Haftalık Burç Yorumları- 13 Aralık Haftası

13 aralık

13 Aralık-19 Aralık haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

13 Aralık- 19 Aralık Haftasının Genel Etkileri Neler?

Bu hafta Marsın Yay burcuna geçmesiyle en çok efor sarf edeceğimiz konular eğitimler, seyahatler ve yurt dışı ilişkileri olabilir.

Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesi ise iletişim konularında bizleri sorumluluk sahibi yaparken fikirlerimizi oldukça net bir biçimde ortaya koymamıza sebep olabilir. Bu süreçte oldukça enerjik ve iş bitirici bir ruh hali içinde olabiliriz.

Yıl içinde yaşanan Uranüs Satürn karesinin sonuncusuna yaklaşırken geçmiş ve gelecek arasında kararsızlık yaşayacağımız süreçler söz konusu olabilir.

Venüs’ün Plüton ile yapacağı kavuşum ve Retro hareketinin başlaması ikili ilişkilerimizi ve duygusal yaşantımızı bir dizi sınavdan geçirebilir. Bu dönemde riskli yatırımlar yapmaktan uzak durmalıyız.

Pazar günü İkizler burcunda yaşanacak Dolunayın etkisiyle ilişkilerimizde büyük yüzleşmeler yaşamamız söz konusu olabilir.

13 Aralık- 19 Aralık Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 MART- 20 NİSAN

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve Yükselen Burcu Koç olanlar bu hafta hayatı biraz daha ciddiye alıyor ve kariyer hayatınızla ilgili hedeflerinizi daha çok netleştiriyor olacaksınız. İş yaşamınızda ileriye dönük yöneticilerinizle yapacağınız konuşmalar var ise ya da başvuru yapacağınız bir yer var ise oldukça uygun bir zamanda olacaksınız. Bu hafta Marsın da Yay burcuna geçmesi istediğiniz cesareti sizlere verecek. Ayrıca eğitim yurt dışı hukuki konularla ilgili beklediğiniz akışı elde edebileceğiniz bir hafta sizleri bekliyor.

Bu hafta önünüzün yolunuzun daha açık olduğunu hissedeceksiniz. Hafta sonu duygusal yaşamınızda sorgulamalar içinde olabilirsiniz. İlişkisi sallantıda olan Koç burçları hafta sonu ilişkilerini radikal bir şekilde sonlandırma kararı alabilir. Plüton’un Venüs ile kavuşması yaşamınızda ben nasıl bir ilişki istiyorum duygusal yaşantımda nasıl bir gelecek istiyorum sorularını kendinize sormanıza neden olabilir. Sizleri kısır döngü içinde baskılayan her şeye son vermek isteyebilirsiniz. Ayrıca hafta sonu sosyal çevrenizden alacağınız destekler ile keyiflenebilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar (21 NİSAN -20 MAYIS)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve Yükselen Burcu Boğa olanlar burcunuzun yöneticisi Venüs Plüton ile kavuşum yapıp Retro harekete geçiyor olacak dolayısıyla önemli etkiler alacaksınız. Venüs Plüton kovuşumu sizi bir taraftan el attığınız her işte tutkulu yaparken diğer taraftan birtakım şeyleri geride bırakmanız gerektiğinizi fark ettirecek etkide olacak. Kariyer yaşamınızda kadınlarla iş birliği içinde olacağınız bu dönemde giderek güçlendiğinizi ve dönüştüğünüzü fark edebilirsiniz.

Hafta başında kendinizi çok daha kolay ifade edeceksiniz. Kararlarınızı daha kolay alacaksınız. Hafta ortasında ailenizle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Aile içindeki bazı kişilerin sorumluluğunu almak krizleri yönetmek durumunda kalabilirsiniz. Venüs’ün Plüton ile kavuşması ikili ilişkilerinizde sizleri birtakım sınavlara tabi tutabilir. Duygusal yaşamınızda ilişkinizi yönetmekte zorluk yaşayabilirsiniz. Hafta boyunca finansal konularda mantıklı kararlar almanız gerekiyor. Harcamalarınızda ölçülü olmalısınız

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (21 MAYIS- 21 HAZİRAN)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler Burcu ve Yükselen Burcu İkizler olanlar hafta boyunca finansal kaynaklar ödemeler borçlar vergiler konusunda birtakım krizleri yönetmek durumunda kalabilirsiniz. Parasal konularda mücadele vereceğiniz şartlar koşullar oluşabilir.  Mars’ın Yay burcuna geçmesiyle ikili ilişkileriniz ve ortaklıklarınız hareketlenecek ancak zaman zaman ilişkilerinizde gergin durumlar yaşanabilir.

Venüs Plüton kavuşumu kadın figürleriyle ilgili birtakım kayıplar ve sorunlar yaşatabilir. Bu dönemde kendinizi fazlaca baskı altında hissedebilirsiniz. Zaman zamanda hırs ve tutkularınız sizi ele geçirebilir. Sevgilisi olmayan ya da ilişkilerinde krizler yaşayan İkizler burçları son kez duygusal yaşamlarında geçmiş ilişkileri ile yüzleşme yaşayabilir. İlişkisi olan İkizler burçları partnerleri ile fikir ayrılıkları yaşayabilir. Tüm hafta boyunca sakinliğinizi korumakta güçlük çekebilirsiniz. Sağlığınızda sinirsel gerginlikler yaşanabilir. Bu hafta zihninizi susturmak zor olabilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (22 HAZİRAN – 22 TEMMUZ)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve Yükselen Burcu Yengeç olanlar bu hafta sizleri oldukça zor bir hafta bekliyor olacak. Bu hafta iş ortamınızda sorumluluklarınız sizleri bir hayli zorlayabilir. Kariyer hayatınızda yoğun bir tempo sizleri bekliyor olacak. Hafta boyunca koşuşturmanız gereken şartlar söz konusu olabilir. Ayrıca tüm hafta boyunca sağlığınıza özellikle kas sisteminize dikkat etmelisiniz.

Venüs Plüton kavuşumu ilişkilerinizi ve evliliklerinizi bir dizi sınavdan geçirebilir. Sallantıda giden ilişkileriniz de krizler büyüyebilir. Duygusal yaşantınıza para konuları dahil olabilir. Bu süreçte duygularınız ile mantığınız arasında bir savaş verebilirsiniz. İlişkilerinizde bir değişim ve dönüşümü yapmak zorunda olduğunuzu hissedebilirsiniz. İlişkilerinizdeki krizlerin süregelen şekilde devam etmesi sonucunda bir bitişin yakınlaşacağını hissedip mantığınızla ilerleyerek bazı kararları almak zorunda kalabilirsiniz. Ocak ortasına kadar bu etkiler içinde kalabilirsiniz. Bazı kararları almakta kendinizi ilişkinizin geleceği için mecbur hissedebilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 TEMMUZ-22 AĞUSTOS)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve Yükselen Burcu Aslan olanlar hafta boyunca yaşamınızdaki her konuya daha gerçekçi yaklaşacağınız uzun vadeli planlar yapacağınız bir süreçte olacaksınız. Yeni projeler üretmek ve geleceğe dönük hedefler gündeminiz olacak. Bu süreçte dizden daha deneyimli kişilerle bir araya gelerek destekleyici etkiler alacaksınız. Mars’ın Yay burcuna geçmesiyle enerjiniz dışa dönük olacak. Bu süreçte daha cesur olacaksınız. Duygusal yaşantınızda ne istediğinizi bilerek harekete geçmek isteyebilirsiniz ancak Mars’ın çatışmacı enerjisine maruz kalabilirsiniz. Yine de yaşamınızda flörtöz etkiler alacağınız bir dönemde olacaksınız.

Sonuncusu yaşanacak olan Uranüs Satürn karesinde bir yıldır kariyer yaşamınızda mücadelesini verdiğiniz konularda hedefleriniz netlik kazanacak. Plüton Venüs kavuşumu ve Venüs Retro’su ise kariyer yaşantınızda kime güvenmeniz gerektiği konusunda sizleri birtakım sınavlardan geçirebilir. İş hayatınızdaki kadın figürlerin arkanızdan çevirdiği birtakım işlere manipülasyonlara maruz kalabilirsiniz. Ağzınızdan çıkan sözler çok yanlış anlaşılabilir. Kariyer yaşamınızdaki ilişkileri yönetmekte zorlanabilirsiniz. Hafta boyunca şekerli yiyeceklerden uzak durmalı beslenmenize dikkat etmelisiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 AĞUSTOS-22 EYLÜL)

Başak Burcu

Sevgili Başak ve Yükselen Burcu Başak olanlar Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle kendinizi ve fikirlerinizi ortaya koymak adına destekleniyor olacaksınız. Hafta boyunca ebeveynlerinizle olan ilişkilerinize dikkat etmelisiniz fikir çatışmaları yaşayabilirsiniz. Ebeveynlerinizin sağlık sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ayrıca bu hafta ev konuları da gündem olabilir taşınma kararı alabilirsiniz ya da ev içinde yeni düzenler kurmak isteyebilirsiniz.

Venüs’ün Plüton ile kavuşumu duygusal yaşantınızda sizi bir taraftan tutkulu yaparken diğer taraftan takıntılı bir ruh haline sokabilir. Duygularınızı kontrol etmekte ve yönetmekte zorlanabilirsiniz. Ayrıca bu süreçte geçmiş ilişkiler yeniden gündeminiz olabilir. Sağlıkla ilgili gündeminiz varsa bu süreçte daha sık hastane işleriniz olabilir. Kariyer yaşantınızda ise yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Terfi bekleyen Başak burçları bekledikleri destekleri alacaklardır. Parasal konularda ise riskli adımlar atmamaya özen göstermelisiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler (23 EYLÜL-22 EKİM) 

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve Yükselen Burcu Terazi olanlar Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle aile yaşantınız gündem olacak. Aile yaşantınızda daha kuralcı tavırlar sergileyebilirsiniz. Hafta boyunca yakınlarınızla bir takım plan ve programlar yapabilirsiniz. Yakınlarınızla olan ilişkilerinizde gergin bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken sert söylemlerden uzak durmalısınız.

Bu hafta özellikle araç kullanırken hız yapmamaya özen göstermelisiniz yapacağınız tüm seyahatlerde extra dikkatli olmalısınız. Venüs’ün Plüton ile kavuşumu ve Retro hareketi sizleri endişeli bir ruh hali içine sokabilir. Parasal konuları yönetmekte zorlanabilirsiniz. Finansal konularda daha hırslı ve tutkulu olurken birtakım manipülasyonlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Duygusal yaşantınızda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.  Aşk yaşamınızda dengeleri korumak zorlu olabilir. Bazı konularda iyi niyetinizin suiistimal edildiğini düşünebilirsiniz. Hafta sonu beklenmedik durumlar bazı tatsızlıklar yaşanmasına neden olabilir. Geçmişe dönük kolular yeniden gündeminiz olabilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 EKİM-22 KASIM) 

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve Yükselen Burcu Akrep olanlar bu hafta değişim dönüşüm ve küllerinizden yeniden doğacağınız etkileri almaya başlıyor olacaksınız. Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle yazışmalar fikirler ve önemli görüşmeler yaşamınızda hız kazanırken her türlü iletişimde destekleniyor olacaksınız. Mars’ın Yay burcuna geçmesiyle paranızın peşinde koşacağınız zamanlar da olacaksınız. Finansal kaynaklarınızı arttırmak konusunda oldukça hırslı tavırlar sergileyebilirsiniz.

Venüs’ün Plüton ile kavuşumu ve Retro hareketi kardeşler ve yakın çevre ilişkilerinizde bir takım krizli durumlar yaşanmasına neden olabilir. Yakın çevrenizle ve kardeşlerinizde geçmişten gelen sorunları çözmek durumunda kalabilirsiniz ve kendinizi ifade ederken baskıcı tavırlar sergileyebilirsiniz. Bu dönemde uzun vadeli planlar yapmak yerine daha kısa vadeli planlarla hedeflerinize ulaşmak isteyebilirsiniz. Hafta boyunca esnek olmalı değişen şartlara ve koşullara ayak uydurmaya çalışmalısınız. Duygusal yaşantınızda takıntılı tavırlar sergilemekten uzak durmalısınız kadınlarla olan ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar (23 KASIM-22 ARALIK)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve Yükselen Burcu Yay olanlar Mars’ın Oğlak burcuna geçmesiyle hedeflediğiniz her konuda cesaretle yol alacağınız bir dönemde olacaksınız. Mars’ın Yay burcuna geçmesiyle parasal kaynaklarınız ve yatırımlarınız hafta boyunca ön planda olacak. Tüm hafta hesap kitap yaparken kendinizi bulabilirsiniz. Parasal konularda rekabet ortamları söz konusu olabilir. Fazla takıntılı ve hırslı tavırlar sergilemeniz kayıplar yaşamanıza neden olabilir. Krizleri yönetmekte zorlanabilirsiniz parasal kaynaklarınıza oldukça dikkat etmelisiniz.

Uranüs Satürn karesinde özgürlüğünüz ve ilişkileriniz arasında kalabilirsiniz. Geçmişten yabancı olmadığınız bir konu yeniden gündeminiz olabilir. Duygusal yaşamınızda fedakarlıklar yapmanız gereken şartlar koşullar oluşabilir ya da bir vazgeçiş enerjisi içinde olabilirsiniz. İyimserliğinizi korumakta zorlanabilirsiniz. Geçmiş defterler yeniden açılırken eski hatalarınızı tekrarlamak istemeyeceksiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (23 ARALIK-22 OCAK)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve Yükselen Burcu Oğlak olanlar bu hafta sizin için oldukça önemli olacak. Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle her türlü iletişimde oldukça net tavırlar sergileyeceksiniz. Venüs’ün Plüton ile yapacağı kavuşum ve Retro hareketi duygusal yaşantınızda da birtakım netleşmeler yaşamanıza neden olacak. Ben ne istiyorum kimi istiyorum sorularını kendinize sorarken istediğinizi almak konusunda cesaretli olacaksınız. Ayrıca bu dönemde fiziksel görüntünüzde değişime gitmek isteyebilirsiniz anca bu değişimi ocak sonrasına ertelemelisiniz.

Hafta boyunca parasal konularda endişeleriniz artabilir hesap kitap konuları gündeminiz olabilir. Borç alıp verme konularında dikkatli olmanız gereken zamanlarda olacaksınız. Marsın hafta sonu 12. evinize yerleşmesiyle modunuz biraz düşebilir. Arkanızdan dönen gizli saklı olaylara maruz kalabilirsiniz. Sağlığınıza ekstra özen göstermelisiniz. Rutin kontrollerinizi ertelememelisiniz. Hafta boyunca önem verdiğiniz konuları belirleyerek harekete geçmelisiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar (23 OCAK – 22 ŞUBAT)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve Yükselen Burcu Kova olanlar Satürn Uranüs karesinin yaklaşması kendi kurallarınızı ortaya koymak isteyeceğiniz zamanları getirecek. Kendi düzeninizi oluşturma konusunda kararlı yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Hafta boyunca kendi fikirleriniz ön planda olacak. Bu süreçte kimsenin sizin alanınıza müdahale etmesine izin vermeyeceksiniz. Venüs’ün Plüton ile kavuşumu duygusal yaşantınızda birtakım yüzleşmeler yaşamanıza neden olabilir. Geçmişle gelecek arasında derin hesaplaşmalar arasına girebilirsiniz.

Ayrıca bu dönemde platonik aşklara çekilebilirsiniz. Ya da cinselliğin ön planda olduğu ilişkiler yaşayabilirsiniz. Gizli saklı ilişkiler gündeminiz olabilir.  Parasal konularda ortak kaynaklar ve kazançlar ve ortaklaşa gelirlerde yaşanacak krizler söz konusu olabilir. Hafta sonuna doğru sosyal çevrenizle ilgili konular hız kazanacak. Arkadaşlıklarınız dostluklarınız birtakım sınavlardan geçebilir. Sosyal çevrenizde arkanızdan dönen gizli kapaklı olayları öğrenmeniz bazı kişileri yaşamınızdan elemenize neden olabilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (23 ŞUBAT – 22 MART)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve Yükselen Burcu Balık olanlar Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle arkadaşlıklar sosyal çevreniz ve iş yaşamınızdaki arkadaşlarınızdan oldukça olumlu destekler alıyor olacaksınız. Kariyer yaşamınızda ise son derece hareketli bir süreçte olacaksınız gelecek hedeflerinizi gerçekleştirme konusunda tutkulu bir ruh hali içinde olurken yöneticilerinizden ve çevrenizdeki kişilerden önemli fırsatlar elde edeceksiniz. Bu hafta rekabet ortamları sizleri mutlu edecek seviyede olacak.

Tüm hafta boyunca uzak mesafe ilişkilerinizde çatışma ortamları söz konusu olabilir. Uranüs Satürn kareleri bazı kararlarınızı değiştirmenize neden olabilir. Hafta boyunca kardeşlerinizin sorunları ile ilgilenmeniz gereken şartlar da söz konusu olabilir. Kardeşlerinizle ilişkileriniz önem kazanırken onların sizlere ihtiyacı olabilir. Venüs Plüton kavuşumu hafta sonunda bir takım krizli durumlar yaşamanıza neden olabilir. Özellikle duygusal yaşantınızda benim istediğim olacak tavırları sergilemeniz söz konusu olabilir. Sergileyeceğiniz takıntılı tavırlar partnerinizle aranızda sorunlar yaşanmasına neden olabilir. Tüm hafta bağışıklık sisteminize dikkat etmelisiniz.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.