Haftalık Burç Yorumları- 26 Aralık Haftası

haftalik-burc-yorumlari-26-aralik-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-26-aralik-haftasi

26 Aralık-1 Ocak haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

26 Aralık- 1 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında etkisi devam eden Merkür ve Neptün arasındaki olumlu açı hayallerimizi ve hedeflerimizi gerçekleştirmek adına geri planda yatan engelleri daha net fark etmemizi sağlayacak. Hayatımızdaki belirsizliklerden ve netleşmeyen koşullardan uzaklaşmaya başlıyor olacağız.

Hafta ortasından itibaren içsel dünyamıza daha fazla odaklanabilir maneviyatımızı güçlendirmek isteyebilirsiniz.

Hafta ortasında Neptün’ün ay ile kavuşumu ve Venüs’e yaptığı olumlu açı sayesinde hayallerimizi gerçekleştirmek adına önemli şans ve fırsatlar elde edeceğimiz etkiler alacağız. Bu dönemde tanıştığımız kişiler kaderimizdeki ruh eşimiz olabilir.

Merkür retrosu ile beraber geçmişte yollarımız kesişen ancak bir şekilde yol ayrımına geldiğimiz kişilerle yeniden karşılaşabiliriz. Geçmiş ilişkilerden geri dönüşler yaşayabiliriz. Uzun süredir çözüme kavuşturamadığımız sorunları çözme fırsatı elde edebiliriz. Yarım kalan işlerimizi sonuçlandırma fırsatı elde edebiliriz.

26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, kariyer hayatınızda kendinizi şanslı hissedecek deneyimlere kapı açıyor olacaksınız. Kariyerinizde yükselmek size yön gösterecek insanlarla tanışmak veya otorite figürlerinin desteğini hissetmek adına şanslı olacaksınız. Merkür retrosunun gölgeli günlerinde olmamıza rağmen kariyer hayatınız ve toplumsal duruşunuz medeni durumunuz yada evliliğinizle alakalı hak ettiğinizi düşündüğünüz ama hakkınızı alamadığınız bir durum varsa hak ettiğinizi almaya başlayacaksınız. Sezgilerinizin de güçlü olduğu bu süreçte hangi yolda ilerleyicinizi daha net belirleyebilirsiniz. 

Merkür retrosu kariyer ve statü hayatınızı etkileyecek Retro zamanında iş hayatınızla ilgili konularda çok büyük riskler almamaya çalışmalısınız. İş hayatınızda iletişime dikkat etmeniz gereken bu süreçte kendinizi yanlış tanıtmamaya çalışmalısınız. Bu süreçte eski işlerinizi tamamlamak eski hedef ve ideallerinizin peşinden gitmek yanlış anlaşılmalara mahal vermemek sizin için daha uygun olacaktır.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta başında hayatınıza yeni bir rota çizme ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Kendinizi ruhsal amacınıza çok daha fazla odaklanacağınız bir enerji içinde hissedebilirsiniz. Hayatınızda yeni bir yön tercih ederken sizi motive edecek dostluklar arkadaşlıklar karşınıza çıkabilir. İdeallerinizi ve hayallerinizi bu sayede yeniden şekillendirebilirsiniz. Çok farklı kişi ve insanların sizin ufkunuzu ne kadar çok açabileceğini bu dönemde fark edebilirsiniz. Uzaklarda sizin görüşünüzden farklı kişilerle kuracağınız kontakların sizlere yeni fırsatlar getirmesi söz konusu olabilir. 

Merkür retrosu süresince seyahat planlarınızda yurtdışı işlerinizde yada sosyal medya üzerinden yürüttüğünüz işlerde bir takım sorun ve engeller yaşayabilirsiniz. Bu dönemde bir tatil rezarvasyonunuz varsa ya da hukuksal alanda yürüttüğünüz bir süreç varsa riskli durumlar içinde bulunmamaya özen göstermelisiniz. Yaşadığınız aksiliklerde fikirlerinizi beyan ederken iddialı cümleler kurmamaya çalışmalısınız.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları bu hafta başında kendi korkularınız ve gölge taraflarınızla yüzleşebilirsiniz. Hayatınızda kendinize yeni yön belirlediğiniz bu dönemde kendinizi insanlara nasıl tanıtmanız gerektiğini kimlerle daha yakın ilişkiler içinde olmanız gerektiğini belirleyebilirsiniz. Bu dönemde size ruhen ve manen destek olabilecek yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde çok fazla derin bağ kurabileceğiniz ilişkiler ve ortaklıklar yaşamanız söz konusu olabilir. Hayallerinize ulaşmak adına maddi beklentileriniz varsa bu süreçte parasal akışınız istediğinizin üstünde olabilir bu sayede kendinizi hayallerinize daha yakın hissedebilirsiniz. 

Merkür retrosu ile beraber yaşadığınız ruhsal sıkıntılar varsa terapiler alabilirsiniz. Parasal konularda çözmeniz gereken sorunlar varsa yeni bir bütçe planlaması yapabilirsiniz. Kendinize yeni bir hedef bütçe belirleyebilirsiniz. Gelir gider dengenizi korumak adına önemli kararlar alabilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, hafta başında ilişkilerinizle ortaklıklarınızla alakalı çok güzel şanslar yakalayabilirsiniz. Süregelen sorunlarınızı çözmek adına daha yapıcı kararlar alabilirsiniz. Bu dönemde tanışacağınız yeni kişiler amaçlarınız konusunda sizi bir üst noktaya taşıyabilir. Kadersel eş ve ortaklık teması sizin için oldukça aktif olabilir. Tanışacağınız kişiler hayatınızda kalıcı olurken sizin yaşam amacınıza ve ruhsal bütünlüğünüze önemli katkılar sağlayabilir. 

Merkür retrosunun devreye girmesi ile hafta sonu itibariyle yeni ortaklıklara başlamak yeni ilişkiler içine girmek için uygun zamanlarda olmayacaksınız. İlişkilerinizde mevcutta sürüncemede kalan konuları netleştirmek sizin için daha uygun olacaktır. Yine Merkür retrosu boyunca kendinizi bir borcun yada taahhüdün içine sokmamaya da özen göstermelisiniz. Geçmişle bağlantısı olan konuları gündeminize taşırken güvende hissetmediğiniz durumlarda gerçek bağlar kurmak adına özgürleşme kararı alabilirsiniz. Bazı kişilerle aranıza sınırlar koyarak bu kişilerden uzaklaşmak isteyebilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, hafta başından itibaren yeni bir düzen ve rutin kurmakla alakalı gündemleriniz olabilir. Eğer bir sağlık problemi yaşıyorsanız olumlu gelişme ve sonuçlar elde edebilirsiniz. Ameliyatlarla ilgili süreçleriniz varsa olumlu etkiler alabilirsiniz. İş hayatınızla alakalı desteklenmediğinizi düşündüğünüz durumlar varsa çevrenizdeki kişilerin sizleri gerçekten desteklediğini fark edebilirsiniz. İş hayatınızla iş ortamınızla ilgili değiştirmek istediğiniz şartlar konusunda eksikleriniz olduğunu düşündüğünüz konularda ihtiyacınız için gerekli koşulları mücizevi şekilde elde edebilirsiniz. 

Merkür retrosunun başlamasıyla günlük rutinlerinizde birikmiş işlerinizi sonuçlandırabilirsiniz. Bu dönemde daha fazla angarya işle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Uzun süredir size iyi gelmediğini düşündüğünüz alışkanlıklardan kurtulabilirsiniz. Günlük rutinlerinizde her şeyi akışa bırakarak kendinize de zaman ayırmanız gerektiğini daha net fark edebilirsiniz. 

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, duygusal hayatınızla ilgili uzun süredir risk aldığınız bir konu söz konusu olabilir. Aşk  hayatınızda yaşadığınız sıkıntılı süreçlerden sonra hareketli bir döneme giriyor olacaksınız. Mevcutta ilişkisi olan başak burçları birlikte oldukları kişi ile son derece romantik süreçler geçirirken ilişkisi olmayanlar ise yeni bir ilişkiye başlayabilir. Geçmişteki ilişkilerden bu dönemde geri dönüşler yaşarken ruh eşinizin karşınıza çıkması da söz konusu olabilir. 

Merkür retrosunun başlamasıyla beraber ilişkilerinizde geçmiş konular yeniden gündeminiz olabilir. Size değer veren kendinizi güvende hissetmenizi sağlayan kişilerle yola devam etmek isteyebilirsiniz. Duygusal hayatınızda yarım kalmış konu ve koşullara yeniden şans vermek isteyebilirsiniz. Bu dönemde hayatın tadını çıkarmak için yaşamdan keyif almak için neye daha çok ihtiyacınız olduğunu fark edebilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, hafta başında aile içinde yaşadığınız sorunlar nedeni ile ev hayatınızdaki düzenle ilgili yeni oluşumlar içine girmeniz söz konusu olabilir. Ailenizle çok daha fazla zaman geçirmek istediğiniz bu süreçte ev içi organizasyonlarınız söz konusu olabilir. Evden çalışma gibi bir durumunuz varsa mevcut koşullarınızı iyileştirmek adına olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda ise beklediğiniz haberler ve gelişmeler istediğiniz doğrultuda olabilir. 

Merkür retrosu ile beraber ev içinde uzun süredir yapmak istediğiniz ama ertelediğiniz konuları sonuçlandırmak isteyebilirsiniz. Ruhunuzun gerçekte neye ihtiyaç duyduğunu huzurlu bir yaşam için yapmanız gerekenleri daha iyi keşfedebilirsiniz. Köklerinizle atalarınızla ilgili konulara yoğunlaşarak sizi engelleyen blokajları fark ederek özgürleşmek isteyebilirsiniz. Uzun süredir taşınma ya da yer değiştirme ile ilgili planlarınız varsa bu dönemde hayata geçirebilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, hafta başında hayatınızla ilgili ani kararlar alarak hızlı bir dönemden geçtiğinizi düşünebilirsiniz. Aşk hayatınızla keyfinizi yerine getirecek önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz haberler varsa alabilirsiniz. Yaratıcı fikirleriniz varsa bunlarla ilgili anlaşmalar sözleşmeler ve yazışmalar görüşmeler gündeminiz olabilir. Uzunca bir süredir yürüttüğünüz işlerde karşınızdaki kişilerden önemli destekler görebilirsiniz. Bu dönemde ürettiğiniz fikirler çevrenizdeki kişiler tarafından destek görebilir. 

Merkür retrosunun başlaması ile konuşamadığınız kendinizi ifade edemediğiniz tartışmaktan çekindiğiniz meseleler yeniden gündeminiz olabilir. Yakın çevrenizdeki kişilerle çözemediğiniz yarım kalan meseleleri çözüme kavuşturmak durumunda kalabilirsiniz. Bu dönemde zihninizi boşalmaya fazlaca ihtiyaç duyabilirsiniz. Bazı konularda çevrenizdeki kişilere hayır demeyi öğrenmeniz gerektiğini daha net fark edebilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, hafta başında aile içinde kendinizi değersiz hissettiğiniz konularda size kendinizi değerli hissettirecek önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendi içinizde aslında ne kadar mutlu olabileceğinizi adeta yeniden keşfedebilirsiniz. Kendi öz değerinizin çok daha farkına varabilirsiniz. Yatırım yaptığınız konular varsa kaynaklarınızla alakalı olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.  Ev taşımak düzen değiştirmekle ilgili gündemleriniz varsa harekete geçebilirsiniz. Süregelen ilişkilerinizi ciddi bir boyuta taşımak isteyebilirsiniz ve evlilik kararı alabilirsiniz. 

Merkür retrosu ile beraber hayatınızda alma verme dengesinin ne kadar çok önemli olduğunu bir kez daha fark edebilirsiniz. Çevrenizde size değer katan kişilerle bir araya gelerek çevrenizde sizi değersiz hissettiren kişilere karşı sınırlarınızı çizebilirsiniz.  Bu dönemde daha önceden almak istediğiniz bir eşyayı alabilirsiniz. Ancak yeni yatırımlar yapmak riskli harcamalar yapmaktan kaçınmalısınız.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, hafta başında kendinizi ifade edemediğiniz iletişim problemleri yaşadığınız her konu yeniden karşınıza çıkarken bu konuları düzeltme fırsatı elde edebilirsiniz. Hayatınızla ilgili bu zamana kadar cesaret edemediğiniz her konuda büyük ve önemli kararlar alabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili konularda önemli fırsatlar ve tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Bu fırsatlar hayatınızda bir dönüm noktası niteliğinde olabilir. 

Hafta sonu burcunuzda başlayacak olan Merkür retrosu ile beraber bu zamana kadar yaşamış olduğunuz her konu ile alakalı büyük bir sorgulama süreci içine girebilirsiniz. Aklınızdan geçenlerle dış dünyaya yansıttığınız imajınızı gözden geçirebilirsiniz. İmajınızı yenilemek adına yada fiziksel görüntünüzde değişim yaratmak adına yeni başlangıçlardan uzak durmalısınız. Kendi potansiyelinizi ortaya koymak gücünüzü fark etmek adına geçmişte vermiş olduğunuz hatalı kararları daha net fark edebilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, hafta başında kendi içinizle kendinizle ilgili bir sorgulama yapıp yeni kararlar alabilirsiniz. Geçmişte kaybettiklerinizi telafi ettirecek yeni ve önemli fırsatlar önünüze çıkabilir. Maddi anlamda bazı kayıplar verdiyseniz bu kayıpları yerine koyacak kaynaklar elde edebilirsiniz. Kendi değeriniz ve öz sevginizle alakalı problemler yaşadıysanız bunları iyileştirme ve şifalandırma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu hafta kendinizi yeniden keyfedecek maneviyatınızı güçlendirecek ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz. 

Merkür retrosu geçmişte yaşadıklarınız size yapılanlar yada sizin yaptıklarınızla ilgili bir sorgulama sürecinden geçmenize neden olabilir. Geçmişte kalan bazı kişilerle önemli hesaplaşma ve yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız içinizde kapatamadığınız konularla ilgili fazlaca rüya görebilirsiniz. Sizi isteklerinize ulaştıracak hayallerinizi hedeflerinizi yeniden gözden geçirerek geri planda önemli kararlar alabilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, hafta başında hayal gücünüzle beraber neleri başarabileceğinizi keşfetmeye başlayacaksınız. Siz pozitif yönde düşündükçe hayatınızın nasıl pozitif yönde ilerlediğini fark edeceksiniz. Hayallerinizin birer birer gerçekleşmesi söz konusu olurken ilahi sisteme olan inancınız güçlenecek. Duygusal hayatınızda ise sosyal çevrenizden arkadaş ortamınızdan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.  Büyük paralar kazanmak kariyer hayatınızda hak ettiğinizi almak adına da oldukça şanslı etkiler alıyor olacaksınız. 

Merkür retrosu ile beraber geçmiş hayallerinizi hedeflerinizi ve isteklerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Hangi hedeflerinize ulaşma fırsatı elde ettiğiniz ulaşamadığınız hedeflerinizde önünüzde nelerin engel olduğunu çok daha net anlayabilirsiniz. Bu dönemde eski arkadaşlıklarınızla ilgili konular yeniden gündeme gelirken uzun süredir görüşmediğiniz dostlarınızla plan ve program yapabilirsiniz.  Yada uzun süredir karşılaşmadığınız dostlarınızdan haberler alabilir tesadüf karşılaşmalar yaşayabilirsiniz.


26 Aralık- 1 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!