Haftalık Burç Yorumları- 20 Aralık Haftası

20 aralık

20 Aralık-26 Aralık haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

20 Aralık- 26 Aralık Haftasının Genel Etkileri Neler?

20 Aralık haftasına İkizler Dolunayının etkileri ile başlayacağız. Hafta sonu Venüs durağan konumda olacak 20 Aralık Pazartesi 28 Ocak’a kadar Retro hareketini sürdürecek. Böylece Retro boyunca ilişkilerimiz ve finansal koşullarımız ön planda olacak. 21 Aralık Salı günü Güneş Oğlak burcuna geçecek. Şimdiden tüm Oğlakların yeni yaşları kutlu olsun.

Önümüzdeki bir ay boyunca her türlü konuda sorumluluk duygumuz artacak .22 Aralık Çarşamba Ay Aslan burcunda olacak. Motivasyonumuz çarşamba günü oldukça güçlü olabilir ayrıca saç kesimi ve kişisel bakım konusunda her ne kadar Venüs Retro da olsa da destekleniyor olacağız. Perşembe akşamüstü saatlerinde yanılgıya açık durumlarla karşılaşabiliriz. Cuma günü 2021 yılına damgasını vuran Satürn-Uranüs karesinin sonuncusunu yaşayacağız. Bu açı toplumsal anlamda ayaklanmalar finansal koşullarda zorlanmalar yaşatabilir. Çok daha fazla özgürleşmek isteyebiliriz. Cumartesi Venüs Plüton kavuşumu ikinci kez yaşanırken özellikle ikili ilişkilerde ihtirasın, tutkunun, kıskançlığın ön planda olduğu bir süreç yaşayabiliriz.  Mevcut ilişkilerde ani çıkışlar fevri davranışalar sergilemek mümkün. Venüs’ün Retro hareketi bu kavuşum da eski ilişkilerden beklenmedik geri dönüşler yaşanmasına neden olabilir.

20 Aralık- 26 Aralık Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 MART- 20 NİSAN)

Sevgili Koç ve yükselen burcu Koç olanlar, bu hafta kariyer hayatınızla ilgili zaman zaman karamsarlığa kapılabilirsiniz. Yaşamınızdaki birçok şeyi değiştirmek isteyebilirsiniz. Hayatınızla ilgili yeni hedefler belirlemek yeni düzenler oluşturmak isteyebilirsiniz ancak Venüs Retro hareketinde olacağından bu dönemde alacağınız her kararı ertelemeniz doğru olacaktır. Güneşin Oğlak burcuna geçmesiyle otorite figürleri ile ilişkilerde denge kurmak zor olabilir. Hafta ortasından itibaren ilişkilerinizle ilgili konularda kaygılı düşüncelere çekilebilirsiniz.

Duygusal hayatınızda istemediğiniz tartışma ortamlarına girebilirsiniz. Yaşayacağınız yüzleşmelerde kendi hatalarınızı fark edebilirsiniz. Bu durum içe dönmenize neden olabilir. Hafta başından itibaren ani kararlar almaktan uzak durmalısınız. İlişkisi olmayan Koç burçları yeni ilişki fırsatları elde edebilir. Ancak Venüs Retrosu nedeniyle yeni bir ilişkiye başlamaktan uzak durmalısınız. Tüm hafta boyunca finansal kaynaklarınızla ilgili yeni planlamalar yapabilirsiniz. Bu süreçte paranızı korumanız son derece önemli olacaktır.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar (21 NİSAN -20 MAYIS)

Sevgili Boğa ve yükselen burcu Boğa olanlar, hafta başında iletişim odaklı olacaksınız. Anlaşmalar sözleşmeler gündeminiz olabilir. Özellikle sosyal medyada yapacağınız işler hız kazanabilir. Güneşin Oğlak burcuna geçmesiyle hukuksal ve ticari konular da birtakım düzenlemeler içine girebilirsiniz. Hafta boyunca kariyer hayatınızda istediğiniz sonuçları almak için çabalayabilir ancak bir şeylerin beklediğiniz gibi gitmediğini düşünebilirsiniz. İş yaşamınızda ki birtakım gecikmeler modunuzu düşürebilir.  Hafta ortasın da ev konularınız gündem olabilir. Ebeveynlerinizle ilgilenmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir. Ebeveynlerinizle tartışma ortamlarına girebilirsiniz.

Tüm hafta boyunca sosyal çevre ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Yeni tanıştığınız kişilere güvenmemelisiniz. Sosyal çevrenizde yaptığınız konuşmalar bazı kişiler tarafından farklı boyutlara çekilebilir. Arkanızdan dönen işlere şahit olabilirsiniz. Duygusal hayatınızda eski partnerlerinizden dönüşler olabilir ya da siz eski partnerlerinizle iletişime geçmek isteyebilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (21 MAYIS- 21 HAZİRAN)

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, parasal konulara odaklandığınız bir haftada olacaksınız. Banka krediler alacaklar verecekler ortaklaşa gelir ya da gider konularında bir takım yeni düzenlemeler içine girebilirsiniz. Gelir gider dengesini korumakta zorlanabilirsiniz. Ekstra masraflar yaşamınızda sizleri bu süreçte maddi konularda kısıtlayabilir. Bu hafta hukuksal bir sorununuz varsa çözülebilir. Hafta içi yeni iş fırsatları elde edebilirsiniz ancak bu fırsatları değerlendirirken Venüs Retro sürecinde olduğunuzu unutmamalısınız.

Tüm hafta boyunca yurt dışından beklediğiniz haberler ya da gelişmeler gündeminiz olabilir. Ayrıca hafta ortasından itibaren yakın çevre ilişkilerinizle iletişiminiz hız kazanacaktır. Arkadaşlarınızdan ve sevdiğiniz kişilerden alacağınız davetlerde boy gösterebilirsiniz ancak katılacağınız davetlerde bazı söylemleriniz yanlış algılanabilir, iyi niyetle yaptığınız bir konuşma farklı yönlere çekilebilir. Duygusal yaşamlarında belirsizlik yaşayan ikizler burçları bu hafta bazı netleşmeler yaşayabilir. İlişkisi olan İkizler burçları ilişkilerini yeniden değerlendirmeye alabilir. Problemli bir süreç içinde olan İkizler burçları ise aşk yaşamlarına yeni bir yön vereceklerdir. Hafta sonu sağlığınız ön planda olabilir. Beklettiğiniz rutin kontrolleri yaptırma kararı alabilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (22 HAZİRAN – 22 TEMMUZ)

Sevgili Yengeç ve yükselen burcu Yengeç olanlar, hafta boyunca gizli düşmanlıklar arkanızdan dönen işler sizden saklanan konular gündeminiz olurken sert yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin sizleri yanılttığı durumlar ile karşılaşırken içinize dönerek radikal kararlar almak için düşünmek isteyebilirsiniz. Ortaklaşa iş yaptığınız kişilerden açık düşmanlıklar görebilirsiniz. Güneşin Oğlak burcuna geçmesiyle aldığınız kararları hayata geçirebilirsiniz.

Tüm hafta boyunca odak noktanız ikili ilişkileriniz olurken hak etmediğinizi düşündüğünüz her meseleyi çözüme kavuşturmak isteyebilirsiniz. Bu hafta dostu düşmanı ayırt ederken endişeli ve kaygılı bir ruh halinde olabilirsiniz. Geçmişten beri çözemediğiniz her konu yaşamınızın içinde yeniden kendini gösterirken bazı kişilere karşı öfke duyabilirsiniz. Tüm hafta boyunca yaşadığınız sorunlarla ilgili sosyal çevrenizden dostlarınızdan önemli destekler alabilirsiniz. Hafta boyunca kariyer yaşamınızda yoğun bir tempo içinde olabilirsiniz. Parasal koşullarınızı yeniden gözden geçirebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili ertelediğiniz küçük operasyonları yaptırma kararı alabilirsiniz. Ancak Venüs Retro hareketinde olacağı için yeni yaptıracağınız estetik işlemlerinden uzak durmalısınız.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 TEMMUZ-22 AĞUSTOS)

Sevgili Aslan ve yükselen burcu Aslan olanlar, hareketli bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Bu hafta gelecek hedefleriniz sosyal çevreniz kariyer hayatınızla ilgili hızlı gelişmeler yaşadığınız bir hafta olacak. Özellikle kariyer yaşamınızda birçok fırsat elde edebilir yaptığınız işte farklı kazanç kapıları oluşturabilirsiniz. Ya da size birtakım teklifler gelebilir. Ayrıca mevcut durumda birlikte iş yaptığınız kişilerle hızlı bir iletişiminiz olabilir bazı kişilerle fikir ayrılıkları yaşayabilir yol ayrımlarına gidebilirsiniz. Güneşin Oğlak burcuna geçmesiyle çalışma koşullarınız ve günlük rutinlerinizde sizi zorlayan koşulları gözden geçirerek belli düzenlemeler yapabilirsiniz. Merkür bu anlamda size desteğini veriyor olacak.

Ayrıca hafta boyunca planlarınızda bazı aksaklıklar yaşayabilir bazı konulardaki beklentileriniz istediğiniz gibi olmayabilir. Sakin olmayı elden bırakmamalısınız. Duygusal yaşamınızda hareketli bir haftada olacaksınız ilişkisi olan Aslan burçları partnerleri ile keyifli zamanlarda olurken partnerlerinin çevresi konusunda sıkıntı yaşayabilir. Bazılarınız partnerlerinin ailesinden bekledikleri desteği göremediği için umutsuzluğa düşebilir. İlişkisi olmayan Aslan burçları bir aşk itirafı alabilir. Ailenizle yaşadığınız sorunlar bu hafta çözüme kavuşabilir. Ancak hafta boyunca sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Günlük rutinleriniz bağışıklık sisteminizi güçsüz bırakabilir.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 AĞUSTOS-22 EYLÜL)

Sevgili Başak ve yükselen burcu Başak olanlar, hafta boyunca duygusal yaşamınızda hayatınızdaki kişi ile uyumlu ilişkiler içinde olurken geleceğinize dair önemli kararlar alabilirsiniz. Birlikte katılacağınız organizasyonlar da partneriniz ile olan uyumunuz dikkat çekebilir. Ayrıca bu hafta aile yaşamınızdaki kişilerden hem yaptığınız işler konusunda hem de duygusal yaşamınızdaki kişi ile ilgili olumlu destekler alabilirsiniz. Parasal konularda zorlandığınız bir hafta olabilir. Özellikle borç alıp vermek ve harcamalar konusunda ölçülü olmalısınız. Elinizdeki parayı korumaya özen göstermelisiniz. Bu hafta düşünmeden yaptığınız harcamalar sonradan pişmanlık yaşamanıza neden olabilir ya da gireceğiniz sosyal ortamlarda fazla para harcayabilirsiniz.  Ayrıca kariyer yaşantınızda oluşacak rekabet ortamları sizleri huzursuz edebilir. Bazı kişiler üstünüzde baskı kurmak isteyebilir. Sinirsel olarak sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

Tüm hafta iş yaşamınız sizi zorlayan koşullarla mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Ayrıca eğitim ve ticari konularda birtakım aksaklıklar yaşamanızda mümkün olabilir. Yürüttüğünüz resmi işlerde birtakım gecikmeler yaşamanızda söz konusu olabilir. Yaşadığınız aksilikler takıntılı davranışlar sergilemenize neden olabilir. Hafta sonu kendinize vakit ayırmak sizlere iyi gelecektir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler (23 EYLÜL-22 EKİM)

Sevgili Terazi ve yükselen burcu Terazi olanlar, hafta başından itibaren kariyer hayatınız gündeminiz olacak. Kariyer yaşamınızda değişen şartlara koşullara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. İş yaşamınızda yaşadığınız dalgalı süreçler huzuru evinizde bulmanıza vesile olabilir. Tüm hafta boyunca iş hayatınız dışında kalan zamanlarda ailenizle vakit geçirmek isteyebilir ya da ev ortamında kalmak isteyebilirsiniz. Evde yapılacak işlere yoğunlaşmak uzun süredir ertelediğiniz konukları ağırlamak size keyif verebilir. Ancak sosyal ortamlarınızda ki ya da aile ilişkilerinizde ki iletişime dikkat etmelisiniz.

Sevdiğiniz kişilerin üzerinde hiçbir konuda baskıcı tavırlar sergilememelisiniz. Fikirlerinizi kabul ettirme konusunda ısrarcı davranmamalısınız. Duygusal yaşamınızda ilişkisi olmayan Terazi burçları sosyal çevreleri aracılığı ile yeni bir kişi ile tanışabilir. İlişkisi olan Terazi burçları ise partnerleri ile gözlerden uzak kısa bir tatil planlayabilir. Bu hafta borsa döviz ve kripto paralarda riskli yatırımlardan uzak durmalısınız. Şans oyunları ya da keyfi yapacağınız harcamalar para kayıplarına neden olabilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 EKİM-22 KASIM)

Sevgili Akrep ve yükselen burcu Akrep olanlar, bu hafta uzaklardan alacağınız haberler sizi şaşırtabilir. Alacağınız haberler sonrasında bir takım yeni kararlar alabilirsiniz. Hafta boyunca fikirlerinizin görüşlerinizin çevrenizdeki kişiler tarafından desteklenmesi moral ve motivasyonunuzu yükseltebilir. Bazı dostlarınızın bu hafta size ihtiyacı olabilir. Ayrıca eş ya da partnerlerinizden de destekler alabilirsiniz. Ancak ailenizdeki bazı kişiler ya da yakın çevrenizdeki bazı kişiler sizi şaşırtabilir.

Uzun süredir küs ya da kırgın olduğunuz bir kişi varsa bu hafta sorunlarınızı çözme fırsatı elde edebilirsiniz. Satış pazarlama ve reklam işleri yapan Akrep burçları bu hafta yeni fırsatlar elde edebilir. Bu hafta ortak iş yaptığınız kişilerle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Ayrıca hafta boyunca finansal koşullarınız ve para durumlarınız ile ilgili konularda endişeli olabilirsiniz. Bankalarda yürüttüğünüz her türlü işlemde dikkatli olmalısınız. Ayrıca beklediğiniz ya da istediğiniz bir kredide yaşadığınız aksaklıklar sizleri zorlayabilir. Toprak ya da gayrimenkul alımı satımı yapan Akrep burçları düşünmeden karar almamalısınız.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar (23 KASIM-22 ARALIK)

Sevgili Yay ve yükselen burcu Yay olanlar, bu hafta gecikmiş fırsatları, bazı hak edişleri elde edebileceğiniz bir akışınız olacak. Parasal konularda uzun süredir çözümlenemeyen bir konuyu çözüme kavuşturmak yüzünüzü güldürecek. Ayrıca uzak yerlerden beklediğiniz parasal kazançlarınızda hareketli ve olumlu bir süreç yaşanacak. Hafta boyunca aşk hayatınızla ilgili güzel ve romantik etkiler yaşanacak ayrıca Jüpiter’in olumlu açısı yeni flörtleri karşınıza getirecek.

Duygusal yaşamınızda beklediğiniz gelişmeleri yaşamak size oldukça keyif verecek. Venüs Retrosu sağlığınızı, maddi gelirinizi korumanız konusunda uyarıyor olacak. Bu dönemde  harcamalarınıza, yatırımlarınıza, kazançlardaki risklere dikkat etmeli adımlarınızı sağlam atmalısınız. Kontrol dışı gelişmeler, bazı zorluklar iletişimde gerginlikler yaşamanıza neden olabilir. Bu durum biraz içe dönmenize, çeşitli yüzleşmeler yaşamanıza neden olabilir. Bazı kişileri yaşamınızdan çıkarma kararı alabilirsiniz. Bu hafta yaşanacak Satürn ve Uranüs karesi birlikte çalıştığınız kişilerle yol ayrımları yaşamanıza neden olabilir. Aldığınız her türlü haberde fevri çıkışlar yapmamaya özen göstermelisiniz. Hafta içinde alacağınız bir bebek haberi neşenizi yerine getirebilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (23 ARALIK-22 OCAK)

Sevgili Oğlak ve yükselen burcu Oğlak olanlar, bu hafta kariyer iş hayatınız ve günlük rutinleriniz sağlığınız ön planda olacak. Günlük hayatınızda yeni düzenlemeler yapabilir, sağlığınızla ilgili rutin kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Kariyer hayatınızda geçmişte ertelediğiniz bir konunun tekrar gündeminiz olması gergin bir hafta geçirmenize neden olabilir.  Ama bir taraftan da kariyer hayatınızda yeni kazanç fırsatları elde edebilirsiniz. İş arayan Oğlak burçları bu hafta bekledikleri haberleri alabilir yeni iş başlangıçları yapabilir.  Ayrıca bu hafta kronik sağlık sorunlarınız tetiklenebilir özellikle ani nüksedecek kemik, bel, diz, diş problemleri ne karşı dikkatli olmalısınız.

Venüs retrosu burcunuzda olduğu için tüm ikili ilişkilerinize dikkat etmeli, ilişkilerle ilgili ani ve hızlı kararlar almaktan sakınmalısınız.  İlişkisi olan Oğlak burçları partnerleri ile fikir ayrılıkları yaşarken ilişkisi olmayan Oğlak burçlarının ise arkadaşlık ilişkileri duygusal bir bağa dönüşebilir. Hafta boyunca ebeveynleriniz ile ilgilenmenizi gerektiren şartlar koşullar oluşabilir. Anne babanızın bir sorununu çözmek durumunda kalabilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 23 OCAK – 22 ŞUBAT)

Sevgili Kova ve yükselen burcu Kova olanlar, bu hafta her türlü ilişkinizi yönetmek zor olabilir. Hafta boyunca ilişkilerinizi sorgulayabilir kendinizi hırpalayabilir ve bazı konularda takıntı yaptığınızı fark edebilirsiniz. Ve bu düşünceler den uzaklaşmakta zorlanabilirsiniz. Yönetemediğiniz konular size ağırlık yapıyor olabilir. Bu hafta her türlü konuda tepkilerinizi kontrol etmekte güçlük çekebilirsiniz.  Dengeleri korumak kolay olmayabilir. Hafta boyunca üstünüzde bir baskı hissedebilirsiniz. Zihinsel olarak kontrol etmekte güçlük çektiğiniz düşüncelerinizin sizi zorlayabilir.

Duygusal hayatınızda fazla hassas davranabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Kapandığını düşündüğünüz konular tekrar gündeminize gelebilir. İş hayatınızda ve sorumlu olduğunuz konularda beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz arkanızdan dönen bazı konuşmaları duyabilirsiniz. Parasal konularda ise şanslı bir haftada olacaksınız gelir gider dengenizi korumak kazançlarınızı yatırıma çevirmek konusunda destekleneceksiniz. Aile bireylerinden alacağınız haberler bu hafta yüzünüzü güldüren taraf olabilir. Hafta sonu özellikle soğuk algınlığına ve gribal enfeksiyonlara karşı dikkatli olmalısınız

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (23 ŞUBAT – 22 MART)

Sevgili Balık ve Yükselen burcu Balık olanlar, bu hafta sahip olduklarınıza ve ailenize karşı daha özgürlükçü bir şekilde yaklaşacaksınız. Bazı Balık burçları bu dönemde aileden ayrı bir yaşam için kolları sıvayabilir. Ancak bazı aile bireyleri tarafından beklediğiniz desteği alamasanız da farklı bir yaşam alanı aile bağlarınızı duygusal anlamda daha da güçlendirecek. Ayrıca hafta boyunca evinizde kalmak ve ev içinde farklı değişikler yapma fikriniz olabilir.  Aşk hayatınızda ise partnerinizle değişik fikirleri paylaşabilir ve duygusal açıdan daha yoğun hissedebilirsiniz.

Bu hafta olduğunuzdan daha detaycı davranabilir ve alınganlıklar yapabilirsiniz. Bu nedenle sabırsız ve aceleci davranarak çevrenizdekileri kırabilirsiniz. Bunun olmaması için olabildiğince sakin kalmalı fevri olmamalısınız çevrenizdeki kişilere karşı eleştirel bir yaklaşım sergilememelisiniz. Çalışma arkadaşlarınız ile duygusal anlamda huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Bu sizi duygusal açıdan negatif etkileyebilir. Bu süreci hobilerinizle ilgilenerek daha rahat geçirebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir haftada olacaksınız.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.