Haftalık Burç Yorumları- 8 Nisan Haftası

haftalik-burc-yorumlari-8-nisan-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-8-nisan-haftasi

8 Nisan-14 Nisan haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

8 Nisan – 14 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Haftaya Koç burcunun 18 derecesinde yaşanan güneş tutulması etkisiyle başlıyoruz. Bu güneş tutulması ile beraber altı aylık süreçte ilişkilerimizi yeniden yapılandıracağımız önemli zamanlardan geçiyor olacağız. Koç burcunda yaşanan güneş tutulması geçmiş ilişkilerimizde son kez bizi bir hesaplaşma içine çekebilir. Ay tutulması ile başlayan süreçte eski defterler açılırken önemli yüzleşmeler ve anlaşmalar yaparak içimizde kalan ne varsa ortaya döküp kendi yolumuza gideceğimiz yeni ilişkilerde yeni bir dönemi başlatabiliriz.

Tutulma etkisi ile önemli kişisel farkındalıklar elde ediyor olacağız. Bizi aşağı çeken kim olduğumuzu bize unutturan kişilerle bağımızı koparırken bize kendi gücümüzü ve değerimizi hissettiren ilişkilere başlıyor olacağız. Kendi hayatımızın kontrolünü ele alacağımız bu süreçte bireyselliğimizi korumak son derece önemli olacak. Süregelen ilişkilerde ilişkinin geleceğine dair önemli kararlar alabiliriz. Ve ilişkilerimizde sorumluluk almaya daha meyilli olabiliriz. Ayrıca sürpriz aşklar bu tutulmayla kapımızı çalabilir. Beklemediğimiz fırsatlarla karşılaşarak hayatımızda yeni bir dönemi başlatabiliriz.

Hafta ortasına kadar acele kararlar almaktan uzak durmalıyız. Yazışmalar ve iletişimsel konularda dikkatli olmalıyız. Perşembe günü önemli konuşmalar yapmak için oldukça uygun zamanda olacağız. Konuşmalarımızla karşımızdaki kişilerin üzerinde istediğimiz etkiyi bırakabiliriz. Hafta sonu ailevi konularımız ön planda olacak, sevdiklerimizle bir araya gelmek isteyebiliriz. Cumartesi biraz dalgın olabiliriz. Pazar günü ise sevdiklerimizle bir arada olduğumuz zamanlarda duygusal tepkiler vermemeye dikkat etmeliyiz.

8 Nisan- 14 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta sizin için yeni bir yön açılabilir. Yaşanacak gelişmelerle büyük değişimler içerisinde girebilirsiniz. Bu değişimlerin sebebi sizden gizlenen bazı şeyleri öğrenmeniz ya da kendinizle ilgili yaşayacağınız farkındalıklar olabilir. Değişimle birlikte yapılacaklar listenizi gözden geçirecek, neyi nasıl yaptığınızı değerlendirecek ve hedeflerinize daha kısa yollar bulacaksınız.

Kariyerinizle ilgili konularda da değişimler gündeminizde olacak. Her ne kadar tüm işleriniz yavaşlamış ve tıkanmış gibi görünse de biraz zaman tanımanız gerekecek. Yakın zaman içerisinde yaptıklarınızın ve şu an attığınız adımların yanıtlarını almaya başlayacaksınız. Çok keskin başlangıçlar yapmamaya dikkat etmelisiniz. 

Hafta genelinde finansal konularla ilgili duraksamış gibi hissedebilirsiniz. Önemli iş fırsatları yakalayabilir, finansal konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak fazla heyecana kapılıp belirsizlik hissettiğiniz konularda sakin kalıp gidişatı biraz zamana bırakmak faydanıza olacaktır. Acele karar vermemeye dikkat etmelisiniz.

Aşk hayatınızda çözemediğiniz, askıda kalmış, blokeli geçmiş konular tekrar karşınıza çıkabilir. Mevcut ilişkinizi sağlamlaştırmak, yeni ilişkilere şans vermek, geçmişteki kırgınlıkları çözümlemek için uygun bir zamanda olacaksınız. Yeni kararlar yerine var olan problemleri çözmeye odaklanabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta kendinizi ifade etmek ve ön plana çıkmak konusunda çok başarılı olacaksınız. Özellikle işinizle ilgili konularda farklı pozisyon geçebilir, liderlik etme şansı bulabilirsiniz. Ancak bu esnada iş arkadaşlarınızın negatif etkisini ve düşmanlıklarını hissedebileceğiniz için dikkatli olmanızda fayda var. 

Hafta boyunca özellikle sağlık ile ilgili konular sebebiyle finansal bütçeniz biraz sarsılabilir. O yüzden gereksiz harcamalarınızı kısıp dengeli yaşamanız size yarar getirecektir. Yatırımlarınızla ilgili ani kararlar vermekten kaçınmalı, duyacağınız tüyolara araştırmadan güvenmemelisiniz.

Hafta genelinde gizli düşmanlıklar, dedikodular, yüzleşmeler gibi konular gündeminize gelebilir. Karmaşık olayların içine çekilmemeye dikkat etmeniz bu süreçten zararsız çıkmanızı sağlayabilir. Çevrenizdeki kişilere koşulsuz güvenmemeli ve herkese temkinli yaklaşmalısınız. Etki aldığınız olumlu konuları bloke etmemek için biraz daha kendi kabuğunuza çekilmek yararınıza olacak.

Aşk hayatınızda siz huzur ve güven içerisinde olmak isteseniz de bazı karmaşık konular içerisinde kalabilirsiniz. Sizden gizlenen bazı konuları öğrenebilirsiniz. Fevri tepkiler vermemeye, ani ve keskin kararlar almamaya dikkat etmelisiniz. Bu süreci daha sakin geçirmeniz tüm sorunlarınızın çözümünü kendiliğinden sağlayacak. Yalnızsanız sürpriz bir şekilde çok ilginizi çeken birisi ile tanışabilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta yeni kararlar alabilirsiniz. Geleceğinizi gözden geçireceğiniz, yaptıklarınızı sorgulayacağınız ve bir değişim sürecine gireceğiniz dönemdesiniz. Ayrıca bir yer değişikliği gündeminize gelebilir. Fakat bu istediğiniz değişiklik iş hayatınızla ilgili karışıklıklar da doğurabilir. O yüzden acele etmeden detaylı düşündüğünüzden emin olarak hareket etmelisiniz. 

Finansal konularla ilgili özellikle hobileriniz ya da yaptığınız ek gelir getiren işleriniz varsa bunlarda gelir artışı yaşayabilirsiniz. Sosyal ortamlarınızda da bu işlerinizle ilgili konularda ön plana çıkabilirsiniz. Vereceğiniz alacak, verecek, borç gibi konularda bazı otorite figürleriyle ters düşebilirsiniz, acele karar vermemeye dikkat etmelisiniz.

Hafta genelinde biraz daha kendi dünyanıza dönme, kendinize odaklanma isteği içerisinde olabilirsiniz. İç huzurunuzu bu şekilde koruyabilecek ve bu sayede ev hayatınızda yakınlarınızla daha güzel zaman geçirebileceksiniz. Ayrıca bu dönem içerisinde bol bol rüya görebilirsiniz, size haberci olacak bu rüyalarınız size farkındalıklar yaşatabilir.

Aşk hayatınızda partnerinizle daha fazla zaman geçirmeye başlayabilir, ortak yaptığınız ya da aldığınız şeyler artabilir. İlişkinizin ciddileşmesi, bir adım sonraya ilerlemesi hızlanmış görünüyor. Yalnızsanız kısa sürede size çok hayran birisi ile tanışabilirsiniz. Ancak aklınızda iki kişi birden olabilir ve bu da hayatınızı biraz karıştırabilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta kariyerinizde başarı sizinle olacak. Büyük ve olumlu değişiklikler yaşamanın arifesinde olabilir, uzun süredir beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Yakın sürede gerçekleşecek değişimlerin ilk adımlarını bu hafta atabilirsiniz. Önemli olan bu hafta kendinizi değişimlere hazırlayacak ve bunlar için çalışmaya başlayacaksınız.

Hafta başında finansal hedeflerinize çok bağlı hissedeceksiniz, çok daha tutumlu ve tasarruflu davranmak yönünde kararlar alabilirsiniz. Gelecekte yapmak istediklerinizi hayal ederek bu tavrınızı uzun süre koruyabilirsiniz. Bu dönem içerisinde borçlanmamaya, var olan borçlarınızı düzenli ödemeye dikkat etmeniz yararınıza olacaktır.

Hafta boyunca ailenizle olan etkileşimleriniz moralinizi yükseltecek. Ancak yakınlarınızdan birinin yaşadığı olumsuzluklar size de yoğun stres olarak yansıyabilir. Yardım etmeli, destek olmalı ancak başka kişilerin problemlerini içselleştirmemeye de dikkat etmelisiniz. Eğitim konularıyla ilgili ani seyahatler gündeminize gelebilir, birkaç gün evinizden ayrılmanız gerekebilir.

Aşk hayatınızda ani kararlardan ve fevri çıkışlardan kaçınmanız gereken bir hafta yaşayacaksınız. Partnerinizle haftanın başında daha net bir şekilde iletişim kurmanız gerekecek. Birbirinizi yanlış anlama olasılığınız yüksek olabilir. Daha sakin ve anlayışlı tavırda kalmanız istemediğiniz sonuçları engelleyecektir. Eğer yalnızsanız bir ilişkiye başlama kararını bekletmeniz daha iyi olabilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta kariyer hayatınızda beklenmedik bir teklifle karşılaşabilir, para konularıyla ilgili cazip fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ancak karar alırken her şeyi iyice kontrol ettiğinizden emin olmalısınız. Yeni olasılıklar, büyük ve olumlu değişimler kapınızda olacak. Ayrıca yurt dışı, eğitim ve iletişim konularıyla ilgili gelişmeler de yaşayabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili şansınız çok açık, neyin doğru olduğunu kolaylıkla bulabileceksiniz. Özellikle aile üyelerinden kişilerle iş ve maddi konularda ortaklıklar, para alışverişleri yaşanabilir. Karşınıza çıkan fırsatlar size çok kar ettirecek gibi görünse de hatalı bir işlem yapmadığınızdan, tüm detaylara hakim olduğunuzdan emin olmalısınız.

Hafta genelinde özellikle kendinizi geliştirmek amaçlı eğitim ve seyahatler söz konusu olabilir. Bir süredir tıkanıp kalan özellikle resmi konularda takılan bir seyahatle ilgili bu hafta sorunlarınız çözülebilir. Ayrıca uzun süredir görüşmediğiniz yakınlarınıza bu hafta zaman ayırabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Aşk hayatınızda daha duygusal olmanız partnerinizle daha kolay gerginlik yaşamanıza sebep olabilir. Fevri davranıp münakaşaya girmemeye dikkat ederseniz ve sakin kalabilirseniz aşk hayatınız oldukça yolunda devam edecek. Eğer yalnızsanız bu hafta içerisinde geçmişten bir kişinin tekrar size dönmesi söz konusu olabilir.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta işleriniz çok yolunda gidiyor. Özellikle finansal konularla ilgili daha doğru kararlar alabilecek ve olumlu bir değişim içerisine gireceksiniz.  Bir yerlerden para girişi olmasa bile size kazanç getirecek yeni şeyler bulabilir, yakalayacağınız fırsatlarla isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

Kariyerinizle ilgili konularda hafta genelinde eğitim ve öğrenim konuları ön planda olacak. Eğer yeni bir başlangıç söz konusuysa acele etmemenizde yarar var. Mevcut işinizdeyse karışıklık sizi her ne kadar rahatsız etse de çevrenizdeki kişilerin çalışma şekline fazla takılmamalı, onları yönlendirmeye çalışmamalısınız.

Hafta genelinde kendinizi koşturma içerisinde yorgun hissedebilirsiniz. Kendinize daha çok zaman ayırmaya çalışmalı, kendi hayatınıza odaklanmak için rutinlerinizi gözden geçirebilirsiniz. Ayrıca evinizle ilgili değişimler yaşamanız, taşınma, ortak mülkler gibi kararlar almanız da söz konusu olabilir.

Aşk hayatınızda daha anlayışlı ve empati kurarak davranmaya dikkat etmelisiniz. Fazla takıntılı davranmak size ve ilişkinize bu dönemde iyi gelmeyebilir, istenmeyen ve çözümü zor sorunlar çıkabilir. Partnerinizi ya da yeni tanıştığınız kişileri acımasızca eleştirmemeli, daha sakin kalarak iletişim kurmalısınız. Acele kararlar vermemeye dikkat etmelisiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta maddi konularla ilgili biraz kararsız hissedebilirsiniz. Elinize bir yerden para geçebilir, ya da bir yatırımınız fazlasıyla gelir getirebilir. Elinizdeki parayı nasıl değerlendirmeniz gerektiğiyle ilgili birçok şey duysanız da beklemeniz, ani kararlar vermemeniz yararınıza olacak. 

Kariyerinizle ilgili konularda profesyonel hedeflerinize daha fazla odaklanmanız gerektiğini fark ettiğiniz, hedeflerinize daha çok odaklandığınız bir hafta geçireceksiniz. İş arkadaşlarınızla uyumlu bir tavır içerisinde olmanız sosyal ortamınıza dahil olmalarını sağlayacak. Bu hafta itibariyle bütün dikkatleri üzerinize çekeceğiniz, daha çok göz önünde olacağınız bir döneme gireceksiniz.

Hafta genelinde aileniz ile olan ilişkilerinizde nazı iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Hiç gerek yokken birbirinizi yanlış anlayabilir, gereksiz tartışmalara girebilirsiniz. Biraz daha kendinize zaman ayırmanız, karşınızdaki kişilerle daha sağlıklı iletişim kurup anlayışlı yaklaşabilmek için gerekli olabilir.

Aşk hayatınızda bu hafta partnerinizle tartışmalara girmemeye ve keskin konuşmalar yapmamaya dikkat etmelisiniz. Bu dönemi sakinlikle atlattığınız takdirde kısa süre içerisinde ilişkiniz için ciddi adımlar atabilir, evlilik gibi konularda adım atmaya başlayabilirsiniz. Eğer yalnızsanız arkadaşlarınızla gittiğiniz bir yerde hayalinizdeki kişi ile tanışabilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta sosyal hayatınız oldukça hareketlenecek. Bir süredir irtibatınızın kesildiği ya da sorun yaşadığınız arkadaşlarınız varsa bu hafta bunlar çözümlenebilir. Ayrıca pozitif halinizle evinizle daha çok ilgilenebilir, kendinizi çok daha mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda zorlukların üstesinden geleceğiniz, olumlu bir değişim içerisine gireceğiniz bir dönem yaşayacaksınız. Ancak bu dönemde özellikle otorite figürleri ile gerginliklere karşı dikkatli olmanız gerekebilir. Eğer seyahat planlarınız varsa bunlar ertelenebilir ya da iptal olabilir. kısa bir süre boyunca seyahatlerinizde aksaklıklar yaşayabilirsiniz. 

Finansal konularda özellikle ortak mülkler, ortak gelirler ya da miras konularıyla ilgili beklentileriniz varsa bunlar olumlu şekilde sonuçlanabilir ve sizi rahatlatabilir. Elinize geçen para ile ilgili planlarınızı, yatırım fırsatlarını iyi düşünmeli ve bu dönemde mümkünse karar vermemelisiniz. Gelir ve borçlarla ilgili kararlarınızı ertelemeniz yararınıza olacaktır.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizin de desteğini aldığınız bu dönemde gelecek ile ilgili planlarınız somutlaşabilir, örneğin sürpriz bir yer ya da iş değişikliği gündeme gelebilir. Bu değişiklik ilişkinizi olumlu yönde etkileyebilir. Eğer yalnızsanız bu dönemde karar vermekten kaçınabilir, daha yüzeysel ve bireysel davranmayı tercih edebilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta ailenizle ilgili sürpriz haberler alabilirsiniz. Sizin de ailenizin de bir süredir beklediği ve ihtiyacınız olan müjdeli bir haber sonunda duyurulacak. Bu gelişme sizin özel hayatınızla da ilgili olabilir. bu dönemdeki kararlar ve gerçekleşecek değişiklikler hayatınızda önemli ilerlemelerin başlangıcı olabilir.

Kariyerinizle ilgili konularda son derece şanslı olduğunuz, yeni başlangıç ve değişimlerin yaşanacağı bir hafta yaşayabilirsiniz. Hedefleriniz ve geleceğiniz daha net görünebilir, güzel haber ve anlaşmalar karşınıza çıkabilir, dönüşüm yaşayacağınız bir dönem yaşayacaksınız. İş yerinizde kaos içerisinde kaldığınız durumlarda olaylara karışmadan kenara çekilmek yararınıza olacak.

Hafta genelinde ailenizle fikir alışverişi yapabildiğiniz, onlardan akıl alacağınız zamanlar geçireceksiniz. Özellikle finansal konular, ortak gelirlerle ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir, hayatınızı önemli şekilde düzene koyabilirsiniz. Değişim gerçekleşecek ancak daha sakin kalarak ve aceleci kararlardan kaçınarak hareket etmelisiniz.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız çok kısa süre içerisinde aşık olabilir, hızlı bir şekilde yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Önümüzdeki dönem içerisinde aşk konusunda şanslı ve mutlu olacaksınız. Eğer mevcut bir ilişkiniz varsa sizler için de yeni başlangıçlar, yeni kararlar, ilişkilerin ciddiye taşınması ve bağların güçlenmesi söz konusu olacak.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta sizin için değişim rüzgarları esebilir. Özellikle kariyer hayatınızla ilgili bir dönüm noktası yaşayabilir, bir süredir beklemede kalan konular için hızlı çözümler yaşayabilirsiniz. Yakın süre içerisinde hayatınızı etkileyebilecek bir değişim, yükselme, terfi ve zam haberleri alabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili kariyerinizdeki olumlu gelişmelerle birlikte hareketlenme yaşayacaksınız. Gelirleriniz artabilir, tahmin etmediğiniz kazançlar gündeme gelebilir. Ancak gelirinizin artacağı gibi giderlerinizin de artacağını göz önünde bulundurarak hareket etmeli, ani kararlarla büyük satın almalar yapmamalısınız. 

Hafta boyunca alacağınız etkiler özellikle ev ve aile hayatınızı değiştirebilir. Taşınmak, mülk satmak, yer değiştirmek gibi konular gündeminize gelebilir. Ya da aile üyelerinin bu şekilde bir gelişme yaşaması sizin de hayatınızı değiştirebilir. Geçici gibi görünen değişiklikler bile hayatınızın ilerleyen günleri için kalıcı etkiler yapabilir.

Aşk hayatınızda çekişme yaşayabileceğiniz, çok yoğun bir ilişkinin başlangıcında olabilirsiniz. Eğer böyle bir ilişkiniz varsa aranızdaki dengeyi kurmaya çalışmalı, sağlıklı iletişimle her şeyi çözebileceğinizi unutmamalısınız. Eğer yalnızsanız bu hafta gerçekten ilginizi çeken birisi ile bağlantı kurabilir ve hızlı şekilde ilerleyebilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta ailenizle ilgili iletişimleriniz daha çok ön planda olacak. Özellikle kardeşler ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Ortak mülk, toprak ya da miraslarla ilgili konularda sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca hafta genelinde sizin için eğitimler, danışmanlıklar, iletişim ile ilgili kişisel gelişmeler de önemli olacak.

Kariyerinizle ilgili konularda düşüncelerinizi biraz değiştirmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Bazı konuları sadece düşünmenizin bir işe yaramadığını fark edebilir, ne yapmanız gerektiğini daha farklı şekilde düşünmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Bu hafta itibariyle iletişim trafiğinizin gittikçe arttığı, eğitimler, kısa seyahatlerin gündeminize geldiği bir döneme gireceksiniz.

Finansal konularla ilgili olarak beklediğiniz gelirler ya da miras gibi konular varsa bu hafta güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. Hayatınızda bunlarla ilgili bir değişim yaşayabilirsiniz. Siz her ne kadar içinizde şüphe duysanız ve kaygılansanız da aslında sizi bekleyen güzel gelişmeler olacak. Olumsuzluğa kapılmamalısınız.

Aşk hayatınızda hafta başından itibaren partnerinizle sağlıklı bir iletişim içerisinde olacak, kendinizi her zamankinden daha net şekilde anlatabileceksiniz. Bu da sevgiliniz ile aranızdaki bağı güçlendirecek ve ilişkinizi ciddileştirecek. Eğer yalnızsanız yeni birisi ile tanışıp yakınlaşabilirsiniz. Geçmişteki sorunlu ilişkilerle ilgili geri dönme çabalarına dikkat etmelisiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta bu hafta itibariyle finansal hayatınızda değişimler yaşayacaksınız. Yeni adımlar atabilir, yeni yatırım yöntemleri bulabilir ve ek gelirler elde edebilirsiniz. Beklediğiniz paralarla ilgili konularınız çözümlenebilir, burada sizin yapmanız gereken harcamalar yapmak yerine elinize geçecek paraları doğru değerlendirebilmeniz olacaktır. 

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta normalde daha fazla stres yaşayabilirsiniz. Ancak kısa süre içerisinde sizin için değişimler, yeni haberler söz konusu olacak. Yeni iş fırsatları, terfi haberleri, gelir artışları çok yakında gerçekleşebilir. Ayrıca yeni eğitimler, yurt dışı ile ilgili bağlantılar da yaşamanız söz konusu olabilir.

Hafta genelinde kendinizi son derece motive ve enerjik hissedeceksiniz. Kendinizle ilgilenebilir, evinizde yapmanız gereken işlerinizi bitirebilirsiniz. Ayrıca ailenizle ilgili güzel haberler de duyabilirsiniz. Yakın çevreniz ve akrabalarınızla alacağınız güzel haberler ve bununla ilgili seyahatler gündeminize gelebilir.

Aşk hayatınızda partnerinizle bir süredir yaşadığınız sorunlar varsa bu hafta itibariyle bunları çözmek için adım atabilirsiniz. İletişiminiz son derece güçlü olacak ancak fazla şüpheci tavırlardan ve alınganlıktan uzak durmaya çalışmalısınız. Gereksiz yere partnerinizi zorlayabilirsiniz. Eğer yalnızsanız yakınlarınız aracılığıyla size uygun birisi ile tanışabilirsiniz, bu kişiye bir şans verebilirsiniz.


8 Nisan- 14 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!