Haftalık Burç Yorumları- 28 Ağustos Haftası

haftalik-burc-yorumlari-28-agustos-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-28-agustos-haftasi

28 Ağustos- 3 Eylül haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

28 Ağustos- 3 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Zorlu bir ay olan Ağustos ayını arkamızda bırakırken ayın son haftası kendisini son kez sert açılarla bizlere hatırlatıyor olacak. Uranüs’ün durağan halde olması ve Salı günü Retro haline gelmesi kova burcunu yönetmesi bizlere  fazlaca özgürlük ve isyankarlık hissi verebilir.

Uranüs retrosuyla beraber bu zamana kadar sahip olduğumuz değerlerin bizi ne kadar baskıladığını daha iyi fark ederek özgürleşmek istediğimiz konularda hayatımızı yeniden şekillendirerek ani kararlar alarak yüklerimizden kurtulacağız.

Hafta ortasında 7 derece balık burcunda yaşanacak olan dolunay karmaların lordu Retro Satürn ile kavuşum halinde gerçekleşecek. Ve Retro Satürn Gökyüzünün dört koruyucu Kraliyet sabit yıldızından birisi olan Güneyin koruyuşu olarak nitelendirilen Cebrail meleği temsil eden Fomalhaut sabit yıldızı ile kavuşacak. Kraliyet yıldızlarının kavuşum yaptığı yeni ay ve dolunayların çok daha fazla ilahi ve kadersel çalışması nedeniyle balık dolunayı bizlere Mart ayında yaşanan balık yeni ayından bu zamana kadar yaşadığımız konularda ilahi bir hakediş ve tamamlanma getirecek.

Fomalhaut sabit yıldızı ilk Satürn kavuşumunu Satürn  balık burcuna girdiğinde mart ayında yapmıştı. Bu süreç içerisinde başlattığımız konularda ne kadar dürüst olduğumuz hak yemediğimiz adaletli olduğumuz oldukça önemlidir çünkü bu kraliyet yıldızı dürüstlük ve ahlak ile çalışır. Mart ayından bu yana başlattığımız  işlerde dürüst kalan hak yemeyen kişiler bu dönemde karşılığını alırken dürüstlükten ayrılan kişiler ise  buna göre ilahi bir karşılık alarak Satürn’ün Retro olması nedeniyle dürüst ve ahlaklı olmayı öğreninceye kadar  yeniden bir sınav ve çaba içerisine girecektir. Hafta sonuna doğru kendimizi daha enerjik ve cesur hissedebiliriz. Ancak harekete geçtiğimiz konularda zorlanabiliriz.

28 Ağustos- 3 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta çevrenizdeki kişilerle doğru iletişimler kuracaksınız. Artık ilişkilerinizde denge arayışınız ön plana çıkıyor olacak. Karşınızdaki kişileri bunaltmadan kendinizi nasıl ifade edeceğinizi ve  isteklerinizi beklentilerinizi nasıl ileteceğinizi bulmaya çalışıyorsunuz. Bunu doğru şekilde yapacak ve bu sayede ilişkilerinizi daha rahat şekilde yaşayabileceksiniz.

Hafta başında finansal anlamda eliniz rahatlayacak ve kendinizi de çevrenize karşı cömert hissedeceksiniz. Yakınlarınıza bir şeyler ısmarlayabilir, hediyeler alabilirsiniz. Kendiniz için de rahatlamak için dürtüsel alışveriş yapabilirsiniz ve kendinizi şımartabilirsiniz. 

Hafta ortalarından itibaren hayal gücünüz ön plana çıkacak. Ayrıca dış etkenlere karşı her zamankinden daha duyarlı olacaksınız, bu nedenle kendinizi pozitiflikle doldurmaya, negatif şeylerden uzak tutmaya çalışmalısınız. Ailenizi ilgilendiren konularda fazlaca duyarlı olabilirsiniz. Aile bireylerinizden bir kişinin size stres yaşatması söz konusu olabilir. Moralinizi yüksek tutmaya dikkat etmelisiniz.

Duygusal konularınızda partnerinizle sevgiliyle bağlantı kurmak istiyorsanız, son derece romantik paylaşımlar yapmalısınız0.  Bu hafta hızlıca geleceğe dair adımlar atılabilirsiniz. Yalnızsanız bir yıldırım aşkına tutulabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları,  bu hafta kendinizi güvende ve her konuda ilerlemeye hazır hissedebilirsiniz. İş arayışı içerisindeyseniz içinde bulunduğumuz süreçte özgeçmişinizi istediğiniz yerlere göndermek için şanslı zamanlarda olacaksınız. Bu hafta çevrenizden yaptığınız işlere istinaden  övgü ve takdir alabilirsiniz. İstediklerinizin gerçekleşmesi için bu süreçte sabırlı olmalısınız.

Hafta boyunca günlük yaşamınızda denge arayacaksınız. Belki çok çalışıyor olabilirsiniz ya da hiçbir şey yapmadan otururken kalkmakta bile zorlanıyor olabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmekle boş zamanın tadını çıkarmak arasında doğru dengeyi bulma fırsatına sahip olacaksınız.

Arkadaşlarınızla fazlasıyla zaman geçireceğiniz ve kişisel gelişim olan grup etkinliklerine katılacağınız bir zamanda olacaksınız. Grup etkinlikleri sırasında duygularınızı ve fikirlerinizi paylaşma konusunda ilham alacak ve ön plana çıkacaksınız.

Bu hafta size aşk için iyi haberler var. Yavaş yavaş kalbinizi, hissettiklerinizi özellikle ailenizle paylaşma konusunda kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Var olan ilişkinizin artık adı konabilir ya da daha ciddi adımlar atmaya karar verebilirsiniz. Yalnızsanız bir yakınınız sizi özel biriyle tanıştırabilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta sezgileriniz güçleniyor. Bir gücün size yardım ettiğini, destek olduğunu net bir şekilde hissedebilirsiniz. İçinden çıkamadığınız konularla ilgili ya da çözemediğiniz sorunlarla ilgili sezgilerinize dayanarak hareket edip sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. 

Bu haftadan itibaren artık daha fazla eğlenerek hayatınızı dengelemeye çalışacaksınız. Günlerinizi sakinlik içinde kalarak ve anlayışlı tavır takınarak geçirmek yararınıza olacak. Hem özel hayat hem iş hem sosyal hayatta ilişki dengenizi kurabileceksiniz.

Yeni girdiğiniz ortamlarda tanıştığınız kişiler sizi bir fırsata yönlendirecek fikirler getirebilir. Parayla ilgili endişeler aklınızı biraz kurcalayabilir. Ancak yakınlarınızla geçirdiğiniz zamanlarda paranın önemsiz olduğunu anlayacak olaylar yaşayabilirsiniz.  

Aşk hayatınızla ilgili artık ileriyi düşünmenin zamanının geldiğine inanıyorsunuz. Sevgilinizle geleceğinizi ilgilendiren konuları tartışabilirsiniz. Yalnızsanız dışarı çıkıp yeni insanlarla tanışmak için iyi zamanlarda olduğunuzu ve adım atmanız gerektiğini unutmamalısınız. Bir eğitim ya da seyahat esnasında hayatınızın aşkıyla tanışabilirsiniz. 

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta ailenize karşı yükümlülüklerinizi yerine getirmekle kendi hayatınıza odaklanmak arasında bir denge kurmaya çalışıyorsunuz. Kendi planlarınızı takip etmek istiyorsunuz ancak bazı yakınlarınızın sizinkilerle uyuşmayan kendi planları olabilir. Onların sevgisi ile kendi hayallerinizin peşinden gitme arzunuz arasında kendinizi parçalanmış hissedebilirsiniz. Bu hafta biraz bağımsızlığınızı savunmak zorunda kalabilirsiniz.

Hafta başında arkadaşlarınızla vakit geçirmek için harika zamanlarda olacaksınız. Birçok sosyal ortama girecek ve enerjinizle arkadaşlarınızı bile şaşırtacaksınız. Aileniz ile ilgili sorunlarınızı unutacak ve keyifli zaman geçireceksiniz.

Hafta boyunca finansal konularla ilgili şansınız çok yüksek olacak. Güçlü iletişim beceriniz ve yaratıcılığınızla kazanma gücünüz artacak. Kariyerinizde ilerleme yolunuz açılacak bu sayede gelirleriniz de artacak.

Aşk hayatınızda yalnızsanız şansınız çok açık olacak. Yeni kişilerle kolaylıkla tanışabilir, hayal ettiğiniz gibi birisi karşınıza çıkabilir. Sezgilerinizin de güçlü olduğu bu dönemde çevrenizde olanlara dikkat ederseniz aşk hayatınızda geleceğinize dair kısa ipuçları alabilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta hedefleriniz için olabilecek en iyi yolu buluyorsunuz. Özellikle kariyeriniz ile ilgili önemli başarılar kazanabilir, bir çok konuda övgü alabilirsiniz. Ayrıca yardımınıza ihtiyacı olan bir iş arkadaşınıza destek olmanız gereken bir durumda kalabilirsiniz.

Hafta ortalarında yakın çevreniz ve arkadaşlarınızla geçirdiğiniz zaman size çok iyi gelecek ve yüzünüzü güldürecek. Uzun süredir görüşmediğiniz eski bir arkadaşınız sizinle iletişime geçebilir, size işinizle de ilgili olabilecek iyi bir teklifte bulunabilir.

Finansal konularla ilgili olarak kendinizi son derece tutumlu bir halde bulabilirsiniz. Bu yaşadığınız bir zorlukla ilgili olmayacak. Genel olarak hayallerinize kavuşmak için gereksiz harcamalarınızı kısmaya çalışacaksınız. İhtiyaçlarınızı da daha düşük maliyet ile halledebileceksiniz.

Aşk hayatınızda kalbinizdekileri net şekilde paylaşma fırsatlarını yavaş yavaş elde edeceksiniz. Artık bir ilişkiden ne beklediğiniz konusunda daha net bir resme sahipsiniz, bu da ihtiyaçlarınızı partnerinize iletmeyi kolaylaştıracak. Yalnızsanız duygusal konularda netleşmeniz  uyumlu biriyle bağlantı kurmanızı kolaylaştıracak.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (3 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta hayatınızda istediğiniz değişiklikleri yapmak için gerekli şeylere sahip olacaksınız. Bu büyük ya da küçük bir değişiklik olabilir, hiç fark etmeyecek. Sizin için son derece olumlu gelişmelere sebep olacak değişiklikler motivasyonunuzu yükseltecek

Dolunay etkisindeyken kendinizi ikili ilişkiler ile ilgili ufak tefek sorunlar yaşarken bulabilirsiniz. Özellikle ortaklık, anlaşma, sözleşme gibi konularda,  hem iş hem özel hayatınızla ilgili  birtakım pürüzler karşınıza çıkabilir. Her ne kadar negatif gibi görünse de bu pürüzler sizin  farkındalığınızı arttıracak ve hayatınıza olumlu etki edecek

Bu hafta itibariyle seyahatler gündeminizde olabilir. Uzun süredir beklediğiniz ya da birden karar verdiğiniz, uzak ya da yakın bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Seyahat etmek için sabırsızlanacağınız sizi kimsenin tutamayacağı bir dönem yaşayacaksınız. 

Aşk hayatınızda partnerinizle ya da eşinizle finansal açıdan kendinizi daha güvende hissetmek için yeni adımlar atabilirsiniz. Ortak bir yatırım yapmaya karar verebilirsiniz ya da bir şeye birlikte sahip olmak isteyebilirsiniz. Farklı harcama alışkanlıklarınızı uzlaştırmayı başarabileceksiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta yaşamdan istediğinizi alacaksınız. Artık parlayabileceğiniz zamanlara gireceksiniz, ancak baş koyduğunuz yol boyunca birkaç engelle karşılaşabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatlar konfor alanınızın dışında olsa da kararlılıkla yola devam etmelisiniz.

Dolunay, hafta boyunca meşguliyetinizi bir miktar artıracak. Özellikle iş ile ilgili konularda öncelik vermediğiniz sürece ayrıntılarda kaybolabilirsiniz. Tam odaklanmanız gereken, negatifleri duymamanız gereken günler yaşayacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişiler ve iş ortamınız sizi strese soksa da olumlu şeyler düşünüp işinize odaklanmanız başarıyı getirecek. 

Finansal konularda da işinizdeki negatiflik ile ilgilenmeyip hedefinize odaklanmanızla para getirebilecek durumlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz. Önümüzdeki dönemde başarı ve gelir artışı konuları gündeminizde kesinlikle olacak.

Aşk söz konusu olduğunda eski sevgilinizle tekrar bir araya gelebilir veya tamamen yabancı birine ilk adımı siz atabilirsiniz. Sosyal yaşamınız da giderek hızlanacak. Arkadaşlarınızla ve gruplarla yapacağınız aktiviteler ön planda olacak ve size yeni deneyimler, yeni ilginizi çeken kişiler karşınıza çıkacak. Aşk ve arkadaşlık ilişkileriniz keyif içinde ve enerji dolu geçecek.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta çevreniz tarafından oldukça ilgi çekiyor olacaksınız. Aşk hayatınızda oldukça  şanslısınız, tanıdıklarınızın ve yabancıların dikkatini oldukça çekiyor olacaksınız. O yüzden fazlasıyla sosyalleşmeli, ya da sosyal medyada flört isteklerini değerlendirmelisiniz. İlişkiniz varsa yüksek enerjinizle sevgilinizle heyecanlı bir kısa tatile çıkabilir ya da yeni flörtünüzle sık sık zaman geçirebilirsiniz. 

Eğer uzun süredir bir ilişkiniz varsa mevcut ilişkinizi yavaş yavaş ileriye taşımaya karar verebileceğiniz olumlu zamanda olacaksınız. Artık siz de bir ilişkide ne arzuladığınıza dair daha net bir fikre sahip hissedeceksiniz. Eğer bu yönde düşünceleriniz varsa bu hafta itibariyle yeni adımlar için uygun zamanda olacaksınız.

Kariyer konularıyla ilgili birçok güzel gelişme hızlı bir şekilde gündeminizde yer almaya başlayabilir. Birçok imkandan  en iyi şekilde yararlanma konusunda şanslı  olduğunuz bu zamanlarda iş ortamınızda kurduğunuz denge ve zamanlama yeteneklerinizi daha fazla ön plana çıkabilir.  Sizden daha güçlü olduğunu düşündüğünüz kişileri alt edebilirsiniz.

Finansal konularla ilgili bu haftanız biraz durağan geçebilir. O yüzden finansal konularda karar vermeniz gereken konularda acele etmemelisiniz.. Para konularıyla ilgili mecburen vermeniz gereken kararlar ya da atacağınız adımlar varsa uzman kişilerden destek almalısınız.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları,   bu hafta yaşamınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Şu anki işinizde gelirinizi nasıl artıracağınıza dair stratejinizi planlıyor olacaksınız. Yeni bir iş için başvuru yapacaksanız beklediğiniz desteği göreceksiniz.. Aslında şu anda yaptıklarınızla ve aldığınız kararlarla ilerleyen dönemde elinize daha fazla para geçme şansı elde edeceksiniz.

Hafta başından itibaren enerjiniz çok yüksek olacak. Hem işinizde durmadan çalışıp tüm işlerinizi halledeceksiniz hem de sosyalleşmek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Bu süreçte uzun süredir görüşmediğiniz kişilere de zaman ayırabilir, gitmek isteyip ertelediğiniz yerlere varsa planlarınıza dahil edeceksiniz.

Hafta ortalarında evinizle ilgili konularda birtakım sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Evde bozulan bir şey ya da yapılması gereken bir tadilat ile ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. . Belki de aileniz ya da akrabalarınız ile ilgili birtakım sorunlar gün yüzüne çıkabilir. Hemen strese girmemelisiniz çünkü bu negatifliğin son bulacağını unutmamalısınız. 

Aşk hayatınızda mevcut ilişkinizin gidişatını yavaş yavaş düzene sokacak ve artık ne istediğinizden emin olarak ciddi adımlar atacaksınız. Yalnızsanız da ne istediğinizi bilmek sizi uygun kişilerle tanışabileceğiniz ortamlarda göz önüne çıkartacaktır.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta boyunca kıvrak zekanız ve kendinizi ifade etme yeteneğiniz ön planda olacak. Fikirlerinizi paylaşmaya ve düşüncelerinizi belirtmeye motive olacaksınız, ancak başkalarının söyleyeceklerini de dikkatli bir şekilde dinlediğinizden emin olmalısınız. Bu dönemde kendinize olan özgüveniniz size hayatınızın her alanında kendinizi daha rahat hissettirecek. 

Hafta ortalarında biraz fazla harcama yapma eğiliminde olabilirsiniz. Çok gerekli olmayan harcamalar yapmaya meyilli olabilirsiniz. Aşırıya kaçmadan harcama yaptığınızdan emin olmalısınız. 

Kariyer ve iş konularınızla ilgili önümüzdeki dönemde iyi bir enerji ye  sahip olsanız da mevcut iş yerinizden tam olarak memnun da olmayabilirsiniz. Bu sebeple ileride ne yapmak istediğinizi değerlendirmek ve hedefinize ulaşmak için atmanız gereken adımları planlamak sizin için iyi bir fikir olabilir. İstediğiniz kariyer yoluna kısa sürede ulaşamasanız bile ilerleme kaydetmeye artık başlayabilirsiniz.

Aşk hayatınızda bir süredir uğraştığınız bir ilişki sorununuz varsa yavaş yavaş hafifleyecek. Bu sorun güven, yalnızlık, kıskançlık veya bir ilişkideki güç dengesini içerebilir. Sizin ve karşınızdaki kişinin daha anlayışlı ve dikkatli davranmasıyla aşk hayatınızdaki pürüzler çözülecek. Eğer yalnızsanız, derin bir bağ kurabileceğiniz birisiyle tanışmanız an meselesi olabilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta seyahat ile ilgili konularda oldukça  şanslı olacaksınız. Bir yere gitmeyi çok istiyor olabilir ancak imkanınız olmadığını hissedebilirsiniz. Ancak önünüze çıkacak beklenmedik fırsatla istediğiniz yere belki de hiç para harcamadan gidebileceksiniz.. İş yaşamınızda ise önemli bir  iş teklifi alabilir, ya da bir yakınınızın yardımını görebilirsiniz.

Maddi konularla ilgili de şansınızın yüksek olduğu bu zamanlarda özellikle konut ya da gayrimenkul işlerinizle ilgili  ekstra fırsatlar yakalayabilirsiniz.. Evinizle ilgili bir yenilenme, tadilat işi ya da yeni bir alım için iyi bir anlaşma, bir sözleşme kabulü gündeme gelebilir.

Hafta sonuna doğru bir aile üyesi ya da arkadaşınızla bir güç mücadelesi içerisine girebilirsiniz. Birbirinize karşı anlayışlı davranarak ve doğru iletişim kurarak bundan kurtulabilirsiniz. Yaşadığınız sorunlarda mücadele içerisine girmeyi tercih ederseniz sizin için olumsuz sonuçlar doğabilir, dikkat etmelisiniz.

Aşk hayatınızla ilgili olarak iyi haberler ve güzel gelişmeler söz konusu olacak. Uzun vadeli planlar yapabilir, ilişkiniz ile ilgili ciddi gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevgilinizin ailesiyle tanışabilir aile üyeleri tarafından destek ve onay görebilirsiniz. Bu hafta geciktiğini düşündüğünüz ne varsa hızlıca ilerlemeye başlayacak.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta önemli ve güçlü kişilerle  harika bağlantılar kuruyorsunuz. Kariyer alanınızda size değerli bilgi ve yardım sağlayabilecek etkili insanlarla tanışmak kendinizi güçlü hissetmenize neden olacak. İletişime geçmeyi düşündüğünüz birisi ya da başvurmayı düşündüğünüz bir yer varsa harekete geçmekten çekinmemelisiniz. 

Hafta başındaki günlerde kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Çok bir şey yapmak istemeyebilir, kendinize özel zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Böyle hissettiğinizde kendinizi zorlamamak biraz ara vermek size iyi gelebilir. Kendinize zaman ayırmak, sevdiğiniz şeylerle ilgilenmek size kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissettirecektir.

Hafta genelinde özellikle Dolunay zamanlarında kendinizi fazla duyarlı ve duygusal hissedebilirsiniz. Kendinizi olumsuzluklardan koruyabilmek için etrafınızdaki olumsuz konulardan uzak kalmaya çalışmalısınız. Çevrenizi pozitif insanlarla çevrelemek moralinizi yükseltecektir. Duygularınızı dengede tutmalı, depresif hale geçmemeye dikkat etmelisiniz.

Aşk hayatınızla ilgili beklediğiniz haberler varsa alabilirsiniz. Yalnızsanız yeni tanışmalar yaşayabilir ya da mevcut ilişkinizde bir sonraki adımı atmaya karar verebilirsiniz. Eğer aşkı arıyorsanız size gelen mesajları dikkatli kontrol etmelisiniz, Bu hafta size sosyal çevrenizden birisi aşk ilanı gönderilebilir.


28 Ağustos- 3 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!