Haftalık Burç Yorumları- 9 Ocak Haftası

haftalik-burc-yorumlari-9-ocak-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-9-ocak-haftasi

9 Ocak-15 Ocak haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

9 Ocak-15 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında oluşacak Venüs Mars üçgeni ikili ilişkilerde tutku ve uyumu yakalamamızı sağlayacak, bizi mutlu eden her konuda daha girişken ve cesaretli olabiliriz. Parasal konularda ise sevdiğimiz şeyler için harcama yapabiliriz. Geçtiğimiz zamanlarda hayal kırıklığı yaşadığımız bizi zorlayan koşullarla ilgili süreçleri iyileştirmek adına harekete geçebiliriz. Yaşantımızı iyileştirecek önemli farkındalıklar yakalayabiliriz.

12 Ocak tarihinde Mars retrosunun sona ermesi ile uzun süredir üzerimizde olan yönsüz lük hevessizlik isteksizlik enerjisi bitiyor olacak.

13 Ocak tarihinde Güneş ve Neptün arasındaki olumlu açı sayesinde hayallerimiz hedeflerimiz ve bizi motive eden konular için bazı  destekler görebiliriz. Yengeç dolunayı ile beraber yaşadığımız duygusal yüzleşmelerden sonra hayatımızın kontrolünü elimize almaya başlayacağız.

14 Ocak tarihinde Venüs ve Uranüs arasındaki sert açı ile duygusal hayatımızda beklenmedik gelişmeler ani kopuşlara neden olabilir ya da beklenmeyen harcamalar yapmamıza neden olabilir. 

9 Ocak-15 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, hafta başında geleceğinize dair dostluk ve arkadaşlıklarınızda önemli kararlar alabilirsiniz. Yapmak istediğiniz konularda harekete geçebilirsiniz.

Mars retrosunun bitmesi ile zihninizi yoran düşüncelerden kurtularak kendinizi çok daha rahat ifade edeceksiniz. Size yapılan haksızlıklar karşısında daha kararlı adımlar atabileceksiniz. Hafta sonuna doğru kariyer gelirleriniz ve harcamalarınız konusunda daha temkinli olmalısınız. Parasal konularda beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, hafta başında kariyeriniz ve geleceğinizle ilgili güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. İş arayan mevcut işinde yükselmek isteyen ya da gelirlerinde artış bekleyen boğalar için sürpriz gelişmeler söz konusu olacak. Meslek hayatınızda parlayacağınız ve hak ettiğiniz noktaya geleceğiniz etkiler alacaksınız.

Mars retrosunun bitmesi ile kendi değerinizle ilgili yaptığınız sorgulamalar ve parasal konularda yaşadığınız zorlanmalar sona erecek. Bundan sonraki süreçte finansal koşulları dengede tutmak kendi değerinizin farkına varmak sizin için çok daha kolay olacak. Hafta sonu ikili ilişkilerinizde otorite figürleri ile yapılan konuşmalarda beklenmedik durumlar oluşabilir sakinliğinizi korumaya özen göstermelisiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, hafta başında uzun süredir düşündüğünüz seyahat planını devreye sokma kararı alabilirsiniz. Katılmak istediğiniz ama bir türlü fırsat yakalayamadığınız önemli bir eğitime katılma kararı alabilirsiniz. Kendinize yeni hedefler belirlerken hayallerinizin peşinden giderken yeni insanlarla tanışabilir hiç ummadığınız kişilerden önemli destekler alabilirsiniz. Yalnız olan ikizler burçları ise bu hafta son derece farklı bir insanla tanışıp yoğun duygular yaşayabilir. 

Mars retrosunun sona ermesi ile uzun süredir kendinizi yorgun ve isteksiz hissettiğiniz koşullar iyileşmeye başlarken yaşam enerjiniz yeniden yükselecektir. Bu süreçte kendinizi bir yerden başka bir yere koştururken bulabilirsiniz oldukça aktif bir zamanda olacaksınız. Hafta sonu ise ruhsal anlamda kendinizi biraz karışmış hissedebilirsiniz. Hiç ummadığınız kişilerin sizden sakladığı konuları öğrenebilirsiniz. Keskin kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, hafta başında tutkularınız ön plana çıkabilir, gizli bir ilişki içindeyseniz ya da çevrenizdeki kişilerden gizlediğiniz bir isteğiniz varsa olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca sizden hoşlanan duygularını açamayan bir kişinin hislerini öğrenebilirsiniz. Kendi istekleriniz ve beklentilerinizle alakalı önemli farkındalıklar elde ederken mali konularda yeni bir düzen oluşturmaya karar verebilirsiniz. 

Bilinç altınızdaki korku ve kaygılarınızı iyileştirmeye çalışabilirsiniz. Mars retrosunun bitmesi ile geri planda aldığınız kararları uygulamak için kolları sıvayabilirsiniz. Hafta sonu ise beklenmeyen bir borç geçmişten gelen bir para meselesi dengenizi bozabilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçlarıhafta başında ikili ilişkilerinizde denge ve uyumu yakalayabilir dostlarınızla ve sevdiklerinizle keyifli paylaşımlar yapabilirsiniz. Mars retrosunun bitmesi ile kariyer gelirlerinizde ve arkadaşlık ilişkilerinizde uzun süredir yaşadığınız sorunlar bitecektir. Ayrıca hayallerine ulaşmak adına savrulduğunuz bir süreçten sonra kendinizi toparlayarak harekete geçiyorsunuz. 

Hafta sonu ise ikili ilişkilerinizde gelecek planları ile ilgili konularda güç mücadelesi içine girmekten restleşmelerden uzak durmalısınız. Venüs Uranüs karesi ile özgürlük ihtiyacınız artarken keskin kararlar almaya daha fazla meyilli olabilirsiniz. Sakin kalmakta zorlanacağınız etkiler alırken köprüleri düşünmeden yıkmamaya özen göstermelisiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, hafta başında iş hayatınız sağlığınız ve kariyerinizle alakalı konularda olumlu etkiler alabilirsiniz. Mars retrosunun bitmesiyle ebeveynlerinizle alakalı ev ve yuva konularınızla alakalı zorlandığınız konular sona ererken kariyer hayatınızda önünüzde engel olan koşullar sona erecektir. 

İş hayatınızda rakiplerinizin önüne geçerken zirvede olmak isteyeceksiniz. Hafta sonu ise yaptığınız planları değiştirecek ani durumlar oluşabilir. Uzun süredir çıkmayı planladığınız bir seyahat programı beklenmeyen konuların gündeme gelmesi ile ertelenebilir. Ayrıca sağlığınızla ilgili konularda dikkatli olmalısınız hiç ummadığınız bir sağlık sorunu yaşamanız söz konusu olabilir. Ayrıca çalışma arkadaşlarınızla olan iletişiminize de özen göstermelisiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, hafta başında aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir duygusal hayatınızda beklenti içinde olduğunuz kişi ile alakalı olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Duygusal hayatınızda sorunlarınız var ise kolayca çözebilirsiniz. Yeni tutkulu bir aşka yelken açarken unuttuğunuz duyguları hatırlayabilirsiniz. 

Mars retrosunun sona ermesi ile yaşadığınız iletişimsel aksaklıklar sona ererken çevrenizdeki kişilerle olumlu iletişimler kurabilirsiniz. Sohbetler yapacağınız seyahatler size oldukça keyif verecek. Yeni bir eğitime katılabilir hukuksal konularda olumlu gelişmeler yaşayabilir uzak mesafe işlerinizde önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Hafta sonu ise parasal konularda dürtüsel harcamalar yapmamaya özen gösterirken kimseye borç vermemeye de dikkat etmelisiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, hafta başında aile hayatınız eviniz ve yuvanızla alakalı konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ev almak, satmak için mali anlamda ailenizden destek görmek gibi konular gündeminizi oluşturabilir.  Parasal koşullarda ise emeklerinizin karşılığını alacağınız önemli şanslar elde edebilirsiniz. 

Mars retrosunun bitmesi ile ortaklaşa gelir gider dengelerinizde yaşadığınız sorunlar sona eriyor olacak. Bilinçaltınızda yüzleştiğiniz korkular biterken hayata daha olumlu bakabileceksiniz. Bu dönemde korkularınızın üzerine giderek daha cesur kararlar alabilirsiniz. Hafta sonu ise ailesel konularda beklenmeyen gelişmeler ev içi huzuru bozabilir ya da ebeveynlerinizin hayatında oluşan beklenmedik durumlar gündeminizi meşgul edebilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları,hafta başında beklediğiniz haberler var ise alabilirsiniz. Yeni ilişkilere başlayabilir yeni ortaklıklar kurabilirsiniz. Mevcutta bir birlikteliğiniz varsa daha derin duygular yaşayarak ilişkinizi bir adım öteye taşıma kararı alabilirsiniz. Aşk hayatınızda ne istediğinizi fark ederek partnerinizle geleceğe yönelik kararlar alırken iç dünyanızda huzuru bulabilirsiniz. 

Mars retrosunun bitmesi ile ikili ilişkilerinizde yaşadığınız çatışma ortamları son bulurken geçmiş problemleri çözerek daha net kararlar alabilirsiniz. Aşk hayatınızda ne yapmanız gerektiğinin farkına vararak sağlam adımlar atabilirsiniz. Hafta sonu sağlığınıza dikkat etmelisiniz. İş ortamınızda konuşulanlarla alakalı ve mobinglerle alakalı temkinli olmalısınız. Günlük rutinlerinizi etkileyecek ani kararlar almak uzak durmalısınız.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, hafta başında parasal konularda şanslı etkiler içinde olacaksınız. Beklediğiniz zam prim ve ödeneklerle alakalı olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni gelir kaynakları elde ederken maddi konularda daha rahat bir süreci başlatabilir birden fazla kazanç kapıları elde edebilirsiniz. 

Mars retrosunun sona ermesi ile günlük hayatınızda çalışma koşullarınızda sizi yoran konular son bulurken iş ortamınızda istediğiniz şartları oluşturabilir daha keyifli bir çalışma ortamı elde edebilirsiniz. Üzerinizde yük oluşturan işle alakalı konular ve sorumluluklar azalırken kendinizi çalışma hayatınızda kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz. Spora başlamak fiziksel olarak harekete geçmek size oldukça iyi gelecektir. Hafta sonu hızlı karar almaktan hemen bir şeyleri yoluna koymaktan uzak durmalısınız. Kendinizi değersiz hissettiren her türlü koşuldan uzak durmalısınız.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, hafta başında adınızdan sıkça bahsettirebilir kendinizi her zamankinden fazla çekici hissedebilirsiniz.  Yaşayacağınız gelişmeler size oldukça heyecan verirken kendinizi son derece şanslı olabilirsiniz. 

Mars retrosunun sona ermesi ile ortaya koymak istediğiniz projelerle alakalı aşk hayatınız çocuklarınız hayattan keyif aldığınız konularla alakalı bir türlü aksiyon alamadığınız konular varsa yada yaşadığınız engeller varsa artık rahat bir nefes alabilirsiniz. Hafta sonu aile içinde beklenmedik bir takım gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ev içinde hesapta olmayan masraflar önünüze gelebilir. Ev içinde yaşanan aksiliklerde olayları toparlayacak ve yoluna koyacak kişi siz olabilirsiniz. Ev konularında yaşanan ani gelişmelerde soğukkanlılığınızı korumak fevri davranmamak size kazandıracaktır.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, hafta başında geçmişle alakalı çözemediğiniz problemleri çözmek adına önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Aile büyüklerinizle alakalı uzun süredir devam çıkış noktası bulamadığınız konuları bir araya gelerek çözme fırsatı elde edebilirsiniz. Mars retrosunun sona ermesi ile eviniz yuvanız konfor alanınız köklerinizle alakalı yaşadığınız kaotik durumlar sona erecek. Ebeveynlerinizin sağlık konuları ile ilgili olumlu gelişmeler yaşarken aile içinde huzuru bulabilirsiniz. 

Hafta sonu söylenen sözleriniz yanlış alışabilir takıntılı düşünceleriniz yakın çevrenizle aranızdaki ilişkileri gergin bir hale getirebilir. Yakın çevreniz tarafından size ne söylenirse söylensin sakin kalmaya çalışmalısınız. Eski defterler yeniden açılırken eski aşklarınız gündeme gelebilir ancak hızlı başlangıçlar ve bitişler söz konusu olabilir. Eski aşklarınızla ilgili konulara çok fazla kendinizi kaptırmadan gerçeklikten uzaklaşmadan doğru kararlar almak sizin için önemli olacaktır.


9 Ocak- 15 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!