Haftalık Burç Yorumları- 31 Temmuz Haftası

haftalik-burc-yorumlari-31-temmuz-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-31-temmuz-haftasi

31 Temmuz-6 Ağustos haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

31 Temmuz -6 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

1 Ağustos günü Kova burcunun 9 derecesinde yaşanacak dolunayın etkisi ile haftayı başlatıyoruz. Dolunay esnasında duygularımız oldukça ön plana çıkıyor olacak. Kendi duygularımız, ideallerimiz, kendimizi kandırdığımız bizi dağıtan durumlar, içinden çıkamadığımız meselelerle alakalı netleştiremediğimiz durumları netleştireceğiz.

Kova ve aslan burcunun sabit enerjisi ile adımlarımızı somutlaştırıyor olacağız. Ruhsal ve maddi anlamda kendimize yeni bir düzen oluşturmak adına yeni kararlar alacağız.

Dolunayın enerjisi ile kendimize daha fazla çekilebiliriz. Kendi başımıza kalarak kendimizi özgür bırakacağımız duygulara doğru ilerlemek isteyebiliriz. Bizi boğan koşullardan çıkmak için mantığımızı kullanarak rutinlerimizi değiştirebiliriz. Ayrıca yaşadığımız bir ilişkide kendimizi kurban ettiğimiz koşullar la alakalı olarak kendimizi adadığımız ve karşılığında hak ettiğimizi alamadığımız durumlarda hakkımızı arayacağımız yada ilişkimizi bitirmekten korkmayacağımız etkilerde olacağız.

Dolunayın enerjisi ile bizi besleyen ve büyüten ilişkilere çekileceğiz ve bizi beslemeyen fayda sağlamayan değer görmediğimiz ilişkiler içinde kendimizi dağıtmak yerine denge arayışımız ön planda olacak.  Sağlık açısından bakıldığında Kova burcu kalp damar ve dolaşım sistemini aslan burcu ise kalp sırt bölgesini anlatır. Dolunay zamanında özellikle dolaşım sistemi, kalp, tansiyon vb rahatsızlıklara karşı dikkatli olmalıyız.

Haftanın diğer önemli açısı Merkür Satürn arasındaki zorlayıcı açı olacak. Bizi kısıtlayan düşünceler engelleyen zihnimizi yoran düşünceler içinde kendimizi sıkışıp kalmış hissedebiliriz. Anlaşılmadığımızı düşündüğümüz değer görmediğimizi hissettiğimiz koşullarda sabrımızın sınandığını hissedebiliriz. Bu süreçte karamsar kaygılı düşüncelerden uzaklaşmaya çalışmalıyız. Mantığımızı kullanarak bizi aşağı çeken düşüncelerden kurtulmalıyız.

31 Temmuz -6 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta kendinizi hiç olmadığınız kadar güçlü hissedebilirsiniz. Yoğunluk içerisinde kendinizden şüphe duyduğunuz zamanlar olsa da başardıklarınızla gücünüzün farkına varacaksınız. Özellikle kariyer alanınızda iş yoğunluğu içerisine girebilirsiniz ve aynı anda birden fazla şeye odaklanmanız gerekebilir. Planlama yaparak, öncelik sıranızı belirleyerek her şeyi doğru şekilde tamamlayabilirsiniz.

Hafta boyunca arkadaşlık temalarınız ön planda olacak. Arkadaş grubunuzla toplanabilir, etkinliklere katılabilir, bir kutlama ya da davet organize edebilirsiniz. Girdiğiniz ortamlarda yeni kişilerle tanışabilir, bolca sohbet edebilir, ilginizi çeken birçok şey öğrenebilirsiniz.

Hafta sonuna doğru yaratıcılığınız çok yüksek olacak. Hayal gücünüzü serbest bırakabilirseniz yaratıcılığınızı kullanmanız gereken işlerde çok üretici ve başarılı olabilirsiniz. Zihninizi olumsuz şeylerden arındırabilirseniz çok başarılı işlere imza atabilirsiniz. Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa da, yalnızsanız da her şekilde aşk ve tutku hayatınızda kesinlikle artacak. Duygusal açıdan tatmin olduğunuz, mutlu ve huzurlu zamanlarda olacaksınız. Kendinizi rahatlamış hissetmişken fazla para harcamamaya dikkat etmelisiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta şifalanma ve iyileşme temalarınız ön planda olacak. Son zamanlarda kendinizi bir arkadaşınız ya da partnerinizden uzaklaşmış hissediyor olabilirsiniz. Bunu nasıl düzelteceğinizi bilmiyorsanız eskiye dönmek sorunları çözmek için olumlu etkiler alacaksınız. Böyle bir durum yaşıyorsanız adım atmaktan çekinmemelisiniz.

Hafta boyunca birçok kişiye yardım ve desteğiniz dokunabilir. Sorun yaşayan ya da bazı konulara cevap arayan yakınlarınız size güvenip danışabilir, destek isteyebilir. Yakınlarınıza yardımda bulunurken kendinizi fazla yormamanız, sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğini unutmayın.

Kariyer alanınızda dolunay haftası ile birlikte olumlu etkiler alacaksınız. Enerjiniz yüksek olacak ve başarma arzunuz sizinle olacak. Hedeflerinize odaklanıp çalışırsanız istediğiniz her şeyi başarabilirsiniz. İşinizle ilgili büyük açılımlar, yeni fırsatlar sizi bekliyor. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla fazlasıyla zaman geçirdiğiniz bir dönemde olacaksınız. Partnerinizden sizin için sürpriz olan romantik bir buluşma teklifi gelebilir. Yalnızsanız özellikle Cumartesi günü aşk konusunda şansınız çok açık olacak. Bunu değerlendirmeli ve sosyalleşmelisiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta daha çok kendinizle ilgileneceksiniz. Belki biraz sizin kendinizi nasıl gördüğünüz ve etrafınızdaki kişilerin sizi nasıl gördüğü ile ilgili şeylere takılabilirsiniz. Ama yapacağınız şey sizin ve çevrenizdekilerin de kendinizi olduğunuz gibi kabul etmesi olmalı. Bu yöne doğru olumlu düşünceler içerisinde olacaksınız.

Finansal anlamda önünüze tahmin etmediğiniz ödemeler çıkabilir. Ödemeyi unuttuğunuz bir fatura ile karşılaşabilir ya da kartınızın tutarı beklediğinizden fazla gelebilir. Maddi durumunuzla ilgili planlarınızı gözden geçirmenizde fayda olacaktır.

Kariyer alanınızda eksik olduğunuz bir konuyla ilgili, örneğin matematiksel işlemler olabilir, bir arkadaşınızdan yardım alabilirsiniz. Ayrıca işinizle ilgili konularda terfi, farklı pozisyonda çalışma ve sonucunda da gelir artışınız söz konusu olabilir.

Aşk hayatınızda sezgilerinizin güçlü olduğu bu dönemde iç sesinizi dinleyebilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa gereksiz takıntı yaptığınız durumları fark edebilir ve bunları düzeltmek yoluna gidebilirsiniz. Yalnızsanız karşınıza çıkan kişinin doğru insan olup olmadığına iç sesinize güvenerek karar verebilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta kişisel ilişkilerinizde zorluk yaşayabilirsiniz. Özellikle değer verdiğiniz birinin  destek olmaya çalışmanıza rağmen sürekli aynı sorunla mücadele etmesi sizi bunaltabilir. Böyle bir durum yaşadığınızda kendinizi biraz geri çekmeniz yararınıza olacaktır.

Hafta ortasında özellikle kariyer alanınızda bunalmış ve sinirli hissedebilirsiniz. Ancak işinizi etkilememek için bunu daha çok kendi içinizde yaşamanız yararınıza olacaktır. Perşembe gününden sonra daha rahat ve endişesiz günler yaşayacaksınız ve bu sayede de enerjiniz yükselecek.

Finansal anlamda fazla harcamalardan bu aralar uzak durmanızda fayda var. Borç ya da alacak gibi beklediğiniz gelirleriniz varsa bunları kapatabilirsiniz ve tutumlu davranarak önümüzdeki günlerde daha rahat olabilirsiniz.

Aşk hayatınızda duygularınızı ve düşüncelerinizi olduğu gibi paylaşabileceğiniz ve iletişim gücünüzle bunu karşınızdaki kişiye doğru aktarabileceğiniz bir zamanda olacaksınız. İster ilişkiniz olsun ister yalnız olun, bu açık sözlülüğünüz sizi karşı konulmaz yapabilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta kendinizi sizin için önemli olan şeylere çok bağlı hissediyorsunuz. Özellikle aşk hayatınızda karşınızdaki kişiye çok daha fazla yakınlık hissedebilir, onunla bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Daha öncesinde duygusal olarak sizi tatmin etmeyen ne varsa artık aranızda sınırlar ortadan kalkmış olacak ve anı yaşayabileceksiniz.

İşiniz, aileniz ve yapmanız gerekenler arasında kendinizi biraz bunalmış hissedebilirsiniz. Tüm günleriniz dolu olabilir, kendinize hiç zaman ayıramadığınızı hissedebilirsiniz. Bu sizi negatif etkileyebilir, o yüzden özellikle kendinize zaman ayırmayı atlamamalısınız.

 Kariyer alanınızda  oldukça başarılı olacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişiler size gıpta ile bakacak. Bu ilgi altında alçak gönüllü olmaya çalışmalısınız,  egonuzu geri planda tutmanız gerekebilir. Maddi konularla ilgili  şansınız son derece açık olacak.

Aşk hayatınızdan pozitifliğinizi koruyabilirseniz hafta sonunuz oldukça romantik geçebilir. Partnerinizin yaşamındaki sorunlara, duygu değişikliklerine karşın dengede kalmanız gerekebilir. Partnerinize karşı anlayışlı davranmanız unutulmaz anlar yaşamanızı sağlayabilir.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (3 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta doğru seçimler yapacaksınız. Geçtiğimiz dönemde çok fazla seçim yapmak zorunda kalmış ve bundan bunalmış olabilirsiniz. Artık bakış açınız değişecek ve farklı seçeneklere sahip olduğunuzu fark edeceksiniz. Düşünce şeklinizi değiştirmek sahip olduğunuz olanakları da arttırabilir.

Hafta ortasında gideceğiniz bir seyahatle ilgili gergin hissedebilirsiniz. Rutininizi bozacak olmanın etkisiyle işlerinizi doğru planlayamasanız da pratik davranarak tüm işlerinizi aynı anda halledebileceksiniz.

Özellikle Perşembe günü enerjiniz çok yüksek olacak. Bu enerjiniz size bağlı olarak çok iyi ya da çok kötü bir gün geçirmenize sebep olabilir. O yüzden olumlu düşüncelerde kalmaya çalışıp anlık öfkelere kapılmamalısınız. Her şeyi aşırıda düşünmekten kaçınmalısınız, aşırı mantıklı, aşırı bencil ya da aşırı sert olmamalısınız.

Aşk hayatınızda romantik bir döneme giriyorsunuz. Partnerinizle zaman geçirmek için can atabilir, fazla duygusal ve romantik hissedebilirsiniz. Ortak noktada buluşabilmeniz için partnerinize nasıl hissettiğinizi ve ne yapmak istediğinizi net olarak belirtmelisiniz. Özel hayatınızda iletişim konularına dikkat etmeniz fayda sağlayacaktır.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta iş ve özel yaşamınız arasında denge kurmaya çalışacaksınız. Yapmanız gereken işleri sizin için daha eğlenceli şekle getirip tamamlayabilirsiniz. Bunları yaparken özel yaşamınıza da zaman ayırmayı unutmayacaksınız. Günlük rutininizdeki işleyişinizi biraz değiştirebilirsiniz.

Hafta boyunca arkadaşlarınıza ve sosyal aktivitelerinize daha fazla zaman ayırmak ihtiyacı içerisinde olabilirsiniz. Ancak yoğun olan takviminizde bunlara zaman bulamayabilirsiniz. Bunun için bir öncelik sıralaması yapıp arkadaşlarınızla bolca vakit geçirebilirsiniz.

Özellikle iş hayatınızda sorun yaşadığınız bir iş arkadaşınız varsa bu hafta bu sorunun çözümü için karşılıklı adımlar atabilirsiniz. Karşılıklı olarak ilişkinizi iyileştirmek adına ufak hediyeler alınabilir, baş başa bir görüşme gerçekleşebilir ve sonucunda sizi de yoran bu sorunun üstesinden gelebilirsiniz. 

Aşk hayatınızda haftanın büyük bir bölümünde oldukça romantik hissedeceksiniz. Partnerinizle oldukça neşeli ve keyifli ufak bir geziye çıkmanız söz konusu olabilir. Yalnızsanız arkadaşlarınızla gittiğiniz bir yerde yeni tanışacağınız birisi oldukça ilginizi çekebilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta kariyer alanınızda çok yoğun bir hafta geçirebilirsiniz. Dikkat gerektiren birçok mesaj, e-posta gibi şeylerle uğraşmanız gerekebilir. Ancak çalışma hırsınızın yüksek olduğu bu dönemde yapmanız gerekenlere odaklanarak işlerinizi yoluna sokabilir, kariyerinizde başarı sağlayabilirsiniz.

İş hayatınızın yoğun olmasından dolayı bu hafta kendinize daha fazla özen göstermek isteyebilirsiniz. Örneğin daha sağlıklı beslenmek için bir şeyler yapabilir ya da kişisel bakımınızla daha çok ilgilenebilirsiniz.

Finansal konularda özellikle hafta ortasında acil nakit ihtiyacı içerisinde kalabilirsiniz. Böyle bir durumda yakınlarınızdan istediğiniz desteği fazlasıyla alabilirsiniz. Kısa sürede çözüleceği için maddi konuları stres sebebi yapmamalısınız.

Dolunay etkisiyle birlikte kendinizi stresli ve öfkeli hissedebilirsiniz. Bunu engellemek için kendinize biraz  zaman ayırabilirsiniz. Aşk hayatınızda partnerinizle ya da ilginizi çeken kişiyle daha fazla zaman geçirmek isteyebilir onun hoşuna gidecek sürprizler hazırlayabilirsiniz. Genel olarak aşk konusunda son derece romantik ve istekli olacaksınız yalnızsanız yeni birisiyle çıkacağınız ilk randevunuzu özellikle cumartesi gününe ayarlayabilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta rutinlerinizden kurtuluyorsunuz. Özellikle ailenizle yaşadığınız kurallar çatışması daha çok gün yüzüne çıkabilir. Herkesin aynı rutine uymak zorunda olması stres yarattığı için kendiniz için yeni bir bakış açısı getirebilirsiniz.

Finansal anlamda maddi durumunuzu düzene sokmaya odaklanacağınız bir hafta olacak. Fazla harcama yapmadığınızdan emin olmak için planlarınızı tekrar gözden geçirebilir, tutumlu olmanız gereken yeni konulara karar verebilirsiniz. Önümüzdeki dönemde geçmişte yaptığınız bir yatırımla ilgili geliriniz artabilir.

Hafta boyunca kendinizi ifade etme beceriniz hem özel ilişkilerinizde hem de iş hayatınızda karşınızdaki kişileri çok etkileyebilir. O yüzden hayatınızın her alanında ön planda olabilir, fikirlerinizi karşınızdaki kişilere kolaylıkla kabul ettirebilirsiniz. Aşk hayatınızda heyecanınız ve romantizminiz son derece yüksek olacak. Partnerinizin enerjisi bu dönemde düşük olabilir ancak iletişiminize dikkat ederek, modunuzu yüksek tutarak bu dönemi sorunsuz atlatabilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta finansal açıdan şanslı olduğunuz ve maddi durumunuzun iyiye gittiği bir döneme geçiş yapacaksınız. Karşınıza gelirlerinizi arttıracak birçok fırsat çıkabilir ve bunları doğru değerlendirebildiğiniz bir dönemde olacaksınız. Çekingen davranmamanızda fayda var.

Kariyer alanınızda bir süredir kendinizi boş vermiş hissedebilirsiniz. Ancak bu durumdan kurtulmak için olumlu etkilerin yanınızda olacağı günler yaşayacaksınız. O yüzden olumsuz düşüncelerinizden kurtulup hedeflerinize tekrar odaklanmak için kendinizi biraz zorlamalısınız.

Hafta ortasından itibaren sosyal anlamda son derece hareketli günler geçireceksiniz. Hangi arkadaşınıza ne zaman vakit ayıracağınızı, ailenizle yapacaklarınızı birbiri ardına sıkıştırmanız gerekebilir. Yüksek enerjinizle bu günleriniz çok sosyal ve dışa dönük geçecek. Aşk hayatınızda romantizminiz ve duygularınız neredeyse en yüksek seviyede olacak. Mevcut bir ilişkiniz varsa tüm zamanınızı ona ayıracak kadar romantik hissedebilirsiniz. Eğer yalnızsanız duygusal bağlantı ihtiyacınız girdiğiniz ortamlarda emin olun hissedilecek, etrafınıza dikkatli bakmalısınız.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta refah ve bolluk enerjisi sizinle olacak. Maddi durumunuza yeni bir bakış açısı getirebilir, karşınıza çıkan beklemediğiniz gelirlerle iyi yatırımlar yaparak daha çok parayı kendinize çekebilirsiniz. Bu konuda olumlu düşünceler içerisinde kalmanız her şeyin daha da artmasına yarayacaktır. Güzel fırsatlar sizi bekleyecek.

Eğitim ve öğrenme konuları ile ilgili bu hafta biraz bunalmış hissedebilirsiniz. Okul ya da gittiğiniz kurs ya da iş yerinizde öğrenmeniz gereken yeni bir şeyle ilgili olabilecek bu konu, son derece dikkat gerektirebilir. Yeterince odaklanırsanız önünüzdeki engelleri aşabilirsiniz.

Hafta boyunca kendinizi duygusal olarak ifade etme ihtiyacı içerisinde hissedebilirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla, yakınlarınızla duygularınızı paylaşmak, hissettiklerinizi bastırmamak size iyi hissettirecektir. Aşk hayatınızda özellikle  olumlu etkiler alacaksınız. Bu etkiler mevcut ilişkinizdeki sevgiyi ve aranızdaki bağı arttırabilir; eğer yalnızsanız da sizin çok uyumlu olduğunuz birisiyle tanışmanız söz konusu olabilir. Aşk hayatınızda olumlu anlamda yeni bir döneme girebilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta birçok konuda yeni şeyler fark edebilirsiniz. Özellikle hayatınızda yaşadığınız sorunlarla ilgili içinden çıkamadığınız durumlar varsa aradığınız çözümler teker teker önünüze düşmeye başlayabilir. Hem sezgilerinizle hem de hayatın size verdiği işaretlerle çözümü zor görünen hayatınızda ne varsa, artık yönünüzü değiştirecek ve doğru yönde ilerlemeye başlayacaksınız.

Maddi konularla ilgili son zamanlarda yaşadığınız bir durum sebebiyle bunalmış hissedebilirsiniz. Sizi olumsuz etkileyen bu gibi durumlar içerisindeyken yakınlarınızdan yardım ve destek istemeye çekinmemelisiniz. Tercih etmeseniz de yaşadığınız sorunları alacağınız destekle çözebilir ve bu sorunun aslında o kadar da büyük bir sorun olmadığını fark edebilirsiniz.

Dolunay etkisiyle birlikte kendinizi daha duygusal ve hayal gücünüzü de çok güçlü hissedebilirsiniz. Yaratıcılıkla ilgili yaptığınız şeyler varsa bu dönemde bunlarla ilgilenebilir, kendinizi daha iyi hissetmek için biraz yalnız zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda  çok olumlu etkiler içerisinde olacaksınız. Çözemediğiniz, bloke olmuş ne konunuz varsa istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.. Ayrıca özellikle yalnızsanız sağlık ya da sporla ilgili bir aktivite sırasında ilginizi çeken birisiyle tanışabilirsiniz.


31 Temmuz- 6 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!