Haftalık Burç Yorumları- 30 Ekim Haftası

haftalik-burc-yorumlari-30-ekim-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-30-ekim-haftasi

30 Ekim- 5 Kasım haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

30 Ekim – 5 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında zihnimiz son derece açık olacak. İletişim trafiğimiz oldukça hız kazanacak. Haftanın ikinci günü ilişkilerimizde yaşanacak ani gelişmeler bizleri oldukça mutlu edebilir. Finansal konularda da sürpriz gelişmeler yaşayabiliriz. Ancak bu güzel etkide rehavete kapılmamaya dikkat edelim Venüs Uranüs üçgeni güzel bir para akışı getirirken aynı oranda para harcamamıza neden olabilir. Beklediğimiz paralar varsa gelebilir.

Hafta sonuna doğru fazlaca duygusal ve alıngan olabiliriz. Cuma günü yaşanacak Neptün Venüs karşıtlığı finansal konularda dalgınlık yaşatabilir. Parasal işlerimizde aldatılmalara kandırılmalara karşı dikkatli olmalıyız. Yanılgılara da açık olabiliriz. Aşk hayatımızda kendimizi kurban rolünde hissedebiliriz ve aldanmalara açık olabiliriz. Sevgi konularında hayal kırıklığı yaşamamız söz konusu olabilir.

Hafta sonu alacağımız haberler bizlere rutinlerimizi bozdurabilir. Şaşıracağımız şok edici haberler alabiliriz. Konuşmalarımıza özellikle dikkat etmeliyiz. İletişimde sivri çıkışlar yapıp isyankar ve özgürlükçü tavırlar sergileyebiliriz.

Diğer taraftan finansal konularda kalıcı kararlar alabiliriz. Ayrıca ilişkilerimizde yaşadığımız krizlerden sonra netlikler yaşayabiliriz. İlişkilerimizde geleceğe yönelik önemli konuşmalar yapmamız ve kararlar almamızda söz konusu olabilir.

30 Ekim – 5 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta çok sabırsızsınız. Birisinin size verdiği sözü yerine getirmesini veya sizin için bir şeyler yapmasını bekliyor olabilirsiniz. Ancak bunu beklerken bütün enerjinizi bu konuya vermeniz sizi olumsuz düşünmeye itebilir. Ne kadar çok isteyip bekleseniz de kendinizi başka şeyler düşünmeye yönlendirmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Unutmayın ki evren illaki istiyorum enerjisinde blokaj yaratır.

Kariyer hayatınızla ilgili bu hafta işleriniz size yorucu ve sıkıcı gelebilir. Önünüze yığılan işlerinizden başka hiçbir şeye vakit bulamayabilirsiniz. Yoğun çalışma içerisinde hata yapmaktansa işleri ağırdan alıp dikkatli yapmanız yararınıza olacaktır. Ayrıca iş hayatınızla ilgili gelir artışı ve kazancınızın çoğalması söz konusu olabilir.

İşinizin çok yoğun olacağı bu günlerde kendinizi rahatlatabilmek için sıklıkla arkadaşlarınızla iletişime geçebilir, kendi hayatınızdan sıyrılmak için onlara destek olabileceğiniz konularda yanlarında olabilirsiniz. Yardımsever tavrınız arkadaşlık ilişkilerinizde sizi daha ön plana getirebilir.

Aşk hayatınızda partnerinizle aranızdaki bazı konularda dengesizlik yaşayabilirsiniz. İlişkinize siz daha çok önem veriyor ve bir şeyler yapıyor olabilirsiniz ancak partnerinizden aynı karşılığı göremiyor olabilirsiniz. Sizi rahatsız eden bu konularla ilgili partnerinizle artık konuşmanız ve bunu düzeltmeniz gerektiğine karar verebilirsiniz. 

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta başkaları tarafından beğeniliyorsunuz. Çekiciliğiniz ve yaratıcılığınızın yüksek olduğu bu dönemde özellikle hafta başında karşı konulamayacak kadar dikkat çekici olacaksınız. Bu sizi hem arkadaş ortamınızda hem de aşk hayatınızda fazlasıyla ön plana çıkartacak.

Kariyer hayatınızla ilgili, işinizde beklediğiniz gelişmeler hakkında kendinizi sabırsız hissedebilirsiniz. Planlarınıza göre gitmeyen işler, elinizde olmadan ertelenen konular canınızı biraz fazla sıkabilir. Bazı şeyleri zamana ve hayatın akışına bırakırsanız ve olumsuzluğa kapılmazsanız olayların kendinize olumlu dönmesine olanak verebilirsiniz. 

Ev ve aile hayatınızla ilgili konularda bu hafta rutinlerinizin dışına çıkabilir, uzun süredir görüşmediğiniz yakınlarınıza zaman ayırabilir, kendinizi daha iyi hissetmek için eviniz ve kendinizle ilgilenebilirsiniz. Bu dönemde biraz daha kendiniz için bir şeyler yapmaya başlayacağınız, sevdiğiniz insanların yanında zaman geçireceğiniz günler geçireceksiniz.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız bu yalnızlığın uzun sürdüğünü, karşınıza doğru kişinin uzun süredir neden çıkmadığını düşünüyor olabilirsiniz. Aşk ve istediğiniz ilişki ile ilgili düşüncelerinizi, isteklerinizi netleştirmeniz, sonunda aradığınızı bulmanız için olumlu enerjileri sağlayabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa yaşadığınız bir sorunla ilgili aceleci davranıp yapmamanız gereken bir konuşma yapabilir, gereksiz kıskançlıklar yaşayabilirsiniz. 

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta evinizde ya da kendiniz de değişiklikler yapma isteği içerisinde olabilirsiniz. Kendinizi olumlu yönde motive edecek, hayatınızı daha iyi yaşayabilmek için yapabileceklerinizi artık yapmaya başlayacaksınız. İçinizden geçen hayatınızı farklılaştırma isteğinize artık cevap vereceksiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta özellikle hafta ortasından sonra son derece meşgul olacaksınız. Ancak yaşayacağınız bu yoğunluk sizi mutlu edecek, çok çalışmanızın karşılığında elde ettiğiniz refah ve bolluk yakın zamanda sizinle olacak. İş arkadaşlarınızın iyi niyetlerini sorgulamanız gereken konularla karşılaşabilirsiniz.

Ailenizle ilişkilerinizle ilgili bu hafta bir yanlış anlaşılma yaşayabilirsiniz. Yaşayacağınız bu durumda olayları doğru algılayıp algılamadığınızı, yanlış kararlar verip vermediğinizi iyice kontrol etmelisiniz. Aldığınız kararlarda net olduğunuzdan emin olmalısınız, yoksa bir kişiye haksızlık yapabilirsiniz. Yakın zamanda aile ile ilgili konularınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Aşk hayatımızda da partnerinizle ilgili olumsuz düşüncelere kapılabilir, hatalı ya da aslında istemediğiniz konuşmalar yapabilirsiniz. O yüzden karşınızdaki kişiyi dikkatli şekilde dinlemeli, bir adım atmadan önce düşüncelerinizden emin olmalısınız. Hafta ortasından sonra aşk hayatınızla ilgili özellikle yalnızsanız şanslı günler yaşanabilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta yeni ve farklı şeyler yapmak isteyeceksiniz. Özellikle arkadaşlarınızla yapacağınız planlarda ya da partnerinizle geçireceğiniz zamanlarda belli kurallarınız varsa bu kurallarınızı yıkmak, normalde yaptığınızdan daha farklı davranmak  ve eğlenceli şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Kalıpların dışına çıkma isteğiniz bu hafta ağır basacak.

Finansal konularla ilgili özellikle hafta sonunda karar vermeniz gereken konular yaşanabilir. Vereceğiniz karardan önce şartları ya da imzalayacağınız dokümanları detaylıca incelediğinizden emin olmalısınız. Fazla endişe ya da heyecan içerisinde olmanız hata yapmanıza sebep olabilir.

Aile çocuklar ya da yakınlarınızla ilgili şaşıracağınız ama mutlu da olacağınız bir konuşma yapabilir, bir haber alabilirsiniz. Bu haberi ilk aldığınızdaki şaşkınlığınızla evinizin içindeki mutluluğunuz biraz bozulabilir. Bu sebeple kendinizi dışarıda vakit geçirmeye odaklayabilir ve yaşanacak bu değişikliğin aslında olumlu olacağına kendinize inandırabilirsiniz.

Aşk hayatınızda özellikle yalnızsanız şans sizin yanınızda olacak girdiğiniz ortamlarda aşık olabilirsiniz. Sporla ilgili aktiviteleriniz olabilir ya da arkadaşlarınızla çıktığınız yerlerde olabilir, çok ilginizi çekecek yeni kişilerle tanışma olasılığınız yüksek. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizden fazla ilgi beklemeniz ve sabırsız olmanız karşınızdaki kişiyi biraz sıkabilir. Daha anlayışlı davranmaya özen göstermelisiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta kendinize yeni hedefler belirleyeceksiniz. Para ile ilgili işlerinizde anlık harcamalar karşınıza çıkabilir ya da daha fazla nakit harcamanız söz konusu olabilir. O yüzden para akışınızı ve tasarruflarınızı kontrol altına almak için kendinize yeni hedefler koyabilir, yanlış adım atmamak için harcamalarınızı kontrol altına almaya çalışabilirsiniz. Finansal işlemlerde, ödemelerinizde özellikle dikkatli olmanız gerekebilir.

Kariyer hayatınızla ilgili bu hafta aldığınız etkilerle aceleci kararlar verebilirsiniz. İşinizle ilgili, yapmanız gerekenler ile ilgili bazı şeylerin yeni farkına varabilir, değiştirmeniz gereken şeylere odaklanabilirsiniz. Her ne kadar sizin için olumlu değişiklikler olsa da acele etmeden karar vermek yararınıza olacaktır.

Hafta boyunca evinizde daha çok ilgilenecek, yenilikler yapma isteği içerisinde olacaksınız. Yüksek enerjinizle evde yapmanız gerekenleri listeleyebilir, atılacak eşyalarınızı ayırabilir, evinize daha refah bir enerji getirebilirsiniz.

Aşk hayatınız bu hafta sizin istediğiniz gibi şekillenecek. Partnerinizi daha net anlayabilmeniz, sezgilerinize göre hareket etmeniz sizİ daha iyi hissettirecek ve ilişkinizi de istediğiniz yöne sokacak. Eğer yalnızsanız özellikle hafta sonuna doğru karşılaştığınız kişilerle ilgili yanlış izlenimlere kapılabilirsiniz. Hızlı kararlar vermekten kaçınmalısınız.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (3 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu haftanız son derece meşgul olarak geçecek. İşinizle, evinizle ya da eğitim hayatınızla ilgili çok fazla detay içerisinde boğulabilirsiniz. Aynı anda birkaç işi birden yapmak durumunda kalabilirsiniz. Bu sizi biraz daha stresli yapsa da üzerinize aldığınız her görevi başarı ile bitirebileceksiniz.

Kariyer hayatınızla ilgili özellikle hafta başında yeni bir görev alabilir, belki yeni bir pozisyonda çalışmaya başlayabilirsiniz. Bu durum sizde ani bir bakış açısı değişikliğine sebep olabilir. Yaşanacak değişim her ne kadar size ilk başta pozitif görünmese de hayatınız için olumlu bir değişim olacak.

Para ile ilgili konularda özellikle hafta ortasından itibaren gereksiz harcamalar yapmamaya dikkat etmelisiniz. Kararsız olduğunuz, net olamadığınız konularda paranızı tutmanız ve tutumlu olmanız gerekebilir. Hafta sonundan itibaren kararlarınızı tekrar gözden geçirip buna göre davranmanız yararınıza olacak.

Aşk hayatınızda özellikle yalnızsanız yeni bir hayran ya da geçmişteki bir kişiyle beklenmedik bir iletişim kurabilirsiniz. Her ne kadar aklınızda olmayan bu kişiyle zaman geçirmek size uygun gelmese de bu sizin için iyi olacak bir adım olabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa her konuda netlik aramanız partnerinizi biraz sıkabilir. Kendinizi biraz daha akışa bırakmaya çalışmalısınız.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta daha çok kendiniz için bir şeyler yapmaya çalışacaksınız. Eğer hobileriniz varsa bunlarla ilgilenebilir, gelecek ile ilgili planlarınızı gözden geçirebilir, ileride olacaklarla ilgili danışacağınız kişilerden yardım almaya çalışabilirsiniz. Bu hafta odak noktanız kendiniz ve geleceğiniz olacak.

İşinizle ilgili fazla hassas olduğunuz bu dönemde kendinize zaman ayırarak çalışmanız yararınıza olacaktır. Motivasyonunuzu tekrar yükseltmeniz, çok yorgun hissedip kendinizi şarj etmeniz gerekebilir. O yüzden üzerinize yük olan konuları bir kenara bırakıp sağlıklı düşünebilmek için kendinize zaman ayırmalısınız. Sonrası sizin için olumlu şekilde ilerleyecek.

Para konuları ile ilgili bu hafta uzun süredir bekleyen borçlarınızı ödeyebilir, beklediğiniz satışla ilgili işlerinizi tamamlayabilir, kendinizi daha iyi bir durumda görebilirsiniz. Elinize geçecek para ile gereksiz şeyler almamaya, dürtüsel harcamalar yapmamaya dikkat etmelisiniz. Aceleci kararlar vermemeniz yararınıza olacaktır.

Aşk hayatınızda geçmişten kin tuttuğunuz bir kişi tekrar karşınıza çıkabilir. Bu kişiyi umursamaz tavrınız size kendinizi çok daha iyi hissettirebilir ve tekrar hayatınızda bu kişiyi görmek istemediğinizden emin olabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa özellikle hafta ortasından sonra güzel enerjiler sizinle olacak.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta işlerinizin yönetimini kendi elinize alacaksınız. Özellikle hafta başında ulaşacağınız bilgiler öne geçmeniz için size yardımcı olacak. Bu hafta itibariyle işinizle ilgili ne yapacağınızı ve ne şekilde ilerleyeceğinizi daha net bileceksiniz. Kariyerinizle ilgili konularda çevrenizdeki arkadaşlarınızın desteğini de fazlasıyla göreceksiniz.

Aile ve yakınlarınızla ilgili ilişkilerinizde kendinizi daha sabırsız bir hal içerisinde bulabilirsiniz. Bu sizin yüksek enerjinizle hızlı hareket etmeniz, hızlı kararlar vermeniz sebebiyle gerçekleşiyor olabilir. Enerjinizi çevrenizdeki insanlar yerine işlerinize, yapmanız gerekenlere yönlendirirseniz daha rahat ilişkiler kurabilirsiniz.

Hafta boyunca özellikle arkadaşlarınızla sık sık görüşebilir, birçok etkinliğe katılabilirsiniz. Her zamankinden daha farklı şeyler yapmak istediğiniz bu dönemde kendinizi kalabalıklar içerisinde göz önüne atmak size çok daha cazip gelecektir.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız çok sosyal olacağınız bu haftada arkadaşlarınızla gittiğiniz yerlerde yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Tanışacağınız bu kişiler ayaklarınızı yerden kesecek kadar ilginizi çekebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa aynı şekilde partnerinizin ayaklarınızı yerden kesmesi, ilişkinizin hayalinizdeki gibi bir ilişkiye dönüşmesi sizi çok mutlu edecek.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları,  bu hafta rutinlerinizden kurtulacaksınız. Hayatınızla ilgili her konuda kalıplarınızın dışına çıkmaya, yeni şeyler denemeye kendinizi  hazır hissedeceksiniz. Bu aynı zamanda yapmak zorunda olduğunuz ne varsa bunları ertelemek, farklı şeylerle uğraşmak anlamına da gelebilir. Kendinizi zorlamadan sizi rahatlatacak ne varsa onu yapmanız ruh halinizi de düzeltecektir. 

İşinizle ilgili konularda yüksek enerjiniz ve yaratıcılığınız harekete geçecek, işinizle ilgili yeni bağlantılar kuracak ve becerilerinizi profesyonel anlamda gösterebileceksiniz. Bu dönemde yaptıklarınız istediğiniz sonuca hedeflerinize ulaşmak için size yardımcı olacak. Yalnızca işinizle ilgili sizin kadar iyi düşünmeyen iş arkadaşlarına karşı dikkat etmeniz gerekebilir.

Finansal konularla ilgili çevrenizdeki kişilerin talepleri ya da harcamaları sizi biraz sinirlendirebilir. Bu kişi ailenizden birisi eş ya da çocuklar olabilir, bu konunun dönüşü olmayan bir konu olmadığını, sizin bunun için yeterli kaynağa sahip olduğunuzu unutmamalısınız. Daha sakin tepkiler vermek yararınıza olacaktır.

Aşk hayatınızla ilgili mevcut bir ilişkiniz varsa bir süredir çözülmemiş bir problem tekrar gün yüzüne çıkabilir. Sizi rahatsız eden bu sorunla ilgili partnerinizle hararetli bir konuşma yapabilirsiniz. Bu konuyu çözümlemek ilişkinizin geleceği için olumlu etkiler getirecektir. Eğer yalnızsanız ilginizi çeken kişi ile ilgili hislerinizi arkadaşınıza açabilir ve yardımını isteyebilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta genel olarak kurallara karşı çıkıp kendi kurallarınızı koymak istiyorsunuz. Normalde yaptığınızdan farklı bir şeyler yapmak, kuralları çiğnemek isteyeceksiniz. Bu sizin ruh halinizi daha iyi yönde değiştirecek, karşınızdaki kişilerden negatif etkiler alsanız da sonucunda daha iyi bir sizle karşılaşacaksınız.

Kariyerinizle ilgili konularda yeni aldığınız görevlerde hemen ilerleme görmek isteyebilirsiniz. Ancak sabırsız olmanız sizi negatif etkileyebilir. Sabırlı olup niçin mücadele veriyorsanız aynı şekilde devam etmeniz çok yakında size istediğinizi kazanma şansı verecektir. Kendinizi kötü hissettiğiniz anlarda iş arkadaşlarınızdan destek almaktan çekinmemelisiniz.

Hafta boyunca arkadaşlarınızla birlikte özellikle fiziksel aktivitelere spor ya da açık havada etkinlikler gibi aktivitelere katılacaksınız. Ayrıca bir süredir beklediğiniz haberi yakın bir arkadaşınızdan çok sevinçli bir şekilde alabilirsiniz. Alacağınız haber sizi fazlasıyla mutlu edecebilir. 

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız gittiğiniz bir gezi, sosyal bir ortam ya da bir eğitimle ilgili bir yerde çok ilginizi çekecek size hayran birisiyle tanışabilirsiniz. Bu kişiyle tahmin etmediğiniz şekilde birdenbire istediğiniz gibi bir ilişki içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa özellikle hafta sonu itibariyle partnerinize ilişkinizden ne beklediğinizi, ne istediğinizi açıkça belirtmek için uygun zamanda olacaksınız.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta kariyer ile ilgili olumlu enerjiler sizinle olacak. Hedefleriniz ve yapmak istediklerinizle ilgili düşündüğünüzden çok daha fazlasını yapmak için artık kendinizi hazır hissedeceksiniz. Atacağınız doğru adımlarla beklediğinizden çok daha iyi duruma gelmeniz an meselesi olabilir.

İşinizle ilgili kullandığınız yüksek enerjiniz ve yaptıklarınız çevrenizdeki sizden daha yetkili bir kişinin rahatsız olmasına sebep olabilir. O yüzden kimsenin dikkatini çekmeden hareket etmeniz, tartışmaya girmeden sakin tavrınızla ilerlemeniz istediklerinize daha kolay ulaşmanıza yardımcı olabilir. Kendinizi öne atmadan sessiz ilerlemeniz başarıyı getirecek.

Finansal konularla ilgili eğer beklediğiniz bir satış ya da bir yerden gelecek bir para konuları varsa bu hafta sürpriz şekilde çözümlenebilir. Gelirlerinizin arttığı, beklemediğiniz yerlerden para akışı sağlandığı güzel bir dönemde olacaksınız. Ancak banka işleri ile ilgili işlem yaparken herhangi bir hata olmaması için dikkatli olmanız yararınıza olacaktır.

Aşk hayatınızda özellikle hafta başından itibaren bir değişiklik yaşamanız söz konusu olabilir. Bu değişiklik partnerinizin size karşı tutumu ya da mevcut bir sorundan kurtuluşunuzu, ya da uzun süredir boş olan kalbinizi artık birisine açtığınızı gösteriyor olabilir. Aşk hayatınızla ilgili artık kendi kararlarınızın daha ön planda olduğu daha net olduğunuz bir döneme geçiş yapacaksınız.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta sizin için yeni maceralarla dolu olabilir. Özellikle ilişkiler ile ilgili olarak tahmin etmediğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda beklenmedik bir kişiyle bir ilişkiye başlamaya aniden karar verebilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa da normalde partnerinizle yapmayacağınız şeyler yapabilir, son derece keyifli zaman geçirebilirsiniz. Bu hafta ilişkilerinizle ilgili kalıpların dışına çıkacağınız bir hafta da olacaksınız.

Eğitimle ilgili konularınız varsa hafta boyunca bir sınava hazırlanmak, hazırladığınız bir proje ya da bir işi bitirmek ve teslim etmekle fazlasıyla meşgul olabilirsiniz. Hızlı öğrenme becerilerinizin yüksek olduğu bu haftada bekleyen böyle işleriniz ya da eğitimleriniz varsa başlamak için ve tamamlamak için uygun zamanda olacaksınız.

Kariyerinizle ilgili konularda çözemediğiniz sorunlar bu hafta karşınıza çıkabilir. Böyle bir durumla karşılaştığınızda arkadaşlarınızdan tavsiye almak yapacağınız doğru şey olacaktır. Karşınızdaki kişilerin size tavsiyelerini dikkatle dinlemek ve buna göre hareket etmek işinizle ilgili yaşadığınız sorunları çözmenizde fazlasıyla yardımcı olacak.

Hafta sonuna doğru olan günlerde partnerinizden ya da yakın bir arkadaşınızdan gelecek sürprizler sizi şaşırtabilir. Bu sürpriz bir hediye olabilir ya da çok gitmek istediğiniz bir yere yapılmış bir plan olabilir. Size kendinizi çok iyi hissettirecek ve keyifli zaman geçireceğiniz günler yaşayacaksınız.


30 Ekim- 5 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!