Haftalık Burç Yorumları- 31 Ocak Haftası

31 Ocak-06 Şubat haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

31 Ocak-6 Şubat Haftasının Genel Etkileri Neler?

Haftaya Kova burcunda yaşanacak olan yeni ayın etkileri hâkim olurken her konuda özgürlük ihtiyacımız artabilir ve sorumluluklarımız ağır gelebilir. Yaşanacak olan yeni aya Uranüs’ün yapacağı olumsuz etki beklenmedik konuları yönetmekte bizleri zorlayabilir.

Çarşamba günü etkin olacak Güneş ve Satürn kavuşumu sağlık konularını ön plana taşırken otorite figürleri ile olan ilişkilerimizde dikkatli olmamız gereken süreçler yaşatacak. Hafta sonuna doğru her türlü iletişim ve ticari konularda sorunlar yaşanabilir. Elektronik aletlerde arızalanmalar sıkça görülebilir.

31 Ocak-6 Şubat Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 MART -20 NİSAN)

Koç Burcu

Sevgili Koç ve yükselen burcu Koç olanlar, Kova burcunda yaşanacak olan Yeni Ay sizlerin gelecek hedefleriniz ve sosyal çevre alanınızı etkiliyor olacak. Yeni Ay’ın etkisiyle maddi alanda geleceğe dönük yeni kararlar almanız mümkün olacak. Çarşamba gününden sonra beklenmedik olaylar ekstra harcamalar yapmanıza neden olabilir. Hafta boyunca iş hayatınızla ilgili akışınızda bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda tüm hafta boyunca edindiğiniz bilgilerin doğru olup olmadığına dikkat ederek harekete geçmeniz gerekiyor.

Hafta sonuna doğru yarım kalan işlerinizi tamamlamak adına verimli zamanlarda olacaksınız. Yeni Ay’ın aydınlatacağı sosyal çevrenizde bazı arkadaşlarınız ile aranızda sorunlar yaşamanız söz konusu olabilirken yaşça sizden büyük kişilerden de önemli destekler almanız söz konusu olabilir. Hafta boyunca sosyal çevreniz ile ilişkilerinizin ön planda olacağı çevrenizdeki kişilerle ilişkilerinizi yeniden yapılandıracağınız zamanlarda olacaksınız. Duygusal hayatınızda ise partnerinizle hafta sonu gözlerden uzak paylaşımlar yapmak isteyebilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar (21 NİSAN -21 MAYIS)

Boğa Burcu

Sevgili Boğa ve yükselen burcu Boğa olanlar, Kova burcunda yaşanacak olan Yeni Ay kariyer alanınızı etkileyecek. Hafta başında uzaklardan beklediğiniz haberler varsa gelebilir.  Hafta boyunca kariyer hayatınızla ilgili yeni projeler yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Aynı zamanda önemli kararlar alabilirsiniz ancak Merkür retrosu boyunca yeni girişimlerden uzak durmalısınız. Önemli planlarınızı Merkür retrosu sonrasına bırakmalısınız.

Kariyer hayatınızda hafta boyunca sizleri kısıtlayıcı ya da üzerinizde sorumluluk almanızı gerektiren şartlar oluşabilir. Aileniz ile kariyeriniz arasında kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Ev içinde sorumluluklarınızın artması kariyer hayatınızda sorunlar yaşanmasına neden olabilir ve denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Hafta sonuna doğru annenizle ilgili sağlık sorunları gündeminiz olabilir. Hafta sonu ise sosyal çevrenize ve arkadaşlık ilişkilerinize yoğunlaşacaksınız. Sevdiğiniz kişilerle planlar yapabilir davet ve organizasyonlara katılabilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (21 MAYIS -22 HAZİRAN)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, yeni ayın etkisiyle yurt dışı bağlantılarınız hukuksal ticari ve eğitim konularınız hızlanacak. Bu hafta eğitim hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Ticari hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yürüttüğünüz hukuksal süreçlerinizde önemli gündemleriniz olabilir. Bu alanlarda bazı sorumluluklar yüklenmenizi gerektiren şartlar oluşabilir. Hafta boyunca sosyal medya üzerinizden yürüttüğünüz işlerde bazı engeller yaşamanız söz konusu olabilir. Yaşamınızın her alanında kısıtlayıcı şartlar oluşabilir, gergin bir ruh hali içinde sakin kalmakta zorlanabilirsiniz.

Hafta sonuna doğru yakın çevrenizdeki kişilerle keyifli programlar yapmak isteyebilirsiniz. Kardeşlerinizle ve akrabalarınızla ilgili konular hafta boyunca etkin olabilir. Yakın çevrenizdeki bazı kişilerin sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Zaman zaman kendinizi ifade etmekte güçlük çekebilir ve anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (22 HAZİRAN  –22 TEMMUZ)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeç ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Kova yeni ayının etkisiyle gündeminiz finansal koşullarınız olacak. Gelir gider dengenizde sorumluluk almanızı gerektiren süreçler yaşayabilir, kısıtlandığınızı ve engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Eş ve eşin kaynakları krediler borçlar ödemeler konularında yeni ve önemli kararlar almanızı gerektiren koşullar oluşabilir. Geleceğe yönelik finansal koşullarınızı yeniden değerlendirebilirsiniz. Ayrıca yakın çevrenizdeki kişilerin sağlık sorunları ile ilgilenmeniz gerekebilir. Miras nafaka konuları ya da devlet kanalında yürüttüğünüz işlerde önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kasım ayında yaşadığınız önemli konular yeniden gündeminiz olabilir. Sosyal çevrenizdeki yakın bir arkadaşınızın özel hayatı ile ilgili konuları hafta boyunca ön plana çıkabilir arkadaş çevrenizden bazı kişilere destek olmanız gerekebilir. 2020 yılından beri devam eden sonuçlandıramadığınız önemli bir konuda tamamlanma yaşayabilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 TEMMUZ -22 AĞUSTOS)

Aslan BurcuSevgili Aslan ve yükselen burcu Aslan olanlar, Kova burcunda yaşanacak olan yeni ay ilişkiler alanınızı etkiliyor. Bu hafta uzun süredir beklenti içinde olduğunuz bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişi ile bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. İlişkileriniz de sorumluluk üstlenmeniz gereken koşullar oluşabilir. Bazı Aslanlar sorunlu ilişkilerini bitirme kararı alırken bazı Aslan burçları ise partnerlerinin problemleri ile ilgilenmek durumunda kalabilir. Hafta boyunca partnerinizin ailevi konuları gündeminiz olabilir. Krizlerle uğraşmak zorunda kalabilir dengenizi korumakta zorlanabilirsiniz. Bazı Aslan burçları ise ilişkilerinde kısıtlanmış hissedebilir özgürlük alanı isteyebilir ve sevgilisinden uzaklaşabilir.

Kariyer hayatınızda zorlu bir proje ya da ortaklığa başlamanız söz konusu olabilir. Ortaklı işlerinizde sizi kısıtlayan şartlar koşullar oluşabilir. Yaşamınızdaki ilişkilerle ilgili önemli kararlar almakta acele etmemelisiniz alacağınız önemli kararları Merkür retrosundan sonra almalısınız.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 AĞUSTOS -22 EYLÜL)

Başak Burcu

Sevgili Başak ve yükselen burcu Başak olanlar, Kova burcunda yaşanacak yeni ayın etkisi ile odak noktanız günlük rutinleriniz, sağlığınız, kariyer ve arkadaşlıklarınız olacak. Çarşamba günü güneşin Satürn’e eşlik etmesi sağlığınıza gereken özeni göstermeniz konusunda son derece önemli olacak. Hafta boyunca iş ortamınızda birtakım değişimler yaşamanız söz konusu olabilir. Yaşayacağınız bu değişimlerin günlük rutinlerinize de etki edebilir. İş düzeninizde birtakım yeni oluşumlar içine girebilirsiniz. Ayrıca iş ortamınızda birlikte çalıştığınız kişilerle sorunlar yaşayabilirsiniz. İş paylaşımlarında sorumluluk alan tarafın kendiniz olduğunu düşünüp özgürleşmek isteyebilirsiniz.

Hafta genelinde iş akışınızda çok fazla sorumluluk almanızı gerektiren şartlar oluşabilir. Ayrıca parasal akışınızla ilgili kazançlarınızı arttırma yönünde adımlar atabilirsiniz. Hafta sonu ise gündeminiz aşk ilişkileriniz olacaktır. Geçmişte kalan bir aşkın yeniden kapınızı çalması söz konusu olabilir ya da bazı Başak burçları geçmişte yaşamış olduğu ilişkilerle ilgili içsel bir hesaplaşma yaşayabilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler (23 EYLÜL -22 EKİM)

Terazi Burcu

Sevgili Terazi ve yükselen burcu Terazi olanlar, Kova yeni ayı ile beraber odak noktanız aşk hayatınız olacaktır. İlişkisi olan Teraziler bu hafta ilişkilerini ciddi bir boyuta taşıyabilir, yaşadığınız ilişki ile ilgili sorumluluk almanızı gerektiren şartlar oluşabilir. İlişkisi olmayan Teraziler ise kendilerinden yaşça büyük olan bir kişi ile ayakları sağlam yere basan kalıcı bir ilişkiye başlayabilir. Ayrıca tüm hafta boyunca hobilerinizle ilgili yapacağınız harcamalar gelir gider dengenizde inişler ve çıkışlar yaşamanıza neden olabilir.

Bazı Terazi burçları ise hobi olarak ilgilendikleri bir konuyu kazanç kapısına çevirebilir. Bazı Terazi burçları ise plansız bir seyahate çıkabilir. Hafta sonu ise ailevi konularla ilgili sorumluluklarınız artabilir aile içindeki bir kişinin yaşayacağı sağlık sorunu ile ilgilenmeniz gerekebilir ya da ev içinde planlamadığınız aksaklıklar yaşanabilir. Kendi sağlığınız ile ilgili ise olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 EKİM -21 KASIM)

Akrep Burcu

Sevgili Akrep ve yükselen burcu akrep olanlar, Kova burcunda yaşanacak olan yeni ay ile aile meseleleri önem kazanabilir. Ailedeki bazı kişilerin sorumluluklarını üzerinize almanız gerekebilir.  Bazı Akrep burçları taşınma kararı alabilir ya da ev içinde tadilat ve değişimler yapabilir. Aile içinde hukuksal bir konu gündeminiz olabilir. Tüm hafta boyunca eşinizin kariyeri ile ilgili konularda önemli gelişmeler yaşamanız söz konusu olabilir. Bazı Akrep burçlarının ise kardeş ve akrabalarıyla ilgili gündemleri olabilir.

Tüm hafta kendinizi kısıtlanmış bir enerjide hissedebilirsiniz, almak zorunda kaldığınız sorumluluklar ruhsal olarak sizleri yorabilir. Bazı konularda denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Çarşamba gününden itibaren eğitim ve ticari konularda ya da iletişimde bazı aksaklıklar yaşanabilir. Hafta sonuna doğru rahatlamak isteyeceğiniz kendinize zaman ayırmak isteyeceğiniz bir enerjide olacaksınız.

Yay Burcu ve Yükselen Yay (23 KASIM -21 ARALIK)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Kova burcunda yaşanacak yeni ayın etkisiyle sorumluluk duygunuz ön plana çıkacak. Kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda son derece sistemli ve disiplinli davranmak isteyebilirsiniz. Atacağınız her türlü adımda kararlı davranışlar sergilemeniz mümkün olacak. Bu hafta yeni fikirler üreterek bunları kararlı bir şekilde hayata geçirmek isteyebilirsiniz. Alacağınız yeni kararlar ile çalışma şeklinizde ve günlük düzeninizde değişimler yapmanız gerekebilir.

Hafta boyunca sunumlar, projeler ve kısa mesafe yolculuklarınız hız kazanabilir. İş hayatınızla ilgili yeni bir eğitim sürecine başlayabilirsiniz. Parasal anlamda ise çok daha fazla gerçekçi adımlar atmak isteyeceksiniz çünkü risk almak istemeyeceğiniz şartlar söz konusu olacaktır. Bazı Yay burçları ise hafta boyunca kardeşler ve akrabalarla ilgili olarak geçmişte olan sorunlarla tekrardan yüzleşebilir. Yakın çevre ilişkilerindeki kişilerle araya mesafe koymak isteyebilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (23 ARALIK -21 OCAK)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlak ve yükselen burcu Oğlak olanlar, hafta boyunca yeni ayın etkilerini maddi ve manevi varlıklar evinizde yaşayacaksınız. Kazançlarınız ve harcamalarınız ön planda olacaktır. Uzun süredir maddi konularda sıkıntı yaşayan Oğlak burçları önemli bir soruna çözüm bulabilir ancak bu konuya çözüm bulurken sorumlulukları artabilir. Ayrıca kariyer hayatınız da bu dönemde önemli bir değişim yaşanırken iş çevrenizde değişebilir.

Bu hafta geleceğe dönük güçlü bir yatırım yapabilirsiniz. Sosyal çevrenizde ise bazı arkadaşlarınız ile ilişkinizi yeniden değerlendirebilir belli kişilerle aranıza sınır koyabilirsiniz. Kendinize hafta genelinde çok fazla yüklenmemeye özen göstermelisiniz. Aşk hayatınızda ise hafta boyunca sürpriz gelişmeler yaşamanız söz konusu olabilir duygusal hayatınızda sizi zorlayan bir ilişkide net olaylar yaşamanız mümkün beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Duygusal hayatınızda yaşayacağınız gelişmeler yüzünüzü güldürebilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar (23 OCAK –19 ŞUBAT)

Kova Burcu

Sevgili Kova ve yükselen burcu Kova olanlar, burcunuzda yaşanacak yeni ayın etkisi ile özgürleşme isteğiniz artabilir. Hayatınızın her alanında yeni kararlar almanız mümkün. Ancak bu dönemde sağlığınıza ekstra dikkat etmelisiniz. Hem Satürn hem Güneş burcunuz yeni aya eşlik ediyor olacak. Kendinizi son derece sıkışmış hissedebilirsiniz. Ayrıca aile büyükleriniz ya da otorite figürleri ile ilişkilerinize de dikkat etmelisiniz. Yaşça sizden büyük kişiler ile çatışmamaya özen göstermelisiniz.

Duygusal hayatınızla ilgili konularda ise özgürlük ihtiyacınız artabilir ilişkilerde sorumluluk almanız gerekebilir ve kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Radikal kararlar alıp mevcut ilişkinizi sonlandırma kararı alabilirsiniz. Hafta boyunca gizli konulara çekilebilirsiniz ya da sizden saklanan bazı konuları öğrenmeniz söz konusu olabilir. Tüm hafta önemli farkındalıklar ve aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Yüzleşme yaşayacağınız koşullar oluşabilir

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (23 ŞUBAT –20 MART)

Balık Burcu

Sevgili Balık ve yükselen burcu Balık olanlar, Kova burcunda yaşanacak yeni ayın etkisi ile hayatınızda yarım olarak hissettiğiniz her şeyi tamamlamak ve netleştirmek isteyebilirsiniz. Her türlü adımınızı düşünerek atmak isteyeceğiniz bir süreçte olacaksınız. Geri planda yürüttüğünüz işlerde sürpriz gelişmeler yaşamanız söz konusu olabilir. Hafta genelinde ön planda olmak istemeyeceksiniz, kendinize zaman ayırıp herkesten uzaklaşmak isteyeceğiniz bir ruh halinde olabilirsiniz. Ayrıca bilinç altınızda yaşadığınız birtakım korkularınız gün yüzüne çıkarken belki de bazı konuları gözünüzde fazla büyüttüğünüzü düşünebilirsiniz.

Hafta boyunca gördüğünüz rüyaların etkisi altında kalabilirsiniz. Uyku sorunları yaşamanız söz konusu olabilir. Duygusal hayatınızda ise bir karar verme noktasına gelebilirsiniz. İki kişi arasında tercih yapmak gibi bir durumunuz söz konusu olabilir. Sosyal çevrenizde ise bazı arkadaşlarınız ile aranızdaki alma verme dengesini sorgulayabilirsiniz. Parasal anlamda ise kontrol dışı yaşanacak gelişmeler ekstra harcamalar yapmanıza neden olabilir.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.