Haftalık Burç Yorumları- 3 Temmuz Haftası

haftalik-burc-yorumlari-3-temmuz-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-3-temmuz-haftasi

3 Temmuz-9 Temmuz haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

3 Temmuz -9 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

3 Temmuz 14:38’ de oğlak burcunun 11 derecesinde yaşanacak olan dolunayın etkisi ile haftamızı başlatıyoruz. Dolunay esnasında yukselen terazi burcunun olması ikili ilişkilerimiz, parasal konular , ilişkilerimizin geleceği, ortaklıklar, işbirlikleri ve bağlılıklar konularını ön plana çıkarıyor.

Dolunayın etkisi ile bir konunun peşinden tutkuyla gitmek isterken bizi daha yukarıya taşıyacak kararlar alabiliriz.18 Haziran’dan bu yana başlattığımız konular artık bir sonuca bağlanabilir. Dolunayın enerjisi ile attığımız adımlar geleceğimizi uzun vadede etkileyecektir. İkizler yeni ayı’ndan bu yana yaşadığımız sis perdesi artık son bulurken hedeflerimiz daha çok netleşecektir ve yaşadığımız önemli yüzleşmeler sonrasında duygusal kararlarımızda oldukça soğukkanlı davranabiliriz.

Hafta ortasında gökyüzünün iki büyük ışığı Sirius ve Güneş’in kavuşumu gerçekleşecek. Yılda bir kez gerçekleşen bu kavuşumda eski kadim bilgilere göre bir yıllık kaderlerimizin yeniden yazıldığına inanılır. 5-6-7 temmuz günleri bir yıl içerisinde gerçekleşmesini istediğimiz dilek ve niyetlerimizle ilgili ruhsal çalışmalar yapabiliriz.

9 Temmuz’da enerjiler biraz sert olabilir. Öfkemizi kontrol etmek zorlanabiliriz. Karşımızdaki kişilerden zorbalık görebiliriz. İlişkilerde anlaşmak ortak karar almak zor olabilir. Aldığımız kararları ya da fikirlerimizi çevremizdeki kişilere zorla kabul ettirmeye çalışabiliriz yada karşımızdaki kişilerden buna benzer baskılar görebiliriz.

3 Temmuz -9 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta fazlasıyla hırslı olabilirsiniz. Özellikle kariyer alanınızda uzmanlığınızı üst makamlara göstermek, işinizin kapsamını genişletebilecek fırsatlar getirebilir. Enerjinize kariyerinize ve işinize odaklanarak hırsınızla motive olacaksınız. Kariyer hayatınızda yapacağınız  önemli görüşmeler sizlere büyük bir başarının kapılarını açabilir.

Hafta başında alışverişe gidebilir, kısa geziler planlayabilir ve bu süreçte çok ilginç biriyle tanışabilirsiniz. Bu kişi sizi romantik anlamdan fazlasıyla etkileyebilir. Yavaş gitmeli ve sabırlı olmaya dikkat etmelisiniz. 

Hafta ortasında hayatınız çok fazla koşuşturma içinde geçebilir. Rutinleriniz bozulabilir, planlarınızı değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan yardım isteyip destek görebilirsiniz. Koşturma içinde olmak işlerinizi daha hızlı tamamlamanıza ve olası gelir artışlarına neden olabilir.

Özellikle Cuma günü aşk hayatınızda önemli gelişmeler olabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa ailenizle bir buluşma planlayıp onları tanıştırabilirsiniz. Bu hafta sonunu aileniz ve sevdiğiniz kişi ile geçirerek son derece dingin ve huzurlu bitirebilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta yenilikler kapınızda olacak. Özellikle evinizde değişiklik yapma arzusuna girebilir, yaşam alanınızı güzelleştirebilirsiniz. Ayrıca almak istediğiniz yeni eşyalar varsa bu hafta nihai kararı verip satın alımları yapabilirsiniz.

Pazartesi günü enerji seviyeniz oldukça yüksek olacak. Arkadaşlarınızla bir arada olacağınız planlar yapabilir, hareketli geçecek etkinliklere katılabilirsiniz. Yeni deneyimler için adım atabilir, çok istediğiniz bir spor ya da kursa kaydolabilirsiniz. 

Kariyer alanınızda imzalamanız gereken evraklar ya da para ile ilgili belgeler varsa bu gibi işlerinizi bir süre ertelemeniz yararınıza olacaktır.  Önemli görüşmelerinizi ve planlarınızı Cuma gününden sonra  yaparsanız istediğiniz sonuçları alabilirsiniz.

Aşk hayatınızda eğer bir aşk arayışı içerisindeyseniz  karşınıza yeni adayınız çıkacak. Bu kişi ile ciddi bir ilişkinin başlangıcı söz konusu olabilir. Hafta sonu  aklınızdan geçenlere dileklerinize odaklanabilirsiniz çünkü bu dönemde istediklerinizin karşınıza çıkması an meselesi olacak.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta finansal açıdan şanslı olacağınız bir dönemde olacaksınız. Belki yatırımlarınızı değerlendirme şeklinizi değiştirebilir ya da beklemediğiniz bir yerden gelir elde edebilirsiniz. Uzun vadeli planlarınız ve hedefleriniz netleşebilir, bunları gerçekleştirmek için fırsat ayağınıza gelebilir.

Hafta başından itibaren yeni bir şeyler ile uğraşmak isteyeceksiniz ve hiçbir şeyin sizi durduramayacağını hissedeceksiniz. Daha fazla heyecan aradığınız bu dönemde, önceden cesaret edemediğiniz şeylere adım atacak cesareti bulacaksınız.

Kariyer alanınızda karşınıza engeller çıkabilir. Bu engeller sizi yolunuzdan etse de odağınızı bozmadan yolunuza devam edebileceksiniz. Fazla yoğun çalışmak sizi yorsa da arkadaşlarınıza ve ailenize zaman ayırmayı da atlamayacak, son derece sosyal olmaya devam edebileceksiniz.

Aşk hayatınızda size hayran olan birisini  fark edebilirsiniz. Duygularını fark ettikten sonra bu kişi sizin de ilginizi çekebilir, hoş bir flört aşamasına geçebilirsiniz. İlişkiniz varsa partnerinizle, yoksa da yeni adayınızla ufak bir kaçamak ayarlayıp romantik zaman geçirebilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu haftanız kalabalıklar arasında geçebilir. Büyük gruplar ile birlikte etkinliklere katılabilir, bir parti ya da kutlama içerisinde yer alabilirsiniz. Sizin için zor olsa da yeni tanıştığınız kişilerle kaynaşabilirsiniz.

Özellikle eviniz ile ilgili hafta başında yenilikler söz konusu olabilir. Yeni bir eşya alabilir, evininizin havasını değiştirecek bir yenilik yapabilirsiniz. Yapacağınız bu yenilik ile kendinizi maksimum düzeyde iyi hissedeceksiniz.

Kariyer alanınızda otorite figürlerine karşı bir güç savaşı içine girebilirsiniz. Bu sizin için kötü bir adım olmayacak. Eğer size doğru gelmeyen şeyler varsa gerektiğinde karşı çıkabildiğinizi göstermek sizin için üzerinizde için daha iyi bir izlenim bırakacaktır.

Aşk hayatınızda özellikle yalnızsanız son gaz ilerleyeceğiniz bir aşk ilişkisi çok yakında olabilir. Yeni kişilerle tanışırken özellikle bu dönemde sezgilerinize ve izlenimlerinize güvenerek adım atabilirsiniz. Şanslı ve mutlu bir aşk hayatı sizi bekliyor.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, parlıyorsunuz. Sosyal ortamlarda itibarınızın artacağı olumlu gelişmeler yaşayabilir, insanların gözünde daha yüksek konuma gelebilirsiniz. Bu dönemde hiç olmadığınız kadar popüler olabilirsiniz.

Kariyer alanınızda yetiştirmeniz gereken bir proje ya da olumlu sonuç almanız gereken bir görüşme varsa  güzel haberler alacaksınız. Bu sizin kariyer hayatınızı en olumlu şekilde etkileyerek yükselmenize sebep olacak.

Hafta ortasından itibaren yapacak çok işinizin olması bu işlerden bazılarını ertelemenize ya da unutmanıza sebep olabilir. Kendinize dikkat etmeli ve dinlenmek için zaman ayırmayı unutmamalısınız.

Aşk hayatınızda partnerinizle kendinizi bir güç savaşı ya da üstünlük kurma çabası içerisinde bulabilirsiniz. Kendi hissettiklerinizi ve duygularınızı karşınızdaki kişiye net olarak anlatmak her ikiniz için çok  daha olumlu sonuçlar getirecektir.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (3 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta hedeflerinize odaklanacaksınız. İstediklerinizi ve hedeflerinizi gözden geçirebilir, planlarınızı daha kısa yoldan olacak şekilde güncelleyebilirsiniz. Bu hafta aklınızdan geçen istek ve hayalleriniz birileri tarafından mutlaka duyulacak ve gerçekleşmesi an meselesi olacak.

Bu hafta başından itibaren yolculuk ile ilgili temalarınız çok fazla gündeme gelebilir. Araştırmak istediğiniz ya da geçmiş tarihi çok ilginizi çeken bir yere gitmeye karar verebilir, arkadaşlarınız ya da partnerinizle kısa geziler planlayabilirsiniz. 

Kariyer alanınızda yanlış anlaşılmalara, iletişim yanlışlıklarına özellikle dikkat etmelisiniz. İş yerinizde yakın bir arkadaşınız varsa onun da desteği ile olası hataları engelleyebileceksiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa ya da ciddileşmeye başlayan bir flört aşamasında iseniz önemli kararlar alabilir,  bir sonraki aşama için adım atabilirsiniz. Romantik halinizle bu dönemde aşk  hayatınızda mutluluğu yakalayabilirsiniz. 

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta arkadaşlarınızdan yardım alıyorsunuz. Özellikle sizden çok farklı görünen ya da farklı bir iş yapan arkadaşınızdan bu hafta tahmin bile edemeyeceğiniz kadar önemli bir destek alacaksınız ve bu sayede arkadaşlığınız sağlamlaşacak.

Hafta başından itibaren eviniz ilgi odağınız olacak. Evinizde bazı değişiklikler ya da tadilatlar yapıyor olabilirsiniz. Belki de taşınmayı düşünüyor olabilirsiniz. Sizi rahatlatacak, evinizde huzurlu hissetmenizi sağlayacak adımlar atabilirsiniz.

Kariyer hayatınızla ilgili olarak daha sakin kalmak ve sessizce çalışmak yararınıza olacaktır. Olası iletişim sorunlarından kaçınmanız sizi başarıya daha kolay taşıyacaktır. Yakın zamanda kariyer ve para konularınızla ilgili olumlu gelişmeler keyfinizi yerine getirebilir.

Aşk hayatınızda partnerinizle hissettikleriniz ile ilgili konuşmalar yapmak için uygun zamanda olacaksınız. Bu sebeple hafta başında önemli konuları konuşmaktan kaçınmalı, ciddi konuları hafta sonuna ertelemelisiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta fazlasıyla çekici olacaksınız. Güçlü karizmanızla çok fazla kişi tarafından fark edileceksiniz. Yeni insanlarla tanışmak için de  iyi bir zamanda olacaksınız. 

Hafta başından itibaren alışılmadık miktarda evrak işi ile uğraşabilirsiniz iş yerinizde makbuzların fişlerin arasında boğulabilirsiniz. Araç alımı veya satımı ile ilgili gündemleriniz olabilir. Hayalinizdeki arabayı bu günlerde bulabilirsiniz.

İş yerinizde muhtemel bir rakibiniz varsa kartlarını artık daha açık oynamaya başlayabilir, sakin kaldığınız sürece rakiplerinize karşı güç elde edeceksiniz. . İmzalamanız gereken evraklar varsa en küçük yazıları bile okumak ise fayda sağlayacaktır.

Aşk hayatınızda partnerinizde karşı kartlarınızı açık oynamalı, net olarak kalbinizdekileri söylemelisiniz. Eğer bu şekilde davranmazsanız hayatınızdaki kişiyi yakın zamanda kaybetmeniz söz konusu olabilir. 

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta herkes tarafından görülüyorsunuz çünkü öne geçiyorsunuz. Elinize geçen finansal bir fırsat için biraz enerji harcamanız gerekebilir, Doğru adımlar atarsanız karşınıza çıkan bu finansal fırsatı  uzun vadeli bir gelir kaynağına dönüştürebilirsiniz. Parasal konularda karar verirken ailenize ya da arkadaşlarınıza danışmak isteyebilirsiniz.

Hafta ortasında seyahat gerektiren işleriniz için koşturabilirsiniz. Birden fazla yola gitmek durumunda kalabilirsiniz. Bulunduğunuz yerden uzaklaşmak ruhunuza oldukça iyi gelecektir. Yapacağınız seyahatlerde sonuçlanması gereken işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Finansal anlamda şansınızın açılması ile kendinizi daha güvende hissedeceksiniz. Kaynaklarınızdaki artışla yeni alışverişler yapabilir ya da fiziksel görünümünüzde değişime gitmek isteyebilirsiniz. Daha ilerleyen zamanlarda  aile ile ilgili mülk satın alması gibi büyük şeyler de söz konusu olabilir.

Aşk hayatınız durağan geçebilir. Çünkü biraz daha ailenize, evinize zaman ayırdığınız bir dönem içinde  olacaksınız . Mevcut bir ilişkiniz varsa bu ilişkiyi ilerletmek için somut adımlar atmaya karar verebilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta, hiç beklemediğiniz bir yerden Sürpriz bir yardım görebilirsiniz elde edeceğiniz bu destek  sizi sıkıntı yaşadığınız bir konuda çok rahatlatacak bir durum olabilir. olabilir. Bu yardım sayesinde geleceğinizin ve planlarınızın değişmesi söz konusu olabilir. 

Hafta başından itibaren finansal anlamda bazı sürpriz fonlar alabilirsiniz. Finansal konularda fikirlerinizi dinleyen ve yaptığınız şeye inanan bir yakınınızla iş birliği yapabilirsiniz. Ancak fazla borç içine girmekten kaçınmalı büyük riskler almamalısınız

Önümüzdeki dönemde son derece göz önünde ve dikkat çekici olacaksınız.  Örneğin iş arıyorsanız en uygun aday olarak görünebilir, bekarsanız girdiğiniz ortamda tüm karşı cinsi kendinize hayran bırakabilirsiniz. Yeni ortamlarda gözler üzerinizde olurken birden fazla aşk itirafı ile karşılaşabilirsiniz.

Hafta sonu doğada zaman geçirmek için büyük bir istek duyabilirsiniz. Kendinizle baş başa kalıp bazı farkındalıklar yaşayabilir, isteklerinizi netleştirebilirsiniz. Aşk hayatınızda fazla kıskanç ya da şüpheci davranmamalı, partnerinizi biraz daha serbest bırakmaya özen göstermelisiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu haftanız heyecan içinde geçecek.  Birden bire hayatınızın aşkı olacak bir kişi ile tanışabilir, ani kararlar alıp kendinizi hızlı ve baş döndüren bir aşk ilişkisi içerisinde bulabilirsiniz.

Hafta boyunca enerjiniz ve farkındalığınız yüksek olacak. Ama tüm bu enerjinizi eve taşıyacaksınız.  Eviniz için yapacağınız düzenlemelerde çok fazla harcama yapmamaya özen göstermelisiniz zira yeni alacağınız bir eşyanın sonradan gereksiz olduğunu düşünebilirsiniz. 

Bu hafta geçmişinizle ilgili eski konulara fazla aklınız takılabilir, geriye bakıp çok zaman harcayabilirsiniz. İçinizden bir ses size geçmişte bir yerlerde sizin için alabileceğiniz dersler olduğunu söylese de bunu fazla düşünmemeli, bulunduğunuz anın da kıymetini bilmelisiniz. 

Aşk hayatınızda da geçmişe takılı kalma hali şu anki ilişkinizi etkileyebilir. Fazla içinize dönmek mevcut ilişkinize negatif etki edebilir, sizi mutsuzluğa sürükleyebilir. Geçmişteki hatalarınıza takılı kalmamalı, partnerinize bunu yansıtmamaya dikkat etmelisiniz. Yoksa geri dönülmeyecek hatalar yapmanız söz konusu olabilir. 

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta yeni başlangıçlar yapmanız söz konusu olabilir. Yeni bir çalışmaya başlayabilir, bir hobi edinebilir, yapılacaklar listenize yeni ve hiç denemediğiniz şeyler ekleyebilirsiniz. Uzun zamandır niyet ettiğiniz şeylere artık adım atabilirsiniz.

Hafta başından itibaren çevrenizi arkadaşlarınızla dolu bulabilirsiniz. Özel partiler planlayabilir, kısa gezilere katılabilirsiniz. Topluluk içerisinde en dikkat çeken kişinin siz olacağı kesinlikle muhtemel olacak.  Katıldığınız ortamlarda çok sevineceğiniz bir haber de alabilirsiniz.

Kariyer alanınızda çok istediğiniz bir eğitimi almak için yolunuz açılabilir ya da kendinizi geliştirmek için bir süre şehir dışı planlaması yapmanız gerekebilir. Bu sizin geleceğiniz için çok önemli bir adım olabilir.

Aşk hayatınızda romantiklikle dolu olacaksınız. Partnerinize küçük notlar hazırlayabilir, romantik bir yemek organize edebilir ya da ciddi şeyler konuşmak için bir kaçamak planlayabilirsiniz. Ancak bir taraftan da kendinizi gereksiz kuşkular içinde bulabilirsiniz, bu etki altında kalmamaya dikkat etmelisiniz.


3 Temmuz- 9 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!