Haftalık Burç Yorumları- 25 Nisan Haftası

Haftalık Burç Yorumları- 25 Nisan Haftası
Haftalık Burç Yorumları- 25 Nisan Haftası

25 Nisan -1 Mayıs haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

25 Nisan -1 Mayıs Haftasının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında ayın Balık burcunda olması nedeni ile maneviyatımız yüksek olabilir, her türlü konuda daha duyarlı ve hassas olabiliriz. Çarşamba günü ayın Koç burcuna geçmesi ile enerjimiz yükselebilir, her türlü konuda daha hevesli istekli olabiliriz. Aceleci yaklaşımlarımız olumsuz sonuçlar almamıza neden olabilir. Venüs Neptün birleşimi duygusal konularda ve parasal konularda yanılgılar yaşamamıza neden olabilir. Perşembe günü Merkür Plüton üçgeni her türlü konuda oluşturacağımız fikirlerde daha kararlı ve tutkulu adımlar atmamıza neden olabilir. Otorite figürleri ile önemli konuşmalar yapabiliriz. Ele alacağımız işlere odaklanarak verimli sonuçlar elde edebiliriz. 

Merkür’ün İkizler burcuna geçmesi ile fikirlerimiz oldukça hızlı olabilir. Hızlı düşünüp hızlı kararlar alabiliriz. Aldığımız kararlardan çabuk vazgeçebiliriz. Her konuda daha akılcı ilerlemek isteyebiliriz.

Boğa burcunda yaşanacak olan Güneş tutulması hayatımıza dair önemli farkındalıklar yaşatırken büyük fırsatlar elde etmemize neden olabilir. Maddi değerler ve refahımızı ilgilendiren temalarda hızlı gelişmeler yaşanabilir. Tutulmaya Uranüs eşlik edeceğinden finansal konularda ani gelişmeler yaşanabilir ayrıca tutulmanın tam olarak görüldüğü yerlerde toprak kaymaları ve depremler görülebilir. Sabit burçlardaki tutulmalar yeraltı hareketlerine neden olabilir. Tutulmanın distribütörü Venüs, yüceldiği burç ve derecede Jüpiter ile kavuşumda olacağından hayatlarımıza çok güzel şansları da beraberinde getirebilir. Ayrıca Jüpiter-Neptün-Venüs Balık kavuşumu etkisi ile tutulma civarındaki günlerde ruhsal çalışmalar yapabiliriz.

25 Nisan -1 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, Pazartesi günü Ay, balık burcunda olacak haftaya maneviyatınız yüksek bir başlangıç yapabilirsiniz. Çarşamba günü itibariyle enerjiniz oldukça yükselecek her türlü başlangıçta daha istekli olabilirsiniz. Perşembe günü ise kendinizi içsel olarak daha kararlı ve tutkulu hissedebilirsiniz. Düşünceleriniz de bir konuya odaklanarak çözüm üretebilirsiniz. Cumartesi günü Merkür’ün ikizler burcuna geçmesi ile iletişiminiz oldukça güçlenecek. Kısa vadeli planlar projeler sunumlar yakın çevre ilişkilerinizde yoğun bir tempo içinde olabilirsiniz. 

Boğa burcunda yaşanacak olan Güneş tutulması para alanınız maddi ve manevi değerleriniz konusunu ön plana taşıyacak.Tutulmanın etkisi ile gelirlerinizde önemli değişimler olabilir. Nasıl para kazanacağınızı geçiminizi nasıl sağlayacağınızı mesleki ve ticari varlıklarınızı tekrar gözden geçirip değerlemek durumunda kalabilirsiniz. Para kazanma konusunda daha kararlı ve hırslı olabilirsiniz. Kendi değerinizi bulmak için mücadele verebilirsiniz. Uzun süredir çabaladığınız konularda geldiğiniz noktayı gördüğünüzde kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Acele ile hareket ettiğinizde hatalar yapabilirsiniz. Bu dönemde çok daha fazla çalışmanız gerekebilir. Önemli eğitim fırsatları elde edebilirsiniz. Ayrıca gizli düşmanlıklara karşı dikkatli olmalısınız.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, haftaya gelecek hedefleriniz ve sosyal çevrenizden alacağınız haberler ile başlayabilirsiniz. Hafta ortasına doğru kendinizle içsel olarak bir kavga halinde olabilirsiniz. Gergin bir ruh haliniz olabilir. Perşembe günü itibariyle geleceğinize yönelik önemli bir eğitime başlama kararı alabilirsiniz. Ticari ve hukuksal konularda önemli kararlar alabilirsiniz. Merkür’ün İkizler burcuna geçmesi ile parasal konularda hızlı bir iletişim trafiğiniz olabilir ya da kazançlarınızı arttırmak adına yeni fikirler oluşturabilirsiniz. 

Burcunuzda yaşanacak olan Güneş tutulması hayatınızda bireysel olarak önemli kararlar alabilirsiniz. Önceliklerinizi tekrar gözden geçirip daha iyi belirleyeceksiniz. Sosyal alanlarda daha fazla yer alarak önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. İş kariyer beklentilerinizi tekrardan gözden geçirebilirsiniz. Duygusal ve parasal konularda kendinizi güvende tutmaya gereksinim duyabilirsiniz. Tüm yıl boyunca kariyer konularında önemli sorumluluklar alacaksınız, hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Sorunlarınıza kalıcı çözümler bulma fırsatı elde edebilirsiniz. Her konuda daha sabırlı ve kararlı hareket etmelisiniz. Değişimi sevmeyen yapınız karşınıza çıkacak olan önemli fırsatları kaçırmanıza neden olabilir. Her konuda daha esnek olmalısınız.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, haftaya kariyer konularınız ile başlayabilirsiniz. Hafta ortasına doğru sosyal çevreniz ve gelecek hedefleriniz gündeminiz olabilir. Uzaklardan beklediğiniz haberler gelmesi ile önemli bir dönüşüm yaşayabilirsiniz. Merkürün burcunuza geçmesi ile her türlü konuda iletişiminiz yüksek olurken hızlı düşünebilir sorunlarınıza kolay çözümler üretebilirsiniz. 

Boğa burcunda yaşanacak Güneş tutulması parasal korkularınızı sahip olduklarınızı kaybetme ilgili endişelerinizi ön plana çıkarabilir. Tutulma esnasında sağlamcı hareket etmek isteyebilirsiniz. Korkularınızla baş etmenin yollarını arayabilirsiniz. Evlilikte ve özel hayatınızda güven arayışı içinde olabilirsiniz. Sahip olduklarınızı elinizde tutmak için blöf ya da tehdit gibi yöntemleri kullanmak zorunda kalabilirsiniz. Tutulmanın etkisi ile hakkınızda çıkan dedikoduları öğrenebilirsiniz. Gizli ilişkisi olan İkizler burçlarının ilişkileri ortaya çıkabilir. İlişkiniz nedeni ile kariyeriniz olumsuz etkilenebilir. Parasal konularda ve duygusal konularda gizli düşmanlıklar ortaya çıkabilir. Mevcut yaşam koşullarınızı değiştirme isteğiniz artabilir. Yer değişimi ve seyahat gündemleriniz olabilir. Süregelen davalarınızda önemli sonuçlar elde edebilirsiniz. Maddi kayıplar nedeniyle endişeleriniz yükselebilir kendinizin ya da yakınlarınızın sağlık sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)  

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, hafta başında ticari konular, uzaklardan beklediğiniz haberler gündeminiz olabilir. Hafta ortasına doğru kariyer hayatınızda her türlü konuda daha istekli olabilirsiniz. İş arayan Yengeç burçları kariyer yaşamlarında bekledikleri haberleri alabilir. Hafta sonuna doğru finansal konularda borçlar ve alacaklar konularında önemli kararlar alabilirsiniz. Merkür’ün İkizler burcuna geçmesi ile içsel olarak zihninizi susturmakta zorlanabilirsiniz. 

Boğa burcunda yaşanacak olan Güneş tutulması maddi konularda daha tutumlu olmanızı gerektiren koşullar getirebilir. Parasal konularda sonuç odaklı hareket etmelisiniz. Tutulmanın etkisi ile estetik ve bakım konularına yönelmek isteyebilirsiniz. Sosyal ortamlarda ilgi görebilir takdir edilebilirsiniz. Tutulma süresince çıkarcı ve menfaatçi yaklaşımlardan uzak durmalısınız herkesi olduğu gibi kabul etmelisiniz. Yaşamınızda önemli değişiklikler yaşayabilirsiniz doğru bildiklerinizin yanlış olduğunu fark edebilirsiniz. Yatırım konularında önemli kararlar alabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili her türlü konuda sakin ve soğukkanlı kararlar alabilirsiniz. Babanızla olan ilişkileriniz gündeminiz olabilir. Sosyal çevrenizdeki kişilerden ya da babanızda önemli faydalar sağlayabilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos) 

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, hafta başında parasal konular alacak ve borçlar gündeminiz olabilir. Çarşamba günü itibari ile kariyer hayatınızda her konuda yenilenme enerjisi içinde olabilirsiniz. Perşembe günü ortaklaşa kazançlarınızda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Merkürün İkizler burcuna geçmesi ile sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. 

Boğa burcunda yaşanacak olan Güneş tutulmasının etkisi ile iş hayatınızda yaratıcılığınızı arttırarak önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. İşiniz ve mesleğinizle ilgili önemli ve kararlı adımlar atabilirsiniz. Maddi anlamda değer taşıyan işlere başlayabilirsiniz. İşiniz ve mesleğinizle ilgili uzun süredir yürüttüğünüz işlerde hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Tutulma esnasında maddi hedeflerinizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Amaçlarınızdan kolay kolay vazgeçmeyebilirsiniz hedeflerinizde ısrarcı olabilirsiniz. Engeller sizi hedeflerinizden vazgeçirmeyecektir. Parasal anlamda önemli büyümeler elde edebilirsiniz. Hayatınızda önemli değişimler söz konusu olurken bunlara ayak uydurmak durumunda kalabilirsiniz. Etrafınızda kendinizi sorgulamanıza neden olan insanlar olabilir, bu insanların sizlere iyilik yaptığının bilincinde olmalısınız. Çevrenizden gelen eleştirileri doğru algılarsanız gelişiminiz için önemli farkındalıklar elde edebilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, hafta başında Ay’ın Balık burcunda olması ikili ilişkilerinizi gündeminiz yapabilir. Hafta ortasında ise eş ve eşten gelen kazançlarınız ön plana çıkabilir. İş ortamınızda çalışma koşullarınızda kararlı adımlar atarken önemli dönüşümler yaşamanız söz konusu olabilir. Merkür’ün İkizler burcuna geçmesi ile kariyer hayatınızda iletişiminiz hız kazanabilir. 

Boğa Burcunda yaşanacak olan tutulmanın etkisi ile uzak mesafe seyahatleriniz ve taşınma konuları gündeminiz olabilir. Hayatınızdaki değişimleri kabullenmekte zorlanabilirsiniz. Değişimi sık ve hızlı yaşadığınız alanlarda veriminiz düşebilir. Her türlü inancınızda tutucu tavırlar sergileyebilirsiniz. Tutulmanın etkisi ile mecburi kararlar alıp istemediğiniz adımları atmanız gerebilir. Uzun süreli ilişkisi olan Başak burçları evlilik kararı alabilir ilişkisi olmayanlar ise kalıcı bir ilişkiye başlayabilir. Maddi konularda fayda fırsat ve önemli şanslar elde edebilirsiniz. Bazı başak burçlarının ise babaları ile ilgili sağlık konuları gündeme gelebilir. Uzak mesafelerden önemli şans ve fırsatlar elde edebilirsiniz. 

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler (23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, haftaya çalışma ortamlarınız ile ilgili konularda başlayabilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak çalışma arkadaşlarınızla ortak hareket etmek isteyebilirsiniz. Hafta ortasında ortaklaşa işler ile ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Eşiniz ya da partneriniz ile ilgili konularınız gündeminiz olabilir. Perşembe günü yeni bir diyete başlamak isteyebilirsiniz. Günlük rutinlerinizde değişime gidebilirsiniz. Mars’ın İkizler burcuna geçmesi ile ticari konular eğitim konuları ve yabancılarla olan ilişkilerinizde iletişiminiz hızlanabilir. 

Boğa burcunda yaşanacak Güneş tutulmasının etkisi ile beklenmedik kazançlar ve finansal başarılar elde edebilirsiniz. Ayrıca bazı Terazi burçları ise beklenmedik finansal kayıplar verebilirler ve abartılı tepkilerde bulunabilirler. Maddi kaygılarınız artabilir. Sağlığınızla ilgili konularda karaciğer ve böbrek sorunları ile karşılaşabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kıskançlık ve tutkulara bağlı problemler yaşamanız söz konusu olabilir. Yatırım yapmak adına kaynaklarınızı düzenleme kararı alabilirsiniz. Bu dönemde çalışmayan Terazi burçları angarya işlerle uğraşabilir çalışan Terazi burçları ise birden fazla işe koşturmak durumunda kalabilir. Evinize bir evcil hayvan alma kararı alabilirsiniz ya da evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminiz olabilir. 

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, haftaya aşk hayatınızla ilgili konular ile başlayabilirsiniz. Duygusal hayatınızda daha hassas ve duyarlı olabilirsiniz. Çarşamba günü itibari ile çalışma düzeninizde bazı değişimler yaşanabilir. Perşembe gününden itibaren iş temponuz artarken aileniz ve sevgilinize zaman ayırmakta zorlanabilirsiniz. Ayrıca partnerinizi ailenizle tanıştırma kararı alabilirsiniz. 

Boğa burcunda yaşanan Güneş tutulmasının etkisi ile evlilik hayatınız ortaklıklarınız ve uzun süreli ilişkileriniz gündeminiz olabilir. Tutulmanın etkisi ile birlikteliğinizin geleceği ile ilgili önemli kararlar almanız gerekebilir. Bazı Akrep burçları ilişkilerinde sahiplenici ve kıskanç tutumlar sergilerken duygusal hayatınızda güven arayışınız artabilir. Tutulmanın etkisi ile hızlı bir aşka başlangıç yaparken ilerleyen zamanlarda bu kişinin size uygun olmadığını anlayabilirsiniz. Bazı Akrep burçları  iş hayatında ortaklık arayışı içinde olabilir, güvenilir zeminde yeni ortaklıklara imza atabilir. Emek verdiğiniz her konuda sınırlar belirleyip kimsenin bu sınırları aşmasına izin vermeyebilirsiniz. Gelecek zamanlarınızın huzuru için bu dönemde paraya verdiğiniz değer artabilir. Yeni yollar arayıp deneyeceğiniz önemli kararlar alacağınız bir tutulma dönemi yaşayabilirsiniz. Korkularınızı ve kaygılarınızı arkada bırakıp ilerlemek isteyebilirsiniz. 

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar (22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, hafta başında eviniz ve ailevi konularınız gündeminiz olabilir. Hafta ortasına doğru çok daha flörtöz  etkiler içine girebilirsiniz aşk hayatınız hız kazanabilir. Duygusal konularda daha istekli hevesli olabilirsiniz. Perşembe günü itibarı ile kısa mesafe yolculukları yapabilir yakın çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Kardeşleriniz ve akrabalarınızla planlar yapıp onları evinizde ağırlamak isteyebilirsiniz. Merkür’ün İkizler burcuna geçmesi ile ortaklı işlerinizde kendinizi çok daha iyi ifade edebilirsiniz. 

Boğa burcunda yaşanacak olan Güneş tutulması ile sabrettiğiniz çaba gösterdiğiniz konularda önemli sonuçlar elde edebilirsiniz. Tutulma esnasında alacağınız kararlar her zamankine göre daha net olabilir. Hangi işi yaparak daha mutlu olduğunuzu yeniden keşfedebilirsiniz. Bu hayatta sizi alıkoyan şeyleri artık serbest bırakma kararı alabilirsiniz. Hayatınıza istediğiniz düzeni getirmek için önemli adımlar atabilirsiniz. Bu süreçte sadece üzerinize düşeni yapmak size beklentinizin üstünde dönüşler yaşatabilir. İş hayatınızda kadersel değişimler yaşanabilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak) 

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, hafta başında yakın çevreniz ile ilgili bir konu gündeminizi oluştururken kısa mesafe yolculuklar yapmanız gerekebilir. Hafta ortasına doğru ise evinizde yapılacaklara odaklanabilir ya da aile bireylerinin sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Perşembe günü itibari ile parasal konularda önemli kararlar alabilir ve büyük bir dönüşüme girebilirsiniz. Merkür’ün İkizler burcuna geçmesi ile aşk hayatınızda hızlı bir süreç başlayabilir duygusal hayatınızda iletişiminiz yüksek olabilir. 

Boğa burcunda yaşanacak olan Güneş tutulmasının etkisi ile kendinizi yetersiz hissettiğiniz konular ve gündemler yaşayabilirsiniz. Yeni maddi kaynaklar yaratma isteğiniz artabilir. Bu dönemde beklediğiniz terfiler varsa alabilirsiniz. Bazı Oğlak burçları kendi işlerini kurma kararı alabilir. Tutulma esnasında kardeşleriniz ve yakın çevrenizle ilgili gündemleriniz olabilir yeni teknolojik aletlere para yatırabilir ya da araç alma ve değiştirme konularınız gündeme gelebilir. Tutulma süresince kötü açılara sahip değilseniz aşk aile yatırımlar çocuklar ve kazanç konularında önemli dönüşümler yaşayabilirsiniz. Aşık olduğunuz kişi için cömert davranabilirsiniz ancak bir taraftanda aşırı kuralcı olabilirsiniz. Tutulma esnasında sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizde bazı elemeler yapabilirsiniz. Esnek davranmakta zorlanabilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, hafta başında parasal konulara ve öz değerlerinize odaklanabilirsiniz. Yeteneklerinizi kazanca dönüştürmek için önemli adımlar atabilirsiniz. Salı günü projeler ve sunumlar arasında koşuşturmalı bir gün geçirebilirsiniz. Kendi fikirlerinizi kabul ettirmek konusunda hevesli ve istekli olabilirsiniz. Merkür’ün İkizler burcuna geçmesi ile aşk hayatınızda beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. 

Boğa Burcunda yaşanacak Güneş tutulmasının etkisi ile gayrimenkul konularınız ön plana çıkabilir. Bahçe işleri ve toprak alımı satımı gibi konulara yönelebilirsiniz. Harcamalarınızda artış görünebilir, gelir gider dengenizi iyi korumalısınız. Yeni anlaşmalar sözleşmeler gündeminiz olabilir. Geçmiş ilişkilerinizden haberler duyumlar  alabilirsiniz bu durum bazı yüzleşmeleri beraberinde getirebilir. Bazı konularda arkanızdan dönenişleri öğrenebilirsiniz ve bazı hesaplaşmalar içine girebilirsiniz. Bu dönemde her şeyi düşünerek planlayarak hareket etmek isteyebilirsiniz. Eğitim ve öğretimine devam eden Kova burçları son derece olumlu gelişmeler yaşayabilir. Önemli bir eğitim fırsatı yakalayabilirsiniz. Tutulma esnasında ani çıkışlar yapmaktan uzak durmalısınız öfke kontrolünü sağlayamamak bazı kayıplar yaşamanıza neden olabilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, hafta başında enerjiniz oldukça yüksek olabilir. Salı günü itibariyle parasal konularda yeni başlangıçlarınız olabilir. Çarşamba günü uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızla planlar yapabilir geleceğe dair birlikte adımlar atma kararı alabilirsiniz. Merkür’ün İkizler burcuna geçmesi ile ev içi iletişiminiz, ailevi konularınız ön plana çıkabilir aile fertleriyle fikir alışverişleri yapabilirsiniz. 

Boğa burcunda yaşanacak Güneş tutulması ile mesleki anlamda başarılar elde edebilirsiniz, iş hayatında statünüz değişebilir. Disiplinli hareket etmenizin karşılığını alabilirsiniz. Tutulma süresince sosyal alanda tanınma fırsatı elde edebilirsiniz diğer insanlarla ilişkilerinizde fikirleriniz önemsenebilir. Kariyer hayatınızda yöneticilerinizden önemli destekler elde edebilirsiniz. Kazançlarınızı biriktirme ve yatırım kararı alabilirsiniz. Maddi açıdan güven duygunuz ön planda olabilir. Tutulma süresince sözcüklerinizi iyi seçmek akıllıca kullanmak önemli fayda ve çıkışlar sağlayabilir. Hedef odaklı olduğunuzda başarılarınızın sizleri hızla yükselttiğini fark edebilirsiniz.  Çevrenizde olup biten konularda aktif bir rol oynamak isteyebilirsiniz bu konularda destekler alabilirsiniz. İddalı enerjik bilgili ve hırslı yapınız çevrenizdeki kişilerce dikkat çekebilir. Tutulma esnasında akademik konularda önemli fırsatlar elde ederken yurt dışı planlarınız devreye girebilir.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.