Haftalık Burç Yorumları- 5 Eylül Haftası

haftalik-burc-yorumlari-5-eylul-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-5-eylul-haftasi

5 Eylül- 11 Eylül haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

 5 Eylül- 11 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında Venüs’ün başak burcuna geçmesi ile parasal konularda daha analitik düşünebiliriz. Finansal konularda daha fazla detaylara takılabiliriz. Ayrıca duygusal hayatımızla ilgili konularda eleştirini dozunu ayarlamakta zorlanabiliriz. İkili ilişkilerimizde mükemmelliyetçilik duygumuz oldukça yüksek olabilir. Detaylı ve sistemli hareket etmek istediğimiz her konuda olumlu destekler alabiliriz.

Terazi burcunda yaşanacak olan Merkür retrosu ile eski ilişkiler ya da ortaklıklar gündeme gelebilir, yarım kalan konular tamamlanabilir. Hukuksal, eğitim ve ticari konularda geçmişten gelen işlerimizi düzeltme fırsatı elde edebiliriz. Aşk hayatımızda ise küslükleri sonlandırmak ilişkileri şifalandırmak adına olumlu etkiler alacağız. Ancak yeni bir ilişkiye başlamak ya da yeni bir ortaklık kurmak projelere anlaşma ve sözleşmeler imza atmak konusunda Retro bitimini beklemeliyiz.

10 Eylül tarihinde balık burcunda yaşanacak olan Neptünyen Dolunayı etkisi ile kendimizi aldanmış yanılmış hissettiğimiz belirsizlik yaşadığımız konularda önemli farkındalıklar yaşayabiliriz. Hayatımızda cevap aradığımız sorulara dolunayın etkisi ile sezgisel çözümler bulabiliriz. Dolunayın etkisi ile ikili ilişkilerimizde kendi kendimizi kandırdığımız durumlar gün yüzüne çıkabilir. İlişkilerimizde kendimizi kurban ettiğimiz konularda önemli farkındalıklar ve yüzleşmeler yaşayabiliriz.

 5 Eylül- 11 Eylül Haftasının Genel Etkileri Neler? 

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta başında Venüs’ün başak burcuna geçmesi ile sağlık konularınız gündemde olabilir sağlık ile ilgili giderleriniz söz konusu olurken aynı zamanda bir taraftan da sağlık ile ilgili güzel gelişmelerde yaşayabilirsiniz. Ayrıca fiziksel güzelliğiniz içinde para harcamanız söz konusu olabilir. Bu hafta ikili ilişkilerinizle ilgili konularda fazlaca iletişim halinde olurken bazı gerginlikler yaşamanızda söz konusu olabilir. Özellikle hafta sonuna doğru olan süreçte yanlış anlaşılmalar ve yanılgılar yaşayabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerle sağlıklı iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. İş hayatınızda ise değişim istiyorsanız bu hafta istediğiniz başlangıçları yapabilirsiniz. 

Merkür’ün terazi burcunda yapacağı hareketi ise ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanınızı etkiliyor olacak. Bu süreçte eski evraklar eski kontratlar anlaşmalar sıkça gündeminiz olurken yine eski ilişkilerinizden de geri dönüşler yaşamanız söz konusu olabilir. Ayrıca yaşamış olduğunuz ilişkide geçmişe dayalı bir takım sorun ve problemleri çözmek adına Merkür retrosu bu süreçte sizleri destekliyor olacak. Ayrıca Merkür Retro döneminde yeni kuracağınız ortaklıklar ve ilişkilerle ilgilide başlangıçlardan uzak durmanızda fayda olacaktır. 10 Eylül’de yaşanacak olan balık dolunayı ile sezgileriniz oldukça yoğunlaşabilir. İlahi sisteme olan inancınız artabilir. Dolunayın etkisi ile bilinçaltınızda bir arınma süreci yaşayabilirsiniz. Güçlü bir şifalanma etkisi içinde olabilirsiniz. Bu zamana kadar değiştirmek isteyip değiştiremediğiniz konularda yeni farkındalıklar yaşayarak içsel olarak yeni kararlar almanızda söz konusu olabilir. Ayrıca dolunayın etkisi ile kariyer ve iş hayatınızda hiç beklemediğiniz alanlardan farklı farklı fırsatlar elde etmeniz de söz konusu olabilir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları,  hafta başında Venüs’ün başak burcuna geçmesi ile aşk hayatınızda hareketli bir sürece giriyor olacaksınız. Venüs başak transiti boyunca sizleri mutlu edecek önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Duygusal hayatınızda romantik bir süreç içinde olabilirsiniz. Hobilerinizle alakalı hayattan keyif aldığınız noktalarda sürpriz gelişmeler söz konusu olurken riskli yatırımlar konusunda da sürprizli durumlarınız oluşabilir. Merkür retrosu ile beraber sağlık hayatınız günlük rutinleriniz iş ortamıyla alakalı konularda bir takım düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Hayatınızı organize etmeniz gerekebilir. Bu süreçte iş hayatınızla ilgili problemleriniz varsa saman altı ettiğiniz sorunlarınız varsa tekrar gündeme gelebilir. Ayrıca Retro ile beraber sağlık rutinlerinizi yenilemenizde fayda olurken yeni bir işe başlamak kendinize yeni bir yön yada rutin belirlemek konusunda Merkür retronun bitmesini beklemekte fayda olacaktır. Balık burcunda yaşanacak olan dolunay ise sizlerin umutlar ve gelecek hedeflerinizi etkileyen alanınızda olacak. Dolunayın etkisi ile ne geleceğe yönelik hedeflerinizde ne yönde ilerlemek istediğiniz ve gelecek planlarınızla ilgili konularda önemli farkındalıklar ve yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde geleceğe dair isteklerinizde belirsizliğe yer olmadığını fark edebilirsiniz. 

Ayrıca dostluklarınız ve arkadaşlıklarınız da dolunayın etkisi ile bir takım sınavlarda geçebilir. Bu dönemde bazı dostlarınızın göründüğü gibi olmadığını anlayabilirsiniz. Bir takım dostlarınızı hayatınızdan çıkarma kararı alırken kimin dost kimin düşman olduğunu daha net fark edebilirsiniz. Ayrıca kariyer hayatınız ve gelirlerinizle alakalı belirsizliklerde dolunayın etkisi ile son bulacaktır. Ayrıca kadersel etkiler içeren  dolunay bu zamana kadar inandığınız konularda da önemli değişimlere gitmenize neden olabilir. Bu zamana kadarki bakış açınızı bir çok konuda değiştirebilirsiniz. Yaşadığınız tüm olaylara karşı yaklaşımınız önemli ölçüde farklılık gösterebilir eskiden doğru bildiklerinizin yanlış olduğunu düşünebilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, hafta başında Venüs’ün başak burcuna geçmesi ile yaşadığınız yer konfor alanınız aileniz yuvanız ortamınız ile alakalı konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde yaşadığınız ortamı güzelleştirmek isteyebilirsiniz. Bazı ikizler burçları ise taşınma yer değiştirme ev alma ve satma konularında aktif gündemler yaşayabilir. İlişkisi olan ikizler burçları ise evlilik kararı alabilir. Merkür retrosu ile beraber eski aşklarınız yeniden gündeminiz olabilir. Çocuklarınızla alakalı eski konular yeniden önünüze gelebilir. Aşk hayatınızla ilgili konularda ve çocuklarınızla ilgili konularda tamamlanmamış konular tamamlanmak üzere kapanabilir. Ancak bu süreçte yeni bir ilişkiye başlamak ya da çocuklarınızla ilgili yeni konularda başlangıçlar yapmak sizler için destekleyici olmayacaktır. 

Balık burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile kariyeriniz geleceğiniz ve önünüzdeki süreçlerle ilgili konularda belirsizlikler hakim olsa da bazı durumlarda hayallerinizi gerçekleştirmeniz söz konusu olabilir. Sosyal statünüz toplum önündeki duruşunuzla alakalı da  bir kapanış ve tamamlanma yaşamanızda söz konusu olabilir. Ayrıca dolunayın etkisi ile bir meslek değişiminiz söz konusu olurken bazı ikizler burçları için kariyer hayatınızda da bir durumun ilanı söz konusu olabilir. Ayrıca kafanızda uzun süredir belirsizliğe neden olan konular netliğe kavuşabilir. Bu süreçte ruhsal olarak da önemli destekler alabilirsiniz ve kaybettiklerinizi telafi etme şansı elde edebilirsiniz. Özellikle kariyer hayatınızda zaman kaybettiğinizi düşündüğünüz konularda hızlı bir ilerleyiş içine girebilirsiniz. Ayrıca dolunayın  etkisi ile elinize maddi anlamda büyük bir güç geçerken bu güç geleceğinizi şekillendirmekte size önemli bir fırsat sunabilir. 

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, hafta başında Venüs’ün başak burcuna geçmesi ile üçüncü ev konularında güzel bir süreç içerisine gireceksiniz. Anlaşmalar sözleşmeler görüşmeler hayatınızda hız kazanacak. Bu dönemde kardeşlerinizle ilgili ya da yakın ilişkide bulunduğunuz kişilerle ilgili pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca Venüs başak transiti ile ortaya koyduğunuz fikirlerinizde destekleneceğiniz kısa seyahatler yapacağınız yeni eğitim ve projelere dahil olacağınız bir süreç içinde olacaksınız. Bu dönemde kalbi boş olan yengeç burçları yakın çevreleri aracılığı ile tanışacakları bir kişi ile duygusal bir bağ başlatabilir. Merkür retrosu ile beraber ailevi konularda kökleriniz ile ilgili konularda emlak alımı ve satımı ile ilgili konularda bu zamana kadar yaşadıklarınızı gözden geçirme süreciniz başlayacak. Bu süreçte yapacağınız anlaşma sözleşmelerde şartlar ve koşullar size doğru bir şekilde aktarılmayabilir, bu konuya dikkat etmeniz gerekecek. Ayrıca bu süreç içerisinde ailevi problemleri olan yengeç burçları ailevi sorunlarını düzeltmek adına tekrardan bu konuları masaya yatırabilir. 

Bu dönem ailevi ilişkileri şifalandırmak adına oldukça destekleneceksiniz. Ev ile ilgili daha öncesinde askıya aldığınız ama yapmak istediğiniz her konuda önemli düzenlemeler ve iyileşmeler yapabileceksiniz. Balık burcunda yaşanacak olan dolunayın etkisi ile İnançlarınız konusunda ciddi farkındalıkla uyanabilirsiniz. Bugüne kadar doğru olduğunuzu düşündüğünüz konularda aslında nasıl yanıldığınızı fark edebilirsiniz. Bazı konularda ise uzunca bir süredir kendinizi kandırdığınızı fark edebilirsiniz. Ayrıca dolunayın etkisi ile ağzınız haberler ve duyumlar sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bu dönemde hiç beklemediğimiz kişilerden hiç beklemediğimiz haberler alabilirsiniz. Dolunayın etkisi ile arkanızdan yapılan dedikoduları öğrenebilir aslında yanlış kişilere değer verdiğinizi fark edebilirsiniz. Dolunayın etkisi ile partnerinizden mi ortaklarımızdan önemli destekler görebilirsiniz bu sayede kendinizi her zamankinden daha motive hissedebilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, hafta başında Venüs’ün başak burcuna geçmesi ile parasal konularda iyicil etkiler yaşamaya başlayabilirsiniz. Kaynaklarınızda önemli artışlar yaşanabilir kendi değerinizi daha iyi fark edebilirsiniz Ayrıca Venüs’ün başak burcuna geçmesi ile kendinizi daha iyi hissedecek harcamalar yapabilirsiniz, kaynaklarınızın artışı Tanrı’ya şükür duygunuzu önemli ölçüde geliştirebilir. Merkür’ün retro hareketine başlaması ile beraber geçmiş anlaşmalar geçmiş sözleşmeler geçmiş görüşmeler tekrardan gündeminize gelebilir. Zihniniz çok fazla geçmişe takılıp kalabilir. Bu dönemde tamamlayamadığınız sözleşmeleriniz ile ilgili zihniniz oldukça meşgul olabilir. Oturup plan ve program yaptığınızda çok güzel bir şekilde geleceğinizi şekillendirecek olduğunuzu söyleyebilirim. Bu dönem araç alımı satımı yapmak kardeşlerle ilgili diyolaglarda  bulunmak aynı zamanda yeni projeleri ortaya koymak kısa seyahatler yapmak alanında bazı gecikmeler ve ertelemeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde anlaşma yapacağınız kişilerle ilgili yanlış anlaşılmalar da söz konusu olabilir. 

10 Eylül tarihinde balık burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile kendi içinizde uzunca bir süredir çözümleyemediğiniz krizlerinizle ilgili önemli bir farkındalık yaşayabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde bir takım spiritüel mesajlarda alabilirsiniz. Gelir gider dengenizle  ile ilgili bir belirsizlik hakim ise yeni bir bütçe planlaması içerisine girebilirsiniz. Krizleri çözme ve yönetme konusunda daha sezgisel hareket edebilirsiniz. Dolunayın etkisi ile bağımlılıklar arzular hat safhaya çıkabilir bu konuya özellikle dikkat etmelisiniz. Geleceğinize dair hedefleriniz size bir takım sezgisel güçlerle geliyor olabilir. Geleceğinizi şekillendirmek adına risk almak bu dönemde sizin için çok daha aktif olabilir. Günlük rutinlerinizde önemli değişimler yaşarken alacağınız radikal kararlar sizi geleceğe dair çok daha fazla sağlamlaştıra bilir.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, Venüs’ün başak burcuna geçmesi ile adeta küllerinizden yeniden doğacağınız, kendinizle önemli yüzleşmeler yaşayacağınız bir dönem içerisinde olacaksınız. Bu dönemde kişisel bakımınıza çok daha fazla dikkat edebilirsiniz. Girdiğiniz ortamlarda çok daha fazla dikkat çekici olabilirsiniz. Ayrıca maddi konularda da oldukça şanslı etkiler alabilirsiniz. Merkür retrosu ile beraber parasal alanda geçmişte düzeltemediğiniz konuları düzeltme fırsatı elde edebilirsiniz ancak bu dönemde finansal konularda yeni başlangıçlar ve adımlar kesinlikle atmamalısınız. Bu dönemde finansal konularda risk almamaya dikkat etmelisiniz. 

Balık burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile eşiniz ve ortaklarınızla ilgili önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz bu zamana kadar fark etmediğiniz bir takım şeyleri fark edebilirsiniz. Yaşadığınız ilişki ile ilgili acaba ben kendimi mi kandırıyorum bu ilişkinin geleceği nasıl olur gibi sorgulamalar yaşayabilirsiniz. Dolunayın etkisi ile ikili ilişkiler alanında önemli bir dönem sizin için başlıyor olacaktır. Yeni başlamış olduğunuz bir ilişki varsa bu dönemde bu ilişkiye dair ciddi kararlar alabilirsiniz. Bazı başak burçları ise sorunlu olan ilişkilerini bu dönemde sonlandırma kararı alabilir. Dolunayın etkisi ile ikili ilişkilerinizde artık ne istediğinizi çok daha iyi fark edebilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, Venüs’ün başak burcuna geçmesi ile geçmiş kayıplarınız bilinçaltınız sağlığınız ile ilgili konularda bir şifa  dönemi içerisinde olacaksınız. Gizli bir aşkınız varsa aynı zamanda finansal konularda yaşamış olduğunuz kayıplarınızı varsa bu süreçte bu kayıpları iyileştirebilirsiniz. Venüs’ün başak burcuna geçmesi ayrıca arkanızdan dönen işleri ve sırları ortaya dökebilir sizde bu durumu fazlaca düşünüp takıntı ve vesvese yapabilirsiniz. Kariyer hayatınızda üzerinde çalıştığınız işlerin ve projelerin hazırlığı içinde olabilirsiniz. Merkür’ün sizin burcunuzda yapacağı retro ile hayatınızda yaşamış olduğunuz kısır döngüleri daha net görebilir bu zamana kadar nerede hata yaptığınızı fark edebilir ya da bunların neden kaynaklandığını daha iyi anlayabilir tüm bu sorunları düzeltme sürecine girebilirsiniz. Retro zamanında yine de hayatınız ile ilgili keskin değişiklikler yapmak sizin için çok iyi olmayacaktır bu dönemde daha ziyade yapmak istediğiniz değişimleri planlayarak retro bitiminde harekete geçmek daha yerinde olacaktır. 

Balık burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile günlük hayatınızda bir rutin oluşturamamak iş hayatınızla ilgili belirsizliklerin belirlenmesi hedeflerinizin tam olarak karşılığını alamadığınızı düşündüğünüz konularda önemli tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Dolunayın etkisi ile hayallerinizi gerçekleştirecek önemli bir iş fırsatı elde edebilirsiniz. Yine de iş hayatınızla ilgili konularda beklentilerinizi yüksek tutmamaya özen göstermelisiniz. Dolunay zamanında çalışma hayatınızdaki ortamınızla ilgili yüzünüzü güldürecek değişimler söz konusu olurken sağlık sorunu yaşadığınız konularda mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca balık burcunda yaşanacak olan dolunay ile sizden duygularını saklayan bir kişiyi fark edebilirsiniz. Ya da gizli bir aşk hikayesi başlatabilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, Venüs’ün başak burcuna geçmesi ile kariyer hayatınızda kendinizi daha kolay ortaya koyacağınız gelirlerinizde artışların yaşanacağı sosyal çevrenizin genişleyeceği önemli kontaklar kuracağınız bir dönem içerisinde olacaksınız. İş hayatınızda bu dönemde emeklerinizin karşılığını aldığınızı hissediyor olacaksınız. Merkür’ün terazi burcunda yapacağı Retro hareket ile geçmiş meseleler gizli saklı konular önünüze gelebilir. Geçmişten gelen kişileri bu dönemde rüyalarınızda görebilirsiniz yada bu kişiler ile kadersel rastlaşmalar yayabilirsiniz. Uzun süredir yaşamış olduğunuz sağlık sorununuz varsa bu dönemde bir iyileşme sürecine girebilirsiniz. Ayrıca biliç altı çalışmalarına bu dönemde ağırlık verebilir kendi içinizde önemli farkındalıklar ve yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. 

Balık burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile aşk hayatınızda hayal aleminde olduğunuzu fark edebilirsiniz. Bir ilişki içindeyseniz ya da bir kişiye karşı duygusal bağ hissediyorsanız kendi kendinizi kandırdığınızı fark edebilirsiniz. Ayrıca çocuklarınızın hayatı ile ilgili konularda önemli tamamlanmalar yapabilirsiniz. Yetenekleriniz hobileriniz ve riskli yatırımlarınızla alakalı konularda önemli sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu dönemde aşk hayatınızla ilgili ve riskli yatırımlarınızla ilgili konularda beklentilerinizi çok üstte tutmamalısınız. Hayatınızda kendinizi sıkışmış hissettiğiniz konularla alakalı çevrenizden alacağınız desteklerle geleceğinize dair hayallerinizi gerçekleştirme fırsatı elde edebilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, hafta başında Venüs’ün başak burcuna geçmesi ile kariyer hayatınızla ilgili konularda güzel gelişmeler ve etkileşimler söz konusu olacak. Özellikle iş arayışı içerisinde olan yay burçları iş değişikliği isteyen yay burçları bu dönemde şans ve fırsatlar elde edebilir. Ayrıca bu dönemde iş hayatınız ile ilgili konularda otorite figürlerinden yöneticilerinizden önemli destekler görebilirsiniz çevrenizdeki kadınlardan da olumlu etkileşimler alabilirsiniz. Merkür retrosu ile beraber sosyal çevre ilişkilerinizi aynı zamanda gelecek hedeflerinizi tekrardan gözden geçirebilirsiniz. Hayalleriniz umutlarınızı gerçekleştirmek adına geçmişte kaçırdığınız fırsatları tekrardan elde edebilirsiniz. Bu süreçte eski dostlar eski ortamlar karşınıza çıkabilir. Geçmişte küs ve dargın olduğunuz dostlarınızla küslüklerinizi sonlandırabilirsiniz. Merkür retrosu eski aşk ve ilişkilerinizle sizleri yeniden yüzleştirebilir. 

Balık burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile aile içinde saklanan gizli saklı durumları ve sırları öğrenebilirsiniz. Ayrıca konfor alanınızda sizi rahatsız eden konular daha fazla görünür hale gelebilir. Ev yaşantınız kökleriniz ailenizle ilgili konularda yaşadığınız huzursuzluklarla alakalı farklı yönde hareket etmek isteyebilirsiniz. Ancak beklentilerinizi fazla yüksek tutmamaya özen göstermelisiniz. Uzun süredir taşınma düşüncesi içerisindeyseniz bu konuda harekete geçmek isteyebilirsiniz. 

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, hafta başında yaşanacak olan Venüs başak transiti ile hukuksal konularda ticari konularda eğitim hayatınız ile ilgili konularda önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Hak ve adalet arayışı içerisinde olduğunuz konu varsa bu konu ile ilgili istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz. Bu dönemde bakış açınızı değiştirecek ideolojinizi geliştirecek farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Sosyal medya işlerinden uzak mesafe işlerden yeni gelir kapıları elde edebilirsiniz. Ayrıca Venüs başak geçişi ile uzak mesafe bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Ayrıca seyahat planlarınız bu dönemde daha aktif olabilir. Merkür’ün Terazi burcunda yapacağı retro hareket ile kariyer hayatınızda yaşadığınız süregelen sorunları çözme fırsatı elde edebilirsiniz. Geçmiş dönemden otorite figürlerinden beklediğiniz destekler var ise bu dönemde alabilirsiniz. Ayrıca sosyal statünüzü etkileyecek terfi yada zamları alabilirsiniz. Bu dönemde yeni iş ve kariyer değişikliği içerisine girmekten uzak durmalısınız. 

Balık burcunda yaşanacak olan dolunayın etkisi ile bir takım kararlar alabilirsiniz. Bu dönemde yürüttüğünüz işler projeler ile ilgili önemli tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Ayrıca dolunayın etkisi ile bir takım anlaşma ve sözleşmelerde netliğe kavuşabilir. Bu dönemde netliğe kavuşturmak istediğiniz konularla alakalı yakın çevrenizden alacağınız görüşler fikirler kafanızın daha da bulanmasına neden olabilir. Netliğe kavuşturmak istediğiniz konularda zihninizi karıştıracak etkileşimlerden  uzak durmalısınız. Yine de alacağınız kararlarda yapacağınız anlaşmalar da şartlar belki sizin istediğiniz gibi olmasa da zihninizi karıştıracak çok fazla durum söz konusu olsa da adeta ilahi adalet tarafından korunarak  kadersel olarak doğru kararları vereceğiniz bir etki de olacaksınız. Ayrıca dolunayın etkisi ile kısa mesafe seyahatleriniz hız kazanırken araç alımı satımı konularında önemli tamamlanmalar yaşayabilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, hafta başında yaşanacak olan Venüs başak transiti ile parasal konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazı kova burçları kıdem tazminatı nafaka gibi konularda istedikleri paraları elde edebilirler. Ayrıca uzun süredir beklediğiniz paralar elinize geçebilir. Aşk hayatınızla ilgili konularda ise yeni ve sizi derinden etkileyecek bir ilişki içine girebilirsiniz. Süregelen ilişkilerinizde kendinizi daha tutkulu hissedebilirsiniz. Merkür retro su ile beraber uzak mesafe işlerinizde bir takım aksamalar yaşayabilirsiniz. Uzak mesafe seyahatlerinizde bazı engeller söz konusu olabilir. Bu dönemde hayata geçirmek istediğiniz uzun süreli projelerinizi merkür retro sonrasına bırakmalısınız. Ayrıca daha önceden yarım bırakmış olduğunuz eğitimlerinizi yeniden başlatma kararı alabilirsiniz. Sosyal medyada yürüttüğünüz işlerde çeşitli düzenlemeler yapabilirsiniz. 

Balık burcunda yaşanacak olan dolunayın etkisi ile gelir gider dengeniz de kazançlarınız da yaşamış olduğunuz belirsizlikler çok daha fazla gün yüzüne çıkabilir kendi değerinizi aşağı çeken durumlar sizi çok daha fazla rahatsız edebilir bu konularda yaşadığınız belirsizlikleri sonlandırmak adına önemli kararlar alabilirsiniz. Özellikler parasal konularda kaynaklarınızla ilgili alanda önemli düzenlemelere gidebilirsiniz. Bütçenizi koruyabilmek adına farkındalıklar geliştirebilirsiniz. Kendi değerinizin çok daha fazla farkına varabilir sizi aşağı çeken kişilerden uzaklaşabilirsiniz. 

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, hafta başında yaşanacak olan Venüs başak transiti ile İkili ilişkilerinizde yeni başlangıçlar yapabileceğiniz mevcut ilişkinizde ilişkilerinizi iyileştirebileceğiniz olumlu bir süreç içerisinde olacaksınız. Duygusal hayatınızda partnerinizle karşılıklı olarak daha ılımlı bir iletişim içinde olabilirsiniz. Ortaklı işlerinizde ise fazlaca detaycı hareket edebilirsiniz. Merkür retrosu ile beraber parasal konular borçlar ödemeler gündeminiz olabilir. Geçmişte ödenmemiş borçlarınız varsa verilmemiş hesaplarınız varsa tüm bu konuları sonuçlandırabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde kendi  korkularınız kendi yüzleşmelerinizle ilgili olarak geçmişe dönebilirsiniz. Ayrıca uzun süredir ertelediğiniz bir cerrahi operasyon süreciniz var ise bu dönemde cerrahi müdahale gerektirecek durumlar yaşayabilirsiniz. Ancak sıfırdan bir cerrahi operasyon geçirmek konusundan uzak durmalısınız. Ayrıca yeni kredileri çekmek birilerine kefil olmak konularına dikkat etmelisiniz. 

Burcunuzda yaşanacak dolunay ile duygularınız sezgileriniz ön plana çıkacaktır. Bu dönemde sezgisel mesajlar rüya yolu ile alınacak mesajlar spiritüel mesajlar alabilirsiniz. Uzun süredir çıkış yolu bulamadığınız konularda sezgileriniz sizlere yardımcı olacaktır. Bu dönemde verdiğiniz kararların doğruluğundan emin olmak geçmişte yapılan hatalarınızı telafi etmek adına sistem sizleri destekleyecektir. Bu dönemde kaybettiğinizi düşündüğünüz size haksızlık yapıldığını düşündüğünüz konularda kendinizi feda ettiğinizi düşündüğünüz konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca bazı konularda yakın çevrenizden alacağınız fikir ve desteklerle yeni farkındalıklar oluşturabilirsiniz. Bu dönemde alacağınız ilham ve sezgileriniz ile yeni bir fikir yada proje ortaya çıkarabilirsiniz.


5 Eylül- 11 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!