Haftalık Burç Yorumları- 6 Aralık Haftası

6 aralık

6 Aralık-12 Aralık haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

6 Aralık- 12 Aralık Haftasının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında ayın Oğlak burcunda olması her konuda sorumluluk bilinci ile hareket etmemizi sağlayacak. 8 Aralık günü Mars’ın tutulma noktasına yapacağı sert açı her konuda hırslı davranmamıza neden olabilir Tartışmalardan ve kavga ortamlarından uzak durmalıyız. Duygusal tepkiler vermekten kaçınmalıyız. Venüs ve Plüton kavuşumu duygusal yaşantımızda ve parasal konularda baskı hissettiğimiz zamanlar yaşatabilir. Hafta genelinde aldatılmalara ve yanılgılara açık olabiliriz. Bağışıklık sistemimize ve sağlığımıza özen göstermeliyiz.

6 Aralık- 12 Aralık Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 MART – 20 NİSAN)

Koç Burcu

Sevgili Koç ve Yükselen Koç burçları, kariyer meslek ve iş hayatınızla ilgili konularda yeteneklerinizi ortaya koyacağınız bir hafta sizleri bekliyor. Birlikte  iş  yaptığınız kişilerle uyum içinde olurken çalışma arkadaşlarınız tarafından destekleneceksiniz. Parasal konularda beklenti içindeyseniz istediğiniz ve beklediğiniz akışı elde edeceksiniz ancak kimseye borçlanmamaya dikkat etmelisiniz. 

Yeni tanıştığınız kişilere ya da sosyal medya üzerinden tanıştığınız kişilere çok güvenmemeniz gereken bir hafta da olacaksınız. Özellikle ticari konularda ve eğitim ile ilgili konularda yanılgılara açık olabilirsiniz ya da odaklanma sorunu yaşayabilirsiniz. İlişkisi olan Koç burçları birlikte oldukları kişilere baskıcı tavırlar sergilemekten uzak durmalı. İlişkisi olmayan Koç burçları platonik duygulara kapılabilir içsel bir huzursuzluk yaşayabilir. Hafta sonuna doğru sosyal çevrenizden alacağınız haberler yüzünüzü güldürebilir. Özellikle Pazar günü sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar (21 NİSAN -20 MAYIS)

Boğa Burcu

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa burçları, haftaya daha önceden planladığınız işleri hayata geçirerek başlayacaksınız. Hafta boyunca eğitim konularında yurt içi ve yurt dışı iletişim konularında hızlı bir trafik içinde olacaksınız. Sosyal medya üzerinden yürüttüğünüz işlerde parlayacak olduğunuz bir haftadasınız. Parasal konularda aldatılmaya yanılmaya açık etkiler alabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki bazı kişiler bu hafta sizi şaşırtabilir. 

Duygusal hayatınızda abartılı tepkilerden uzak durmalısınız. Özellikle partnerinizin çevresiyle ilgili sıkıntılı süreçler yaşayabilirsiniz. Ya da çevrenizdeki kişilerden yaşadığınız ilişki ile ilgili beklediğiniz desteği alamamak sizi üzebilir. Bu hafta kariyer hayatınızla ilgili önemli bir teklif alabilirsiniz. Ya da beklediğiniz iş fırsatlarını elde edebilirsiniz. İş arayan Boğa burçları yeni iş başlangıçları yapabilir. Hafta boyunca her konuda fazla hırslı olabilirsiniz bu durum sizi mental açıdan yorabilir

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (21 MAYIS- 21 HAZİRAN)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta enerjiniz oldukça yüksek olacak. Duygusal hayatınızda eşiniz ya da birlikte olduğunuz kişi ile uyum sorunu yaşayabilirsiniz. İletişiminiz her zamankinden problemli olabilir. Kendinizi baskılanmış hissedebilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Hafta sonu sevdiğiniz kişiye karşı fazla alıngan olabilirsiniz. Kıskançlık duygularınız ön planda olabilir baskıcı tavırlardan uzak durmalısınız.

Parasal konularda beklediğiniz akışı sağlamak zor olabilir. Gecikme engeller yaşamanız mümkün. Kariyer hayatınızda önemli iş fırsatları elde edebilirsiniz. Ortaklaşa yapılan işlerde dikkat etmelisiniz. Fikir ayrılıkları yaşanabilir. Bu hafta uzak mesafelerden beklediğiniz haberler varsa alabilirsiniz. Hafta sonu sağlık konularında dikkatli olmalısınız. Sakarlıklar yaralanmalara neden olabilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (22 HAZİRAN – 22 TEMMUZ)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç burçları,  ikili ilişkilerinizin ön planda olacağı bir haftada olacaksınız. Bu hafta sevdiğiniz kişi ile yaptığınız planları hayata geçirebilirsiniz. Eşiniz ve partneriniz ile uyum içinde hareket etmek sizin için önemli olacak. Tüm hafta boyunca keyif aldığınız konulara yönelmek isteyeceksiniz. Hobilerinize yoğunlaşmak isteyeceksiniz. Yeni ilgi alanları oluşturabilirsiniz.

Çocukları olan Yengeç burçları bu hafta çocukları ile yapacakları aktivitelere yoğunlaşacak. Kariyer hayatınızda iyi niyetinizin suiistimal edildiğini düşünebilirsiniz. Hafta ortasında kariyer hayatınızda aldanma ve aldatılmalara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda bu hafta kendinizi ve yeteneklerinizi ortaya koymak zor olabilir. Tüm hafta boyunca harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Hafta sonu sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Salgın hastalıklara karşı temkinli olmalısınız.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar ( 23 TEMMUZ-22 AĞUSTOS)

Aslan Burcu

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan burçları, bu hafta hızlı gelişmeler yaşayacaksınız. Hafta boyunca enerjiniz yüksek olacaktır. Duygusal yaşantınızda iyi niyetinizin suistimal edildiğini düşünebilirsiniz. Aşk hayatınızda aldanma ve aldatılmalara dikkat etmelisiniz. Sevdiğiniz kişilere karşı abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz. 

Hafta sonuna doğru ise duygusal yaşamınızda hafta ortasında yaşadığınız problemleri çözme fırsatı elde edeceksiniz. Parasal konularda ise uzun süredir planladığınız bir yatırımı gerçekleştirebilirsiniz. İş hayatınızda sizi yönlendirmek isteyen üzerinizde baskı kurmak isteyen kişilere karşı tepkisel davranabilirsiniz. Kariyer yaşamınızda bireysel hareket etmek isteyeceksiniz gözlerin yaptıklarınızın üzerinde olması enerjinizi ortaya koymakta sizi zorlayabilir.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 AĞUSTOS-22 EYLÜL)

Başak Burcu

Sevgili Başak ve yükselen Başak burçları, özel hayatınızda sevdiğiniz kişi ile önemli konuşmalar yapacağınız önemli kararlar alacağınız bir haftada olacaksınız. Ancak bazı konularda partnerinizden beklediğiniz desteği alamayabilirsiniz. Size fazla müdahaleci ve baskıcı tavırlar sergilediğini düşünebilirsiniz. Aile içinde sevdiklerinizle istediğiniz iletişimi kurmak bu hafta zor olabilir. Sevdiklerinize karşı duygusal ve abartılı tepkiler verebilirsiniz. 

Kariyer hayatınızsa bir arayış içerisindeyseniz size karşı sunulan tekliflere dikkat etmelisiniz. Baştan söylenen şartlar sonrasında uygulanmayabilir. Kariyer hayatınız ile ilgili her konuda yanılgılara açık olacaksınız. Özellikle hafta boyunca harcamalarınıza da dikkat etmelisiniz. Beklemediğiniz masraflar gelir gider dengenizi bozabilir. Hafta sonu yakın çevreniz ve kardeşleriniz ile ilgili konularda güçlü bir iletişim içinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizden alacağınız haberler keyfinizi yerine getirebilir. Ev içinde hijyen konularına dikkat etmelisiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler (23 EYLÜL-22 EKİM)

Terazi Burcu

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi burçları, aile ve yuva konuları hafta boyunca en önemli konu başlığınız olacak. Eviniz ve yuvanız ile ilgili konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Sevdikleriniz ile ev içinde keyifli planlar yapabilirsiniz. Çok fazla misafir ağırlayabilirsiniz. Parasal konularda döviz ve borsa da yapacağınız yatırımlara dikkat etmelisiniz. Kariyer hayatınızda beklediğiniz haberler varsa bu haberler gecikebilir ya da beklediğiniz düzeyde olmayabilir. 

Hafta boyunca iş hayatınızda önemli konuşmalar yapmaktan uzak durmalısınız. Eğitim seyahat ve ticari konularda önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Sosyal medya üzerinden yürüttüğünüz işlerde beklentinizin üstünde bir akış elde edebilirsiniz. Bu hafta yakın çevrenizdeki kişilerin sağlık sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hafta sonu Venüs ve Plüton kavuşumu her konuda tutkulu tavırlar sergilemenize neden olabilir, çevrenizdeki kişilere karşı iletişiminizde baskıcı tavırlar sergileyebilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 EKİM-22 KASIM )

Akrep Burcu

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep burçları, bu hafta yakın çevreniz ile olan iletişiminiz önemli olacak. Kardeşleriniz ve kendinize yakın hissettiğiniz kişilerle önemli konuşmalar yapabilir radikal kararlar alabilirsiniz. Parasal konularda bir girişiminiz varsa istediğiniz sonucu elde edemeyebilirsiniz. Beklediğiniz paralar bu hafta gecikebilir. Finansal işlerinizi bu hafta geri plana itmelisiniz. Yatırım konularında aldatılma ve kandırılmalara açık olabilirsiniz.

Aile içinde tartışma ve kavga ortamlarından uzak durmalısınız. Hafta boyunca ateş ve su ile ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Spor yapıyorsanız dikkatli olmalısınız. Hafta sonuna doğru eşinizin ya da partnerinizin sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Eşinize ve partnerinize anlayışla yaklaşmanız gereken bir haftada olacaksınız. Duygusal yaşamınızda birlikte olduğunuz kişi hassas bir dönemden geçiyor olabilir tepkisel davranışlar vermekten uzak durmalısınız.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 23 KASIM-22 ARALIK)

Yay Burcu

Sevgili Yay ve yükselen Yay burçları, bu hafta imzalayacağınız sözleşme ve anlaşmalarda oldukça dikkatli olmalısınız. İmza atacağınız her konuda mutlaka her detaya dikkat etmelisiniz. Aileniz ile paylaşacağınız fikirler varsa beklediğiniz desteği alamayabilirsiniz. Gerçekleştirmeyi düşündüğünüz planlarla ilgili aile içindeki bireyler sizlerle aynı fikirde olmayabilir. Fikir çatışmalarından uzak durmalısınız.

Özellikle Pazar günü aile içinde sağlık konuları gündeminiz olabilir. Kariyer hayatınızda yakın çevrenizdeki kişiler ile alacağınız kararları tekrar gözden geçirmelisiniz. Hafta sonu önemli kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Parasal konularda hırslı davranmamalısınız. Duygusal yaşamınızda hafta sonu gireceğiniz ortamlarda yeni bir kişi ile tanışabilirsiniz. İlişkisi olan Yay burçları bu hafta partnerlerinin beklediği ilgi ve şefkati karşı tarafa göstermekte zorlanabilir. Sağlığınıza hafta boyunca dikkat etmelisiniz. Ateşli hastalıklar geçirebilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar ( 23 ARALIK-22 OCAK)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak burçları, hafta başında ayın Oğlak burcunda olması enerjinizi güçlendirecek. Hafta başında her konuda istediğiniz akışı elde edebilirsiniz. Hafta genelinde yakın çevre ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Yakın çevrenizdeki güvendiğiniz kişiler iyi niyetinizi suiistimal edebilir. Bazı söylemleri abartılı ve aldatıcı nitelikte olabilir. Duygusal yaşamınızda platonik ilişkilere çekilebilirsiniz. Sevdiğiniz kişilere açılmak zor olabilir. Gözünüzde bir kişiyi fazlaca büyütebilirsiniz. 

İlişkisi olan Oğlak burçları bu hafta partnerlerine karşı kıskanç tavırlar sergileyebilir. Parasal konularda kariyer yaşamınızda beklediğiniz haberlerin gelmesi ile büyük yatırımlar ve harcamalar yapabilir. Uzun süredir üzerinde çalıştığınız projeler beklediğiniz ilgili görebilir. Bu hafta fiziksel görüntünüzde değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konular hafta boyunca gündeminiz olabilir. Özellikle göz sağlığınıza dikkat etmelisiniz. 

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 23 OCAK – 22 ŞUBAT)

Kova Burcu

Sevgili Kova ve yükselen Kova burçları, haftaya isteksiz enerjiler ile başlayabilirsiniz. Biraz daha kendi halinizde olmak isteyebilirsiniz. Yapacağınız işlerle ilgili planlamalar yapmak her konuda geri planda kalmak isteyebilirsiniz. Etrafınızda yaşanan olaylar sizleri yorabilir. Hafta boyunca önemli kararlar alabilirsiniz. 

Kariyer hayatınızda iş yaptığınız kişiler ile ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Kendi haklılığınızdan emin olduğunuz konularda baskıcı tavırlar sergileyebilir duygusal tepkiler verebilirsiniz. Abartılı davranışlardan uzak durmalısınız. Parasal konularda artış beklentiniz varsa sizin beklediğiniz gibi olmayabilir. Parasal konularda ve kariyer hayatınızda mücadele vermenizi gerektiren koşullar oluşabilir. Duygusal yaşamınızda tutkulu aşklara çekilmek isteyebilirsiniz. Hoşlandığınız bir kişi varsa fazlaca kıskanç tavırlar sergilemeniz sevdiğiniz kişiyi sizden uzaklaştırabilir. Gizli saklı ilişkilere çekileceğiniz etkilerde alabilirsiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR ( 23 ŞUBAT – 22 MART)

Balık Burcu

Sevgili Balık ve yükselen Balık burçları, bu hafta sosyal çevrenizle keyifli planlar yapmak isteyeceksiniz. Her türlü sosyal ortamda boy gösterecek ve parlayacaksınız. Sosyal ortamlarınızda kıskanç bakışlara karşı dikkatli olmalısınız. Bazı kişiler sizleri manipüle etmeye çalışabilir. Bu hafta kariyer hayatınızda önemli görüşmeler yapmamalısınız. Yanlış adımlar atabilir yanılgılara açık olabilirsiniz. 

Eğitim, seyahat ve yurt dışı bağlantılı konularda beklediğiniz akışı yakalayabilirsiniz bu durum enerjinizi yükseltebilir. Hafta sonuna doğru aile yaşamınızda sergileyeceğiniz kararsız davranışlar çevrenizdeki kişilerden tepki almanıza neden olabilir. Bağışıklık sisteminize tüm hafta boyunca dikkat etmelisiniz. Duygusal yaşamınızda ise sevdiğiniz kişi ile yapacağınız planlar keyfinizi yerine getirecektir.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.