Haftalık Burç Yorumları- 8 Ağustos Haftası

Haftalık Burç Yorumları- 8 Ağustos Haftası
Haftalık Burç Yorumları- 8 Ağustos Haftası

8 Ağustos- 14 Ağustos haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

8 Ağustos- 14 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında ayın oğlak burcunda olmasıyla sorumluluklarımızın son derece farkında olabiliriz. Salı günü yaşanacak olan Plüton Venüs karşıtlığı ikili ilişkilerimizde ve parasal konularda zorlanmalar yaşamamıza neden olurken manipüle edici davranışlarla karşılaşabiliriz.

Venüs’ün aslan burcuna geçmesi ile aşk hayatımızda çok daha cesaretli, eğlenceli ve keyifli olabiliriz. Duygusal anlamda kendimizi ortaya koymaktan çekinmeyeceğiz.

Yaşanacak olan Güneş Uranüs karesi yaptığımız planların elimizde olmadan değişmesine neden olabilir. Bu etki ile aldığımız kararlar uzun vadeli olmayabilir. Bizi rahatsız eden koşullar ani şekilde daha görünür hale gelebilir. Çok daha fazla isyankar olabiliriz. Özgürleşme isteğimiz hiç olmadığı kadar artabilir.

Kova burcunda yaşanacak olan dolunayın etkisi ile ilişkilerimizde büyük hesaplaşmalar yaşamamız söz konusu olabilir. Ayrıca parasal konularda ve ailevi konularda yaşanacak olan ani gelişmeler bizleri mecburi ve ani bir değişime itebilir.

8 Ağustos- 14 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, hafta başında ayın oğlakta olması ve Venüs Plüton karşıtlığı, kariyeriniz ve parasal konular ilgili sizi bir tercih yapma noktasına götürebilir. İş hayatınızda parasal konularda ya da otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Yine ailevi konularda ikilemler ve kontrol edemediğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Hemen arkasından yaşanacak Güneş Uranüs karesi ile parasal konularda risk almaya meyilli olabilirsiniz. Ancak fazlaca risk aldığınız konularda yanlış kararlar alabilir ve maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. Ya da bu etki ile daha önceden parasal konularda büyük risk aldığınız konularla ilgili olumsuz dönüşler yaşayabilirsiniz. 

Venüs’ün aslan burcuna geçmesi ile aşk hayatınıza hobilerinize ve sizi eğlendirecek konulara ağırlık verebilirsiniz. Yalnız olan koç burçları için yeni aşklar güçlü aşklar tutkulu dönemler söz konusu olabilir. Venüs aslan dönemi koç burçları için yaz aşklarını hareketlendirecektir. Kova burcunda yaşanacak dolunay sizlerin daha çok para alanınızı etkileyecek. Kariyer gelirleriniz kariyerinizden elde ettiğiniz menfaatler itibarınız konumunuz ile ilgili olarak önemli tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Hedefleriniz açısından taviz vermekte zorlanacağınız bir dönem yaşayabilirsiniz. Mesleki anlamda önemli bir anlaşma, görüşme ve karar durumları hayatınızı meşgul edebilir. Sosyal organizasyonlar, büyük kardeşleriniz ve geleceğinizle ilgili durumlarda nihai sonuçlara ulaşabilirsiniz. Parayı nasıl değerlendirmeniz konusunda çevrenizden yardım almak isteyebilirsiniz. Hafta sonu ise sevgiliniz ya da eşinizle normalden daha çok ilgilenmeniz gereken bir süreç yaşayabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar (21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları,  hafta başında yaşanacak Venüs Plüton karşıtlığı haberleşme ve iletişimle ilgili bir takım çelişkili durumlar yaşanmasına neden olabilir. Özellikle parasal anlaşma ve görüşmelerle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Bir takım manipülasyonlara maruz kalabilirsiniz. Bu dönemde seyahat planınız varsa ya da bir eğitim planı varsa maddi engeller ile ilgili zorlanmalar söz konusu olabilir. Aşk hayatınızla ilgili alacağınız haberler ya da yaşayacağınız gelişmeler canınızı sıkabilir. Güneş Uranüs karesi otorite konumları ile ilgili bir mücadele vermenizi gerektiren durumlar yaşatabilir. Kendi kimliğinizle ilgili bir değişim yaşamanız da söz konusu olabilir. Aile içerisindeki gündemler ve sizin bireysel tutumunuz aile içinde çatışmalar yaşanmasına neden olabilir. Bu süreçte ailenizin isteklerine kulak verip kendi isteklerinizi geri plana atacağınız durumlarda yaşanabilir. 

Kova burcunda yaşanacak olan dolunay sizleri kariyer hayatınızda etkileyecek.  Bu süreçte kariyer hayatınızda radikal kararlar almak isterken ailevi durumlar belki maddi konularınız sizleri alacağınız bu kararlarda zorlayabilir. Dolunayın etkisi ile her şeyi bir anda birlikte yürütemeyeceğinizi anlayarak bazı şeylerden vazgeçme kararı alabilirsiniz. Ayrıca bu süreçte idealleriniz uğruna harekete geçmeniz ve hız kazanmanız açısından yoğun bir stres altına girebilirsiniz. Aile bireyleri ve yöneticilerinizle ilgili sorun olmuş bir konuda ortak noktayı bulmakta zorlanabilirsiniz.  Ev ya da iş ortamınızda yenilikler, tadilat/tamirat vb. konular gerçekleşebilir. Hayatınızda sorun oluşturmuş bir konuda noktayı koyarak kendinize güvence altına almak isteyebilirsiniz. İlişki açısından kaderinizdeki insanla bir araya gelmeniz söz konusu olabilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, hafta başında Venüs Plüton sert açısı sizi parasal anlamda zorlayabilir. Ödemeler borçlar bütçe hesabı ile ilgili ikilemler söz konusu olabilir. Gelirlerinizde ne kadar bir artış olsa da giderleriniz gelirlerinize göre fazla olabilir ya da öngöremediğimiz bazı masraflarınız sizi zora sokabilir. Güneş Uranüs karesi ise aldığınız haberler sırlı konular iletişimsel gelişmelerde sizleri zorlayabilir. Aynı zamanda zihninizi bu süreçte aşırı yorabilirsiniz mental olarak dengeniz bozulabilir. Merkür’ün aslan burcuna geçmesi ile yakın çevre ilişkileriniz gündeminiz olabilir. Çevrenizle olan iletişimde egonuzu doğru yönetmelisiniz. 

Kova burcunda yaşanacak dolunay ile alacağınız kararlarla alakalı çevrenizle alakalı ya da hukuksal bir gündeminizle alakalı önemli bir tamamlanma yaşatabilir. Dolunayın etkisi ile yurt dışı bağlantılı iş görüşmeler, eğitim ve taşınma konuları gündeminiz olurken avantajlı gelişmeler yaşayabilirsiniz ancak bir taraftan da sorumluluklarınızın arttığını hissedebilirsiniz.. Bulunduğunuz yerlerden uzaklaşmanızı gerektiren sorumlulukları göğüslemeniz olası. İnsanlarla iletişim kurarken daha meraklı olabilir, daha fazlasını keşfetmek isteyebilirsiniz. Başarılarınızı duyurmak, bakış açınızı insanlara aktarmak isteyebileceğiniz bir süreç söz konusu olabilir. Yaşam felsefenizi değiştirecek bir haber veya bir söz duyabilir bununla beraber önemli bir karar alabilirsiniz. Aynı şekilde sizde değişimler yaratabilecek yeni bir insan tanıyabilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)  

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, hafta başında yaşanacak olan Venüs Plüton karşıtlığı ikili ilişkilerde manipülatif süreçler, meydan okumalar, tamam mı devam mı noktasına gelmek gibi gelişmeler yaşamanıza neden olabilir. İlişkilerinizde sizi rahatsız eden konular bu süreçte iyice gün yüzüne çıkabilir ve partnerinizin baskıcı tavırlarına maruz kalabilirsiniz. Güneş Uranüs karesi ile parasal konularda ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde yapılacak lüks harcamalara karşı da dikkatli olmalısınız. Finansal anlamda gelişecek ani bir olay sizleri maddi açıdan oldukça zorlayabilir. 

Kova burcunda yaşanacak dolunay ile ortaklaşa kazançlar ödemeler harcamalar gibi konular ön plana çıkarken parasal anlamda krizli bir durumu çözmek durumunda kalabilirsiniz. Finansal koşullarınızla bağlantılı gerçekçi düşünebilir ve gerekirse yeni bir bütçe ayarlaması  yapabilirsiniz. Aile veya eşinizle beraber ortak giderler bağlamında anlaşmazlıklar ve ek sorumluluklar gündeme gelebilir. Maddi konular çerçevesinde başkaları ile paylaşımda bulunacağınız sorumluluklar gelişebilir. Kredi çekerek veya borç alarak yatırım yapma, mal almak konusunda adımlar atma eğiliminiz de olabilir . Kontrolden çıkan borçlar ani yaşanacak ameliyat ve operasyonlar gibi zorlayıcı meselelerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Parasal anlamda haklarınızı savunarak temin etmek isteyebilirsiniz. Birlikteliklerde güven ve değer arayışı içerisine girebilirsiniz. Temeli olmayan ilişkiler ani bir krizle son bulurken, hayatınızda biri yok ise ani bir yakınlaşma da söz konusu olabilir. Aşmakta zorlandığınız hayat meselelerine dair artık farklı bir yön çizme kararı alabilirsiniz.  

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos) 

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, hafta başında yaşanacak olan Venüs Plüton karşıtlığı sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğini ön plana çıkarıyor olacak. Bu etki ile bağışıklığınız düşebilir. Sizden saklanan bazı konular gün yüzüne çıkabilir. Geçmişte yaşadığınız ilişkileri yeniden gözden geçireceğiniz etkilerde alabilirsiniz. Bu etki ile ayrıca parasal konuları da fazla kafaya takabilirsiniz. Güneş Uranüs karesi kariyerinizle alakalı toplum önünüzdeki duruşunuzla alakalı özgürleşme isteğiniz artarken bu konulara odaklanabilirsiniz. Kendinize yakıştıramadığınız bu güne kadar edinmiş olduğunuz imajınızla ilgili yada çevrenizdeki kişilerin sizin üstünüze bindirdiği yüklerle ilgili zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Venüs’ün aslan burcuna geçmesi ile duygusal hayatınızda finansal konularda çok daha cesur hareket edebilirsiniz. 

Kova burcunda yaşanacak dolunay ikili ilişkilerinizde bir gerilim hattı oluşturabilir. Evlilik ve ortaklıklarla alakalı tamam mı devam mı kararı alabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili yaşayacağınız gelişmelerde karar verecek olan kişi siz olacaksınız. Karşı taraftaki muhatabınız bu süreçte daha duygusal tavırlar sergileyebilir. İlişkileri olan aslan burçları dolunayın etkisi ile özgürleşmek isteyerek kendilerine yeni bir yaşam alanı yaratabilir. Bazı aslan burçları ise ilişkilerinin üzerinde ailelerinin baskıcı tavırları hissederek dengeleri korumak adına mücadele edebilir. İlişkisi olmayan aslanlar ise kalıcı bir ilişkinin temellerini atabilir. Ayrıca bu dönemde size açık düşmanlık ilan eden kişilerle büyük hesaplaşmalar yaşamanız da söz konusu olabilir. İleri görüşlü, sezgisel yanlarınız olayları görmek ve algılamak açısından size destek sunabilir. Her halükarda karşılaşacağınız tavır ve davranışlarda sizin için neyin doğru neyin yanlış olduğunu daha iyi kavrayabilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, hafta başında yaşanacak olan Venüs Plüton karşıtlığı hayalleriniz, hedefleriniz ve yeni sosyal gruplar ile alakalı bazı zorluklar yaşamanıza neden olabilir. Kariyer gelirlerinizde bir takım artışlar olsa da gelirlerinizi nasıl değerlendirmeniz gerektiği ile ilgili net olmayan düşünceler içine girebilirsiniz. Finansal konularda kendinizi yönsüz hissedebilirsiniz. Güneş Uranüs karesi kendi kimlik ve benliğinizi ortaya koymak adına bir takım çelişkili düşünceler içine girmenize neden olabilir. Yurt dışına yerleşme gibi konularınız var ise bu dönemde karar almakta zorlanabilir ya da bir takım beklenmedik engeller yaşayabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde size motivasyon veren konularla alakalı bir geri çekilmişlik hissedebilirsiniz. Bu dönemde kendi kimliğiniz ve benliğiniz ile yüzleşebilirsiniz. Gizli bir takım konular ile yüzleşmek de sizi zorlayabilir. 

Kova burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile mevcut düzeninizi değiştireceğiniz etkiler yaşayabilirsiniz. Belki de yeni öğreneceğiniz şeyler sizlere mevcut düzeninizde mecburi değişimler yaşatabilir. Ayrıca dolunayın etkisi ile çalışma ortamınız ve müşterilerinizle daha çok ilgilenmeniz gereken koşullar oluşabilir. İşinizden memnun değilseniz üzerinizde baskı hissetmeniz mümkün. Bu doğrultuda yeni iş aramaya karar verebilirsiniz. Disiplinli ve mükemmeliyetçi yanlarınız çok daha fazla artabilir.. Evcil hayvan edinmek veya evinizde planlama yapma isteğiniz de söz konusu olabilir. Rutin sağlık kontrollerinizi bu dönemde ihmal etmemelisiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, hafta başında yaşanacak olan Venüs Plüton karşıtlığı kariyerinizle alakalı işinizle alakalı pozitif destekleniyor olsanız da aile içinde yaşanacak bazı konular nedeni ile iş hayatınızda bir takım aksaklıklar yaşanmasına neden olabilir. Ayrıca bu süreçte yer değişikliği taşınma ile ilgili konularda ikilem yaşamanız söz konusu olabilir. Güneş Uranüs karesinin etkisi ile parasal konularda yatırım yapmak istediğiniz süreçlerle ilgili ya da bir kredi meselesi ile ilgili ani beklenmeyen bir durum söz konusu olabilir. Maddi anlamda bir beklenti içerisinde iseniz bir şeyler beklediğiniz gibi ilerlemeyebilir. 

Kova burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile çocuğunuzla ilgili sürüncemede kalmış eğitim ya da özel bir konuda sonuçlanma yaşayabilirsiniz. Kararsız kaldığınız konularda netleşmeler yaşamanız da muhtemel. Bu dönemde aşk ve keyfi konularınıza da oldukça zaman ayırmak isteyeceksiniz. Duygusal hayatınızda dolunayın etkisi ile fedakar davranmanız gereken koşullar oluşabilir. Ayrıca eski ilişkilerinizle ilgili büyük hesaplaşmalar yaşamanız da söz konusu olabilir. İlişkisinde sorun yaşayan terazi burçlarının sorunları dolunayın etkisi ile daha görünür bir hale gelebilir bu süreçte partnerinizi ağır bir şekilde eleştirebilirsiniz ve ilişkiniz yeni bir boyut kazanabilir. İlişkilerinizde alma verme dengesinin önemini çok daha iyi anlayabilirsiniz. Buna göre ilişkilerinizle ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. Ayrıca daha önceden ilgilenmeye başladığınız hobilerinizi eski kadar istemediğinizi fark edip bırakabilirsiniz. Size fayda sağlamayan ilgi alanlarınızla ilgili yürüttüğünüz süreçleri bırakma kararı alabilirsiniz

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, hafta başında yaşanacak olan Venüs Plüton karşıtlığı anlaşmalar, eğitimsel ve hukuksal konularla alakalı olarak bir takım manipülasyonlara maruz kalacağınız şartları hayatınıza getirebilir. Sizler uzun vadeli planlarınızı hayata koymaya çalışırken yakın çevrenizdeki bazı kişilerin sizin hedeflerinize engel koymaya çalışması söz konusu olabilir. Ayrıca bu dönemde alacağınız haberler motivasyonunu zu düşürebilir. Hiç bilmediğiniz bir yola girmek alışık olduğunuz taraftan uzaklaşmak gibi değişimler yaşamanız da söz konusu olabilir. Güneş Uranüs karesi ikili ilişkilerinizle ve ortaklıklarınızla alakalı beklenmeyen gündemler yaşamanıza neden olabilir. Karşı tarafın özgürlükçü ve isyankar tavırlarını kendi benliğinize bir saldırı gibi algılayabilirsiniz. 

Kova burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile aile ortamınız konforunuz ev yaşantınız ve kendinizi huzurlu hissettiğiniz alanla ilgili gerilimli bir durum yaşamanız söz konusu olabilir. Bu süreçte yerleşim, ofis ve ailevi meselelere dair belirsiz konularda önemli tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Nerede ve nasıl bir yaşam sürmek istediğinizle bağlantılı kafanızda soru işaretleri var ise netleştirebilirsiniz. Fikir ayrılığında olduğunuz kişiler ise baskılarını bu süreçte arttırabilir. İç dünyanıza yönelerek kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Bu vesile ile köklerden getirdiğiniz travmalar ve duygusal sorunların tespiti adına önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Dolunayın etkisi ile duygusal davranmaktan çok stratejik davranarak karşınıza çıkan sorunları çözebileceğinizi fark edebilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları,  hafta başında yaşanacak olan Venüs Plüton karşıtlığı parasal konularda bir ikilem yaşamanıza neden olabilir. Bu dönemde daha çok para kazanmak isterken paranızı doğru değerlendirip değerlendirmediğinizle alakalı çelişkili durumlar yaşayabilirsiniz. Ayrıca duygusal bağ geliştirdiğiniz kişilerle alakalı olarak kim benim yanımda ne kadar varlığını hissettiriyor gibi sorgulamalar yaşayabilirsiniz. Güneş Uranüs karesi ise ani gelişecek durumlarda kendimizi ortaya koyarken sıra dışı bir yol izlememize neden olabilir. Bu dönemde hayatınızdaki bir çok şeyi değiştirmek isterken sizin elinizi kolunuzu bağlayan koşullar yapmak istediğiniz değişimlerde sizleri zorlayabilir. Yine bu süreçte kendinizi aşırı sıkılmış hissedebilirsiniz ve ani bir seyahat gündemi oluşturabilirsiniz. Venüs’ün aslan burcuna geçmesi sizler için uyumlu, barışçıl, dışa dönük etkiler getirecektir. Bazılarınız için seyahat planları devreye girebilir, bazılarınız ise uzaklardaki tanıdıkları ile sevgi dolu paylaşımlar sağlayabilir. 

Kova burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile çok önemli bir haber ya da alacağınız haber sonrasında çok önemli bir karar alabilirsiniz. Yakın çevrenizle alakalı bir gündem dolunayın etkisi ile ortaya çıkabilir. Kardeş ya da yakın çevrenizle ilgili bazı sorumluluklarınız artabilir. İş yeriniz veya iş arkadaşlarınızla ilgili sürpriz gelişmeler de bu dolunayda sizi bazı kararlar almaya itebilir. Bu dönemde yapacağınız bir anlaşma sözleşme ya da araç alımı satımı ile ilgili konularda önemli tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Anlaşma yapmak istediğiniz bir konuda farklı bir görüşe sahip olarak anlaşmadan vaz geçebilirsiniz. Dolunayın etkisi ile hayata daha yaratıcı ve cesaretli bakmaya başlayacaksınız. Hatta biraz deli cesaretine de sahip olmanız da  mümkün olabilir. Yeni bir iş kurmak veya reklamınızı yapmak gibi durumlar gündeminize gelebilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak) 

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, hafta başında yaşanacak olan Venüs Plüton karşıtlığı anlaşmalar ve ortaklaşa hareket ettiğiniz konularla alakalı işlerde karşınızdaki kişilere daha yıkıcı tavırlar sergilemenize neden olabilir. Ayrıca duygusal anlamdaki ilişkilerinizde de manipülasyon durumları devreye girebilir. Bu durum partnerinizle ilişkinizde birbiriniz için ne ifade ettiğinizi sorgulamanıza neden olabilir. Ayrıca her türlü ilişkinizde karşı taraf üzerinde güç uygulayacağınız tavırlar sergilemenize neden olabilir. Güneş Uranüs karesinin etkisi ile kendi arzularınız isteklerinizle ilgili önemli yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle aşk hayatınızda nasıl bir aşk aradığınızla ilgili önemli farkındalıklar yaşamanız söz konusu olabilir. Artık eski ilişkilerinize benze bir ilişki istemediğinize karar verebilirsiniz. Ayrıca alternatif para kazanma yöntemleri geliştirebilirsiniz. Venüs’ün aslan burcuna geçmesi ile başkaları ile ortak yaptığınız işlerden veya eşten kazançlarınız olabilir. Banka, miras, nafaka, sigorta gibi konularla ilgilenebilirsiniz. 

Kova burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile parasal konularda büyük bir karar alabilirsiniz. Maddi anlamda büyük bir dönemeçten geçebilirsiniz.  Bu zamana kadar sahip olduklarınızla ilgili uzun vadede yeni kararlar alabilirsiniz. Dolunayın etkisi ile daha önceden  yapmış olduğunuz yatırımların sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz. Maddi ve manevi boyutta değerinizi baştan biçebilir, ona göre hamleler gerçekleştirebilirsiniz. Kendinize güven duymadığınız kendinizi eksik hissettiğiniz noktalarda korku psikolojisini çalıştırmaya açık olabilirsiniz. Bu tutumlar  çalkantılı gelişmeler yaşamanıza neden olabilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar (22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, hafta başında yaşanacak olan Venüs pluto karşıtlığı anlaşmalar ve ortaklaşa hareket ettiğiniz konularla alakalı işlerde karşınızdaki kişilere daha yıkıcı tavırlar sergilemenize neden olabilir. Ayrıca duygusal anlamdaki ilişkilerinizde de manipülasyon durumları devreye girebilir. Bu durum partnerinizle ilişkinizde birbiriniz için ne ifade ettiğinizi sorgulamanıza neden olabilir. Ayrıca her türlü ilişkinizde karşı taraf üzerinde güç uygulayacağınız tavırlar sergilemenize neden olabilir. Güneş Uranüs karesinin etkisi ile kendi arzularınız isteklerinizle ilgili önemli yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle aşk hayatınızda nasıl bir aşk aradığınızla ilgili önemli farkındalıklar yaşamanız söz konusu olabilir ya da artık eski ilişkilerinize benze bir ilişki istemediğinize karar verebilirsiniz. Ayrıca alternatif para kazanma yöntemleri geliştirebilirsiniz. 

Venüs’ün aslan burcuna geçmesi ile başkaları ile ortak yaptığınız işlerden veya eşten kazançlarınız olabilir. Banka, miras, nafaka, sigorta gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Kova burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile parasal konularda büyük bir karar alabilirsiniz. Maddi anlamda büyük bir dönemeçten geçebilirsiniz.  Bu zamana kadar sahip olduklarınızla ilgili uzun vadede yeni kararlar alabilirsiniz. Dolunayın etkisi ile daha önceden  yapmış olduğunuz yatırımların sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz. Maddi ve manevi boyutta değerinizi baştan biçebilir, ona göre hamleler gerçekleştirebilirsiniz. Kendinize güven duymadığınız kendinizi eksik hissettiğiniz noktalarda korku psikolojisini çalıştırmaya açık olabilirsiniz. Bu tutumlar  çalkantılı gelişmeler yaşamanıza neden olabilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, hafta başında yaşanacak olan Venüs Plüton karşıtlığı aşk hayatınız hayattan tat aldığınız konular gelecek beklentileriniz, sosyal çevrenizle alakalı yaşayacağınız gelişmelerde sizleri zorlayabilir. Ayrıca ani bir aşk  hayatınızda belirebilir. Güneş Uranüs karesinin etkisi ile ani sağlık sorunlarınız oluşabilir. Çok düşünmekten kendinizi içsel olarak çok hırpalamanızdan kaynaklı olarak bağışıklık sisteminizi çökertebilirsiniz. Bu etki ile günlük hayatınızdaki koşuşturmalarınız çok fazla olabilir ve üzerinize ekstra yükler binebilir. Çalışma ortamınızda sorumluluklarınız artabilir ve özgürleşme ihtiyacı içinde olabilirsiniz. 

Venüs’ün aslan burcuna geçmesi ile hizmet ettiğiniz alanlarda gurur ego yapmadan, enerjinizi artırmanız size fayda sağlayacaktır. İlişkilerde aklınızın takıldığı eski konulardan kurtulmak isteyebilirsiniz. Kova burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile krizler kayıplar ,zorlanmalar ,gizli düşmanlıklar, sırlar, sırların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilir ve radikal kararlar alabilirsiniz. Bu etki ile uzun süredir sizden saklanan bir sırrı öğrenebilirsiniz. Ayrıca bu süreçte sırlarınızı paylaştığınız kişilere de dikkat etmelisiniz. Ayrıca kayıp eşyalar, hırsızlıklar ve arkanızdan dönen işlere karşı da daha temkinli olmanız gerekebilir. Dolunayın etkisi ile kendi kabuğunuza çekilebilir kendinizi biraz depresif hissedebilirsiniz. İnsanlardan uzaklaşma isteğiniz bu dönemde artabilir.  Bu dönemde uyku düzenize dikkat ederek hem ruhsal hem de bedensel olarak şifalanabilirsiniz.


8 Ağustos- 14 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!