Haftalık Burç Yorumları- 8 Mayıs Haftası

haftalik-burc-yorumlari-8-mayis-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-8-mayis-haftasi

8 Mayıs-14 Mayıs haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

8 Mayıs -14 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Haftaya Ay tutulmasının etkilerini yoğun bir şekilde alarak başlıyoruz sevgili fal sepeti takipçileri. Tutulmalar hayatımızda önemli değişim ve dönüşümlere işaret ederken ay tutulmaları duygusal açıdan önemli tutulmalar olması nedeniyle tutulmanın etkisi ile duygusal hayatımızda önemli tamamlanmalar ve farkındalıklar yaşamamız mümkün.

Tutulma bizlere artık hayatımızda yeniliğin şart olduğunu vurgularken yeni düzen oluşturmak istediğimiz konularda bir yıkımın şart olduğunu gösterecek. 14 derece akrep haritalarımızda hangi eve düşüyorsa o evin konularında etki alıyor olacağız. Ay tutulması Mars’a sekstil ve Uranüs karşıtlı olacağından ani yaşayacağımız gelişmelerde irademizi kullanırsak doğru adımlar atabileceğimizi gösteriyor. Tutulma esnasında yükselende akrep olması hem marsı güçlü kılarken hem de akrep temalarını oldukça yoğun hissettirecek.

Tutulma etkisi ile duygusal açıdan büyük bir uyanış yaşamamız mümkün. Yaşayacağımız uyanışlarda endişe ve  huzursuzluklar yaşanabilir. Uranüs bizlere ani kopuşlar ve farkındalıklar yaşatabilir. Karşı tarafta yer alan boğa burcu özellikle maddi konularda sen ben çekişmesi içine bizleri itebilir. Bugüne kadar sahip olduklarımıza sıkı sıkıya tutunmak isterken yaşanan beklenmedik durumlar bizleri güvenli alana gitme mecburiyeti getirecektir.

Hafta başında Plüton geri hareketi kriz yaşadığımız ve dönüşmek istediğimiz konuları bir kez daha gözden geçirmemizi sağlayacak. 7 Mayıs’ta Venüs’ün yengeç burcuna geçmesiyle ilişkilerimizde aidiyetlik duygusu önem kazanırken duygusal kararlar almaya ve duygusal bağ kurmaya çok daha fazla istek duyacağız.

8 Mayıs -14 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta önemli mesajlar alabilirsiniz ve bu mesajlar size mutluluk getirebilir. Özel birisinden alacağınız haberlerle mutluluk yaşasanız da bir aile üyenizle ilgili ufak bir sorun yaşayabilir, sabır göstermek durumunda kılabilirsiniz. Daha önceden de problem yaşadığınız bu aile üyesine karşı gelişen olaylarda kontrolünüzü kaybetmemelisiniz. Sorunlarınız en sonunda çözümlenecektir.

Bu hafta yeni iş fikirleri ve ani para kazanma fırsatları sizi çok heyecanlandırabilir. Sahip olduğunuz enerjiyi iyi bir şekilde kullanabilirseniz çok fazla yol kat edebilirsiniz. Yeni gelirler kazanabilir, hiç beklemediğiniz yerlerden gelir elde edebilir, para akışınızı birdenbire hızlandırabilirsiniz.

Hafta boyunca oldukça sosyal olacaksınız. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni şeyler deneyebilirsiniz. Ufak tefek engellerle karşılaşsanız da kaliteli zaman geçirebilirsiniz. Haftanız iş açısından yoğun geçse de sosyal hayatınız yorgunluğunuzu azaltacak.

Aşk hayatınızda yeni tanışacağınız birisi onu daha önceden tanıyormuşsunuz gibi hissettirebilir. Bu kişi geçmişle ilgili güzel anılarınızı canlandırabilir. Geçmişteki hatalarınızın farkında olmanız ilişkiye adım atmanızı kolaylaştırabilir. Aşk hayatınız oldukça hareketleniyor.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta maceracı ve ilham dolusunuz. Hafta başında mevcut rutinlerinizi değiştirmek isteyebilir, farklı şeyler denemek isteyebilirsiniz. Belki bütçenizi biraz zorlayarak yaşam alanınızda yenilikler yapmaya karar verebilirsiniz. Değişim size kesinlikle iyi gelecektir.

Yapmak istediğiniz yeniliklere fiziksel görünüşünüz de dahil olabilir. Nasıl göründüğünüze daha fazla önem verdiğiniz bu haftada, yeni kıyafetler alabilir, stilinizi değiştirebilir ya da farklı spor aktivitelerine başlayabilirsiniz. Rutinlerinizi kıracak, özgürleşme isteği içerisinde olacaksınız.

Bu hafta boyunca mesajlarla ilgili yanlış anlaşılmalar, hatalı gönderimler gibi sorunlar yaşayabilirsiniz. İletişimlerinizi mesaj yerine telefonla arayarak ya da yüz yüze yapmanız yanlış anlaşılmaları en aza indirecektir. 

Bu hafta aşk hayatınızda ve ilişkinizde kendinizi ifade etme yeteneğiniz oldukça güçlü olacak. Fazlasıyla romantik zamanlar geçireceksiniz. İlişkinizde ileriyi düşünmeye başladığınız bir döneme girebilirsiniz. Almanız gereken gecikilmiş kararlar varsa bu hafta ciddi adımlar atıyorsunuz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta etrafınız hayranlarla çevrili olacak. Yüksek iletişim becerinizle birlikte girdiğiniz ortamlarda fazlasıyla dikkat çekeceksiniz. Sosyal ortamlarda özellikle ilginizi çok çekecek bir hayranla tanışabilirsiniz. Etkinliklere katılma davetlerini takip etmelisiniz ve mutlaka yer almalısınız.

Bu dönemde eğitiminizle ilgili ya da eğitim ile ilgili bir konu için bir ödeme yapmanız gerekebilir. Oldukça yüksek bir tutar olabilecek bu ödeme sizi biraz zorlayabilir. Yatırımlarınızı gözden geçirmeniz, elden çıkarmanız gerekebilir. Ancak geleceğe yatırım olarak bunu severek yapacaksınız ve ileride faydasını göreceksiniz.

Bilinçaltınız ve sezgilerinizin çok güçlü olduğu bu hafta sizin için biraz yorucu olabilir. Biraz daha yalnız kalma ihtiyacı hissedebilir, meditasyon yapabilirsiniz. İçe dönme ihtiyacı içerisinde olacaksınız.  Önemli farkındalıklar yaşayacağınız bir dönemdesiniz.

Özgürlük hislerinizin yüksek olacağı bu hafta kısa geziler planlayabilir, düşüncelerinizi netleştirmek için hayatınızda küçük değişiklikler isteyebilirsiniz. Kısa bir süre içerisinde hayatınızda yolunda gitmeyen şeyler yavaş yavaş yerlerine oturacak.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta yaşayacağınız olumlu değişiklikler sizi neşelendirecek. Bu özellikle değer verdiğiniz birisinden göreceğiniz yardımla ilgili olabilir, ya da hayatınızda yeni, önemli bir kişiyle tanışabilir ve sizi şaşırtacak bir iyiliğini görebilirsiniz. Karşınızdaki kişilerden gördüğünüz değer size çok iyi hissettirecek. Hafta başında fikir ayrılıkları yaşadığınız birisiyle bir tartışma yaşayabilirsiniz. Doğru yolu göstermek için karşınızdaki kişiye meydan okuma gibi bir duruma girebilirsiniz. Sakin kalıp, düşünerek konuşmak işlerinizi kolaylaştıracaktır.

Hafta ortasında kendinizi çok hareketli ve enerjik hissedebilirsiniz. Karşınızdaki kişiler sizin hızınıza ve çılgın fikirlerinize yetişemeyebilir. Biraz daha yavaş hareket etmenizde fayda var. Hafta sonuna doğru alışkın olmadığınız bu hareketlilikten bunalmış ve yorulmuş hissedebilirsiniz.

Aşk hayatınızda yalnızsanız sizden daha büyük ve olgun birisi ilginizi çekebilir. Örnek aldığınız bu kişiyle zaman geçirmek için can atabilirsiniz. Sosyalleşme ile ilgili karşınıza çıkan teklifleri kesinlikle değerlendirmelisiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta tüm yeteneklerinizi ortaya koyacaksınız. Eleştirilmekten korktuğunuz için gösteremediğiniz yetenekleriniz olabilir. Belki de tanışacağınız vizyonlu kişiler sayesinde, bu hafta  kendinizi ifade etmek için cesaretleneceksiniz.

Hafta ortasında kariyerinizle ilgili çok büyük bir fırsat yakalayabilirsiniz. Bu daha önceden başvurduğunuz bir iş olabilir, ya da çalıştığınız yerde yükselmek için bir fırsat yakalayacak olabilirsiniz.  Her ne şekilde olursa olsun kariyeriniz yükselişe geçecek ve hız kazanacak. Sürpriz gelişmelere ve olumlu değişimlere hazır olmalısınız. 

Hafta boyunca sosyalleşmek ve ön plana çıkmak için fazlasıyla istek duyacaksınız. Özellikle gösteriş yapmak ve övgü toplamak için planlar yapabilirsiniz. Kesinlikle ilgi çekeceğinizden şüpheniz olmasın, girdiğiniz ortamlarda saygı ve sevgi kazanacaksınız.

Aşk hayatınızda geçmiş günleri biraz fazla düşünebilir, eski anılara özlem duyabilirsiniz. Bu etkiyle geçici ilişkileriniz ile ilgili davranışlarınızda yaptığınız ufak hataları fark edebilir, mevcut ilişkinizi güçlendirebilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta inançlarınız çok yüksek ve bu yüksek inançlarınızı paylaşan birisi ile bağlantı kurabilirsiniz. Bir amaç için çalışabilir, yardım etkinlikleri gibi konularla ilgili olabilirsiniz. Bu size manevi olarak güç verecektir.

Hafta başında teknolojik konularla ilgili birçok aksaklık yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili sabırlı olmalısınız. İşlerinizi halletmek zor olabilir ancak bu etki geçici olacaktır. Sabırlı ve bekleyerek işlerinizi yapmanızda fayda var. Kariyer alanınızdaki işlerle ilgili bir tıkanıklık yaşıyorsanız da, kısa süre içerisinde bu etki geçecek. 

Hafta boyunca yenilikler yaşamak için küçük seyahatler planlayabilir ya da farklı etkinliklere katılabilirsiniz. Seyahat ve deneyimler konusunda yeni hobiler edinebilirsiniz. Ani şekilde bir yere gitmeye karar verebilir, ya da eğitim gibi bir durumla ilgili gitmek zorunda kalabilirsiniz.

Aşk hayatımızda daha fazla geleceği düşündüğünüz bugünlerde, kendinizi yeniliklere açabilirsiniz. Belki uzun süredir arkadaşlarınızın sizi tanıştırmak istediği birisiyle bir randevuya katılabilirsiniz. Buna benzer teklifleri kesinlikle değerlendirmelisiniz. Çok ilginizi çekecek birisi ile tanışmanız an meselesi olacabilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları,bu hafta rutinlerinizi bırakıyorsunuz ve akışa göre hayatınızı şekillendirmeye karar veriyorsunuz. Yeni ve olumlu değişimler yaşayacağınız bir döneme giriyorsunuz. 

Hafta başında sosyalleşme fırsatları karşınıza çıkabilir ancak siz kendinizi bunlara katılmak istemiyor gibi hissedebilirsiniz. Ama kendinizi olayların akışına bırakıp yaşamak gerçekten harika zaman geçirmenize sebep olabilir. Finansal açıdan da eski rutinlerinizi değiştirecek yeni yatırım yöntemlerine geçebilirsiniz. Yaratıcı fikirlerinizle kazancınızı arttırmanız olasılığı yüksek bir dönemdesiniz.

Hafta ortalarında fikirlerinizle ilgili karşınızdaki kişilerle uzlaşmakta sorun yaşayabilirsiniz. Bu günlerde biraz daha diplomatik davranmaya dikkat etmelisiniz. Sabırlı kalmanız size fayda sağlayacaktır. Aşk hayatınızda iyileştirmeniz gereken bir ilişki içerisinde olabilirsiniz. Bu hafta ilişkinizle ve davranışlarınızla ilgili bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Eski düşüncelerinizi değiştirebilir, ilişkinizi daha rahat yaşamak yoluna gidebilirsiniz. Yalnızsanız bir iş arkadaşınızla aranızda romantik durumlar yaşanabilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta çok tutkulusunuz. Sizin için heyecan verici olan birisiyle tanışabilirsiniz ve sadece bu kişiyi düşünebildiğiniz bir duruma girebilirsiniz. Hali hazırda bir ilişkiniz varsa son derece romantik zaman geçirebilirsiniz. Bu haftanız tutku ve aşk dolu geçecek.

Bu hafta fazlasıyla seyahat etmeniz gerekebilir. İşlerinizle ilgili bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Bu koşturmadan dolayı yorgun olabileceğiniz için kendinize fazladan zaman ayırmanız gerekiyor. Yaşanabilecek aksaklıklara karşı da sabırlı davranmalısınız, bu etki geçici olacak.

Hafta ortalarında yakınlarınızdan yardım talebi gelebilir. Denge kurmanız gereken ilişkilerde yakınlarınıza yardım etmek durumunda kalabilirsiniz. Bu yardımlarda bulunurken kendinizi çok fazla ortaya koymamaya, önceliklerinizi değiştirmemeye dikkat etmelisiniz.

Ayrıca bu hafta partneriniz veya bir aile üyesi ile ilgili bir sorun yaşanabilir. Bu sizin canınızı sıksa da aslında ilişkinizi ve iletişiminizi düzene sokacak olumlu bir sorun olabilir. Finansal anlamda bu hafta bazı riskler almanız gerekebilir. Sezgilerinize güvenerek doğru karar verebilirsiniz ve kazançlarınızı arttırabilirsiniz. 

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta doğru adımlarla, doğru yolda ilerliyorsunuz. Özellikle hafta başında yatırımlarınızla ilgili iyi fikirler üretebilirsiniz. Sezgilerinize güvenerek gerekli adımları atabilirsiniz. Fazlasıyla kazanç sağlama olasılığınız çok yüksek, bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz.

Kariyer alanınızda iş yerinizde yönetimle ilgili bir değişiklik yaşanabilir, ya da mevcut prosedür ve sistemler tamamen yenilenebilir. Bu sizi ilk başta zorlasa da olumlu bir değişiklik olduğunu zamanla görecek ve bundan olumlu etkileneceksiniz.

Hafta boyunca oldukça enerjik ve heyecan dolusunuz. Evde ve aşk hayatınızda istediğiniz ne varsa başarabilirsiniz. İletişim becerileriniz oldukça yüksek olacak, bu sayede çevrenizdeki kişilerin de yardımını ve onayını kolayca alabileceksiniz. Ancak acele kararlar vermemeye, fazla heyecanlı davranmamaya dikkat etmelisiniz.

Aşk hayatınızda ilişkinizin derinleşeceği bir takım olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mevcut ilişkinizin ciddileşmesi ile ilgili adımlar atıyor olabilirsiniz. Yalnızsanız, ileriye dönük, kalıcı bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta ilişkilerinizdeki dengeyi sağlamak için ödün vermeniz gerekebilir. Aynı fikirde olmadığınız bir yakınınızla ya da partnerinizle daha net iletişim kurarak ufak pürüzleri ortadan kaldırabilirsiniz. Yaşanacak bu fikir ayrılığı maddi konular ile ilgili olabilir.

Hafta başında birçok konuda kendinizi endişeli hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınızın fazla olduğunu hissedebilir, hiçbir sorunu çözemiyormuş gibi düşünebilirsiniz. Ancak bu etki geçici, hafta ortasından itibaren işleriniz yola girecek ve hızlıca çözümlenecek. Özellikle aile ya da çocuklarla ilgili konularda bazı iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Bu gibi sorunlar bu haftaki gündeminizde biraz yer kaplayabilir. Ancak hafta sonunda bu etki azalacak ve sorunlar çözümlenecektir.

Hafta sonuna doğru hem aşk hem arkadaşlık ilişkilerinizde son derece hareketli günler yaşayacaksınız. Bu dönemde biraz daha geçmişten çıkıp bugünü yaşamaya odaklanmanız gerekebilir. Yaşayacağınız bu hareketlilik hayatınıza yeni bir aşkı da birlikte getirebilir. Sürpriz tanışmalara hazır olun. Hem aşk hayatınız hem ruhsal açıdan güzel gelişmeler sizi bekliyor olacak

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta bir süredir ihtiyacınız olan destek ve yardımı alacaksınız. Muhtemelen ailenizdeki birisinden şaşıracağınız kadar destek göreceksiniz. Size bu denli değer verildiğini hissetmek kendinizi çok iyi hissettirecek. Bu dönemde sağlık ve estetik konularında kendinize fazlasıyla dikkat edebilirsiniz. Belki biraz kilo vermek isteyebilir, ya da spor yaparak fiziksel görünümünüzde değişiklik yapmaya karar verebilirsiniz. Ne yaparsanız yapın, bu dönemde çekiciliğiniz kesinlikle artacak. 

Hafta boyunca fikirleriniz ve hayal gücünüz çok yüksek olacak. Heyecan dolu hissettiğiniz için planlarınızı ve fikirlerinizi hayata geçirmekte aceleci davranabilirsiniz. Gerçekleşmesi için biraz zaman tanımanız gerekebilir.

Aşk hayatınızda yeni tanıştığınız entelektüel birisi ilginizi çekebilir, aranızda duygusal bir şeyler yaşanabilir. Yeni girdiğiniz ortamlarda tanışacağınız kişilere dikkat etmelisiniz, gözler üzerinizde olacak. Aşk hayatınızda yanınızda olacak kişinin bazı konularda sizin desteğinize ihtiyacı olabilir. Ona yardım etmeniz gereken bir durum yaşayabilir, ancak bunu birlikte halledeceksiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta aşk hayatınızda sürpriz bir ilişki başlayabilir. Belki de hiç tipiniz olmayan birisiyle yakınlaşabilirsiniz. Aşkla ilgili kurallarınızı yıkabileceğiniz bu günlerde size ters gelse de kendinizi akışa bırakmanız heyecanlı ve romantik günler yaşamınıza sebep olabilir.

Finansal anlamda uzun süredir yatırımınızı beklettiğiniz ve bununla almak istediğiniz bir şey olabilir. Bu dönem artık adım atmanız için uygun bir zamanlama olacaktır. Bu muhtemelen bir araba, ya da daha küçük bir ulaşım aracı olabilir.

Kariyer alanınızda yoğun çalışmanız gereken bir hafta geçireceğiniz için kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Hafta sonuna doğru bu etki geçecektir, işlerinizi netleştirebilir ve çıkan pürüzleri çözebilirsiniz. Bu koşturmanızın içinde ani bir seyahat planı ile karşılaşabilirsiniz.

Hem hayata bakışınızı hem de aşk ile ilgili düşüncelerinizi gözden geçirip yavaş yavaş geçmişten bugüne geliyorsunuz ve geleceğinizi buna göre planlamaya başlıyorsunuz. Gelecek planlarınızla ilgili olumlu etkiler yaşayacaksınız, artık yeni ve doğru adımlar atabilirsiniz.


8 Mayıs- 14 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!