Haftalık Burç Yorumları- 6 Mayıs Haftası

haftalik-burc-yorumlari-6-mayis-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-6-mayis-haftasi

6 Mayıs-13 Mayıs haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

6 Mayıs – 13 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Bu hafta, ani kararlar vermek için uygun bir zaman olmayacak gibi görünüyor. Ayrıca, iletişimde bulunurken düşünmeden konuşmamaya dikkat etmek önemli olacak. Haftanın ortalarına doğru, finansal açıdan kendimizi daha güvende hissetme isteği artabilir. Ruhsal çalışmalar ve manevi aktiviteler, bize iyi gelebilir.

Çarşamba günü, Boğa burcunda gerçekleşecek olan yeni ay, yaşamımızda gizli kalan konuların ortaya çıkmasına neden olabilir. Aniden farkındalıklar yaşayabilir ve yeni bir sayfa açma fırsatı yakalayabiliriz. Ancak, istediğimiz sonuçları elde etmek için sorumluluk almalı ve çaba göstermeliyiz.

Yeni ayın getirdiği enerjiyle, sevgi, aidiyet hissi, maddi ve manevi güven, ve değer hissetme isteği öne çıkabilir. Uzun süredir bastırdığımız duygularımızı daha net fark edebiliriz ve ilişkilerimizdeki sorunları çözebiliriz.

Perşembe günü, güç gerektiren işlerde başarılı olabiliriz. Spora başlamak için de uygun bir gün olabilir. Dönüştürmek istediğimiz koşullarda sistem bize destek verecek. Cuma günü, tartışmalardan uzak durmamız ve beklediğimiz konularda bazı gecikmeler yaşamamız olası. Sakin olmaya ve sabırlı davranmaya özen göstermeliyiz. Pazar gününü, sevdiklerimizle ve ailemizle geçirmek isteyebiliriz. İlişkilerde duygusal paylaşım ihtiyacımız artabilir ve ailevi konular ön planda olabilir.

6 Mayıs- 13 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta kariyerinizde olumlu gelişmeler ve değişimler yaşayacaksınız. Özellikle işbirlikçi yönünüzle ön plana çıkabilir, iş arkadaşlarınızla başarılı şekilde yeni işlere imza atabilirsiniz. Bir süredir beklediğiniz yeni anlaşma ya da sözleşmeler varsa bunları artık hayata geçirebilir ve çok başarılı olabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta ani bir karar verebilirsiniz. Ancak alacağınız, para harcayacağınız şeylere gerçekten ihtiyacınız olup olmadığını da düşünmeniz gerekir. Para kazanma konusunda şansınız yüksek olacak. Bu hafta itibariyle elinize her zamankinden daha fazla para geçecek. Daha refah içerisinde günler yaşayacaksınız.

Hafta genelinde kendinizle ve sağlığınızla daha çok ilgileneceksiniz. Uzun süredir kendinizi ihmal etmiş olabilirsiniz. O yüzden artık daha sağlıklı, kendinize özen göstererek yaşamak için yeni kararlar alabilirsiniz. Bir süredir içerisinde bulunduğunuz stresli durumlardan da artık çıkmak isteyecek bunun için de daha sosyal olmaya çalışacaksınız.

Aşk hayatınız bu hafta hareketli geçebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa bu hafta daha duygusal hissedebilir, partnerinizle bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. İlişkiniz daha açık iletişim kurabildiğiniz, ciddi adımlar atmaya karar verdiğiniz bir döneme geçecek. Eğer yalnızsanız arkadaşlarınız aracılığıyla size çok uygun birisi ile tanıştırılabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta işinizle ilgili yeni fırsatlar önünüze çıkacak. Bir süredir beklediğiniz, hayal ettiğiniz bir duyuru, teklif ya da sözleşme artık gerçekleşebilir. Hemen harekete geçmek isteseniz de biraz daha ağırdan alıp hareket etmeniz size daha güzel enerjiler verebilir. Kariyerinizde yükselme ve liderlik konuları ön plana çıkacak.

Finansal konularda bu hafta kendinizi daha tasarruflu hareket etme planı içerisinde bulabilirsiniz. Gelecekte yapmak istedikleriniz ve hayalleriniz için adım atmaya başlayabilir, bunlar için birikim yapmanız gerekiyorsa bunu planlayabilirsiniz. Önümüzdeki dönemde daha rahat edebileceğiniz, istediklerinizi daha kolaylıkla yerine getirebileceğiniz günler yaşayacaksınız.

Hafta genelinde günlük rutinlerinizle ve alışkanlıklarınızla ilgili sorunla ya da aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Ufak tefek şeyler fazla öfkelenmenize sebep olabilir. Bu sebeple hayatınızda bazı değişimler yapmaya karar verebilir, olayları daha akışına bırakıp odağınızı kendinizle ilgilenmeye çevirebilirsiniz. Desteğe ihtiyacınız olan konularda aileniz yanınızda olacak.

Aşk hayatınızda ister bir ilişki içerisinde olun ister bir ilişki arayışında olun, isterseniz de mutlu bir bekar olun, bu hafta aşk, bağlılık, ortaklık konularınız gündemde ve güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Mevcut bir ilişkiniz varsa ciddi adımlar atabilirsiniz. Yalnızsanız daha kolay iletişim kurabileceğiniz uyumlu ve anlayışlı yeni birisi ile tanışabilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta işinizle ilgili seyahatler yapmanız söz konusu olabilir. Bir süredir beklediğiniz fırsatlar artık karşınıza çıkabilir ve bu dönemde her şeyden çok kariyerinize odaklanmanız gereken zamanlar geçirebilirsiniz. Bir sonraki hafta itibariyle kariyerinizle ilgili yeni kararlar gündeme gelebilir. Bu konuda iş arkadaşlarınızın desteği sizinle olacak.

İşinizle ilgili olumlu gelişmeler sonucunda gelirleriniz de artabilir. Ancak elinize fazla para geçecek olması gelir gider dengenizi bozmanızı, normalden daha fazla para harcamanıza sebep olabilir. Harcamalarınızı daha çok kontrol altında tutmaya çalışmalı, daha tasarruflu davranabilmenin yollarını aramalısınız.

Hafta boyunca kendinizi daha çok dinleyecek, kendiniz için neler yapabileceğinize daha çok odaklanacaksınız. Günlük alışkanlıklarınızı değiştirmeye, hayatınızı iyileştirmeye karar verebilirsiniz. Enerjinizi doğru şeylere harcamak adına mevcut alışkanlıklarınızı bırakabilirsiniz. Ayrıca sezgileriniz de güçlü olacağından istek ve dileklerinize odaklanabilir, ritüeller de yapabilirsiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa sizi geride tutan, konuşamadığınız bazı konularla ilgili bu hafta cesaretinizi toplayabilir, partnerinizle ciddi konuşmalar yapıp olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Eğer yalnızsanız fazlasıyla ilgi göreceğiniz bu hafta fazla yüzeysel ilişkilere odaklanmamak yararınıza olacaktır.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta işinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle yeni bir iş arayışınız ya da değişiklik isteğiniz varsa tam da istediğiniz gibi bir iş fırsatı karşınıza çıkabilir. Karar verirken heyecan içerisinde ani kararlar vermek yerine mantıklı bir şekilde iyice düşünmeniz doğru kararı vermenizi sağlayacaktır.

Finansal konularla ilgili bu hafta biraz daha fazla çalışmanız gerekebilir. Maddi konulara daha çok odaklanmanız kısa süre içerisinde refaha ulaşmak istemeniz sebebiyle olabilir. Harcamalarınızı daha çok kontrol altında tutup tasarruflu davranmayı öğrenerek ilerleyen zamanda kendinizi çok rahat ettirebileceksiniz. Elinize geçecek paralarla akıllıca yatırımlar yapabilirsiniz. 

Hafta boyunca aileniz ve eviniz ile fazlasıyla ilgili olacaksınız. Eviniz ile ilgili yenilikler, değişiklikler söz konusu olabilir ve bu sizi çok mutlu edebilir. Ancak bunlar olurken ailenizle olan iletişiminize dikkat etmeniz, fevri konuşmalar yapmamanız gerekebilir. Ailenize karşı daha sabırlı ve anlayışlı davranmanız bağlarınızı güçlendirecektir.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız aradığınız aşk bir arkadaşınızın sizi ısrarla birisi ile tanıştırması ya da bir eğitim ile ilgili gezi esnasında tesadüf sonucu size gelebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle iletişiminiz oldukça güçlü olacak. Ancak hafta sonu günlerinde birbirinize karşı daha anlayışlı olmanız gerekebilir. Duygusal olarak birbirinize daha çok bağlanabilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta daha çok ön plana çıkacaksınız. Özellikle kariyerinizle ilgili konularda yeteneklerinizi doğru şekilde kullanıp başarılı işlere imza atabileceksiniz. Bu sayede size yardım edebilecek kişilerin dikkatini çekerek geleceğiniz için önemli bir ivme kazanabilirsiniz. Hırslı, kararlı ve çalışkan hissedeceksiniz.

Finansal konularla ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağı bu dönemde yatırımlarınızdan beklemediğiniz kadar kazanç sağlayabilirsiniz. Ayrıca ailenizin ya da akrabalarınızın mülkleri ile ilgili de güzel haberler alabilirsiniz. İşinizle de ilgili güzel gelişmeler yaşayacak olmanız gelirlerinizin birden yüksek seviyeye ulaşmasını sağlayabilir.

Hafta genelinde kendinize güveniniz de çok yüksek olacak ve bu kazanacağınız farkındalıklarla kendinizi fazla iyi ifade edeceksiniz. Bu haliniz sayesinde özellikle sosyal ortamlarda daha çok dikkat çekecek, tanınacak ve sizin için önemli olabilecek, iş konularında uzman yeni kişileri hayatınıza dahil edebileceksiniz. 

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa bu hafta itibariyle ciddi adımlar atmaya başlayabilir, partnerinizle bir süredir hayalini kurduğunuz bir şey için harekete geçebilirsiniz. Eğer yalnızsanız geçmişte bir süre görüştüğünüz bir kişi bu kez değişmiş ve daha çok ilginizi çekecek şekilde karşınıza tekrar çıkabilir. Duygularınız birden yoğunlaşabilir.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta kariyerinizde önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni iş fırsatları karşınıza çıkabilir, mevcut işinizde yükselme şansı bulmanız söz konusu olabilir. Hafta genelinde özellikle işinizle ilgili konularda iletişimle ilgili zorluklara dikkat etmeniz gerekebilir. Hızlı karar verip konuşmak yerine düşünerek ve adımlarınızı tartarak atmanız yararınıza olacak.

Finansal konularla ilgili kendinizi daha güçlü hissedeceğiniz, refaha giden bir yola gireceksiniz. Kısa sürede hayallerinize ulaşabileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. Sezgilerinize güvenerek doğru kararlar verebilir, maddi durumunuzu tahmininizden çok daha iyi konuma getirebilirsiniz. Bu fırsatları değerlendirirken pozitif düşünmeniz daha fazla bolluğu kendinize çekmenizi sağlayabilir.

Hafta genelinde ailenizle ilgili konularınız da ön planda olabilir. Beklenen bir haber ya da çözülmesi gereken bir sorun varsa bu hafta itibariyle olumlu şekilde tamamlanıp sizi ve ailenizi rahatlatabilir. Ayrıca bu hafta eğitim ve yurt dışı ile ilgili konularda şansınız yüksek olacak. Ani seyahatler gündeminize gelebilir.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız kendinizi daha çekici ve rahat hissetmenizin de etkisiyle yeni kişilerle tanışabilir ve şans verebileceğiniz ilginç birisi hayatınıza girebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle son derece uyumlu olduğunuz, ilişkinizden ne beklediğinizi net olarak ifade edebildiğiniz bir hafta olacak. Bağlarınızın güçleneceği dengeli bir hafta geçirebilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta aşk hayatınız hareketlenebilir. Eğer yalnızsanız çok uyumlu olacağınız bir kişi ile tanışabilir ve uzun sürecek bir ilişkinin ilk adımlarını atabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle daha sağlıklı iletişim kurabilmeniz ilişkinizi derinleştirebilir. Yeni başlangıçlar ve ciddi kararlar yaşayabilirsiniz. 

Kariyerinizle ilgili konularda daha çok dinlendiğiniz, kendinizi motive ettiğiniz bir hafta yaşayacaksınız. İşinizle ilgili olumlu gelişmeleri kısa süre içerisinde yaşayabilirsiniz. Bir değişiklik arzunuz varsa kısa süre içerisinde sizin için de olumlu olacak şekilde gerçekleşebilir. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde daha sakin kalmanız gereken sıkıcı durumlar içerisinde kalabilirsiniz. 

Finansal konularla ilgili de bu hafta şans yanınızda olacak. Bankalar ile ilgili işleriniz, başvurduğunuz bir kredi gibi konularda şansınız yüksek olacak. Şu an vereceğiniz kararlarla kısa süre içerisinde büyük getiriler ve kazançlar elde etmeniz söz konusu olabilir. Çevrenizdeki kişilerden parasal anlamda da destek alabilirsiniz.

Hafta genelinde arkadaşlık ilişkilerinizde son derece aktif olacaksınız. Etrafınızda kalabalıkların bulunmasından memnun olduğunuz, ailenizle ve aile üyeleri ile daha çok ilgilendiğiniz bir hafta olacak. Özellikle aile ve çocuklarla ilgili gündemleriniz daha çok ön planda olabilir. Anlayışlı davranmak aile ilişkileriniz için önemli olabilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta romantizm rüzgarları sizin için esecek. Aşk hayatınızda gerçekten çok istediğiniz bir şey varsa bu hafta gerçekleşmesi çok mümkün. Eğer yalnızsanız dikkatinizi çeken ya da aklınızda olan kişiyle yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa ilişkinizde ciddiye yönelebilir, yeni kararlar alabilirsiniz. 

Kariyerinizle ilgili konularda büyük değişimler yaşayabilirsiniz. Özellikle yeni tanışacağınız kişiler ilerleyen günlerde sizin için çok önemli olabilir ve size büyük fırsatlar getirebilirler. Hafta genelinde sizi strese sokabilecek durumlarda iş arkadaşlarınızın büyük desteğini görebilirsiniz. Daha çok yardım alarak daha cesur kararlar verebileceğiniz bir hafta geçireceksiniz. 

Finansal konularda daha dikkatli adımlar atmanız gerekebilir. İşinizle ilgili yaşayacağınız değişiklikler sebebiyle de daha kontrol altında tutmanız gereken harcamalarınız söz konusu olabilir. İsteklerinizi gerçekleştirmek için kısa bir süre daha sabretmeniz yararınıza olacaktır. Geçmiş yatırımlarınızdan güzel kazançlar elinize geçebilir.

Hafta genelinde evinizle ve ailenizle ilgili konularda kendinizi her zamankinden daha çok enerjik hissedebilirsiniz. Kendinizi evinizde, ailenizle zaman geçirerek yaşadığınız stresten uzaklaştırabileceksiniz. Ayrıca aileniz ile olan ilişkinizi de derinleştirebileceksiniz. Bir süredir çözümlenemeyen bir konunuz varsa bu hafta ailece çözüme ulaşabilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta aşk hayatınızda her şey netliğe ulaşabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa daha uyumlu ve birbirinize karşı anlayışlı olduğunuz günler geçireceksiniz. Bir süredir beklediğiniz ortak kararlar varsa bu hafta ciddileşebilir. Eğer yalnızsanız geçmişten birisi sizinle iletişime geçebilir. Karşılıklı olarak değiştiğinizi fark edip yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. 

Kariyerinizle ilgili konularda çalıştığınız birçok kişiden ya da rakiplerinizden çok daha hızlı hareket ettiğiniz bu haftada kendinizi dinlendirmek, işlerinizi daha dikkatli gerçekleştirebilmek için biraz daha yavaşlayacak, başka şeylere de zaman ayırmaya başlayacaksınız. Daha odaklı olarak çalışmanız size başarı ve yeni fırsatlar getirebilir.

Finansal konularla ilgili olumlu etkiler içerisinde olacaksınız. Uzun süredir istediğiniz ya da beklediğiniz bir gelişme varsa bu hafta her an gerçeğe dönüşebilir. Ayrıca beklenmedik kazançlar ya da işinizden ayrı ek gelirler kazanmanız da söz konusu olabilir. Bu hafta itibariyle daha refah içerisinde hissedebileceksiniz.

Hafta genelinde kendinize daha fazla zaman ayırma isteği içerisinde olabilirsiniz. Hayatınızın fazla hareketli olması sizi biraz kendi dünyanıza itebilir. Hafta ortasına kadar dinlenmeyi tercih edebilirsiniz. Hafta sonuna doğru daha sosyal olup uzun süredir görüşmediğiniz bir grup arkadaşınızla görüşebilir, fikirlerinizi paylaşabilir, sosyal etkinliklere katılabilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta kariyerinizde fazlasıyla destek göreceksiniz. Daha sıkı çalışma temposuna gireceğiniz için sorumluluklarınız artabilir ve çevrenizden destek isteyebilirsiniz. Ayrıca gelecekle ilgili hırsınız sizi fazla çalışmaya itebilir. İşinizle ilgili herhangi bir problem yaşamamak için dengede kalmaya dikkat etmelisiniz. Enerjinizi olumlu anlamda yükseltmeye özen göstermelisiniz.

Finansal konularla ilgili beklediğiniz, çözülmesi gereken bir durum varsa bu hafta olumlu haberler alabilirsiniz. Beklediğiniz gelişmeler kısa süre içerisinde gerçekleşebilir ve bolluk içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Hesabınızda olmayan sürpriz kazançlar ve ek gelirler de kazanmanız söz konusu olabilir.

Hafta genelinde işinizle ilgili stresinizi azaltmak için arkadaşlarınızla iletişime geçmek ve yeni bağlantılar kurmak için oldukça fazla motive olacaksınız. Yeni kişilerle tanışmaya çok açık ve kendinize anlatmak için istekli olacaksınız. Uzun süredir aramadığınız kişilerle iletişime geçebilir ve keyifli zaman geçirebilirsiniz. 

Aşk hayatınızda bu hafta aşk konularında oldukça şanslısınız. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizden uzun süredir beklediğiniz şey çok kısa zaman içerisinde gerçekleşebilir. Eğer yalnızsanız olumlu etkiler altında olacağınız için ilk görüşme ya da ciddi randevularınıza bu hafta şans verebilirsiniz. Hiç beklemediğiniz sürpriz ve sizi çok mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta işinizde ön plana çıkacaksınız. Kariyer hayatınızla ilgili gelecekte yapmak istediklerinizi ve hedeflerinizi tekrar gözden geçirebilirsiniz. Hayatınızda yenilikler ve olumlu değişimler söz konusu olabilir. Bir süredir beklediğiniz yükselme ya da önemli projeleriniz varsa bunlar gerçekleşebilir.

Finansal konularda bu hafta biraz daha dikkatli ilerlemeniz gerekebilir. Beklemediğiniz harcamalar ortaya çıkabilir, gereksiz para harcama dürtüsü içerisine girebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda zorluk yaşamamak için daha çok tasarruf ederek ve dikkatli davranarak maddi durumunuzu kontrol altında tutmaya çalışmalısınız.

Hafta genelinde kendinizi daha çok yalnız kalma isteği içerisinde hissedebilirsiniz. Özellikle arkadaş çevreniz içerisinde canınızı sıkan ya da hatalı davranışlarını gördüğünüz kişilerle aranıza sınır koymaya karar verip daha çok evinizde ve ailenizle zaman geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Biraz daha kendinizi izole edeceğiniz bir dönem yaşayacaksınız.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız bu hafta yeni kişilerle tanışabilir, her zamankinden farklı bir ortamda sizi heyecanlandıracak bir kişi bulabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa duygusal yönünüzün ağır bastığı bu hafta partnerinizle daha çok baş başa zaman geçirebilirsiniz. İlişkiniz derinleşebilir, birlikte karar alacağınız konular çözümlenip harekete geçebilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta enerjiniz fazlasıyla yüksek olacak. Özellikle kendinizle ilgili yeni kararlar verip uygulamaya başlamak için kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Ancak hayatınızda sizin için stres kaynağı olan konularla ilgili daha dikkatli olmanız, stresinizi daha çok yönetmeye çalışmanız gerekebilir.

Kariyerinizle ilgili konularda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz bir değişim varsa bu hafta itibariyle artık gerçekleşebilir. Kariyerinizde liderliği ele aldığınız, daha çok sorumluluk alıp öne çıktığınız bir dönem başlayabilir. Ayrıca sözleşme ya da evraklarla ilgili beklediğiniz konular varsa bunlar da olumlu şekilde bu hafta sonuçlanabilir. 

Finansal konularla ilgili özellikle alacak, verecek, borç gibi konularla ilgili güzel haberler alabileceğiniz, yaşanan gelişmelerin bakış açınızı değiştirebileceği bir hafta olacak. Bu süreçte acele kararlar vermemeye dikkat etmeli, tasarruflu davranmalı, yatırımlarınızı ya da paranızı dikkatli şekilde gözden geçirerek hareket etmelisiniz.

Aşk hayatınızda mevcut ilişkinizi ciddileştirmeye karar verebilir, birlikte alınacak şeylere karar verebilir, büyük bir değişim içine girebilirsiniz. Eğer yalnızsanız bu hafta itibariyle olumlu gelişmeler yaşayabilir, açık iletişim kurabildiğiniz ve çok uyumlu olduğunuz yeni bir kişiyle daha sağlam temellere oturtabileceğiniz yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.


6 Mayıs- 13 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!