Haftalık Burç Yorumları- 6 Mart Haftası

haftalik-burc-yorumlari-6-mart-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-6-mart-haftasi

6 Mart-12 Mart haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

6 Mart-12 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Bu hafta son derece önemli bir haftaya giriş yapıyoruz. Başak Dolunayının etkilerini oldukça yoğun hissettiğimiz 7 Mart da aynı zamanda Satürn balık burcuna geçiyor olacak. Satürn balık burcunda iki buçuk yıl kalacak ve burçlar kuşağını tam tur tamamlamış olacak. Değişken burçlar olan Balık Başak İkizler Yay burçları yaşamlarını yeniden yapılandıracakları önemli bir süreçten geçiyor olacak.

Başak burcunda yaşanacak dolunay Mars’tan sert bir açı alacak ve isyanları ayaklanmaları patlama ve yangınları anlatan sabit yıldızlar ile kavuşuyor olacak. Ayrıca dolunayın kendisi de mirza sabit yıldızı ile kavuşacak dolayısıyla bu dolunayda biraz isyan enerjisi hakim olacak. Dolunayın etkisi ile ateşli hastalıklar kişiler arası mücadele ve çekişmeler etkin olabilir. Dolunayın yükseleninde aslan burcu yer alacak bir şeyleri yönetmek organize etmek ayrıca finansal koşullarımızda ön planda olacak. Dolunay Uranüs’ten olumlu bir açısı beklenmeyen gelişmeler yaşatırken Venüs’e yaptığı 150 lik açı ise kadınlarla ilgili gündemler oluşturabilir.

Satürn’ün Balık burcundaki 2.5 yıllık döngüsünde ise bazı gerçeklerle yüzleşeceğimiz belki de kendimize bile itiraf edemediğimiz duygularımızı fark edeceğimiz önemli bir etki yaratacak. Satürn balık burcunda iken her konuyu daha fazla içselleştirirken kurban rolünden çıkarak gerçekçi adımlar atmak önemli olacak. Hafta sonuna doğru bütünlük enerjisini daha fazla hissederken Jüpiter ve Kron açısındaki olumlu açı yaralarımızı sarmak adına bizleri destekleyecek. Hafta sonu toprak hareketlerine karşı dikkatli olmalıyız.

6 Mart-12 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta hislerinize güvenerek hareket edebilirsiniz. Verdiğiniz kararlardan son derece emin olacaksınız. Finans açısından bu hafta farklı yatırımlar yapmak aklınızdan geçiyorsa bunu uygulamak için doğru haftadasınız. Hislerinize güvenmeli ve yeni adımlar atmalısınız.

Dolunayın etkisi ile iş hayatınızda daha önceden yaşadığınız bir problem tekrar gündeme gelebilir. İş değiştirme aşamasına kadar gidebilirsiniz. Eğer bu şekilde bir düşünceniz varsa şu anda bunun için doğru zaman olabilir. Korku ve güvensizlik hislerinizden kurtuluyorsunuz.

Özel biri ile gerçekleştireceğiniz bir görüşme bu hafta aklınızdan çıkmayacak. Geçmişte aklınızda kalan bir görüşmeyi, randevuyu tekrar yaşayacaksınız. Özel hayatınızda risk almanız gereken bir ilişki aşamasındaysanız bu hafta o riskleri alacaksınız ve mutluluk kapısını aralayacaksınız. Bu hafta genel olarak değer verdiğiniz kişilerle iyi anlaştığınız ve keyifli zamanlar geçireceksiniz. İnsanlar üzerinde olumlu etkilerinizin olduğu bir hafta olacak.

Satürn’ün Balık burcuna geçmesi ile 2,5 yıllık süreçte gizli düşmanlıklara ve iftiralara dikkat edeceğiniz bir dönem başlıyor bu süreçte sağlığınız ön planda olsun. İç dünyanızda kendinize bile itiraf edemediğiniz önemli yüzleşmeler yaşayabilirsiniz akışa teslim olmanız istediğiniz hakedişleri almanızı kolaylaştıracak.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta arkadaşlık ilişkileriniz çok güçlü. Son derece sosyal olduğunuz bu haftada yeni ortamlara girebilir, farklı çevrelerde bulunabilirsiniz. Yakınlarınızla ilgilenirken kendi ihtiyaçlarınızı arka plana atmış gibi hissedebilirsiniz. Başkalarına yardımcı olabilmek için öncelikle kendi ihtiyaçlarınızı gidermenizin gerekli olduğunu unutmayın. 

Satürn’ün Balık burcuna geçmesi ile iki buçuk yıllık süreçte çevrenizdeki size iyi gelmeyen kişileri hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Zamanınızı boşa harcadığınızı hissettiren insanları kendinizden uzaklaştıracaksınız ve bu sizin için olumlu bir dönüşüm başlatacak. Ancak alma verme dengesini bozmamaya ilişkilerinizi sonlandırırken karma yaratmamaya özen göstermelisiniz. Hak edişlerinizi iki buçuk yılsonunda alacağınızı unutmamalısınız. Satürn balık burcundayken gelecek hedeflerinizi ilgilendiren alanda sorumluluklarınız artabilir gerçekçi hamleler yapmalısınız.

Dolunayın etkisi ile aşk hayatınızda yalnızsanız tesadüfen biriyle tanışabilirsiniz ya da geçmişinizden eski bir ilişki tekrar gündeme gelebilir. Yalnız da olsanız ilişkiniz de olsa bu haftanız son derece tutku dolu geçecek. Yaşanacak bir tartışma görünse de bu tartışma sorunları çözmek için size yardımcı olacak. 

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, hafta başında yeni keşifler peşindesiniz. Yeni bir hobi edinebilir, farklı uğraşlarla zaman geçirebilirsiniz. Bu hafta ruhunuzu dinlendirecek faaliyetlerde bulunmak isteyecek, bu şekilde kendinizi dinlendireceksiniz. Karşınıza çıkacak sorunların üstesinden gelecek gücü toplayacaksınız.

Satürn’ün Balık burcuna geçmesi ile kariyer alanınızda yeni bir işe başlayabilir, yeni bir oluşum içine girebilirsiniz. Kendinizi çok iyi hissettirecek bu yenilikten korkmamalısınız. Sabırlı ve kararlı olmalısınız. Zaman zaman iş hayatınızda aldığınız sorumluluklar sizi yorsa da iş hayatınızda güç elde edeceğinizi unutmayın. Önünüze çıkan her türlü engel sizi kariyer hayatınızda hayallerinize biraz daha yakınlaştıracak. İki buçuk yılın sonunda kendinizi güçlenerek bambaşka bir noktada bulabilirsiniz.

Dolunayın etkisi ile aile içinde yaşadığınız sorunlar yeniden gündeme gelebilir .Ev değiştirmek düzen değiştirmekle alakalı önemli kararlar alınabilir. Bu hafta yarım kalan, aklınıza takılan her alandaki işlerinizi tamamlamak için olumlu bir zaman. Bir süredir ertelediğiniz konular yüksek enerjinizle çözüme kavuşacak. Özel hayatınızda süregelen bir sorunla uğraşıyorsanız bu hafta çözüme kavuşacak, aşk konusunda oldukça romantik günler kapınızda. 

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta emeklerinizin karşılığını alacağınız bir hafta olacak. Uzun süredir emek verdiğiniz bir olay ya da bir ilişki varsa bu hafta istediğiniz şekilde sonuçlanacak. Yarım kalmış, sonuca ulaşmamış işleriniz varsa bu hafta tamamlanma olasılığı çok yüksek.

Bu hafta sizin için ani seyahatler söz konusu olabilir. Bu seyahat aileniz ya da yakınlarınızla ilgili olabilir. Kalabalık ortamlara girebilir, yakınlarınızla bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. 

Dolunayın etkisi ile kendinize güvenmeniz gereken bu haftada fazla şüpheci tavırlar içerisine girebilirsiniz. Size zarar veren şeyleri takıntı haline getirmekten vazgeçmeli, yeniliklere izin vermelisiniz. Uzun süredir almadığınız bir kararı alabilir zihninizde bir konuyu netleştirebilirsiniz. Keskin bir şekilde alacağınız kararlarla hayatına yeni bir yön verebilirsiniz.

Satürn’ün balık burcuna geçmesi ile hukuksal konularda ticari işlerinizde uzak mesafe iletişimle ilgili konularda yeni bir dönemi başlatacaksınız. Bu dönemde inandıklarınızın peşinden gitmek isterken geçmişte körü körüne inandığınız her şey ile yüzleşmeniz mümkün. Özellikle aşk hayatınıza bu hafta isteklerinizi ve duygularınızı net şekilde dile getireceksiniz. Bunu yapmanız size sağlam ilişkiler kurma şansı verecek. Kendinizi öne çıkarmaktan korkmamalısınız.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta bunalmış, sıkılmış hissedebilirsiniz. Elinizden gelenin en iyisini yaptığınızın farkında olmalısınız. İşlerin içinden çıkamadığınızda kendinize bunu hatırlatın. Çok yakında karşınıza çıkan sorunlarınızın üstesinden gelebilecek gücü kendinizde bulacak ve refaha çıkacaksınız.

Başak dolunayının etkisi ile oldukça hareketli geçecek bu haftada biraz yorulmuş hissedebilirsiniz ancak dikkat verdiğiniz konular genişleyecek. Kazançlı olasılıklarla ya da yeni bir yatırım fırsatıyla karşılaşabilirsiniz. Yakın zamanda bir ek gelire sahip olmanız söz konusu olacak.

Satürn’ün balık burcuna geçmesi ile korkularınızla yüzleşebilirsiniz. Ortaklaşa kaynaklarınızı ilgilendiren alanlarda yeni bir dönemi başlatabilirsiniz.

Aşk hayatınızda iç görülerinize güvenerek hareket edebilirsiniz. Size iyi gelmediğini düşündüğünüz bir ilişkiniz varsa, yalnız kalmanın sizin için daha iyi bir fikir olduğuna karar verebilirsiniz. Ya da isteklerinizi karşınızdaki kişi ile net bir şekilde paylaşarak istediğinizi alabilirsiniz. Kalbinizi iyileştirdiğiniz bir dönem yaşayacaksınız. 

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta hayatınızda güzel gelişmeler ve yenilikler söz konusu. Hafta boyunca kariyer alanınızla ilgili yenilikler söz konusu olacak. Bu yeni bir iş, yeni bir proje ya da yeni müşteriler olabilir. Çalışmanızın finansal karşılığını da alacaksınız. 

Yakınlarınız arasında uzun zamandır görüşmediğiniz birisi tekrar hayatınıza girecek. Bu bir arkadaşınız ya da bir aile üyesi olabilir. Zarar gören ilişkinizi tekrar düzeltme şansını yakalayacaksınız. Burcunuzda yaşanacak dolunayın etkisi ile hafta boyunca kendinizi net şekilde ifade edebileceksiniz. Bunu yaparken gereksiz şüphelerden kaçınmalısınız. Yoksa karşınızdaki insanların üzerine fazla gittiğiniz için kırıcı olabilirsiniz.

Satürn’ün Balık burcuna geçmesi ile aşk hayatınızda yeni bir dönemi başlatacaksınız. Uzun süreli ilişkilerinizde ve evlilik hayatınızda gerçekçi adımlar atmanız gerekebilir. İlişkiler alanında krizli bir konu sizin için kapanıyor olacak. Yeni bir aşka kalbinizi açabilirsiniz. Hoş bir tesadüf sonucu yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Kalbinizin oldukça hızlı atacağı heyecanlı zamanlara hazırlıklı olun. Hayallerinizde istedikleriniz size doğru gelecek. 

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta rutinde yaptığınız işlerden sıkılmış hissedebilirsiniz. Bu yüzden bu dönem içerisinde hayata bakış açınızı değiştirebilir, kendinize yeni yöntemler edinebilirsiniz. Hayatınızda yaptığınız küçük değişiklikler bile size oldukça olumlu etkiler getirecek. Bu hafta iç sesinize kulak vermekten ve değişikliklere açık olmaktan korkmayın.

Başak burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile içsel bir sorgulama içine girebilirsiniz. Bazı kişilerin gerçek yüzlerini daha net görebilirsiniz. Unutmayın kabul etmek kendi değerinizi fark etmenizi sağlayacak. Zihninizi meşgul eden bir konuda gerçekleri görme zamanı.

Satürn’ün Balık burcuna geçmesi ile günlük rutinlerinizde daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir bu dönemde sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz. Çalışma ortamınızda önemli değişimler yaşayabilirsiniz.

Bu hafta son derece ilgi ve dikkat çekicisiniz. Hem özel hem iş hayatınızda karşınızdaki kişileri kolaylıkla etki altına alacaksınız.  Ancak karşılaştığınız bazı sorunlarda yapıcı olmanız gerektiğini unutmayın. Ve diğer insanların yardımını istemekten çekinmeyin. Aşk hayatınızda bazı çatışmalı durumlar söz konusu olsa da son derece romantik bir hafta geçireceksiniz. Yalnızsanız bir süre daha sabretmeniz gerekebilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu haftanız oldukça neşe içinde geçecek. Yeni bir tanışma, randevu ya da yeni sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Son derece sosyal olacağınız bu hafta size kendinizi çok iyi hissettirecek, ruhsal açıdan rahatlayacaksınız. 

Ayrıca bu hafta uzun süredir görüşmediğiniz, bağlarınızı kopardığınız biri ile tekrar görüşmeniz söz konusu olabilir. Bu kişi bir konuda yardımınıza ihtiyaç duyabilir. Ya da size işinizle ilgili bir konuda yardımı dokunabilir.  Hem özel hem kariyer hayatınızda İş birliği ve uzlaşma konusunda ılımlı yaklaşımda bulunmanız size oldukça fazla yarar sağlayacaktır.

Satürn’ün Balık burcuna geçmesi ile eğer hayatınızda aşkı arıyorsanız ya da mevcut ilişkinizde eksiklikler hissediyorsanız şüpheleriniz son buluyor. Gerçekten aşkı hissedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Ancak mutlu olmak için sizin de çaba göstermeniz gerektiğini unutmamalısınız.

Başak burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile geleceğe dair konularda tamam mı devam mı kararı alabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki bazı kişilerin gerçek yüzünü görebilirsiniz. Yeni bir çevreye girebilirsiniz. Çocuklarınız bu hafta gündeminiz olabilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta güzel haberler alıyorsunuz. Uzun zamandır görmediğiniz, haber almadığınız bir yakınınız size sürpriz bir ziyaret gerçekleştirebilir ve oldukça sevineceğiniz bir haber getirebilir. 

Dolunayın etkisi ile kariyer alanınızda bu hafta iş arkadaşlarınızla uyum içerisinde çalışacak, işleri organize etme konusunda çok başarılı olacaksınız. İş yükünüz bu hafta size biraz fazla gelebilir, kendinize zaman ayırmayı unutmamalısınız. Ayrıca iş yerinizle ilgili yeni ve olumlu haberler alabilirsiniz. Bu haber yeni ortaklık ya da yeni bir bölüm kurulması ile ilgili olabilir. Sizin için çok güzel gelişmeler söz konusu olacak.

Satürn’ün Balık burcuna geçmesi ile Aşk hayatınızda kendi isteklerinizi biraz fazla ön planda tutuyor olabilirsiniz. Bu tavrınız partnerinizi sıkıyor ve bunaltıyor olabilir. Daha sağlıklı bir ilişki kurabilmeniz için bencillik yapmaktan vazgeçip karşınızdaki kişinin de duygularına ve isteklerine de önem vermeniz gerektiğini unutmamalısınız.  Zihninizde engel koyduğunuz her konuyu bu hafta aşmaya özen göstermelisiniz. Unutmayın siz bir yay burcusunuz sınırları aşmak sizin işiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta sizin için eğlenceli aktiviteler söz konusu olabilir. Yeni aktivitelere başlayabilirsiniz, bu spor ya da dans gibi aktiviteler olabilir. Kendinizi kuş gibi hafif hissedeceğiniz bir hafta olacak. 

Yarım kalmış, bitirmeniz gereken işleriniz varsa bu hafta onları tamamlamak için çok uygun bir zamandasınız. Uzun vadeli planlarınızın ilk adımlarını bu dönemde atmaya başlayacaksınız. Bu hafta eğitimle ilgili konularınız da ön planda olacak. Şu anda kendinize yapacağınız her yatırım geleceğinizde size gelir olarak dönecek. 

Aşk hayatınızda fazla şüpheci tavırlarınız partnerlerinizi ya da adaylarınızı yıldırıyor olabilir. Sezgilerinize güvenerek doğru adımlar atabilecekken şüpheye kapılıp kendinizi olumsuzluklara sürüklememelisiniz. Daha olumlu düşüncelerle çok romantik günler yaşayabilirsiniz. Bu hafta gözleri üzerinize çevirecek etki sizinle olacak, bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz. Dolunayın etkisi ile uzun bir seyahate çıkabilirsiniz. Hukuksal konularda önemli sonuçlanmalar yaşayabilirsiniz. Uzun soluklu bir eğitime başlayabilirsiniz.

Satürn’ün Balık burcuna geçmesi ile yakın çevre ilişkilerinizde kardeşlerinizi ilgilendiren konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin bu dönemde size her zamankinden çok ihtiyacı olabilir. Ortaya koyduğunuz fikirler de önemli bir dönüşüm süreci içinde olacaksınız.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta yeni şeylere ilginiz oldukça fazla. Evinize yeni bir eşya alabilir, ya da kendinize uzun zamandır almak istediğiniz bir şeyi alabilirsiniz. Hayatınıza katacağınız bu yenilikler size oldukça olumlu etkiler getirecek.

Satürn’ün Balık Burcuna geçmesi ile finansal yönden çok olumlu döneme girdiğiniz için yakın zamanda gelirleriniz artacak. Kendinize yeni bir gelir kapısı oluşturmak için tüm şanslar önünüze serilecek. Geleceğiniz için önemli temelleri bu dönemde atmaya başlayabilirsiniz. Ancak gerçeklikten uzaklaşmamaya dikkat etmelisiniz. Sorumluluklarınız bu dönede artsada kazançlarınız geleceğinizde güvenli bir zemin oluşturmanızı sağlayacak.

Dolunayın etkisi ie uzun süredir mücadele ettiğiniz sizin ya da bir yakınınızın sorunu bu hafta çözümlenecek. Canınızı oldukça sıkan bu sorunun çözümlenmesiyle ilişkileriniz daha sağlamlaşacak. 

Aşk hayatınızda sezgilerinize güvenerek ilerlemeniz size fayda sağlayacak. Hissettiklerinizin ya da şüphelerinizin doğru çıkması ilk başta sizi üzse de, uzun vadede size mutluluk getireceğini ve sizin için iyi olanın bu olduğunu unutmayın.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta gerçekleşecek olaylar sonrası biraz geçmişinizde yaşayabilirsiniz. Geçmişte kaldığını düşündüğünüz birisinin aniden tekrar hayatınıza girmesi söz konusu olacak. Doğru karar verebilmek için karşınızdaki kişiye zaman tanımalısınız. Siz de bu şekilde hislerinizi tartabilirsiniz ve kararınızı netleştirebilirsiniz. Ancak unutmayın, bu hafta kararlardan kaçınmalısınız. 

Karşıt burcunuzda yaşanacak dolunayın etkisi ile  yapılacak işleriniz sizi biraz bunalmış hissettirebilir. Sabrınızın sonuna gelmiş gibi hissedebilirsiniz. Ancak odaklanma gücünüzün yüksek olduğu bu haftada işlerinizi tamamlamak için gücü kendinizde bulacaksınız. Bu koşuşturmanın içerisindeyken kendinize dinlenmek için zaman ayırmayı unutmayın.

Kendinizi oldukça cesur hissettiğiniz bu haftada yeni sorumluluklar üstlenebilir, alışık olmadığınız yeni deneyimler deneyebilirsiniz. Ayrıca bu cesaretiniz sizi evlilik, bağlılık gibi konularda da beklenmedik adımlar atmaya da yönlendirebilir.  

Satürn’ün burcunuza geçmesi ile iki buçuk yıllık süreçte hayatınıza yeni bir düzen getiriyor olacaksınız. Yaşamınızdaki her şeyi baştan aşağı yeniden inşa ettiğiniz bu süreçte korkularınızla yüzleşerek geçmişinizi sorgulayabilirsiniz. Bu zamana kadar yaşadıklarınızla ilgili önemli hesaplaşmalar yaparken kendinize yeni bir sayfa açıyor olacaksınız.


6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!