Haftalık Burç Yorumları- 31 Ekim Haftası

haftalik-burc-yorumlari-31-ekim-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-31-ekim-haftasi

31 Ekim-6 Kasım haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

31 Ekim-6 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Bu hafta Akrep burcunda yaşanan güneş tutulmasının etkisini hala hissederken aynı zamanda 8 Kasım’da yaşanacak olan ay tutulmasının da etkilerini hayatımızda hissetmeye başlayacağız.

İki tutulma arasında olduğumuz bu haftada gökyüzündeki enerjiler biraz zorlayıcı olabilir. Mars’ın ikizler burcunda başlattığı Retro hareket ile eyleme geçmek istediğimiz konularda Ocak ortasına kadar beklemek faydalı olacaktır. Özellikle cerrahi müdahale gerektiren işlerinizi bu tarihe kadar ertelemeye özen göstermelisiniz.  Ayrıca Mars retrosu ikizler burcunda olacağından iletişimsel aksaklıklar söz konusu olabilir. Mars Retrosunda kimse ile çatışmamaya özen göstermeliyiz, bu dönemde çatışmayı başlatan tarafın kaybedecek olan taraf olduğunu unutmamalıyız. Kaza ve yaralanmalara karşı dikkatli olurken trafikte hız yapmamaya özen göstermeliyiz.

Jüpiter’in balık burcunda yapacağı Retro ile affetme enerjimiz yükselirken kendimizi oldukça şifalanmış hissedebiliriz. Ayrıca bu dönemde eskiden kaçırdığımız fırsatları yeniden elde edebiliriz.

Hafta ortasında Venüs GAD Güneş kavuşumlarını yaşarken hafta sonuna doğru  Venüs Uranüs karşıtlığı ve Venüs Satürn sert açısı aktif olacaktır. Bu süreçte geçmişte bırakmamız gereken meseleleri ve kişileri takıntı yapmadan bırakma enerjisi içinde olmak bizler için önemli. Zira miladı dolmuş konuları sistem bizlere deneyimleterek gerçekleri gösterecektir. İki tutulma arasındaki bu önemli haftada bir şeylerin bizim kontrolümüzde olmadığını fark ederek kadersel etkilerin çok daha fazla hayatımızda etkin olduğuna şahit olabiliriz. Bu dönemde bize zorluklar yaşatan her konuyu dönüştürebilmek yaşantımızda bizi mutlu edecek yeni kapıları aralayacaktır.

31 Ekim-6 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, yönetici gezegeniniz Mars’ın Retro hareketine başlaması ile  harekete geçmek ve inisiyatif almakla alakalı konularda biraz daha dikkatli olmalısınız. Bu dönemde özellikle gereksiz tartışma ve agresyonlardan uzak durmamaya bağışıklık sistemine ekstra önem vermeye özen göstermelisiniz. Hafta ortasından itibaren ortaklaşa kaynaklar, eşten elde ettiğiniz gelirler, miraslar, nafakalar ve ödemelerle ilgili konularda zorlu enerjiler söz konusu olabilir. Dışarıdan elde ettiğiniz kaynaklarla alakalı olarak iftira, manipülasyon gibi konulara marus kalırken güç mücadelesinden kaçmanız faydalı olacaktır. Özellikle kardeşleriniz ve yakın çevrenizdeki kişilerle olan iletişimde de kelimelerinizi seçerken daha özenli olmanız. Ayrıca hafta ortasında kısa mesafeli seyahatleriniz söz konusu olabilir. 

Tüm hafta boyunca zihninizi çok fazla yormamalısınız. Fazla derinlere dalmamaya ve kayıp enerjisini korku enerjisini çalıştırmamaya özen göstermelisiniz. Hafta sonuna doğru kendi içinizde bazı gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Tutulmanın enerjisini hissettiğiniz bu süreçte finansal kaynaklarla ilgili başkalarına bel bağlamak yerine kendi kaynaklarınızı oluşturabilmek adına artık sorumluluk almanız gerektiğini deneyimliyor olacaksınız. Bu alanda bu zamana kadar oluşturduğunuz düzeni değiştirmek kolay olmasa da finansal anlamda kendinize tutunmanız gerektiğini öğrenmeye başlayacaksınız. Bundan sonraki süreçte başkalarından gelen kaynaklar yerine kendi yetenek ve kaynaklarınıza yoğunlaşmanız gerekebilir. Hafta sonu finansal konularda ani iniş çıkışlar yaşamanız da söz konusu olabilir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta burcunuzda yaşanacak olan tutulmanın etkisini hissetmeye başlarken Akrep burcunda yaşadığımız güneş tutulmasının da etkilerini hala alıyor olacaksınız. Hafta başında kendinizi hedeflerinizi ilişkilerinizi her zamankinden fazla sorgulayabilirsiniz. Bu hafta itibariyle ihtiyacınız olan şeyleri daha net belirlerken hedeflerinize sizleri ulaştıracak yeni rotalar belirleyebilirsiniz. 

Hafta içinde kendinizi biraz daha sıkışmış bir enerjide hissederken başkalarına uyum sağlamak zorunda olduğunuz şartlar sizleri daha fazlasıyla yorabilir. Bu durum daha isyankar olmanıza neden olurken özgürlük ihtiyacınız artabilir.  Eşiniz ya da partnerinizle ilgili yaşadığınız sorunları arkanızda bırakmak isterken bazı krizler yaşayabilirsiniz. Partnerinizin hayatındaki bazı sorunlar sizleri mental olarak yorabilir. İlişkilerinizde tutup bırakmak istemediğiniz konularda bazı şeyleri kabullenip artık bırakmanız gerektiği gerçeği ile yüzleşebilirsiniz. Hafta boyunca her konuyu akışa bırakmak kendi sınırlarımızı çizmek içinde bulunduğunuz sıkışık enerjiyi daha doğru yönetmenize yardımcı olacaktır.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta burcunuzda yer alan Mars’ın Retro hareketine başlamasıyla haftalardır yaşadığınız koşuşturmalardan sıyrılıp durup dinlenmeye daha çok ihtiyaç duyabilirsiniz. Her şeye tek başına yetişemeyeceğinizi fark etmeli inisiyatifi başkalarına da bırakmayı öğrenmelisiniz. Kariyer hayatınızda bu hafta geçmişten gelen konuları toparlarken eski yöneticilerinizden ya da takım arkadaşlarınızdan birlikte iş yapmakla ilgili önemli fırsatlar elde edebilirsiniz ancak şartları iyi değerlendirmelisiniz. 

Hafta ortasında uzun süredir birlikte iş yaptığınız ancak krizler yaşadığınız kişilerle ilgili önemli farkındalıklar elde edebilirsiniz. Kariyer hayatınızda alıştığınız ancak artık bırakmanız gereken kişi ve konuları bırakmama konusunda ısrarcı olmamalısınız. Size kariyer hayatınızda fayda sağlamayan sizlerin ilerlemesine engel olan kişilerle yolları ayırmanız gerekiyorsa ayırmalısınız. Ay tutulmasından aldığınız enerji ile her konuyu geri planda daha iyi analiz ediyor olacaksınız. Kendinizi geri çekip olup biteni gözlemlemek sizlere yeni hedefler belirleme konusunda daha gerçekçi olmanız gerektiğiniz gösterecektir. Bu hafta iş hayatınızda bu zamana kadar yaşadığınız manipülasyonları güç mücadelesi verdiğiniz konuları çok daha net göreceksiniz bu durum kariyer hayatınızda yeni bir sayfa açmanız gerektiğini size daha fazla hissettirecektir. Hafta sonu günlük hayatınızda yaşadığınız ani değişimler planlarınız dışında hareket etmenize neden olsa da  bu durum hayatınıza sürpriz yenilikler getirebilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, Mars’ın Retro hareketinin başlaması ile harekete geçmek istediğiniz her türlü konuda biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu fark edebilirsiniz. Hafta ortasında tutulmanın etkisi ile ilişkilerinize dair yeni gündemleriniz oluşabilir mevcut ilişkinizi bir üst noktaya taşıma kararı alabilirsiniz. İlişkinizdeki sorunları daha kolay çözebilirsiniz. Geçmişte sizi üzen manipüle eden ilişkilerinizden haberler ya da geri dönüşler alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerden çocuk haberleri alabilir ya da çocuklarınızla ilgili keyifli gündemler yaşayabilirsiniz. 

Boğa burcunda yaşanacak olan tutulmanın etkileriniz hissetmeye başladığınız bu süreçte gelecek hedeflerinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili bazı değişimlere gitmek isteyebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki bazı kişilerin sizleri beslemediğini aşağı çektiğini daha net görebilirsiniz. Uzun zamandır size zarar veren ancak alışkanlıklarınızdan dolayı iletişimi kesmekte zorlandığınız kişilerle bağlarınızı koparma kararı alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Güneş ve Chiron arasındaki kavuşum ile motivasyon ve enerjiniz biraz düşebilir bu süreçte kendinize zaman ayırmayı ihmal etmemelisiniz. Parasal koşullarınızda ise spekülatif yatırımlar konusunda risk almamaya özen göstermelisiniz. Daha çok yeteneklerinize kendinizi nasıl parlatacağınıza odaklanmalısınız. Hafta sonu hızlı yaşadığınız gelişmeler ile yeni bir ilişkinin içinde kendinizi bulabilirsiniz ancak Venüs gad ile kavuşacağından bu ilişki sizi beslemeyen ama koparamadığınız bir bağa dönüşebilir dikkatli olmalısınız.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, Boğa burcunda yaşanacak olan tutulmanın etkilerini almaya başladığınız bu hafta kariyer hayatınızla ilgili olarak bu zamana kadar verdiğiniz emeklerin karşılığını almak isterken bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili bazı konuları zamana yaymak durumunda kalabilirsiniz, iş koşullarınızda hızlı ilerlemesini istediğiniz koşullar biraz yavaşlayabilir. Ancak bu durum moralinizi bozmasın çünkü önümüzdeki süreçlerde kariyer hayatınızda kendinizi parlatacak önemli fırsatlar elde edeceksiniz. Jüpiter’in Retro hareketi ile bu dönemde maneviyatınız güçlendirebilir sezgileriniz her zamankinden daha yüksek olabilir. Finansal koşullarınızda keskin kararlar almak yerine bir şeyleri zamana bırakmak sizlere iyi gelebilir. 

Mars’ın Retro hareketi ise bu dönemde sosyal çevrenizde iftira ve suçlamalara karşı dikkatli olmanız gerektiğini hatırlatırken arkadaşlarınızla aranızda bazı gerginlikler yaşamanıza neden olabilir. Bu hafta özellikle arkadaşlık ilişkilerinizde kimseye borç alıp vermemeye arkadaşlarınızın fikri ile önemli kararlar almamaya dikkat etmelisiniz. Hafta sonuna doğru ev koşullarınızda yönetmeniz gereken ani konular gündeminiz olabilir aile içinde üstü kapatılan geçmiş sorunlar yeniden gündeminizi oluşturabilir esnek olmaya özen göstermelisiniz. Unutmayın ki siz organize yeteneği son derece güçlü olan bir yapıya sahipsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, iki tutulma arasında olduğunuz bu haftada eş ve eşin çevresi ile ilgili konularda çatışma enerjisi hakim olabilir. Bazı konularda koşullarınızı yönetirken ikilemler yaşayabilirsiniz. Hangi tarafın şartlarının sizin için daha çok  fayda sağlayacağını analiz etmek isteyebilir kendi çıkarlarınızı korumaya odaklanabilirsiniz. Bu dönemde partnerinizin hayat koşulları sizleri oldukça rahatsız edebilir bu durum bazı çatışmalar yaşatabilir. 

Bu hafta karşı tarafın fikirlerine saygı göstermek keskin tepkiler vermemek bazı konuları akışa bırakmak sizlere fayda sağlayacaktır. Ben demek yerine biz diyebilmeyi başardığınızda yaşam sizleri daha mutlu edecektir. İlişkilerinizde sizleri yoran koşullarda ısrarcı davranmamak bazı bakış açılarınızı değiştirmek sıkı sıkıya benimsediğiniz fikirlerde esnek olmak takıntılı düşüncelerden arınmak krizleri kolay yönetmenizi sağlayacaktır. Tutulma enerjisinde olduğunuz bu haftada çatışmalardan uzak durmanız gerekiyor Hafta sonunda hayal ettiğiniz arzuladığınız konuların önünde finansal koşullarınız ve günlük rutindeki şartların sizlere engel olduğunu düşünebilirsiniz. Hayallerinize giden yolda şartlarınızın yetersiz olması sizi huzursuz edebilir. Bu durumda isteklerinize odaklanırken kendi enerjinizi ve yapabileceklerinizi kendi potansiyelinizi geliştirebilecek konulara yönelmelisiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta parasal konularda yeni kararlar alacağınız gelir kaynaklarınızla ilgili alternatifler üreteceğiniz bir etkide olacaksınız. Belki de kaynaklarınızı arttırmak adına farklı alanları değerlendireceğiniz bakış açınızı ve vizyonunuzu geniş tutacağınız önemli bir dönemeçten geçiyor olacaksınız. Ayrıca bu hafta geçmişte parasal anlamda kaçırdığınız fırsatları yeniden elde edebileceğiniz şanslı etkiler altında da olabilirsiniz. 

Hafta boyunda bankalar krediler ödemelerle ilgili konularda beklemediğiniz bazı durumlar yaşamanız söz konusu olurken yeni bir bütçe planlamasına gitmeniz gerekebilir. Dışarıdan elde ettiğiniz kaynaklarla ilgili aniden yaşanacak değişimlerde uzun vadeli yeni planlamalar yapmanız gerekebilir. Bu süreçte kendi değerinizi daha iyi anlayabilir ve bazı konularda haksızlığa maruz kaldığınızı düşünebilirsiniz. Çok emek verdiğiniz bir işte aslında daha fazlasını hak ettiğinizi fark ederek kendinize yeni bir yön çizmenizde çöz konusu olabilir. Hafta sonuna doğru aile içindeki kişilerin sağlık ile ilgili konuları gündeminiz olabilir. Mars’ın retroya girmesi ile bu hafta geçmişte yarım bıraktığınız bir eğitime tekrar devam etme kararı alabilirsiniz ya da daha öncesinde çıkmayı planladığınız uzak mesafe yolculuğu yeniden gündeminize taşıyabilirsiniz. Hafta sonunda ise geçmişte yarım kalan bir ilişkinizden geri dönüş söz konusu olabilir. Ancak bu kez karşınızdaki kişi son derece kararlı ve istekli adımları ile sizi şaşırtabilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, burcunuzda yaşanan tutulmanın etkisini hala yoğun şekilde hissettiğiniz bu haftada hayatınızın bundan sonraki süreci ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Mar’sın Retro hareketine başlamasıyla atacağınız her türlü adımda kendinizi düşünerek hareket etmeniz gereken bir süreçte olacaksınız. Bu dönemde özellikle finansal koşullarınızla ilgili konularda miras nafaka ya da eşin kaynakları ile ilgili alanlarda bazı krizli durumlar yaşarken iftira ya da suçlamalara maruz kalabilirsiniz. Arkanızdan dönen bazı dedikoduları öğrenebilirsiniz. Kendinizi her konuda koruma altına almaya özen göstermelisiniz uğrayacağınız manipülasyonlarda düşünerek hamlelerinizi yapmalı stratejik davranmalısınız. Hızlı düşünmeden karar vermeden karar vermemeye özen göstermelisiniz. 

Hafta sonuna doğru bu zamana kadar yaşamış olduğunuz krizlerden ne kadar güçlü çıktığınızı fark edebilirsiniz. Yaşamış olduğunuz sınavları artık arkanızda bıraktığınızı fark ederken kendinize adeta yeni bir kimlik oluşturduğunuzu hissedebilirsiniz. Hafta sonu karşıt burcunuzda yaşanacak ay tutulmasının etkisini oldukça yoğun hissediyor olacaksınız. İlişkinize dair yeni kararlar alırken belkide aşk hayatınızda bu zamana kadar fark etmediğiniz bazı durumları daha iyi fark edebilirsiniz. Geçmişten gelen bir kişi ile affedici bir konuşma yapabilirsiniz. Sizi dönüştürecek yeni ve kalıcı bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, yaşadığınız güneş tutulmasının etkisi ile yaşamış olduğunuz çalkantılı süreçlerden sonra kendinizi yeniden bulmaya başladığınızı hissedebilirsiniz. Tüm krizlere rağmen artık önünüzü daha net gördüğünüzü düşünebilirsiniz. Duygusal hayatınızla ilgili konularda ikilemler yaşarken nasıl bir ilişkiye ihtiyaç duyduğunuzu daha iyi anlayabilirsiniz. Mars’ın Retro seyrine başladığı bu süreçte ilişkilerinize ait her türlü konuda sakin davranmak acele kararlardan kaçınmak sizler için oldukça önemli olacaktır. 

Bu dönemde partnerinizin bir takım yalanlarını öğrenebilir sizden sakladığı bazı şeyleri gizli saklı konuları fark edebilirsiniz. İlişkilerinizde suçlamalara maruz kalırken bazı koşulların size farklı gösterilemeye çalışıldığını anlayabilirsiniz. İlişkilerinizde çatışma enerjisi içinde kalabilir bazı koşulları kabullenmekte zorlanabilirsiniz. Partnerinizin huzursuz davranışları karşısında kontrolünüzü sağlamakta zorlanabilirsiniz. İlişkilerinizde tutkulu takıntılı hırslı hisler beklemek yerine size somut olarak fayda sağlayan alana yönelmek isteyebilirsiniz. Bu dönemde kendi değerinizi her zamankinden fazla önemseyebilir bir arınma bırakma sürecine girebilirsiniz.  Boğa burcunda yaşanacak tutulmanın etkisi ile günlük rutinlerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Bu dönemde sağlığınıza daha fazla özen gösterebilir yeni alışkanlıklar edinebilirsiniz. Ayrıca çalışma hayatınızda iş ortamınızda bazı koşulları değiştirmekle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, tutulmanın etkisi ile günlük koşturmalar içinde kendinizi kaybolmuş hissederken çalışma koşullarınızla ilgili konularda kendinize farklı alternatifler üretebilirsiniz. Jüpiter’in balık burcunda Retro hareketine başlamasıyla kısa süreli projeleriniz yolculuklarınız eğitimleriniz gündeminiz olurken bu alanda önemli şans ve fırsatlar elde edebilirsiniz. Ayrıca yakın çevrenizdeki kişilerden bu dönemde fikirsel olarak önemli desteklerde alabilirsiniz. 

Hafta boyunca sosyal çevrenizle olan ilişkileriniz sizi oldukça besleyebilir içinde bulunduğunuz gruplardan geleceğe yönelik önemli teklifler alabilirsiniz. Güçlü kişiler ile bir araya gelebilir bu kişilerin uzun dönemde sizlere çeşitli kapılar açacağını fark edebilirsiniz. Ayrıca bu dönemde sosyal çevrenizde olan bazı kişilerin davranışlarından olumsuz etkilenebilir arkadaşlık ilişkilerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Çevrenizdeki bazı kişilerle yol ayrımlarına gidebilirsiniz. Bu dönemde çevrenizde olan kişileri hayatınızın neresine koymanız gerektiğini daha net anlayabilirsiniz. Gelecek hedeflerinizle ilgili konularda daha stratejik ve uzun vadeli kararlar alabilirsiniz. Mevcuttaki bazı hedeflerinizde değişime gidebilirsiniz. Boğa burcunda yaşanacak olan tutulmanın etkisini almaya başladığınız bu günlerde duygusal hayatınızda sevip sevildiğinizi hissettiğiniz size kendinizi önemli hissettiren bir kişi ile duygusal bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Aşk hayatınızda artık ne ye ihtiyaç duyduğunuzu daha iyi belirlerken hayalini kurduğunuz kişi ile kadersel olarak karşılaşabilirsiniz. Sosyal çevrenizden olan bir kişi ile yoğun duygular içinde yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, güneş tutulmasının etkisi ile kariyer hayatınızda kendi yeteneklerinizi ortaya koyacağınız yöneticileriniz tarafından destekleneceğiniz değerinizin ve çalışmalarınızın görüneceği yeni bir kariyer planı oluşturmak için harekete geçiyor olacaksınız. İş hayatınızda önümüzdeki süreçte kariyer değişimi içine girebilirsiniz. Sektör değiştirmek mevcut düzeninizde radikal kararlar almak gündeminiz olabilir. Kariyer hayatınızda artık belirsizlik istemeyeceksiniz ya hep ya hiç mantığınız devrede olacak.  

Jüpiter’in balık burcunda yaptığı Retro ile finansal koşullarınızı yönetmekte zorlanabilirsiniz elinize geçen para olduğu gibi gidiyor hissine kapılabilirsiniz. Finansal anlamda kendinizi biraz güvensiz hissedebilirsiniz ancak önümüzdeki süreçte kazancınızı arttıracak önemli fırsatlar elde edeceksiniz. Mars’ın beşinci evinizde Retro hareketine başlaması ile eski aşklarınızdan geri dönüşler alabilirsiniz. Eski aşklarla ilgili duyduğunuz haberler gündeminizi oluşturabilir. Bu süreçte geçmişte mecburiyetlerinizden dolayı yarım bıraktığınız hobilerinize yeniden yönelebilirsiniz. Hafta sonuna doğru iş hayatınızdaki kadın figürlerinin arkanızdan çevirdiği bir takım işleri öğrenebilirsiniz. Tam tersi iş hayatınızda ki kadın figürlerinden önemli destekler alabilirsiniz. Hafta sonunda biraz daha kendinizi içe dönmüş hissedebilir inzivaya çekilmek yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ayrıca kariyer hayatınızla ilgili yeni oluşacak koşullar nedeni ile şehir değişikliği yapmanızla ilgili gündemleriniz olabilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, Akrep burcunda yaşanan güneş tutulmasının etkisi ile hukuksal konularınız, mesleki eğitimleriniz geleceğe dair umutlarınız uzun vadeli planlarınızla ilgili önemli bir değişim süreci içine girmiş bulunuyorsunuz. Jüpiter’in burcunuzda yaptığı Retro hareket ile büyük bir şifalanma enerjisi içine girerken geçmişte kaçırdığınız fırsatların yeniden elinize geçmesi de söz konusu olabilir. Mars’ın dördüncü evinizde yaptığı Retro hareket ile ev içinde önemli gündemleriniz olabilir. Ev içinde yaşadığınız aksiliklerde aile bireyleri ile çatışma enerjisi içinde olmamaya özen göstermelisiniz. Yine bu süreçte emlak işlerinizle ilgili konularda yaşadığınız bir takım gecikmeler ya da ters giden durumlarla ilgili efor sarf etmek bir krizi yönetmek durumunda kalabilirsiniz. 

Hafta ortasında hayatınızın önceliklerini yeniden belirlemek isteyebilirsiniz. İnançlarınızda ve bakış açınızda bir değişim ler söz konusu olabilir. Artık ne istediğinizi size neyin iyi geldiğini çok daha iyi fark ederken eskiden sizi besleyen şeylerin artık değiştiğini fark edebilirsiniz. Hafta ortasında ise uzak mesafelerden önemli iş fırsatları elde edebilir belki de ülke değiştirme kararı alabilirsiniz. Ayrıca uzaklardan beklediğiniz haberler ve gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. Ani çıkacağınız uzak mesafe seyahatleriniz söz konusu olabilir.


31 Ekim- 6 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!