Haftalık Burç Yorumları- 4 Eylül Haftası

haftalik-burc-yorumlari-4-eylul-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-4-eylul-haftasi

4 Eylül- 10 Eylül haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

4 Eylül – 10 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

https://youtu.be/gkmCeVBHB4w

Ağustos ayının kasvetli havasını geride bıraktığımızı hafta başında Venüs retrosunun bitmesi ile  yoğun bir şekilde hissediyor olacağız. Temmuz sonu ve Ağustos ayı içerisinde yaşadığımız ani ayrılıklar bu haftadan itibaren bize pişmanlık enerjisi hissettirebilir ancak Jüpiter retrosu ise geçmişte kaçırdığımız fırsatları yada yaptığımız ani hataları düzeltmek adına Venüs retrosunun bittiği gün geri hareketine başlayarak bize hatalarımızı düzeltmek adına şans ve fırsat verecek.

Ancak yine de iletişimsel konularda hafta ortasından itibaren abartılı davranışlarda bulunmamak önemli. Merkür Jüpiter üçgenini olumlu kullanırsak geçmiş konuları şifalandırmak adına önemli fırsatlar elde edebiliriz.

5 Eylülde Ayın ikizlerde olması iletişimsel konuları hızlandıracak. 8 Eylül’de yaşanan Güneş Jüpiter üçgeni kariyer hayatımızla ilgili önemli fırsatlar elde etmemizi sağlayacak. Bu etki ile kendimize karşı olan inancımız oldukça artacak. İç sesimizi dinlemek oldukça önemli olacak. Şans ve fırsatlara açık olduğumuz bu zamanda önemli farkındalıklar elde etmemiz mümkün olacak.

4 Eylül – 10 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu haftaya yeni planlar yaparak başlayacaksınız. Hayatınızda ne istediğinizi fazlasıyla düşüneceksiniz, ilerlemenize engel şeylerin aslında engel olmadığını fark edeceksiniz. Yaşam tarzınızda köklü değişiklikler yapmaya karar verebilirsiniz. İlerleyen dönemde hayatınızda inşa edeceğiniz şeylerin planını yapmaya başlayacaksınız.

Finansal konularla ilgili hafta başından itibaren çok şanslı olacaksınız. Odaklandığınız bir yatırımınız ya da sahip olduğunuz bir mülkünüz varsa daha çok değerlenmesi için adımlar atabilir ve başarılı olabilirsiniz. Hisleriniz finansal konularda sizi doğru yönlendirecek. Geçmişte kaçırdığınız fırsatlar varsa yakalayabilirsiniz.

Kariyer hayatınızda biraz angarya işlerle uğraştığınız, ayrıntılar içinde sıkılmış hissedebileceğiniz zamanlar geçirebilirsiniz. Bu sebeple kendinize zaman ayırmayı unutmamalı, arkadaşlarınızla sık sık buluşmalı ya da sporunuzu aksatmamalısınız. 

Aşk hayatınızda her şeyi sevginizle ve romantizm içinde yapmak isteyebilirsiniz. Mevcut ilişkinizde yakınlığınızın arttığı bir zamanda olacaksınız. Eğer yalnızsanız yeni birisi ile tanışmak için doğru zamandasınız ve bu an meselesi olabilir. 

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları,   bu hafta kendinize güveniniz ve hisleriniz oldukça yüksek olacak. Hayatınızda ne istediğinizi hayal etmek için kendinize biraz zaman ayırın. Bu hafta istediğiniz şeyleri kendinize çekme gücünüz var. O yüzden isteklerinizle ilgili düşünmeyi, yüksek sesle tekrarlamayı unutmamalısınız.

İletişim bu hafta sizin için güçlü bir tema olacak. Hafta başından itibaren aldığınız etkiler moralinizi yükseltecek, sizi duygularınızı ve fikirlerinizi paylaşmaya sevk edecek. Kendinizi ifade etmeye yönelik bu odaklanma, hafta sonuna kadar devam edecek.

Hafta başında aile ya da arkadaşlarınız arasında yaşanan bir anlaşmazlık yüzünden arada kalabilirsiniz ve istemeseniz de olaya dahil olabilirsiniz. Sakin kalarak bu durumdan sıyrılmanın bir yolunu bulabileceksiniz. 

Aşk hayatınızda mevcut ilişkiniz varsa aynı şekilde sorunsuz devam edecek. Eğer yalnızsanız sizin için hareketli günler yakında başlayabilir. Size hayran olan yeni birisi ile tanışabilir, birbirinizden çok etkilendiğiniz zamanlar geçirebilirsiniz. Belki de geçmişten çok istediğiniz birisi tekrar karşınıza çıkıyor olabilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu haftayı çok sosyalleşerek geçireceksiniz. Bir süredir haber alamadığınız akrabalarınızdan telefonlar alabilirsiniz. Aile üyeleri beklenmedik bir şekilde kapınıza gelebilir. Uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınız birden bire sizi arayabilir. Bu hafta etrafınız oldukça kalabalık olacak.

Ayrıca aileniz ile olan görüşmelerinizde varsa bir ortak mülkünüzle ilgili planlar yapabilir, herkes için iyi olacak şeylere karar verebilirsiniz. Uzun süredir sonuçsuz kalan satış gibi bir işiniz varsa çözümlenebilir.

Kariyer hayatınızla ilgili iletişiminizin çok güçlü olduğu bu günlerde işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz ve istediğiniz sonuçları alabilirsiniz.  Her zamankinden fazla yazışmalar, telefon görüşmeleri, e-postalar, sohbetler ile meşgul olacaksınız.

Aşk hayatınızda bütün dikkatiniz bir kişinin üzerinde yoğunlaşıyor; bu şu anki partneriniz de olabilir ya da yeni tanıştığınız birisi de olabilir. Tüm ilgiyi üzerinde toplayan birisi hayatınızda çok önemli bir yer almak için karşınıza çıkıyor.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta fazlasıyla meşgul olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla yapacaklarınız arasında kalabilirsiniz. Kendinize keyifli hobilerle ilgilenmek için zaman ayırmış olabilirsiniz. 

Hafta boyunca sezgileriniz ve yüksek enerjinizle evrene doğru mesajlar iletebileceksiniz. O yüzden istedikleriniz hakkında konuşmaktan, hayal etmekten çekinmemelisiniz. Bu hafta istekleriniz net bir şekilde ortaya çıkıyor olacak ve bunu dile getirmek istediğiniz sonuca ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Duygularınızla temasa geçmek netliğinizi ve sezgilerinizi güçlendirecektir.

Hafta sonunuzu evinizde geçirmek isteyeceksiniz. Evdeki aksaklıklarla ilgilenmeniz gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Aile üyeleri ya da çocuklar ile ilgili konular gündeme gelebilir. Ya da uzun süredir beklettiğiniz bir tadilat yapılmak zorunda kalınabilir.

Aşk hayatınızda huzurlu ve sakin zamanlar geçireceksiniz. Ancak yalnızsanız heyecana hazır olmalısınız. Bir arkadaşınızın veya grubunuzun dahil olduğu tesadüfi bir mesaj veya buluşma, yeni birisi ile tanışmanıza sebep olabilir. Ve bu kişi ile ilişkiniz ömür boyu sürecek bir yakınlığa dönüşebilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta beklenmedik bir kazanç elde edebilirsiniz. Birinden para bulabilirsiniz veya sürpriz paralar elinize geçebilir. Belki bir ödül ya da değerli bir hediye sizi şaşırtacak da olabilir. Kazanma gücünüzün arttığı bu zamanlarda zenginliğe giden yolda ilerlemek istediğinize karar verebilir ve bunu gerçeğe dönüştürmek için gerekli adımları atabilirsiniz.

Hafta başından itibaren para konularınızla birlikte kariyeriniz de ön planda olacak. Çevrenizdeki başarılı insanlar size fırsat kapıları açabilir, işinizi bir sonraki seviyeye taşımanız için size ilham verebilir. Bilgili bir arkadaşınız, meslektaşınız veya akıl hocanız ile fikir alışverişinde bulunmak için mükemmel bir zamanda olacaksınız. 

Hafta sonuna doğru kendinizi her zamankinden daha dalgın hissedebilirsiniz. Daha içe dönük ve ciddi olacaksınız.  Ancak bu ruh haliniz çok uzun sürmeyecek kısa bir süre sonra yeniden ilgi mıknatısı halinize dönüp arkadaşlarınızla kalabalık içinde sosyalleşeceksiniz. 

Aşk hayatınızda kendinize göstereceğiniz ekstra özenle partnerinizin ya da size hayran kişilerin ilgilerini fazlasıyla cezbedeceksiniz. Estetik, güzellik, kişisel bakım konuları ön planda olacak ve bunlarla birlikte istediğiniz kişinin ilgisini çekmek planlarınız arasına girecek.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (3 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta her konuda şansınız oldukça yüksek olacak. Güçlü sezgilerinizle normalde almayacağınız riskleri alabileceksiniz. Özgeçmişinizi yayınlamak, iş görüşmesine gitmek veya patronunuzdan zam istemek için iyi bir zamanda olacaksınız. 

Bu hafta olumlu düşüncelere odaklanmalı ve ne istemediğinizden çok ne istediğinizi düşünmelisiniz. Manevi uygulamalarınıza ve sizi iyi hissettirecek şeylere odaklanmak isteklerinizi size daha çok yaklaştıracak.

Kariyer alanınızla ilgili çok fazla iş yoğunluğu içerisinde kalabilirsiniz.  Bazen meşgul olmak size kendinizi iyi hissettirebilir. Çalışkanlığınızla önünüzde çözülmesi gereken her şeyi halledebilirsiniz, ayrıca çevrenizdeki kişilerle fikirlerinizi ve görüşlerinizi paylaşarak veya bilgi edinerek kendinizi geliştirebilirsiniz. 

Eğer aşkı arıyorsanız, ilk buluşma için harika bir zamanda olacaksınız. Sizinle duygusal olarak uyum içinde olan kişileri kendinize çekebileceksiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa biraz daha iletişiminize dikkat etmeniz gerekebilir. Söylemek istediğiniz şeyleri yanlış ifade ediyor olabilirsiniz. Bu konularda dikkatli olmanızda fayda var.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta aşktan kariyere ve yaşam tarzına kadar istediğiniz, planladığınız ne varsa bunun için adım atma zamanındasınız. Evren bu hafta sizin isteklerinizi dinleyecek.

Yüksek enerji ve motivasyonunuzun olduğu bu zamanlarda evrenden mesajlar alabilir ve bir arkadaşınız hakkında önemli izlenimlere sahip olabilirsiniz. Ayrıca hafta boyu rüyalarınızda gördükleriniz size bir şeyler anlatmak istiyor da olabilir. Bu yüzden rüyalarınıza da dikkat etmenizde fayda olacaktır. Hafta boyunca zihniniz size geçmişi biraz fazla hatırlatabilir. Yanlış kararlar vermemeye dikkat etmelisiniz.

Kariyer hayatınızda başarılı olma isteğiniz sizi fazlasıyla motive edecek. Özellikle grup çalışmalarında kendinizi gösterebilir ve diğer çalışanlar arasında öne çıkabilirsiniz. Ayrıca hem iş arkadaşlarınız hem de yakınlarınızla çok fazla sosyalleşerek yeni ortamlara girebilirsiniz.

Aşk hayatınızda özellikle yalnızsanız kalbinizin çok hızlı çarpmasına sebep olacak bir kişi ile tanışabilir ve ilk buluşma yaşayabilirsiniz. Bu dönemde hayatınıza girecek kişi hayatınızda önemli bir rol oynayacak kişi olabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa yüksek enerjinizle ilişkinizi canlandıracak, hem size hem partnerinize iyi gelecek kısa geziler ya da etkinliklere katılacaksınız.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta hayatınızın her alanında iyi ilişkiler kuracaksınız. Özellikle aşk hayatınızla ilgili birisiyle derin bir duygusal bağ kurmaya başlayabilir, aşık olduğunuzun farkına varabilirsiniz, ilişkiniz varsa sevgilinizle gelecek hakkında konuşmaya başlayabilirsiniz. Eğer yalnızsanız tanıdığınız bir kişi sayesinde özel birisi ile tanışabilirsiniz. Bu hafta eğer aşk istiyorsanız onu alacaksınız.

Kariyer hayatınızla ilgili özellikle hafta başında yöneticileriniz ile ilgili endişe duyacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Sessiz ve sakin kalmak yapacağınız en akıllıca şey olacaktır. Bu konuda içgüdülerinize güvenerek hareket edebilirsiniz. Kendinizi fazla ortaya koymamaya dikkat etmelisiniz. 

Finansal konularla ilgili bir projede birisiyle ortak iş yapma istediğiniz varsa olumlu sonuca ulaşabilirsiniz. Alacak verecek konularıyla ilgili çözdüğünüzü düşündüğünüz bir konuyla ilgili bir sorun yeniden gün yüzüne çıkabilir. Bu sorun ile ilgili yakınlarınızda destek almaktan kaçınmamalısınız. 

Sosyal hayatınız bu hafta daha fazla ön planda olacak. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla toplanabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sosyal haliniz sizi rutininizden biraz çıkartabilir. Ancak kalabalıklar içinde olmak yorgunluğunuza ya da uykusuz kalmanıza değecek kadar sizi mutlu hissettirecek.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları,    bu hafta yarım kalan ve çözmek istediğiniz ne varsa yoluna koyabilirsiniz. İstediğiniz şeylere odaklanmak başarılı olmanıza yardımcı olacaktır. Bu hafta aldığınız etki ile istediğiniz şeyleri başarmak, sorunlarınızı çözmek için ne gerekli ise size gelecek. 

Kariyer hayatınızda yoğun bir döneme giriş yapıyorsunuz. Liderlik özelliğiniz ile  çevrenizdeki kişileri etkilemek gündeminizde olacak. Başkalarının çözemeyeceği konuları çözebilir, fikirlerinizle öne çıkabilirsiniz. Ayrıca ikna yeteneğiniz ve iletişim becerileriniz de oldukça yüksek olacak. Eğer iş arayışı içerisindeyseniz başvurularda bulunabilir, görüşmelerinizi olumlu sonuçlandırabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili sizi bolluk içine çekebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Geçmişte yarım kalan bir alacak ya da borç gibi durumlar varsa sizin için olumlu şekilde sonuçlanabilir ve kazancınız birden artabilir.

Aşk hayatınızda şansınız yine yanınızda olacak. Eğer yalnızsanız size uygun ve isteklerinizi karşılayan yeni birisini kendinize çekebilir, güzel bir ilişkiye ilk adımı atabilirsiniz. Eğer mevcut bir ilişkiniz varsa sorunlarınızın tamamı şaşılacak derecede hızlı çözebilir, ilişkinizi mükemmel duruma getirebilirsiniz. Bu haftaki iletişim ve ikna becerinizi doğru kullanmalısınız.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta hayatınızda sizi yavaşlatan ne varsa bunlara çözümler buluyorsunuz. Çok istediğiniz hatta artık takıntı haline gelmiş konularınız varsa bunları bırakmaya karar verebilirsiniz. Bunu yapabilmeniz durumunda diğer istekleriniz, hedefleriniz ne ise yolları açılacak ve hızlıca gerçekleşecektir. 

Kariyer hayatınızda ise çok şey başaracak ve kendinizi işinizde çok daha sağlam hissetmeye başlayacaksınız. Hafta ortalarında yöneticiniz size yeni bir proje, yeni ve olumlu bir değişiklik ile gelebilir. Bu gelişmeler size yeni hedefler ve yenilenmiş bir enerji getirecek. 

Finansal anlamda işinizle ilgili olumlu gelişmelerle birlikte beklemediğiniz gelirler elde edebilirsiniz. Maddi durumunuzla ilgili planlarınız çok daha olumlu bir zamana girecek ve alacak verecek ile ilgili konularınız sizi rahatlatacak şekilde artacak ve düzene girecek. 

Aşk hayatınızda aşkı aradığınız bir dönemdeyseniz sizin için olumlu etkiler olacak. Tesadüfen bir karşılaşma ya da yanlışlıkla atılan bir mesaj ile yeni başlangıçlar söz konusu olabilir, hafta sonunda çok heyecanlı bir buluşma yaşayabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa her şeyin daha iyiye gitmesi için bazı sorunları takıntı haline getirmekten vazgeçmelisiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta güç ve şans sizinle olacak. İster aşk, ister para, ister kariyer hayatınızla ilgili olsun, bunlarla ilgili isteklerinizi düşünmek, hayal etmek için hiç ara vermemelisiniz. Sahip olduğunuz bu şansla istediğiniz her ne var ise hayatınıza çekebilirsiniz.

Finansal konularda çok şanslı olduğunuz bu haftada elinize fazladan para geçebilir, olumlu koşullar tamamen sizin yanınızda olabilir. Yatırım yapmak ya da bir başvuruda bulunmak gibi düşünceleriniz varsa doğru zaman olacaktır. Maddi konularla ilgili attığınız adımlar sonucunda güzel haber ve gelişmeler size çok iyi gelecektir.

Aile ve yakınlarınızla ilgili konularda gizlenen bir şeyi öğrenebilir, uzun süredir uğraştığınız bir sorunu çözebilirsiniz. Algılarınız ve merakınız çok yüksek olacak, bu sebeple ailenize çok yardımınızın olacağı bir konu ile ilgili onlara fayda sağlayabilirsiniz.

Aşk hayatınızda bir süredir yaşadığınız sorun ve problemler varsa çözülmesi için çaba sarf edeceksiniz ve ilişkiniz yavaş yavaş daha sağlamlaşacak. Kendiniz de fark ettiğiniz değişimler ve yaşadığınız farkındalıklarla ilişkinizi daha derinleştirebilir, partnerinizle bağınızı güçlendirebilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta gelecekte olmasını istediğiniz şeylerin adımını atabilirsiniz. Özellikle ilişkiler ortaklıklar gibi konularda sizi mutlu edecek olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. 

Kariyer hayatınızla ilgili uzun süredir beklediğiniz veya çözemediğiniz konularınız, istek ya da hayalleriniz varsa artık tüm bu konular çözümlenecek ve size çok olumlu gelişmeler yaşatacak. Son zamanlarda uzun süredir aksamış bir sözleşmeniz olabilir, yeni bir iş için beklediğiniz bir haber olabilir, ya da terfi zam gibi konular gündeminiz olabilir, beklediğiniz ne ise sizin için olumlu sonuçlanacak. Ancak kariyer ile ilgili konularda fazla otoriter davranmamaya dikkat etmelisiniz.

Finansal konularla ilgili de uzun süredir beklediğiniz şeyler varsa çözülebilir, ya da karşınıza sizi çok cezbeden fırsatlar çıkabilir. Bunları hemen kabul etmek yerine iki kez düşünmeniz sizin yararınıza olacaktır. Kendinizi çok emin hissetmediğiniz şeylerle ilgili daha sakin ilerlemenizde fayda olacaktır.

Aşk hayatınızla ilgili partnerinizle geleceğinizi planlayacağınız, bağınızı güçlendireceğiniz bir dönemde olacaksınız. Mevcut ilişkinizi derinleştirebilir, ciddiye dönük adım atmaya karar verebilirsiniz. Eğer yalnızsanız iş çevrenizden bir kişi kalbinizi titretebilir. Unuttuğunuzu sandığınız duygular yeniden alevlenebilir.


4 Eylül- 10 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!