Haftalık Burç Yorumları- 6 Kasım Haftası

haftalik-burc-yorumlari-6-kasim-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-6-kasim-haftasi

6 Kasım- 12 Kasım haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

6 Kasım – 12 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında finansal konularda ve aşk hayatımızda bizi dönüştürecek önemli kararlar alarak ilişkilerimizdeki ve finansal konulardaki sorunlarımızı çözebiliriz. Uzun süredir çözülemeyen konularda kararlı bir şekilde harekete geçebiliriz.Salı günü sezgilerimiz oldukça güçlü olabilir. Hayalini kurduğumuz konularda yaratıcı düşünceler geliştirebiliriz. Ancak yine de algılarımız yanılgılara açık olabilir.

Hafta ortasında Venüs’ün terazi burcuna geçmesi ile ilişkilerimizde denge kurmak önemli olurken oldukça stratejik davranabiliriz. Aşk hayatımızda uzun süredir istediğimiz denge ve uyumu oluşturabiliriz. Sosyal hayatımızda daha diplomatik ve empatik davranabiliriz. Ancak ilişkilerde uyumlu olmaya çalışırken kendimizden gereksiz ödünler vermeye meyilli olabiliriz. Buda bazen dengeleri tamamen bozabilir. 

Çevremizdeki kişilere karşı oldukça nazik kibar davranabiliriz. Sanatsal konular bu dönemde  bizim için ön planda olabilir. Yine bu süreçte yeme içme ve konfor konuları bizim için her zamankinden önemli olabilir.

Hafta sonu ani beklenmedik durumlarla karşılaşabiliriz. Öfkemizi kontrol etmek zor olabilir ve her konuda isyankar davranabiliriz. Her konuda son derece dürtüsel ve ani tepkiler verebiliriz. Özgürlük ihtiyacımız artarken kontrolü elden kaçırabiliriz. Ani kazalara yaralanmalara uçak kazalarına karşı dikkatli olmalıyız.

6 Kasım – 12 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta zekanızı kullanarak para ile ilgili şansınızı arttırabilirsiniz. Güçlü satış ve iletişim yeteneklerinizle para kazanma gücünüz artacak. Beklemede kalan alacak verecek, ortaklık, anlaşma gibi konularınız varsa bu hafta itibariyle size kazandıracak şekilde çözülebilir.

Kariyer hayatınızla ilgili başarılı zamanlar geçirmenizin ardından artık yeni görevler üstlenebilirsiniz. Düşündüğünüz bir iş ya da mevcut işinizde istediğiniz bir departman varsa artık bu işe adım atmak için uygun zamanda olacaksınız. Yeni adım atacağınız bu iş sizin geleceğiniz için en doğru yöne gitmenizi sağlayabilir. Bu kadar başarılıyken çevrenizde sizi kıskanabilecek iş arkadaşlarınıza karşı dikkatli olmayı unutmamalısınız.

Hayatınızla ilgili genel olarak bu hafta yeni yerlere gitmek, seyahatlere çıkmak için fazlaca istek duyabilirsiniz. Normaldekinden farklı şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Ayrıca eğitim ile ilgili gündemde olan konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Bu konularla ilgili beklediğiniz bir haber varsa bu hafta olumlu şekilde sonuçlanabilir.

Aşk hayatınızda partnerinizle son derece uyumlu olacağınız bir dönemde olacaksınız. Vereceğiniz ortak kararlarda, geleceğinizle ilgili konularda uyumunuz en üst noktada olacak. Eğer yalnızsanız sizinle son derece uyumlu olan yeni birisi ile tanışmanız çok kısa bir süre içerisinde gerçekleşebilir. Özellikle hafta başında çevrenizdeki kişilere dikkat kesilmelisiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta romantizm ve aşk konularıyla ilgili şansınız yüksek olacak. Yakınınızda olan birisi için kalbiniz daha hızlı atmaya başlayabilir. Bu kişi okul arkadaşınız ya da iş arkadaşınız olabilir. Siz her ne kadar bu kişinin ulaşılmaz olduğunu düşünseniz de ilgi çekebileceğiniz bir dönemdesiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizin daha çok ilgisini çektiğiniz, istediğiniz gelecek ile ilgili kararları alabileceğiniz günler yaşayacaksınız.

Kariyer hayatınızla ilgili olarak bu hafta yaşayacağınız bazı olaylarda yanlış anlaşılmalara düşebilirsiniz. Kendinize güvenerek karar almanız ve etraftan duyduklarınıza hemen inanmamanız yararınıza olacak. Fazla sorumluluk altında olmanız sizi ne kadar yorsa da odaklanarak çalışmanız sizi hata yapmaktan kurtaracaktır.

Finansal konular bu hafta gündeminizi normalden daha çok meşgul edebilir. Alacak verecek, yapılacak ödemeler, muhasebe ile ilgili konular aklınızı fazla doldurabilir. Beklemede kalan konuları zorlamamanız, akışa bırakmanız size fayda sağlayacak. Çözülmesini istediğiniz konularda acele etmeniz sizi olumsuzluklarla karşı karşıya bırakabilir.

Aile ve yakın arkadaşlarınızla ilgili konularda bu hafta tahmin etmediğiniz ve çok şaşıracağınız şeyler duyabilir, öğrendiklerinizle şok olabilirsiniz. Yaşadıklarınız sizin ileride önünüze çıkacak olaylar için ders niteliğinde olabilir. Olumsuz gibi görünen konular bile aslında sizin için olumlu etki yaratabilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta zekanızla ön plana çıkacaksınız. Özellikle işiniz ile ilgili konularda neyi nasıl söyleyeceğinize doğru zamanda karar verip istediklerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Hafta boyunca çok yoğun işlerinizin olması sizi biraz yorabilir. İşlerinizin uzaması canınızı sıksa da biraz fazla efor sarfederek her şeyi yoluna koyabilirsiniz.

Hayatınızın genel odağında şükretme, manevi konulara eğilmenin olduğu bu haftada para ile ilgili konularda güçlü kararlar alabilirsiniz. Bu dönemde alacağınız kararlar ilerleyen zamanda size fazlasıyla çok kazanç sağlayabilir. O yüzden önünüze çıkacak fırsatlara, yaşayacağınız gelişmelere hazırlıklı ve kararlarınızdan emin olmalısınız.

Aileniz ile ilgili konularda hafta boyunca kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Uzun süredir görmediğiniz kalabalıklar içerisinde kendinizi bulabilirsiniz, mecbur kaldığınız ortamlarda zaman geçirmeniz gerekebilir. Uzak çevrenizin aksine yakın çevreniz ve sevdiklerinizle iletişiminiz çok iyi ve etkili olacak. 

Aşk hayatınızda bu hafta eğlenceyi seven yönünüz daha ön planda olacak. Bu yönünüz partnerinizi de harekete geçirebilir ve birlikte kısa bir gezi ya da baş başa zaman geçirebileceğiniz planlar yapabilirsiniz. Ayrıca partnerinizle yakınlığınızın artması birlikte vereceğiniz kararları hızlandıracak, ortaklık, bağlılık ile ilgili konularınız hızlanabilir. Yalnızsanız hafta sonundan itibaren bir ilişkiye başlamanız an meselesi olabilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta iletişim konularında biraz duygusal davranabilirsiniz. Özellikle işle ilgili konularda iletişim kurarken fazla ayrıntıya girmediğinizden ve duygularınızı işinize çok fazla karıştırmadığınızdan emin olmalısınız. Özellikle hafta sonuna doğru birlikte çalıştığınız kişilerle olan konuşmalarınızda fazla alıngan davranmamaya dikkat etmelisiniz.

Finansal konularla ilgili fazla yardımsever tavrınız paranızı gereksiz harcamanıza sebep olabilir. Yapmamanız gereken zamanda çevrenizdeki kişilere bir şeyler alabilir ya da geri geleceğinden emin olmadığınız borçlar verebilirsiniz. Daha sonra güveninizin boşa çıktığını hissetmemek için bu yardımsever tavrınızı biraz geride tutmanız yararınıza olacaktır.

Yakın çevreniz ve ailenizle ilgili negatif olaylar yaşayan kişilerden çok fazla etkilenebileceğiniz bu dönemde daha olumlu düşünceler içerisinde olan kişilerle iletişim içerisinde olmayı tercih etmelisiniz. Çevrenizde size iyi gelen, olumlu düşünmenizi sağlayan kişilerle birlikte olmanız hayatınıza da iyi şeyleri çekmenize yardımcı olacaktır.

Aşk hayanızda evinizi seven yönünüzün daha da baskın olduğu bu hafta partnerinizle yaşayacağınız en uyumsuz durumda bile konuları olumluya çevirebilir, evinizin size verdiği pozitif etkiyi hayatınıza taşıyabilirsiniz. Özellikle hafta sonu günlerinde yüksek enerjinizle son derece romantik zaman geçirebileceksiniz. Eğer yalnızsanız yakın çevrenizin yardımıyla yeni birisi ile tanıştırılabilirsiniz

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta uzun zamandır istediğiniz bir şeyi elde edebilirsiniz. Özellikle para ile ilgili konularda yaşayacağınız olumlu gelişmeler sahip olmayı çok istediniz bir şeye artık kavuşmanızı sağlayabilir. Örneğin emlak ile ilgili konular, alım satım işlemleri ya da ailenizin sürüncemede kalan böyle bir konusu varsa bu hafta itibariyle çözümlenebilir ve istediğiniz gelişmeyi yaşayabilirsiniz.

Kariyer hayatınızla ilgili yüksek beklentileriniz bu hafta sizi biraz hayal kırıklığına uğratabilir. O yüzden belki iş arkadaşlarınızdan alabileceğiniz olumsuz şeyleri duymak yerine olumlu düşüncelere odaklanmak, kendi düşünceleriniz içerisinde kalmak size daha iyi hissettirebilir. Kontrolünüz dışında olan şeylere takılıp kalmamanız sizin yararınıza olacaktır.

Hafta başındaki günlerde işinizin son derece yoğun olmasına rağmen ufak bir geziye çıkmak ya da seyahat etmekle ilgili fazlasıyla istek hissedebilirsiniz. Özellikle ailenizle ilgili yakın çevreniz kardeşleriniz ya da akrabalarınızla zaman geçirmek için bu yönde bir plan yapabilir, kısa gezi ya da seyahat planlayabilirsiniz.

Aşk hayatınızda bu hafta özellikle iletişim konusunda beceriniz çok yüksek olacak. İçten bir şekilde yapacağınız konuşmalarla değer verdiğiniz kişiye onu  ne kadar sevdiğinizi anlatabilir, bu zamana kadar gündeme getiremediğiniz konuları konuşmaya cesaret edebilirsiniz. Fazla beklentiye girmeden aklınızdakilere karşınızdaki kişiye dökmeniz ve olayları sonrasında akışa bırakmanız aşk hayatınızı ilerleyen günlerde istediğiniz aşamaya getirecektir.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (3 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta yeni şeyler deneyeceksiniz. Özellikle yakınlarınızla ilgili olan ilişkilerinizde karşınızdaki kişiler sanki sizin için açık bir kitapmış gibi psikolojik içgörülere sahip olacak ve onlarla daha önce yapmadığınız şekilde konuşmalar yapabileceksiniz. Dikkatinizin daha çok ev hayatınız ve yakın çevrenizde olduğu bu günlerde yapacağınız konuşmalarla halihazırdaki sorunlarınızı rahatça çözümleyebilirsiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta kazanma gücünüz son derece yüksek olacak. Ancak daha fazla para kazanmak için fırsatları araştırmanız gerekebilir, kazanma gücünüzü nasıl arttırabileceğinize dair biraz daha fazla kafa yormanız gerekebilir. Çünkü bu şanslı dönemde daha çok eyleme geçmeniz size daha fazla gelir ve daha fazla fırsat getirecektir.

Kariyer hayatınızla ilgili bu hafta son derece yaratıcısınız ve iletişim gücünüz bu alanda da yüksek olacak. Etkilemek istediğiniz kişiler varsa ya da yeni adımlar atmak istiyorsanız uygun bir zamanda olacaksınız. Atacağınız adımlar size ekstra çalışma yükü getirebilir. Sizin düşündüğünüzden daha zor olabilecek bu planlarınız aslında altından kalkabileceğiniz ve geleceğiniz için çok olumlu gelişmeler getirecek planlar olacak.

Aşk hayatınızda hafta başında her ne kadar gergin olsanız da hafta ortasından itibaren sular durulacak. Partnerinizle ilişkinizin ve mutluluğunuzun tadını çıkartabileceksiniz. Yine de karşınızdaki kişiye karşı söylediklerinize ve söyleme şeklinize özellikle hafta sonu günlerinde dikkat etmeniz gerekebilir. Sakin kalmanız size her zaman istediğinizi getirecektir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta karşınızdaki kişilerle derin ve içten ilişkiler kurabiliyorsunuz. Özellikle aile ya da yakınlarınızla ilgili konularda karşınızdaki kişilerin düşüncelerini kendi düşünceniz kadar net anlayabilecek, çok rahat empati yapabileceksiniz. Bu durum ailenizle ilişkilerinizi ya da arkadaşlarınızla yakınlığınızı ilerletmek ve düzeltmek için de güzel bir fırsat olacak.

İş ile ilgili konularda fikirlerinizi paylaşmaya ve yeni bilgiler edinmeye son derece açık olacaksınız. Bu özelliğinizin ön planda olduğu bu dönemlerde iş arkadaşlarınızla sosyalleşebilir, profesyonel anlamda size yardımcı olabilecek kişilerle daha yakın iletişim kurmaya çalışabilirsiniz. Hafta sonuna doğru iş yerindeki üstlerinizle konuşmanız gereken konular varsa ertelemeniz sizin yararınıza olabilir.

Finansal konularla ilgili kendinizi çok fazla kaynağınız ya da paranız varmış gibi hissedebilirsiniz. Ancak bu bir yanılsama olabilir, harcamalarınızı kontrol etmek sahip olduğunuz paranın neyi ne kadar yetebileceğini önceden hesaplamak yararınıza olacaktır. Bu dönemde finansal konularda umursamaz davranmanız ilerleyen günlerde zorluk yaşamanıza sebep olabilir.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız kendiniz gibi davranabildiğiniz bir ortamda yeni bir kişiyle tanışabilirsiniz. Bu hafta tanışabileceğiniz kişilerle samimi bağlantılar kurabilir, ileride çok değer verdiğiniz insanlara dönüşecek kişilerle tanışabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa özellikle hafta sonu tamamen partnerinize odaklanacak ve tahmininizden çok daha güzel zaman geçirebileceksiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta geçmişte yaşadığınız bir sorununuz çözülebilir. Belki eski bir ilişkiniz belki bir yakınınızla olan uzaklaşmanız gibi konular, düğüm olmuş duygular artık çözülebilir. Yaşayacağınız aydınlanma ile üzerinizde yük olan bu konulardan artık kurtulabilirsiniz. Özellikle sosyalleşme temalarınızın yoğun olabileceği bu hafta daha konuşkan, daha romantik, daha düşünceli davranan bir kişiye dönüşerek herkesin ilgisini çekebilirsiniz.

Kariyer hayatınızla ilgili belki bir süredir hissetmediğiniz kadar iş arkadaşlarınıza ya da çalıştığınız ortamına kendinizi tamamen uyumlu hissedebilirsiniz. Bunu yaparken kendi kişiliğinizi de ortaya koymayı unutmamalısınız. Hafta ortasında sizi zorlayabilecek bir sorunla karşılaşmanız halinde kurnazlığınızı ve biraz da beyaz yalanları kullanarak her şeyi düzeltebileceksiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta aklınız fazla karışmış olabilir. Hafta genelinde ancak özellikle cuma günü para konuları ile ilgili canınızı sıkacak durumlar yaşayabilirsiniz. O yüzden hafta başından itibaren daha tutumlu davranmanız, buna göre adımlar atmanız sizi daha rahat hissettirecektir. Ayrıca yatırımlarla ilgili aklınıza takılan konular varsa bir yakınınızdan bu konuyla ilgili destek görebilirsiniz.

Aşk hayatınızda romantik tavrınız ve partnerinize bitmeyen ilginizle son derece güzel ve eğlenceli zaman geçireceksiniz. Mevcut ilişkiniz daha derinleşebilir ve ciddileşebilir. Eğer yalnızsanız dış görünüşünden çok kişiliğinden etkilendiğiniz bir kişiyle çok yakın zamanda tanışmanız söz konusu olabilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta kariyerinizle ilgili büyük fırsatlar sizi bekliyor. Çalıştığınız şirkette yükselme fırsatı kazanabilir ya da bir üstünüzle kariyerinizle ilgili ciddi bir konuşma yapabilirsiniz. Eğer iş arıyorsanız bilgilerinizi güncellemek, yayınlamak ve yeni başvurular yapmak için uygun zamanda olacaksınız. Çok görünür olacağınız bu dönemde önünüze çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz.

Finansal konularla ilgili özellikle hafta ortasında harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Daha tasarruflu ve planlı gitmek ilerleyen günlerde yaşayacağınız olumlu gelişmeler için size kaynak kazandıracaktır. Önümüzdeki dönemde özellikle kariyerinizle ilgili kazançlarınızın artması ve yeni gelirlere sahip olmanız söz konusu olabilir.

Hafta boyunca kendinizle ve sağlığınızla daha fazla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Genel olarak rutinlerinizi değiştirmeye karar verebilir, örneğin spora başlamak için adım atabilirsiniz. Normalde yaptıklarınızın aksine daha sağlıklı seçimler yapmaya çalışabilir, ayrıca kişisel görünüşünüzle ilgili de değişiklikler yapmaya karar verebilirsiniz.

Aşk hayatınızda aradığınız aşkı arkadaşlarınızla gittiğiniz ortamlarda ya da girdiğiniz yeni bir grupta bulabilirsiniz. Sizin için arkadaşlık ilişkilerinin ön planda olduğu bu dönemde tanışacağınız kişi ile öncelikle yakın bir arkadaşlığı paylaşıp sonrasında aşk konularına girebilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinize söylemeniz gerekenleri düşünerek aktarmanız gerekebilir. Her şeyi açıkça konuştuğunuzu düşünürken karşınızdaki kişiyi kırabilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta normalden daha hızlı şekilde ilerleyeceksiniz. Özellikle eğitimle ilgili konularınız varsa kıvrak zekanız ve güçlü hafızanızla yoğun bir çalışma temposu içerisine girebilirsiniz. Bu da sizin istediğiniz hedeflere ulaşmanızı ve ilerlemenizi hızlandıracaktır. Ayrıca bu dönemde çevrenizdeki bir kişinin çalışmasına da yardımcı olmanız gerekebilir.

Kariyer hayatınızla ilgili yurt dışı ile ilgili işler ya da ticaret ile ilgili işlerle alakalı güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kariyerinizin gelişmesi ve bir üst noktaya çıkmasını sağlayabilecek bu gelişmeler keyfinizi fazlasıyla yerine getirecek. Yalnızca hafta sonu itibariyle yaşanabilecek dengesizliklere karşı ya da çıkabilecek ufak sorunlara karşı öfkeli çıkışlar yapmamaya dikkat etmelisiniz.

Finansal konularla ilgili işinizle ilgili yaşayacağınız güzel gelişmeler sonucunda gelirlerinizin artması söz konusu olacak. Kazanacağınız bu yeni kazançlarla birlikte aklınıza koyduğunuz ve çok istediğiniz bir şeye kısa zaman içerisinde ulaşabilir, istediğinizi elde edebilirsiniz. Bunu yaparken unutmamanız gereken enerjinizi her zaman üst seviyede ve olumlu yönde tutmak olmalı. Finansal konularda şans sizin yanınızda olacak.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız işle ilgili tanıştığınız bir kişi ilginizi çekebilir. Biraz sizin çaba harcamanız gereken bir durumda kalsanız da sonunda istediğiniz gibi bir ilişkiye dönüşebilecek bir yakınlaşma yaşayabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle programlarınızın uymadığı zamanlarda daha anlayışlı davranmanız ilişkinizin huzurunu sağlayacaktır.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta özellikle kariyerinizle ilgili engel tanımayacaksınız. Yüksek enerjiniz ve etkili iletişiminiz ile karşınıza çıkabilecek size engel olabilecek konuları kısa sürede çözümleyebilirsiniz. Ayrıca bunu yaparken bir iş arkadaşınızın da hayatına önemli bir katkıda bulunabilirsiniz. Eğer işinizle ilgili bir terfi ya da zam beklentiniz varsa bununla ilgili konuşma yapmak için bu hafta uygun zamanda olacaksınız.

Finansal konularla ilgili haftanın başında oklar olumluyu gösterse de hafta ortasından itibaren daha tasarruflu olmanız gereken konular gündeminize gelebilir. Hafta sonuna doğru bu ufak tefek pürüzleri arkanızda bırakacaksınız. Beklediğiniz alacak verecek gibi konular ya da satışını beklediğiniz bir konu varsa bunlarla ilgili güzel haberler gündeme gelebilir ve sizi fazlasıyla rahatlatabilir.

Hafta boyunca aile ilişkilerinizde birkaç karışıklık söz konusu olabilir. Her şeyin yolunda olduğunu sandığınızda aslında yakınlarınız bir problemle uğraşıyor olabilir. Bu konuya el atmanız gerektiğinde uzun süredir görüşmediğiniz bir aile yakınınızın desteğini görebilirsiniz. Yapacağınız bu müdahale ile aileniz daha rahat ve refah içerisine yardımınız sayesinde geçecektir.

Aşk hayatınızla ilgili eğer yalnızsanız manevi anlamda da birbirinize çekildiğiniz ruh eşinizle tanışmanız çok yakın sürede gerçekleşebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle daha derin ve yakın bir iletişim kurma şansınız bu dönemde yüksek olacaktır. Bunu yapabilmeniz halinde ilişkinizin ciddileşmesi ortak kararlar almanız söz konusu olabilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta aşk ve ilişkiler konusunda kendi isteklerinizi ön plana alacaksınız. Karşınızdaki kişiye ne kadar büyük bir sevgi hissetseniz de artık kendi isteklerinizi daha net ifade edebilir ve ilişkinizi bu yönde ilerletebilirsiniz. Eğer yalnızsanız kendinizi çok bağlı hissedebileceğiniz hayallerinizdeki gibi birisini bulmak için hafta başında şansınız çok yüksek olacak. Bu dönemde kurduğunuz ilişkiler ruhsal olarak size kendinizi çok iyi hissettirecek.

Finansal konularla ilgili olumlu tavrınız gelirlerinizin artmasına ya da yatırımlarınızın çok daha fazla değerlenmesine yardımcı olacaktır. Belki de çok küçük bir yatırım olarak başladığınız şey bir anda karşınıza iyi bir kazanç olarak dönebilir. İstediklerinizi kolaylıkla gerçekleştirebileceğiniz ve güzel kazançlar elde edebileceğiniz bir dönemde olacaksınız.

Kariyer hayatınızla ilgili eğer bir iş arayışındaysanız bu hafta bu arayışlarınıza yön vermek için çok uygun zamanda olacaksınız. Hedeflerinize ulaşmak için uygun kişilerle tanışabilir, atmanız  gereken anda doğru adımı atabilirsiniz. Eğer cesaretiniz yoksa bu hafta adım atmak için kendinizi zorlamalısınız. Mevcut işinizde işle ilgili alacağınız eğitimler ya da yurt dışı ile ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Ev ve aile hayatınızda biraz daha kendi isteklerinize yöneldiğiniz bugünlerde kendinize zaman ayırabilir, tek başınıza yapmaktan hoşlandığınız şeyleri daha çok yapmaya çalışabilirsiniz. Sezgilerinizin de çok güçlü olduğu bu dönemde kafanızı biraz boşaltabilmek ve kendinize zaman ayırabilmek hayatınızdaki kararları olumlu şekilde etkileyecektir.


6 Kasım- 12 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!