Haftalık Burç Yorumları- 9 Ekim Haftası

haftalik-burc-yorumlari-9-ekim-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-9-ekim-haftasi

9 Ekim- 15 Ekim haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

9 Ekim – 15 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Bu hafta, ayın başında Aslan burcunda olmasıyla enerjimiz yükseliyor ve onaylanma ihtiyacı önem kazanıyor. Ancak Salı günü, manipülasyonlara ve çatışmalara açık bir dönem başlıyor. Güç çekişmeleri ve gergin koşullar olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Venüs’ün Başak burcuna geçişi, ilişkilerde takıntılı olabileceğimiz bir dönemi işaret ediyor. Detaylara aşırı odaklanma ve eleştirel olma eğiliminde olabiliriz. Bu süreçte ilişkilerde sorunlar yaşanabilir ve finansal sorumluluklar artabilir.

Hafta ortasında Plüton’un retrosuna başlaması, geçmişte kriz yaşadığımız konuları dönüştürme fırsatı sunuyor. Perşembe günü Mars’ın Akrep burcuna geçişi ise girişimlerimizi tutkuyla sürdürme ve hedeflerimize ulaşma isteği getiriyor.

Cumartesi günü gerçekleşecek olan Güneş tutulması, ilişkilerde yeni bir dönemi başlatıyor. Dengesiz ilişkiler sona erebilir ve yeni ilişkilere adım atabiliriz. Ayrıca, hayatımızı dönüştürecek önemli değişiklikler de gündeme gelebilir. Tutulma ayrıca denge kurma ihtiyacı duyduğumuz alanlarda önemli değişikliklere işaret ediyor ve hukuksal ya da ticari konularda kadersel etkiler yaşanabilir.

9 Ekim – 15 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta yaşamınızdaki zorlukların üzerinden geliyorsunuz. İş yerinizde aşılmaz gibi görünen zorluklar karşınıza çıkabilir ancak deneyiminizle ve sabrınızla bu zorlukları aşabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerden beklediğiniz desteği göremeyebilirsiniz çünkü onlar da sizin gibi aynı şekilde zorluklarla karşılaşmış olabilir. Meydan okumadan ve kendinizi göstermekten kaçınmadan çalışırsanız başarıyı yakalayabilirsiniz.

Hafta başında bir arkadaşınız ya da sizin için otorite figürü olan bir kişiyle gerginlik yaşayabilirsiniz. İstekli olmanız, hızlı olmanız bu kez sizi negatif etkileyebilir. Hafta başını atlattığınız takdirde haftanın geri kalan günlerinde çok daha iyi zamanlar geçireceksiniz.

Finansal konularla ilgili hafta ortalarından itibaren şans sizinle olacak. İsteklerinizi gerçekleştirme fırsatı bulabileceksiniz ancak maddi konularla ilgili karar verirken ne yaptığınızdan çok nasıl yaptığınıza dikkat etmelisiniz. Sonuç doğru olsa da gittiğiniz yol çok doğru olmayabilir.

Hafta ortasında ilişkinizle ilgili bazı şeyleri dönüştürme, iyileştirme konusunda zorlanabilirsiniz. Partnerinizin size karşı davranışları istediğiniz şekilde olmayabilir ya da ilişkinizin gidişatı size uymayabilir. O yüzden partnerinizle yüzleşmeniz gereken konular varsa daha negatif hissetmeden bir an önce bunları halletmelisiniz. Hafta ortasından sonra ilişkinizdeki güç dengesizliğini daha kolay düzeltebilirsiniz.

Güneş tutulmasının etkisi ile ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda önemli dönüşümlerin yaşanacağı bir zamana gireceksiniz. Bitmesi gereken miadı dolmuş ilişkileri sonlandırabilirsiniz. Yeni kişileri hayatınıza alabilirsiniz bu kişiler yaşamınıza oldukça etki edecek kadersel kişiler olabilir. Kendi değerinizin çok daha farkına varacağınız ilişkilerdeki beklentilerinizi netleştireceğiniz bir etki alacaksınız.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta yaşamınızda denge kurmaya çalışacaksınız. Özellikle sağlığınızla ilgili değişiklikler yapmaya yönelebilirsiniz. Stresle nasıl başa çıkacağınızı, sağlığınızı nasıl daha iyi hale getireceğinizi, yaşadığınız sorunları nasıl çözeceğinizi düşünecek ve bunlara hızlı ve kolay çözümler bulacaksınız. Bu hafta sağlığınız ve refahınız üzerinde olumlu etkiler alacağınız bir hafta olacak. 

Kariyer hayatınızda hali hazırda elinizde olan bir iş bir projeyi tamamlamak için kendinizi zorlamanız üzerinizde çok fazla stres yaratabilir. Şartları çok fazla zorlamamalısınız, zamana ihtiyacınız varsa adım atmak için bu zamanı beklemelisiniz . Aceleci davranmanız işleri olması gerekenden daha zor hale getirebilir. Hafta ortasından sonra planlarınızı hayata geçirmek için çok daha uygun zamanda olacaksınız. Özellikle takım çalışmalarında daha başarılı olacaksınız.

Hafta sonuna doğru işle ilgili yaşadığınız stres ve kendinizle ilgili verdiğiniz değişim kararları sonucunda kendinizi seyahat etme isteğinde hissedebilirsiniz. Bir tatile ihtiyacınız olabilir, yakın arkadaşlarınızla ya da ailenizle kısa bir tatil planlayabilir, günlük yaşamınızın zorluklarından kendinizi bu şekilde arındırmaya karar verebilirsiniz.

Aşk hayatınızda mevcut ilişkinizin ilerlemesini istediğiniz noktaya ulaşmasında bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Sizin veya partnerinizin hala başka ilişkiler içerisinde olması ya da aranızdaki mesafe ilişkinizi zorlaştırabilir. Aşılması ne kadar zor görünse de partnerinizle iletişim kurarak buna bir çözüm bulabilirsiniz. Yalnızsanız yeni tanıştığınız ya da bir süredir ilginizi çeken ama yeni yakınlaştığınız birisi bütün havanızı değiştirebilir. 

Güneş tutulmasının etkisi ile çalışma ortamınızda önemli değişimler yaşanabilir. Günlük rutinlerinizde bazı yenilikler yapmaya karar verebilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi yaptırmayı atlamamalısınız.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta sorunlu olan bir ilişkinizi iyileştirme şansınız olabilir. Hayatınızda sizin için önemli olan birisinin fikrini değiştirmeye çalışabilir, ancak güçlü bir dirençle karşılaşabilirsiniz. İşin kolayına kaçmanız sizin için iyi olmayabilir. Sizi biraz uğraştırsa da yakınlarınızın yardımını alarak karşınızdaki kişiyle ilişkilerinizi düzeltebilir ve sizi yoran bu sorunu çözümleyebilirsiniz.

Aile hayatınızla ilgili bu hafta yapmak istedikleriniz ve yapmanız gerekenler arasında kendinizi sıkışmış kalmış gibi hissedebilirsiniz. Hem aileniz için yapmanız gerekenler hem sorumluluklarınız sizi zorlayabilir,  kendi hayatınız için ayırmanız gereken zaman isteği fazlalaşabilir. Ancak ailenizle yapacağınız bir konuşma sonrasında önceliğinizin aileniz olduğunu, buna göre seçimler yapmanız gerektiğini anlayacaksınız.

Kariyer hayatınızda hafta başında istediğinizi elde etmeniz zor olabilir. Kendinizi zorlamak, ısrarcı olmak, içinde bulunduğunuz durumu daha zor hale getirebilir. Karşınızdakilerle uzlaşamıyorsanız beklemek daha iyi bir karar olabilir. Hafta ortasından sonra şansınız, iletişiminiz ve problem çözme becerileriniz çok daha güçlü olacak. Kariyerinizle ilgili sorunları çözmek için hafta ortasından sonraki zamanlar daha uygun olacaktır.

Güneş tutulmasının etkisi ile aşk hayatınızda aklınızda olmayan, geçmişten gelen bir kişi size dönüş yapabilir. Bu ne kadar sizi heyecanlandırsa da hayatınızda olumsuz bir etkisi olabilir. Aceleci davranmamalı, her şeyi düşünerek karar vermelisiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa bu hafta yaşadığınız sorunların üstüne gitmemek, partnerinize anlayışlı davranmak yararınıza olabilir. İlişkiniz yok ise hayatınızda dönüm noktası yaratacak bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda güzel gelişmeler yaşanabilir. Bebek bekleyen ikizler burçları için son derece şanslı etkiler hakim.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta aileniz önceliğiniz olacak. Aile üyelerinizden birisinin yardıma ihtiyacı olabilir, kendisi için yanlış olabilecek bir yola girmiş olabilir. Örneğin yaptığı seçimler ya da birlikte zaman geçirdiği insanlar konusunda endişeleniyor olabilirsiniz. Bununla mücadele etmek ve öğüt vermeye çalışmanız yanlış bir adım olabilir, bunun yerine karşınızdaki kişiye iyi bir örnek oluşturmaya çalışmanız yararınıza olacaktır.

Kariyer hayatınızda sözleşme ya da evrak işleri ile ilgili çok fazla uğraşmanız gereken şey olabilir. Her ne kadar bunları ertelemek ve yapmak istemeseniz de bir an önce önünüzdeki işlere başlamanız ve bitirmeniz size çok daha büyük başarı getirebilir ve bunun sonucunda huzurlu ve mutlu olabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili hafta ortasından itibaren şansınız yanınızda olacak. Büyük bir satın alma ya da yatırımla ilgili planlarınız varsa bunları değerlendirebilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz ancak para ile ilgili konularda uzun vadeli ve bağlayıcı konulara dikkat etmeniz yararınıza olacaktır.

Aşk hayatınızda bir süredir yaşadığınız sorun bu hafta biraz daha stresli olabilir. Partnerinizle ilgili yaşadığınız sorunlar varsa ve onunla bir savaş içerisine girdiyseniz bu savaşın sonuçları ile baş etmekte zorlanabilirsiniz. O yüzden olayları akışına bırakmak size daha iyi hissettirebilir. Eğer yalnızsanız flört etme becerilerinizin yüksek olduğu bu günlerde sosyalleşmeye özellikle zaman ayırmalısınız.

Güneş tutulmasının etkisi ile bazı vedalaşmalar yaşayabilirsiniz. Aile içinde hak hukuk adalet konuları gündem olabilir. Gayri menkul alımı satımı gibi konularda önemli gelişmeler yaşayıp düzen değiştirme kararı alabilirsiniz. Ruhsal anlamda önemli bir değişim süreci içine girebilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta kariyer hayatımızla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle hafta ortasından sonra güçlü iletişim becerileriniz ve diplomatik tavrınızla ön plana çıkabilir, göz önüne atmak istediğiniz işleriniz varsa bunları ortaya çıkartabilirsiniz. Cesaret gerektiren bir proje ortaya çıkartacaksınız, bunun için uygun zamanda olacaksınız. Ancak hafta başında öfkenizi dizginlemeniz gerekebilir, düşmanca konuşmaların size zarar getirebileceğini unutmamalısınız.

Bu hafta evrak işleri ya da sözleşmelerle ilgili kendinizi güç mücadelesi içerisinde bulabilirsiniz. Kazanma arzunuzun yüksek olması sizi her yola başvurmaya yöneltebilir ancak bu yol doğru olmayabilir. Bunun yerine ilerlemeden önce danışabileceğiniz yardım alabileceğiniz arkadaşlarınızdan ya da yakınlarınızdan destek aramanız yararınıza olacaktır.

Finansal konularla ilgili uyduğunuz bir bütçe ya da tasarruf planınız varsa bu hafta bundan vazgeçmek isteyebilir, planlarınızın dışına çıkabilirsiniz. Harcamak istediğiniz para ve gelecek için istekleriniz arasında bir mücadele içerisinde kalabilirsiniz ama muhtemelen para harcama isteğiniz ön plana çıkacaktır.

Aşk hayatınızda özellikle Çarşamba günü itibariyle çok romantik ve hayalinizdeki gibi günler geçirebilirsiniz. Etrafınızdaki başka hiç kimseyle meşgul olmak istemeyeceksiniz. Partnerinizle ve geleceğe yönelik planlarınızla ilgileneceksiniz. Eğer yalnızsanız özellikle sosyalleşmek için çaba gösterin çünkü yeni tanışacağınız insanlar fazlasıyla ilginizi çekebilir.

Güneş tutulmasının etkisi ile geleceğinize etki edecek yani bir anlaşma sözleşme gündeminiz olabilir. Ortaya attığınız kısa vadeli projeler ses getirebilir. Kazançlarınızı arttıracak fikirleriniz değer görebilir. Kardeşleriniz kuzenleriniz ile iletişiminiz artarken kısa mesafeli seyahatleriniz gündem olabilir.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (3 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta finansal konularla ilgili şansınız yüksek olacak. Yeni bir gelir kaynağı yakalamaya çalışabilir, potansiyel bir yükselişi ön görebilirsiniz. Bunu yakalamak için şansınız yanınızda olacak. Bunun için işin kolayına kaçmadan biraz uğraşarak çalışmanız gerekse de şansınızla birlikte yüksek gelir elde edebilirsiniz.

Kariyer hayatınızla ilgili iş arkadaşlarınız ya da üstlerinizle bu hafta aynı fikirde olmayabilirsiniz. Bu sizi biraz zorlasa da hafta ortasından itibaren daha kolay iletişim kurabilecek, daha anlayışlı davranabileceksiniz. Kariyerinizle ilgili işinizdeki kişilerle ortak bir hedefiniz olduğunu ve sonuçta güçlerinizin birleştiğini aklınızdan çıkarmamalısınız.

Hafta boyunca aile ve arkadaş ilişkileri ile ilgili yoğun günler geçireceksiniz. Yakınlarınızın yaşadığı bazı sorunlar sizi aşağıya çekse de anlayışlı ve yol gösterici tavrınızla sorunları çözebilir ve sonrasında topluluk içerisinde, kalabalık ortamlarda yakınlarınızda keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Aşk hayatınızda partnerinizle gelecek ile ilgili konuları ciddi bir şekilde konuşabilirsiniz. Karşılıklı sorumluluklarınız ve ilerlemek istediğiniz yön konusunda başarılı şekilde iletişim kurabiliyor olacaksınız. Bu hafta itibariyle mevcut ilişkinizde kendinizi daha çok güvende ve iyi hissedeceksiniz. Eğer yalnızsanız ciddi ve kararlı bir ilişki arayan yeni birisiyle tanışabilirsiniz. Tanışacağınız bu kişi ile aranızda yaş farkı olması muhtemel olabilir.

Güneş tutulmasının etkisi ile yeteneklerinizi ön plana çıkarabilir yeteneklerinizden yeni kazanç kapıları elde edebilirsiniz. Maddi anlamda önemli şans ve fırsatlar elde edebilirsiniz. Hukuksal anlamda kazançlarınıza dair yeni bir anlaşma yapmanız gerekebilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta önemli yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Genellikle herkesle iyi geçinmek ve barış içerisinde olmak isteseniz de özellikle hafta başında aranızın iyi olmadığı kişilerle sonuçlarını düşünmeden çatışmaya girme ve onlarla yüzleşme eğiliminde olabilirsiniz. Eğer gireceğiniz savaş size istediklerinizi verecekse bunu yapabilirsiniz ve başarılı da olabilirsiniz. Ancak kazanacağınız şey yorulmanıza değmeyecekse kendinize tutmanız daha sağlıklı olacaktır.

Hafta başından itibaren kendinizi geri çekilme, yalnız kalma isteği içerisinde hissedebilirsiniz. Başkalarının size yüklediği sorumluluklar veya talepler arasında bunalmış hissedebilirsiniz. Kişisel ihtiyaçlarınızı ve sorumluluklarınızı dengelemek özellikle hafta başındaki günlerde sizin için zor olabilir.

Kariyer hayatınızla ilgili algılama ve iletişim becerileriniz bu hafta yüksek olacak. Bu sizi işinizde başarılı hale getirebilir, bunun sayesinde de maddi konularla ilgili şansınız da artabilir. Yeni başlangıçlar yapmak, yeni işlere ya da ortaklıklara adım atmak istiyorsanız uygun bir zamanda olacaksınız.

Aşk hayatınızda özellikle hafta sonuna doğru partnerinize ve ilişkinize odaklanabilir, birlikte yapabileceğiniz etkinlikler ya da kısa geziler planlayabilirsiniz. Önünüzde partnerinizle ya da sevgili adayınızla ilişkilerinizin ciddileşeceği, her şeyin yerli yerine oturacağı bir dönem yaşayacaksınız. Olumlu değişiklikler ve sürpriz yenilikler söz konusu olacak.

Burcunuzda yaşanacak güneş tutulmasının etkisi ile fiziksel görüntünüzde değişim yapmak isteyebilirsiniz. Yaşamınızda önemli bir değişim süreci içine gireceksiniz. İlişkilerinizde denge kurmak istediğiniz konularda sorunlarınızı çözmek için başlangıçlar yapabilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta biraz manipülatif olabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin istediğinizi yapması için ikna edici gücünüzü kullanıp onları manipüle etmeye çalışabilirsiniz. Kontrolün sizde olması her ne kadar hoşunuza gitse de enerjinizi yapmanız gereken konulara harcamanız yararınıza olacaktır.

Finansal konularla ilgili bu hafta gelirlerinizin artma olasılığı ile birlikte kendinizi daha savurgan, daha çok para harcar şekilde bulabilirsiniz. Kullanmayacağınız şeyler alabilir, geri geleceğinden emin olmadığınız borçlar verebilirsiniz. Daha sonrasında zor duruma düşmemek için tasarruflu olmanızda yarar var.

Kariyer hayatınızla ilgili sizin üzerinizde güç sahibi olan bir kişinin davranışları sizi fazlasıyla rahatsız edebilir. Bastırdığınız öfkeniz sizi yanlış konuşmalar yapmaya itebilir. Bunun yerine sakinleşmek için kendinize zaman ayırmalı, daha doğru iletişim kurmaya özen göstermelisiniz. Önümüzdeki dönemde kariyerinizle ilgili çalışmalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız.

Aşk hayatınızda kendinizi gergin hissedebilirsiniz, partnerinizle gereksiz tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bu haftaki ruh haliniz genelinde ani kararlar vermemeli, aklınıza gelen konuşmaları hemen yapmamalısınız. Daha sakin, daha doğru iletişim kurmanız yararınıza olacaktır. İlişki ve flört ile ilgili konularda eğer gerginseniz iletişim kurmayı engellemeniz daha sağlıklı olabilir.

Güneş tutulmasının etkisi ile biraz geri planda kalmak isteyebilirsiniz. Sezgileriniz oldukça güçlü olabilir. Sağlığınızla ilgili konularda bir sorun yaşıyorsanız olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Sizden saklanan gizli saklı konuları öğrenebilirsiniz yada sizin sakladığınız konular varsa gün yüzüne çıkabilir dikkatli olmalısınız.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta planlarınızı iyi yapmak durumundasınız. Acele etmeniz, hızlı karar vermeniz istemediğiniz şekilde sonuçlanabilir. Özellikle maddi konularla ilgili, mal ve mülklerinizle ilgili konularda olayları akışına bırakmanız ve şartların size dönmesini beklemeniz yararınıza olacaktır. Acele kararlardan kaçınmalısınız.

Özellikle hafta başında yakın bir arkadaşınızla anlaşmazlığa düşebilirsiniz. Karşınızdaki kişinin bencil ya da olgunlaşmamış şekilde davranması sizi rahatsız edebilir. Karşınızdaki bu kişinin davranışlarını değiştirmeye çalışmak sizi yorabilir. Değiştiremeyeceğinizi anladığınız anda bununla uğraşmak yerine kendinize odaklanmanız daha sağlıklı olacaktır.

Kariyer hayatınızda başarılısınız ancak çok çalışmanız sizi stresli hissettirebilir. Motivasyonunuzun düştüğünü hissedebilirsiniz ya da hedeflerinize ulaşmanın zor olması sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Hedeflerinizi yeniden gözden geçirmeli, önünüze çıkabilecek olumlu fırsatları değerlendirmeye çalışmalısınız. Önümüzdeki dönemde yeni fırsatlarla ilgili şansınız yüksek olacak.

Aşk hayatınızda hayatınızın diğer alanlarında yoğun olmanız hafta içinde yalnız kalma isteğinizi arttırabilir. Hafta ortasından sonra partnerinize zaman ayırabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz. Eğer yalnızsanız aşkta şansınız aramak için hafta sonu girdiğiniz ortamlar uygun olacak. Geçmişteki birisi de size sürpriz bir dönüş yapabilir.

Güneş tutulmasının etkisi ile gelecek planlarınızı yeniden şekillendirmek adına önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Geleceğinize etki eden geçmişten gelen konuları çözüme kavuşturabilirsiniz. Yeni sosyal ortamlar ve arkadaşlıklarınız devrede olabilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta kariyerinizle ilgili çok önemli bağlantılar kurabilirsiniz. Bunun öncesinde işinizdeki bir otorite figürü ile güç mücadelesi içerisine girebilirsiniz ancak çatışmaya girmek yerine farklı fırsatları araştırmalı ve sizin güce sahip olduğunuz konularda adım atmalısınız. Eğer bu şekilde davranırsanız karşınıza çıkabilecek yeni fırsatları ve sizin için önemli olacak yeni bağlantıları değerlendirebilirsiniz.

Hafta boyunca eğitim ve seyahatler ile ilgili çok aktif olacaksınız. Bu eğitimle ilgili bir seyahat olabilir ya da uzun zamandır istediğiniz bir eğitim fırsatı karşınıza çıkabilir. Mevcut rutininizden çıkacak, hedefleriniz için çabalayabileceğiniz ve bunu keyifli şekilde yapabileceğiniz bir döneme giriş yapacaksınız.

Finansal konularla ilgili yatırımlarınız ya da tasarrufla ilgili planlarınız için uzun vadeli kararlar alabileceğiniz bir döneme giriş yapacaksınız. Bu yüzden uzun vadede sonuçlanabilecek konularınıza bu hafta başlayabilirsiniz. Örneğin kredi çekmeyi düşünüyorsanız ya da kredi ile bir satın alma yapmak istiyorsanız harekete geçebilirsiniz. Ya da mevcut yatırımınızı geleceğiniz için daha uzun bir vadeli şekilde değerlendirebilirsiniz.

Aşk hayatınızda genel olarak partnerinizle ufak çatışmalar yaşayabilirsiniz. Daha dikkatli iletişim kurmanızda fayda olacaktır. Eğer yalnızsanız yeni başlangıçların sizin için olumlu olacağı bir döneme giriş yapacaksınız.

Güneş tutulmasının etkisi ile kariyer hayatınızda önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Beklediğiniz zam yada terfiler gerçekleşebilir. İş arayışı içindeyseniz hayatınızı dönüştürecek yeni bir iş başlangıcı yapabilirsiniz. Bazı oğlaklar evlenmeye karar verirken bazı oğlak burçları ise boşanmak için adım atabilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta sizin için değişim haftası olacak. Özellikle seyahat etme, yola çıkma konuları ile ilgili güçlü bir istek hissedebilirsiniz. Bu planlarınızı gerçeğe dönüştürmek için yaşamınızda değişiklikler yapmaya karar verebilir, hayallerinizi gerçekleştirmek için yeni adımlar atabilirsiniz. İsteklerinizin önüne geçtiğini düşündüğünüz insanlara karşı da tavrınızda değişiklik yapabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta beklemediğiniz ödemelerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Tutarından emin olduğunuz bir şey size daha pahalıya gelebilir, ya da aldığınız bir teklif değiştirilebilir. Ne kadar olumsuz gibi görünse de sonucunda sizi çok daha olumlu bir şey bekleyebileceğini unutmamalısınız. Kolay bir çıkış yolu aramak yerine sabırlı davranmanız size yarar getirecektir.

Kariyer hayatınızla ilgili oldukça enerjik olacağınız bu haftada çalışmak, araştırmak, planlarınızı düzenlemekle ilgili çok aktif olacaksınız. Ayrıca cesur kariyer hamleleri yapabilir, yeni fırsatları değerlendirebilirsiniz. Yine de tedbirli davranarak ve bilgilerinizi paylaşarak karşınıza çıkan fırsatları akıllı şekilde kullanabilirsiniz. Kariyerinizin geleceği yakın zamanda çok daha net görünecek.

Aşk hayatınızda süregelen yaşadığınız sorunlarınız varsa bu hafta her şeyi çözümleyebileceğinize daha çok inanacak ve bunun için adımlar atabileceksiniz. İlişkinizin geleceği için yapacak çok işiniz olduğunu düşünseniz de istekli şekilde ve partnerinizin de desteğiyle ilişkinizi ciddi bir yola sokabileceksiniz. Eğer yalnızsanız karşınıza doğru kişinin çıkması için kısa bir süre daha beklemeniz gerekebilir. 

Güneş tutulmasının etkisi ile sizi dönüştürecek uzun soluklu bir eğitime başlama kararı alabilirsiniz. Uzak mesafede yürüttüğünüz işlerde önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ticari girişimleriniz sosyal medyada yürüttüğünüz işlerde başarı elde edebilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta hedeflerinize ulaşmak için daha fazla çaba harcayabilirsiniz. Özellikle finans ve yatırım ile ilgili işlerinizde çabalarınızın karşılığını alacağınız bir döneme gireceksiniz. Kazandığınızla da tekrar gelirlerinizi arttırma yoluna gideceksiniz. Bu hafta sezgilerinize güvenerek bilinçli seçimler yapabilir, gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Finans konularda oldukça şanslı olacaksınız.

Kariyer hayatınızda başarı isteğiniz ve üstünlük kazanma arzunuzun sağ duyunuzu gölgede bırakmasına izin vermemelisiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle ya da müşterilerinizle daha iyi iletişim kurarak ve onlara anlayışlı yaklaşarak ilerlerseniz daha çabuk başarıya ulaşabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin niyetlerini sezebilme yeteneğinizle adımlarınızı daha kolay planlayabileceğiniz bir haftada olacaksınız.

Aile ve arkadaş ilişkilerinizle ilgili bu hafta bir yakınınızın yardıma ihtiyacı olabilir, ancak bunu sizden nasıl isteyeceğini bilmiyor olabilir. Sezgilerinizle bu durumu fark edebilir ve onlara destek olabilirsiniz. Bu hafta tavsiyeleriniz ve vereceğiniz destek oldukça cömert olacak.

Aşk hayatınız, aile ve iş hayatınız arasındaki dengeyi kuramadığınızı hissedebilirsiniz. Ailenizin desteğinize her zamankinden daha fazla ihtiyacı olabilir ya da çok fazla çalışıyor olabilirsiniz. İlişkinizdeki dengeyi tekrar kurabilmek için günlerinizi tekrar planlamanız gerekebilir. Eğer yalnızsanız eğlenceye ayırdığınız zamanlarda girdiğiniz ortamlarda ilginizi çekecek birisiyle karşılaşma olasılığınız yüksek olacak.

Güneş tutulmasının etkisi ile finansal ortaklıklarınızla alakalı yürüttüğünüz işlerde yeni bir döneme girebilirsiniz. Eşinizin kazançları miras nafaka tazminat gibi konular gündeminiz olabilir. Korkularınızla yüzleşip önemli kararlar alabilirsiniz. Hukuksal konularda mücadele ettiğiniz durumlar varsa netleşebilir.


9 Ekim- 15 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!