Haftalık Burç Yorumları- 5 Haziran Haftası

haftalik-burc-yorumlari-5-haziran-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-5-haziran-haftasi

5 Haziran-11 Haziran haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

5 Haziran -11 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında ay oğlak burcunda olacak sorumluluklarımızın oldukça farkında olacağız sistemli programlı bir şekilde haftayı başlatacağız. Ancak ikili ilişkilerde sevdiklerimizle güç mücadelesi içine girmemeye özen göstermeliyiz.

Venüs’ün aslan burcuna geçmesi ile aşk hayatımız oldukça hareketlenecek. Sevdiklerimize karşı oldukça cüretkar olacağımız bu zamanlarda eğlenmek hayattan keyif almak önceliğimiz olacak. Yaz boyunca kendimizi coşkulu aşklar içinde bulacağız.

Hafta sonunu sevdiklerimize karşı fevri davranmamaya özen göstermeli abartılı davranışlardan kaçınmalıyız. Yakınlarımızla önemli konuşmaları yapmak adına gökyüzü bizi destekleyecek ikna kabiliyetimiz oldukça yüksek olacak ancak iyi başlayan konuşmalar abartılı davranışlarımız nedeni ile fikir çatışmaları ile son bulabilir.

Merkür’ün ikizler burcuna geçmesi ile zihnimiz oldukça uyanık olacak. Konuşmak okumak yazmak yeni fikirler üretmek kısa mesafe seyahatler etmek ön planda olurken merak duygumuzda artacak.

5 Haziran -11 Haziran  Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta parlak fikirlere sahip olacaksınız. Özellikle iş konuları ile ilgili heyecanlı ve isteklisiniz. Gerçekten değerli bir fikre sahip olabilir, iş ile ilgili tanıdığınız kişilerden yeni fikirler edinebilir ve fazlasıyla başarı, aynı zamanda kazanç sağlayabilirsiniz.

Hafta boyunca yeni fikirler ve hayatınıza girecek yenilikler sizinle olacak. Haftanız çok iyi şekilde başlayacak ve birçok fırsat önünüze çıkacak. Yeni arkadaşlar edinebilir, yeni bir hobi edinebilir ya da spora başlayabilir, yeni ve hiç görmediğiniz yerlere ufak seyahatler gerçekleştirmeye karar verebilirsiniz. 

Hafta sonuna doğru özellikle iletişim konularında, yüz yüze, sosyal medya ya da telefon üzerinden, hızlı bir iletişim akışına gireceksiniz, her şarta ayak uyduracak ve hızlı bir akışta olacaksınız. Yalnızca yükselen egonuza dikkat etmeniz gerekebilir. Hafta sonunuzu ailenize ayırmanız size kendinizi daha iyi hissettirecektir.

Aşk hayatınızda da yeni tanıştığınız birisinin çok ilginizi çekmesi, gülümsemenize sebep olması bu hafta yüksek olasılık. Artık aşka kavuşacağınız günler yakında. Tutku ve yaşam enerjinizin yükseldiği bu günlerde hislerinizi doğru şekilde ifade ediyor olmanız ilişkinizi canlandıracaktır. Çocuk isteğiniz varsa bu dönemlerde güzel haberi alabilirsiniz. 

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta size ilham veren gelişmeler yaşayacaksınız. Aklınızdan geçen ama cesaret edemediğiniz bir değişiklik varsa, bunun için harekete geçebilirsiniz. Bu değişiklik kişisel görünüşünüzle ilgili olabilir, evinizle/yeni bir ev ile ilgili olabilir. Büyük bir değişiklik kapınızda görünüyor ve bu değişiklik sonrasında oldukça fazla olumlu ilgi çekeceksiniz. 

Hafta başından kendinizi acele etme isteği içerisinde hissetseniz de sabırla ve sakinlikle davranmanız yararınıza olacaktır. Hafta ortasına doğru aceleciliğinizden sıyrılıp geri durmadan kararlı şekilde işlerinizi yola koyabileceksiniz. Özellikle ev ve aile temalarınızın ön planda olduğu bu dönemde yaşadığınız sorunlarda fazla egolu davranmamaya dikkat etmelisiniz.

Hafta ortasından itibaren daha kısa süreli planlamalar yapmanız yararınıza olacaktır. Uzun vadeli kararlar vermek size fayda getirmeyebilir. Özellikle finans alanında ani ve uzun vadeli kararlar vermekten kaçınmalısınız. Kısa vadeli ve emin olduğunuz risklere girmenizde yarar var.

Aşk hayatınızda partnerinizle son derece uyumlu olacaksınız. Partnerinizle birlikte, aileniz ya da arkadaşlarınızla toplanabilir, onları misafir edebilirsiniz. Yalnızsanız eğer katıldığınız ortamlarda çok uyumlu olabileceğiniz bir kişi ile tanışmanız olası.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta önemli mesajlar ve önemli etkiler alacaksınız. Hayalleriniz çok yüksek ve ilham perileriniz sizinle olacak. Birdenbire farklı bir vizyona sahip olabilir, hayal ettiğiniz şeyleri gerçekleştirmek için öngörü ve güce sahip olabilirsiniz.

Hafta başında özellikle kariyer alanınızda ve yurt dışı ile ilgili işlerinizle alakalı olarak bir iş arkadaşınızdan yardım görebilir, yaşadığınız zorluk sonunda çözülebilir. Buna istinaden de önemli bir davet alabilirsiniz. Başarılarınızla öz güveniniz fazlasıyla artacak.

İş hayatınızda ve normal hayatınızda, iş arkadaşlarınız ve yakınlarınızdan yapıcı tavsiyeler alacaksınız. Çevrenizdeki kişilerin rehberliğiyle ve yardımlarıyla istediklerinizi elde edebileceksiniz. Eğer çok uğraştığınız halde gerçekleşmeyen bir işiniz varsa sabırlı olup beklemeniz gerekebilir.

Aşk hayatınızda oldukça romantik etkiler içerisinde geçireceksiniz ancak  gereksiz tartışmalara girmemeye dikkat etmelisiniz. Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi olduğu gibi söylemek yerine tartarak paylaşırsanız ve güçlü iletişim kurarsanız, aşk hayatınız oldukça olumlu gidecektir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta önemli bağlantılar kurabilirsiniz. Özellikle aynı ilgi alanlarına sahip olduğunuz bir etkinlik, bir grup toplantısı içerisinde size çok faydalı bilgiler verebilecek ve size yardımcı olabilecek yeni arkadaşlar ve ortaklar edinebilirsiniz.

Bu dönem içerisinde finansal konularda şansınız oldukça açık olacak. Yeni bir kazanç kapıları açılabilir, ancak bu kazanca ulaşmak için biraz çaba göstermeniz gerekebilir. Bu yüzden şartları, sözleşmeleri detaylı şekilde incelediğinizden emin olmalısınız. Her şeyden emin ve kararlı olduğunuzda başarıya giden yolu kolaylıkla açabilirsiniz. Bol para kazanmaya ve yeni şanslara hazır olmalısınız.

Hafta boyunca hızlı düşünme becerisi ve keskin bir zekaya sahip olacaksınız. Ancak konuşmadan önce detaylı düşünmelisiniz. Bu zeki haliniz girdiğiniz ortamlarda sizi göz önünde tutacak. Lider tavrınız ve karizmatik görünümünüzle başarı sizinle olacak. Hafta sonunda yakınlarınızla bir araya gelerek sosyalleşme fırsatı bulabilirsiniz. Ancak Pazar günü özellikle fazla para harcamamaya dikkat etmelisiniz.

Aşk hayatınızda,  finansal konularda olduğu gibi dikkatli olmanız gerekebilir. Aşk hayatınızla ilgili kararları verirken her şeyi gözden geçirdiğinizden ve kararlı olduğunuzdan emin olarak ilerlemelisiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta küçük değişiklikler yaparak kendinizi çok daha iyi hissedebileceksiniz. Özellikle kariyerinizle ilgili düşüncelerinizde bir değişiklik yapma isteği ön plana çıkabilir. Olayları akışına bırakırsanız çözümler kendiliğinden gelecektir. Fiziksel görünümünüzle de ilgili ufak değişiklikler yapmaya karar verebilirsiniz.

İş hayatınızla ilgili özgüveninizin fazlasıyla yüksek olacak. İşlerinizi doğru yaptığınızdan emin olarak ilerlemeniz size fayda sağlayacaktır. Ayrıca iş konularından sıkıldığınızda arkadaşlarınız ya da ailenizle zaman geçirmek size daha iyi gelecek ve zihninizi netleştirecektir.

Arkadaşlık ve aile ilişkilerinizde insanların ilgisini çekiyorsunuz ancak egonuzu kontrol etmelisiniz. Ailenizdeki kişiler bile olsa kıskançlığınızın tetiklenmesine izin vermemelisiniz. Gereksiz çatışmalardan hayatınızın her alanında kaçınmak yararınıza olacaktır. Egonuzu kontrol ettiğiniz sürece aşk ya da para, ne isterseniz kendinize çekebilirsiniz.

Aşk ilişkilerinizle ilgili olarak size göre çok çekici birisi ile karşılaşabilirsiniz. Karizması ile sizi çok etkileyecek bu kişi hayatınızdaki partneriniz de olabilir. Romantizm açısından oldukça şanslısınız ve partnerinizden ya da sevgili adayınızdan etkilenerek ilham alabileceksiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta uzun zamandır beklediğiniz desteği göreceksiniz. Bu destek başka bir kişiden değil, sizin planlı olmanız ve çalışkan halinizle gerçekleşecek. Hedeflerinizle ilgili fazlasıyla araştırma yapacak ve somut adımlar atabileceksiniz. 

Kariyer alanınızda başarmak istedikleriniz için size yardım edecek bir kişi de bu dönemde karşınıza çıkabilir. Neye ihtiyacınız olduğunu net olarak anlatırsanız çevrenizdeki kişilerden kariyerinizle ilgili önemli ipuçları alabilir, yardımları sayesinde birdenbire fazlasıyla yol kat edebilirsiniz. Para ve yurtdışı ile bağlantılı işlerinizle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Hafta ortasında hayatınıza es verip durmak ve önceliklerinizi belirlemek için düşünceler içerisinde olacaksınız. Belki kısa bir yolculuğa da çıkmaya karar verebilirsiniz. Hafta ortasından sonra daha sosyal olacak ve kendinizden emin olarak hayatınızdaki pürüzleri yok edebileceksiniz.

Aşk hayatınızda oldukça olumlu bir süreç içerisindesiniz, ancak fazla düşünceler içerisinde olduğunuz bu dönemde geçmişteki bir kişinin anılarını fazla düşünüp mevcut ilişkinizi etkileyebilirsiniz. Geçmişteki hatalarınızı tekrarlamanız gereken, ani kararlardan uzak durmanız gereken bir dönemdesiniz. Buna dikkat ederseniz oldukça olumlu etkiler içerisinde olup istediğiniz gibi bir ilişki yaşayabilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta, özellikle aşk hayatınızda sınırlarınızı kaldırıyorsunuz. Bu size yeni birisiyle tanışmanın yolunu açacaktır. Oldukça etkileneceğiniz bu kişiyle hayal ettiğiniz gibi bir ilişki yaşama şansınız yüksek. Belki uzun süredir uzaktan izlediğiniz ve hayran olduğunuz bir kişi varsa,  ilk konuşmanın başlaması için uygun etkiler mevcut. Eğer bir ilişkiniz varsa son derece sorunsuz ve romantik zamanlar geçireceksiniz.

Finansal anlamda kazançlarınızı farklı şekilde değerlendirmek için yeni duyumlar alabilirsiniz. Geçmişte yaptığınız ya da uzun süredir beklettiğiniz yatırımlarınız varsa, bunları çeşitlendirmek için fırsat bulabilirsiniz ve buna adım atmak için uygun zamanda olacaksınız.

Kariyer hayatınızda  iletişimlerinizde denge kurmak için biraz uğraşmanız gerekebilir. Ufak yanlış anlaşılmalar ve küçük tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bu etki hafta ortasından itibaren geçecektir. Özellikle kariyer hayatınızla ilgili risk alacağınız bir konu varsa hafta ortasını beklemeniz yararınıza olacaktır.

Hafta sonunda arkadaşlık ilişkilerinizde son derece sosyal olacaksınız. Yeni bağlantılar kurabilir, yeni etkinliklere katılabilirsiniz. Özellikle seyahat ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni edineceğiniz sosyal çevre ile kendinize yeni finansal getiriler de elde edebilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta adımlarınızı doğru yönde atacaksınız. Özellikle kariyer alanınızda güçlü görüntünüzle öne çıkacak ve övgüler alacaksınız. İşinizle ilgili bir değişiklik ya da daha çok başarı isteğiniz varsa yeni kişilerle tanışmak, belki de sosyal ağlar üzerinden bağlantı kurmak için uygun zamandasınız. Bu dönemde diğer kişilerin arasından kolaylıkla sıyrılabileceksiniz.

Hafta boyunca yakınlarınızın ya da iş arkadaşlarınızın bazı konulardaki fikirleri size çelişkili gelebilir. Uzlaşmacı davranarak onlarla daha iyi anlaşabilir, rekabet edebilir ve kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz.

Para ile ilgili konularda özellikle risklerin söz konusu olduğu yatırımlar varsa dikkatli davranmalı ve bütün detaylara hakim olduğunuzdan emin olmalısınız. Emin olduğunuz konularda adım atabilir ve kendinizi akışı bırakabilirsiniz. İşiniz ile ilgili kazançlarınızın artabileceği bu dönemde temkinli davranmanız yararınıza olacaktır.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa çok daha yakın ve anlamlı hale gelebilir. Yalnızsanız özellikle bu zamana kadar arkadaşınız olan bir kişiyle ilişkiniz farklı bir boyuta yönelebilir. Beklenmedik şekilde aşk ve romantizm hayatınızda fazlasıyla artacak. Hayatınıza bu dönemde girecek kişi geleceğinizde ciddi anlamda yol yürüyebileceğiniz birisi olabilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta biraz daha kendinizle ilgilenebileceğiniz, kendinizi dinlemek isteyeceğiniz bir hafta olabilir. Özellikle hafta başında bütün işinizi gücünüzü bırakıp hobilerinizle ya da sporla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İşlerinizi erteleyebilecek durumdaysanız kendinize zaman ayırmaya dikkat etmelisiniz.

Hafta başında hissedeceğiniz yalnız kalma duygusundan çıktığınızda yüksek enerjinizle birçok şeyi halledebileceksiniz. Fazlasıyla üretken ve neşeli şekilde çalışacaksınız. Ruh haliniz neyi gösteriyorsa ona uyum göstererek hareket etmeniz sizi daha verimli hale getirecektir.

Hafta sonuna doğru aileniz ve arkadaşlarınızla ilgili  kısa geziler planlayabilir, sürpriz etkinliklere katılmak isteyebilirsiniz. Birisiyle özellikle yapmak istediğiniz bir şey varsa karar verip organize ederek bunu gerçekleştireceksiniz. Ayrıca işiniz ya da eğitiminiz ile ilgili seyahatler de söz konusu olabilir.

Aşk hayatınızda size ilham veren bir ilişki içerisinde ve oldukça huzurlu durumda olacaksınız. Güçsüz hissettiğiniz anlar olabilir ancak partnerinizle iletişim kurarak bu etkiyi azaltabilirsiniz. Partnerinizle aranızda yaşanan anlaşmazlıklar söz konusu olduğunda bunu rahatlıkla tatlıya bağlayabileceksiniz. Önümüzdeki dönemde aşk ile ilgili ciddi adımlar gündeminize gelebilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta sınırlarınızdan kurtuluyorsunuz. Son zamanlarda hedeflerinizin çoğuna ulaşmış olabilirsiniz ancak konfor alanınızın dışına çıkıp risk almak için gerekli gücü bu hafta bulacaksınız. Kişisel gelişim, eğitim ya da kariyer ile ilgili konularda yapmak istediğiniz ama cesaret edemediğiniz konular varsa bunlarla ilgilenmek için uygun zamanda olacaksınız.

Hafta başında aileniz ve geçmişinizle daha çok ilgili olacaksınız. Özellikle aileniz ile ilgili geçmişten gelen sorunlar varsa bunlar üzerine düşünerek çözümleyebileceksiniz. Israrcı tavrınızla çıkabilecek tartışmaları kapatacak ve işlerinizi tamamlayabileceksiniz bu konular özellikle maddiyatla ilgili olabilir ve çözümlenmesi sizi rahatlatabilir.

Kariyer alanınızda içinden çıkamadığınız durumlarda yardım almanız gerekebilir. Ne istediğinizi tam olarak açıklayarak, yakınlarınızın yardımıyla işlerinizi yoluna sokabilirsiniz. İşlerinizle ilgili iletişim temalarınız artabilir, yeni sorumluluklar alabilirsiniz.

Aşk hayatınızda kıskançlık ya da takıntılı duygular içerisinde olabilirsiniz. Çok değer verdiğiniz kişiler için bu tavrınız biraz bunaltıcı olabilir. Konuları kişisel algılamaktan kaçınmalı, kendinize güvenli davranmalısınız. Bu yönlerinizi iyileştirdiğiniz takdirde hayallerinizdeki gibi bir ilişki yaşamanız an meselesi olacaktır.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta çevrenizdeki kişilerde hayranlık uyandıracaksınız. Sizinle çok ilgilenen birisi sürekli karşınıza çıkıyor olabilir. Kendinizle ilgili bazı konuları neden ertelediğinizi sorgulayarak karşınızdaki bu hayranla yeni bir ilişki içerisine girebilirsiniz.

Aşk hayatınızda sizinle çok uyumlu birisiyle yeni bir ilişki yaşama şansınız oldukça yüksek. Yalnızsanız duygusal açıdan da yeni bir kişiye kalbinizi açmaya hazır durumda olacaksınız. Mevcut bir ilişkiniz varsa ciddi yönde ilerlemeye devam edecek, imza durumları, ortak eşya alımları ilerleyen dönemlerde gündeminize gelebilir.

Hafta ortasında  özellikle evinizle ilgili değişiklikler yapmaya karar verebilirsiniz. Bu değişiklikler sizin için oldukça büyük değişiklikler olabilir. Eğer altından kalkabileceğinizden eminseniz bu değişiklikleri gerçekleştirebilirsiniz. Bu sizin evinizle ilgili hislerinizi de olumlu yönde etkileyecektir.

Hafta sonu  kendinizi fazla duygusal hissedebilirsiniz. Özellikle aşk, aile veya çocukları içeren konulara fazlasıyla odaklı olacaksınız. Duygularınızı dengeleyerek hareket etmek, sizi gereksiz üzüntülerden koruyacaktır.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta fazlasıyla çözüm odaklı olacaksınız. Özellikle hafta başı ve işiniz ile ilgili konularda çözmeniz gereken karmaşık durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Üstesinden gelemeyeceğiniz bir sorunla karşılaşmayacak, sakin ve organize tavrınızla bu ufak sorunları aşabileceksiniz. Genel olarak kariyeriniz ile ilgili konularda daha çok ön plana çıkacak ve parlayacaksınız.

Aile ile ilgili konularda bir yakınınızdan destek almanız gereken bir durum ile karşılaşabilirsiniz. Kendinize ne kadar güvenseniz de yardımı dokunacak birisini tanıyorsanız destek almaktan çekinmemelisiniz. Özellikle ikilemde kaldığınız konularla ilgili sağlam kararlar verebileceksiniz.

Hafta boyunca arkadaşlarınızla fazlasıyla sosyalleşebilir, örneğin gönüllü olarak bazı etkinliklere katılabilirsiniz. Gittiğiniz yerlerde ön planda olacak ve bazı konularda liderliği ele alacaksınız.

Aşk hayatınızla ilgili, eğer yalnızsanız özellikle arkadaşlarınızla gittiğiniz sosyal ortamlarda yeni birisiyle tanışabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle oldukça romantik zaman geçireceğiniz kısa bir geziye çıkmanız söz konusu olabilir.


5 Haziran- 11 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!