Haftalık Burç Yorumları- 27 Aralık Haftası

27 aralık

27 Aralık-2 Ocak haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

27 Aralık- 2 Ocak Haftasının Genel Etkileri Neler?

Hafta boyunca Uranüs Satürn karesinin etkisiyle isyankâr ve tepkisel davranabiliriz. Güneş’in, Venüs’ün ve Plüton’un Oğlak burcunda olması kısıtlanmış bir enerji hissetmemize neden olabilir. Venüs’ün Retro olması ise duygusal hayatımızda geçmişle ilgili konularda takıntılı bir ruh hali içinde olmamıza neden olabilir.

29 Aralık günü Jüpiter’in Balık burcuna geçmesiyle yaşadığımız bu zor günlerde her şeyi oluruna bırakma ve ilahi adalete güvenme duygumuz artacaktır.

Ayın son gününde Uranüs’ün Güneş ile yapacağı olumlu açı yaşamımıza dair yenilenme enerjisini son derece yoğun hissettirecek etkide olacak.

2 Ocak günü, Oğlak burcunda yaşayacağımız Yeni Ay’ın Uranüs ile yapacağı üçgen açı gelecek planlarımızı oluşturmakta bizlere fırsat verecek ve rahat akış sağlayacak nitelikte olacak.

Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle fikirlerimiz kendimizi ortaya koyma şeklimiz oldukça yaratıcı olacak. Zihinsel olarak oldukça akılcı kararlar alacağımız bir dönemde olacağız.

27 Aralık- 2 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 MART- 20 NİSAN)

Koç Burcu

Sevgili Koç ve yükselen burcu Koç olanlar, bu hafta kariyer hayatınızla ilgili konularda kendinizi eksik hissetmeniz söz konusu olabilir. Ben neleri hedeflerim, neler yaptım, ne istiyorum gibi düşünceler zihninizi yorabilir. Yeni yıla gireceğimiz bu günlerde yöneticileriniz ile geleceğe dair önemli konuşmalar yapmak isteyebilirsiniz ancak otorite figürleri ile önemli konuşmalar yapmak için 2 Ocak’ta yaşanacak olan Oğlak Yeni Ayı’nı ve Merkür’ün Kova burcuna geçmesini beklemeniz daha uygun olacaktır. 2 Ocak’tan önce yapacağınız önemli konuşmalarda beklediğiniz sonuçları almanız mümkün olmayabilir. Yeni Ay’ın etkisiyle ve Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle finansal kaynaklarınızı arttırma fırsatı elde edebilirsiniz.

Hafta boyunca evinizde aile ve yuva konularında da bir değişim içine girmek için uygun zaman olmayabilir. 29 Aralık günü Jüpiter, Balık burcuna geçecek ve sizlerin 12. evinize giriş yapacak. Mayıs ayına kadar olan dönemde yaşamınızdaki her türlü krizde korunuyor olacaksınız. Bu dönemde biraz daha maneviyata yönelmek, yaşadığınız her konuda ilahi sisteme güvenmek isteyebilirsiniz. Mayıs ayından sonra Jüpiter’in Koç burcuna geçmesiyle sizin için dinlenme süreci bitmiş olacak ve her türlü konuda cesaret dolu adımlar atacaksınız. Duygusal hayatınızda tüm hafta boyunca partnerinizi anlamakta güçlük çekebilirsiniz. İlişkisi olmayan Koç burçları beklenti içinde oldukları kişiden vazgeçme enerjisine girebilirler. Duygusal açıdan sizleri tatmin etmeyecek bir akışta olabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar (21 NİSAN -20 MAYIS)

Boğa Burcu

Sevgili Boğa ve yükselen burcu Boğa olanlar, bu hafta uzun vadeli gelecek planlarınız ile ilgili olarak kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz ya da ticari konular ve eğitim ile ilgili konularda beklentilerinizin karşılanmadığını düşünebilirsiniz. 29 Aralık’ta Jüpiter’in Balık burcuna geçmesiyle sosyal çevreniz hareketlenecek. Mayıs ayına kadar olan süreçte, içinde bulunduğunuz gruplar ve birlikte iş yaptığınız kişilerle ilgili yaşamınızda şanslı etkiler alacağınız bir dönemde olacaksınız. Aynı zamanda bu dönemde sosyal çevrenizden gelecek hedefleriniz ile ilgili önemli desteklerde alabilirsiniz.

2 Ocak’ta Oğlak Yeni Ayı ve Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle yeni bir hedef belirleyeceksiniz. Yeni yılın ilk günlerinde yaşayacağınız ani bir olay hayallerinizin gerçekleşmesine vesile olabilir. Yeni bir ticari kazanç sağlamanız söz konusu olacağı gibi güçlü bir yatırım yapma fırsatı da elde edebilirsiniz. Hafta boyunca tanımadığınız kişilerle güç çekişmelerine girmemeye özen göstermelisiniz. Duygusal hayatınızda bu hafta anneniz ile partneriniz arasında kalacağınız durumlar söz konusu olabilir. Sakinliğinizi korumakta zorlanabilirsiniz. Hafta boyunca partneriniz ile aileniz arasında sıkışmışlık hissi yaşayabilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (21 MAYIS- 21 HAZİRAN)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, bu hafta ödemelerde ve dışarıdan gelen finansal kaynaklarla ilgili konuda sıkışmışlık hissi içinde olabilirsiniz. Ayrıca ailenizden bazı kişilerin sağlık durumları ile ilgilenmeniz gereken şartlar söz konusu olabilir. Tüm hafta boyunca içsel olarak bir korku enerjiniz hâkim olabilir. Tüm hafta boyunca birtakım krizlerle uğraşmanız gereken endişeli bir akışta olabilirsiniz.

Jüpiter’in Balık burcuna geçmesiyle kariyer yaşamınızda büyüme ve genişleme enerjisi içinde olacaksınız. Bu süreçte yaptığınız iş ile ilgili görünürlüğünüzün artacağı bir dönem başlayacak. Mayıs ayına kadar olan dönemde kariyer hayatınızda birden fazla iş yapmanız söz konusu olabilir. Yeni Ay’ın etkisiyle yaşamınızda sizin için sorun olan büyük bir krizi çözme fırsatı elde edebilirsiniz. Hafta boyunca sosyal çevrenizle birlikte yapacağınız planlar size iyi gelebilir. Bu hafta sosyal medya ve yurt dışı konuları ile ilgili planlarınız yüzünüzü güldürecek akışta olabilir. Duygusal yaşamınızda durgun bir süreçte olduğunuzu hissedebilirsiniz. Beklediğiniz haberleri alamamış olmanız ya da istediğiniz gelişmelerin yaşanmıyor olması modunuzu düşürebilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (22 HAZİRAN – 22 TEMMUZ)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeç ve yükselen burcu Yengeç, olanlar hafta boyunca öne çıkan konularınız ortaklıklar, uzun süreli birliktelikler ve evliliğiniz olacak. Yaşamınızda birlikteliklerinizde ciddi sınavlar veriyor olmanız söz konusu olabilir. Geçmiş ilişkileriniz geçmişten bugüne gelen sorunlar krizler niteliğinde hayatınızda yer alabilir. Özellikle tartışma ortamları içine girebilirsiniz. Ne yapmanız gerektiği konusunda sorunlarınızı çözmekte zorlanabilirsiniz. Tüm hafta boyunca ilişkileri toparlamak anlamında fazlaca efor sergileyebilirsiniz ayrıca duygularınızın ne olduğu konusunda netlik yaşamakta zorlanabilirsiniz.

Jüpiter’in Balık burcuna geçmesiyle Mayıs ayına kadar olan süreçte eşinizin ailesinden ve çevresinden destekler almanız söz konusu olabilir. Yeni Ay’ın yaşanmasıyla beraberde çözülemeyen konular da net bir süreç başlatmak isteyebilirsiniz. İlişkisi olmayan Yengeç burçları yeni bir ilişki içine girebilir ancak Venüs’ün Retro olduğunu unutmamanız gerekiyor sevgili Yengeçler. Bu hafta beklediğiniz haberler gelebilir. Ayrıca parasal konularda ortaklaşa kazançlar ve borçlar konusunda yeni bir dönemi başlatabilirsiniz. İş hayatınızda günlük rutinlerinizde kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. İkili ilişkileriniz kariyer yaşamınızı olumsuz etkileyebilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 TEMMUZ-22 AĞUSTOS)

Aslan Burcu

Sevgili Aslan ve yükselen burcu Aslan olanlar, Pazartesi günü Jüpiter ve Satürn’ün kavuşması ilişler alanınıza etki edecek. 20 yıllık dönemde sizleri ikili ilişkileriniz konusunda kalıcı başlangıçlar yapmanız konusunda destekleyecek. Tüm yıl boyunca ciddi bir ilişkiye başlamanız ya da evlilik kararı almanız söz konusu olabilir.  Hafta ortası iş ile ilgili konularınız hız kazanacak. Venüs Plüton kavuşumu günlük rutinlerinizde sizleri zorlamış olabilir. Çarşamba günü günlük rutinlerinizde bir kez daha zorlu bir etki alabilirsiniz ancak sonrasında yaşanacak Yeni Ay ile her şeyi yeni bir düzene oturtacaksınız. Özellikle Çarşamba günü birlikte iş yaptığınız kişiler ile yaşayacağınız tartışma ortamlarından uzak durmalısınız.

Tüm hafta günlük rutinlerinizde nerede yanlış yaptığınızı anlayacaksınız ve yeni bir sistem oluşturma konusunda harekete geçeceksiniz. Hafta boyunca sağlık koşullarınıza da dikkat etmelisiniz. Ertelediğiniz rutin sağlık kontrollerinizi yaptırmalısınız. Başlamak istediğiniz başlatamadığınız egzersizleri bu hafta başlatabilirsiniz.  Jüpiter’in Balık burcuna geçmesiyle ortaklaşa kazançlar alanınızda bir büyüme söz konusu olacak. Mayıs ayına kadar olan dönemde dışarıdan sağlanan kaynaklar ve yatırımlar konusunda destekleniyor olacaksınız. Bu hafta yakın çevrenizdeki kişilerin sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 AĞUSTOS-22 EYLÜL)

Başak Burcu

Sevgili Başak ve yükselen burcu Başak olanlar, Venüs Plüton kavuşumunu ve Venüs Retro’sunu aşk, ilişkiler, hobiler ve duygusal hayatınızla ilgili konularda yaşayacaksınız. Kendinizi büyük bir iç sorgu içinde hissedebilirsiniz. Ben neden keyif alıyorum, neyi yapamıyorum, nasıl bir ilişki istiyorum ya da aşk hayatımda neden bir şeyler istediğim gibi olmuyor sorularını kendinize sorduğunuz bir haftada olabilirsiniz. Ayrıca bu ev, borsa ve şans oyunlarını da temsil eden bir ev olduğu için bu alanda önünüzü göremediğiniz bir dönemden geçiyor olabilirsiniz.

Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi ise sizin ortaklıklar ve uzun süreli ilişkiler evinizde yaşanacak. Mayıs ayına kadar olan süreçte güçlü ortaklıklar ya da kalıcı bir ilişkiye başlama konusunda şanslı olabilirsiniz. Hali hazırda yaşadığınız bir ilişki varsa evlilik kararı alabilirsiniz. 2 Ocak tarihinde yaşanacak olan Yeni Ay ile ilişkilerinizde yaşadığınız problemlere kalıcı çözümler bulabilirsiniz, Merkür’ün de Kova burcuna geçmesiyle geleceğe dönük planlar yapabilirsiniz. Tüm hafta boyunca sosyal çevrenizden bazı kişiler ile sorunlar yaşayabilirsiniz. Bazı kişilere verdiğiniz değeri sorgulayabilirsiniz ve yol ayrımlarına gidebilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler (23 EYLÜL-22 EKİM)

Terazi Burcu

Sevgili Terazi ve yükselen burcu Terazi olanlar, Venüs Plüton kavuşumu ve Venüs Retro’sunu hane ve yuva evinizde yaşadığınız bu günlerde ev içinde yeni kararlar alabilirsiniz. Ev içindeki bazı konuları kuruntu haline getirebilirsiniz. Kendinize yeni bir düzen oluşturmak isterken ailenizdeki bazı kişilerle krizli durumlar ya da fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Yine tüm hafta boyunca taşınma ve yer değiştirme konuları ön planda olabilir. Oğlak burcunda yaşanacak Yeni Ay ile beraber hane içindeki sorunlara kalıcı çözümler bulacaksınız.

Jüpiter’in Balık burcuna geçmesiyle beraber Mayıs ayına kadar olan süreçte günlük rutinlerinizde büyük bir dönüşüm içine gireceksiniz. Kariyer hayatınızda birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızdan önemli destekler alabilirsiniz. Ayrıca bu süreçte beslenme şeklinizi değiştirme kararı alabiliri sağlığınıza çok daha fazla özen gösterebilirsiniz. Yine bu dönemde biraz daha rahat olmak isteyeceğiniz bir süreçte olacaksınız günlük yaşamınızdaki her konuyu akışına bırakarak ilerleyebilirsiniz. Hafta sonu Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle beraber geleceğinizle ilgili fikir oluşturmak, yeni projeler üretmek konusunda destekleneceksiniz. Finansal koşullarınızla ilgili konularda beklentilerinizde kolayca çözüm üretebileceksiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 EKİM-22 KASIM)

Akrep Burcu

Sevgili Akrep ve yükselen burcu Akrep olanlar, bu hafta istekleriniz ve beklentileriniz konusunda kendinizi çevrenizdeki kişilere karşı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Özellikle yakın çevre ilişkilerinizdeki iletişiminizde anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz. Kardeşleriniz, komşularınız ve akrabalarınız ile olan ilişkilerinizde krizli durumlar yaşanabilir istemediğiniz ortamlarda kalabilirsiniz. Fakat Oğlak burcunda yaşanacak Yeni Ay ile beraber ben çevremdeki kişilere nasıl davranıyorum, onlardan ne alıyorum, bundan sonra nasıl davranmalıyım konusunda kalıcı çözümler bulabilirsiniz.

Jüpiter’in Balık burcuna geçmesiyle beraber hobileriniz çocuklarınızla olan ilişkileriniz ve duygusal hayatınız yeniden büyük bir düzen içerisine girecektir. Mayıs ayına kadar olan süreçte yeni hobiler edinebilir hatta hobilerinizden kazanç sağlayabilirsiniz. Yine bu süreçte sık sık sanatsal faaliyetler içerisine girebilirsiniz. Ayrıca Pazar günü itibariyle finansal anlamda yaşadığınız zorlukları iyileştirme fırsatı elde edebilir parasal problemlerinize yeni bir yol ile çözüm bulabilirsiniz.  Beklediğiniz haberleri almak yüzünüzü güldürebilir. Yaşamınızda sizi kısıtlayan enerjileri sonlandırma fırsatı elde edebilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar (23 KASIM-22 ARALIK)

Yay Burcu

Sevgili Yay ve yükselen burcu Yay olanlar, hafta boyunca Mars’ın hala burcunuzda olması nedeniyle son derece hareketli ve iş bitirici bir enerjide olacağınız etkiler hâkim olacak. Plüton ve Venüs’ün parasal alanınızda olması ise yatırımlar konusunda sizleri son derece hırslı ve takıntılı bir ruh haline sokabilir. Büyük yatırımlar yapma konusunda risk alacağınız dönemlerde değilsiniz. Özellikle keyfiniz ve konforunuz için yapacağınız büyük yatırımlar sonradan pişmanlık yaşamanıza neden olabilir. Yaşamınızda finansal büyüme arzusu içinde olabilirsiniz ancak kendinizi bu dönemde frenlemeniz gerekiyor.

Oğlakta yaşanacak Yeni Ay ile daha ayakları yere basan planlar yapabileceğiniz bir dönem gelecek ancak yine de Venüs Retro’sunda harekete geçmemelisiniz. Hafta boyunca ikili ilişkilerinizde ben bunu hak etmiyorum gibi düşünceler zihninizi meşgul edebilir. İlişkilerinizdeki alma verme dengesini sorgulayabilirsiniz. Jüpiter’in Balık burcuna geçmesiyle beraber Mayıs ayına kadar olan süreçte gündeminiz aile ve yuva konuları olacaktır. Bu süreçte aile içindeki huzur sizin için ön planda olurken taşınma ya da şehir değiştirme konuları hız kazanabilir. Emlak alımı ve satımı gibi düşünceleriniz varsa bu dönemde şans sizden yana olacaktır. Ayrıca Jüpiter’in Balık burcuna geçmesiyle ailenize destek olmanızı gerektiren şartlar koşullar oluşabilir, bu dönemde daha merhametli ve affedici bir enerjide olacaksınız.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (23 ARALIK-22 OCAK)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlak ve yükselen burcu Oğlak olanlar, gökyüzündeki tüm gezegenler burcunuzda yol alırken yaşamınızda büyük bir yenilenme döneminin hemen öncesinde olduğunuzu bilmelisiniz. Venüs, Plüton, Merkür ve Güneş’in burcunuzda olması Mars’ın ise 12. evinizde yer alması gelecek planlarınızla ilgili harekete geçme enerjisini bu hafta erteleyen bir etkide olmanıza neden olacak. Burcunuzda yaşanacak Yeni Ay ile beraber Mars’ın da 12. evinizden çıkmasıyla yaşamınızda değiştirmek istediğiniz her ne var ise somut olarak adım atıyor olacaksınız. Ancak yine de duygusal yaşamınızdaki değişimleri Venüs Retro’su sonrasına bırakmanız doğru olacaktır.

Jüpiter’in Balık burcuna geçmesiyle Mayıs ayına kadar olan süreçte proje bazlı işlerde ve kısa vadeli planlarda kendinizi daha rahat ortaya koyacağınız bir dönem başlayacak. Bu süreç içerisinde yaratıcılığınızın artmasıyla beraber her türlü fikriniz çevrenizdeki kişiler tarafından destekleniyor olacak. Ayrıca yine bu dönemde yakın ilişkiler içinde bulunduğunuz kişilerden, kardeşlerinizden ve akrabalarınızdan da olumlu destekler alabilirsiniz. Medya ile yaptığınız işler varsa daha görünür olabilirsiniz. Yine Mayıs ayına kadar olan süreçte kısa mesafe yolculuklarınız artabilir. Ticari faaliyetleriniz hız kazanabilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 23 OCAK – 22 ŞUBAT)

Kova Burcu

Sevgili Kova ve yükselen burcu Kova olanlar, içinde bulunduğumuz süreçteki tüm gezegen geçişlerini 12.evinizde yaşıyorsunuz. Bu süreçte arkanızdan dönen işler gizli düşmanlıklar konusunda büyük yüzleşmeler yaşamış olmakla beraber kendinizi her şeyden geri çekme enerjisi içinde olabilirsiniz. Bu dönemde kendi içinizde adeta geçirdiğimiz son bir yılın hesabını yapıyor olabilirsiniz ama bu enerji özellikle Venüs Retro’sunun bitimiyle beraber size iyi gelecektir.

Jüpiter’in Balık burcuna geçmesiyle para eviniz hareketlenecek. Parasal konularda Mayıs ayına kadar olan dönemde son derece şanslı olacaksınız, kazançlarınız tahmininizden çok fazla artabilir. Ancak parasal rahatlama yaşayacağınız bu süreçte harcamalarınız da artabilir. Ayrıca Mars’ın Yay burcunda olması sosyal çevrenizi hareketlendirecek etkide olacak tüm hafta boyunca davetler ve organizasyonlar içinde koşturabilirsiniz. Yeni yıl hazırlıklarınız adeta bir koşturmaca içinde geçebilir. Merkür’ün burcunuza geçmesiyle beraber her türlü konuda fikirlerinizi ortaya koymak ya da yaratıcı fikirler oluşturmak adına destekleniyor olacaksınız. Bu dönemde sıra dışı fikirleriniz çok yönlü düşünmeniz sizleri oldukça olumlu etkileyecek.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (23 ŞUBAT – 22 MART)

Balık Burcu

Sevgili Balık ve yükselen burcu Balık olanlar, bu hafta hedefleriniz konusunda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Bazı konularda takıntılı duygular geliştirmeniz mümkün olabilir.  Sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizde adeta sınandığınızı düşünebilirsiniz. Jüpiter’in Balık burcuna geçmesiyle yılın en şanslı burçlarından olacağınız yeni bir döneme bu hafta giriş yapıyor olacaksınız. Bu hafta itibari ile adım attığınız her konuda şans elde edeceğiniz, şifalanacağınız bir zaman başlamış olacak. Ancak Jüpiter burcunuzdan geçerken kilo alımına çok müsait etkiler yaşatabilir. Mayıs ayına kadar olan süreçte kilonuza dikkat etmelisiniz.

Oğlak burcunda yaşanacak Yeni Ay ve Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle kariyer yaşantınızda hızlı gelişmelerin olacağı bir etki alacaksınız. Bu dönemde hedeflerinizi daha net oluşturabilirsiniz. Eğitim ve projeleriniz hız kazanabilir. Duygusal yaşantınızda partnerinizle uyum içinde olacağınız bu süreçte tatil ve size keyif veren aktiviteler yapabilirsiniz. İlişkisi olmayan Balık burçları ise kariyer yaşamlarından etkilendikleri bir kişi ile duygusal bir süreç başlatabilir.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.