Haftalık Burç Yorumları- 6 Haziran Haftası

Haftalık Burç Yorumları- 6 Haziran Haftası
Haftalık Burç Yorumları- 6 Haziran Haftası

6 Haziran- 12 Haziran haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

 6 Haziran- 12 Haziran Haftasının Genel Etkileri Neler? 

Hafta Başında Ay’ın Başak burcunda olması ile günlük rutinler sağlık konuları ve tamamlanması gereken işler gündem olabilir. Salı günü ticari ve hukuksal konularda dengeleri sağlamak adına önemli gelişmeler yaşanabilir.

Plüton Merkür üçgeni hafta ortasında yapılacak önemli konuşmaları desteklerken otorite figürlerinden destek görmemizi sağlayabilir. Her konuda daha kararlı hareket etmek isteyebiliriz. 

Hafta sonuna doğru Ay’ın akrep burcunda olması ile sezgilerimiz ve tutkularımız ön planda olabilir. Pazar günü yaşanacak olan Venüs Uranüs kavuşumu özgürlük ihtiyacımızı arttırırken finansal konularda ve ilişkilerde sürpriz ve şaşırtıcı gelişmeler yaşanmasını sağlayabilir. Venüs Uranüs kavuşumu para piyasalarında da şaşırtıcı ve şok etkisi yaratacak ani gelişmeler yaşanmasına neden olabilir.

 6 Haziran- 12 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, hafta başında finansal konularla ilgili sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Hafta ortasına doğru iş ve ilişkilerinizde kendi çıkarlarınızı daha fazla gözetmek isteyebilir, finansal konularda daha başarılı olmak isteyebilirsiniz. Ayaklarınızın yere bastığı kararlar içinde olabilirsiniz. Yine de ayın sekizinden sonra gelen ani gelişen olaylara tedirgin yaklaşabilirsiniz. Sanki sizin dışınızda gelişiyormuş ve henüz hazır olmadığınız için kaygı içinde olabilirsiniz. Aşk ilişkilerinizde hafta boyunca hızlı gelişmeler, yeni başlangıçlar ve güçlü duygular ön planda olacaktır. Duygularınızı açığa vurabilir, sevdiğiniz kişiye bir teklif sunabilir, ilişkilerinizde daha güçlü duygu ve tutkularla hareket edebilirsiniz. Yaşama dair isteklerinizde daha hırslı ve arzulu olacağınız bir süreç başlıyor. Cuma gününden itibaren yaşamınızın farklı alanlarında bitiş veya başlangıç kararları almaya doğru gideceksiniz. Hafta sonu bazı işlerinizde kopuşlar görülebilir. Ya da iş yaptığınız bir arkadaşınızın zorlanmasına şahit olabilirsiniz. Düzen ve kalıpların yıkıldığı, değişime karşı koyduğumuz bu dönemlerde esnekliğinizi elden bırakmayın. İstikrarsızlıklar karşısında tepkileriniz yüksek olabilir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, hafta başında aşk hayatınızla ilgili konular ön planda olabilir, sevdiğiniz kişiye karşı gösterdiğiniz eleştirel tavırlar aranızda gerginlikler yaşanmasına neden olabilir. İçsel olarak aşk hayatınızda yaşadığınız olayları fazla sorgulayabilirsiniz ya da partnerinizden göreceğiniz bir davranışı kafaya takabilirsiniz.

Hafta ortasında Ay’ın teraziye geçmesi ile ilişkilerinizi dengeleyebilirsiniz. Ayrıca iş hayatınızdaki arkadaşlarınız ya da altınızda çalışan kişilerle yaptığınız işlerde son derece uyumlu ilişkiler içinde olabilirsiniz. Cuma günü uzak mesafeler ya da yurt dışında yürüttüğünüz işlerde önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Yaptığınız bu önemli konuşmalar sizlere ilerleyen süreçlerde yeni kazanç kapıları açabilir. Ticari işlerinizde beklediğiniz paralar elinize geçebilir. Hafta sonuna doğru özel ilişkilerinizde ya da ortaklaşa işlerinizde bazı krizli durumlar yaşanabilir karşılaştığınız her konuya şüpheci yaklaşabilirsiniz. Pazar günü yaşanacak olan Venüs Uranüs kavuşumu finansal anlamda ve ilişkilerinizde sürpriz gelişmeler yaşatabilir. Zihninizde yaşadığınız kararsızlık ve ikilemler son bulabilir. Tüm işlerinizin yolunda girdiğini hissedebilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, hafta başında yaşamınızın her alanında beklenmeyeni bekleme zamanında olacaksınız. Öngörüleriniz ve planlarınız aniden değişebilir. Kontrolünüz dışında karşınıza gelen fırsatlar, teklifler olurken; aynı zaman diliminde beklenmedik sorunlarla da karşılaşabilirsiniz. Bu dönemi verimli geçirmenin yolu akışta kalmak, karşınıza gelen durumlara göre harekete geçmektir. Hayatı yönetmeye çalışmak bugünleri daha zorlu geçirmenize neden olabilir. 

Aile içindeki ilişkilerinizde detaylara fazla takılabilirsiniz. Ev içinde gelişen bazı olaylarda takıntılı tavırlar sergileyebilirsiniz. Hafta ortasında ilişkilerinizi dengede tutmak adına aşk hayatınızda stratejik davranmanızı gerektiren koşullar oluşabilir. Hafta sonuna doğru ise ortaklaşa kazançlarınızla ilgili konularda bir dönüşüm içine girebilirsiniz. Beklediğiniz krediler onaylanabilir ve yaşantınızda yeni bir süreç başlayabilir. Ortaklaşa kazançlarınızla ilgili önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Ayrıca mahkeme ya da hukuksal konularda yapacağınız önemli konuşmalar süreçleri başka bir boyuta taşıyabilir. Hafta sonuna doğru çalışma koşullarınızda oluşacak krizleri çözmeniz gerekebilir. Venüs Uranüs kavuşumu ile uzun süredir geri planda yürüttüğünüz işlerde sürpriz başlangıçlar yapmanıza neden olabilir. Hayalini kurduğunuz ancak hayata geçirmediğiniz konularda beklenmedik hızlı gelişmeler yaşanabilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)  

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, hafta başında geleceğe yönelik yeni kararlar alacak, hayallerinizi hayata geçirme fırsatları yakalayacaksınız. Sosyal çevreniz, arkadaşlar ve dahil olduğunuz grup ve ortamlar daha çok gündemde olmaya başlayacak. Bu dönem sizlere sosyal çevrede ani değişimleri getirecektir. Bazı arkadaşlar ve ortamlardan aniden soğuyabilir, bir kırılma yaşayabilir ve mesafeli bir tavır alabilirsiniz. Kime güveneceğinizi, kimin gerçek dost ve güvenilir kişiler olduğuna karar vereceksiniz. Samimiyetini gördüğünüz insanlarla ilişkileriniz güçlenebilir. Dostlarınıza daha fazla verici olabilir, sevdiklerinize daha fazla vermek isteyebilirsiniz. Fakat güven ve samimiyet duygusunda zedelenme yaşanan ilişkilerde ipler kopabilir. 

Parasal konularda ise hafta başında dengede kalmakta zorlanabilir geleceğe dair endişeleriniz artabilir. Hafta ortasında ise araç alımı satımı gibi gündemleriniz olabilir. Ayrıca yakın çevre ilişkilerinizde kardeşler ve akrabalarınızla ilgili konularda iletişimiz güçlenirken sevdiklerinizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru aile içinde yaşanacak krizleri yönetmekte zorlanabilirsiniz. Ev içinde yaşanacak güven problemleri ilişkilerinizi zedeleyebilir. Pazar günü yaşanacak olan Venüs Uranüs kavuşumu geleceğe dair planlarınızda finansal konularda ani kararlar almanıza ve sürpriz gelişmeler yaşanmasına neden olabilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos) 

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, hafta başında finansal konularda daha cesur ve hırslı olacaksınız. Ancak hırslarınız ile takıntı oluşturmamaya dikkat etmelisiniz. Bu süreçte parasal konularda yaşayacağınız gelişmeler yüzünüzü güldürürken iletişimsel konularda yeni kazanç kapıları açılabilir. Özgüveninizin artması, hayatınızda radikal kararlar alma konusunda sizi daha hevesli kılacaktır. 

Hafta ortasında yaşanacak olan Plüton Merkür kavuşumu çalışma ortamınızda yapacağınız önemli konuşmaları destekler nitelikte olacak. Otorite figürleri ve patronlar ile olan ilişkilerinizi bu süreçte güçlenirken yöneticilerinizden geleceğe yönelik önemli destekler alabilirsiniz. Ayrıca hafta ortasında kariyerinizle ilgili konuları daha fazla stabil hâle getirmek isteyeceğiniz durumlar da artacaktır. Hafta sonuna doğru ise yakın çevre ilişkilerinizde bazı krizli durumlar yaşanırken güven problemleriniz ilişkilerinizi zedeleyebilir. Hafta sonu yaşanacak olan Venüs Uranüs kavuşumu ise iş hayatınızda sürpriz para akışları yaşamanıza neden olabilir, bu süreçte beklenmedik şekilde gelirleriniz artarken aynı oranda harcamalarınızda artabilir. Özellikle konforunuzu etkileyecek harcamalar içine girebilirsiniz. Duygusal hayatınızda da sürpriz aşk itirafları ile karşılaşabilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, hafta başında hayallerinizin, idealleriniz peşinden gideceksiniz. İş, eğitim veya özel hayatınızla ilgili güçlü istekler ve dualarda bulunduğunuz bir konuda yaşam size fırsat tanıyabilir. Dualarınız ve dilekleriniz önünüze gelebilir. İlahi adalet, yasal haklar ve davalarla ilgili süreçler gündeme gelebilir. Hafta ortasına doğru parasal konularda iletişim trafiğiniz artabilir. Uzun süredir parasal konularda anlaşma sağlamak istediğiniz kişiler ile dengeler yerine oturabilir. 

Ticari faaliyetlerden beklediğiniz paralar elinize geçebilir. Ayrıca kariyer hayatınızda elde edeceğiniz gelişmeler ev hayatınızda önemli gündemler oluşturabilir. Aşk hayatınıza ilişkin önemli haberler alabilirsiniz, görüşmeler gerçekleşebilir, çocuklarınızın hayatına ilişkin keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkileri ve özel hayatı biraz daha derinlemesine sorgulayabilir ve kendinize rota çizebilirsiniz. Hafta sonunda yaşanacak olan Venüs Uranüs kavuşumu uzak mesafe ilişkilerinizde ticari konularda ve eğitim konularında sürpriz gelişmeler ani oluşumlar yaşatabilir. Uzun süredir beklediğiniz yeni bir eğitime dahil olabilir ya da uzaklardan gelen haberlerle gündeminiz değişebilir. Ayrıca hukuksal konularda beklediğiniz gelişmeler aniden gündeminizi değiştirebilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler (23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, hafta başında içsel olarak modunuz düşük olabilir haftaya düşük bir enerji ile başlayabilirsiniz. Duygusal hayatınızda aldığınız sorumluluklar sizleri sıkabilir ve özgürleşme ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Hafta ortasına doğru enerjiniz giderek artacak özellikle ikili ilişkilerinizde alma verme dengeleri, ortak çıkarlar ve finansal paylaşımlar gündeme gelebilir. Çocuklarınızla ilgili hafta ortasında ekstra sorumluluk almanızı gerektiren koşullar oluşabilir. Ayrıca içinizde var olan ve ortaya çıkaramadığınız her konuyu kendinize dönerek ve yaratıcılığınızı arttırarak hayata geçirme fırsatı elde edebilirsiniz. 

Duygusal hayatınızla ilgili konularda cuma günü korku ve endişe duygusu çalıştırmamaya özen göstermelisiniz. Hafta genelinde yurt dışı bağlantılı işlerinizde hukuksal konularda ya da sosyal medya üzerinden yürüttüğünüz işlerde önemli kişilerden destekler almanız söz konusu olabilir. Online yürüttüğünüz işlerde emlak alımı satımı konularında ve ticari konularda hafta sonuna doğru imza anlaşma ve sözleşme durumlarınız aktif olabilir. Hafta sonu gerçekleşecek olan Venüs Uranüs kavuşumunun etkisi ile sürpriz para kazançları elde edebilirsiniz. Parasal anlamda içinde bulunduğunuz süreçte yaşadığınız sıkıntıların sürpriz bir şekilde çözüldüğüne şahit olabilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, hafta başında süregelen ilişkinizde aşk ve tutkunun yokluğu sizi ilişkiden uzaklaştırabilir. Bugünlerde ilişkinizi güçlendirmek için zihinsel ve fiziksel her türlü paylaşımı arttırmalısınız. Biz olma hali ilişki ve ortaklıkların güçlenmesini sağlayabilirsiniz. Hafta ortasında güçlü enerjilerle kimin dost, kimin düşman olduğunu daha açık göreceksiniz. Bu hafta tanıştığınız kişiler, ilişkilerinizde ve yaşamınızda size bir ilki yaşatabilirsiniz. Bir süredir beklenti içinde olduğunuz kişiden bugünlerde net ve açık bir tavır görebilir, teklif alabilirsiniz.  

Hafta sonuna doğru ailevi konularda krizli durumlar yaşanabilir özellikle babanızın çevresi ile ilgili konular gündem olabilir. Ayrıca bu süreçte her konuda kökleşme ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Aidiyet duygusunda zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Ayrıca Merkür Plüton üçgeninin etkisi ortaya koyduğunuz her türlü fikirlerinizin sizi dönüştürmesini sağlayabilir. Yeni kazanç kapıları sizler için aralanabilir. Hafta genelinde bu akış yürüttüğünüz projeler lansmanlar sunumlar da otorite figürlerinden önemli destekler almanızı sağlayabilir. Bu hafta anlaşma ve sözleşme araç alımı ve sayımı konularında destekleneceksiniz. Hafta sonu yaşanacak olan Uranüs Venüs kavuşumu ilişkilerinizi sürpriz şekilde geleceğe taşıma kararı aldırabilirken bazı akrep burçları ise sorunlu olan ilişkilerini sürpriz bir şekilde sonlandırma kararı alabilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, haftaya yoğun bir tempo içinde başlayabilirsiniz. Çaba gösterdiğiniz her konuda önemli hak edişler alabilirsiniz. Salı gününden itibaren iş hayatınıza daha fazla odaklanacak, hayatınızdaki sorunları çözmek ve yaşam koşullarınızı iyileştirmek adına mücadele verebilirsiniz. İş ve özel hayatın gerektirdiği sorumluluklar ön planda olduğu için özünüzdeki maceracı ve özgürlükçü yanınızla zaman zaman sıkılgan ve keyifsiz olabilirsiniz. Akademik süreçler, iş ve görev kaynaklı seyahatler, yasal süreçler ve bu konuda yaşadığınız belirsizliklerde netleşmeler yaşayabilirsiniz. Spor, diyet, sağlık gibi konularda daha önce denemediğiniz yol ve yöntemleri deneyebilirsiniz. Farklı bir rutine dahil olabilir, alışkanlıklarınızı kırabilirsiniz. 

Hafta ortasında kısa mesafeli seyahatler gündeminiz olabilir. Plüton Merkür üçgeni parasal konularda ortaklıklarınızda kazançlar elde etmenizi sağlarken kararlı yaklaşımınız önemli kazanımlar elde etmenizi sağlayabilir. Hafta sonuna doğru bazı korkularınız ile yüzleşebilir ve geri planda kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Hafta sonu yaşanacak olan Uranüs Venüs kavuşumunun etkisi ile çalışma koşullarınızda sürpriz gelişmeler yaşanabilir özellikle beklediğiniz terfileri alabilirsiniz. Ayrıca iş arayan yay burçları sürpriz yeni başlangıçlar yapabilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak) 

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, hafta başından itibaren attığınız her adımda ayaklarınızın yere sağlam bastığını hissetmek isteyeceksiniz. Yaşamınızdaki hiçbir konuda risk almak istemeyeceksiniz. Hafta genelinde hayata ve olaylara daha gerçekçi bakmak isteyeceksiniz. Güvendiğiniz insanlarla güven duyduğunuz ilişkiler içinde olmak sizin için her zamankinden daha önemli olacak.

Hafta ortasında yaşanacak olan Plüton Merkür üçgeni yöneticilerinizle olan ilişkilerinizde bazı baskıcı ve manipüle edici durumlar yaşanmasına neden olabilir. Fikirlerinizi karşı tarafa kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz. Fikirlerinizde ısrarcı tavırlar sergileyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru sosyal çevre ilişkilerinizde krizli durumlar yaşanabilir çevrenizdeki kişilerle güven sorunu yaşayacağınız gelişmeler olabilir. Geleceğe dair hedeflerinizde ise daha tutkulu ve kararlı adımlar atabilirsiniz. Hafta sonu yaşanacak olan Venüs Uranüs kavuşumunun etkisi ile aşk hayatınızda sürpriz başlangıçlar yapabilirsiniz. Ya da hiç ummadığınız bir kişiden şaşıracağınız bir aşk itirafı alabilirsiniz. Bazı oğlak burçları ise kavuşumun etkisi ile hobilerini kazanca çevirme fırsatı elde edebilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar (22 Ocak – 19 Şubat)

Balık Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, hafta başında ortaklaşa kazanımlar, gelir ve giderleriniz gündem olabilir. Bankada yürüttüğünüz işlerde daha detaycı olmanız gerekebilir. Salı günü bir seyahat gündeminiz oluşabilir eğitsel konularda önemli destekler almanız söz konusu olabilir. Hafta ortasında yaşanacak olan Plüton Merkür üçgeni ile aşk hayatınızda takıntılı düşünceler içine girmeniz söz konusu olabilir. Sevdiğiniz kişinin arkanızdan iş çevirdiğini düşünebilirsiniz. Emin olmadan partnerinize baskıcı tavırlar ya da manipüle edici tavırlar sergilememelisiniz. 

Hafta sonuna doğru kariyer hayatınızda daha tutkulu hareket edebilirsiniz. İnandığınız şeylerin peşinden gitmek isterken fazla hırslı davranabilirsiniz. Kariyer hayatınızda pişman olacağınız kararlar almadığınızdan emin olmak için objektif olmaya özen göstermelisiniz. Hafta sonu yaşanacak olan Venüs Uranüs kavuşumunun etkisi ile ev aile ve yuva konularında sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Ev arayan taşınma kararı içinde olan kova burçları hayallerindeki eve sürpriz bir şekilde kavuşabilir. Ev içinde size mutluluk verecek sürpriz gelişmeler yaşanabilir. 

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, hafta başında ilişkileriniz ön planda olabilir. İlişkilerinizde geri dönülmez sözler sarf etmemeye özen göstermelisiniz. Negatif düşünceler zihninize gelse bile dile getirmemeye özen göstermelisiniz. Salı günü araç ve teknolojik alet alım-satım konularında destekleyici bir etki içinde olacaksınız. Alım satım işlerinde beklediğiniz krediler elinize geçebilir.  

Plüton Merkür üçgeni gelecek hedeflerinizde daha kararlı adımlar atmanızı sağlarken her türlü düşüncenizi hayata geçirme kararı alabilirsiniz. Ayrıca gelecek hedeflerinizle ilgili konularda ailedeki otorite figürlerinden önemli destekler alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru hırslı davranışlarınız bazı detayları kaçırmanıza neden olabilir. Tutku ile hırs arasındaki ince çizgiyi görmelisiniz. Venüs Uranüs kavuşumunun etkisi ile yakın çevre ilişkilerinizde sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kardeşleriniz ve akrabalarınızdan alacağınız haberler sizi şaşırtabilir. Yolculuklarınızda yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Aklınızdan bir an geçen düşünce ve dilekler, hiç beklemediğiniz anda karşınıza gelebilir. İş ve çalışma ortamınıza yeni insanlar dahil olabilir.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.