Haftalık Burç Yorumları- 8 Temmuz Haftası

haftalik-burc-yorumlari-8-temmuz-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-8-temmuz-haftasi

8 Temmuz-14 Temmuz haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

8 Temmuz – 14 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Yengeç burcunda yaşanan yeni aydan sonra ay hilal fazına dönerken, yeni başlangıçlar yapmak için oldukça güzel zamanlarda olacağız. Yeni ayın bize getirdiği şans ve fırsatlar kapımızı çalabilir.

Hafta ortasına kadar olan süreçte ilişkiler adına oldukça güzel bir zamanda olacağız. Duygusal hayatımızda yaşayacağımız sürpriz gelişmeler bizi oldukça mutlu edebilir ve motivasyonumuz artabilir. Ayrıca iletişimsel işlerimizde anlaşma ve sözleşme gibi konularda olumlu etkiler alıyor olacağız.

11 Temmuz’da Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi ile aşk hayatımız hareketlenecek. Sevmek, sevilmek ve partnerlerimizle eğlenmek bizim için her zamankinden daha fazla önemli olabilir. Bu dönemde fazlaca sosyalleşmek isteyebiliriz. Ayrıca lükse düşkünlüğümüz ve lüks harcamalarımız artabilir. Fiziksel görüntümüzde değişiklikler yapmak isteyebiliriz. Finansal anlamda altında yükselişler gelebilir.

11 Temmuz’da yaşanacak Venüs Neptün üçgeni, ilişkilerimizi oldukça besleyecek. Bu süreçte her zamankinden daha fazla yaratıcı olabiliriz. İlişkilerimizde duygusal paylaşımlarımız artabilir. Kavuşma, barışma, affetmeler yaşanabilir. Partnerlerimize karşı daha şefkatli olabiliriz. Ancak aldatılma ve kandırılmalara karşı da dikkatli olmalıyız. Gerçeklikten uzaklaşmamalıyız.

12 Temmuz’da duygusal hayatımızda kıskançlıklarımız artabilir. Sevdiklerimize baskı kurmamaya özen göstermeliyiz. Partnerlerimizle aramızda yaşanacak güç mücadeleleri söz konusu olabilir. Karşımızdaki kişileri fazlaca sahiplenip hırs yapmamaya dikkat etmeliyiz.

Bu süreçte, enerjinizi olumlu yönde kullanarak, sevgi ve şefkatle hareket ederek, ilişkilerinizi güçlendirebilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Duygusal dalgalanmaları yöneterek, sağlıklı ve mutlu bir döneme adım atabilirsiniz.

8 Temmuz- 14 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta hedeflerinizi tekrar gözden geçireceksiniz. Artık daha uzun vadeli planlar düşünmeye başlayabilir, özellikle işinizle ilgili bazı değişikliklere karar verebilirsiniz. Ayrıca başlamanız gereken bir işiniz, projeniz ya da yarım kalan işleriniz varsa bunlara el atmak ve tamamlamak için uygun zamanda olacaksınız.

Finansal konularla ilgili önünüze çıkan fırsatları değerlendirebilirsiniz ve bu sayede büyük kazançlara ulaşmanız söz konusu olabilir. Özellikle aileniz ile ilgili bir yerden beklemediğiniz şekilde bir para gelebilir ya da destek görebilirsiniz. Bu dönemde yapacağınız büyük harcamalar ilerleyen günlerde sizi fazla pişman edebilir, o yüzden ertelemeniz gerekebilir.

Hafta genelinde her zamankinden daha enerjik ve hareketli olacaksınız. Bu enerjinin sebebini anlamasanız da kendinizi daha aceleci ve heyecanlı hissedeceksiniz. Bu sayede hem kendi rutinlerinizde hem de işinizle ilgili konularda her şeyi planladığınızdan önce bitireceksiniz ve oldukça rahata ereceksiniz. Ailenizle ilgili sürpriz haberler de alabilirsiniz.

Aşk hayatınızda bu hafta biraz inişli çıkışlı hissedebilirsiniz. Yüksek enerjinizle birlikte hareketlenecek olmanız partnerinizi biraz şaşırtabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa hem duygusal değişimleriniz hem de enerjinizle partnerinizi etkileyebilirsiniz. Eğer yalnızsanız, arkadaşlarınızla olan buluşmada ilginizi çekecek eğlenceli birisi ile tanışabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta finansal konularla ilgili güzel başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu zamana kadar biriktirdikleriniz çok değerlenebilir ve bunu çok istediğiniz bir şey alarak kullanabilirsiniz. Uzun süredir hayalini kurduğunuz bir şeye bu hafta itibariyle kavuşacaksınız. Ayrıca işinizle ilgili yaşayacağınız gelişmeler sayesinde hesabınıza gelecek para miktarı da artabilir.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta eğitimle ilgili konular gündeminizde olabilir. Eğitim konularında bu hafta başarılı olacaksınız. Buna yönelik planlarınız varsa bu hafta işe koyulabilirsiniz. Ayrıca partneriniz ya da iş ortağınızla yeni bir iş planı yapabilir, büyük bir girişime başlayabilirsiniz. Doğru adımları atarsanız kısa sürede işlerinizi büyütebilirsiniz.

Özellikle hafta başındaki günlerde kendinizi yorgun ve fazla stresli hissedebilirsiniz. Bundan kurtulmak için yeni seyahat planları yapabilir, birkaç günlüğüne başka bir yerlere kaçabilir ya da yakınlarınızla eğlenceli vakit geçirmek için planlar yapabilirsiniz. İletişim beceriniz yüksek olacak, bu yüzden daha çok sosyalleşip kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa, duygularınızı ifade etmekte fazla ısrarcı olabileceğiniz için partnerinizi iyi dinleyerek duygularınızı açığa vurmanızda fayda var. Yoksa yanlış anlaşılabilirsiniz ve ufak sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Eğer yalnızsanız, bir arkadaşlık sitesi ya da sosyal medya üzerinden sizinle iletişime geçen birisi aklınızı karıştırıp sizi heyecanlandırabilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu haftanız çok hareketli ve pozitif enerji içerisinde geçecek. Özellikle kariyer alanınızda sıkı ama zevkle çalışacağınız bir hafta olacak. Bitmeyen enerjinizle birlikte, bir süredir tamamlamaya çalıştığınız konu neyse bunu tamamlayabileceksiniz ve takdir toplayacaksınız. Pozisyonunuzda bir yükselme ve ödüllendirme yaşayabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta sezgilerinize güvenerek kararlar alabilirsiniz. İçten gelen bir hisle doğru kararlar alabileceksiniz. Şu an satın alacağınız şey ilerleyen zamanlarda çok fazla değerlenebilir veya bir hisse, yatırımınız tahmininizden çok daha büyük getiri sağlayabilir. Hayatınızda taşların yerine oturduğu, standartlarınızın yükseleceği bir bolluk dönemine gireceksiniz.

Hafta başı ne kadar hareketli olacaksa hafta sonuna doğru yavaşlama isteği duyabilir, yalnız zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Daha sağlıklı yaşamak, kendinize daha iyi bakmak için yeni rutinler edinmeye karar verebilirsiniz. Ayrıca yurt dışı ile ilgili planlarınız ya da beklediğiniz haberler kısa sürede gelebilir ve bir telaş içerisine girebilirsiniz.

Aşk hayatınızda duygularınızı ifade etmek için uygun zamanda olacaksınız. Mevcut bir ilişkiniz varsa, partnerinizle konuşmanız gereken konuları masaya yatırmak için kısa bir kaçamak ayarlayabilir ve sorunlarınızı güçlü iletişiminiz sayesinde çözebilirsiniz. Eğer yalnızsanız, özellikle hafta başındaki günlerde spontane şekilde biriyle karşılaşabilir ve eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta finansal konularla ilgili yardım alacaksınız. Artan gelirlerinizle veya değerlenen yatırımlarınızla birlikte bir satın alma kararı verebilirsiniz ve bu konuda tahmin etmeyeceğiniz bir kişi size fazlasıyla destek olacak. Ancak hafta ortasındaki günlerde ailenizle parasal konularda çatışma yaşamamaya dikkat etmelisiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta bir süredir beklediğiniz şansı yakalayabilirsiniz. Birlikte çalışmak istediğiniz veya kendi işinizi yapıyorsanız ortaklık kurmak istediğiniz bir kişi ile bu hafta iletişiminiz hızlanabilir ve gelecek için güzel kararlar verebilirsiniz. Sizin hayrınıza olacağına inandığınız sürece işleriniz çok yolunda gidecek, karamsarlıktan uzak durmalısınız.

Hafta başında özellikle arkadaş çevrenizde yardımınızın dokunduğu, hayatında önemli bir yere sahip olduğunuz kişiler size minnettarlıklarını göstermek isteyebilir. Zamanında sizin yardımcı olduğunuz kişiler ihtiyacınız olduğunda yanınızda durabilirler. Bu, sizi hem biraz duygusal hissettirebilir hem de çok mutlu edebilir.

Aşk hayatınızda konuşma cesaretinizin yüksek olduğu bu dönemde ikili ilişkilerinizde oldukça ön plana çıkacaksınız. Mevcut bir ilişkiniz varsa, partnerinizin bir süredir sizi beklettiği konuları gündeme getirip bunu sizin istediğiniz gibi çözebileceksiniz. Eğer yalnızsanız, hafta sonunuzu kısa bir gezi ile evden uzak kalarak geçirmek isteyebilir ve bu esnada özel birisi ile tanışabilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta işinizle ilgili önemli bağlantılar kurabilirsiniz. Gelecek planlarınızı kökten değiştirebilecek kadar önemli fırsatlar karşınıza çıkabilir. Ne yapacağınızla ilgili kafanız karıştığında yardım alacağınız kişi ile bu hafta bağlantı kurabilir, onun sayesinde iş değişimi veya terfi gibi konular ve önemli kararlar gündeminize gelebilir.

İşinizle ilgili bu hafta yaşayacağınız güzel gelişmeler geleceğinizi çok olumlu yönde etkileyebilir. Değişimler aynı şekilde finansal durumunuzu da etkileyebilir. Aile üyelerinizden bir kişi ile ortak bir alım yapmanız söz konusu olabilir. Kıvrak zekanızla yaşayabileceğiniz maddi sıkıntıları çok kârlı şekilde çözümleyebilirsiniz.

Haftanın birçok konuda yoğun geçmesi nedeniyle evinizde yalnız kalmak veya yakınlarınızla sakin zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınız arasında fazla popüler olmanız sizi zaman zaman yorabilir. O yüzden göz önünden biraz uzaklaşmak isteyip kendi ruhunuza iyi gelecek şekilde yalnız planlar yapabilirsiniz.

Aşk hayatınızda bu hafta geçmişle ilgili konular sizi biraz fazla düşündürebilir. Hâlâ aklınızda kalan, içinize yara olan bir konu kafanızı kurcalıyor olabilir ancak artık geçmişi düşünmeyi bırakmalı ve iyileşmeye odaklanmalısınız. Bu sayede aşk hayatınız kısa sürede yüzünüzü güldürebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa, hafta sonunda romantik zaman geçirebilir ve istediğinizden daha fazla ilgi görebilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta popülerliğiniz artacak. Özellikle işinizde yaşanacak olumlu gelişmeler, popülerliğiniz sayesinde size fazlasıyla itibar kazandıracak. Bir süredir beklediğiniz gelişmeler, iş görüşmeleri ya da lehinize çevirmeniz gereken sözleşmeler varsa, bunların olumlu sonuçlanması için iyi bir dönemde olacaksınız.

Finansal konularla ilgili bir süredir sıkıntı içerisindeyseniz, bu durumdan kurtulmanız için gerekli doğru adım bu hafta size gelebilir. Dikkatinizi toplarsanız, doğru davranarak hem nakit akışınızı kontrol altına alabilir hem de bir süredir kendiniz için istediğiniz bir şeye para ayırabilirsiniz. Özellikle eğitim konularıyla ilgili harcamalar yapabilirsiniz.

Bu hafta toplu etkinliklerle ilgili olaylarınız gündemde olabilir. Arkadaşlarınızla uzun zamandır planladığınız bir tatil netleşebilir ve çok istediğiniz bir yere gitme sürpriziyle karşılaşabilirsiniz. Tatil ve gezi planlarınızı yapmak ve gerçekleştirmek için çok uygun bir zamandasınız. Kontrolü ele alma isteğiniz sizi zorlasa da kendinizi akışa bırakıp çok keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Aşk hayatınızda kendinizi bir süredir gergin hissetmeniz, ilişkinizi baltalamanıza sebep olabilir. Partnerinizle kapandığını sandığınız bir konu tekrar gün yüzüne çıkabilir ve tekrar konuşup bu konu üzerine tartışmanız gerekebilir. Gerçek duygularınızı ortaya koyup açık davranabilirseniz bu sorunu yine çözebilirsiniz. Eğer yalnızsanız, eski bir aşkınız tekrar iletişime geçmeye çalışabilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta yollarınız açılıyor. Özellikle iş ya da eğitim hayatınızla ilgili farklı yetenekleriniz keşfedilebilir ve önünüzde yeni yollar açılabilir. İşiniz size daha önce olmayan bir konuda fayda sağlayabilir. Çevrenizdeki kişilerin gözünde daha üst bir konumda görülmenize sebep olacak durumlar yaşayabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili daha cesur kararlar alabileceğiniz bu haftada, daha önceden karamsar olduğunuz konular kesinleşecek ve gelecek planlarınız netleşecek. Hayatınızdaki olasılıklar ve istek listeleriniz daha da kalabalıklaşabilir. Büyük resmi göz önünde bulundurarak planlar yaparak istediğiniz sonuçlara ulaşabilir ve kendinizi bolluk içinde bulabilirsiniz.

Hafta boyunca kendinizi ev ortamınızda daha rahat hissedebilirsiniz. Fazla sosyal olmak size huzursuzluk hissi getirebilir, bu yüzden evle ilgili işlere odaklanmak sizin için daha çekici gelebilir. Ayrıca kişisel gelişiminizle ilgili konulara olan ilginiz artabilir, bir süredir mücadele ettiğiniz bir sorunun çözümünü kendi iç sesinizi dinleyerek kolaylıkla bulabilirsiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa özellikle hafta ortasındaki günlerde partnerinizle çatışma içine girmemeye özen göstermelisiniz. Fazla ani kararlar verebilir ve sonrasında pişman olabilirsiniz. Sınırlarınızın aşıldığını hissederek hırçınlaşabilirsiniz ya da hayatınıza fazla müdahale edildiğini düşünebilirsiniz. Eğer yalnızsanız, flört etmeye ve yeni bağlantılar kurmaya istekli olabilirsiniz, karşı cinsten ilgi görebilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta güç ve finansal başarı sizinle olacak. Yeni edindiğiniz bilgilerle daha tasarruflu ve kazançlı olabileceğinizi anlayacak ve çok doğru kararlar alacaksınız. Özellikle aile büyüklerinden gelecek tavsiyelere uymanız ilerleyen günlerde size büyük fayda sağlayabilir.

Kariyerinizle ilgili olarak yüksek başarı hedefinizle bu haftayı çok çalışkan geçireceksiniz ve olumlu sonuçlar elde edeceksiniz. Belki pozisyonunuzla ilgili birkaç kişiyle toplantı yapmak için seyahat etmeniz gerekebilir; bu yeni çevre size olumlu etkiler sağlayabilir. Ancak yeni tanıştığınız kişilere karşı ukala bir tavır sergilemekten kaçınmalısınız.

Hafta ortasına doğru kendinizi biraz huzursuz hissetseniz de, kendinize zaman ayırarak bu ruh halinden sıyrılabilirsiniz. Aklınıza takılan konuları dikkatinizi dağıtmadan doğru kararlar alabilirsiniz. Enerjinizi aşk hayatınıza yönlendirerek kafanızı dağıtabilir ve keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsınız, bu hafta hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle gireceğiniz ortamlarda çevrenizi dikkatlice gözden geçirmeniz önemlidir. Mevcut bir ilişkiniz varsa, partnerinizle daha fazla zaman geçirmek isteyebilir ve onu memnuniyetsiz bırakmadan tutkulu bir hafta sonu geçirebilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta kendinizi oldukça net ve odaklanmış hissedeceksiniz. Özellikle aşk hayatınızda duygularınızı açıkça ifade etmek ve doğru iletişim kurmak ilişkinizi ya da potansiyel ilişki adayınızla daha yakın bir noktaya taşıyabilir. Eğer ufak tefek sorunlar yaşıyorsanız, kendinizi akışa bırakarak olayların doğal olarak düzelmesine izin verebilirsiniz. Eğer yalnızsınız, ciddi bir ilişki için hazır hissettiğiniz bir dönemde olabilirsiniz, bu da ruh eşinizle daha derin bağlar kurmanıza yardımcı olabilir.

Finansal olarak da kendinize yatırım yapma olasılığınız yüksek. Eğitim ya da planladığınız seyahat gibi alanlarda paranızı farklı şekillerde değerlendirerek kazanç sağlayabilirsiniz. Ayrıca hayatınızı daha pratik hale getirecek yatırımlar için harcama yapma konusunda kararlı olabilirsiniz.

Kariyer ve eğitim hayatınızda bu hafta ekip çalışmaları ön planda olacak gibi görünüyor. Yapacağınız iş size büyük fayda sağlayacak, kendinizi ifade etme yeteneğinizi geliştirecek ve diğerlerinden sıyrılarak dikkat çekeceksiniz. Kendinizi son derece hırslı ve başarılı hissetseniz de çevrenizdeki kıskanç gözlerden kaçınmak önemli olacak.

Hafta ortasında sosyal anlamda daha sakin ve içe dönük bir zaman geçirebilirsiniz. Kendiniz için zaman ayırarak sakinleşmek isteyebilir ve çevrenizdeki insanların size katkı sağlayıp sağlamadığını gözden geçirebilirsiniz. Olumlu enerjiye sahip insanların size yakın kalmasına izin vererek çevrenizi sakinleştirmeye yönelebilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta size değişim getirecek güzel bir dönem olacak gibi görünüyor. Özellikle kendi özel hayatınızla ilgili yapmak istediğiniz değişikliklere cesaret ederek adım atabilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili düşündüğünüz ancak cesaret edemediğiniz adımları atarak hayatınızdaki eksik yönleri giderebilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili olarak da çevrenizdeki kişilerle uyumlu bir çalışma temposuna gireceksiniz. İş arkadaşlarınızın sizin azimli tavrınıza hayran kalabileceği bir dönemde olacaksınız. Bu haftayı sadece plan yapmakla değil, aynı zamanda geleceğiniz için net ve somut adımlar atmaya odaklanarak geçirebilirsiniz. Hırslı çalışmanızın yanı sıra, üstlerinizden gelebilecek olası negatif etkilere karşı dirençli olmalısınız.

Finansal konularda ise bu hafta daha durgun günler geçireceğinizi ancak gelecek planlarınıza odaklanarak tasarruflu davranmayı sürdüreceğinizi belirtmişsiniz. Eğer kendi işiniz varsa, bu dönemde yatırım yapabileceğiniz yeni yolları araştırmak önemli olacak. Duraklama döneminde olduğunuz için herhangi bir yeni borca girmekten kaçınmalı ve mevcut kredi gibi konuları ertelemelisiniz.

Aşk hayatınızda ise yalnızsanız yeni bir ilişkiye adım atma olasılığınız oldukça yüksek. Bu hafta içinde birisiyle ilk buluşmanız için uygun bir zaman olabilir. Geçmişte kalan duygularınızı serbest bırakarak yeni bir başlangıca hazır olmanız önemli. Mevcut ilişkiniz varsa, partnerinize destek olabileceğiniz bir durumda bulunabilirsiniz, bu da ilişkinizin güçlenmesine katkı sağlayabilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta başkalarına yardım etmeye istekli olmanız ve özellikle aileniz veya çocuklarla ilgili konularda destek sağlamanız olumlu sonuçlar doğurabilir. Ev hayatınızda yapacağınız çabalar büyük değişimlere yol açabilir ve verdiğiniz destekler karşılığında olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili büyük hayalleriniz varsa, aceleci olma eğiliminde olabilirsiniz. Ancak sürekli ertelenen işleri hayırlı bir zamanda gerçekleştirmenin önemini akılda tutmalısınız. Bu dönemde daha fazla sorumluluk alıp başarıya odaklanmak size uzun vadede daha büyük fayda sağlayabilir.

Finansal konularda alım satım işlerinizde şansınızın yaver gideceği bir hafta geçirebilirsiniz. Beklenen ancak sonuç alınamayan ailevi veya hukuki konuların olumlu bir şekilde sonuçlanması mümkün olabilir. Maddi konularda bir talebiniz varsa bu hafta bunu konuşmak için uygun bir zaman olabilir ve istediğinizden daha fazlasını elde edebilirsiniz.

Aşk hayatınızda mevcut ilişkinizde yaşanan soğuklukları aşmak için olumlu bir tutum sergilemeniz önemli olacak. Partnerinizle ortak planlar yaparak birlikte zaman geçirmek ve rutinlerinizden uzaklaşmak ilişkinizi güçlendirebilir. Eğer yalnızsınız, uyumlu ve anlayışlı birisiyle tanışma ihtimaliniz oldukça yüksek, bu da sizin için güzel bir gelişme olabilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta edineceğiniz yeni bilgilerle birlikte kariyerinizde önemli başarılar elde edebilirsiniz. Yolunuzu değiştirerek yeni fırsatlar yakalama şansı bulabilirsiniz ve kendinizi daha motive çalışırken bulabilirsiniz. Potansiyelinizin farkına vararak, yapabileceklerinizin sınırlarını genişletebilirsiniz.

Finansal konularda gerçekleştirmek istediğiniz hedefler için harekete geçmek için uygun bir hafta olacak. Hayatınızda yapmak istediğiniz değişiklikler veya alışverişler için indirimleri takip edebilir, akıllıca harcama ve yatırım yapma fırsatlarını değerlendirebilirsiniz.

Haftanın ortasında duygusal konularda huzursuz hissedebilirsiniz. Bu durumda kendinize zaman ayırıp biraz uzaklaşarak dinlenmek ve rahatlamak isteyebilirsiniz. Aile üyelerinizden destek alarak bu süreci kolayca atlatabilirsiniz.

Aşk hayatınızda romantizm ve tutku dolu günler geçireceksiniz. Partnerinizle uyum içinde olmanız, birbirinizi anlamanız ve gelecek planları yapmanız için uygun bir dönem olacak. Eğer yalnızsınız, geçmişteki bir ilişkiyle ilgili haberler alabilirsiniz ve bu durum duygusal olarak sizi etkileyebilir.


8 Temmuz- 14 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!