Haftalık Burç Yorumları- 10 Temmuz Haftası

haftalik-burc-yorumlari-10-temmuz-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-10-temmuz-haftasi

10 Temmuz-16 Temmuz haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

10 Temmuz -16 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında zihnimiz ilham dolu olabilir. Sezgisel kararlar vermeye meyilli olabiliriz. Ayrıca başkalarının sözlerinin kolayca etkisi altında kalarak gerçeklikten uzaklaşabiliriz. Odaklanmak istediğimiz her konuda kendimizi dağınık bir enerjide hissedebiliriz.

Salı Günü Mars’ın Başak burcuna geçmesi ile üretken hedef odaklı ve pratik olabiliriz. Aynı anda birçok işi üstlenmek zaman zaman bizi yorabilir. Ele aldığımız her işin detaylarında boğulmamaya özen göstrmeliyiz.

Perşembe gününden itibaren fikirlerimizi karşımızdaki kişilere zorla kabul ettirme konusunda ısrarcı davranabiliriz. Merkür’ün aslan burcuna geçmesi ile fikirlerimizde son derece sabit olabilir. Sözlerimizin ve düşüncelerimizin herkes tarafından kabul görmesini isteyebiliriz. 

Hafta sonuna doğru ilerlemek istediğimiz her konuda kendi gücümüzü keşfedebiliriz. Bu zamana kadar kırılmış ve hayal kırıklığına uğradığımız her konuda yeni bir duruş sergileyebiliriz. Hedeflerimiz her anlamda değişebilir.

Hafta sonu duygusal bağ kurmak aile konuları ön plana çıkabilir. Zihnimiz değişik fikirlere son derece açık olabilir. Bu sayede üstesinden gelemediğimiz konulara yaratıcı çözümler bulabiliriz.

10 Temmuz -16 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta süregelen sorunlarınıza çözüm arayacak ve bulacaksınız. Hafta başında kendinizi geliştirmek için yapabileceklerinizi sıralayabilir, gelecek hedefleriniz için çıtayı yükseltebilirsiniz. Özellikle kariyer hayatınız için takdir edilmediğinizi, daha fazla saygı hak ettiğinizi düşünebilirsiniz, bunu çözebilmek için yeni iş arayışlarına başlayabilirsiniz.

Hafta boyunca sizin için ev ve aile ile ilgili konular biraz daha ön planda olabilir. Aile üyelerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilir, bir süredir çözülmeyen ortak sorunlar, yarım kalan işler varsa bunların çözümü sağlanabilir. Geçmişten gelen ortak üzüntüleriniz varsa bunları şifalandırma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Hafta ortalarında gelecek için düşüncelerinizden sıyrılıp eğlenceli günler geçirmeye başlayabilirsiniz. Biraz daha sorumluluklarınızda kurtulup rahatlayabildiğiniz bir döneme gireceksiniz. Daha fazla kendinizle ilgilenebilir, fiziksel görünümünüz ile ilgili diyet, spor, sağlık, bakım gibi konulara önem verebilirsiniz.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız yeri birisi ile tanışma şansınız yüksek. Sizin için çöpçatanlık yapan bir arkadaşınız aracılığı ile ya da sosyal medyadan yeni biri ile tanışabilirsiniz.  Aşk konularında iletişiminizin çok başarılı ve aktif olacağı bu dönemde yeni ya da süregelen ilişkilerinizde mutluluğu yakalayabilir, kendinizi rahatlıkla ortaya koyabilirsiniz. 

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta kendinize güveniniz ve gücünüz çok fazla. Özellikle kariyer alanınızda var olan rakiplerinizi bu hafta alt edebilir, başarılarınızla öne çıkabilirsiniz. İşyerinizde daha fazla söz sahibi olduğunuz, iletişim becerinizle öne geçtiğiniz yeni ve parlak bir döneme giriş yapacaksınız.

Hafta boyunca kardeşler, akrabalar, aile ile ilgili seyahatler gündeme gelebilir. Bu yoğun iletişim içerisinde konuşmalarınıza, aklınızdan her geçeni söylememeye dikkat etmeniz gerekebilir. Ufak anlaşmazlıklar ve kırıcı sözler sarfetmemek için sakin kalmanız, öfke ile hareket etmemeniz gerekebilir. 

Bu dönemde kendinizi daha yardımsever bir durumda bulabilirsiniz. Bazı yerlere bağış yapabilir, gönüllü çalışabilirsiniz. Çevrenizde yardımınıza ihtiyacı olan birisi varsa zaman ayırıp destek verebilirsiniz.

Aşk hayatınızda romantizm hayatınıza girecek. Hafta sonuna aşk dolu ve eğlenceli şekilde girebilirsiniz. İster mevcut ilişkiniz içinde, ister yeni bir aşk içinde olun, kalbinizin hızlı attığı günler geçireceksiniz.  

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta, refah sizinle olacak. Özellikle finansal konularda çektiğiniz zorluklarda bu hafta çıkış yolunu bulabilirsiniz. Yatırımınızda yüksek bir kar oranı, belki uzun süredir satışını beklediğiniz bir varlığın satışı, ya da ek gelir getirebilecek bir gelişme olabilir. Artık eliniz rahatlayacak. Odak noktanızın para olacağı bu dönemde bolluğun da kapılarını açabilirsiniz.

Finansal konulardaki şansınız kariyerinize de yansıyabilir. İşinizde elde edeceğiniz başarı ile zam ya da terfi almanız söz konusu olabilir. Olumlu gelişmelerle orantılı olarak işinizde biraz yoğun bir döneme girebilirsiniz. Yeni eğitimler ve yeni seyahatler söz konusu olabilir.

Bu haftadan itibaren ilişkiniz, ev hayatınız, ailenizdeki önemli kişiler gündeminizde olacak. Ayrıca özellikle ev yaşamınızda, çocuklarınız ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilir, küçük kutlamalar yapacağınız olaylar motivasyonunuzu yükseltebilir. Eviniz ve çevrenizle ilgili hareketliliğiniz artabilir, bazı işlerinizi yeniden organize etmeniz gerekebilir.

Aşk hayatınızda özellikle eski aşklarınızla ilgili haber alabilir, ya da ani bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Bu durumda ani karar almaktan kaçınmalısınız çünkü hissettiğiniz heyecan geçici bir durum olabilir, olumsuzlukları görmenizi engelleyebilir. 

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta, finansal konularda tutumlu bir tavır içerisinde olacaksınız. Yakınlarınızın da desteğiyle harcamalarınızı azaltabilir, para biriktirmeye başlayabilir, refaha ulaşmak için yapmanız gerekenleri çevrenizle paylaşıp onlardan da destek alabilirsiniz. Hayaliniz olan bir şeye ulaşabilmek için harcamalarınızı kısıp gerekli tasarrufu sağlamaya karar verebilirsiniz.

Hafta ortasından itibaren iletişim gücünüz oldukça yüksek olacak. Hem hızlı düşünüp hem de sosyal olacaksınız. Hayatı mutlu ve rahat geçireceğiniz bu günlerde arkadaşlarınızla eğlenceli planlar yapabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz. Hafta sonunuz yakın çevrenizle çok daha sosyal ve eğlenceli geçebilir. Enerjinizi toplamalısınız.

Kariyer alanınızda kaçındığınız, üstlenmek istemediğiniz zor bir görev varsa,  bununla ilgili cesaretinizi toplayıp harekete geçeceksiniz. Odaklandığınız sürece başarısızlıktan korkmanıza gerek olmadığını fark edeceksiniz. Bu dönemde işlerinizi doğru şekilde halledebilecek enerjiniz sizinle olacak.

Aşk hayatınızda yeni birisiyle tanışmanız an meselesi olabilir. Fazla sabırsız davranmazsanız ve kendinizi başarılı şekilde ifade edebileceğiniz güzel bir ilişki başlamak üzere olabilir. Aşk hayatınızda sizin için bol bol seyahat ve keyifli geziler, romantik zamanlar söz konusu olabilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta yine ilgi odağı olacaksınız. Özellikle arkadaş ortamlarınızda çok yaratıcı, enerjik ve hoş sohbet olacağınız bu hafta da herkesin dikkatini üzerinize çekeceksiniz. Hafta ortalarından sonra enerjiniz hala yüksek olacak, ancak odak noktanız kendi hayatınızla ilgili yapmak istediğiniz iyileştirmeler olabilir.

Özellikle finansal anlamda para ve refah odak noktanız olabilir. Kazanma gücünüzün artabileceği bu dönemde fırsatların size gelmesini beklemeden siz erkenden kaynak elde edeceğiniz alanları keşfedebilir ve daha fazla para kazanabilirsiniz. Finansal konulara çok fazla dikkat edeceğiniz için hesap kitap işlerine fazla gömülebilir ve olumlu düşüncelerinizle daha fazla parayı kendinize çekebilirsiniz.

İş hayatınızda bazı konularda inisiyatif alarak rakiplerinizin karşısında bir adım öne geçebilirsiniz. Ancak bu kadar göz önünde olduğunuzda yolunuza çıkıp sizi engellemeye çalışan kişiler de olabileceğini unutmamalısınız. Kimseye fazla cömert davranmamaya, fazla yardımsever bir tutum içerisine girmemeye dikkat etmelisiniz.

Aşk hayatınızda duygularınızı paylaşma konusunda son derece heyecanlı ve sabırsız olacağınız bu günlerde partnerinizle bol bol zaman geçirmeye özen göstermelisiniz. Kendi düşüncelerinizi ve ilişkiden ne beklediğinizi doğru şekilde karşınızdaki kişiye aktarabileceğiniz bir dönemde olacaksınız. Eğer yalnızsanız yeni kişilerle tanışmak ve birbirinizi anlamak için şanslı zamanlarda olacaksınız.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (3 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta dileklerinizin isteklerinizin gerçekleşmesi an meselesi olabilir. Dua etmek, iletişim kurmak, hayal etmek ve isteklerinizi dile getirmek için çok uygun zamanda olacaksınız. Bu yüzden olumlu şeyler düşünmeye, hayallerinizi gerçekten içten isteyerek dile getirmeyi unutmamalısınız.

Arkadaşlık ilişkilerinizin ön planda olacağı bu günlerde yeni bir yakın arkadaş edinebilir ya da sizin için çok yakın olmayan bir kişiyle daha derin bir arkadaşlık ilişkisi kurabilirsiniz. Çevrenizdeki yakınlarınız size ihtiyacınız olan konularda fazlasıyla destek çıkabilir.

Kariyer alanınızda son derece çalışkan olabilirsiniz. Geçmiş zamanlara göre daha esnek ve anlaşılır davranmanız iş hayatınızda sizi olumlu etkileyebilir. Fazla çalışmanız  sizi zaman zaman yorgun ve bitkin hissettirebilir, kendinize zaman ayırmayı unutmamalısınız

Aşk hayatınızda istediğiniz o mükemmel partnerle çok yakın zamanda tanışacak olabilirsiniz. Aldığınız olumlu etkilerle birlikte tutkulu şekilde istediğiniz şeylere kavuşmanız çok daha kısa sürede gerçekleşebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizden istediğiniz, beklediğiniz şeyleri rahatlıkla dile getirmelisiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta önemli bir söz vermeniz gerekebilir. Bu sizin muhtemelen işinizle ilgili olabilir, yöneticiniz sizinle ilgili karar verebilmek için sizden bir söz almak isteyebilir, gelecek vaatleri için öğrenmek istedikleri şeyler olabilir. Eğer iş yerinizden talepleriniz varsa bunları dile getirmek ve şartlarınızı belirtmek için uygun bir zamanda olacaksınız. Her şey detaylı inceledikten sonra bir taahhütte bulunabilirsiniz.

Hafta boyunca arkadaşlarınızla fazlasıyla zaman geçirebilir, çok sosyal olabilirsiniz. Ayrıca yakın bir arkadaşınızın aileniz ile ilgili bir durumda sizin yanınızda bulunması ya da aileniz için önemli bir destekte bulunması söz konusu olabilir. Bir arkadaşınızla bağlarınız oldukça derinleşebilir.

Finansal anlamda özellikle kariyeriniz ile bağlantılı konularda çok istediğiniz şeyler için önünüze fırsatlar gelebilir. Ortaklık, iş arkadaşlığı gibi durumlar varsa kendinizi öne çıkarmak için daha çok çalışmanız gerekebilir. Bu uğraşlarınızın meyvesini yüksek gelirlerle kısa zaman içerisinde alabilirsiniz.

Aşk hayatınızda son derece meraklı ve şüpheci olacağınız bir döneme gireceksiniz. Partnerinize çok fazla soru sorabilir, çok fazla şeyi birden öğrenmek isteyebilir, şüphelerinizi gün yüzüne çıkartabilirsiniz. Bunu yaparken partnerinizi sıkmadığınızdan ve fazla sorularla onu bunaltmadığınızdan emin olmalısınız. Eğer ipin ucunu kaçırırsanız ilişkinizin bir sonraki aşamasına geçemeyebilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta yaşamınızda engel olarak gördüğünüz konularla ilgili yeni çıkış yolları keşfedebilirsiniz. Özellikle kariyer alanınızda istediğiniz bir değişiklik ya da atmaktan çekindiğiniz bir adım varsa bu dönemde bunlara cesaret edebilirsiniz. Çok çalışmanız, sadece işinize odaklanmanız gerekse de istediğiniz büyük ve olumlu değişimi kısa süre içerisinde yaşayabilirsiniz.

İş hayatınızda ve ev ile ilgili konularınızda çok yoğun ve stresli geçebilecek bu günlerde kendinizi fazlasıyla yorgun hissedebilirsiniz. Ancak bulunduğunuz dönem itibariyle daha fazla hırslanmalı, odağınızın bozulmamasına özen göstermelisiniz. Çünkü şu anda yaptığınız çalışmalar verdiğiniz emekler emin olun ki boşa gitmeyecektir.

Hafta boyunca karar almakta zorlanabilirsiniz. Çok fazla kararsız kaldığınız durumlarda sonuçları ertelemeli, acele etmeden detaylı düşünerek olayları yönlendirmelisiniz. Ne kadar yoğun olduğunuz bir dönemden geçseniz de kendinize zaman ayırmayı da ihmal etmeyeceksiniz.

Aşk hayatınızda yalnızsanız mevcutta olan veya eski bir arkadaşınıza ani bir ilgi duyabilirsiniz. Belki cesaretinizi toplayamayıp iletişim kuramadığınız birisi varsa,  artık adım atabilirsiniz. Aşk hayatınızda şans sizin yanınızda ve gerçekten istediğiniz ne varsa sahip olabilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu haftanız bol bol seyahat ve uzun yollarla geçebilir. Rutinlerinizden sıyrılabilir, size iyi gelecek seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. Bunlar zorunlu seyahatler de olabilir. İşinizle ilgili ya da eğitim hayatınızla ilgili geziler yapabilirsiniz. Her ne kadar zorunlu olsa da bu hareketlilik size kendinizi iyi gelecek ve kendinizi  özgürleşmiş hissedeceksiniz.

Hafta sonuna doğruışarıya çıkmak ya da etkinliklere katılmak istemeseniz de konfor alanınızda kalıp kalabalık arkadaş ortamınızda keyifli zaman geçirebilirsiniz. Bu kalabalıklar içerisinde maddi yönden tutumlu olmaya, her isteği karşılamaya çalışmamaya dikkat etmelisiniz.

Kariyer alanınızda başarı ve liderlik sizin için ön planda olacak. Profesyonel anlamda gerçekçi ve olumlu gelişmeler yaşayacak, istediğiniz sonuçlara ulaşacaksınız. Bu başarınız önümüzdeki haftalarda bir otorite ile karşı karşıya gelmenize sebep olabilir. Ancak olumsuz bir durum yaşamayacak, kendinizi çok daha iyi ifade edebileceksiniz.

Aşk hayatınızda partnerinizle geçmişte planladığınız ve çok istediğiniz bir şey için artık gerekli kaynağı sağlayabilir, ikinizin de hayali olan bir şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Yalnızsanız arkadaş ortamınız aracılığıyla çok dikkatinizi çeken birisi ile tanışabilir, güzel bir başlangıç için ilk adımları atabilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta gücünüzü keşfedeceksiniz. Kendinizi bazı zamanlar yetersiz görüyor olabilirsiniz ancak aslında düşündüğünüzden fazlasına sahip olduğunuzu, hem kişisel hem finansal anlamda daha fazlasına sahip olduğunuzu fark edebilirsiniz. Ve bu hafta olumlu düşünerek daha fazlasını da kendinize çekebileceksiniz.

Hafta boyunca karşınızdaki kişileri ikna etme beceriniz fazlasıyla yüksek olacak. Çevrenizde isteklerinizi yaptırmak istediğiniz biri varsa yada sizin istekleriniz karşısında olumsuz davranan birisi varsa  her konuda onu ikna edebilme becerinize güvenmelisiniz.. Çevrenizde sorun yaşayan kim varsa sakin özgüvenli ve rahat hissettirebilirsiniz.

Hafta başından itibaren iş alanınızda son derece yoğun günler geçireceksiniz. Çok fazla çalışmanız ve yorulmanız söz konusu olabilir ancak bu kadar çok çalışırken aklınız uzun zamandır planlamak istediğiniz seyahatte olabilir. Çalışırken odağınızı bozmadan yakın bir tarihte çıkacağınız bu seyahati planlayabilir, bu planınıza arkadaşlarınızı veya yakınlarınızı dahil edebilirsiniz.

Aşk hayatınızda daha çok kendinizle, hissettiklerinizle ve istediklerinizle ilgili olacağınız bir döneme giriş yapacaksınız. Partnerinize ya da yeni adayınıza kendinizi net bir şekilde anlatabilir, bir ilişkiden ne beklediğinizi doğru şekilde karşınızdaki kişiye aktarabilirsiniz. Bunu yapmak size ciddi bir ilişkinin kapılarını açabilir. 

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta her konuda ipler sizin elinizde olacak. Özellikle kariyer alanınızda güç mücadelesi içinde olduğunuz bir rakibiniz varsa sakin ve özgüvenli tavrınızla üstünlüğünüzü ilan edebilirsiniz. Eğer şu anda çalıştığınız yerden memnun değilseniz özgeçmişinizi güncelleyebilir yeni iş başvuruları yapabilirsiniz. Bu konularla ilgili olumlu etkiler sizinle olacak.

Aile ve ev ile ilgili konularınızda uzun süreden beri yaşanan bir sorun varsa sorunun kaynağını ortaya çıkarabilir, bu çözüm sürecinin bir parçası olarak sorunu kökten çözebilirsiniz. Sizin yardımınız olmadan aile veya yakınlarınızın içinden çıkamayacağı bir durum sayenizde son bulabilir.

Finansal anlamda gelir ve gider dengenize daha fazla dikkat etmeniz gereken bir dönem geçireceksiniz. Özellikle alacak verecek konularında, borçlanma ile ilgili konularda dikkatli olmalı, bütün detayları incelediğinizden emin olmalısınız.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız sizinle ilgilenebileceğini hiç düşünmediğiniz birisi sizi şaşırtabilir. Ani bir kararla yeni bir randevuya çıkabilir, romantik bir gezi planlayabilir ve unutamayacağınız günler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde karşınıza çıkacak kişi sizi ve hayata bakışınızı tamamen anlayabilecek birisi olabilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta her konuda doğru yolda ilerleyeceğinizi hissedeceksiniz. Bu hem çok çalışmanız sayesinde hem de aklınızdaki gereksiz düşünceler ve şüphelerden kurtulmanız sayesinde olacak. Daha fazla kendinize ve kendi işinize odaklandığınız sürece doğru şekilde ilerleyecek ve istediklerinizi elde edebileceksiniz.

Aileniz ya da yakın arkadaş çevrenizden bir kişinin desteğinize ihtiyacınız olabilir. Desteğiniz ve yardımseverliğiniz sayesinde bu kişiyi zor durumdan kurtarabilirsiniz. Ancak bu yardımseverliğiniz enerjinizin çoğunu sizden götürebilir. Sınırlarınızı net çizmeli, kendinize de zaman ayırmayı unutmamalısınız.

Hafta ortasından itibaren sezgilerinizle ve iletişim becerinizle iyi ilişkiler kurabilir, özellikle kariyer alanınızda size fayda sağlayacak kişiler ile tanışabilir ve yakınlık kurabilirsiniz. Finansal anlamda alacak verecek konuları ile ilgili yapmanız gereken bir şey varsa harekete geçebilirsiniz. Örneğin borç verdiğiniz birisinden artık bunu geri istemek için adım atabilirsiniz.

Aşk hayatınızda yeni tanıştığınız bir kişiye aniden aşık olabilir, başka hiçbir şey düşünemeyecek kadar bu kişiye odaklanabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa tutku veya öfkeniz ateşlenebilir, istediklerinizin gerçekleşmediği durumlarda gereksiz öfkeye kapılabilirsiniz bu durum partnerinizden tepki alamadığınızda onu bir çatışma içine sürüklemenize neden olabilir. Gereksiz gerginlik ve öfkeden kaçınarak sakin davranmanız yararınıza olacaktır.


10 Temmuz- 16 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!