Haftalık Burç Yorumları- 7 Mart Haftası

7 mart haftası
7 mart haftası

7 Mart- 13 Mart haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

7 Mart- 13 Mart Haftasının Genel Etkileri Neler?

Haftaya Ay, Boğa burcunda giriyoruz. Hafta başında maddi ve manevi olarak güven ihtiyacımız artabilir. Kendimizi her konuda daha sağlama almak isteyebiliriz.

Salı gününden itibaren Ayın İkizler burcuna geçmesi ise iletişim trafiğimiz hızlanacak. 10 Mart’ta ise Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle sezgilerimiz oldukça kuvvetlenecek ve her türlü iletişimde hislerimize güvenerek yol almak isteyeceğiz.

Pazar günü yaşanacak olan Güneş- Neptün kavuşumu ile daha affedici enerjiler içinde olacağız. Empati duygumuz ön planda olacak. Yaratıcı düşünceler ve ilham verici etkiler içinde kendimizi hayallerimize daha yakın hissedeceğiz. Ancak Neptün’ün doğasındaki aldanmışlık ve hayal kırıklığı etkisini unutmamalıyız. Bu nedenle her türlü idealimizi gerçekleştirirken gerçekçi olmalıyız. Bu kavuşum ruhsal çalışmalar için de oldukça destekleyici etkiler içerir. Ancak bu dönemde zehirlenmelere ve bağımlılık oluşturmaya karşı dikkatli olmalıyız. Sudan gelecek tersliklere karşı dikkat etmeliyiz. Son olarak ise rüyalarımız haberci olabilir, ayrıca odaklanma sorunu yaşayabiliriz uyku problemleri ortaya çıkabilir.

7 Mart- 13 Mart Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, haftaya ay Boğa burcunda giriş yapıyoruz. Parasal konularda hafta başında güven ihtiyacınız artabilir, risk almak istemeyebilirsiniz. Gelecek planlarınızda finansal koşullarınızı iyileştirmek adına planlar yapabilirsiniz. Hedeflerinizde daha emin ve sağlam adımlar atmak isteyebilirsiniz. Salı günü sosyal çevrenizle olan iletişiminizde parasal konularda gerginlikler yaşanabilir ya da sosyal çevreniz ile yapacağınız planlarda para çıkışlarınız olabilir. 

Hafta ortasında her türlü konuda kendinizi fikirlerinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz. Projeleriniz anlaşma ve sözleşmelerin yoğun olduğu bir akışta olacaksınız. İlişkisi olan Koç burçları hafta ortasında partneri ile keyifli planlar yaparken duygusal hayatında beklenti içerisinde olan Koç burçları mutlu olacakları haberleri alabilir. Hafta sonuna doğru ise içsel olarak zihninizi susturamadığınız bir süreç yaşayabilirsiniz. Ruh sağlığınız ile beden sağlığınız arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. Bazı konuları çok fazla vesvese yapabilirsiniz. Hafta sonu aile  konuları ön plana çıkabilir. Aileden bir kişinin küçük bir operasyonu söz konusu olabilir. Ev içindeki eksiklikleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Pazar günü ruhsal ve bedensel olarak şifalanma isteğiniz artabilir. Ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz. 

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, haftaya Ay sizin burcunuzda giriş yapıyor. Her türlü konuda güven ve konfor ihtiyacınız artabilir. Kariyer hayatınızla ilgili konularda sorumluluk almanızı gerektiren koşullar oluşabilir. İş hayatınızda uzun vadeli planlar yapabilirsiniz.  Salı günü iş hayatınızda beklediğiniz paralar gelebilir. Parasal konularda iletişim trafiğiniz artabilir. Kazançlarınızı arttırmak adına girişimlerde bulunabilirsiniz. Yaratıcı fikirleriniz yeni kazanç kapıları açılmasını sağlayabilir. 

Hafta ortasında sosyal çevrenizden bazı kişilerle geleceğinize dair fikir alışverişleri yapabilirsiniz. Fikirleriniz fazla hayalci olabilir. Her türlü fikrinizde ayağınızın yere sağlam bastığına emin olmalısınız. Hafta sonuna doğru önemli kişiler ile bir araya gelebilir yeni ve önemli bağlantılar kurabilirsiniz. Hafta sonu yakın çevrenizdeki bazı kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir, kendinizi eksik ve yara almış hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle hayalini kurduğunuz uzun süredir gitmeyi planladığınız kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. 

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, içsel olarak bazı kişilere karşı olan güven duygunuzu sorgulayabilirsiniz. Salı günü ticari konularda ve yabancılarla olan iletişimde hareketli bir günde olabilirsiniz ancak yaşayacağınız gelişmeler sorumluluk almanızı gerektiren şartları oluşturabilir. Hafta ortasında yabancılarla olan iletişimde krizli konular oluşabilir. Yasal olarak yürüttüğünüz işlerde ya da mahkemelik konularda manipüle edici olaylar yaşamanız söz konusu olabilir. Ortaklaşa kazançlar krediler ve borçlar ile ilgili konularda bir takım aksaklıklar yaşanabilir. 

Hafta ortasından itibaren kariyer hayatınızda önemli konuşmalar yapabilirsiniz. İş hayatınızda fikirleriniz önem kazanabilir. Yöneticilerinizle ya da otorite figürleri ile yapacağınız konuşmalarda beklediğiniz desteği alabilirsiniz. Hafta sonu parasal konularda denge kurmakta zorlanabilirsiniz gelir gider dengenizi korumak zor olabilir. Yakın çevrenizdeki bazı kişiler için para harcamanız gerekebilir. Pazar günü geleceğinizi ilgilendiren bir konuda önemli bir fırsat elde edebilirsiniz. Önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)  

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde güven konusu sizin için ön planda olacak. Sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizde kendinizi daha uyumlu hissedebilirsiniz. Bazı kişilerin sizlerin desteğine ihtiyacı olabilir, yakın bir arkadaşınızın sorunu ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hafta ortasında henüz netleşmeyen bir konuda hareket etmeden önce kendinizi koruma altına almayı unutmamalısınız.

Duygusal hayatınızda ise önyargılı davranışlar sergilememeye özen göstermelisiniz. Hafta sonuna doğru kariyer hayatınızda yaşayacağınız bazı gelişmeler sizleri huzursuz edebilir. Özellikle yöneticileriniz ile olan iletişime dikkat etmelisiniz. Kariyer hayatınızdaki bazı kişilerle olan iletişimde alıngan tavırlar sergilememeye özen göstermelisiniz. Dengeli ve planlı hareket etmelisiniz. Hafta sonu uzaktan beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz yeni bir eğitim programına dahil olmak isteyebilirsiniz. Eşinizin çevresi ve akrabaları ile olan iletişimde yanlış anlaşılmalar olabilir alıngan tavırlar sergilememelisiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos) 

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları,  bu hafta kariyer hayatınızda konfor ihtiyacınız ön planda olurken kendinizi sağlama almak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda güven duygunuz ön plana çıkabilir. Hafta başında kariyer hayatınızla ilgili konularda kendinizi çok daha kararlı ve mücadeleci hissedebilirsiniz. Kişisel konularda kendinizi ortaya koymaktan kaçınmayacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise bencil tavırlar sergilemekten uzak durmalısınız, empati yeteneğiniz düşük olabilir. 

Tüm hafta boyunca her türlü iletişimde kontrolü elinizde tutmak isteyebilirsiniz. Herhangi bir konuda kontrolünüz dışına çıkan durumlarda soğukkanlı olmalısınız. Finansal konularda alacak verecek ve borçlarınızı ilgilendiren durumlarda geleceğe yönelik yeni planlamalar yapabilirsiniz. Uzun süredir düşündüğünüz bir krediyi çekmek isteyebilirsiniz. Hafta sonu son derece hassas olabilirsiniz. İçsel olarak huzursuzluğunuz artabilir. Bazı korkularınız ön plana çıkabilir. Geçmişte yaşadığınız krizli durumlar yeniden zihninizi meşgul edebilir.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta uzaktan beklediğiniz haberlerin gelmesiyle rahat bir nefes alabilirsiniz. Yurt dışı iletişiminiz hız kazanabilir. Hafta başında uzun mesafe seyahat planlarınız ön plana çıkabilir. Kariyer hayatınızda hafta ortasına doğru önemli ve yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz iş haberlerinin gelmesiyle yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir.

Tüm hafta boyunca koşuşturma içinde olabilirsiniz. Hafta ortasında yapacağınız anlaşma ve sözleşmelerde şartların netliğinden emin olmalısınız. Ortaklaşa yapacağınız her türlü işte kendinizi sağlama almayı unutmamalısınız. Özel hayatınızda ve ilişkilerinizde sevdiğinizle bir arada olmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Romantizm, anlayış, fedakârlık öne çıkabilir. Birinden hoşlanıyorsanız onu gözünüzde fazlasıyla büyütebilirsiniz. Hafta sonu eşinizle yada partneriniz aranızda keyifli ve uyumlu enerjiler hakim olabilir. Hafta sonu  Sevdiğiniz insanla beraber verilecek kararlar ön plana çıkabilir her türlü konuda birlikte hareket etmek isteyebilirsiniz. 

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları,  Ayın Boğa burcunda olmasıyla ortaklaşa kazançlar evinizde güven duygunuz ön plana çıkabilir. Eşinizin finansal kaynakları ödemeler ve borçlar konusunda risk almak istemeyeceksiniz. Salı gününden itibaren finansal koşullarınızı rahatlatacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. 

Hafta ortasına doğru ailenizdeki bazı kişilerin sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Aile hayatınızdaki kişilerin sorumluluklarını üstlenmeniz gerekebilir. Bu hafta sağlığınızla ilgili konularda kontrolleriniz varsa yanlış teşhislere karşı dikkatli olmalısınız. Özellikle zehirlenmelere ve alkol tüketimine karşıda dikkatli olmalısınız. Günlük rutinlerinizde dalgın bir zihinde olabilirsiniz. Tüm hafta boyunca işlerinize odaklanma sorunu yaşayabilirsiniz dikkat dağınıklığını söz konusu olabilir. Hafta sonu bir çok yeni insanla tanışabilir yeni imkanlar elde edebilirsiniz. Sosyal çevrenizde tüm hafta boyunca aranan kişi olabilirsiniz. Kontrolsüz harcamalardan uzak durmalısınız.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, tüm hafta başında evlilik ve ortaklık konularında güven ihtiyacınız ön planda olabilir. Aşkı doyasıya yaşamak, birilerine aşık olmak isteyebilirsiniz. Aşkta fedakârlıklarınız artabilir. Sezgileriniz güçlü çalışacak ama karşı tarafa sevginizi verirken limitsiz olabilirsiniz. Duygusal hayatınızda hayalci davranabilirsiniz, ayaklarınız yere sağlam bassın isterken yanılgılar yaşayabilirsiniz. 

Bu hafta iletişime dayalı işleriniz varsa bu alanlarda daha disiplinli ve organize hareket edebilirsiniz. Hafta genelinde yatırım, sigorta ve miras ile ilgili konularda mantıklı adımlar atmalısınız. Hafta sonuna doğru kariyer hayatınızdaki gelişmeler sizi meşgul edebilir. İş hayatınızda rekabet ortamı oluşabilir. Soğuk kanlı yaklaşımlarınız istediğiniz sonuçları elde etmenizi sağlayacaktır. Hafta sonu kendinizi yaşamsal konularda daha umutlu hissedeceksiniz. Kişisel açıdan başarılı olacağınız meşgul olmak isteyebilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, Ayın Boğa burcunda olması günlük rutinlerinizde konfor ihtiyacınızı ön plana çıkarabilir. Hafta başında iştahınız oldukça artabilir. Salı günü çalışma ortamınızda fikirlerinizi ortaya koyarken sorumluluk almanız gerekebilir. Yakın çevrenizdeki bazı kişilerin sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hafta ortasında parasal konularda sorumlu ve tutumlu tavırlarınız ön planda olabilir. 

Hafta boyunca pek çok konuyu yeniden değerlendirmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde partnerinizden sert tepkiler görebilirsiniz. Aşk hayatınızı duygusal yaşantınızı düzenlemek problemlerinizi çözmek isteyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru sorumluluklarınıza uygun adımlar atmak isteyecek olgun yaklaşımlar ortaya koyacaksınız. Hafta sonu evinizde vakit geçirmekten, sevdiklerinize hizmet etmekten, tembellik yapmaktan hoşlanabilirsiniz. Ev alımı ve satımı ile ilgili konular taşınma konuları gündeminiz olabilir ancak fazla hayalci etkilerden uzak durmalısınız.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak) 

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, hafta başında Ayın Boğa burcunda olması duygusal ihtiyaçlarınızı ön plana çıkarırken güven arayışınız ön planda olabilir. Kendi istek ve beklentileriniz ilişkilerinizde denge kurmanızı zorlaştırabilir. Enerjinizi doğru kullanmıyor olmanız zaman zaman kafa karışıklığı yaşamanıza neden olabilir. Tüm hafta boyunca iş ve kariyer hayatınızla ilgili konularda dikkatli olmanız gereken bir zamanda olacaksınız. Yanılgı, yanlış anlaşılmalar ve hayal kırıklıkları iş hayatınızda etkin olabilir. Finansal konularda korku ve endişeleriniz artabilir. Hangi yönde hareket etmeniz gerektiğine karar vermekte güçlük çekebilirsiniz. 

Bu hafta finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanabilirsiniz. Yeni gelir kapıları elde etmek için planlamalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda kendinizi geliştirmek için kolları sıvayabilirsiniz.  Hafta sonu aile ve eşle ilgili konularda bütçe, kazanç ve birikimleri kullanmak, değerlendirmek ve daha akıllıca harcamak sizin için  önemli olacak. Bir yandan borç, vergi, miras, eş parası gibi konularda yeniden düzenlemeye gitmek isterken bir yandan da içsel olarak endişe hissedebilirsin.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, hafta başında ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Aile bireyleri ile geçmişten kalan bir konu tekrar su yüzüne çıkabilir ancak yine bir sonuç alamayabilir, bu yüzden hayal kırıklığı yaşayabiliriz. Hafta başında ev içinde bazı onarım işleri yapmak için harekete geçebilirsin. Aile ve iş hayatın arasında denge kurabilmek için bazı konuları gözden geçirebilir, yeni bir düzenleme yapabilirsin. Hafta ortasında iş hayatınızda yeni bir başlangıç yapmak istesen de bir takım ikili durumlar içinde kalabilirsiniz. Hedeflerinizde bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. Plan ve projelerinizi yeniden gözden geçirmek ve varsa eksiklikleri tamamlamak bu süreçte daha sağlıklı olacaktır. 

Hafta sonuna doğru yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz bir iş potansiyeli ile de karşılaşabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili konularda sisli bir yolda yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili konularda daha fedakar ve özverili olmanız gerekebilir. Hafta sonu para çıkışlarıyla ilgili bir takım değişken koşullar oluşabilir. Mali durumundaki belirsizlikler, içsel bir baskı hissetmenize neden olabilir. Gelir gider dengesini sağlamak için yeni bir düzen oluşturmak isteyebilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, hafta başında sunumlar, projeler ve fikirlerinizi ortaya koymak adına desteklenebilirsiniz. Hafta ortasına doğru enerji seviyenizde biraz düşüş yaşayabilirsiniz. Sezgilerimiz son derece kuvvetli olacak ancak yine de rasyonelliği elden bırakmamakta fayda var, çünkü zaman zaman yanlış  anlaşılmalar yaşanabilir.

Bu hafta hayatınızda daha fazla romantizm ve aşk yaşamak için istekli olacaksınız. Evlilik ve ortaklık konularında yaşadığınız ikilemler varsa bu dönemde yaşadığınız çelişkileri su yüzüne çıkaracak duygusal stresler yaşayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda iş temponuz yoğunlaşabilir. Hafta sonuna doğru iş hayatınızda kendinize yeni bir yön çizme kararı alabilirsiniz. Hafta sonu araç alımı satımı konuları ön plana çıkabilir, birikimlerinizi değerlendirmek adına en doğru yatırımı yapmak için araştırmalar yapabilirsiniz. Gelecek kaygınız ön plana çıkabilir.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.