Haftalık Burç Yorumları- 4 Mart Haftası

haftalik-burc-yorumlari-4-mart-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-4-mart-haftasi

4 Mart- 10 Mart haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

4 Mart – 10 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Ayın yay burcunda olmasıyla haftayı iyimser bir ruh hali içinde başlatacağız. Uzak mesafe işleri, eğitim, hukuk, ticari meseleler hafta başında öne çıkabilir. Alacağımız sürpriz haberler keyfimizi yerine getirebilir. Ayrıca sıra dışı fikirler üretmek, yenilikçi düşünmek adına olumlu etkiler alıyor olacağız.

Cuma günü itibariyle kafa karışıklığımız artabilir. Yanılgılara açık olabiliriz, bu nedenle aldatılmalara ve kandırılmalara karşı dikkatli olmalıyız. Odaklanma sorunumuz söz konusu olabilir. Mantığımız bu süreçte devre dışı kalırken, sezgilerimiz ise son derece yüksek çalışabilir. Gerçeklikten uzaklaşabiliriz.

Cuma günü diğer taraftan manevi yanımız ön plana çıkarken, empati yapmak, affetmek ve affedilmek temaları yaşantımızda olabilir. Ruhsal çalışmalar yapmak adına oldukça güzel bir zamanda olacağız.

10 Mart günü yaşanacak yeni ay ile beraber Ramazan ayını başlatıyor olacağız. Gökyüzünde ruhani etkiler söz konusu olacak. Yeni ay ile beraber koşulsuz sevginin ve fedakarlığın önemini daha iyi anlıyor olacağız. Maddi olandan uzaklaşıp manevi değerlerimize daha çok yakınlaşacağız. Yeni ayın gökyüzünün kraliyet yıldızlarından olan Fomalhaut yıldızı ile kavuşması dürüstlük ve ahlakın önemini bizlere bir kez daha hatırlatıyor olacak. İlahi akışta adaletin nasıl çalıştığını deneyimleyeceğiz. Akışta kaldığımızda kaderin bizi yaptıklarımızla olmamız gereken yere getirdiğini fark edeceğiz. Yeni ay ile beraber planlarımızda olmayan kadersel konular devreye girebilir. Kararlarımızı acele şekilde vermek durumunda kalabiliriz.

Yeni ayın etkisinde özellikle denizlerden gelen tehlikelere ve yağışlara karşı dikkatli olmalıyız. Sağlık açısından ise bağımlılıklarımız artabilir, daha ziyade psikolojik olarak kendimizi kurban rolüne sokmaya meyilli olabiliriz. Tanısı konulamayan şikayetlerimiz söz konusu olabilir, ayrıca ayaklarımızla ilgili hassasiyetimizde söz konusu olabilir.

Yeni ay ile aynı gün etkisini göstermeye başlayacak olan Mars Uranüs karesi ise kazalara karşı dikkatli olmamız gerektiğini ön plana çıkarıyor. Ayrıca bu etkide fazlaca isyankar davranabiliriz. Kontrolümüz dışında gelişen olaylarda irade göstermek zor olabilir. Harekete geçtiğimiz konularda yön belirlemeden düşünmeden hamle yapmak bize hata yaptırabilir. Ani yaşayacağımız olaylarda adeta kan beynimize sıçrayabilir ve öfkemize yenik düşebiliriz, dikkatli olmalıyız.

4 Mart– 10 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta iyi seçimler yapacaksınız. Özellikle işinizle ilgili konularda doğru zamanda doğru yerde olmaya karar verip önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. İçinizdeki değişim arzusu bu hafta itibariyle daha çok artabilir ve bu da sizi biraz sabırsızlandırabilir. Her şeyden emin olarak ilerlemeniz yararınıza olacaktır.

Finansal konularla ilgili bu hafta ailenize destek olmanız gereken durumlar içerisinde kalabilirsiniz. Aile üyelerinden birisinin yardımınıza ihtiyacı olabilir, ailenizle ilgili mülklerle alakalı kararlar vermeniz gerekebilir. Ekstra harcamanız gerekebilecek paraya göre tutarlı hareket etmeniz maddi durumunuz için önemli olacak.

Aile ve arkadaşlık ilişkilerinizde hafta boyunca hem son derece sosyal olacak hem de keyifli zaman geçireceksiniz. Evinizle ilgili işlere ağırlık verebilir, misafir ağırlayabilir, çevrenizdeki insanlarla bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Kendinizi bunalmış hissettiğinizde boş kaygılara kapılmak yerine çevrenizdeki kişilerden destek isteyebilir ve onlarla konuşabilirsiniz.

Aşk hayatınızda bu hafta biraz daha duygusal hissetmeniz duygularınızı yönetmekte ve ifade etmekte zorlanmanıza sebep olabilir. Bu sebeple ani kararlar almak yerine kendinizi akışa bırakmanız daha sağlıklı olacaktır. Mevcut bir ilişkiniz varsa daha durağan zaman geçirmeye çalışmalısınız. Özellikle hafta sonu itibariyle yeni tanışmalar ve yeni ilişki başlangıçları söz konusu olabilir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta sosyal açıdan şansınız yüksek olacak. Daha çok göz önünde olduğunuz, daha çok parladığınız, daha çok kişiyle etkileşime girdiğiniz bir hafta yaşayacaksınız. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla plan yapabilir, yeni tanıştığınız kişilerle gelecekte işinize yarayabilecek iyi bağlantılar kurabilirsiniz. Ayrıca duygusal anlamda da ilginç kişilerle tanışma şansınız yüksek.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta itibariyle doğru şeyleri yaptığınızı, doğru adımlar attığınızı daha fazla hissedeceksiniz. Belki normalden daha fazla iş yükü altına girmiş veya girecek olabilirsiniz. İşlerinizi sıraya koymak düzenlemek hızlı şekilde başarıya ulaşmanızı sağlayabilir. Şu anda hırslı şekilde çalışmanız gereken bir dönemde olacaksınız, beklentilerinizi biraz ertelemeniz gerekebilir.

Finansal konularla ilgili bu hafta etraftan duyarak yapacağınız yatırımlarda dikkatli olmanız gerekebilir. Acele davranarak zarara uğrayabilir, yanlış kararlar alabilir, dolandırılma gibi durumların içerisinde kalabilirsiniz. Bu sebeple bu hafta içerisinde finansal kararlar almamanız, özellikle yatırımlarınızla ilgili beklemede kalmanız yararınıza olacaktır.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa bu ilişkinizi canlandırmak, daha heyecanlı hale getirmek için bir şeyler yapmaya karar verebilirsiniz. Uzun süredir gitmediğiniz sizin için özel bir yere gitmeye karar verebilir, ilk günlerin heyecanını yaşayabilirsiniz. Eğer yalnızsanız geçmişte kalan ancak henüz tam olarak kapanmamış duygularınızın olduğu bir kişi ani şekilde karşınıza çıkarak kafanızı karıştırabilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta parlak fikirlerle dolu olacaksınız. Kariyerinizle ilgili konularda beklediğiniz bir görüşme, almak istediğiniz bir haber varsa bu hafta itibariyle olumlu şekilde sonuçlanabilir. İşinizde büyük ve olumlu bir değişiklik ve önünüzde yeni hedefler söz konusu olacak. Karşınıza çıkan farklı fırsatlar kafanızı karıştırsa da acele davranmamalı, her detayı incelikle düşünerek dikkatli karar vermelisiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta öngöremediğiniz bir harcama söz konusu olabilir, o yüzden para ile ilgili konularda ileriyi düşünerek harcama yapmak ya da yatırımlarınızı buna göre planlamak size yarar sağlayacaktır. Önümüzdeki dönemde para konularında şans sizin yanınızda olacak.

Hafta boyunca arkadaşlarınız ve yakınlarınızla birlikte fazlasıyla çok zaman geçireceksiniz ancak yakın bir arkadaşınızla daha önceden görmezden geldiğiniz bir sorun tekrar karşınıza çıkabilir. Bu yardım etmeniz gereken bir kişi ya da daha öncesinde soruna yol açmış çok tanımadığınız ortak bir yabancı olabilir.

Aşk hayatınızda bu hafta mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizin sizin desteğinize daha çok ihtiyacı olabilir. Her ne kadar yaşayacağınız bir zorluk bulunsa da bu partnerinizle aranızdaki bağın güçlenmesine sebep olacak ve ilişkinizdeki romantizmi arttıracaktır. Eğer yalnızsanız bu hafta karşınıza sizi çok heyecanlandıran bir kişi çıksa da acele etmeden karar vermek yararınıza olur.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta kariyerinizle ilgili birçok fırsatla karşılaşabilirsiniz. Mevcut işinizden memnun olsanız da yeni değişim yaşasanız da karşınıza çıkacak bu fırsatlar tekrar değerlendirme yapmanıza değebilir. Özellikle bu zamana kadar yapmak isteyip yapamadığınız, hayalini kurduğunuz bir iş alanı varsa bunlarla ilgili bu hafta itibariyle güzel gelişmeler yaşayabilir, eğer isterseniz büyük değişimler gerçekleştirebilirsiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta özellikle aile ile ilgili konularda ani harcamalar, beklenmeyen sorunlar çıkabilir. Yaşayacağınız bu sorun para ile ilgili konuşmalar veya tartışmalara da sebep olabilir. O yüzden adımlarınızı dengeli şekilde atmalı, kendinizi zor durumda bırakmayacak şekilde harcamalarınızı planlamalısınız.

Hafta boyunca kendinize seyahat etmek, bir eğitim ya da kursa katılmak, ilgilendiğiniz şeylerle alakalı somut bir şeyler yapmak isteği içerisinde hissedeceksiniz. Bu dönem içerisinde her neye başlarsanız o konuda son derece başarılı olma şansınız yüksek olacak. Hafta ortasından itibaren kendinizi içerisinde bulacağınız fazla duygusal haliniz yapacağınız bu etkinlik, eğitim ya da hobi gibi şeyler sayesinde açılabilecek.

Aşk hayatınızda partnerinizle son derece huzurlu ve rahat zaman geçirdiğiniz bir hafta yaşayacaksınız. Eğer yalnızsanız duygusal anlamda hassas bir dönem içerisinde olmanız karşınıza çıkacak kişilerin daha çok ilgisine sebep olacak. Fazlasıyla kırılgan ve düşünceli görünmeniz ilginizi çeken kişinin dikkatini sizin üzerinize yoğunlaştırabilir ve sizinle gerçekten yakından ilgilenebilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta aşkla ilgili kararlarınız netleşecek. Eğer yalnızsanız doğru kişiyle birilerinin vasıtasıyla tanışabilir, gerçekten isteyeceğiniz ve içerisinde mutlu olacağınız bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Eğer mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle birlikte uzun süredir konuştuğunuz kararları alabilir ve ilişkinizi ciddiye doğru ilerletebilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta kendinizi biraz daha akışa bırakıp hem çalışıp hem kendinize zaman ayırmaya gayret edeceksiniz. Bu sayede hem sosyalleşecek ve kendinizi rahatlatacak hem de işinizde kendinize nefes alabilecek alanı bulacaksınız. Hafta ortasındaki günlerde bir otorite figürü ile yaşayabileceğiniz tartışmada sessiz ve sakin kalmanız yararınıza olacak.

Finansal konularla ilgili bu hafta bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Bir süredir beklediğiniz bir ödeme varsa bunun gelmesi ertelenebilir ve siz de bazı maddi gecikmeler yaşayabilirsiniz. O yüzden daha sakin davranıp acele kararlar vermemeli ve gereksiz harcamalar yapmaktan kaçınmalısınız. Bu hafta sezgileriniz çok güçlü olacağı için maddi konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Hafta genelinde eğitimle ilgili konular fazlasıyla gündeminizde yer alacak. Ulaşmak istediğiniz bir hedef varsa bu kendi kişisel gelişiminiz ya da işinizle ilgili eğitimler olabilir. Bunlarla ilgili adım atabilir, tahmininizden çok daha hızlı bir şekilde birçok şey öğrenebilir ve uğraştığınız konuyla ilgili çok başarılı olabilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta hayatınızda bazı değişiklikler isteyebilirsiniz. Özellikle evinizle ilgili işlerde, günlük rutin işlerinizde değişiklikler yapmaya gidebilir, farklı şeyler deneyebilirsiniz. Genel olarak sıkıcı işlerden kaçındığınız veya sıkıcı işlerinizi eğlenceli hale getirmeye çalışacağınız bir hafta geçireceksiniz. Ayrıca enerjik haliniz sosyal anlamda hareketli günler yaşamınıza sebep olabilir.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta ortak projeler içerisinde yer alabilirsiniz. Kalabalık bir grupla çalışma yapmanız yeni kişilerle tanışmanıza ve profesyonel bağlantılar kurmanıza sebep olabilir. Bu hafta kuracağınız bağlantılar ilerleyen günlerde işinizle ilgili size gerçekten çok yardımcı olabilir ve sizin için zorlu görünen kapıları açabilir.

Finansal konularda bu hafta ailenizden destek görebilirsiniz. Belki almak istediğiniz bir şey var ya da kapatmaya çalıştığınız bir borcunuz varsa bununla ilgili bir yakınınız veya aile üyeniz sizin için gerekeni yapacak ve desteğiyle yaşadığınız sorundan sizi kurtarabilecek. Önümüzdeki dönemde para ile ilgili aklınıza takılan sorunlarınız çözümlenecek.

Aşk hayatınızda haftanız heyecanı geçecek. Eğer mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle bağlantı kurmanız son derece kolaylaşacak, istediğiniz her konuyu konuşup çözümleyebileceksiniz. Eğer yalnızsanız hafta sonundan itibaren yeni bir ilişki başlangıcı söz konusu olabilir. Bu dönemde başlayacağınız ilişkide şans sizin yanınızda olacak.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta kariyerinizle ilgili konularda şans sizin yanınızda olacak. Çok yoğun çalışıyor olabilirsiniz ya da bazı konularda kafanız karışıyor olabilir. Artık birlikte çalışabileceğiniz, size destek olacak ve fikirleriyle sizi etkileyecek bir çalışma arkadaşına sahip olabilirsiniz. Bu hafta itibariyle bağlantı kuracağınız kişiler ilerleyen dönemde size çok büyük başarılar getirebilir.

Finansal konularla ilgili bir süredir yaşadığınız zorluklar artık geride kalacak. Ancak karşınıza yeni karmaşalar, karar vermekte zorlanacağınız durumlar çıkabilir. Bu hafta özelinde kendinizi biraz daha akışa bırakmanız, yeni adımlar atmamanız yararınıza olacaktır. Hemen yeni bir şeyler düşünmek yerine yaşayacağınız rahatlığın tadını çıkartabilirsiniz.

Hafta genelinde günlük hayatınızda yaptığınız şeylerde değişiklik isteği hissedebilirsiniz. Çok enerjik olmanız gün içerisinde yapmak istediğiniz şeyleri hızlıca tamamlamanıza ve normalde enerji bulamadığınız işlerinizi de halletmenize yardımcı olacak. Yapılacak listenizde neler varsa bunların çoğunu tamamlayabilecek ve rahatlayacaksınız.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız bu hafta riskli kararlar verebilirsiniz. Bir süredir ilginizi çeken bir kişi varsa ilk adımı siz atabilir ve olumlu yanıt alabilirsiniz. Hızlı bir ilişki başlayabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinize ani bir şekilde bir teklifte bulunabilir ve ilişkinizin ciddileşmesini sağlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda rutinlerinizden çıkıp cesareti ele alıyorsunuz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta işinizle ilgili güzel gelişmeler ve olumlu enerjiler sizinle olacak. Özellikle iş arkadaşlarınızla çok daha keyifli çalışabilir, iş ortamınızda hiç olmadığı kadar güzel zaman geçirebilirsiniz. Yaşayacağınız bu olumlu gelişmeler sayesinde çevrenizden istediğiniz desteği alacak, yüksek motivasyonunuzla daha çok başarılı olacaksınız. İşinizde huzur ve denge sizin yanınızda olacak.

Finansal konularla ilgili bu hafta hayaller kurmak yerine daha somut adımlar atmaya çalışacaksınız. İstediğiniz hedeflere ulaşmak için neler yapmanız gerektiğini daha net bir şekilde düşünecek ve bunun için akıllıca adımlar atabileceksiniz. Vereceğiniz doğru kararlarla yatırımlarınızı akıllıca değerlendirebilir ve kazançlarınızı arttırabilirsiniz.

Hafta boyunca evinizle ve ailenizle daha çok ilgili olacaksınız. Özellikle evde fiziksel değişiklikler yapmak için karar verebilir, yaşam alanınızı bir süredir hayal ettiğiniz şekilde değiştirmeye kalkışabilirsiniz. Ailenizle ilgili yaşadığınız bir sorun varsa özellikle aile büyüklerinizle ilgili konularda bazı gerginlikler yaşanabilir.

Aşk hayatınızda enerjinizin yüksek olması partnerinize karşı vereceğiniz tepkileri de fazla yükseltebilir. Yüksek enerjinizi partnerinize karşı öfke olarak çıkartmaktansa daha eğlenceli ve romantik planlar yapmanız yararınıza olacaktır. Eğer yalnızsanız bir süredir aklınızda olan kişinin aslında düşündüğünüz gibi birisi olmadığını yaşayacağınız şaşırtıcı bir olayla fark edebilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta işinizle ilgili ne istediğinizi bilerek hareket edeceksiniz. Özellikle yaratıcı yönünüzün öne çıkmasıyla başarılı işlere adım atabilir ve ihtiyacınız olan destek ve geliri elde edebilirsiniz. Hafta sonuna doğru olan günlerde teknoloji ile ilgili konularda aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Bunlara karşı dikkatli olmalı ve her şeyi iki kez kontrol etmelisiniz.

Finansal konularla ilgili özellikle aileden kalan miraslarla alakalı gündemleriniz varsa bu konularda bazı karmaşalar yaşanması söz konusu olabilir. Her ne kadar maddi anlamda aksamalara sebep olsa da yaşanacak bu tartışma ve konuşmalar sonucunda para ile ilgili konularınız sizin için olumlu olacak şekilde çözümlenecek ve sizi rahatlatacak.

Hafta genelinde ailenizle ilgili konular fazlasıyla ön planda olabilir ve bu sizi biraz bunaltabilir. Bu sebeple arkadaşlarınızla daha fazla sosyalleşme ihtiyacı hissedebilir ve uzun süredir görmediğiniz kişilerle buluşarak eskiden yaptığınız aktivitelere tekrar başlayabilirsiniz.

Aşk hayatınızda bu hafta iletişiminiz çok hareketli olacak. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle hiç olmadığı kadar net bir iletişim kurmaya başlayabilir, normalden çok daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Eğer yalnızsanız çok sosyal olmanız ve iletişime açık olmanız sayesinde ilginizi çeken yeni birisiyle tanışabilirsiniz. Özellikle sosyal medya mesajlarınızı bu hafta sık sık kontrol etmelisiniz, aradığınız aşk oradan gelebilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta finansal konularda şanslı olacaksınız. Her ne kadar planlarınıza sadık kalmaya çalışıp tasarruflu davranmaya çalışsanız da bu hafta alacağınız enerjilerle ani harcamalar, keyfi satın almalar yapmak isteyebilirsiniz. Eğer maddi durumunuzu zorlayacaksa harcama yapmamaya, kafanızı başka şekilde dağıtmaya çalışmaya dikkat etmelisiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda kendinizi çok daha fazla ön plana alacağınız bu hafta işinizle ilgili eğitim ya da kurslara başlayabilirsiniz. Belki de işinizle ve eğitim konuları ile ilgili kısa seyahatlere çıkmanız gerekebilir. Önümüzdeki dönemde kariyer konularında daha çok ön planda ve çok daha hareketli günler geçireceksiniz. İş arkadaşlarınızla da daha çok iş birliği içerisinde olacaksınız.

Bu hafta içerisinde ailenizle ilgili bir konuda sevineceğiniz sürpriz bir haber alabilirsiniz. Yaşayacağınız bu güzel gelişmeyle birlikte aile bağlarınız güçlenebilir ve birlikte daha fazla zaman geçirmeye başlayabilirsiniz. Bu haftaki sosyalleşme planlarınız genellikle aile üyelerinizle birlikte olacak.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız yeni tanışacağınız bir kişiye karşı ani bir çekim hissedebilirsiniz. Kendinizi daha net ifade ettiğiniz ve ne istediğinizden daha emin olduğunuz bu günlerde karşınıza çıkacak kişi ile uzun süreli bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Eğer mevcut bir ilişkiniz varsa yüksek iletişim becerinizle ilişkinizdeki dengeyi daha rahat kurabilecek ve huzurlu bir hafta geçireceksiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta iş yerinizde dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Motive haliniz ve kendinize güvenli tavrınızla hem herkesin görsel olarak dikkatini çekecek hem de fikirlerinizle ön plana çıkacaksınız. Özellikle kalabalık çalışma ortamında ve birlikte iş yaptığınız kişilerle son derece iyi anlaşıp güzel işler ortaya çıkartabileceğiniz bir hafta geçireceksiniz. Yakın zamanda işinizle ilgili daha hareketli günler geçirebilir, seyahatlere çıkabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta daha olumlu düşünceler içerisinde olacaksınız. Bu haliniz kazanma şansınızı da arttıracak ve önünüze yeni fırsatlar çıkartacaktır. Her ne kadar şansınız yanınızda olsa da yatırımlarınızla ilgili konularda dikkatinizi dağıtmamaya, ani ve riskli kararlar vermemeye dikkat etmeniz yararınıza olacaktır.

Bu hafta içerisinde kısa mesafeli seyahatler yapmanız gerekebilir. İşle ilgili ya da arkadaşlarınızla kısa bir gezi olabilir, gideceğiniz bu kısa seyahatler size kendinizi çok daha iyi hissettirecek ve geriye yenilenmiş şekilde dönmenizi sağlayacak. Hafta genelinde biraz koşturmaca içerisinde ancak keyifli zaman geçireceksiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizin sizinle uyumsuz davranışları sizi biraz sinirlendirebilir. Ancak hafta ortasından itibaren daha sakin ve anlayışlı olacağınız için yaşayacağınız gerginlikler çözümlenebilecek. Eğer yalnızsanız çıkacağınız bir seyahatte ilginizi çeken birisi ile tanışabilir ve birçok ortak yönünüz olduğunu keşfedebilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta her şeyden çok kendinizle ilgilenebilirsiniz. Güçlü sezgileriniz sayesinde kendinize çok daha güvenli ve yere sağlam basıyor hissedeceksiniz. Bu halinizi devam ettirebilmek için de daha çok kendinizle ilgili şeyler yapmaya çalışacak, kişisel bakımınız, spor ya da yaşam alanınızla ilgili konulara odaklanacaksınız. Ayrıca hobilerinize de daha fazla zaman ayırmaya başlayabilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda alacağınız yeni görevler sonucunda daha fazla göz önünde olduğunuzu, daha çok başarı kazanabileceğiniz bir konuma geldiğinizi fark edebilirsiniz. Uzun süredir uğraştığınız şeylerin ve çalışmalarınızın karşılığını artık alabilir, işinizde bir terfi ya da zam gibi konularda beklediğinizden çok daha iyisini elde edebilirsiniz.

Finansal konularla ilgili bir süredir maddi durumunuzu yoluna koymak için uğraşıyorsanız artık çabalarınızın sonuç verdiğini ve daha rahat bir konuma geldiğinizi göreceksiniz. Bu olumlu tavrınızla paranızla ilgili daha doğru kararlar verebilecek ve daha çok kazanmanın yolunu açabileceksiniz. Artık hayallerinizi gerçekleştirebilmek için çalışmalara başlayabilirsiniz.

Aşk hayatınızda bir süredir kendinizi karmaşa içerisinde ya da belirsizlik içerisinde hissediyor olabilirsiniz. Bu hafta itibariyle düşüncelerinizi daha çok netleştirebilecek ve mevcut ilişkinizde partnerinize bunları daha iyi aktarabileceksiniz. İlişkinizde ciddiye yönelik adımlar atılabilir. Eğer yalnızsanız netleşen düşüncelerinizle birlikte yeni bir ilişkiye başlamaya karar verebilir, bir süredir sizi bekleyen bir hayranınıza artık evet diyebilirsiniz.


4 Mart- 10 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!