Haftalık Burç Yorumları- 7 Ağustos Haftası

haftalik-burc-yorumlari-7-agustos-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-7-agustos-haftasi

7 Ağustos-13 Ağustos haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

7 Ağustos -13 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında Ay boğa burcunda olacak iştahımız oldukça açık olabilir. Gün genelinde abartılı davranışlar sergilemeyelim, kibirli tavırlardan uzak duralım. Ayrıca finansal konularda abartılı harcamalar yapmayalım.

Hafta ortasına doğru haftanın en gergin açılarından biri olan Venüs Uranüs karesi kesinleşecek. İlişkilerde ve finansal konularda ani beklenmedik gelişmeler kopuşlar yaşayabiliriz. Kendimizi ifade ederken isyan enerjisi içinde olabiliriz. İlişkilerde gereksiz fırtınalar çatışmalar söz konusu olabilir. Ancak bu etki geçtiğinde partnerimizle çatıştığımız konularda kazanan tarafın olmadığını fark edebiliriz. Söz konusu etkileşimde bireyselliğimizin  dozunu kaçırmak ilişkilerdeki dengeleri bozabilir.

Çarşamba günü yaşanacak Merkür Jüpiter üçgeni iletişimde ve düşüncelerimizde barış ve uyumu getirecek. Ufkumuzu geniş tutarak  moral veren iyileştiren düşünceler içinde olmak daha kolay anlaşılmamızı sağlayacak.. Eğitim ve öğretim konularında devam eden süreçlerimiz varsa olumlu bir akış söz konusu olacak. Yeni bir şeyler öğrenmek ufkumuzu genişletmek adına destekleneceğiz.

Hafta sonu yaşanacak Güneş Venüs kavuşumu ile kendi değerimizi çok daha iyi fark edebiliriz. Sevgi alışverişinde ne istediğimizi çok daha net belirleyebiliriz. İlişkilerdeki isteklerimizi belirlemek adına oldukça olumlu etkiler altında olacağız.

7 Ağustos -13 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta rutinlerinizden kaçmak isteyeceksiniz ve eğlenmek için kendinize zaman ayıracaksınız. Partnerinizle ve arkadaşlarınızla kalabalık planlar yapabilir, keyifli paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Ancak fazla para harcamamaya dikkat etmelisiniz, özellikle iade edemeyeceğiniz şeyler almama konusunda özen göstermelisiniz. Finansal anlamda bu günlerde bütçenize dikkat etmeniz gerekebilir, sonrasında bu etki geçecek eliniz bollaşacaktır.

Kariyer hayatınızda rahat bir zaman geçirecek olsanız da bitirmeniz gereken bir proje,  teslim tarihi olan bir işiniz varsa bu sizin biraz sıkılmış hissetmenize sebep olabilir. Hafta sonuna doğru stres atabileceğiniz etkinlikler yapmak size iyi gelecektir.

Hafta boyunca genel olarak ilişkilerinizde bazı dengesizler yaşayabilirsiniz kendinizi alıngan ve çocuklaşmış durumda bulabilirsiniz. Bu yüzden kendinize zaman ayırmalı ve çevrenizdeki kişilere karşı çok alıngan davranmamalısınız. 

Hafta sonu gündeminizde aşk, zevk ve para olacak. Kişisel bakım, güzellik ya da çok istediğiniz şeylerle ilgili, kendi mutluluğunuz sizin için ön planda olacak. Aşk hayatınızda bir ilişkiniz yoksa ilk görüşte aşık olacağınız birisi ile tanışabilirsiniz. Enerjiniz oldukça yüksek olurken romantik zamanlar geçireceksiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta günlük işlerinizi rahat bir enerjide yapmak isteyeceksiniz. Yapmanız gereken birçok şey olabilir, programınız dolu olabilir ama diğer taraftan içinizden hiçbir şey yapmak gelmeyebilir. Bu hafta kendinize zaman ayırma isteğiniz oldukça yoğun olabilir.

İş hayatınızla ilgili ise öne çıkma isteği hissedebilirsiniz. İş arkadaşlarınızın yapması gereken bir işi üzerinize alabilirsiniz ve daha fazla iş yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak diğerlerinin arasından sıyrılarak kendi fikirlerinizi öne sürebileceksiniz.

Özellikle aile ya da arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde fazla öfkeli davranıp tartışmaya girebilirsiniz. Bağlarınızın yıprandığını hissettiğiniz bir yakınınız varsa alacağınız etkilerle bu ilişkiyi tamamen kopartma noktasına gelebilirsiniz.

Hafta başından itibaren duygusallık ve kendinizi ifade etme arzunuz yüksek olacak. Bu sebeple partnerinizle yapmanız gereken bir konuşma varsa yapabilirsiniz. Kendiniz için olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Ayrıca partnerinizle evinizi ya da ortak alanlarınızı güzelleştirmek için yeni şeyler yapmaya karar verebilirsiniz. Yalnızsanız ilk buluşma için ya da yeni birileriyle tanışmak için uygun zamanda olacaksınız.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu haftanız sosyal etkinliklerle dolu geçecek. Özellikle sosyal aktivitelerle ilgili birçok şey için adım atabilirsiniz. Denemek istediğiniz bir spor ya da gitmek istediğiniz spor içeren bir etkinlik varsa öncelikli motivasyonunuz olabilir.

Hafta başından itibaren sezgisel olarak zihniniz çok açık olacak. Arada kaldığınız bir durum, karar veremediğiniz konular varsa sezgilerinizle ya da önceden fark etmediğiniz detayları görerek doğru kararlar verebilirsiniz. Bu hafta evrenden alacağınız mesajlar doğru olacak.

Özellikle arkadaş çevrenizde iletişiminizde söylemek istediklerinizi yanlış ifade edebilir ya da çevrenizdeki insanlar tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz. O yüzden önemli konuşmalar yapmadan önce doğru şekilde ifade edebileceğinizden emin olmalısınız. Ne demek istediğinizi ya da neyi söylememeniz gerektiğini iyi düşünerek konuşmalısınız.

Aşk hayatınız için özellikle hafta sonunuz çok eğlenceli geçebilir. Sizin için güzel şeyler, yeni adımlar, ciddiye yönelik gelişmeler yaşanabilir. Eğer yalnızsanız gittiğiniz bir gezi, kalabalık ortamlarda yeni tanışacağınız kişilere dikkat etmelisiniz çünkü aradığınız kişiyi kalabalık ortamlar içerisinde bulabilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta harcamalarınız yükselebilir. Fazla savurgan davranıp aslında ihtiyacınız olmayan şeyler alabilirsiniz. Özellikle hafta başında fazla alışveriş yapmamaya gereksiz şeyler almamaya dikkat etmelisiniz. Harcamalarınızı ertelemeniz yararınıza olacaktır. Hafta ortasından itibaren finansal olarak daha şanslı olacaksınız, gelirleriniz artabilir.

Hafta ortalarında bir yakınınızın ya da ailenizden birisinin sorunu ile ilgilenmeniz gerekebilir. Çevrenizdeki kişilere destek olurken kendinize zaman ayırmayı unutmamalı, farklı kişilerin sorunlarını kendi sorunlarınız gibi benimsememelisiniz.

Hafta boyunca arkadaşlarınızla çok sosyal ortamlara girebilirsiniz. Özellikle konser, kalabalık yemekler, kutlama gibi etkinliklere katılmanız gerekebilir. Bütün planlarınızı değiştirip arkadaşlarınızla zaman geçirmeniz gerekebilir.

Aşk hayatınızın sorunsuz ve huzurlu geçeceği bu haftada eğer yalnızsanız özellikle iş yerinizden size hayranlığını yeni fark ettiğiniz birisiyle ani bir yakınlaşma içerisine girebilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa, partnerinizle birbirinizi doğru anladığınız, güçlü iletişim kurabildiğiniz zamanlar-**ü geçireceksiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta hayatınızda bir değişiklik yapma arzusu içerisinde olacaksınız. Kendinizi evden dışarıya atmak, daha önce denemediğiniz etkinliklere katılmak isteyebilirsiniz. Sosyal açıdan son derece hareketli olduğunuz bu dönemde, arkadaşlarınızla fazlasıyla zaman geçireceksiniz. Anlık kararlar verip ani seyahatlere çıkabilirsiniz.

Hafta boyunca popüler olmakla ilgili bir kaygınız olmasa da hafta sonuna doğru özellikle sosyal medya ile ilgili konularda öne çıkmak isteyebilir, spot ışıklarını üzerinize çekmek isteyebilirsiniz. Kendinizi fazla beğenebilir, daha gösterişli olmaya çalışabilirsiniz. Kariyer hayatınızda özellikle hafta başında hayatınızda önemli rolü olan bir otoriteye karşı öfkeli davranabilirsiniz. O yüzden hırsınızı biraz törpüleyip kariyerinizle ilgili konularda fazla öne çıkmamaya çalışmanız yararınıza olacaktır.

Aşk hayatınızda sevgilinizle iletişiminizin güçlü olduğu, herhangi bir sorun yaşayamayacağınız zamanlarda olacaksınız. Eğer yalnızsanız bir arkadaşınız aracılığıyla çok ilginizi çekecek birisiyle tanışabilirsiniz. Bu hafta aşk konusunda şanslı günler geçireceksiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (3 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta rutininizden çıkıp değişik şeyler denemek farklı yerlere gitmek isteyebilirsiniz. Ani bir geziye çıkmaya karar verebilir, eğlenceli olacağını düşündüğünüz seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. Normalin aksine daha dürtüsel davranacak ve günlük hayatınızda daha farklı şeyler yapmaya çalışacaksınız.

Kariyer hayatınızda bu haftanız sizi biraz bunaltabilir. İş yerinizde zamanından önce bir şeyleri bitirmeniz istenebilir. Planlarınızın dışında kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz ancak planlama yeteneğinizle yapmanız gerekenleri istediğiniz sürede bitirebileceksiniz. Hafta sonuna doğru kendinizle ilgilenebilir, düzenlemeniz gereken şeylerle ilgilenebilirsiniz.

Finansal konularla ilgili uzun süredir beklediğiniz alacak verecek konularınız varsa bu hafta güzel etkiler alacak ve maddi konularla ilgili rahatlayacaksınız.

Aşk hayatınızda yalnızsanız geçmişten birisi için duygularınız yeniden uyanabilir. Geçmişte sizin için önemli olan birisi sizinle tekrar iletişime geçmeye çalışabilir. Kafanız karışabilir, mevcut bir ilişkiniz varsa huzurlu ve sakin zamanlar geçireceksiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu haftayı yeni fırsatlarla karşılayacaksınız. Yatırımlarınız ve gelir kaynaklarınızla ilgili yeni fikirlere kapılabilir, yeni gelir kaynaklarına sahip olabilirsiniz. Finansal kararlarınızda başarılı olacağınız bu süreçlerde eğer uzun süredir karar veremediğiniz konular varsa adım atabilirsiniz. Fazla hırslı davrandığınızı hissederseniz karar vermeden önce iyice düşünmeniz yararınız olacaktır.

Özellikle hafta başında arkadaşlarınızla buluşmalar ayarlayabilir, onlarla zaman geçirmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Gerçekten eğlenme isteği içerisinde olacak ve arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebileceksiniz.

Hafta boyunca enerjiniz yüksek olacak, kendinize bakım ve güzellikle ilgili konularda bir şeyler yapmaya çalışacaksınız. Biraz daha gösteriş isteğinizin yükseldiği bu günlerde motivasyonunuz artacak

Aşk hayatınızla ilgili eğer içinden çıkamadığınız bir durum içerisindeyseniz farklı bir bakış açısı kazanabilir, süregelen bir sorunuz varsa bunu çözebilirsiniz. Eğer yalnızsanız mevcut bir arkadaşlığınız romantik bir ilişkiye dönüşebilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta biraz daha fazla eğlence isteği içerisinde olabilirsiniz. Hayatınıza biraz heyecan getirmek, farklı etkinliklere katılmak isteyebilirsiniz. Bu heyecan ve eğlence isteğiniz özellikle aşk hayatınızda da kendini gösterebilir. Eğer yalnızsanız karşınıza çıkan birisine birden aşık olabilirsiniz çok tutkulu davranabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa evlilik ya da bağlılık içeren konularla ilgili adım atmaya karar verebilirsiniz.

Parasal konular ile ilgili isteklerinizi dile getirmemeniz gereken bir dönemdesiniz. Örneğin iş yerinizle zam konusunu konuşmak istiyorsanız bu konuları konuşmak için uygun zamanda olmayacaksınız. Ayrıca maddi konularla ilgili harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Hafta ortasında partnerinizle ya da yakın arkadaşınızla yaptığınız planlar bozulabilir. O yüzden sizin için önemli olan şeyler yapmak istiyorsanız,  planlamalarınızı düşünerek acele etmeden yapmalısınız. Yoksa planlarınızın alt üst olması size gerginlik getirebilir.

Kariyer alanınızla ilgili olarak mevcut işinizde sizin için önemli olacak kişilerle tanışabilir, kariyerinizi ilerletecek bağlantılar kurabilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta hayatınızda yeni bir yön vermeye karar verebilirsiniz. Günlük rutininizde işleri yapma şeklinizi değiştirmek isteyebilir, kendinizle ilgili yaşam tarzınızı değiştirecek daha sağlıklı, daha aktif olacağınız bir rutine geçmek için kararlar verebilirsiniz. Mevcutta yaptığınız ne varsa değiştirebilmenin yollarını arayacaksınız.

Artan gelirleriniz ve hayatınızdaki her şeyin olumlu gitmesi ile yaşadığınız mutlulukla neşeli bir ruh hali içinde olacaksınız. Yalnızca hafta ortasında işyerinizdeki bir üstünüzde ufak bir sürtüşme yaşayabilirsiniz. Ancak bu dikkate almayacağınız bir sorun olacak ve hafta boyu sürecek neşeli halinize devam edebileceksiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa yaşadığınız ufak sorunlarla kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. O yüzden partnerinizle ciddi konuşmalar yapamaya, çözemeyeceğiniz sorunları gündeme getirmemeye dikkat etmelisiniz. Yalnızsınız özellikle hafta sonu sizin için özel olabilecek birisiyle tanışabilirsiniz.

Bu hafta hayatınızda genel olarak yurt dışı ile ilgili konularda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir seyahate gitmeye karar verebilirsiniz, ya da işinizle ilgili yurt dışı seyahati içeren bir konu gündeme gelebilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta yaşamınızda tamamen kendi kararlarınızı uygulayacaksınız ne yapmak istediğinizden emin olacak ve kimsenin yolunuza çıkmasına izin vermeyeceksiniz. Girdiğiniz her ortamda kendi seçimlerinizi yapmaktan ve fikrinizi belirtmekten çekinmeyeceksiniz.

Finansal anlamda bu hafta gereksiz riskler alabilirsiniz. O yüzden finansal konularda aceleye getirerek ve risk alarak karar vermemeniz yararınıza olacaktır. Yoksa olumlu sonuç almanız zor olabilir. Özellikle uzun vadeli yatırımlarla ilgili dikkatli olmanızda fayda var.

Hafta ortasında kendinizi bazı konularla ilgili bilgi toplamak, meraka kapılmak, bir şeyler öğrenmeye çalışmak için çok istekli bulabilirsiniz. Özellikle işinizle ilgili karşınıza çıkacak ufak problemleri yapacağınız araştırmalarla ve yeni öğrendiğiniz şeylerle çözebilirsiniz.

Aşk hayatınızda partnerinizle daha fazla derinlik kurabilir, ilişkinizde bir sonraki seviyeye geçmek için adım atabilirsiniz. Eğer yalnızsanız ve aşk hayatınızla ilgili ön yargılarınız varsa bunları serbest bırakmayı öğrenmeniz gerekebilir. Bunun sonrasında kalbinizde yeni kişilere yer açabilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta var olan bir geleneği, bir düzeni bozabilirsiniz. Özellikle aile evinizde bir şeyleri değiştirmek için istek hissedebilirsiniz. Yeni bir rutin başlatabilir, evin dekorasyonunu değiştirebilir ya da eğer gündeminizde satışla ilgili bir konu varsa evinizi satışa çıkarmaya karar verebilirsiniz. Bu hafta evinizde kesinlikle bir değişiklik yapacağınız etkiler alacaksınız.

Kariyer hayatınızla ilgili bir iş anlaşması ya da sözleşmesi ile ilgili konularınız varsa bunlarla ilgili adım atabilirsiniz. Kariyer alanınızda görünen bu değiştik finansal anlamda da size yeni gelirler getirebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle enerjiniz oldukça yüksek olacak ve bağlantınız sağlamlaşacak. Partnerinizle ortak bir eşya alma ya da mülk alma gibi konularda yeni kararlar alabilirsiniz. 

Aşk hayatınızda bu zamana kadar sıradan gördüğünüz birisi ani şekilde dikkatinizi çekmeye başlayabilir ve bu kişiyi gerçekten görmeye başlayabilirsiniz. Hareketleriyle fazlasıyla dikkatinizi çekecek bu kişi, muhtemelen iş yerinizden bir iş arkadaşınız olabilir. Aşk konusunda sabit fikirlerinizden kurtulup kendinizi akışa bırakabilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta yeni şeyler denemek için fazlasıyla istek duyacaksınız. Uzun süredir aklınızda olan bir kursa başlamaya karar verebilir yeni bir eğitime katılmayı isteyebilirsiniz. Hayatınızın akışını değiştirecek bir yenilik yapacaksınız.

Kariyer alanınızda son derece yoğun bir hafta geçireceksiniz. Bu yoğunluk içerisinde başkalarına yardım etmektense öncelikle kendi işlerinizi tamamlamayı unutmamalısınız. Eleştirilmekle ilgili korkularınızdan sıyrılıp kendi işinize odaklanabilirseniz son derece başarılı bir hafta geçirebilirsiniz.

Finansal konularla ilgili özellikle ailenizle ilgili gelecek bir para ya da satılacak bir şey varsa bu konular çözümlenebilir. Uzun süredir beklettiğiniz bir ödemeyi yaparak maddi durumunuzu iyileştirebilirsiniz. Aşk hayatınızda kendinizi ifade ederken her zamankinden daha açık konuşmanız partnerinizle sorun yaşamanıza sebep olabilir. O yüzden her şeyi olduğu gibi ifade etmek yerine daha yumuşatarak iletişim kurmak yararlı olacaktır.


7 Ağustos- 13 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!