Haftalık Burç Yorumları- 5 Şubat Haftası

haftalik-burc-yorumlari-5-subat-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-5-subat-haftasi

5 Şubat- 11 Şubat haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

5 Şubat – 11 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında Merkür’ün kova burcuna geçmesiyle düşüncelerimizde fikirlerimizde daha özgürlükçü temalar söz konusu olabilir. Kollektif bilincimiz üst düzeye çıkabilir. Sıra dışı fikirlerimizle fark yaratmak isteyebiliriz. Ancak sivri dilli ve isyankar olmamaya dikkat etmeliyiz. İlişkilerimizde kırgınlıklara açık olabiliriz. Duygusal konularda hızlı kararlar almamaya özen göstermeliyiz. İlişkilerimizde ilerletmek istediğimiz konularda aceleci davranmamız istediğimiz sonuçları almamıza engel olabilir. 

Aşk hayatımızda ısrarcı olmak ve karşımızdaki kişiye baskıcı davranmak kıskançlık duygusu içinde olmak ilişkimizi zedeleyebilir. Özellikle ilişkilerimizde manipülasyon yapmamaya dikkat etmeliyiz. Konuşmalarımızda manipülasyondan uzak kararlı ve dengeli ilerleyebilirsek karşımızdaki kişiler üzerinde güçlü etki yaratmak daha kolay olacaktır.

Perşembe gününden itibaren ise hafta başında ilişkiler anlamında ne kadar zorlanmış olsak da yaşayacağımız sürpriz gelişmeler bizi son derece mutlu edebilir. Duygusal hayatımızda sürpriz gelişmeler yaşayabiliriz. Aşk hayatımızda karşımızdaki kişi ile daha derin paylaşımlar yapabiliriz. Romantik zamanlar geçirebiliriz. Aşk hayatımızla ilgili ciddi kararlar alabiliriz. Ve bağlılığımız artabilir. Ancak diğer taraftan iş hayatımız da kendimizi bir kaos içinde bulabiliriz. Kontrol altında tuttuğumuzu düşündüğümüz konular beklenmedik şekilde değişebilir. Ani duygusal patlamalar ve konuşmalar yapabiliriz.

Cuma günü Kova burcunda yaşanacak olan sert etkilere sahip yeni ay ile beraber özgürlük ihtiyacımız ve isyankarlığımız artabilir. Hayatımızdaki kişilerin alanlarına saygı göstermek ilişkilerde ani ayrılıklar yaşanmasına engel olabilir. Kova yeni ayı özellikle baskı içeren ilişkileri kopma noktasına getirebilir. Cumartesi günü abartılı konuşmalar ve harcamalar yapmaktan kaçınmalıyız. Pazar günü ise ruhsal çalışmalar yapmak içe dönmek yaratıcılığımız arttırmak adına destekleniyor olacağız.

5 Şubat – 11 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta durdurulamaz olacaksınız. Özellikle kariyeriniz ile ilgili konularda cesaret ve kararlılıkla hareket etme yeteneğiniz yüksek olacak. İşinizle ilgili konularda önemli adımlar atabilirsiniz. Yeni projelere başlama veya mevcut projeleri tamamlama şansınız yüksek olacak. Kendinize güvenin ve hayatınızda gerçekleştirmek istediğiniz hedeflere odaklanın.

Hafta boyunca çok kararlı olacaksınız. Ne istediğinizi ve ne istemediğinizi çok iyi bilmeniz size gelen her teklife düşünmeden fevri tepkiler vermenize sebep olabilir. Orta yolu bulamamanız, anlayışlı tavrınızdan uzaklaşmanıza ve yakınlarınızla sorun yaşamanıza sebep olabilir. Bencil tavrınızdan uzaklaşıp daha sakin kalıp anlayışlı davranmanız yararınıza olacaktır.

Finansal konular veya sağlıkla ilgili sorunlar bu hafta gündeminize gelebilir.  Para ile ilgili konularda daha dikkatli davranmanız gerekebilir. Ani karar vererek gireceğiniz işler beklediğiniz gibi sonuçlanmayabilir. Yatırımlarınızı değerlendirirken ve harcama yaparken tüm riskleri gözden geçirdiğinizden emin olmanızda ve tasarruflu davranmanızda fayda var. 

Aşk hayatınızda bu hafta duygusal olarak zorlandığınız durumlarla karşılaşabilirsiniz, ilişkiler alanında hareketli bir hafta sizi bekliyor olacak. Bununla birlikte partnerinizle daha derin bağlar kurma fırsatı yakalayabilirsiniz. İçsel gücünüzü koruyarak ortaya çıkabilecek zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. Eğer bekarsanız, yeni bir aşka kapınızı birdenbire açabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta oldukça heyecan verici bir döneme giriş yapıyorsunuz. Özellikle kariyer hayatınızda sizin için yaratıcılık ve özgünlük ön planda olacak. Yapacağınız çalışmalarla daha çok ön plana çıkacak, beklediğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. Ekip yönetimi, liderlik gibi konularda şansınız yanınızda olacak.

Finansal konularla ilgili bu hafta dikkatli olmanız gerekebilir. Bu hafta harcamalarınızı kontrol altında tutmanız daha önemli olabilir. Planlı ve disiplinli bir yaklaşımla, tasarruf etmeye daha çok dikkat ederek finansal hedeflerinizde başarıya ulaşabilirsiniz. Parasal konularda daha dikkatli ve özenli olmanız gerekebilir.

Hafta boyunca sosyal çevrenizde önemli değişiklikler yaşanabilir. Yeni insanlarla tanışabilir ve mevcut ilişkilerinizi daha da güçlendirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla fazlasıyla çok zaman geçireceksiniz. Bu hafta iletişim becerilerinizle parlayacak ve fikirlerinizi etkili bir şekilde ifade edebileceksiniz. Kendi enerjinizi dengelemek ve kendinize zaman ayırmak da bu süreçte sizin için büyük önem taşıyacak.

Aşk hayatınızda yalnızsanız bu hafta biraz daha fazla seçici olacaksınız. Bu tavrınız sizinle ilgilenen kişileri biraz zorlayabilir. Daha uyumlu bir tavırda olmanız aşkta şansınızı arttırabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa daha çok kendi isteklerinizi ön plana alarak davranacaksınız. Vermeniz gereken kararlarda önceliğiniz kendi istekleriniz olacak.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta zihinsel enerjinizin yüksek olduğunu hissedeceksiniz ve bu sayede yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ön plana çıkaran projelerde başarılı olma şansınız yüksek olacak. Yeni iş fırsatları da kapınızı çalabilir, bu nedenle dikkatli olmalısınız ve fırsatları değerlendirmeyi ihmal etmemelisiniz.

Finansal konularda bu hafta, enerjinizi ve tutkunuzu yönlendirerek hedeflerinize odaklanabilir ve istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz. Hayallerinizdeki işi yapmanız için gerekli paraya ulaşmanın yollarını bu hafta bulabilirsiniz. Bu amacınız için kısa bir seyahate çıkmanız gerekebilir ya da bir eğitime başlamanız gerekebilir. 

Meraklı ve hızlı düşünme yetenekleriniz bu hafta size çok yardımcı olacak. Özellikle arkadaş çevrenizle son derece uyumlu olacaksınız. Ayrıca sezgilerinizin çok kuvvetli olmasıyla da yardımınızı isteyen kişileri doğru şekilde yönlendirebileceksiniz. Yakınlarınız içerisinde zor durumda olan bir kişi varsa bu hafta yardımınız gerekebilir.

Aşk hayatınızda bu hafta ilişkinize odaklanacaksınız. Mevcut ilişkiniz ya da yalnızsanız kısa süre içerisinde başlayacak ilişkinizin hayatınızdaki dengeleri değiştirebileceği ve yeni bir çevrenin oluşabileceği bir dönemde olacaksınız. Özellikle sosyal ortamlarda tanışacağınız insanlarla güçlü bağlar kurabilir ve ilerleyen zamanlarda yardımlarını görebilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta önemli değişiklikler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda veya kişisel ilişkilerinizde beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yeniliklere açık olmalı ve değişime direnmemelisiniz. İlerleyen günlerde hayatınızda birçok olumlu değişim yaşanabilir.

Bu hafta, duygusal dengeyi korumak ve içsel huzuru bulmak için biraz daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Hassas doğanızın getirdiği duyarlılıkla daha çok ön plana çıkacaksınız ancak bu dönemde kendinizi daha da savunmasız hissedebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilere iyilik yapıyor olmanız onlar tarafından zayıf yönünüzü kullanmaya çalışmak şekline dönebilir. Kendinize zaman ayırmayı unutmamalı, cesaretinizi toplamalısınız.

Finansal konularla ilgili bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Maddi dengeyi sağlayabilmek için akılcı adımlar atmalı ve finansal durumunuzu dengelemeye çalışmalısınız. Her ne kadar karşınıza zorluklar çıksa da kısa süre içerisinde bunların üstesinden gelebilecek ve istediğiniz refah seviyesine ulaşabileceksiniz. Fuzuli harcama yapmamaya dikkat etmelisiniz.

Aşk hayatınızda güçlü hissettiğiniz, doğru iletişim kurabildiğiniz bir dönemde olacaksınız. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle daha çok zaman geçirdiğiniz, bağlarınızın güçlendiği bir hafta geçireceksiniz. Eğer yalnızsanız özellikle iş ya da okul ortamınızdan bir kişi hislerini size açıklayarak sizi şaşırtabilir. İlk başta şaşırsanız da sonrasında siz de bir şeyler hissedebilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta ilginç ve güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle işinizle ilgili önemli bir karar verebilirsiniz. Yeni bir iş aramayı düşünüyor olabilirsiniz veya bir görüşme yaptınız ve tekliflerini düşünüyorsunuz. Hafta boyunca kendinizi daha cesur ve kararlı hissedeceksiniz. Liderlik yeteneklerinizi ortaya koymak için iyi fırsatlar bulabilir ve kariyerinizde önemli adımlar atabilirsiniz.

Hafta boyunca sağlık konularına dikkat etmeniz gerekebilir. Yüksek enerjinizi doğru kanalize etmek için düzenli egzersiz yapabilir, sağlıklı beslenmeye özen gösterebilir, kendinizi rahatlatabileceğiniz aktivitelere katılabilirsiniz. Biraz daha kendinize odaklanmak kendinizi güçlü hissetmenizi sağlayacak.

Bu dönemde yenilikler sizinle olacak. İşinizde yeni bir proje olabilir, aşk hayatınızda yeni bir ilişki olabilir, yeni olumlu deneyimler söz konusu olacak. Bu gelişmelerin içinde sizi aşağı çekmeye çalışan insanlar olabilir, odak noktanızı değiştirmeden devam etmelisiniz. İnsanlara fazla şefkat gösterme alışkanlığınızdan vazgeçmeniz gerekebilir.

Aşk hayatınızda bu hafta biraz gerginlik yaşayabilirsiniz. Kendinizi görüşlerinizi savunmanız gerekiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Siz daha net olmaya çalıştıkça, başkaları sizi yanlış anlıyor veya sözlerinizi tersine çeviriyor gibi görünebilir. İlişkilerde de güçlü bir duruş sergileyerek sevdiklerinizle daha sağlam bağlar kurabilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (3 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta önemli bir ilişkiniz ilerleme kaydedecek. Yeni bir aşk ilişkisi konusunda kararsız olabilir ya da biriyle çıkmak isteyip istemediğinizi sorguluyor olabilirsiniz. Partnerinizle ilgili bir karar konusunda kararsız olabilirsiniz. Aşk bugün size seçimler yaptırıyor, bu durumlar da fazlasıyla kafanızı karıştırıyor olacak.

İş hayatınızda bu hafta içerisinde önemli değişimler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kariyerinizde büyük bir adım atmanın eşiğinde olabilirsiniz. Bu hafta içerisinde yeni projeler veya terfi gibi olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Aynı zamanda, iletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizdeki insanları etkileme gücünüz fazlasıyla artacak.

Sağlık açısından hafta boyu kendinizi enerjik hissedeceksiniz. Spor yapmak veya aktif bir yaşam tarzı benimsemek için karar verebilir, kendinize yeni rutinler edinebilirsiniz. Ayrıca stres yönetimi konusunda dikkatli olmanız gereken bir dönemde olacağınız için kendinize zaman ayırmayı, zihninizi boşaltacak şeyler yapmayı atlamalısınız.

Finansal konularla ilgili olarak bu hafta biraz daha konforunuzu ve genel yaşam tarzınızı iyileştirmek için neler yapmanız gerektiğini düşüneceksiniz. Refahınızı nasıl arttıracağınızı, gelirlerinizi nasıl artıracağınızı yakınlarınızdan da akıl alarak bulabileceksiniz. Yeni başlangıçlar için sabırsızlanacağınız bir dönemde olacaksınız.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta uzun süredir devam eden bir zorluk çözüm buluyor. Ailevi bir durum önemli bir karar almanızı gerektirebilir. Akrabalarınızdan birine yardım etmek için aile üyeleriyle bir araya gelmeniz gerekebilir. Yakınlarınızdan birinin yardıma ihtiyacı olabilir veya iyi tanıdığınız biriyle aranızda artık bir sınır oluşturmanız gerektiğine karar verebilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta başarılı adımlar atacaksınız. Kendinizi daha çok ön plana attığınız ve birçok fırsatla karşılaştığınız bir dönemde olacaksınız. Bazı karar vermeniz gereken durumlar içerisinde kalabilirsiniz. Ancak ani kararlar almak yerine, seçenekleri dikkatlice gözden geçirdiğinize emin olmanızda yarar olacaktır.

Hafta başında hedeflerinize ulaşmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Siz işleri düzeltmekle uğraşırken karşınıza ikna etmekte zorlandığınız kişiler çıkabilir. Ancak sağduyulu yaklaşımınızla olası tartışmaları engelleyeceksiniz. İş arkadaşlarınızın yaklaşımına daha ılımlı davranmak zorunda kalabilirsiniz. İşlerinizin yoluna girmesi için birkaç gün sabretmeniz gerekebilir.

Aşk hayatınızda bu hafta hayallerinizdeki gibi birisi ile tanışabilirsiniz. Kendinizi aşık olmaya çok hazır hissedebilir, karşınıza çıkan kişiye kendinizi bırakabilirsiniz. Hızlı bir şekilde bir ilişkiye başlamanız herkesi şaşırtsa da gerçekten mutlu olma şansınız olacak. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle daha çok zaman geçirdiğiniz, ilişkinizi güçlendirdiğiniz günler geçireceksiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta olumlu düşünmeniz her zamankinden çok daha işinize yarayabilir. Özellikle işinizle ilgili konularda kendinizi olumsuz düşünceler içerisinden kurtarıp hedeflerinize odaklanabilecek, yeni adımlar atacaksınız. Önümüzdeki dönemde kariyerinizle ilgili sürpriz değişimler ve olumlu haberler sizinle olacak.

Finansal konularla ilgili özellikle hafta sonu günlerinde para ile ilgili konularda risk almaktan kaçınmalısınız. Bu günlerde büyük bir alım satım yapmamalı, kredi borç gibi konularda adım atmayı ertelemelisiniz. Risk almanız durumunda ilerleyen günlerde bu yüzden olumsuz etkilenmeniz söz konusu olabilir. 

Hafta boyunca evinizle ilgili konular gündeminizde olacak. Evinizle ilgili bir değişiklik yapmaya kendinizi hazır hissedeceksiniz ve beklenmedik gelişmeler yaşayacaksınız. Evinizi değiştirebilir, eşyalarınızda değişiklik yapabilir ya da birisiyle birlikte yaşamaya karar verebilirsiniz. Ev ve aile yaşamınızda değişiklikler gündeminizde olacak.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle ilgili konular gündeminizde olacak. İletişiminizde daha sakin ve anlayışlı olmanız gerekebilir. Yaşayacağınız ufak tefek sorunları ılımlı tavrınızla kolaylıkla atlatabilirsiniz. Eğer yalnızsanız duygusal açıdan güçlü bağ kurabileceğiniz yeni birisiyle kısa süre içerisinde tanışabilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta finansal açıdan daha iyi bir duruma geliyorsunuz. Para harcadığınız şeyleri tekrar gözden geçirip yeni bir tasarruf etme planı oluşturabilirsiniz. Boş yere para harcıyor olmaktan rahatsız olacaksınız. Uzun vadede finansal durumunuzu iyileştireceksiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta yaratıcılığınız ve hırsınız ön planda olacak. Bu da size işinizde istediğiniz gelişmeyi yaşama şansı getirecek. Sezgilerinizin de güçlü olmasıyla doğru kararlar verecek ve ön plana çıkacaksınız. Yeni bir değişim ve gelişim döngüsüne girecek ve bu sayede gelirlerinizi de arttırabileceksiniz.

Hafta boyunca iletişim konusunda becerileriniz yüksek olacak. Bu sayede kendinizi geliştirmek için karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirerek yeni bir eğitime başlayabilir, çok istediğiniz bir şeyi öğrenmeye başlayabilirsiniz. Ayrıca güçlü iletişiminizle aile içerisinde yaşanabilecek sorunları kolaylıkla çözebileceksiniz.

Aşk hayatınızda bu hafta olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Eğer mevcut ilişkinizde biraz sorunlar yaşıyorsanız bu hafta itibariyle bunları olumlu şekilde çözebileceksiniz. Eğer yalnızsanız arkadaşlarınızın isteği ile yeni birisi ile tanışmaya evet diyebilirsiniz ve bu sizin için güzel bir adımın başlangıcı olabilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta kendinizle ilgili yeni kararlar verebilirsiniz. Kişisel hayatınızda bazı alışkanlıklarınızı değiştirmeye karar verebilir, yeni bir yaşam tarzı edinmek isteyebilirsiniz. Hobilerinizle ilgili yeni bir eğitim alabilir, dış görünüşünüzü yenileyebilir, kişisel gelişimle ilgili çalışmalara başlayabilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta yeni sorumluluklar almanız gerekebilir. Alacağınız yeni işlerle birlikte kendinizi daha güçlü bir konumda bulabilir, işinizde daha çok ön plana çıkabilirsiniz. Ayrıca karşınıza çıkacak yeni fırsatlara cesur adımlarla yaklaşarak işinizi ve iş yerindeki konumunuzu bir adım öteye taşıyabilirsiniz. 

Finansal konularla ilgili güçlü sezgilerinizle kazançlarınızı arttırabilir, yatırımlarınızın çok daha fazla değerlenmesini sağlayabilirsiniz. Para konularında şansınız bu dönemde çok açık olacak. Finansal konularda bilgili bir yakınınız varsa ondan da alacağınız bilgilerle yeni fırsatlar keşfedebilir, para akışınızı arttırabilirsiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle aranızdaki iletişiminiz güçlenecek. Anlayışlı olmanız ve sakin tavrınız ilişkinizin geleceği için önem taşıyacak. Yalnızsanız geçmişten bir kişi tekrar karşınıza çıkabilir. Ayrıca aileniz ile ilgili konularda sabırlı ve sakin kalmanız gereken durumlar önünüze çıkabilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta dikkatler sizin üzerinizde olacak. Özellikle güçlü sezgilerinizle ve manevi yönünüzün kuvvetli olmasıyla hayatınızın her alanında ön plana çıkabileceksiniz. Çevrenizdeki kişilerin desteğinize ihtiyacı olan durumlarda da tamamıyla yanlarında olup sorunlarını çözebileceksiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir iş fırsatı karşınıza çıkabilir, ya da mevcut işinizde olumlu bir değişim yaşamanız söz konusu olabilir. Daha çok söz hakkına sahip olacağınız, liderlik yeteneğinizi kullanabileceğiniz bir iş yapmaya başlayabilirsiniz. Önümüzdeki dönemde hedeflerinize fazlasıyla yaklaşacaksınız.

Finansal konularla ilgili işinizde yaşayacağınız olumlu gelişmeler sonucunda gelirlerinizin artması söz konusu olacak. Beklenmedik şekilde bir yerden yüklü bir para elinize geçebilir. Ayrıca ailenizle ilgili beklemede kalan alacak verecek gibi konularınız varsa bu hafta içerisinde bununla ilgili olumlu haberler alabilirsiniz.

Aşk hayatınızda partnerinizle ya da yeni flört etmeye başladığınız kişiyle fazlasıyla zaman geçirme şansı bulabileceksiniz. Duygusal tavrınızla romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Kendinizi ifade etme arzunuz ve fikirlerinizi karşınızdaki kişiye kolayca aktarabilme becerinizle ilişkinizi istediğiniz yöne doğru ilerletebileceksiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta arkadaşlık ilişkilerinizle ön planda olacaksınız. Bir arkadaşınızın sizin desteğinize ihtiyacı olabilir, onun için bir karar vermek durumunda kalabilirsiniz. Siz her ne kadar arkadaşınızın yöntemlerini onaylamasanız da desteğinizi esirgemeyeceksiniz. Yakınlarınızla duygusal bağlarınız güçlenecek.

Kariyerinizle ilgili konularda yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. Ancak daha planlı ve düzenli olmaya özen göstermeniz gerekebilir. Dağınık çalışmanız, zihninizin başka şeylerle meşgul olması işinizde hata yapmanıza sebep olabilir, karşınıza çıkan fırsatları değerlendiremeyebilirsiniz ve pişmanlıklar yaşayabilirsiniz.

Hafta boyunca sağlık ve günlük alışkanlıklarınız gündeminizde olacak. Daha sağlıklı alışkanlıklar edinmek için bir şeyler yapabilirsiniz. Ayrıca bilinçaltınızdaki hareketlilikle sezgileriniz de bu dönemde güçlenecek. Hissettiklerinize, rüyalarınıza ya da üstü kapalı mesajlara dikkat etmelisiniz. Yaşadığınız bir sorunla ilgili aydınlanma yaşayarak her şeyi çözebilirsiniz.

Aşk hayatınızda daha anlayışlı ve sevgi dolu hissedeceksiniz. İçsel huzuru yakalayabilir, partnerinizle daha dengeli ilişkiler kurabilirsiniz. Eğer yalnızsanız geçmişte yarım kalan bir ilişkiniz varsa tekrar karşınıza çıkabilir, bu konuda çözmeniz gereken bir şeyler kalmış olabilir. Artık bu konuyu kapatabilmek için adım atmanız gerekebilir.


5 Şubat- 11 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!