Haftalık Burç Yorumları- 17 Temmuz Haftası

haftalik-burc-yorumlari-17-temmuz-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-17-temmuz-haftasi

17 Temmuz-23 Temmuz haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

17 Temmuz -23 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Haftayı Yengeç burcunda yaşanan yeni ayın etkisi ile başlatıyoruz. Yeni ay yaşantımızla ilgili sürpriz beklemediğimiz gelişmeler yaşatırken elde ettiğimiz şanslar ile uzun zamandır harekete geçmek istediğimiz konularda yeni kapılar açabilir. 

Duygularımız hassasiyetimiz empati gücümüz yeni ayın etkisi ile oldukça etkin olabilir ancak tutkulu olduğumuz konular kendimizi değersiz hissetmemize sebep oluyorsa ve uzun süredir hayatımızda bizi yoran koşullardan çıkmak istiyorsak yeni ay bize istediğimiz gücü verecektir.

Bizi kıran yoran yaralayan iyileşmek istediğimiz dönüşmek istediğimiz konularda doğru zamanda doğru yerde doğru hamleyi yaparak hayallerimizi gerçekleştirmek adına uzun zamandır atmak istediğimiz somut adımları atacağız. Bu dönemde koşulsuz sevgiyi hissetmek isteyeceğiz ve sevgi hissedemediğimiz değerimizi aşağı çeken kişilere karşı zorlansak da sınırlarımızı çizmeyi bileceğiz. Bizi üzen koşullarda duygularımızın bizi ile geçirmesine izin vermeyeceğiz.

Hafta sonuna doğru hayalini kurduğumuz konularda isteklerimizi gerçekleştirmek adına harekete geçtiğimiz koşullarda kendimizi kısıtlanmış hissedebiliriz. Belki de fazlaca detaylara inmek eleştirel olmak ilerlemek istediğimiz noktalarda bizi yavaşlatabilir.

Hafta sonu kimse ile güç mücadelesi içine girmemeye özellikle sağlığımıza dikkat etmeye özen göstermeliyiz. Venüs retrosunun başlamaya hazırlandığı Venüs’ün durağan olduğu gölgeli günlerde öz değerimiz bizim için son derece öncelikli  olabilir.

10 Temmuz -16 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta heyecan verici olasılıklar sizinle olabilir. Geçtiğimiz aylarda neyi başarmak için çalıştıysanız ve emek verdiyseniz, artık bunlar için güzel gelişmeler söz konusu olacak. Hayatınız güzel anlamda değişime bir değişim enerjisi içerisine girecek.

Yeni ayın etkisi ile özellikle ev ve aile hayatınız ile ilgili yapmak istediğiniz değişiklikler varsa önümüzdeki birkaç gün içerisinde bunlar için adım atabilir, yapmanız gerekenlere odaklanabilirsiniz. Eviniz ile ilgili yeni başlangıçlar, çok istediğiniz yenilikler artık gerçekleşebilir. Yeni bir eşya alabilir, ev değiştirebilir ya da ev almak istiyorsanız uygun fırsatı yakalayabilirsiniz.

Kariyer hayatınızla ilgili durağan etkiler içinde olsanız da hafta ortasında bir iş yoğunluğu yaşayıp kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz ancak üzülmeyin bu yoğunluğun etkisi bir hafta sonra geçecek etkilere sahip. Hafta ortasından itibaren işle ilgili konulara dikkatli yaklaşmanız gerekebilir. Özellikle rakibiniz olan iş arkadaşlarınıza karşı dikkatli davranmanızda fayda olacaktır.

Aşk hayatımızda biraz fazla geçmişe takılı kaldığınız, hatalarınızı gözden geçirdiğiniz bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Mevcut bir ilişkiniz varsa ileriye dönük ciddi kararlar alma aşamasına geçebilirsiniz. Eğer yalnızsanız bu dönemde her şey çok fazla sorgulayacağınız için yeni bir ilişkiye başlamak sizin için sorun yaratabilir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta önünüze büyük fırsatlar çıkabilir. İlerletmek istediğiniz, başarmak istediğiniz, odaklandığınız hedefleriniz varsa şu anda adım atmak için uygun zamanda olacaksınız. Yüksek hırsınızla sizi hiçbir şey durduramayacağı etkiler alacaksınız. Yakın çevrenizle ilgili yaşayabileceğiniz olumsuzluklar olsa da diğer insanların endişelerini dikkate alacak zamanda olmayacaksınız.

Finansal anlamda fazla risk almamaya dikkat etmeniz gereken bu dönemde, daha tutarlı ve emin olduğunuz şeylere para harcamalı ya da yatırım yapmalısınız. Emin olmadan attığınız adımlar oldukça büyük riskler içerebilir. Önümüzdeki dönemde para kazanma fırsatları şanslı şekilde sizinle olacak.

Yeni ayın etkisi ile önümüzdeki 2 hafta boyunca kendinizi ifade etme isteğiniz oldukça yüksek olacak. Bu isteğiniz kendinizi geliştirmek için alabileceğiniz eğitimleri de işaret ediyor olabilir. Kendinizi geliştireceğiniz, çevrenizdeki kişilere kendinizi daha net anlatabileceğiniz bir döneme gireceksiniz. 

Aşk hayatınızda fazlasıyla şanslı bir döneme giriyorsunuz. Özellikle ailenizle ilgili konularda, örneğin partnerinizi ailenizle tanıştırmak istiyor olabilirsiniz ya da ciddi bir adım atma arifesinde olabilirsiniz, harekete geçebileceğiniz günler önünüzde. Yalnızsanız işiniz ile ilgili yeni tanıştığınız birisi çok ilginizi çekebilir, karşılıklı hislerinizle flört aşamasına geçebilirsiniz.  

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu haftanız oldukça yoğun geçecek, fazlasıyla enerjik de hissedeceksiniz. Ancak birçok şeyi aynı anda yapmaya çalışabilirsiniz bu da yüksek enerjinizin çabuk tükenmesine neden olabilir. Çok fazla fikre, yenilikçi düşünceye sahip olabilirsiniz. Kendinizi yapmanız gerekenler ve aslında yapmak istedikleriniz arasında ikiye bölünmüş de hissedebilirsiniz,  bunların hepsini aynı anda yapmak için enerjiniz olsa da kendinize fazla yüklenmemelisiniz.

Yeni ayın etkisi ile finansal anlamda tutumlu davranacağınız bir etkide olacaksınız. Örneğin çok almak istediğiniz bir şeyin yenisini almak yerine ikinci elini almak için araştırma yapabilirsiniz. Bu şekilde de paranızı elinizde tutarak mutlu olabilirsiniz. Para konularınızla ilgili sizin için yeni bir döngü başlangıcındasınız, önümüzdeki dönemde gelirlerinizin artması söz konusu olabilir.

Hafta başında özellikle kardeşlerinizin ya da çok yakın arkadaşlarınızın yaşadıkları bir sorun ya da destek bekledikleri konular varsa  onların yanında olacaksınız. Hafta ortalarında birden fazla sosyal etkinlik planlarınız varsa muhtemelen bazılarını iptal etmek durumunda kalabilirsiniz. Çünkü sosyal açıdan çok fazla yoğun günler geçirebilir, hepsine zaman ayırmakta zorlanabilirsiniz.

Aşk hayatınızda mevcut ilişkinizle ilgili tutumunuzu gözden geçirebilir, hissettiklerinizi ve neler istediğinizi ortaya koyup, ilişkinizin geleceği ile ilgili artık ciddi kararlar vermeniz için partnerinizle iletişim kurabilirsiniz. Yalnızsanız da aşk hayatınızla ilgili son derece güzel gelişmeler yaşayacağınız bir döneme giriyorsunuz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, burcunuzda gerçekleşecek olan yeni ayın etkisi ile bu hafta belki de sene içerisindeki en iyi haftalarınızdan birini yaşayacaksınız. İlerlemek istediğiniz konularda ilerleyebilir, şansa ihtiyacınız olan konularda tahmin etmediğiniz kadar şanslı olabilirsiniz. Vermek istediğiniz büyük kararlar, yapmak istediğiniz büyük atalımlar varsa sizin için bu dönemden daha iyi bir zamanlama olmayacaktır.

Kendinizi çok huzurlu hissettiğiniz için  evden hiç çıkmak istemeyebilir, arkadaşlarınız ve yakınlarınızla birlikte evde keyifli zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Bu hafta iç huzurunuz hiç olmadığı kadar yüksek olacak. Evinizle ilgili değişiklikler ve yenilikler yapabilirsiniz.

Finansal anlamda şanslı bir dönemde olacaksınız. Sıkışmış olan beklediğiniz gelecek paralar varsa çok yakın zamanda bu konular çözümlenebilir, para akışınız hızlanabilir. Yatırımlar, alınacak yeni eşyalar gündeminizde olabilir.

Aşk hayatınızda neye ihtiyacınız olduğunu, isteklerinizin neler olduğunu ve hayallerinizdeki ilişkiyi partnerinize açıkça anlatabilir, hayallerinizi gerçekleştirmek için yapmanız gereken konuşmayı yapabilirsiniz. İlişki ile ilgili beklentilerinizi partnerinize söylediğinizde sürpriz şekilde ilişkiniz ciddileşebilir. Bu dönemde aşk hayatınızda önceliğiniz sizin değerleriniz ve istekleriniz olacak. Yalnızsanız da bunları düşünerek yeni adaylara şans verebilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta önünüze büyük fırsatlar çıkabilir. Hayatınızda bazı değişiklikler yapmak için harekete geçmiş olabilirsiniz, şimdi bu değişikliklerin gerçekleşmesi ve bunların meyvesini almak için uygun zamanda olacaksınız. Bu dönemde yapmak istediğiniz değişimlerde İlerlemenizi hiçbir şey durduramayacakmış gibi görünüyor.

Yeni ayın etkisi ile bilinçaltınız ve sezgileriniz çok güçlü olacak gördüğünüz rüyalar çok gerçekçi olabilir ve size hayatınızda yön verecek şeyler anlatabilir. Şüphelendiğiniz konularla ilgili sezgilerinizin yardımıyla ipucu yakalayabilirsiniz. 

Kariyer alanınızda fazlasıyla övgü alacağınız, elinizi attığınız işleri başarıyla tamamlayacağınız bir dönemde olacaksınız. Bu başarınız size terfi etme, daha üst bir pozisyona geçme ve gelir artışı olarak dönebilir. Belki de bir iş değişikliği ya da yer değişikliği, iş sebebi ile taşınma gibi durumlar söz konusu olabilir.

Aşk hayatınızda hayallerinizin peşinden gitmek istediğiniz için belki yaşadığınız mevcut ilişki sorunlarını ortaya dökebilir, bunları çözmek için adım atabilirsiniz. Bu dönemde aşk hayatınızla ilgili çok fazla düşünebilir, çözemediğiniz konuları bitirme noktasına bile gelebilirsiniz. Acele kararlar vermemenizde fayda olacaktır.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (3 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta istediğiniz her konuda ilerleme kaydedeceksiniz. Özellikle finansal alanda yeni verdiğiniz önemli kararlar varsa, bu kararların faydasını bu dönemde görebilirsiniz. Gelirleriniz artabilir mali durumunuz olduğundan çok daha iyi bir duruma gelebilir.

Yeni Ay’ın etkisi ile sosyal alanınızda son derece aktif olduğunuz birçok etkinliğe katıldığınız zamanlar geçirebilirsiniz. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla görüşebilir, düğün, doğum günü partisi gibi etkinliklere katılabilirsiniz. Katıldığınız ortamlarda hem eski arkadaşlarınızla tekrar bağlantı kurabilir, hem de sizin için önemli olabilecek yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

Finansal anlamda hafta sonu para konularıyla ilgili sorun yaşayabilirsiniz. Gelir gider dengenizi iyi ayarlamanız, sonrasında sıkıntı yaşamamanız için fazla para harcamamaya dikkat etmelisiniz. Gelirleriniz artsa da paranızı tutmanız sizin için daha yararlı olabilir.

Aşk hayatınızda bilinçaltınız ve sezgileriniz oldukça yüksek olduğu için kendi içinize dönebilir, isteklerinizi partnerinize belirtebilirsiniz. Ancak bunu yaparken karşınızdakini fazla eleştirme hatasına düşebilirsiniz. Kendinizi de sorgulamak, biraz daha öz eleştiri yapmak size fayda sağlayabilir. Yalnızsanız geçmişteki bir kişi sizinle tekrar iletişime geçmeye çalışabilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu haftanız son derece hareketli geçecek. Her alanda hareketli ve çalışkan olacaksınız, kimse sizi durdurabilecek gibi görünmüyor. Son zamanlarda hayatınızda birçok değişiklik olmuş olabilir, ancak artık hayatınızın yönü size son derece net görünecek. Kendinizi sizin istedikleriniz ve başkalarının istedikleri arasında bölünmüş hissedebilirsiniz ancak önceliği kendinize vermelisiniz.

Yeni ayın etkisi ile kendinizi ifade etme konularında çok başarılı olacaksınız. Bu işinizle ilgili konular olabileceği gibi kişisel konular ya da aşk hayatınızla ilgili konular da olabilir. Her konuda kendinizi son derece başarılı şekilde ifade edip, istediğinizi karşı taraftaki kişiye net olarak belirtip, olumlu yanıtlar alabilirsiniz.

Kariyer alanınızda yeni bir başlangıç isteğiniz varsa  bunun için adım atıp olumlu sonucu beklemek sizin için çok uygun olacaktır. Son derece çalışkan ve hırslı olduğunuz bu dönemde isteklerinizin peşinden gitmekten vazgeçmemelisiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa ciddi bir adım atabilir, evlenmeye, hayatınızı birleştirmeye karar verebilirsiniz. Sevgilinizle ortak bir mülk almaya ya da eviniz için eşyalar almaya başlayabilirsiniz. Yalnızsanız, sosyalleşmek için girdiğiniz ortamlarda eski bir aşkınızla karşılaşabilir, birbirinizden tekrar çok etkilenebilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta yakın zamanda hayatınızda değiştirdiğiniz şeylerin olumlu şekilde karşılığını alabilirsiniz. Önünüzde yeni fırsatlar belirebilir, hangi konuda değişiklik yaptıysanız o konuda fazlasıyla ilerleyebilirsiniz. Bu ilerleme sizi konfor alanınızdan çıkarsa da ileride muhteşem sonuçlar alabilirsiniz.

Yeni ayın etkisi ile biraz daha kendinizi geliştirme, ruhsal açıdan iyileştirme gibi konularda aktif olacaksınız. Enerjiniz yüksek, merakınız ve çalışkanlığınızda zirve noktasında olacak, özellikle kariyer alanınızda ışıldayacağınız zamanlara giriyorsunuz. Daha üst bir pozisyona geçmeniz söz konusu olabilir, farklı ve kalabalık bir ekiple çalışmaya başlayabilirsiniz.

Hafta sonunda işle ilgili bazı konular hem aklınızı hem de takviminizi meşgul edebilir. Ancak kıvrak zekanızla çıkabilecek sorunları kısa sürede çözümleyebilirsiniz. Yoğun çalıştığınız bu dönemde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

Aşk hayatınızda biraz daha geri planda kalıp gözlem yaptığınız, sezgilerinizi dinlediğiniz bir dönem geçireceksiniz. Duygularınızdan emin olup kontrollü şekilde ilerlemek bu dönemde sizin için daha iyi olacak.  Yine de duygusal açıdan huzurlu ve sakin, keyifli bir hafta geçireceksiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu haftanız biraz geçmişte yaşayarak geçebilir. Düşünceleriniz uzun süre önce biten bir ilişki üzerinde olabilir. Bu kişi bir yerden aklınıza girebilir, örneğin rüyanızda görebilir ya da bir anı aklınıza gelebilir. Her ne kadar aklınız geçmişe gitse de sizin için olumsuz olabilecek enerjileri bu şekilde kendinize çekmemenizde fayda olacaktır.

Yeni ayın etkisi ile  iyileşme ve dönüşme döngüsü içerisine gireceksiniz. Sizin için olumsuz olan bir duygu, alışkanlık veya bir davranış varsa bunları hayatınızdan temizlemeniz için uygun zamanda olacaksınız. Aynı şekilde size iyi gelmediğini düşündüğünüz kişileri hayatınızdan çıkarmaya da karar verebilirsiniz.

Kariyer alanınızda yasal konularla ilgili çözüm beklediğiniz sorunlar varsa,  bunların çözümü için kolaylıklar sizinle olacak. Ayrıca liderlik beceriniz kariyerinizde fark edilebilir, daha fazla görev almaya başlayabilirsiniz. İşinizle ilgili yaşayacağınız olumlu gelişmelerle gelirleriniz de artabilir. Yine de para harcama konularında dikkatli olmalısınız.

Aşk hayatınızda partnerinizle ilgili daha yoğun duygular hissedebilirsiniz. Aşkınızın arttığını, birbiriniz için ruh eşi olduğunuzu hissedeceğiniz bir döneme girebilirsiniz. Birlikte uzun zamandır planladığınız bir yere gidebilir, kısa bir geziye çıkabilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta ileriye dönük büyük adımlar atabilirsiniz. Bir süre önce hayatınızda bazı değişiklikler yapmış olabilir, hayatınızın gidişatını farklı bir yöne çekmek istemiş olabilirsiniz. Şimdi yaptığınız değişimlerle alakalı olumlu sonuçlarını alabilir, hedeflerinize odaklanıp daha da iyi fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Yeni ayın etkisi ile kariyerinizle ilgili yoğun günler ve olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak kariyerinize fazla odaklanıp ailenizi ve evinizi ihmal etmemeye dikkat etmelisiniz. İşiniz ve aile hayatınızla ilgili dengeyi kurmaya karar vermeniz gerekebilir.

Sosyal hayatınızda geçmişten bir kişiyle tekrar bağlantı kurabilirsiniz. Bu mutlaka aşk ilişkisi yaşadığınız birisi olmayabilir. Eski bir arkadaşınız, uzun süredir görmediğiniz bir yakınınız veya eski iş yerinizden birisi olabilir. Uzun süredir görmediğiniz bir kişiyle tekrar görüşmeye başlayacak ve bunun size iyi geldiğini fark edeceksiniz.

Aşk hayatınızda bu dönemde mevcut ilişkinizde yeni bir kararlar almanız  söz konusu olabilir. Belki daha ciddi bir adım atıyor olabilirsiniz ya da aşk ilişkinizi iş ile ilgili konularda da devam ettirmeye karar vermiş olabilirsiniz. Partnerinizle ortak bir işe girişmek adına kolları sıvayabilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta kendinizi özellikle kariyer alanınızda çok güçlü hissedeceksiniz. Kariyerinizde ilerlemek istediğiniz yeni bir yön varsa artık bu konuyla ilgili fırsatlar önünüze gelebilir ya da bu konuda size rehberlik edebilecek yeni bir kişiyle tanışabilirsiniz. Bu dönemde  sizin için önemli olan tek şey kariyeriniz gibi düşüneceksiniz ve emin olun karşınıza bununla ilgili çok büyük fırsatlar çıkabilir.

Yeni ayın etkisi ile daha çok kendi sağlığınızla, kişisel hedeflerinizle ilgileneceksiniz. Günlük rutininize yeni alışkanlıklar ekleyebilir, daha sağlıklı yaşamak için yeni şeyler deneyebilirsiniz. Kendinizi bu konularda bir değişim sürecine sokabilir ve olumlu sonuçlar da alabilirsiniz. Ayrıca aileniz ve ev hayatınıza da daha çok zaman ayırmaya karar verebilirsiniz.

Finansal anlamda ise  harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Hesapta olmayan ödemeler ortaya çıkabilir, planlarınız istediğiniz gibi gitmeyebilir. Bu sebeple tutumlu davranmanızda fayda olacaktır.

Aşk hayatınızda sizi istediklerinizi elde etmekten alıkoyan engelleri kaldırmak için aradığınız gücü bulabilirsiniz. Biraz daha içinize dönük olduğunuz bu dönemde ne istediğinize net olarak karar verebilir ve bunun için adım atabilirsiniz. Aşk hayatınızda mutluluğu yakalamanız çok yakın zamanda gerçekleşebilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta biraz fazla nostaljik hissediyor olabilirsiniz. Eski bir aşk ilişkisini ya da ailenizle ilgili geçmiş günleri düşünebilir, eski fotoğraflara bakabilir ya da bütün geçmişinizi bilen birisiyle eskiye dair özleminizi konuşabilirsiniz. Geçmişin mutlu anıları bu haftanın başlangıcında sizinle olacak.

Yakın zamanda çok beklemediğiniz ve istemediğiniz bir değişim yaşamış olabilirsiniz. Artık bu dönemde bu değişimin aslında olumlu olduğunu ve olması gerektiğini fark edebilirsiniz. Bu sizi daha olumlu bir ruh haline çekebilir.

Finansal konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gelirinizin artması söz konusu olabilir. Varsa borçlarınızı kapatabilir, kendinizi parasal konularda rahatlamış hissedebilirsiniz. Bu yaşayacağınız bolluk uzun bir dönem de devam edecektir.

Yeni ayın etkisi ile aşk hayatınızda ilişkinizden ne istediğinizi ve partnerinizden ne beklediğinizi düşünüp doğru şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz. Bu tutumunuz ilişkinizin ilerlemesini engelleyen şeyleri ortadan kaldırıp size daha tutarlı bir ilişkiye sahip olmanız konusunda yardım edecektir. Eğer yalnızsanız fazla içe dönük olduğunuz için yeni bir ilişki başlangıcı bu dönemde sizin için çok da iyi olmayabilir. Eğer bir flörtünüz varsa ciddi bir ilişkiye başlamadan önce biraz beklemeniz her ikiniz için de daha yararlı olacaktır.


17 Temmuz- 23 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!