Haftalık Burç Yorumları- 21 Mart Haftası

21 Mart haftası
21 Mart haftası

21 Mart- 27 Mart haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

 21 Mart- 27 Mart Haftasının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında yaşanacak olan Merkür Jüpiter kavuşumu eğitim öğretim ve ticari konularda önemli fırsatlar ve şanslar elde etmemizi sağlarken iletişim konularında da son derece iyimser olmamızı sağlayacak. Ancak Neptün Merkür kavuşumu her türlü konuda yanlış anlaşılmalara ve yanılgılara açık bir etki yaşatabilir. Zihnimiz dalgın olabilir. Yeni anlaşma sözleşmeler yaparken kandırılmalara açık olabiliriz. Hafta ortasında yaşanacak olan Mars- Uranüs karesi kontrol dışına çıkan durumlarda son derece tepkisel ve fevri davranışlar sergilememize neden olabilir. Ayrıca kazalar ve sakarlıklara karşı dikkatli olmamız gereken yaşatabilir. Aceleci davranışlar yaralanmalara ve sakatlıklara neden olabilir. Hafta sonu Merkür’ün Koç burcuna geçmesi iletişimde ve her türlü fikrimizde son derece hızlı bir süreci beraberinde getirecektir. Fikirlerimizi ortaya koyarken düşünmeden hareket edebiliriz.

14 Mart- 20 Mart Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, hafta başında yaşanacak olan Jüpiter Merkür kavuşumu içsel olarak abartılı düşünceler geliştirmenize neden olabilir. Zaman zaman iyi niyetinizin suistimal edildiğini hissedebilirsiniz. Kendinizi aldatılmış ve yanılmış hissetmenizde söz konusu olurken düşüncelerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Bağımlılıklarınıza dikkat etmeniz gereken bir süreçte olurken sağlığınız ile ilgili konularda zehirlenmelere dikkat etmelisiniz. Hafta boyunca uykulu bir ruh hali içinde adaptasyon sorunu yaşamanız da söz konusu olabilir. 

Hafta ortasından itibaren sosyal çevrenizde yaşanan beklenmedik durumlar fazlaca fevri davranışlar sergilemenize neden olabilir. Arkadaş çevrenizdeki bazı kişiler ile ani kopuşlar yaşayabilirsiniz. Hafta sonu duygusal hayatınızla ilgili konularda sorumluluk almanızı gerektiren şartlar oluşurken sosyal çevrenizdeki bazı kişiler ile partneriniz arasında gerginlikler oluşabilir. İlişkisi olmayan Koç burçları bu dönemde sosyal çevrelerinden tanıştıkları kişiler ile uzun soluklu bir ilişkiye başlayabilir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, hafta başında gelecek hedefleriniz ile ilgili konularda iletişiminiz hız kazanırken hayalini kurduğunuz her konuda daha gerçekçi olmalısınız. Abartılı düşüncelerden ve konuşmalardan uzak durmalısınız. Fazla iyimser olmanız bazı hayal kırıklıkları yaşamanıza neden olabilir. Sosyal çevrenizle olan iletişiminizde yanılgılara açık olabilirsiniz. Kime inandığınıza özellikle dikkat etmeniz gereken etkiler alacaksınız. Ayrıca yanlış anlaşılmalara da dikkat etmelisiniz. 

Hafta ortasında ise kariyer hayatınızda yaşayacağınız beklenmedik olaylar fazla dürtüsel davranmanıza neden olurken öfkenizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise ticari ve eğitim konuları ön planda olurken uzun soluklu eğitim programlarına dahil olabilirsiniz. Uzaklardan alacağınız haberler kendinizi güvende hissetmenizi sağlayabilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, hafta başında kariyer hayatınızla ilgili konularda iletişiminiz artabilir. Hayalini kurduğunuz fırsatları yakalayabilir iş teklifleri alabilirsiniz. Ancak abartılı davranışlar sergilemeniz bu fırsatları kaçırmanıza neden olabilir ya da aşırı iyimser tavırlarınız hayal kırıklığı yaşatabilir. Hafta ortasında kariyer hayatınızda adaptasyon sorunu ve odaklanma sorunu yaşayabilirsiniz zihniniz oldukça dalgın olabilir. Hayatınızda çevrenizdeki kişilerle yanlış anlaşılmalar yaşamanızda söz konusu olabilir. 

Hafta sonuna doğru uzak mesafe işlerinizde yurt dışı işlemlerinizde beklenmeyen terslikler kontrol kaybı yaşamanıza neden olabilir yada ayrıca efor sarf etmenizi gerektiren koşulları oluşturabilir. Hafta sonu ise eşten gelen kaynaklar ya da ortaklaşa kaynaklar konularında uzun dönemli planlar yapabilirsiniz. Beklediğiniz para akışı finansal konularda uzun dönemli planlar yapmanızı sağlayabilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)  

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları,  hafta başında ticari konularda iletişiminiz artarken eğitim konuları gündeminiz olabilir. Bilgi almak vermek adına son derece verimli bir etkide olacaksınız. Yurt dışı eğitimleri ve yolculukları ön plana çıkabilir. Hafta ortasına doğru ticari anlaşmalar ve hukuksal konularda yanılgılar yaşamanız söz konusu olurken dalgın bir ruh halinde olabilirsiniz. Yapacağınız her türlü ticari anlaşmayı dikkatlice okumanız gerektiğini unutmamalısınız. 

Hafta ortasından itibaren ödemeler borçlar ve alacaklar konusunda yaşayacağınız ani gelişmeler fevri tepkiler vermenize neden olurken bankalar krediler konusunda ki işlerinizde aksaklıklar yaşanabilir. Parasal alanda yaşayacağınız krizlerde kontrol sağlamak bu dönemde zor olabilir. Ayrıca yine gelir gider dengenizi korumak güç olabilir. Hafta sonuna doğru ise yaşadığınız problemlere çözümler üretebilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos) 

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, haftaya parasal konular ile başlangıç yapıyor olacaksınız. Beklediğiniz krediler ve eşten gelen kaynaklar ortak kazançlar alanında iletişiminiz artarken şanslı etkiler almanızda söz konusu olabilir. Ancak bir taraftan da aldatılma ve yanılgılara açık etki alacağınızdan her türlü parasal hamlenizde dikkatli olmalısınız. 

Hafta ortasından itibaren uzun süreli ilişkisi olan Aslan burçları partnerleri ile yaşayacakları ani olaylar karşısında fazla fevri davranışlar sergileyebilir. İlişkilerde kontrol dışına çıkan durumlarda keskin kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Hafta sonu ise her türlü iletişimde son derece istekli hevesli olabilirsiniz. Uzak mesafe ilişkileri gündeminiz olabilir. Uzaklardan alacağınız haberler motivasyonunuzu arttırabilir.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, haftaya ikili ilişkilerinizle ilgili gündemlerle başlıyor olacaksınız. Duygusal hayatınızda fazlaca iyimser olabilirsiniz. Bazı Başak burçları aşk hayatlarında bekledikleri fırsatları elde edebilir ancak yanılgılara ve aldatılmalara karşı oldukça dikkatli olmalısınız. Partnerinizle aranızda yaşanacak yanlış anlaşılmalarda kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. 

Hafta ortasına doğru çalışma ortamınızda yaşayacağınız ani gelişmeler tepkisel davranmanıza neden olurken iş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Günlük rutinlerinizi bozacak her türlü konuda tepkisel olabilirsiniz. Hafta sonu ise Merkür’ün Koç burcuna geçmesi ile özellikle parasal konularda sonunu düşünmeden hareket edebilirsiniz. Düşünmeden yapacağınız harcamalar gelir gider dengenizi bozabilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, hafta başında odak noktanız günlük rutinleriniz iş ortamınız olabilir. Hafta başında beklediğiniz terfileri yaşamanız söz konusu olabilir. Ancak birlikte çalıştığınız bazı kişiler sizleri hayal kırıklığına uğratabilir ya da iş yaptığınız kişilerle uyum sorunu yaşamanız söz konusu olabilir. 

Hafta boyunca günlük rutinlerinizde odaklanma sorunu yaşayabilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza da son derece dikkat etmelisiniz. Uyku sorunları yaşamanız söz konusu olabilir. Hafta ortasında aşk hayatınızda yaşayacağınız ani gelişmeler dürtüsel davranmanıza neden olabilir. Sevgilinizle aranızda kontrol dışına çıkan durumlar yaşamanız söz konusu olabilir. Tepkisel davranmamaya özen göstermelisiniz. Hafta sonu uzun süreli birlikteliği olan Terazi burçları partnerleri ile keyifli planlar yaparken iletişim sorunlarını çözmek için fırsat elde edebilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, hafta başında aşk hayatınızda son derece iyimser etkiler içinde olabilirsiniz. Partnerinizle olan iletişiminiz son derece uyumlu olabilir. Duygusal hayatınızda beklediğiniz haberleri alabilirsiniz.

Hafta ortasında ev aile ve yuva konularında yaşayacağınız ani gelişmeler kontrol kaybı yaşamanıza neden olabilir ev içindeki sorunlara fazla tepkisel davranabilirsiniz. Ayrıca ev içinde kazalara ve yaralanmalara karşı sakarlıklara karşı da dikkatli olmalısınız. Aceleci tavırlarınız sakatlanmalara neden olabilir. Hafta sonu uzak mesafe seyahat planları gündeminiz olabilir. Yeni ticari girişimler adına önemli fikirler üretebilirsiniz ancak sonunu düşünmeden hareket etmemelisiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, hafta başında  aile, ev ve yuva konularınız gündeminiz olabilir. Ev içinde son derece iyimser bir ruh hali içinde olabilirsiniz, ebeveynlerinizle olan iletişiminiz güçlü olabilir. Ev almak satmak taşınmak konuları ön plana çıkabilir ancak bu alanda yanılgılara ve aldatmalara karşı oldukça dikkat etmelisiniz. 

Hafta ortasında yakın çevre ilişkilerinizde kontrol dışına çıkan durumlar söz konusu olabilir, kendinizi ifade ederken tepkisel davranabilirsiniz. Ticari anlaşma ve sözleşmelerde beklenmeyen aksamalar yaşanabilir. Projeler ve sunumlar istediğiniz akışta gerçekleşmeyebilir. Araç alımı ve satımı konularında beklenmeyen durumlar yaşanırken trafikte oldukça dikkatli olmalısınız. Sağduyunuzu korumakta zorlanabilirsiniz. Hafta sonu aşk hayatınızda son derece istekli hevesli olumlu enerjiler içinde olabilirsiniz. Duygusal hayatınızda son derece flörtöz olabilirsiniz. Karşınızdaki kişiye verdiğiniz sözlerde gelecek odaklı olmalısınız, tutamayacağınız sözleri vermemeye özen göstermelisiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak) 

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, hafta başında yakın çevre ilişkileriniz gündeminiz olabilir. Ayrıca projeler, sunumlar ve lansmanlar ön planda olabilir. Her türlü fikirlerinizde abartılı davranışlar sergilemekten uzak durmalısınız. Ticari konularda ve anlaşmalarda alım ve satım işlerinizde aldatılmalara karşı oldukça dikkatli olmalısınız. Projelerinizi ortaya koyarken iyimser tavırlarınız hataya açık bir etki yaratabilir. 

Hafta ortasında ise kazanç kapılarınızı arttırmak isteyebilirsiniz ancak beklediğiniz akışın olmaması ya da kontrol dışına çıkan durumlar tepkisel davranmanıza neden olabilir. Beklemediğiniz masraflar para kayıpları yaşatabilir. Ön göremediğiniz olaylar kazançlarınızı olumsuz etkileyebilir. Hafta sonunda ev aile ve yuva konularında uzun süredir ertelediğiniz işleri yapmak isteyebilirsiniz. Aile içi iletişimde fikir alışverişleri gelecek planlarınızı şekillendirebilir. Taşınma ve yer değiştirme konuları gündem olabilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, hafta başında parasal konularda abartılı davranışlardan ve fikirlerden uzak durmalısınız. İyimser tavırlarınız bazı yanılgılar yaşatabilir ve finansal anlamda kaygılarınız oluşabilir.  Gereksiz yapacağınız harcamalar sonradan pişmanlık yaşamanıza neden olabilir. Ayrıca satın aldığınız her türlü eşyada kandırılma durumları yaşayabilirsiniz.

Hafta ortasında yaşamınızın her alanında kontrol dışına çıkan durumlarda sinirlerinize hakim olmak zor olabilir öfke patlamaları yaşamanız söz konusu olabilir. Değişen şartlar ve koşullar dengenizi bozabilir. Duygusal hayatında ilişkisi olan Kovalar partnerleri ile gerginlikler yaşayabilir. Birlikte olduğunuz kişiye karşı kırıcı sözler söylememeye özen göstermelisiniz. İlişkisi olmayan Kova burçları beklenti içinde oldukları kişiden istedikleri karşılığı alamayabilir. Hafta sonu yakın çevreniz ile yapacağınız planlar keyfinizi yerine getirebilir. Kardeşleriniz ve akrabalarınızdan alacağınız haberler sizleri mutlu edebilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, hafta başında yaşamınızda son derece iyimser etkiler içinde olabilirsiniz. Ancak iyimserliği abartmak bazı yanılgılar yaşamanıza neden olabilir. Hafta ortasına kadar her türlü konuya odaklanma sorunu yaşarken dalgın bir ruh hali içinde olmanız söz konusu olabilir. Yanılgılar ve yanlış anlaşılmalar hafta ortasında modunuzu düşürebilir. İçsel olarak duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Arkanızdan dönen işler ve gizli düşmanlıklara karşı dikkatli olmalısınız. Bazı kişilerin kötü niyetli davranışları dengenizi bozabilir. 

Hafta sonuna doğru finansal konularda iletişimiz artabilir kazançlarınızı arttırma konusunda daha istekli ve hevesli olurken yeni fırsatlar elde etmeniz söz konusu olabilir. Beklediğiniz paraları almanız söz konusu olabilir. 


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.