Haftalık Burç Yorumları- 13 Kasım Haftası

haftalik-burc-yorumlari-13-kasim-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-13-kasim-haftasi

13 Kasım- 19 Kasım haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

13 Kasım – 19 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında akrep burcunda yaşanacak yeni ayın etkilerini oldukça yoğun hissediyor olacağız. Gerçekleşecek yeni ay yaşamlarımızda uzun süredir kriz yaşadığımız konularda beklenmedik gelişmeler yaşatabilir. Hatta bu ani gelişmeler, içinde bulunduğumuz çözemediğimiz konuları büyütebilir ancak; yaşanan her kriz her birimizin hayatında yeni bir sayfa açıyor olacak. Hali hazırda hazırlıksız yakalandığımız koşullarda büyüyen olaylarda kararlı bir şekilde bu karmaşanın içinden gözü kara bir tavır sergileyerek çıkabilirsek yeni ay her birimiz için yeni bir dönemi başlatacak etkide olacak.

Hafta sonuna doğru yaşantımızda geleceğime yönelik kadersel yeni kapılar açılabilir. Gideceğimiz yönü daha net belirleyerek yaşantımızın bundan sonraki sürecini etkileyecek önemli aksiyonlar alabiliriz. Hiç aklımızda olmayan koşullar bizleri tahmin etmediğimiz yönlere götürebilir.

Hafta sonu idealize ettiğimiz konularda önemli farkındalıklar yaşayabiliriz. Yada hayalini kurduğumuz şeyler için harekete geçebiliriz. Pazar günü ise özellikle öfkemizi kontrol etmek zor olabilir. Çevremizdeki kişilere karşı agresif davranabiliriz. Özellikle kaza yaralanma yangın ve patlamalara karşı dikkatli olmalıyız.

13 Kasım – 19 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta maddi konularla ilgili şansınız yanınızda olacak. Mali durumunuza yardımcı olabilecek güçlü kişilerle yeni işler yapmaya başlayabilir, hesabınızı daha net tutabilir ve gelirlerinizi ciddi anlamda yükseltebilirsiniz. Özellikle alacak, verecek, borç, miras, kredi ile ilgili konularınız varsa bunlarla ilgili yeni ve sizin için olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kariyer hayatınızla ilgili hafta başında biraz fazla sorun yaşıyor gibi görünebilirsiniz. Yapmanız gereken sakin kalmak, sabırlı olmak ve işinize odaklanmak olmalı. Hafta ortasından itibaren birlikte çalıştığınız kişilerin de yardımıyla daha olumlu ve başarılı günler yaşamaya başlayabileceksiniz.

Hafta boyunca kendinizi tutkulu ama aynı anda da huysuz hissedebilirsiniz. Alacağınız etkilerle bu ruh haline bürünseniz de hoşlanmadığınız kişilere karşı tavırlarınızda daha yumuşak davranmanız yararınıza olacaktır. Sezgilerinizin güçlü olacağı bu dönemde kendinize daha çok zaman ayırmaya çalışmalısınız.

Aşk hayatınızda uzun vadeli olup olmayacağından emin olmadığınız bir gönül ilişkisine aniden başlamaya karar verebilirsiniz. Acele etmeden ve pişman olacağınız kararlar vermeden sakin kalıp düşünmeniz yararınıza olacaktır. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle ortak kararlar alabilir, ciddi adımlar atmaya başlayabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta işinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Kariyer hayatınızda yeni bir enerji ve şanslı bir dönem içerisinde olacaksınız. Son derece başarılı olduğunuz, belki yeni bir iş yapmaya başladığınız, çalışma ortamınızda daha iyi ilişkiler kurabildiğiniz günler yaşayacaksınız.

Finansal konularla ilgili özellikle alacak verecek konuları ile alakalı beklediğiniz haberler varsa bu hafta olumlu yönde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Size de sürpriz olacak şekilde gelirlerinizin artmasıyla istediğiniz şeyler ve hayalini kurduğunuz hayat için adım atma şansınız olacak.

Hafta boyunca zihniniz gelecek ile ilgili düşüncelerle ve hayallerinizle dolu olacak. Bu konuyla ilgili ailenizle ve yakınlarınızla konuşabilir, geleceğiniz için neler yapabileceğinize dair fikir alabilirsiniz. Geleceğiniz hakkında motive olmanız ve olumlu düşünmeniz sizi hayallerinize bir adım daha yaklaştırabilir.

Aşk hayatınızda özellikle yalnızsanız ve aşkı arıyorsanız bu hafta çok olumlu enerjiler sizinle olacak. Bunu gerçekleştirebilmek için yeni kişilerle randevulara çıkabilir, yeni insanlarla tanışabileceğiniz ortamlara daha sık gidebilirsiniz. Görünür olmanız aradığınız aşkı bulmanıza yardımcı olacaktır. Mevcut bir ilişkiniz varsa hafta ortalarında birbirinize uyumsuz gibi hissedebilirsiniz ancak bu etki geçici olduğundan ani kararlar ve tepkiler vermemeye dikkat etmelisiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta iş hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Mevcut işinizden sıkılmış olabilirsiniz ya da işinizi daha iyi nasıl yapacağınıza dair düşünüyor olabilirsiniz. Bu hafta itibariyle işinizle ilgili konularda rutinlerinizi değiştirecek, kendinize daha başarılı olabileceğiniz bir yol bulabileceksiniz. Özellikle iş hayatınızda birlikte çalıştığınız kişilere fazla güvenmemeniz yararınıza olacaktır.

İş hayatınızın olumlu yönde değişmesi ile kendinizi çok daha iyi hissedecek, kendi yaşamınızla ilgili kararlarda ve yaptıklarınızla da daha olumlu hissederek adımlar atabileceksiniz. Dikkat etmeniz gerekense hem iş hem özel yaşamınızda tartışmalara girmemeye çalışmak ve sakin kalarak kendinizle ilgilenmeniz olacaktır.

Hafta başındaki günlerde aile ve arkadaşlık ilişkilerinizde duygularınızı çok net ifade edemiyor olmanız yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Bu sebeple özellikle ailenizle yapmak istediğiniz önemli konuşmalar varsa bunları hafta ortasından itibaren ele almak size daha olumlu sonuçlar getirebilir.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle birbirinize zaman ayıramayabilir, sizin istediğiniz kadar sık görüşemiyor olabilirsiniz. Böyle bir durumda kaldığınızda sizin kadar karşınızdaki kişinin de taviz vermesi gerektiğini unutmamalısınız. Eğer bunu olumlu şekilde gerçekleştirebilirseniz bu dönem sonunda partnerinizden gelebilecek ortaklık, evlilik gibi tekliflere hazır olmalısınız.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta aşk hayatınız fazlasıyla renkli olacak. Kendinizi son derece romantik ve partnerinize bağlı hissedeceksiniz. Hafta başından itibaren özellikle de yalnızsanız yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Hafta sonuna doğru da partnerinizle çok istediğiniz planları gerçekleştirebilir, istediğiniz duygusal yoğunlukta zaman geçirebilirsiniz. Yalnızsanız çevrenizdeki kişilerden sürpriz teklifler alabilirsiniz.

Bu hafta itibariyle özellikle finansal konularla ilgili istekleriniz ve hayalleriniz gerçekleşmeye bir adım daha yaklaşabilir. Enerjinizin güçlü olduğu bu dönemde kendinizi olumlu yönde motive edebilir, isteklerinizin gerçekleşmesi için ritüel gibi çalışmalar yapabilirsiniz.

Kariyer hayatınızla ilgili bazı yeni durumlar söz konusu olabilir. Çalışkanlığınızın çok yüksek olacağı bu dönemde dikkat etmeniz gereken şey düşünmeden konuşmamanız ve iş arkadaşlarınızın hareketlerini kişisel algılamamanızdır. Bunlara dikkat ederseniz iş hayatınızda çok başarılı günler yakında sizi bekliyor olacak.

Aile ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde ise hafta boyunca onlara zaman ayırmaktan zorlanmış ve bunalmış hissedebilirsiniz. Karşınızdaki kişilerden onların size uymasını talep edebilir, önceliği de kendinize verebilirsiniz. Bu şekilde kendi işlerinize ve kendinize ayıracağınız zamanı daha rahat planlayabilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, iş hayatınızla ilgili bu hafta biraz yoğun bir hafta geçireceksiniz. Belki mesleğinizi değiştirmeyi düşünüyor olabilirsiniz ya da farklı alanlara yönelmek istiyor olabilirsiniz. Ancak karşınıza birkaç engel çıkabilir. Bu engellerle başa çıkabilmek için öfkenizi ve sabırsızlığınızı kontrol altında tutmalı, yapacağınız değişiklikten emin olarak ilerlemelisiniz. Otoritenizin ya da bilginizin sorgulandığı durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta para harcarken hatalı işlem yapmamaya ya da işinize yaramayacak bozuk çıkabilecek ürünler almamaya dikkat etmelisiniz. Bu sebeple ani şekilde karar verip hareket etmemeniz daha sonra pişmanlık yaşamamak için yararınıza olacak.

Hafta boyunca ailenizle ve yakınlarınızla fazlasıyla çok zaman geçireceksiniz. Bu size yüksek bir enerji sağlayacak. Uzun süredir görmediğiniz yakınlarınızla haberleşebilir, size daha iyi hissettirecek buluşmalar organize edebilirsiniz.

Aşk hayatınızda özellikle mevcut bir ilişkiniz varsa, bununla bağlantılı olarak yeni bir ev ya da taşınma ortak bir hayata adım atma gibi konular sürpriz bir şekilde gündeme gelebilir. Aşk ilişkilerinizde iletişim beceriniz oldukça yüksek olacak ve karşınızdaki kişinin de fazlasıyla dikkatini çekiyor olacaksınız. Yalnızsanız sosyal medya üzerinden ilginç bir kişiyle tanışabilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (3 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta sizin için yenilikler ve değişikliklerle geçecek. Normaldeki yaşantınızdan ve rutinlerinizden daha farklı şeyler yapabilir, yaşamınızda cesaret edemediğiniz değişiklikler yapmaya gidebilirsiniz. Bu değişiklikler özellikle ev hayatınızla ilgili olabilir. Bu dönemde kendi hayatınıza odaklanmanız başkalarının hayatında değişiklik yapmaya çalışmamanız yararınıza olacaktır.

Kariyer hayatınızla ilgili bu hafta zeka ve iletişim temalarınız ön planda olacak. Muhtemelen çatışma yaşadığınız bir iş arkadaşınıza karşı zekanızı çalıştıracak ve çalışkanlığınızla bu kişiyi alt edebileceksiniz. Karşınızdaki kişiyi yenme isteğinize tartışarak değil çalışkanlığınızla çok daha iyi bir şekilde yanıt alabileceğinizi unutmamalısınız.

Finansal konularla ilgili hafta boyunca harcamalarınızda fazla aşırıya kaçmamaya dikkat etmeniz yararınıza olacaktır. Almak istediğiniz bir şey varsa bunun için beklemeniz ve daha uygun fiyata alabileceğiniz fırsatları yakalamanız sizin için daha iyi olabilir. Yakın zamanda aile ve ev konuları ile ilgili maddi yönden güzel haberler alabilirsiniz.

Aşk hayatınızda özellikle hafta sonundan itibaren partnerinizle derin ve duygusal konuşmalar yapabilir, geleceğe dair planlarınızı ortak noktaya taşıyabilir ve ciddi kararlar alabilirsiniz. Eğer yalnızsanız uzun süredir istediğiniz, hayalinizdeki gibi bir ilişki ile ilgili güzel bir tanışma yaşayabilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta para ile ilgili konularda çok şanslı olacaksınız. İşinizle ilgili ya da yaptığınız diğer ek işler ile ilgili elinize fazladan para geçmesi ve kazancınızın artması söz konusu olabilir. Yeni bir finansal döngü içerisine giriyor olacaksınız. Hafta başında alacak vereceklerinizle ilgili fazla para çıkışı yaşasanız bile hafta genelinde yaşayacağınız olumlu gelişmelerle yeni kazançlar elde edebileceksiniz.

Kariyer hayatınızla ilgili bu hafta daha fazla göz önünde olacağınız günler yaşayabilirsiniz. Bir kalabalığın önüne çıkmanız gerekebilir ya da kalabalık bir ortamda diğer kişilerin üstünde çalışmaya başlayabilirsiniz. Kendinize olan güveninizle fazlasıyla dikkat çekecek ve yeni başarılara imza atabileceksiniz.

Hafta boyunca kendinizde değişim ve aydınlanma duyguları hissedeceksiniz. Ara sıra planlarınız ters gitse de gidiş yönünüzü değiştirebildiğiniz ve farklı çıkış yollarını görebildiğiniz takdirde hayatınızı olumlu yönde değiştirebileceksiniz.

Aşk hayatınızla ilgili yalnızsanız kimyanızın birebir uyduğu yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Hafta boyunca ilişkilerinizde olumlu etki alacaksınız ve fazlasıyla şanslı olacaksınız. Bir ilişkiniz yoksa kendinizi aniden hayalinizdeki gibi bir ilişkinin başlangıcında bulabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa da partnerinizden beklediğiniz adımları ve geleceğe yönelik kararları duymaya başlayabilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta sizin için yeni başlangıçların habercisi olacak. Özellikle işinizle ilgili konularda önümüzdeki dönemde fazlasıyla çok şey yapacak ve yeni şeylere adım atacaksınız. Hayal ettiğiniz hedeflere ulaşmak için kararlı ve çalışkan olacaksınız. İş hayatınızda oldukça başarılı olacağınız dönemler çok yakınınızda.

Finansal konularla ilgili kendinizi daha rahat hissettiğiniz, daha özgür hareket edebildiğiniz ve cesaret edemediğiniz şeyleri yapmaya başladığınız bir hafta olacak. Kariyerinizin de daha iyi noktalara doğru ilerlemesi ile birlikte kazançlarınız artacak.

Hafta boyunca normaldekinin aksine daha az sosyal olacak, daha çok dinlenme, kendinize dönme planları içerisinde olacaksınız. Evinizde daha fazla zaman geçirebilir, keyif aldığınız şeylere daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Bu hafta kişisel anlamda yeni bir döngüye ve değişime kendinizi hazırlayabilirsiniz.

Aşk hayatınızda partnerinizle yaptığınız özel planlar varsa bu hafta bazı planlarınız istediğiniz gibi gitmeyebilir. Bunların canınızı sıkmasına izin vermemek için biraz daha esnek davranabilir, anlayışlı olup zamanınızı farklı şeyler yaparak daha iyi değerlendirebilirsiniz. Ayrıca aşk hayatınızda yeni kararlar, yeni adımlar söz konusu olabilir. Eğer yalnızsanız bu dönemde tanışacağınız kişilerle ilişkileriniz tahmin ettiğinizden daha kısa sürebilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları,  bu hafta işle ilgili çok fazla parlak fikirleriniz olabilir. Özellikle birlikte çalıştığınız iş arkadaşlarınızla takım çalışması halinde birçok başarı kazanabilirsiniz. Ayrıca yapmanız gereken işlerde arkadaşlarınızın desteğini görebilirsiniz. Özellikle hafta ortasından sonra işinizle ilgili çok olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili aklınızda olan ama yapmak için yeterli kaynağı bulamadığınız şeyler varsa bu hafta bunları çözümleyebilir ve artık harekete geçmeye başlayabilirsiniz. Sizi engelleyen şey etrafınızdaki bir yakınınız olabilir. Bunun farkına vararak kendi kararlarınızı vermeye başlayıp maddi anlamda güç kazanabileceksiniz.

Hafta boyunca sosyal anlamda çok aktif olacaksınız. Arkadaşlarınızla, yakınlarınızla ya da tek başınıza sosyal etkinliklere katılmak isteyecek, kalabalık içerisinde olmanın ve farklı şeyler yapmanın keyfini süreceksiniz.

Aşk hayatınızda yeni ilişkiler ve hayatınıza girecek yeni insanlarla ilgili artık somut adımlar atabileceğiniz bir döneme gireceksiniz. Ne istediğinizden emin olacağınız bu dönemde hayatınıza girecek kişi sizin için uzun soluklu bir ilişkiye dönüşebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa artık partnerinizle daha ciddi adımlar atmaya karar verebilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta kariyerinizle ilgili yeni bir yol arayışına girebilirsiniz. Mevcutta çalıştığınız yeri ya da çalıştığınız pozisyonu beğenmiyor olabilirsiniz. Bu hafta itibariyle gelecekte yapmak istedikleriniz için adım atmaya başlayacağınız ve harekete geçeceğiniz zamanlar yaşayacaksınız.

Finansal konularla ilgili hafta boyunca arkadaşlarınız ve yakınlarınızla sosyal olma isteğiniz sizi maddi anlamda biraz zorlayabilir. Her ne kadar çok yapmak isteseniz de aslında maddi gücünüzün yetmeyeceği şeylere kalkışabilirsiniz. Bu sebeple daha dikkatli davranıp kendinizi belki daha iyi motive edebileceğiniz, daha tasarruflu şeyler yapmaya karar verebilirsiniz.

Hafta boyunca aile ve ev ile ilgili konularda son derece anlayışlı ve olumlu bir tavır içerisinde olacaksınız. Özellikle hafta başındaki günlerde evinizle ilgili yenilikler, olumlu yöndeki değişimler söz konusu olabilir. Hafta ortasından itibaren ailenizin bir üyesinin sizinle konuşmaya ve sizden destek almaya ihtiyacı olabilir.

Aşk hayatınızda sosyal yönden de hareketli günler geçirmenizin sonucunda beklediğiniz gibi birisiyle kısa süre içerisinde tanışabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinize karşı daha anlayışlı ve sözlerinizde daha seçici olmanız gereken bir dönemde olacaksınız. Düşünmeden konuşarak gereksiz tartışmalara girmemeye dikkat etmelisiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta hayatınızın her alanında parlıyorsunuz. Belki iş yerinizde, belki arkadaşlarınız arasında, belki de sosyal medyanızda insanların dikkatini kendinize çekebilecek ve beklemediğiniz kadar ilgi göreceksiniz. Alacağınız bu etkiyle kendinize güveniniz artacak ve yapmak istediğiniz şeylerdeki başarınız da olumlu yönde etkilenecektir.

İşinizle ilgili ya da okul eğitim gibi konularda yetiştirmeniz gereken bir projeniz olabilir. Odaklanmakta zorlanabileceğiniz haftanın başındaki günlerde eğer bunu başaramazsanız farklı çözümler aramanız gerekebilir. Hafta ortasından sonra daha çalışkan ve daha odaklı çalışabileceksiniz. Bu hafta kendi gücünüzün farkına vardığınız ve güzel gelişmeler yaşayabileceğiniz etkiler alacaksınız.

Finansal konularla ilgili hafta ortasından itibaren daha parlak fikirlere sahip olacak ve tasarruflarınız ve yatırımlarınızla ilgili daha doğru kararlar verebileceksiniz. Maddi anlamda zor günler geçiriyorsanız özellikle ailenizdeki bir kişiden bu anlamda büyük bir destek görebilirsiniz.

Aşk hayatınızda sosyal çevreniz içerisinde sizin de dikkatinizi çeken bir kişi ile artık açık açık konuşabilir, istediğiniz itirafları ve aşk sözcüklerini artık duyabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinize isteklerinizi daha net belirtebilir ve ilişkinizin ciddileşmesi yönündeki ilk adımı kendiniz atmaya karar verebilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta yapacağınız küçük şeylerle büyük gelirler elde edebilirsiniz. Bu gelirlere ulaşmak için bazı evrak işleri ile uğraşmanız gerekse de, kendinizi bunalmış hissetseniz de maddi konularla ilgili şans sizin yanınızda olacak. Eğer bir girişimde bulunmayı istiyorsanız bunlar için adım atabilecek uygun zamanda olacaksınız.

Kariyer hayatınızla ilgili çalışkan olmanız, işinizde başarılı olmanız olumlu bir şey, ancak kendinizi işinize fazla kaptırmış olmanız ve işinizi çok fazla ciddiye almanız kendi hayatınızı etkilemeye başlayabilir. Bunu düzeltebilmek için yakınlarınızdan destek isteyebilir, nasıl davranmanız gerektiğiyle ilgili tavsiye alabilirsiniz.

Hafta boyunca genel olarak seyahatler, kısa gezilerle ilgili isteğiniz yüksek olacak. Zaten belirli bir seyahat planınız varsa gittiğiniz yerde yeni şeyler deneyebilir, planlarınıza daha çok ilginizi çekecek aktiviteler ekleyebilirsiniz. Bu hafta itibariyle çok fazla gezecek ve çok fazla öğreneceksiniz.

Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirme isteğiniz bu hafta biraz daha ağır basacak. Partnerinizin fazlasıyla hoşuna gidecek bu haliniz ilişkinizde sizin için yeni bir dönem açabilir ve yeni adımlar atılmasına sebep olabilir. Eğer yalnızsanız arkadaşlarınız aracılığıyla tanışabileceğiniz bir kişi fazlasıyla ilginizi çekebilir.


13 Kasım- 19 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!