Haftalık Burç Yorumları- 1 Ocak Haftası

haftalik-burc-yorumlari-1-ocak-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-1-ocak-haftasi

1 Ocak- 7 Ocak haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

1 Ocak – 7 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında ayın başak burcunda olması oldukça üretken olacağımız bir güne bizleri uyandırıyor. Ancak duygusal konularda kendimizi biraz yetersiz ve değersiz hissedebiliriz. İlişkilerimizle ilgili konularda fazlaca kaygılanıp kaybetme korkusu içine girebiliriz. Tüm hafta boyunca ilişkilerimizle, para ile ilgili ve estetik işlemlerle ilgili konulara dikkat etmeliyiz.

Salı günü Merkür’ ün düz hareketine geçmesiyle yaşadığımız iletişimsel problemler ticari işlerimizdeki engeller sıkıntılar artık sona eriyor olacak. Ancak yine de yapacağımız yeni başlangıçlar için Merkür’ün hız kazanmasını beklemekte fayda var. 11 Ocak’a kadar önemli işlerimizi ertelemek daha sağlıklı olacaktır. Uzun yıllardır çözemediğimiz konuları da bu dönem içinde daha kolay çözebiliriz.

Perşembe günü Mars’ın oğlak burcuna geçmesi ile mücadele verdiğimiz ve harekete geçmek istediğimiz konularda daha kararlı, daha disiplinli, gerçekçi ve uzun vadeli hedeflerimizi düşünerek hamlelerimizi yapacağız. Her konuda güç kazanmak ve kontrollü hareket etmek bizim için önemli olacak.

Hafta sonu fikirlerimiz düşüncelerimiz biraz dağınık olabilir yanılgılara açık etkiler alabiliriz. Alacağımız  duyacağımız haberler gerçek dışı olabilir. Yalan yanlış duyumlara karşı dikkatli olmalıyız. Önemli kararlarımızı almak adına uygun bir zamanda olmayabiliriz. Ayrıca fikirler olarak çevremizdeki kişilerle uyuşamayabiliriz. Hafta sonunu mümkün olduğunca kendimize ayırmak keyif aldığımız konulara yoğunlaşmak çok daha doğru olacaktır.

1 Ocak – 7 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta kendinizi biraz yavaşlamış hissedebilirsiniz. Biraz daha geçmişte yaşayacak, yaptığınız hatalardan ders alabilmek için biraz daha geçmişi sorgulayacak olabilirsiniz. Ayrıca yapacağınız işlerde ya da uzaktaki kişilerle olan iletişiminizde teknik sorunlar yaşamanız gündeme gelebilir. Acele etmeden, daha organize ve daha sakin şekilde davranmanız yararınıza olacaktır.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta başarılı olma dürtünüz ön planda olacak. Karşınıza çıkan ufak tefek sorunlar sizi engelleyecek gibi görünse de aslında kendinize işinize yarayacak ve daha hızlı hareket etmenize sebep olacak yöntemler bulacaksınız. Bu hafta elinizdeki şeyleri bitirip yeni projelere, yeni işlere başlama haftasında olacaksınız.

Finansal konularla ilgili ani kararlar vermemeniz gereken, sakin hareket etmenizin yararınıza olacağı bir hafta geçireceksiniz. Para konularında fikirlerine güvendiğiniz kişiler varsa bu kişilerden destek alabilir ve onların tavsiyesine uyabilirsiniz. Söylenen şeylerin aksini yapmak bu hafta size zarar getirebilir.

Aşk hayatınızda artık aşk için tamamen hazır olduğunuzu hissediyorsunuz. Özellikle yalnızsanız yeni bir ilişkiye hazır olduğunuzu halinizle ve tavrınızla çevrenize belli edeceksiniz. Hayallerinizdeki gibi birisinin kısa sürede karşınıza çıkması çok olası. Mevcut bir ilişkiniz varsa evlilikle ilgili ciddi konuşmalar yapabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta ilişkileriniz ve partnerinizle aranızdaki bağ güçlü olacak. İlişkinizin ciddileşmesi için beklediğiniz bir teklif varsa bu hafta gerçekleşebilir. Hatta partneriniz sizinle ilgili o kadar ciddi düşünebilir ki siz işin eğlence kısmında kalabilirsiniz. Gelecekle ilgili aşk hayatınızda değişiklikler yakın zamanda söz konusu olacak.

İş ve eğitim hayatınızda hafta boyunca sempati toplayacak ve başarılı olacaksınız. Düşüncelerinizin ikna ediciliği fazla olacak ve bu tavrınız insanların çok hoşuna gidecek. Ayrıca bu hafta işinizle ilgili seyahatler söz konusu olabilir. Kalabalık ortamlara girebilir, gelecekte sizin için değerli olacak yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Yatırımlarınız ve maddi konularla ilgili bir süredir beklemede kalmış olabilirsiniz. Artık harekete geçebilir, yapacağınız hesaplamaları yapabilir, daha iyi nasıl sonuç alacağınızı düşünebilirsiniz. Maddi konularda daha çok çaba gösterdiğiniz ve yararını göreceğiniz zamanlarda olacaksınız.

Hafta boyunca genel olarak iletişiminiz kuvvetli olacak. Arkadaşlarınızla fazlasıyla çok sosyalleşebilir, uzun süredir görmediğiniz kişilerle bağlantı kurabilir, içinizi dökme isteğinde olabilirsiniz. Bu hafta biraz daha konfor alanınızdan çıktığınız, sosyal anlamda daha cesaretli olduğunuz bir hafta geçireceksiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta ev ve aile ile ilgili konularda pozitif etkiler söz konusu olacak. Ailenizle kalabalık bir şekilde bir şeyler yapmak isteyebilir, alacağınız haberlerle bazı kutlamalar planlayabilirsiniz. Ancak bunu yaparken aile büyüklerinize karşı biraz taviz vermeniz gerektiğini unutmamalısınız.

İş hayatınızda artık son derece başarılı bir noktada olabilirsiniz. Bu hafta biraz daha bunun tadını çıkartmaya çalışabilir, işlerinizi daha yavaştan alabilirsiniz. Kendinizi düşünmek için zaman ayıracağınız bu haftada ne istediğinize karar vermek için zamanınız olacak. O yüzden hedeflerinizi tekrar gözden geçirmeniz faydalı olacaktır.

Hafta boyunca pozitif etkiler altında olacaksınız ve daha çok kendinizle ilgileneceksiniz. Bu sebeple kendi gelişiminiz için yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. Özellikle eğitimle ilgili bir süredir aklınızda bulunan şeyler varsa bunlar için adım atabilir ya da hobilerinizle ilgili bir şeyler yapmaya başlayabilirsiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa uzun vadedeki beklentileriniz aklınızdan çıkmıyor olabilir. İletişim kurma becerilerinizin yüksek olduğu bu hafta partnerinizle konuşmanız gereken gelecekle ilgili şeyleri bu hafta konuşabilirsiniz. Eğer yalnızsanız yeni birisiyle nasıl ve nerede tanışacağınıza dair plan yaparak ilerlerseniz kısa sürede aşkı bulabilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta güzel başlangıçlar yapacaksınız. Özellikle kendi sağlığınız ve iç huzurunuz için güzel kararlar verebilirsiniz. Kendiniz için çok iyi olabilecek hedefler koyabilirsiniz. Yeni yıl sizin için yeni başlangıçlar ve yeni bir siz getiriyor olacak.

İş hayatınızla ilgili özellikle kısa mesafeli seyahatlerde bulunmanız gerekiyorsa bu hafta bunlarla ilgili sorun yaşayabilirsiniz. Yolda geçireceğiniz zamanı tahmininizden daha fazla olacak şekilde hesaplamanız gerekebilir. İşinizde yaşayacağınız ufak dikkat dağınıklıkları verimli çalışmanıza engel olabilir. O yüzden odaklanmak en çok dikkat etmeniz gereken şey olacaktır.

Para konuları ile ilgili belki bir süredir herhangi bir sıkıntı yaşamasanız da artık gelecekle ilgili düşüncelerinize kulak vermenin zamanı gelmiş olabilir. Ödemelerinizi gözden geçirmeniz, artık harcamalarınızı bir düzene koymanız gerekebilir. Özellikle finansal konularda biraz daha planlı olmanız gereken zamanlar yaşayabilirsiniz.

Aşk hayatınızda daha çok harekete geçecek ve düşüncelerinizi daha çok ön plana alacaksınız. Bazen yalnız kalmaya ihtiyacınız olsa da mevcut ilişkinizde partnerinizle zaman geçirmek ve düşüncelerinizi, isteklerinizi net olarak belirtmek size çok iyi gelecek. Eğer yalnızsanız karşınıza çıkacak çok ilginizi çeken birisi için ilk adımı hızlı bir şekilde siz atabilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta fazlasıyla yaratıcı olacaksınız. Konsantrasyon gücünüz artacak, istediğiniz şeyler üzerinde saatlerce uğraşıp ilerleme kaydedebileceksiniz. Yalnızca kendi istediğiniz şeyler için göstereceğiniz bu çaba sizi başarıya ulaştıracak. Bu gücünüzü ev işleri gibi konularda ziyan etmemelisiniz çünkü yaratıcılığınız üst noktada olacak.

İşinizle ilgili konularda bu hafta çok fazla şeyi aynı anda yapmanız gerekebilir. Zaten yoğun olacağınız böyle bir zamanda başkaları için çok fazla şey üstlenmemeli, öncelikle kendi sorumluluklarınıza odaklanmalısınız. Fazladan enerjiniz varsa işinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilir ve daha öne geçebilirsiniz.

Finansal konularda bu hafta itibariyle geleceğinize genel olarak tekrar bakabilir, neyi daha iyi yapabileceğinize dair yeni kararlar verebilirsiniz. Tasarruf ve yatırımlarınızla ilgili artık daha hırslı ve daha mantıklı davranacaksınız. Şu anda yapacaklarınız sayesinde yakın zamanda çok daha fazla paraya sahip olabilirsiniz.

Aşk hayatınızda iletişim becerinizin yükseldiği ve ilişkilerinizin düzene girdiği bir hafta yaşayacaksınız. Her ne kadar kendinizi duygularınızı paylaşma konusunda daha suskun ve güvensiz hissetseniz de kalpten iletişim kurmanız partnerinizle aranızdaki bağı güçlendirecektir. Eğer yalnızsanız bir seyahatte yeni bir kişi ile tanışma şansınız yüksek olacak.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (3 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta sizin için yenilikler ön planda olacak. Özellikle aile ya da kendi evinizle ilgili yenilikler yapmaya karar verebilirsiniz. Yeni dekoratif eşyalar alabilir, eşyaların yerlerini değiştirebilir, evinizde enerjiyi yükseltebilecek şeyler yapabilirsiniz. Eviniz ve ailenize odaklandığınız bu haftada güçlü ilişkiler kuracak ve daha huzurlu bir ortam sağlayacaksınız.

Hafta ortasından itibaren kendinizi daha güçlü hissettiğiniz, daha çok kendinize güvendiğiniz zamanlara geçiş yapacaksınız. Daha pozitif davranacak, daha sabırlı ve akılcı hareket edeceksiniz. Vermeniz gereken önemli kararlar varsa ya da başlayacağınız yeni şeyler varsa bunları hafta sonuna doğru planlamanız yararınıza olacaktır.

Kariyerinizle ilgili konularda otorite sahibi bir kişi tarafından bazı şeylere zorlanıyor olabilirsiniz. Kendinizi hazır hissetmediğiniz bir terfi, kendi işinizi kurma gibi durumlara sizin henüz cesaretiniz olmayabilir. Kendinize güveninizin düşük olduğunu hissettiğiniz konularda acele kararlar vermemeye dikkat etmelisiniz. İşinizle ilgili konularda bu haftanızı önemli konuları erteleyerek ya da bekleterek geçirmeniz daha yararlı olacaktır.

Aşk hayatınızda bu hafta partnerinizle aranızda ufak sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi sınırlanmış ya da ilişkinizi askıya alınmış gibi hissedebilirsiniz. Bu etki hafta sonuna doğru geçecektir. O yüzden ani kararlarla karşınızdaki kişiye kırıcı davranmamalısınız. Daha anlayışlı davranmanız ilişkinizin yararına olacaktır.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta kariyerinizle ilgili konularda çok başarılı olacaksınız. Özellikle düşüncelerinizi paylaşmanız gereken ortamlarda ya da iletişim becerinizi kullanmanız gereken yerlerde fazlasıyla ilgi çekeceksiniz. Sizin fikirleriniz karşınızdaki kişilere ilham verecek ve büyük başarılara imza atabileceksiniz. Özellikle görüşmeniz gereken önemli kişiler ya da yapmanız gereken önemli konuşmalar varsa bunları bu hafta gerçekleştirebilirsiniz.

Ailenizle ilgili konularda mülkünüzle ilgili değişiklikler yaşamanız söz konusu olabilir. Yeni bir ev satın alabilirsiniz ya da yaşadığınız yerde büyük yenilikler yapmaya karar verebilirsiniz. Yaşam ortamınızı iyileştirmek için fazlasıyla motive olduğunuz bir hafta olacak.

Hafta boyunca kendinizi geçmişe takılıp kalmış, eski düşünceler içerisinde bulabilirsiniz. Bu düşünceleriniz mutlu olduğunuz anlardan çok geçmişte size kötü hissettiren ve sizi geren konularla ilgili olacak. Hafta sonundan itibaren bu etkiden çıkacaksınız. İş ve sosyal hayatınızda yaşayacağınız yoğunlukla birlikte bu düşüncelerden sıyrılabileceksiniz.

Aşk hayatınızda kendinizi daha net düşünen ve daha iyi ifade eden bir kişi olarak bulacaksınız. Bu da partnerinize karşı çok daha net ve açık olmanızı sağlayacaktır. Kendi duygularınızı ifade edebilecek, karşınızdaki kişinin de duygularını anlayabilecek ve empati kurabileceksiniz. O yüzden özellikle yalnızsanız yeni bir ilişkiye başlamak için bu hafta uygun zamanda olacaksınız.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta aşk hayatınızla ilgili doğru insanlarla tanışabilirsiniz. Yeni tanışacağınız bir kişiyle derin ve anlamlı bir bağ kurma fırsatı bulabilirsiniz. Belki de bir süredir aklınızda olan kişiye karşı artık hislerinizi açıklamaya karar verebilir ve ciddiyetinizi gösterebilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa bu hafta sizin için duygusal denge ve karşılıklı iç huzurunuz ön planda olacak.

İş hayatınızda son derece başarılı olduğunuz bir hafta geçireceksiniz. Kendinizi son derece güçlü hissedecek, başarılı şekilde iletişim kurabileceksiniz. İşinizle ilgili dikkat etmeniz gereken şey hangi konularda kendinizi öne atmanız gerektiğini, hangi konularda daha geri planda kalmanız gerektiğini bilebilmeniz olacak. Çevrenizdeki kişilerle iletişim kurarak ilerlemeniz size yarar sağlayacaktır.

Finansal konularla ilgili yeni yılla birlikte kendinizi daha fazla tutumlu hissedeceksiniz. Para harcamak yerine daha çok biriktirmeye odaklanacaksınız. Hedeflerinize ulaşabilmek için kendinize yeni planlar yapabilir, geleceğinizle ilgili kurduğunuz hayallere odaklanarak çok daha fazla parayı kendinize çekebilirsiniz.

Hafta boyunca ev yaşamınızda kendinizi biraz fazla gergin hissedebilirsiniz. Hayatınızın diğer yönlerinde yaşadığınız duygusal olaylar ya da işinizle ilgili yaşadığınız yoğunluklar buna sebep olmuş olabilir. O yüzden daha çok sosyalleşebilir, arkadaşlarınız ve yakınlarınıza daha çok zaman ayırabilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta kişisel özgürlüğünüze daha düşkün olabilirsiniz. Gerçekte yapmak istediğiniz şeylere daha çok zaman ayırmaya karar verebilirsiniz. Karar vereceğiniz şeyler örneğin seyahatler, eğitim ya da hobilerinizle ilgili konular olabilir. Artık kendiniz için bir şeyler yapmaya karar verebilir, çevrenizdeki kişilerdense kendinizi düşünerek adım atmaya başlayabilirsiniz.

İşinizle ilgili özellikle iş arkadaşlarınızın çok fazla desteğini alacağınız bir hafta yaşayacaksınız. Telaşlı ve yoğun geçireceğiniz bu haftada birlikte çalıştığınız kişiler size yardımcı olabilmek için sürekli etrafınızda bulunacak. Kariyeriniz de bu hafta itibariyle önemli bir değişiklik yaşayabilir, size heyecan yaşattıracak yenilikler gündeme gelebilir.

Finansal konularda kazanmakla ilgili isteğiniz çok yüksek olacak. Karşınıza çıkacak birkaç fırsatla ilgili doğru kararlar verebilir, gelirinizi arttırmak için sağlam adımlar atabilirsiniz. Maddi konularda son derece şanslı ve motive olacaksınız.

Aşk hayatınızda bir süredir geçmişinizi fazla düşünüyor olsanız da artık gelecekle ilgili düşüncelerinizi daha ön plana alabileceksiniz. Bu sayede kendinizi daha açık ifade edebilecek ve buna göre adım atabileceksiniz. Eğer yalnızsanız yeni tanıştığınız bir kişiyle ilgili siz her ne kadar karamsar hissetseniz de tahmininizin aksine sizin için çok iyi olacak bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta manevi konularla ilgili kendinizi çok güçlü hissedebilirsiniz. İstediklerinizi elde etme konusunda kendinizi çok daha güçlü hissedebilir, buna yardımcı olacak şeyler yapmaya karar verebilirsiniz. Örneğin dua edebilir, ritüel yapabilir ya da diğer manevi şeylerle ilgilenebilirsiniz. Bu hafta bu yönünüz çok güçlü olduğu için isteklerinizi sık sık dile getirmekten kaçınmamalısınız.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta yeni bir işle ilgili çalışma yapmanız gerekebilir. Sizi her ne kadar zorlasa da bu yeni sorumluluğun üzerinden gelebilir, iş hayatınızda kendinize büyük bir başarı sağlayabilirsiniz. Haftanın başında kendinizden ne kadar emin olmasanız da hafta ortasından itibaren düşündüğünüzden çok daha ileride olduğunuzu fark edebilirsiniz.

Bu hafta sizin için finansal konular daha çok ön planda olacak. Yeni yılla birlikte daha dikkatli harcamalar yapmak, tasarruf etmek ve maddi konularda disiplinli olmak sizin için çok daha önemli olacak. Bu tavrınız ilerleyen zamanda kazançlarınızın artmasına da yardımcı olacak.

Aşk hayatınızda bir süredir geçmişte yaşadıklarınızı düşünseniz de artık bugünü ve geleceğinizi düşünmeye başlayacaksınız. Bu da isteklerinizi hayata geçirmenizi kolaylaştıracak. Eğer yalnızsanız güven ve sadakatin daha ön planda olduğu yeni bir ilişki başlangıcı çok yakın zamanda gerçekleşebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa bu hafta ilişkinizi gözden geçirebilir, yaşayacağınız olası sorunlarınızı çözmek için fırsat bulabilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta arkadaş çevrenizi genişletiyorsunuz. Özellikle arkadaş edinme ya da mevcut arkadaşlarınızla daha iyi ilişkiler kurma konusunda başarılı olacaksınız. Girdiğiniz sosyal ortamlarda ileride sizin için değerli olabilecek yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Genel olarak hafta boyunca iletişiminiz kuvvetli ve sosyal olacaksınız.

Kariyerinizle ilgili konularda sizi hayallerinizin peşinden gitmekten alıkoyan şeyleri daha net bir şekilde görmeye başlayabilir ve bunların üstesinden gelebilirsiniz. Bu hafta itibariyle kariyerinizde yenilikler ve olumlu değişiklikler söz konusu olacak. Yaratıcılığınızı ve yeni fikirlerinizi öne çıkararak kariyerinizde hızlı bir ilerleme sağlayabilirsiniz.

Finansal konularda bu hafta sizin için yeni yılınızı planlama, kendinize yeni hedefler koyma zamanı olacak. Maddi konularla ilgili bir süredir sorun yaşıyor olsanız da artık bunları düzene koyabilir, planlı davranmanızla ileride yaşayabileceğiniz sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizin ihtiyaçlarına fazla odaklanmak sizi yorabilir ve kendinize yeterli zamanı ayıramıyor gibi hissedebilirsiniz. Kendi isteklerinizi arka plana atmanız ilişkinizde geri dönemeyeceğiniz sorunlar yaşamanıza sebep olabilir. Karşınızdaki kişiyle doğru iletişim kurarak isteklerinizi belirtmeniz ilişkinizin geleceği için gerekli olabilir

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta gelecek için planlar yapacaksınız. Yeni yılın başlaması ile birlikte genel olarak kariyeriniz için ne yapmak istediğinize odaklanarak bu konuda kararlı davranabilirsiniz. Yeni bir eğitime katılmakla ilgili karar verebilir ya da bir iş değişikliği yapma yoluna gidebilirsiniz. İçinden çıkamadığınız konularda çevrenizdeki iş arkadaşlarınızdan akıl almanız size yarar sağlayabilir.

Hafta boyunca fazlasıyla sosyal olacak, arkadaşlarınızla bağlantı kuracak ve birçok etkinliğe katılacaksınız. Liderlik yönünüzün ön planda olduğu bu haftada bazı arkadaşlarınızla ilgili ciddi kararlar verebilirsiniz. Size iyi gelmeyen ya da rahatsızlık veren kişileri yeni yılla birlikte hayatınızdan çıkarmaya karar verebilir ve çevrenizdeki kalabalığı biraz daha azaltmaya çalışabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili kariyerinizde yaşayacağınız olumlu değişikliklerle birlikte yakın zamanda gelirlerinizin artması söz konusu olabilir. Her ne kadar gelirleriniz artsa da önümüzdeki dönemde kendinizi geliştirme ile ilgili ya da sağlıkla ilgili bazı harcamalarınızda artış olabilir. O yüzden gereksiz harcamalar yapmamaya dikkat etmelisiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle gelecekle ilgili ciddi bir konuşma yapmak durumunda kalabilirsiniz. Bu konuşmanın sonucunda ilişkinizle ilgili bir teklif alabilir, ciddi bir adım atmaya karar verebilirsiniz. Eğer yalnızsanız geçmişten tanıdığınız bir kişi sizinle tekrar iletişime geçebilir ve bu da sizin için çok heyecanlı günleri başlatabilir.


1 Ocak- 8 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!