Haftalık Burç Yorumları- 30 Ocak Haftası

haftalik-burc-yorumlari-30-ocak-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-30-ocak-haftasi

30 Ocak-5 Şubat haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

30 Ocak-5 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Haftaya 5 Şubat tarihinde Aslan burcunun 16 derecesinde yaşanacak olan dolunayın etkilerini yoğun bir şekilde hissederek başlıyor olacağız. Hafta başında Merkür ve Uranüs arasındaki olumlu açı beklediğimiz haberleri almamızı sağlarken yaratıcı fikirlerimiz çevremizdeki kişilerce destek görebilir. Güneş ve Mars arasındaki olumlu açı ise harekete geçmek istediğimiz konularda bizi destekleyici etkide olacak. Tüm hafta boyunca hızlı akıcı bir iletişim içinde olurken gerçekleştirmek istediğimiz her konuda cesur adımlar atacağız.

16 derece Aslan burcunda yaşanacak dolunay 8 Kasım’da yaşadığımız Boğa burcundaki tutulma noktasını tetikleyecek.  Kasım ayında tutulmanın etkisi ile yaşadığımız konular Aslan dolunayı ile yeniden gündemimiz olabilir ve önemli tamamlanmalar yaşanabilir.

Dolunay esnasında yükselende Başak burcunun yer alması Ay ve Güneş’in Uranüs’den kare alması yaşayacağımız ani olaylarda mevcut düzenimizi değiştirerek önemli tamamlanmalar yaşanmasına neden olabilir. Kendi konforumuzu değiştirecek gündemlerimiz ön plana çıkabilir.

Sağlık konularında günlük rutinlerimizde ya da çalışma ortamımızda değişimler yaşanabilir. Aşk hayatımız hobilerimiz ve hayattan keyif aldığımız noktalarda bitiş ve tamamlanmalar söz konusu olabilir.

Aslan burcunun liderleri yöneticileri sanat dünyasını temsil etmesi bu kişilerin ani olaylarını gündeme taşıyabilir. Sağlık sektörü ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Yaşanılan ekonomik sıkıntılar yöneticilerin aldığı kararlar nedeni ile kitlesel ayaklanmalar olabilir. Uranüs’ün T karesi sabit burç olan Aslan burcunda dolunayın gerçekleşmesi yer hareketlerine neden olabilir. Finansal anlamda altın ile ilgili ani gelişmeler yaşanabilir.

30 Ocak-5 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta enerjiniz oldukça yüksek olacak, kararlılığınız ve sabrınızla başarı kazanacaksınız. Ancak oluşabilecek çatışmalara dikkat etmeli, zamanında geri adım atmalısınız. Ailevi sorunlarınızı da tartışmalardan kaçındığınız sürece kolayca çözümleyebileceksiniz. 

Aslan burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile yeni başlangıç ya da yeni aşklara açık olacaksınız, karşınıza çıkacak fırsatlara evet demelisiniz. Duygusal hayatınızda önemli tamamlanmalar yaşayacaksınız. Hafta boyunca etkili olacak yüksek enerjiniz aşk hayatınızı da hareketlendirecek. Partnerinizle kolay anlaşma sağlayabileceğiniz bir hafta olacak. Yalnızsanız arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirebilirsiniz. Diğer insanlar üzerinde olumlu etki bıraktığınız bir hafta da duygularınızı ifade ederken cömert davranabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta potansiyelinizi ve şansınızı doğru kullanmalısınız yoksa yapabileceklerinizin çok azını başarabilirsiniz. Kariyer değişikliklerini değerlendirmek için oldukça olumlu bir haftadasınız. Kendinize güvenmelisiniz ve fırsatları değerlendirmelisiniz.

Aslan burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile  egonuz yükselirken  yakınlarınızla hararetli tartışmalar yaşayabilirsiniz. Ancak gereksiz stres yaşamamak için karşınızdaki kişiye ve kendinize karşı nazik ve objektif olmalısınız.  Eğer bir aşk ilişkiniz yoksa arkadaşlarınız tarafından ayarlanan güzel bir buluşma yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru yakınlarınızla fikir ayrılığı yaşayabilirsiniz, enerjinizi üretken ve yaratıcı işlere ya da spor etkinliklerine vermeniz iyi hissettirecektir. Kaynaklarınızı ve öz değerinizi ilgilendiren alanlarda yaşayacağınız ani gelişmeler karşısında sakin kalmalısınız.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta zekanız, mizahınız veya çekiciliğinizle etrafınızdaki herkesi etkiliyor olacaksınız. Diğer insanlara karşı son derece ikna edici olduğunuz bir hafta olacak.  Bu etkiyi doğru kullanmalı ve sezgilerinize güvenmelisiniz. Kararlı olmalı ve hedeflerinize sadık kalmalısınız. Bir eğitime başlamak ya da öğrenme, konuşma ile ilgili etkinlikler için çok doğru bir zamandasınız. 

Arkadaşlarınızla ve partnerinizle keyifli boş zamanlar geçirmek ya da kendinize bakım yapmak sizi canlandıracak. Yalnız olan İkizler burçlarının ise  bu hafta bunu değiştirme şansı var, cesur olmalısınız. Yeni bir başlangıç yaşayabilir ya da beklediğiniz geri dönüşü yaşayabilirsiniz. Aslan burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile yakın çevre ilişkileriniz, kardeşleriniz, kuzenlerinizle ilgili konularda önemli tamamlanmalar yaşayabilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta bir yolculuk yapabilir, kısa bir tatil planlayabilirsiniz. Fazla para harcamamaya ve fazla yememeye özen göstermelisiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek, eviniz ile ilgilenmek bu hafta duygusal olarak sizi tatmin edecek. Aşk hayatınızda da şanslı olduğunuz bir haftadasınız, ancak biraz taviz vermeniz gerekebilir. Kalbinizin kapılarını açmalısınız. 

Ayrıca bu hafta geçmişinizden sorunlu bir ilişki tekrar karşınıza çıkabilir. Dikkatli olmalısınız. Hayatınızda genel olarak başaramadığınız şeylerde artık farklı yol izlemenin zamanı geldi, hedefinizden şaşmadan farklı bir yoldan gitmeyi denemelisiniz.  Kendinizi öne çıkarmalı ve çabalarınızın karşılığını almalısınız. Aslan burcunda yaşanacak dolunay size ani para kaynakları getirebilir ya da önemli bir borcunuzu kapatabilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta yüksek özgüven ve enerjinizle oldukça sosyal geçecek. Arkadaşlarınızla buluşabilir, birçok etkinliğe katılabilirsiniz. Güzel anılar biriktirdiğiniz bir hafta olacak. Her anlamda rahat nefes alacaksınız. Aslan burcunda yaşanacak dolunayın etkisi duygularınızın tırmanmasına neden olabilir. Düşüncelerinizi, öfkenizi, sevginizi, yani tüm duygularınızı yoğun bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Yalnızca bunu kime karşı yaptığınıza dikkat etmelisiniz. 

Hafta sonuna doğru ikili ilişkilerinizde hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Siz her şeyi kontrol altında tutabilecek güce sahipsiniz. Bu günlerde ne yaşarsanız yaşayın kendi gücünüzü yeniden fark edeceksiniz. Fiziksel görünümünüzde size iyi gelecek değişimler yapabilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta finansal yönden şanslısınız ancak bu şansı hak etmek için biraz yorulacaksınız. Oldukça düzenli ve verimli şekilde planladığınız tüm işlerinizin üstesinden geleceksiniz. Eğer yalnızsanız, yeni bir ilişkiye oldukça hızlı bir şekilde başlayabilirsiniz. Fazla aceleci olmanız sorun yaratabilir dikkatli olmalısınız.

Bu hafta bilinçaltınız harekete geçmiş durumda olacak. Eski anılarınız canlanabilir, çözdüğünüz bir sorun tekrar gündem olabilir ya da geçmişe özlem duygusu fazla ağır basabilir. Bu hafta planladığınız değişimler için harekete geçebilirsiniz. Yaşantınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Aslan burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile önemli bir gerçekle yüzleşebilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta uzun vadeli hayalleriniz için olumlu sonuçlar alacaksınız. Artık parlamaya hakkınız var. Sosyal hayatınızdaki yüksek enerji güvendiğiniz insanlarla duygularınızı paylaştıkça artacak. Bu hafta yeni bir yer keşfedebilir, yeni bir aktiviteye başlayabilirsiniz. Bunu yaparken sizde merak uyandıran yeni biriyle tanışabilirsiniz.  

Aşk hayatınızda zorlayıcı bir hafta olabilir, ilişkinizi düzeltmek için taviz vermeniz gerekebilir. Stresle başa çıkmak için yardım alabilirsiniz. Bu hafta sürpriz gelişmelere hazır olmalısınız. Aslan burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile sosyal çevrenizdeki kişilerin gerçek yüzlerini görebilirsiniz. Ani yaşanacak gelişmeler gelecek planlarınızı etkileyebilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta iletişiminiz çok güçlü. Bu size kariyer ve aşkta sorunsuz bir hafta getiriyor. Ancak çevrenizdeki kıskanç kişilere dikkat etmelisiniz. Finansal açıdan da ek gelir fırsatları karşınıza çıkabilir. Sorun yaşadığınız bir yasal sorun çözümlenebilir.

Bir çalışma arkadaşınızdan hoşlanabilirsiniz yada bir çalışma arkadaşınızdan aşk itirafı alabilirsiniz. İş hayatınızdaki duygusal gelişmeler iş motivasyonunuzu arttırabilir.  Halihazırda  bir ilişkiniz varsa ilişkinizi gözler önüne taşıyabilir herkese duyurabilirsiniz. Yakın ilişkilerinizde duygularınızı paylaşma korkunuzu aştığınız bir zamanda olacaksınız. Aslan burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile kariyer hayatınız ve sosyal statünüzü ilgilendiren konularda kasım ayında yaşadığınız gündemler yeniden önünüze gelebilir. İş hayatınızda alacağınız ani bir teklif sosyal statünüzü değiştirebilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları,bu hafta kendinizi olumlu ve duyarlı hissediyorsunuz. İhtiyaçlarınızı başkaları ile paylaşmak sizi rahatlatacak. Uzun süredir görmediğiniz aile üyeleri ya da yakınlarınızla vakit geçirebilirsiniz. Duygularınız ve sezgilerinizin yoğun olduğu bir etkide olacaksınız. Sezgilerinize güvenerek hareket etmeniz size olumlu dönecek. 

Bu hafta macera yaşamak isteyebilir, yeni yerler keşfedebilirsiniz. Yaşayacağınız ufak çatışmalar rutininizi bozabilir ancak azimli olursanız başarı sağlayacaksınız. Aslan burcunda yaşanacak yeni ayın etkisi ile hayatınızdaki bir kriz son bulabilir. Yurtdışı konularında yabancılarla olan iletişiminizde yaşayacağınız ani gelişmeler sizi son derece şaşırtabilir. İnandıklarınızın peşinden gittiğinizde yakaladığınız fırsatlar sizi mutlu edecek ilahi bağınızı güçlendirecektir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta kariyer konusunda oldukça özgüveniniz yüksek. Bu sebeple daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Kendinizi işinize verirseniz kazanabileceğiniz çok para olabilir. Ancak bir şeyleri unutmadığınızdan ve atlamadığınızdan emin olmalısınız. 

Bu haftada ki yüksek enerjiniz duygularınızı harekete geçirecek. Duygularınız bir uçtan diğerine geçebilir, hem yalnız kalmak isteyip hem sevgilinizle olmak için can atabilirsiniz. Aceleci konuşmalardan kaçınmalısınız, ilişkiniz alt üst olabilir.  Karşınızdaki kişiyi anlamaya çalışarak iletişim kurmanız sağlıklı olacaktır. Aslan burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile dışarıdan elde ettiğiniz kaynaklarla ilgili önemli bir tamamlanma yaşayabilirsiniz. Kullanmak  istediğiniz kredi işlemi sonuçlanabilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta ufkunuzu genişlettiğiniz, rutininizden çıktığınız bir hafta olacak. Partneriniz ya da yakınlarınızla yüksek enerjili ilişkileriniz olacak. Yeni tanıştığınız kişilerle hızlı ilişkilerden kaçınmalısınız. Ayrıca yeni şeyler öğrenmeye istekli olacaksınız. Elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Bu size başarı ve para getirecek. 

Hafta boyunca cesur adımlar atacaksınız. Bu aşk hayatınız ya da kariyer hayatınızda size çok olumlu dönecek. Bu hafta borç paraya ihtiyacınız olabilir, bir yakınından destek göreceksiniz. Aslan burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile evlenme kararı alabilirsiniz. Hayatınızı dönüştürecek ani bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki sorunları çözüme ulaştıracaksınız.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta sevdiklerinizin dahil olduğu parasal konularda sorun yaşayabilirsiniz. Diplomatik davranıp dilinizi tutmalısınız. Daha önceki bir çalışmanız ya da bir satışınız için bu hafta kazanç elde edeceksiniz. Ruhsal olarak öngörülerinizin açık olduğu bu günlerde rüyalar görebilir, sezgilerinizle farklı şeyler hissedebilirsiniz. 

Aşk hayatınızda öfkeyle başa çıkma şekliniz ilişkinizin gidişatını olumsuz etkileyebilir. Özel yaşamınızda sabırlı olmanız kaygıya kapılmamanız gerekli. Aslan burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile günlük rutinleriniz aniden değişebilir. Çalışma ortamınız farklılaşabilir. Sağlığınızla ilgili konularda istediğiniz sonuçları almanız mümkün olacak.


30 Ocak- 5 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!