeller ve kısıtlanmalar yaşayabilirsiniz.

11 Mayıs’a kadar olan dönemde Jüpiter’in Balık burcunda olması ile en şanslı olacağınız alan ticari konular, alım satım işlemleri, yakın çevre ilişkileriniz olacaktır. 11 Mayıs’tan 28 Temmuz’a kadar olan dönemde Jüpiter’in Koç burcuna geçmesiyle şanslı olduğunuz alanlar ev, yuva ve aile konularınız olacaktır.

28 Ekim – 30 Aralık tarihine kadar olan süreçte Jüpiter’in Balık burcunda yapacağı retro ile ticari konularda kaçırdığınız fırsatları yeniden elde edebilirsiniz.

2022 yılı boyunca Ay düğümleri sizlerin 5/11 aksınızda olacaktır. Bu dönemde sosyal çevreniz değişirken aşk hayatınızda bir dönüşüm yaşayabilirsiniz.

30 Nisan’da yaşanacak olan Boğa burcundaki güneş tutulması sıradışı bir kişi ile aşk yaşamanıza neden olabilir.

16 Mayıs’ta yaşanacak olan Akrep burcundaki ay tutulması sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınız konusunda krizli durumlar yaşatabilir.

25 Ekim’de Akrep burcunda yaşanacak olan Güneş tutulması, kadınlarla ilişkilerinizde dikkatli olmanızı söylüyor. Yaşamınızdaki kadın figürlerle krizler yaşanabilir.

8 Kasım’da Boğa burcunda yaşanacak olan Ay tutulması aşk hayatınızda krizlerle uğraşmanıza neden olabilir.

7 Aralık – 25 Aralık tarihlerinde anlaşma ve sözleşmeler için uygun zamanda olacaksınız.

10 Aralık – 25 Aralık tarihlerinde Venüs burcunuzda olacak ve aşk hayatınız hareketlenecek.

30 Ekim’den sonra Mars’ın retro hareketi günlük rutinlerinizde ve çalışma ortamınızda mücadele vermenizi gerektiren koşullar yaşatabilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar (23 OCAK -22 ŞUBAT)

Sevgili Kova ve yükselen burcu Kova olanlar; Satürn 2022 yılında sizlerin hayatınızın her alanında sorumluluklarınızı arttırabilir sevgili Kovalar. Bir yıl boyunca yaşadığınız zorluklar ve engeller zaman zaman modunuzu düşürebilir ama unutmayın ki her nerede zorluk yaşıyorsanız kalıcı başlangıçlar yapacak olduğunuz içindir.

11 Mayıs’a kadar olan dönemde Jüpiter’in Balık burcunda olması maddi kazançlarınız konusunda sizlere şans verecek. 11 Mayıs’tan sonra 28 Ekim’e kadar olan dönemde Jüpiter’in Koç burcuna geçmesi sizleri ticari konularda şanslı yapacak.

28 Ekim – 30 Aralık tarihleri arasında yaşanacak olan Jüpiter retrosu parasal alanda kaçırdığınız fırsatları yeniden yakalamanızı sağlayacak.

2022 yılında yaşanacak olan Ay düğümleri sizlerin 4 /10 aksınızda olacak. Aile büyükleriniz ile ilgili konular, ev konularınız ve kariyer hayatınızda dönüşümler geçireceksiniz.

30 Nisan’da Boğa burcunda yaşanacak olan Güneş tutulması aile büyüklerinizden fırsatlar elde etmenizi sağlarken gayrimenkul alım satım konuları gündemde olabilir.

16 Mayıs’ta yaşanacak olan Akrep burcundaki Ay tutulması kariyer hayatınızda bir takım krizler yaşatabilir.

25 Ekim’de yaşanacak Akrep burcundaki Güneş tutulması kariyer yaşantınızda büyük fırsatlar elde etmenizi sağlayabilir.

8 Kasım’da Boğa burcunda yaşanacak olan Ay tutulması evinizle ilgili değişimler yapmanıza neden olabilir.

15 Ocak – 5 Şubat tarihleri arasında anlaşma ve sözleşmeler ile ilgili konularda destekleniyor olacaksınız.

6 Mart – 5 Nisan’da Venüs’ün burcunuzda olması ile aşk hayatınız canlanacak.

30 Ekim’den sonra Mars retrosu en çok mücadele vereceğiniz alanı aşk hayatınız yapacak.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (23 ŞUBAT -22 MART)

Sevgili Balık ve yükselen burcu Balık olanlar; Satürn 2022 yılı boyunca korku ve endişelerinizi gün yüzüne çıkarabilir. Bu dönemde arkanızdan dönen işler ve gizli düşmanlıklarla ilgili sınavlar verebilirsiniz.

11 Mayısta Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi ile yaşantınızın her alanında şans ve fırsatlar yakalayacaksınız. Ancak kilo alımına dikkat etmelisiniz. 11 Mayıs’tan sonra Jüpiter’in koç burcuna geçmesiyle kazançlarınızda önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. 28 Ekim – 30 Aralık tarihleri arasında kaçırdığınızı düşündüğünüz her türlü fırsatı Jüpiter’in retro yapacağı günlerde  yeniden elde edebilirsiniz.

Ay düğümleri bu yıl sizlerin 3/9 aksınızda yaşanacak. Yurt dışı konularınız, eğitim hayatınız, uzak mesafe yolculuklarınız ve inançlarınızla ilgili dönüşümler yaşayacaksınız.

30 Nisan’da Boğa burcunda yaşanacak olan Güneş tutulması ile hukuksal ve akademik konularda fırsatlar elde edebilirsiniz.

16 Mayıs’ta yaşanacak akrep burcundaki Ay tutulması yakın çevre ilişkilerinizde krizli durumlar yaşatabilir.

25 Ekim’de akrep burcunda yaşanacak Güneş tutulması maddi kaynaklar ve yurt dışı bağlantılı işlerinizde fırsatlar yakalamanıza neden olabilir.

8 Kasım’da yaşanacak olan Boğa burcundaki Ay tutulması ise yakın çevre ilişkileriniz ve ticari konularda zorlu süreçler yaşatabilir.

10 Mart – 27 Mart arası Merkür burcunuzda olacak ve iletişim konularında destekleneceksiniz.

5 Nisan – 2 Mayıs arasında Venüs’ün burcunuzda olması duygusal yaşamınızı renklendirecek.

30 Ekim itibariyle Mars en çok mücadele vereceğiniz alan aile, ev ve yuva konuları olacaktır. Yine taşınma, yer değiştirme konularında bu dönemde ekstra efor sarf edebilirsiniz.


Sizler için hazırladığımız 2022 Yılında Burçları Neler Bekliyor? yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz