Haftalık Burç Yorumları- 6 Şubat Haftası

haftalik-burc-yorumlari-6-subat-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-6-subat-haftasi

6 Şubat-12 Şubat haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

6 Şubat-12 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında yaşanacak Ay Satürn karşıtlığı duygusal konularda kendimizi kısıtlanmış hissetmemize neden olurken sorumluluk almakta bizleri zorlayabilir ancak diğer taraftan Merkür Neptün olumlu açısı yaratıcı düşüncelerimiz sayesinde bizleri kasvetli enerjilerden kurtarabilir. Hislerimize güvenerek hareket etmek ve kararlar almak önemli olacak.Salı günü Jüpiter GAD arasındaki açı geçmiş ilişkileri ve konuları gündemimiz yapabilir kafamız karışabilir karar almakta zorlanırken yanlış karar almamaya özen göstermeliyiz. 

Hafta ortasında aşk hayatımızda ya da finansal konularda beklediğimiz haberler sürpriz bir şekilde gelebilir. Hızlı ve ani başlayan ilişkiler içinde kendimizi bulabiliriz. Gerçeklikten uzaklaşmamaya özen göstermeliyiz. Diğer taraftan aşk hayatımızda özgür kalmak da ön planda olabilir. Perşembe günü duygularımız ve mantığımız arasında gidip gelebiliriz. Zihnimiz biraz yorulabilir. Manipüle edici konuşmalara maruz kalırken önemli kararlar almamız gerektiğinin farkına varabiliriz.

Merkür’ün kova burcuna geçmesi ile oldukça sıradışı fikirleri ortaya koyacağımız etkilerin olduğu zamanlar başlıyor olacak. Fikirlerimizde bütünün hayrını düşünürken daha özgürlükçü ve sistemli olmak isteyebilirsiz. Hafta sonu yara aldığımız konularda harekete geçerek yaralarımızı şifalandırmak adına önemli kararlar alıp önemli adımlar atabiliriz.

6 Şubat-12 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta oldukça ön planda olacaksınız. Sahip olacağınız yüksek enerjinizle karşınıza çıkan sorunları korkmadan halledeceksiniz. Yeteneklerinizi ve güvenilirliğinizi ispatladığınız günler sizi bekliyor. 

Hafta ortasında aşk hayatınızda romantik ve heyecan dolu etkiler alabilirsiniz. Yeni biriyle tanışmayı hayal ediyorsanız, bir partiye veya sosyal etkinliğe katılmalısınız. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz. İlgiyi üzerinize çekeceksiniz, aşk yönünden koşuşturmalı günlerde olacaksınız.

Hafta sonuna doğru daha duygusal hissediyor olabilirsiniz. Başkalarıyla ilgilenmek için kendi hislerinizi ve isteklerinizi arka plana attığınızı düşünebilirsiniz. Herkes hakkında her şeyi öğrenmeye çalışan meraklı yanınız sizi yorabilir. Kendinizle daha fazla ilgilenmenin zamanı gelmiş olabilir. Buna zaman ayırmalısınız.

Kariyer hayatınızda yeni bir iş ya da pozisyon/bölüm değişikliği mümkün olabilir. Yüksek yerlerden tanıdıklarınız varsa onlardan yardım alabilirsiniz. Bu hafta olumlu ve rahatlatıcı sonuçlar sizinle olacak. Ama unutmayın, kendinize hedefinize odaklamalısınız ve resmi iş ve belgelerle ilgili işlerinizde dikkatli olmalısınız. Finansal konularda gereksiz riskler almaktan uzak durmalısınız.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta aile toplantıları ve akraba ziyaretleri açısından yoğun geçebilir. Günlük koşturmalarınıza ara vermek, kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Hayatınızın tek düzeliğinden çıkıp  hareketli günler yaşayacaksınız. 

Okul için yaklaşan büyük bir sınavınız veya profesyonel hayatınızda bir sınava girmek üzere çalışıyor olabilirsiniz. Bu konuda başarılı olmak için yeni çalışma teknikleri bulmanız gerekebilir. Yapmanız gerekenlerden zevk alarak, görevlerinize odaklanmalısınız. Odaklanmakta sorun yaşadığınız zamanlarda ise egzersizlere yönelmelisiniz. Bu size yardımcı olacak. İşle ilgili konularda karşınıza uzun süredir beklediğiniz fırsatlar çıkabilir. Yeni tanışacağınız kişilerden bu konuda yardım alabilirsiniz. Finansal konularda da iyi gelirlere sahip olabilirsiniz. Olumlu gelişmeleri herkese anlatmamaya dikkat etmelisiniz. Kaynaklarınızı gizli tutmaya özen göstermelisiniz. 

Hafta sonu partnerinize ekstra hoşgörülü davranmak ilişkinizi daha dengeli bir hale sokacak. Aşk hayatında beklentisi olan boğa burçlarının beklediği haberler gelebilir. Aşk hayatınızın yoluna girmesi adına destekleneceksiniz. Karşı cinsin yoğun ilgisini hissedeceksiniz, sürpriz beraberlikler başlayabilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta iş hayatınızda harika bağlantılar kuruyorsunuz. Uzun süredir dilediğiniz her şey  ardı ardına gerçekleşebilir. Ancak kendinizi fazlasıyla alıngan hissedebilirsiniz. Gerginliklerden uzak durmak için konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz.

Hafta ortası enerjiniz fazlasıyla yüksek olacak. Bu enerjinizi her zamanki rutin işlerinizde değil, yapabileceğinizin fazlasında kullanabilirsiniz. Aile işlerinden ve rutin yapmanız gereken işlerinizden biraz sıkılabilirsiniz. Odaklanıp bir an önce bunları halletmeye çalışmalısınız.

Hafta sonuna doğru arkadaşlarınızla, yakınlarınızla veya sevgilinizle özel planlar yapabilirsiniz. Ufak geziler, anlık seyahatler söz konusu olabilir. Hafta sonu uzun zamandır gündemde olan olumsuz bir konuyla ilgili endişeleriniz artabilir. Biraz kendi kendinize zaman geçirmeniz, düşüncelerinizi yönetmeye çalışmanız size çok iyi gelecektir. Aşk hayatınızda heyecanlı günler kapınızda. Hazırlıklı olmalısınız.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta keyifli anlar yaşayabilirsiniz, oldukça romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Sağlıklı ilişkiler kuracağınız etkileşimler içinde olacaksınız.Geçtiğimiz haftalarda fazla harcamalarda bulunmuş olabilirsiniz, bu hafta tekrar tutumlu olmak için bir fırsat yaratacaksınız ve birikimlerinize  katkı sağlayacağınız fırsatlar elde edeceksiniz.Sevdiğiniz biriyle zorlu bir konuşma yapmanız gerekiyor ya da ilişkinizin gidişatı ile ilgili söylemeniz gerekenler varsa, şimdi bu yönde adımlar atmak için tam zamanında olacaksınız.

Kariyer alanınızda hafta sonuna doğru, önümüzdeki aylarda nasıl ilerleyeceğiniz konusunda karar vermenizi gerektirecek iki seçenekle karşı karşıya kalabilirsiniz. İş yaşamınızla özel yaşamınızı karıştırmamalısınız, arkadaşlıklarınızı ayrı tutmanız, paylaştıklarınıza dikkat etmeniz yararınıza olacak.

Hafta sonu strese dikkat etmelisiniz. Yakın bir ilişki ile ilgili sorunları veya yakın bir ilişkinin eksikliğini takıntı haline getirebilirsiniz. Olumsuz düşüncelerinizden bir an önce kurtulmanız gerekli.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta kesinlikle çok çekici olacağınız etkiler alacaksınız. Yaşamınızdaki her konuyla ilgili hayatınızda olumlu etkiler hissedeceksiniz. Ancak partnerinizle veya yakın arkadaşınızla evlilik, bağlılık, paylaşım veya eşitlik hakkında bir konuşma yapmanız gerekebilir. Kendinizi ilişkiler alanında baskı altında hissedebilirsiniz.

Hafta ortasında  mükemmel fırsatlar karşınıza çıkıyor olacak. Bu fırsatlarla karşılaştığınızda tek yapmanız gereken iç güdülerinize güvenmek ve gereksiz eleştirilere kulak asmamak. İş konularında karşınıza çıkan güçlü bir insandan yardım alabilirsiniz.

Hafta sonunda  tipik rutininizden kurtulmanız, farklı şeyler yapmanız duygusal olarak sizin için son derece onarıcı olabilir. Finansal harcamalarınızı gözden geçirmek ve masrafları kısmanın yeni yollarını bulmak için iyi bir süreçte olacaksınız.Aşk hayatınızda romantik günler geçireceksiniz, tek unutmamanız gereken sevginizi göstermek konusunda cömert olmak ve endişelerinizden uzaklaşmak.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta maneviyat ve sevgi alanında oldukça güçlü olacaksınız.  Kaygılarınızdan kurtuluyorsunuz. Partnerinizle ya da partner adayınızla romantik bir buluşmanız söz konusu olabilir. Aşk hayatınızda oldukça keyifli zaman geçireceksiniz ancak bu durum beklentilerinizi arttırabilir  duygularınızı net şekilde dile getirmeniz yaşadığınız anın keyfini çıkarmanız size yeni heyecanlar yaşatacaktır.

Hafta sonuna doğru sevdiklerinizle paylaştığınız şeylerle ilgili ve sınırlarınızı daha iyi belirlemeniz gerektiğiyle ilgili değerlendirmelere girmeniz gerekebilir. Hayatınızdaki olumsuzlukları ortadan kaldıracak adımlar atmak, enerjinizi yükseltebilir ve genel olarak stresinizi azaltabilir.

Hafta sonu kişisel bakım ürünlerinizi veya gardırobunuzu yenilemek, biraz alışveriş yapmak için uygun. Ancak harcamalarınızı kontrol altında tutmayı unutmayın. Borç para alıp verme konularına da dikkat etmelisiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta, katılmanız gereken bir sosyal etkinlik söz konusu. Karşınıza çıkan bu gibi etkinliklere katılmak iyi bir fikir olabilir, çünkü şu anda sosyal olmak size gerçekten fayda sağlayabilir. İlginç insanlarla ve hatta potansiyel bir hayranınız ile tanışabilirsiniz.

Bu hafta evde bazı manevi faaliyetlerle meşgul olabilirsiniz. Bu sizi ruhsal açıdan çok olumlu etkileyecektir. Stres yaşadığınız durumda size nasihat verebilecek yakınlarınızdan tavsiye almak da oldukça iyi hissettirecek.

Haftanın başlarında, kendi başınıza yaptığınız işlerde çalışırken inanılmaz derecede verimli olacaksınız. Bireysel hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Size zarar verdiğini düşündüğünüz kişilerden uzak durmanın tam zamanı. Cuma gününden hafta sonuna kadar, parladığınız bir süreçtesiniz, bunu iyi değerlendirmelisiniz.  Oldukça eğlenceli bir hafta sonu sizi bekliyor.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta oldukça dikkat çekici olacaksınız ancak bu durum sizi rahatsız edebilir. Gözler önünde olmak istemeyebilirsiniz çekiciliğinizi avantaja çevirmelisiniz. Hafta başında kendinizi ailenize çok bağlı hissedeceksiniz. Keyifli ve sürprizli aile toplantıları söz konusu olabilir. Uzun süredir konuşmadığınız bir yakınınızla uzlaşabilirsiniz.

Hafta ortasında  iş ve özel yaşamınız arasındaki denge eksikliğinden yorulabilirsiniz.  Bunu çözmek için iş arkadaşlarınızla daha iyi iletişime girebilir, yardım almayı kabul edebilirsiniz. Bu durum özel hayatınızda da size rahatlama sağlayacak. Gerginlikten uzak durmalı, sakinliğinizi korumalısınız. Ani kararlar vermemek yararınıza olacaktır.

Hafta sonuna doğru  romantik zamanlar geçirmek ve partnerinize sürprizler yapmak için çok uygun. Hafta sonu içinizdeki dedektif uyanabilir ve uzun süredir mücadele ettiğiniz bir sorunun kaynağını ortaya çıkarmayı başlayabilirsiniz.  Bu konuda iç görüleriniz de size yardımcı olacak.  Aşk hayatınızda kıskançlığınızı dizginlemeniz gerekiyor yoksa partnerinizi kırabilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta eğitimle ilgili konularla ön planda olacaksınız. Kendiniz için ya da yakınlarınız, çocuklarınız ile ilgili öğrenme konuları için yeni ve olumlu adımlar atacaksınız.

Hafta ortasında işyerinizden zam istemek için uygun bir zamanda olacaksınız.  Büyük resme odaklanıp yeni girişimlerde bulunarak kendinizi öne çıkarmalısınız. Önümüzdeki dönemde emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Ayrıca uzun süredir beklediğiniz bir alacağınız sonunda size gelebilir.

Hafta sonuna doğru kesinlikle aşk havasında olacaksınız. Yıldızlar tüm istediklerinizi hediye gibi kapınıza bırakıyor olacak. Yalnızca  biraz sabırlı olmanız gerekebilir. Hafta sonu aşk ve eğlence dolu zamanlar yaşayacaksınız. Partneriniz size karşı hatalı davranışlarınız farkına varacak. Geçmişten gelen ilişkilerinizi gözden geçirmek, yeniden başlamak ya da tamamen bitirmek için uygun zamanda olacaksınız geçmişten gelen ilişkilere dair önemli kararlar alacaksınız kendinize yeni bir yön belirleyeceksiniz. Finansal konularda parayla ilgili konuları takıntı haline getirmemeli ve sahip olmadığınız şeylere odaklanmamalısınız. Sahip olduklarınıza odaklanıp pozitif kalmalısınız.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta finansal konularda  işler lehinize gelişiyor olacak. Yatırım konusunda şansınız bol. Bilgili insanlarla yapılan sohbetler yeni bir para kazanma yollarını da ortaya çıkarabilir. Ancak dikkatli ve titiz davranmalısınız.

Bu hafta yıldızlar sizin lehinize hizalanmış durumda kendinizi öne çıkarmak için iyi bir zamanda olacaksınız. Yeni bir iş, yeni bir ilişki veya yeni atılımlar konusunda size çok büyük fırsatlar önünüze gelebilir. Konsantrasyonunuzu kaybetmemelisiniz.

İşinizle ilgili konular ya da özellikle bir yöneticinizin talepleri, hafta sonuna doğru kendinizi biraz yıpranmış hissetmenize neden olabilir. Ne kadar bunalmış hissetseniz de iş değişikliği gibi konularda adım atarsanız pişmanlık yaşayabilirsiniz. Koşturmanızın arasında kendinize zaman ayırmalısınız. Hafta sonunda uzaktan beklediğiniz haberler gelebilir. Uzak mesafe bağlantılı işlerinizde koşuşturmalarınız olabilir. Aşk hayatınızda size çok müdahale edildiğini hissedebilir, gereksiz kıskançlıklardan bıkabilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta sizin için çok iyi bir ilişki enerjisi hakim. Zaten bir aşk ilişkisi içindeyseniz, daha iyi anlaşmaya başlıyorsunuz ve iletişiminiz gelişiyor. Aşkı arıyorsanız, karşınıza çıkan adayları değerlendirmelisiniz. Ancak ani kararlar vermemelisiniz. 

Hafta başında iç güdüleriniz çok güçlü olabilir. Çevrenizdeki insanlardan ve durumlardan doğru izlenimler çıkarabilirsiniz. Evrenden oldukça doğru mesajlar alıyor olacaksınız, bunu değerlendirmelisiniz. Hafta sonuna doğru ilişkilerinizde sorun yaşamamak için her şeyi sorgulayan, alıngan ve öfkeli tavırlardan uzak durmalısınız. 

Kariyer hayatınızda iş anlaşmalarında çok dikkatli olmalısınız. Gösterişli anlatımlara güvenmemelisiniz. Kendi fikirlerinizi paylaşmalı, kendi çalışmalarınızı öne sürmeli ve savunmalısınız. Hafta sonu aşk hayatınızda yaşadığınız sorunları yakınlarınızın desteği ile aşacaksınız.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta, içsel olarak her konuda ne kadar doğru yolda ilerlediğinizi fark edeceksiniz. Hafta başında egzersiz ve sağlıklı beslenme ile oldukça fazla ilgileneceksiniz. Tembellikten kaçınacak ve oldukça hareketli olacaksınız.

Hafta ortasında  bir arkadaşınız sizi arayabilir ve sizinle ilgili bir rüya gördüğünü söyleyebilir ya da sizinle ilgili öngörülerde bulunabilir, size bazı önemli manevi bilgiler getirebilir. Bunu dikkate almalısınız. Size yapılan uyarılara kulan asmanız fayda sağlayacak.Kariyerinizle ilgili haftanın ilk birkaç günü şikayetçi bir ruh halinde olabilirsiniz. Endişelerinizi bir kenara itin ve yapmanız gerekene odaklanın. Farklı sorumluluklar almaktan kaçınmayın.

Hafta sonunda canlı, hatta kutlama havasında sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz veya özel birine zaman ayırabilirsiniz. Bekarsanız yeni bir aşk kapınızı çalabilir unuttuğunuz duyguları yeniden hatırlayabilirsiniz.


6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!