Haftalık Burç Yorumları- 28 Şubat Haftası

28 şubat haftası
28 şubat haftası

28 Şubat -6 Mart haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

28 Şubat -6 Mart Haftasının Genel Etkileri Neler?

Haftaya Balık burcunun 12 deresinde yaşanacak olan Yeni Ayın enerjisi ile başlıyor olacağız. Jüpiter’in Yeni Ay ile yapacağı kavuşum bolluk, bereket ve şans enerjisiniz beraberinde getirirken ayaklarımızın yere sağlam basmasına dikkat etmeliyiz. Fazla iyimser ve rahat olmamız önemli fırsatları kaçırmamıza neden olabilir. 

Hafta ortasında yaşanacak olan Merkür- Satürn kavuşumu her konuda kalıcı uzun dönemli başlangıçlar yapmamıza neden olabilir. Yaşantımızda alacağımız her türlü karar bu dönemde gelecek vaad ederken hayatımıza alacağımız kişiler ile de uzun dönemli birliktelikler yaşanabilir. Ayrıca bu dönemde alacağımız elektronik eşyalardan da uzun dönemde fayda sağlayabiliriz. 6 Mart tarihinde Mars, Venüs ve Plüton kavuşumları istekli ve hevesli olduğumuz her konuda büyük bir dönüşüm yaşamamıza neden olurken manipülatif tutumlar sergilememize ya da bu tarz davranışlara maruz kalmamıza neden olabilir. Tutkularımızın peşinden giderken yaşayacağımız dönüşümlerde yıkıcı etkiler yaşanabilir. 

 28 Şubat-6 Mart Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, 2 Mart’ta yaşanacak Yeni Ay haritanızın 12. evinizde gerçekleşecek. Yeni Ayın etkisi ile sezgileriniz oldukça güçlenebilir. Gördüğünüz rüyalar mesajcı nitelikte olabilir, bir inziva dönemi içine girebilir şifalanmak isteyebilirsiniz. Güneşinde bu alanda olması sağlık sorunlarınıza gündeme getirebilir. Ayrıca bu süreçte arkanızdan dönen bazı gelişmeleri öğrenebilirsiniz ve önemli kararlar alabilirsiniz. Karşınıza çıkan bazı fırsatlar rahat davranmanıza neden olabilir rahat tavırlarınız bazı kayıplara neden olabilir. 

6 Mart’ta Mars ve Venüs Kova burcuna geçecek. Kariyer hayatınızda hedeflerinizin umutlarınızın peşinden daha azimli istekli bir şekilde koşacaksınız. Kazanç kapılarınızı arttırmak adına daha mücadeleci bir dönemde olabilirsiniz. Satürn ve Merkür kavuşumları ise uzun vadeli projeler kalıcı işler oluşturmak adına sizleri destekleyecek. Ayrıca bu dönemde ikili ilişkilerde zorlanabilirsiniz. İletişimde çok fazla mantıksal davranabilirsiniz. Hafta sonuna doğru isteklerimiz ve beklentilerimiz büyük bir değişime uğrayabilir. Bu değişimi gerçekleştirmek isterken çevremizdeki kişilere baskıcı bir tavır sergilemekten uzak durmalıyız. Annelerin sağlık sorunları gündem olabilir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, 2 Mart’ta yaşanacak Yeni Ay sosyal çevre evinizde yaşanacak. Yeni Ayın Jüpiterle kavuşması gelecek hedeflerinizle ilgili şanslı gelişmeleri beraberinde getirecek. Sosyal çevrenizde tanışacağınız yeni kişiler gelecek hedeflerinizde büyük bir kapıyı açabilir. İş hayatınızda çalıştığınız bir ekip varsa grupsal bir başarı söz konusu olabilir. Hafta ortasında kariyer hayatınızda beklenti içerisinde olduğunuz konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Merkür Satürn kavuşumu ile kariyer hayatınızda üst konumdaki kişilerden önemli destekler alabilirsiniz. Ayrıca ticari hayatınızda dava konularında eğitim konularında büyük bir değişim isteği içinde olabilirsiniz. 

Güneş ve Jüpiter kavuşumu ile dualarınızı niyetlerinizi ortaya dökmek adına destekleneceksiniz. Ruhsal çalışmalar yapmak şifalanmak enerjinizi yenileyecektir. Hafta sonuna doğru eşinizin ya da partnerinizin yakın çevresi ile ilgili konular gündeminiz olabilir. Bazı kişilerle aranıza sınırlar çizmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizi yeniden gözden geçirme kararı alabilirsiniz. Duygusal hayatınızda mantığınızla hareket etmek isteyebilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, Yeni Ayın etkisi ile kariyer hayatınız gündem olacak. Yeni bir iş, yeni bir statü elde edeceğiniz etkiler alacaksınız. Ancak yapacağınız yeni başlangıçlarda daha çok düzen ve sistem içerisinde kendinizi bulabilirsiniz ya da daha sistemli ve düzenli çalışmanız gerekebilir. Bazı İkizler burçları elde edecekleri iş fırsatlarında kendine sınırlar çizerek önemli fırsatları kaçırabilir. 

Hafta ortasında eşinizin ailesi miras konuları gündeminiz olabilir. Merkür Satürn kavuşumları ticari hayatınızda iletişimsel zorlanmalar yaşamanıza neden olabilir. Eğitim hayatı devam eden İkizler burçları eğitim süreçlerinde gecikme ve sorunlar yaşayabilir. Yasal süreçlerinizde bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Perşembe gününden sonra çözüm yolu bulamadığınız zorlandığınız konularda değişim ve dönüşümler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde finansal konularda yeni radikal kararlar alabilirsiniz. Yeni yatırım kararları alabilirsiniz. Önemli bir banka ve finansal sorunları çözebilirsiniz. Gelir gider dengenizde yeni düzenlemeler oluşturabilirsiniz. Hafta sonu araç alımı satımı konuları gündem olabilir. Önemli bir davete katılmanız gerekebilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)  

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, Yeni Ayın etkisi ile ticari konularınız, eğitim konularınız ve hukuksal konularınız gündem olacak. Yurtdışı konularında yeni girişimler gündeminiz olabilir. İnandığınız konuların peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Yeni Ayın etkisi ile sosyal medyadan yürüttüğünüz işlerde yeni fırsatlar elde edebilirsiniz. 

Hafta ortasında sizde uzun süredir kaygı yaşatan bir konuda önemli bir rahatlama yaşayabilirsiniz. Eşinizle ya da partnerinizle restleşmeler yaşayabilirsiniZ. Değişim istediğiniz bir konuda fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Eşinize baskıcı tavırlar sergileyebilirsiniz ya da eşiniz sizin üzerinizde baskıcı tavırlar sergileyebilir. Evliliğiniz değişim ve dönüşüm süreci içine girebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ödemeleriniz ile ilgili bir konuda uzun vadeli  sözleşme imzalamanız gereken bir durum oluşabilir. Ödemelerinizi yapılandırabilirsiniz. Hafta sonu eviniz ön planda olabilir. Ev içinde yapılacak işlere yoğunlaşabilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, Yeni Ay ortak gelirler evinizde yaşanacak. Ortak gelirlerinizi artırmak adına önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Parasal anlamda önemli fırsatlar elde edebilirsiniz.Hayatınızda önemli bir krizi sonuçlandırabilirsiniz. Yaşadığınız finansal rahatlama ile aşırı iyimser olabilir çevrenizdeki kişilere borç verebilirsiniz fakat para akışınızı korumalısınız. 

Satürn- Merkür kavuşumu ile ikili ilişkilerinizde kalıcı başlangıçlar yapabilirsiniz, uzun süreli birlikteliklere adım atabilirsiniz. İlişkisi olan Aslan burçları ise ilişkilerini resmiyete taşıma kararı alabilir gelecek planları yapabilir. Venüs Mars ve Plüton kavuşumu ile  bazı ilişkiler küllerinden yeniden doğabilir . Çalışma hayatınızda çekişme ve manipülasyon lar yaşayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda bazı konuları hırs ve takıntı yapabilirsiniz. İş hayatınızda güç savaşları içine girebilirsiniz bu süreçte daha tutkulu olabilirsiniz. Abartılı davranışlardan uzak durmalısınız. Hafta sonu keyif aldığınız konulara yönelmek isteyeceksiniz. Kendinize zaman ayırarak hobilerinizi geliştirebilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, Yeni Ayın etkisi ile ilişkiler ve ortaklık alanınız hareketlenecek. Yeni bir ilişki ve ortaklık kurma adımları atabilirsiniz.  Yeni Ayın Jüpiter ile yapacağı kavuşum ilişkilerinizde bir şifalanma enerjisi içine girmenizi sağlayabilir. Ayrıca ilişkilerinizde sevgi gösterilerini abartabilirsiniz. Her türlü ilişkide ayaklarınızın yere sağlam bastığından emin olmanız gerekir. 

Merkür Satürn kavuşumu çalışma hayatınızda kalıcı başlangıçlar yaşamanıza neden olabilir. Uzun süreli kullanacağınız elektronik bir cihaz satın alabilirsiniz. Venüs, Mars ve Plüton kavuşumu kadın figürleri ile güç savaşlarına girmenize neden olabilir. Çevrenizdeki bazı kişilere takıntılı davranışlar sergileyebilirsiniz. Perşembe gününden itibaren çalışma hayatınıza daha çok odaklanmak isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla uyum içinde olabilir yeni projeler başlatabilirsiniz.  Maddi konularda riskli yatırımlardan uzak durmalısınız. Hafta sonu sosyal bir projede yer alabilirsiniz. Yardımlaşma konuları ön planda olabilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, Yeni Ayın etkisi ile iş hayatınız ve mesleki konulara yönelik yeni düzenlemeler içine girebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişiler ve yöneticileriniz ile ilişkilerinizi düzenleme fırsatı elde edebilirsiniz. Yeni bir iş başlangıcı yaparken gündelik rutinlerinize çeki düzen vermek isteyebilirsiniz. İhmal ettiğiniz sağlık rutinlerinizi yaptırabilirsiniz. Önemli bir sağlık sorununuzu çözüme kavuşturabilirsiniz. 

Satürn ve Merkür kavuşumu aşk hayatınızda uzun vadede kalıcı kararlar almanıza neden olabilir. Partnerinizle yapacağınız bir konuşmada geleceğinizle ilgili yeni planlamalar yapabilirsiniz. İlişkisi olmayan Teraziler kendilerinden yaşça büyük bir kişi ile uzun dönemli bir ilişki başlatabilir. Ayrıca hafta ortasından itibaren finansal anlamda kalıcı bir yatırımlar yapabilirsiniz. Keyif aldığınız bir konuda eğitim almanız söz konusu olabilir. Venüs, Mars Plüton kavuşumu aile bireyleri arasında güç savaşları içine girmenize neden olabilir, takıntı geliştirdiğiniz konularda manipülatif davranabilirsiniz.  Ebeveynlerinizden baskıcı tavırlar görebilirsiniz. Saplantılı düşüncelerden uzak durmalısınız. Hafta sonu aile çevresinden alacağınız bir haber sizi heyecanlandırabilir.  Kardeşler ve akrabalar ile planlar yapabilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, Balık burcunda yaşanacak Yeni Ayın etkisi ile aşk hayatınız hareketlenecek. Duygusal hayatınızda ayaklarınızı yerden kesecek ilişkileri başlatabilirsiniz. İlişkisi olan Akrep burçları ise ilişkilerinde oldukça keyifli süreçler içinde olabilir. Ancak her ne olursa olsun ayaklarımızı sağlam basmamız gerektiğini unutmamalıyız. Jüpiterin etkisi ile duygularınızda aşırıya kaçmanız söz konusu olabilir. Hafta ortasında alacağınız bir bebek haberi sizleri heyecanlandırırken bebek bekleyen Akrep burçları şanslı bir dönemde olacaktır.  

Perşembe günü yeni bir hobi edinme kararı alabilirsiniz. Satürn ve Merkür kavuşumu ev ve aile konularını ön plana çıkarırken uzun süredir yaşanan bir sorun ile ilgili kalıcı çözümler üretebilirsiniz. Ev alımı satımı konularınız gündem olabilir. Mars Venüs ve Plüton kavuşumunun etkisi ile kardeşleriniz ile aranızda bir takım sorunlar yaşanabilir. Ayrıca yeni bir projeyi takıntı haline getirmenizde söz konusu olabilir. Hafta sonu sevdikleriniz ile kısa tatil planları yapabilirsiniz. Yeni yerler gezip görmek isteyebilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, Balık burcunda yaşanacak olan Yeni Ay ev aile ve ev konularınızı etkileyecek. Ev alımı, satımı taşınma ya da aile bireylerinin yeni bir gündemi odak noktanız olabilir. Uzun süredir ev için de yapmak istediğiniz yenilikleri başlatabilirsiniz. Evlilik konularını gündeminiz olabilir. Yeni Ayın etkisi ile geçmişi çok fazla düşünebilirsiniz. 

Satürn ve Merkür kavuşumu ile uzun süreli sözleşme ve anlaşmalara imza atabilir, kalıcı projelere başlayabilirsiniz. Ayrıca yakın çevre ilişkilerinizden tanıdığınız kişiler ile uzun vadeli arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Beklediğiniz önemli haberler varsa bu hafta alabilirsiniz. Trafikte araç kullanırken bu dönemde dikkat etmelisiniz. Akraba ve kardeşlerinizle yaşadığınız sorunlar var ise kalıcı çözümler bulabilirsiniz. Sizi heyecanlandıran enerji ve motivasyonunuzu güçlendiren başlangıçlar yapabilirsiniz. Venüs Mars ve Plüton kavuşumları para alanınızda yaşanacak. Parasal konularda çok daha fazla güçlenmek isteyebilirsiniz. Ayrıca parasal konularda bazı kişiler ile  güç çekişmeleri içine girebilirsiniz.  Hafta sonu hiç aklınıza gelmeyen kişilerden aşk itirafı alabilirsiniz. Pazar günü daha görünür olacağınız etkinliklere katılabilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, Yeni Ayın etkisi ile eski zihinsel düşünce kalıplarınızdan kurtularak her konuda yeni bir bakış açısı elde edebilirsiniz. Zihinsel olarak kendinizi ifade ederken çok daha fazla hoşgörülü ve anlayışlı olabilirsiniz. Uzun süredir hayalini kurduğunuz bir arabayı alabilirsiniz. Kardeşler yakın çevre ilişkilerinizde yaşayacağınız önemli gelişmeler gündeminiz olabilir. 

Hafta ortasında parasal konulara odaklanacaksınız, kazanç kapılarınızı arttırmak adına güçlü girişimlerde bulunabilirsiniz. Kendi değerinizi bulmak sizin için önemli olacak ancak kendinizi ortaya çıkarmak isterken agresif çıkışlar yapmamaya özen göstermelisiniz. Risk aldığınız her konuda maddi ve manevi kazançlar elde edebilirsiniz. Venüs- Mars kavuşumu hafta boyunca harcamalarınızı arttırabilir, çevrenizdeki bazı kişiler sizden borç isteyebilir. Borç alıp verirken dikkatli olmalısınız. Hafta sonu diş ve kemik sorunları yaşayabilirsiniz. Pazar günü sosyal çevrenizle yapacağınız planlar sizleri keyiflendirebilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, Yeni Ayın etkisi ile Parasal anlamda şans ve fırsatlar elde edeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Büyük bir kazanç kapısı elde etme fırsatınız olurken harcamalarınızda artabilir.

Venüs Mars kavuşumları hafta ortasında itibaren sizin burcunuzda olacak. Her konuda daha istekli hevesli olacağınız bu dönemde yaşamınızın her alanında  keyifli başlangıçlar yapabilirsiniz. Ayrıca imajınızı değiştireceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta boyunca yaşanacak olan Merkür Satürn kavuşumları ortaklıklar ve uzun süreli beraberlikler alanınızı etkileyecek, kalıcı ortaklıkları ve ilişkileri başlattığınız karmik etkiler içinde olacaksınız. Beraberlikleri olan Kova burçlarının bu dönemde ilişkileri daha da sağlamlaşacaktır. Mars Venüs Plüton kavuşumu dönüştürücü etkisi ile iç dünyanızı etkisi altına alacak içsel bir dönüşüm sürecini başlatacaksınız. Ayrıca bu etki ile gizli kapalı konular gündeminiz olurken takıntılı düşüncelere çekilmeniz de söz konusu olabilir. Hafta sonu iç dünyanızda bazı konuları çözebilir kendinize karşı güveniniz artabilir. 

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, burcunuzda yaşanacak olan Yeni Ayın etkisi ile birden fazla fırsat ile karşılaşabilirsiniz. Ancak Jüpiter’in rahatlık enerjisi vermesi sizleri kafa karışıklığı içine itebilir ya da nasılsa bu fırsat karşıma yeniden çıkar düşüncesi  bazı fırsatları kaçırmanıza neden olabilir. Sağlık problemleri yaşayan Balık burçları şifa bulabilir. Mars’ın 12. evinize geçmesi uyku problemleri yaşamanıza ve geçmişte yaptığınız hatalar ile yüzleşme yaşamanıza neden olabilir. Arkadaş çevrenizde ve sosyal çevrenizde olan arkadaşlıklarınızı yeniden gözden geçirebilirsiniz.  

Venüs’ün de aynı alanda Kova burcuna geçmesi aşk hayatınızda gizli duygular yaşamanıza neden olabilir. Kalbinizi hislerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Tutkularınız oldukça yoğun olabilir. Eşinizin ya da partnerinizin iş hayatı ile ilgili sorunlar yaşamanızda bu dönemde söz konusu olabilir. Venüs Mars ve Plüton kavuşumu ile sosyal çevrenizden hayatınıza girecek olan kişilerle karmik başlangıçlar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda bir konuya çok fazla odaklanabilir, tutku ile bu işi ilerletmek isteyebilirsiniz. Ancak iş hayatınızda hedeflerinizin peşinden giderken baskıcı bir tutum ile karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu yemenize içmenize dikkat etmelisiniz. Sindirim sorunları yaşayabilirsiniz. Pazar günü uzun süredir ertelediğiniz bir detox programına dahil olabilirsiniz.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.