2023 Yılında Burçları Neler Bekliyor?

2023-yilinda-burclari-neler-bekliyor
2023-yilinda-burclari-neler-bekliyor

2023 Yılında Burçları Neler Bekliyor? 2023 yılı için gökyüzü olayları neler? Yıllık burç yorumları ile birlikte bu yılın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu yıl burçları neler bekliyor? 2023 Yılında Burçları Neler Bekliyor? detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

2023 Yılı Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, Mayıs ayına kadar olan süreçte Jüpiter’in burcunuzda seyahat etmesi bolluk bereket ve önemli fırsatları hayatınıza getirecek. Temmuz ayına kadar olan süreçte parasal konularınızla ilgili dışarıdan elde ettiğiniz kaynaklarınız ile ilgili borçlarınız ve alacaklarınızla ilgili önemli dönüşümler yaşayabilirsiniz. Temmuz ayından sonra ikili ilişkilerinizde dokuz yıllık yeni bir döneme gireceksiniz bu dönemde sorunlu olan ilişkiler bitebilir, yeni ve kalıcı bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Yıl içinde yaşanacak olan Venüs retrosu aşk hayatınızı ilgilendiren alanda olacak. Duygusal hayatınızla ilgili konularda Venüs retrosu boyunca önemli kararlar almamaya dikkat edin. Satürn bu sene 12. evinizde iki buçuk yıllık bir seyahate başlayacak geri planda daha gerçekçi kararlar alabilirsiniz. Aynı zamanda bu dönemde korkularınızla yüzleşebilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, Jüpiter’in Mayıs ayına kadar olan dönemde koç burcunda olması ilahi bir güç tarafından korunduğunuzu hissetmenize neden olacaktır. Mayıs ayından sonra bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter’in burcunuza geçmesiyle; şans, bolluk ve bereketi hayatınızda daha yoğun hissediyor olacaksınız.

Temmuz ayına kadar olan dönemde ikili ilişkilerimizi ilgilendiren alanda önemli dönüşümler yaşayabilirsiniz.Temmuz ayından sonra sağlığınıza günlük rutinlerinize dikkat etmeniz gereken bir dönemde olacaksınız. Venüs retrosu aile ev ve yuva konularınızı etkileyecek. Bu dönemde emlak konuları ile ilgili yeni başlangıçlar yapmaktan uzak durmalısınız. Aile içerisindeki sorunlar daha görünür hale gelebilir. Satürn’ün balık burcuna geçmesi ile iki buçuk yıllık dönemde sosyal çevrenizle ilgili konularda bir imtihan döneminden geçebilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, Jüpiter’in koç burcunda Mayıs ayına kadar ilerlemesi sosyal çevrenizde sizi son derece şanslı kılacak. Yakın çevrenizdeki arkadaşlarınızdan önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Sosyal ortamlarda daha aktif yer alabilirsiniz. Mayıs ayından sonra Jüpiter’in boğa burcuna geçmesi ile gizli düşmanlıklarınıza dikkat etmelisiniz. Geri planda önemli şans ve fırsatlar elde edebilirsiniz. Ayrıca temmuz ayına kadar olan süreçte çalışma ortamınız, günlük rutinleriniz, bilinçaltınızda ilgili konularda önemli bir dönüşüm geçireceksiniz.

Temmuz ayından sonra ise aşk hayatınızı ilgilendiren alanda gelecek hedeflerimiz konusunda 2025 yılına kadar olan dönemde bir dönüşüm geçireceksiniz. Satürn’ün balık burcunda olması Mart ayı itibari ile kariyer hayatınızda büyük sorumluluklar almanıza neden olabilir. İş hayatınızda daha gerçekçi adımlar atacaksınız. Venüs’ün aslan burcunda yapacağı retro da yakın çevre ilişkilerinizde sıkıntılı bir süreç yaşayabilirsiniz. Kardeşleriniz ve kuzenleriniz ile olan diyaloglarınıza dikkat etmelisiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, Mayıs ayına kadar olan süreçte Jüpiter’in koç burcunda olması kariyer hayatınızla ilgili konularda önemli şans ve fırsatları hayatınıza getirebilir. Mayıs ayından sonra Jüpiter’in boğa burcuna geçmesi ile gelecek hedeflerinizle ilgili alanda bolluk bereket sizlerle olacak. Temmuz ayına kadar olan süreçte aşk hayatınızı, çocuklarınızı, sosyal çevrenizi ilgilendiren alanlarda dönüşümler yaşamaya devam edeceksiniz.

Temmuz ayından sonra aile, ev, yuva ve kariyer hayatınızı ilgilendiren alanda 2025 yılına kadar olan süreçte bir dönüşüm yaşayacaksınız. Satürn’ün balık burcuna geçmesi ile ticari konularınız, hukuksal konularınız, uzak bağlantılı işleriniz ve eğitim hayatınızla ilgili konularda fazlaca sorumluluk alabilirsiniz. Venüs retrosunda ise kaynaklarınızı ilgilendiren alanda kazançlarınız konusunda zorlayıcı bir süreç yaşayabilirsiniz Keskin ve yeni kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, Mayıs ayına kadar olan süreçte Jüpiter’in koç burcunda olması ticari konularda, eğitimsel konularda ve hukuksal konularda sizlere önemli fırsatlar yaşatacak. Jüpiter’in boğa burcuna geçmesi ise kariyer hayatınızla ilgili konularda sizi oldukça şanslı kılacak. Temmuz ayına kadar olan süreçte ise ev hayatınızla ilgili alanda aynı zamanda kariyer hayatınızda ilgili konularda bir değişim süreci içerisinde olacaksınız.

Temmuz ayından sonra ise yakın çevre ilişkileriniz, ortaya attığınız fikirleriniz, uzak mesafe ilişkileriniz ve ticari konularınızı ilgilendiren alanda yeni bir dönemi başlatıyor olacaksınız. Satürn’ün balık burcuna geçmesi ile dışarıdan gelen kaynaklarınızı ilgilendiren alanda fazlaca sorumluluk alabilirsiniz, gelirlerinizde büyük bir borcun altına girebilirsiniz. Venüs retrosu ise sizin burcunuzda olacak. Bu dönemde hayatınızın her alanını ilgilendiren konularda önemli kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, Mayıs ayına kadar olan süreçte dışarıdan gelen kaynaklarınızda ilgili konularda önemli şans ve fırsatlar elde edeceksiniz. Mayıs ayından sonra ise ticari konularda hukuksal konularda ve eğitimsel konularda önemli fırsatlar kapınızı çalabilir. Temmuz ayına kadar olan dönemde yakın çevre ilişkilerinizi ilgilendiren alanda önemli dönüşümler yaşayabilirsiniz.

Temmuz ayından sonra ise Kazançlarınız miras nafaka gibi konular bir dönüşüm süreci içerisine girecek. Satürn’ün balık burcuna geçmesi uzun süreli birlikteliklerinizde ve evlilik hayatınızda sizi zorlayan koşulları yaşatabilir ikili ilişkilerinizde daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Venüs’ün aslan burcunda yapacak olduğu retro sizi gizli bir ilişki içerisine çekebilir ya da gizli düşmanlıklar iş konusunda önemli farkındalıklar elde edebilirsiniz. Bu dönemde yaşam enerjiniz biraz düşebilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, Mayıs ayına kadar olan süreçte aşk hayatınızla ilgili konularda evlilik hayatınızda önemli şans ve fırsatlar elde edeceksiniz. Bu dönemde çevreniz oldukça kalabalık olabilir. Mayıs ayından sonra Jüpiter’in boğa burcuna geçmesi dışarıdan elde ettiğiniz kaynaklar, krediler, borçlar ve ödemeler alanında size önemli fırsatlar getirecek. Temmuz ayına kadar olan süreçte parasal konularda kazançlarınızı ilgilendiren alanda önemli dönüşümler yaşamaya devam edeceksiniz.

Temmuz ayından sonra ise uzun süreli birliktelikleriniz 2025 yılına kadar olan süreçte bir dönüşüm yaşayacak. Bu dönemde evlenme kararı alabilirsiniz. Satürn’ün balık burcuna geçmesi ile günlük rutinlerinizle ilgili alanda çalışma ortamınız da ilgilendiren koşullarda önemli sorumluluklar almanız gerekebilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Venüs retrosu sizin sosyal çevrenizi ilgilendiren alanda yaşanacak. Bu dönemde arkadaşlık ilişkileriniz bir dizi testten geçebilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, Jüpiter’in koç burcunda olması Mayıs ayına kadar olan süreçte iş ortamınızla ilgili konularda çalışma koşullarınızda size önemli şans ve fırsatlar getirecek. Jüpiter’in Mayıs ayından sonra boğa burcuna geçmesi aşk hayatınızı ilgilendiren alanda ve evlilik konularında size kendinizi şanslı hissettirecek. Temmuz ayına kadar olan süreçte zaten ikili ilişki yerinizi ilgilendiren alanda önemli dönüşümler yaşayacaksınız.

Temmuz ayından sonra dönüşümleriniz sağlığınızı ilgilendiren alanda günlük rutinlerinizi ilgilendiren alanda olacak. Bu dönemde günlük rutinleriniz değişebilir, sağlığınıza ekstra dikkat etmeniz gereken bir süreçte olabilirsiniz. Satürn’ün balık burcuna geçmesi ile çocuklarınızla ilgili konularda aşk hayatınızda fazlaca sorumluluk alacağınız bir dönem başlayabilir. İlişkilerinizde daha gerçekçi kararlar alabilirsiniz. Aslan burcunda yaşanacak olan Venüs retrosu sizi kariyer alanınızı etkileyecek iş hayatınızda ilgili konularda Venüs retrosunda bir takım sorunlar yaşamanız söz konusu olabilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, Jüpiter’in koç burcunda yapacağı seyahat Mayıs dönemine kadar aşk hayatınızı ilgilendiren alanda size önemli şans ve fırsatlar getirecek. Çocuklarınızla ilgili yeni bir dönemde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayattan çok daha fazla keyif alabilirsiniz. Jüpiter’in boğa burcuna geçmesi günlük rutinlerinizi ilgilendiren alanda ve çalışma ortamınız da size önemli fırsatlar getirecek. Terfi ya da zam beklentileriniz varsa bu süreçte gerçekleşebilir.

Temmuz ayına kadar olan dönemde sağlığınızla ilgili konulara dikkat etmelisiniz. Gizli düşmanlıklarınıza karşı tetikte olmalısınız. Temmuz ayından sonra gelecek hedeflerinizi yeniden şekillendiriyor olacaksınız. Hem duygusal hayatınızda hem de sosyal çevrenizi ilgilendiren alanlarda daha dengeli kararlar alacaksınız. Çok daha kolay inisiyatif kullanacaksınız. Satürn’ün balık burcuna geçmesi ile ev emlak konularında birtakım kısıtlamalar yaşayabilirsiniz. Ev içerisinde çokça sorumluluk alabilirsiniz. Deniz metrosu ticari işlerinizi ilgilendiren alanlarda, yaşanacak hukuksal konularda, yurtdışı bağlantılarınızı ilgilendiren alanlarda Venüs retrosu boyunca birtakım sorunlar yaşayabilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, Jüpiter’in koç burcunda olması ailevi konularda sizleri oldukça şanslı kılacak. Mayıs dönemi itibari ile Jüpiter’in boğa burcuna geçmesi ile aşk hayatınız hareketlenecek. Bu dönemde birden fazla aşk fırsatı ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Temmuz ayına kadar olan süreçte sosyal arkadaşlıklarınız aşk hayatınız dönüşmeye devam edecek.

Temmuz ayından sonra ise kariyer hayatınızla ilgili konularda daha fazla bireysel kararlar alıp inisiyatif kullanacağınız, iş hayatınızda dönüşüm yaşayacağınız bir süreçte olacaksınız. Bu dönemde evlilik kararı alabilirsiniz Satürn’ün balık burcuna geçmesi ile kardeşler, akrabalar, kuzenler ile olan ilişkilerinizde imtihanlı bir süreç geçirebilirsiniz. Kısa mesafe yolculuklarınız ve projeleriniz alanında sorumluluk alabilirsiniz. Venüs retrosu sizin borç, alacak ve kredi alanınızda yaşanacak bu dönemde gelir gider dengenizi korumaya önem göstermelisiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, Jüpiter’in koç burcuna geçmesi kısa mesafe yolculuklarınızda araç alımı satımı konularında ortaya atmış olduğunuz fikirlerde sizleri oldukça destekleyecek. Bu dönemde fikirleriniz çevrenizdeki kişiler tarafından desteklenebilir ya da ortaya attığınız fikirlerde önemli şans ve fırsatlar elde edebilirsiniz. Jüpiter’in boğa burcuna geçmesi ev ve emlak konularında Mayıs ayından sonra size önemli fırsatlar yaşatabilir. Temmuz ayına kadar olan dönemde kariyer hayatınızı ilgilendiren alanda değişim ve dönüşümleriniz devam edecektir.

Temmuz ayından sonra ise ticari konularınız, hukuksal konularınız, eğitim konularınız ve yurtdışı bağlantılı işleriniz ön planda olacak. Satürn’ün balık burcuna geçmesi parasal konularda, öz değerlerinizi ilgilendiren alanlarda size büyük sorumluluklar aldırabilir. Bu dönemde kendinizi finansal konularda kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Venüs retrosu sizin uzun süreli ilişkiler alanınızda olacak. Bu dönemde Geçmişten gelen sevgililer olabilir. Aşk hayatınızda geri dönüşlerin olacağı bir zaman sizi bekliyor olacak.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, Jüpiter’in koç burcunda olması, kazançlarınız, kaynaklarınız ve öz değerleriniz konusunda sizlere oldukça iyi gelecek. Bu dönemde kazancınızın bol olacağı yeni iş fırsatları elde edebilirsiniz. Mayıs ayından sonra Jüpiter’in boğa burcuna geçmesi sizleri özellikle de yakın çevrenizle olan ilişkileriniz açısından şanslı kılacak. Çevrenizde bulunan ve yakın gördüğünüz kişilerden önemli destekler alabilirsiniz.

Temmuz ayına kadar olan süreçte eğitim ile ilgili konularda ve yurtdışı işleriniz ile ilgili durumlarda değişimler ve dönüşümler yaşamaya devam edeceksiniz. Temmuz ayından sonra dışarıdan elde ettiğiniz kaynaklarda önemli dönüşümler yaşayacaksınız. Satürn’ün burcunuza geçmesiyle beraber hayatınızdaki her konuda daha fazla sorumluluk aldığınızı düşünebilirsiniz. Hayat bu dönemde sizi biraz zorlayabilir. Venüs retrosunda ise günlük rutinlerinizde angarya işlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Çalışma ortamınız içinde bir takım aksaklıklar yaşanabilir. Aşk hayatınızda ise yenilenme süreci içerisine girebilirsiniz.


2023 Yılında Burçları Neler Bekliyor yazımızda 2023 yılında burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!