Haftalık Burç Yorumları- 4 Aralık Haftası

haftalik-burc-yorumlari-4-aralik-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-4-aralik-haftasi

4 Aralık- 10 Aralık haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

4 Aralık – 10 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında oldukça çalışkan ve titiz olabiliriz. Detaylara fazlaca takılabiliriz. Detaylara yoğunlaşarak bütünü gözden kaçırmamaya dikkat etmeliyiz. Salı günü Venüs’ün Akrep burcuna geçmesiyle ilişkilerde daha fazla şüpheci kuşkulu tavırlar içine girebiliriz. Adeta bir dedektif gibi olabiliriz. Aynı zamanda son derece tutkulu ilişkilere çekilebiliriz. İlişkilerdeki sahiplenici tavrımız artarken ya benimsin ya kara toprağın şeklinde hissedebiliriz. İntikam duygumuz bu süreçte artabilir.

Çarşamba günü itibariyle ilişkilerde ve finansal konularda ve kalıcılık söz konusu, uzun vadeli gerçekçi kararlar alabiliriz. Ancak Neptün’ün durağan halde olması sebebi ile yanılsamalara aldanma ve kandırılmalara da yine de dikkat etmemiz gerekir.

Cuma günü fikirlerimiz düşüncelerimiz abartıya açık olabilir. İletişimsel konularda fazlaca konuları büyütmeye yatkın olabiliriz. Dikkatli olmak gerekir. Aynı zamanda ürettiğimiz fikirler şans kapılarını bize aralayabilir. Hafta sonu duygusal hayatımızda krizlere açık etkiler olabilir. Ancak bunlar partnerimize karşı hissettiğimiz fazlaca tutkulu hislerden kaynaklanabilir. Kıskançlık duygumuz artabilir. 

4 Aralık – 10 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta bütün güç sizin elinizde olacak. Üzerinize yüklenen fazla görevleri bile hızlı ve başarılı bir şekilde tamamlayacak ve zamanlamanızı hep doğru yapacaksınız. Özellikle kariyer hayatınızda daha ön planda olduğunuz, yönetimle ilgili işlere el attığınız ve doğru iletişim kurduğunuz iyi bir hafta geçireceksiniz.

Finansal konularla ilgili güçlü bağlantılarınız olacak ve aldığınız bilgilerle para konularında şanslı günler geçireceksiniz. Ancak hafta sonunda arkadaşlarınızla yapacağınız planlarda fazla para harcamamaya dikkat etmelisiniz, bu sizin tasarruf planlarınızı biraz bozabilir.

Hafta boyunca seyahatler ile ilgili birçok fırsat önünüze çıkabilir. Özellikle kişisel özgürlüğünüzün daha ön planda olacağı bu haftada çok fazla düşünmeden ve planlamadan seyahate çıkabilirsiniz. Bu hafta sizin için kendinize döndüğünüz, isteklerinizle ilgili farkındalıklar yaşayacağınız, vereceğiniz kararları daha detaylı düşünmek için kendinize zaman ayıracağınız bir hafta olacak.

Aşk hayatınızla ilgili bu hafta daha derin duygular içerisinde olacaksınız. Eğer yalnızsanız ve artık bir ilişki arzuluyorsanız bunu yoğun bir şekilde yaşamaya başlayabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekten sizi ne alıkoyuyorsa artık bunları serbest bırakabilir ve affetmekte zorlandığınız kişiyi belki de artık affedebilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinize kızgın olduğunuz konuları bir kenara bırakıp ilişkinize odaklanabileceksiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta sınırları zorlayacaksınız. Özellikle ev hayatınız ya da rutinlerinizle ilgili kurtulmak istediğiniz ne varsa artık her şeyi farklı yapmaya karar verebilirsiniz. Yeni bir şeyler öğrenmek isteyebilir, yeni eğitimlere katılmak isteyebilir ya da bir süredir düşündüğünüz seyahat planlarını yapmaya başlayabilirsiniz. Bu hafta kendi sınırlarınızı zorlayacak ufkunuzu genişletecek yeniliklerle buluşacaksınız.

Hafta boyunca özellikle kariyer konularınızla ilgili son derece aktif olacaksınız. Bir süredir durağan olan işleriniz artık daha hareketlenebilir, istekleriniz ya da hedefleriniz nelerse bunlar yavaş yavaş gerçekleşmeye başlayabilir. Ancak özellikle hafta sonuna doğru olan günlerde çevrenizde olan şeyleri kişisel algılamamaya çalışmanız sizin yararınıza olacaktır. Çevrenizde konuşulanlar yerine yaptığınız işe odaklanmalısınız.

Özellikle hafta başındaki günlerde finans konuları ile ilgili risk almamaya dikkat etmelisiniz. Sizin için elinize geçen bir fırsat çok kazançlı görünse de istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Hafta ortasından sonra borç, alacak, verecek gibi konularla ilgili sizin için daha olumlu etkiler söz konusu olacaktır. Gelirlerinizin artmasıyla ruhsal durumunuzda daha iyi hale gelecek enerjiniz yükselecek.

Aşk hayatınızda bu hafta partnerinizle birlikte zaman geçirmek için çok uygun zamanda olacaksınız. Birbirinizi daha çok dinleyip anlayabildiğiniz ve ortak çözümler bulabileceğiniz günler yaşayacaksınız. İlişkinizi ciddiye taşımak gibi düşünceniz varsa bunlara karar vermeniz için olumlu zamandasınız. Eğer yalnızsanız sizi gerçekten anlayabilen yeni bir kişiyle tanışabilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta iş hayatınızda başarılı günler geçireceksiniz. Kariyerinize odaklanmak için doğru zamanda olacaksınız. Özellikle iş arkadaşlarınızdan alacağınız destekle olumlu ve kalıcı gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş arıyorsanız başvuruda bulunabilir ya da patronunuzla konuşmanız gereken konuları bu hafta konuşabilirsiniz. Hedefleriniz doğrultusunda güzel başlangıçlar yapacağınız uygun bir haftada olacaksınız.

Hafta boyunca finansal konularla ilgili ani kararlar vermemeniz gerekebilir. Potansiyel kazançlar yüksek olacak gibi görünse de bu hafta şansınız bu konularda yanınızda olmayabilir. O yüzden maddi konularla ilgili riske girmek ya da emin olmadığınız kararlar vermek yerine beklemeniz sizin için daha yararlı olacaktır.

Aile ve arkadaşlarınızla zaman geçirmeniz bu hafta moralinizi yükseltebilir. Özellikle yardıma ihtiyacı olan bir arkadaşınız için kalabalık bir grupla birlikte bir şeyler yapabilirsiniz. Ayrıca seyahat, gezi ya da eğitimlerle ilgili bir yerlere gitmek gibi konular da gündeminizde olabilir.

Arkadaşlarınızla yapacağınız etkinliklerde özellikle yalnızsanız çok ilginizi çekecek birisiyle tanışmanız söz konusu olabilir. İlişki, aşk, bağlanma konuları ile ilgili olumlu etkiler içerisinde olacağınız bu haftada mevcut bir ilişkiniz varsa var olan sorunların çözümlendiği, kendinizi net olarak ifade edebildiğiniz ve partnerinizden istediklerinizi alabildiğiniz bir hafta olacak.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta özellikle kariyer ve iş konularınızla ilgili beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Günlük yaptığınız işleriniz değişebilir, artık istediğiniz daha büyük işler içerisine girebilirsiniz. Yaşayacağınız bu değişimle kendinize daha fazla zaman ayırabileceksiniz ve gelecekteki hedeflerinize daha uygun bir şekilde yoğunlaşabileceksiniz..

Parasal konularla ilgili bu hafta kendinizi daha olumsuz bir ruh hali içerisinde hissedebilirsiniz. Gerçekte böyle olmasa da bu hafta duygusal olarak kendinizi bu ruh haline sokabilirsiniz. O yüzden bu hafta maddi konuları düşünmek ya da bunlarla ilgili adım atmak yerine bu konuları ertelemek ve bu düşünceleri aklınızdan çıkarmak daha faydalı olacaktır.

Sosyal hayatınızda arkadaşlarınız, aileniz ya da çocuklarla vakit geçirmek için mükemmel bir haftada olacaksınız. Ayrıca manevi anlamda da kendinizi daha iyi hissettiğiniz, kendinize zaman ayırdığınız ve farkındalıklar yaşadığınız bir hafta olacak. Manevi konulara yönlenmeniz bu hafta sizin daha olumlu hissetmeniz için çok yararlı olacaktır.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa bu hafta artık bu ilişkiniz daha ciddi bir boyuta doğru yönelebilir. Partnerinizle ortak yapacağınız şeyler gündeme gelebilir. Bu hafta itibariyle aşk hayatınızın hareketlendiği, daha kalıcı ilişkiler kurabildiğiniz, ilişkinizi ciddileştirebildiğiniz zamanlar yaşayacaksınız. Eğer yalnızsanız hayatınıza kalıcı birisini almak için uygun fırsatlar önünüze çıkabilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta aşk konularında şansınız yanınızda olacak. Özellikle yalnızsanız arkadaştan çok daha öte olan yeni biriyle tanışabilirsiniz. Bu kişi sizde birçok olumlu değişimler yapabilir, son derece romantik ve mutlu olduğunuz bir ilişki içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Eğer mevcut bir ilişkiniz varsa aşk hayatınızda çok mutlu olacağınız, partnerinizle birbirinizi anlayıp birlikte hareket edebileceğiniz bir dönemde olacaksınız.

Kariyer hayatınızla ilgili her ne kadar zorlansanız da üstesinden gelemeyeceğiniz bir iş yok. Hafta boyunca kendinizi işinize vermek her ne kadar zor olsa da özel hayatınızdan taviz vererek iş hayatınızdaki başarıyı koruyabileceksiniz. Yakın zamanda işinizle ilgili sürpriz haberler ve olumlu değişimler söz konusu olabilir.

Hafta boyunca finansal konularla ilgili özellikle mülk alım satımları ile ilgili beklediğiniz sonuçları alabileceğiniz olumlu etkiler içerisinde olacaksınız. Başladığınız şeyleri artık kendinizden daha emin bir şekilde ilerletebilir, yeni para kazanma ve yatırım fırsatları yakalayabilirsiniz. Bankalarla ilgili işleriniz varsa bu hafta bunlara karar vermek için uygun zamanda olacaksınız.

Ailenizle ilgili konularda bu hafta bir sorunla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Duygularınızdan arınıp mantığınızı kullanarak karşılaşacağınız bu sorunu çözmek sizin için daha iyi olacak. Belki aile üyelerinizle birleşip birisine yardım etmeniz söz konusu olabilir. Yakınlarınızla zaman geçirmeniz ruhsal anlamda size kendinizi çok daha iyi hissettirecektir.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (3 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta iletişim konularında çok becerikli olacaksınız. Özellikle işinizle ilgili konularda size başarı getirecek, daha çok göz önünde bulunmanızı sağlayacak konular içerisine girebilir, kendinizi doğru şekilde anlatarak yeteneğinizle karşınızdaki kişileri ikna edebilirsiniz. Bu başarınızla birlikte yakın zamanda kariyerinizde ödüllendirilmeniz söz konusu olabilir.

Finansal konularla ilgili hedeflerinizin netleştiği, gelecekte neler yapmak istediğinize daha doğru karar verebildiğiniz bir hafta yaşayacaksınız. Hayalleriniz için neler yapmanız gerektiğini planlayabilir, parasal konularla ilgili alacağınız güzel etkilerle gelecekte olacakları yönlendirmeye başlayabileceğiniz bir haftada olacaksınız.

Hafta boyunca iletişimle ilgili konularınızda önünüze gelen fırsatlar hayatınızın her dönemi için size çok olumlu etkiler sağlayabilir. Ailenizle ilgili konularda da artan iletişim becerinizle yaşadığınız sorunlar, özellikle bir aile üyesi ile ilgili sorunlar varsa bunları çözebilir ve ilişkilerinizi düzeltebilirsiniz.

Aşk hayatınızda bu hafta uzun süredir ne yapacağınızı bilemediğiniz bir durumdaysanız artık daha net istediğinizi bilerek ve hayallerinizi göz önünde tutarak hareket etmeye başlayacağınız bir dönemde olacaksınız. İletişim beceriniz ve güçlü sezgilerinizle daha olumlu, mutlu ve romantik günler geçirebilirsiniz. Eğer yalnızsanız işinizle ilgili bir yerde yeni birisiyle tanışabilirsiniz. Aşk konusunda şansınızın yanınızda olduğu bu hafta yeni kişilerle tanışmak için kendinize şans verebilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta kariyerinizle ilgili konularda fazlasıyla iddialı olacaksınız. Her ne kadar meşgul olsanız da doğru iletişim kurabildiğiniz bu haftada bir süredir net olmayan konuları artık netleştirebilir, ters giden durumları istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. İletişim konularıyla ilgili yapmanız gereken konuşma, toplantı gibi konular aklınızdaysa bu hafta bunları başarı ile yapabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta şansınız çok yüksek. Bir süredir ettiğiniz tasarrufların artık meyvesini yiyebilirsiniz. Ya da zar zor yaptığınız yatırımlardan tahmininizden çok kazanç elde edebilirsiniz. Artık önümüzdeki dönemde para konularında şansınız yanınızda ve refah içerisinde olabilirsiniz. Çok daha kazançlı yatırımlar, sürpriz kazançlar gündeminize gelecek.

Hafta boyunca başarılı iletişim yeteneğinizle nerede ne söyleyeceğinizi doğal olarak bilecek ve fikirlerinizi karşınızdaki kişiye kabul ettirebileceksiniz. Hafta ortasından itibaren daha duygusal bir hale bürünmeniz sağlığınızı biraz negatif etkileyebilecek olsa da hafta sonunda daha çok şifa etkileri alacaksınız. 

Aşk hayatınızda bu dönemde biraz fazla geçmişe takılıp kalmış olabilirsiniz. Geçmişte kalan bir kişi ile ilgili düşünceler aklınızdan çıkmıyor olabilir. Bunu sonuçlandırmak için ya kendiniz adım atmalı ve geçmişinizi tekrar ele almalı, ya da artık şimdiki zamana dönmeli ve kendinizi yeniliklere açmalısınız. Yoksa arada kalıyor olmanız ruh halinizi biraz olumsuz etkileyebilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta önünüzde engel tanımayacaksınız. Özellikle kariyerinizle ya da eğitiminizle ilgili üstlerinizden çok takdir kazanacağınız, öne çıkacağınız başarılı bir hda iş değiştirme düşünceleriniz varsa bu dönem önünüze çok iyi fırsatlar çıkabilir. İşinizdeki başarı ile yeni gelir kapılarınızın da açılması söz konusu olabilir.

Hafta boyunca finansal konularla ilgili doğru kararlar vermekte zorlanabilirsiniz. O yüzden dikkatinizi maddi şeylere odaklamak yerine akışa bırakmanız daha iyi olabilir. Büyük satın almalar, kredi ya da borç gibi konulara girmekten kaçınmalısınız. Ödemeleri ya da tutarları fazla hafife alarak fazla uçarı davranabilirsiniz.

Hafta sonu günlerinde özellikle eviniz ile ilgili konularda yakınlarınız sizin yardımınıza ihtiyaç duyabilir. Bir yakınınız sizin çözebileceğiniz bir sorun yaşıyor olabilir ya da evde sizin anladığınız tamirat işleri söz konusu olabilir. Konu ne olursa olsun bu hafta ailenize, yakınlarınıza fazlasıyla destek verecek ve takdirlerini kazanacaksınız.

Aşk hayatınızda geçmişten beri taşıdığınız hayal kırıklıkları, kendinize ördüğünüz duvarlar gibi engellere takılıyorsanız bu hafta artık bunları bir kenara bırakmak için gücünüz olacak. Ne istediğinizden emin davranmanız hayal ettiğiniz aşkı size yakında getirebilir. Yalnızsanız çok kısa sürede ciddi bir ilişki içerisine girebilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle daha uyumlu, daha ciddi kararlar aldığınız, daha çok sevgi gördüğünüz günler başlamak üzere.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta enerjiniz çok yüksek olacak. Özellikle iş hayatınızla ilgili harekete geçmekte çok istekli olduğunuz planlarınızı hayata geçirdiğiniz ve başarınızla çevrenizdeki kişilerin güvenini kazandığınız bir hafta geçireceksiniz. 

Finansal konularla ilgili bu hafta güzel haberler alabilir, önünüze tahmin etmediğiniz kazançlar ve fırsatlar çıkabilir. Bu gelişmelerle birlikte refah düzeyiniz birden artabilir ve uzun süredir almayı istediğiniz büyük bir satın alım işlemine karar verebilirsiniz. Sadece hafta sonu günlerinde acele karar vermemeye dikkat etmelisiniz.

Hafta boyunca maneviyatla ilgili düşünceleriniz daha çok ön planda olacak. Biraz daha tek başınıza zaman geçirmek isteyebilir, kendinizi gözlemlemek için zaman ayırabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren bu halinizden sıyrılıp daha aktif, arkadaşlarınızla ve yakınlarınızla bol bol sosyalleşeceğiniz bir dönem olacak.

Aşk hayatınızda uzun bir süredir haber almadığınız geçmişten bir kişi tekrar sizinle iletişime geçebilir ya da yaptığı bir hareketle dikkatinizi çekebilir. Özellikle hafta sonundaki günlerde aklınızı geçmişten alamayacaksınız. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle son derece uyumlu olduğunuz romantizm patlaması yaşadığınız günler geçirebilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz. Bu yetenekler sizin hayatınızda nelerin size iyi gelmediğini birdenbire fark etmek ve bunları hayatınızın dışına itmekle ilgili olabilir. Bu dönem içerisinde kendinize güveniniz tam olacak. Risk alıp konfor alanınızın dışına çıkmaya karar verebileceksiniz. Ayrıca geçmişi sorgulayabilir ve geçmişte yaptığınız hataların tekrarını yapmamak için gerekli adımları atabilirsiniz.

Kariyer hayatınızla ilgili size işinizde çok yardımcı olacak ve başarı kazanmanızı sağlayacak bir grup ya da organizasyon ile birlikte hareket etmeye başlayabilirsiniz. Özellikle iş arkadaşlarınızdan işinizde başarı kazanmak için fazlasıyla destek görecek ve sosyal çevrenizin yardımıyla daha çok göz önünde olacaksınız.

Hafta boyunca finansal konularla ilgili olumlu etkiler sizinle olacak. Ruhsal olarak da olumlu hissettiğiniz için kendinize olumlu şeyleri, yeni gelirleri, sürpriz kazançları çekebileceksiniz. Özellikle gayrimenkul alım satım ya da yatırımları ile ilgili düşünceleriniz, atılımlarınız varsa bunlarla ilgili çok güzel haberler alabilirsiniz.

Aşk hayatınızda kendinizi gerçekten yakın hissedeceğiniz yeni bir kişiyle çok kısa süre içerisinde tanışabilirsiniz. Sizinle aynı düşüncelere sahip aynı ortam içerisinden birisi hayatınıza ani bir şekilde girebilir ve bu kişiden fazlasıyla etkilenebilirsiniz. Bu hafta boyunca genel olarak karşı cinsin ilgisini kolaylıkla çekebilecek ve çevrenizdeki insanları fazlasıyla etkileyebileceksiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta birçok kişi içerisinden seçilerek parlayacaksınız. Özellikle kariyer hayatınızla ilgili en başarılı döneminizi yaşamaya başlayabilir, tahmin edemeyeceğiniz kadar iyi teklifler alabilirsiniz. Burada sizin yapmanız gereken şey hedeflerinize uygun ve gerçekten istediğiniz şeyi yapmaya karar vermeniz olacak. Yeni başlangıçlar ve değişimler için uygun zamanda olacaksınız.

Kariyer hayatınızdaki başarının sonucu olarak gelir kaynaklarınız önümüzdeki dönemde artacak. Bir süredir para konuları ile ilgili yolunda gitmeyen, sizin için sorun haline gelen konular artık düzelmeye başlayabilir. Geleceğinizi daha net görebildiğiniz ve daha rahat adımlar atabildiğiniz güzel zamanlar yaklaşıyor.

Hafta boyunca düşünceleriniz genellikle geleceğe yönelik planlarınız olacak. Gelecekte ne yapmak istediğiniz, hayallerinizin neler olduğu, bu hayallerinizin içerisinde kimlerin yer alabileceği ile ilgili düşünceler içerisinde olacaksınız. Bu esnada yakınlarınız da sizi destekleyecek ve enerjinizi yükseltecektir.

Aşk hayatınızda son derece sosyal ve romantik bir hafta geçireceksiniz. Eğer yalnızsanız arkadaşlarınızla çıktığınız ortamlarda sürpriz bir şekilde yeni bir kişiyle tanışabilirsiniz. Bu kişiyle ilişki kurmanız halinde uzun soluklu bir aşka adım atabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizi fazla kısıtlamamanız gerektiğini aklınızdan çıkarmamalısınız.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta her şeyi doğru şekilde yapıyorsunuz. Özellikle kariyer hayatınızda ilgili sizi engelleyen şeyin ne olduğunu fark ederek bunları aşmaya karar verebilirsiniz. Yabancılar, ticari konular veya hukukla ilgili bir işiniz ya da eğitiminiz varsa bu konularda çok güzel gelişmeler yaşayabilir, büyük başarılar elde etmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kariyer hayatınızda yakalayacağınız başarı sonucunda gelir kaynaklarınızın ciddi bir şekilde artması da söz konusu olacak. Bunun sonucunda geleceğinize daha çok odaklanabilir, refah seviyenizi arttırabilir ve çok istediğiniz ancak cesaret edemediğiniz şeyler için adım atmaya karar verebilirsiniz. Maddi konularda sizin için otorite figürü olan birisinden de fazlasıyla destek görebilirsiniz.

Hafta boyunca eğitim konuları da gündeminizde yer alabilir. İş hayatınızda olduğu gibi eğitim ile ilgili konularda da çok başarılı olacaksınız. Karmaşık konular, zorlu hesaplamalar gibi konuların üstesinden kolaylıkla gelebileceksiniz.

Aşk hayatınızda kendinizi partnerinize karşı daha yakın ve daha sevgi dolu hissedebilirsiniz. Bu duygusal haliniz karşınızdaki kişiyi çok etkileyebilir, ilişkinizin daha ciddiye doğru gitmesini sağlayabilir. Eğer yalnızsanız katıldığınız sosyal bir etkinlik, gezi ya da bir ders esnasında size çok hayran olan birisi ile tanışmanız söz konusu olabilir.


4 Aralık- 10 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!