Haftalık Burç Yorumları- 7 Şubat Haftası

7 şubat
7 şubat

7 Şubat -13 Şubat haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

7 Şubat -13 Şubat Haftasının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında Merkür, Mars ve Venüs’ün Oğlak burcunda olması kariyer hayatımızı ve finansal koşullarımızı hareketlendirecek. 

Hafta ortasında Kasım ayı içinde yaşadığımız konular yeniden gündemimiz olacak ancak bu kez büyük dönüşümler yaşanacak. Mars ve Uranüs üçgeni ani yaşanacak olaylarda hızlı kararlar almamızı sağlayacak. Perşembe günü etkin olacak Plüton ve Merkür kavuşumu takıntılı bir ruh hali içinde olmamıza neden olabilir. Çevremizdeki kişilere fikirlerimizi dayatmamaya özen göstermeliyiz.

7 Şubat -13 Şubat Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, hafta boyunca kariyer ve parasal konulara yoğunlaşabilirsiniz. İş yaşantınızla ilgili konularda mücadele edebilirsiniz. Kariyer hayatınızda sizi dönüştürecek güçlü atılımlar yapabilirsiniz. Uzun süredir iş hayatınızda değiştirmek istediğiniz koşullara odaklanabilirsiniz.

Kasım ayında yaşanan Tutulmanın etkisi bu hafta tekrardan gündeminizde olabilir. Özellikle parasal alanda yaşadığınız sorunları çözme fırsatı elde edebilirsiniz. Hafta boyunca etkili olacak olan Merkür – Plüton kavuşumu, yöneticilerinizle ya da aile büyükleri ile olan iletişiminize dikkat etmeniz gerektiğini söylüyor. Aile büyüklerinden ya da kariyer hayatınızda otorite figürlerinden baskıcı tavırlar görebilirsiniz. İş hayatınızdaki ya da aile içindeki bazı konulara takıntılı yaklaşabilirsiniz. Tüm hafta boyunca aşk hayatınız geri planda olabilir. Kasım ayından beri ikili ilişkilerinizde devam eden sorunları çözmek isteseniz de bu çok mümkün olmayabilir. İlişkisi olmayan Koç burçları hafta genelinde yalnızlık duygusuna kapılabilir. Hafta sonu tüm haftanın sizi yoran enerjisinden kurtulmak için evde vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, haftaya Ay, Boğa burcunda başlıyor. Hafta başında beklediğiniz önemli haberler var ise bu haberleri alabilirsiniz. Hızlı hareket edeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Başlattığınız her konuda hızlı geri dönüşler alacaksınız. Moral ve motivasyonunuz güçlü olacak. 

Hafta ortasından itibaren gelecek planlarınızı netleştireceksiniz. Gelecek hedeflerinizle ilgili konular seyahat gündemleri oluşturabilir. Ayrıca yeni bir eğitime dahil olabilirsiniz. Kariyer hayatınızda hafta ortasından itibaren güçlü kişilerden önemli destekler alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise çok fazla yakın olmadığınız kişilerle iletişiminize dikkat etmelisiniz. Samimi olmadığınız kişilerin söylemleri takıntılı düşünceler yaşamanıza neden olabilir. Ayrıca sağlığınıza hafta boyunca dikkat etmelisiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle hafta sonu plan ve program yapmak mental olarak size iyi gelecek. Duygusal hayatınızda ise ilişkisi olan Boğa burçları önemli bir sorunu çözüme kavuşturabilir. 

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, haftaya gergin bir enerji ile başlayabilirsiniz. Özellikle Pazartesi ve Salı günleri yaşayacağınız ani olaylarda tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Parasal konularda beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Özellikle para ile ilgili konularda çevrenizdeki kişilere baskın tavırlar sergileyebilirsiniz. Eşinizin ekonomik şartları gündeminiz olabilir. Hafta sonu harcamalarınız artacağı için gelir gider dengesini korumak zorlu olabilir. 

Hafta boyunca gizli düşmanlıklara ve arkanızdan çevrilen işlere karşı dikkatli olmalısınız. Özellikle eşinizin çevresindeki kişilerle gerginlikler yaşayabilirsiniz. Tüm hafta ticari konular, eğitim konuları ve yurtdışı konuları ile ilgili yoğun bir temponuz olabilir. Duygusal hayatınızda beklentileriniz bu hafta karşılanmayabilir. Partneriniz ile ortak noktada buluşmakta zorlanıp takıntılı düşünceler içine girebilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)  

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, hafta geneline ikili ilişkileriniz ve ortaklaşa yaptığınız işler damgasını vuracak. Pazartesi günü sosyal çevrenizden alacağınız haberler gündeminizi oluştururken onlarla yapacağınız organizasyonlar da hızlı gelişmeler yaşamanız söz konusu olabilir. Ani bir şekilde beklenmedik davetlere katılabilir ya da katılacağınız önemli bir davete son anda gitmekten vazgeçebilirsiniz. Duygu durumunuz oldukça değişken olabilir. 

Salı günü eşinizle ya da partnerinizle uzun süredir çözümleyemediğiniz bir konuda ortak noktada buluşabilirsiniz. Ancak  Perşembe gününden itibaren ise eşiniz ya da partneriniz ile olan ilişkinizde takıntılı davranabilirsiniz. Ondan duyacağınız bir söz zihninizi fazlaca meşgul edebilir ya da partnerinizin sizin üzerinizde uygulayacağı baskıcı tavırlar aranızda gerginler yaşanmasına neden olabilir. Cuma günü kariyer hayatınızda yaşayacağınız gelişmeler de birlikte çalıştığınız kişilerle gerginlikler yaşayabilirsiniz. Kendinizi mental olarak yorgun hissedebilir, içe dönmek isteyebilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos) 

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, hafta başında iş hayatınızla ilgili hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda aniden gelişecek olaylar hızlı kararlar almanıza neden olabilir. Salı günü iş hayatınızda verdiğiniz mücadelede beklediğiniz karşılıkları almak sizleri oldukça mutlu edecek. Önemli fırsatlar elde edebilir önemli işbirlikleri yapabilirsiniz. Perşembe günü ise kariyer hayatınızda önemli bir kişiden duyacağınız bir haber takıntılı düşünceler içerisine girmenize neden olabilir ya da bazı kişiler sizlere fikirlerini zorla kabul ettirmeye çalışabilir. Özellikle Cuma günü yapacağınız önemli konuşmaları ertelemek uygun olacaktır. Ertelemeyeceğiniz bir gündeminiz varsa Cuma günü iletişiminize dikkat etmelisiniz. 

Hafta boyunca anneniz ile ilgili gelişmelerde gündeminiz olabilir. Annenizden alacağınız haberler tüm haftanın akışını değiştirebilir. Hafta sonu ise dinlenmek ve kendinize zaman ayırmak isteyeceksiniz. Geleceğinize dair yapacağınız hedefleri netleştireceksiniz. Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Duygusal hayatınızda ise hafta sonu önemli kararlar alabilirsiniz.

Başak Burçları ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, hafta başında uzaklardan alacağınız haberler gündeminiz olabilir ya da aniden yaşanacak olaylar hızlı bir seyahat planı oluşturmanıza neden olabilir. Pazartesi ve Salı günleri ticari konular ya da eğitimle ilgili konular ön plana çıkabilir. Hafta ortasından itibaren Cuma gününe kadar kariyer hayatınıza yöneleceksiniz. Yöneticilerinizle işbirliği içinde olurken oluşacak bazı krizleri düzenlemeniz gerekebilir. İş hayatınızla ilgili hukuksal konular gündeminiz olabilir. 

Aşk hayatınızda ise mücadelesini verdiğiniz konularda beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Partnerinizle aranızdaki sorunları çözebilirsiniz. Duygusal hayatınızla ilgili beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Partnerinizle gelecek planlarınızı netleştirebilirsiniz, güven duygunuz ön planda olurken ilişkinizde ki paylaşımlar sizlere derin duygular yaşatabilir. Korkularınız geri planda kalırken içsel bir doyum yaşayabilirsiniz. Hafta sonu sosyal çevrenizle planlar yapıp kalabalık ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Takıntılı düşüncelerden tüm hafta boyunca uzak durmalısınız.

Terazi Burçları ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, oldukça yoğun tempolu bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Hafta başında bankalar, krediler ve borçlarınız gündem olabilir. Parasal konularda yapmak isteyeceğiniz düzenlemeler stres yaşamanıza neden olabilir. Salı günü itibariyle ev ve yuva konularınız gündem olacak. Aile içinde krizleri yönetmekte zorlanabilirsiniz. Aile büyüklerinizden baskıcı tavırlar görebilirsiniz ya da sizler aile içindeki bireylere fikirlerinizi dayatmak isteyebilirsiniz. Bir taraftan sorunlarınızı çözmek isterken bir taraftan takıntılı davranışlar sergileyebilirsiniz. 

Hafta boyunca aşk hayatınızla ilgili de önemli kararlar alıyor olacaksınız. İlişkisi olmayan Terazi burçları duygusal hayatlarında ne istediklerini daha net belirleyecekler. İlişkisi olan Terazi burçları ise ilişkilerini ileri boyuta taşımak için önemli kararlar alacaklar. Cuma günü itibari ile eğitim ve ticari konular gündeminizi oluşturabilir. Hafta sonu yakın çevre ilişkilerinizi gündeminize taşıyacaksınız bazı kişiler ile fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz ve size hizmet etmeyen kişileri hayatınızdan çıkarma kararı alabilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, haftaya ikili ilişkilerinizde ve özel hayatınızda hızlı gelişmelerle başlatıyorsunuz. Duygusal hayatınızda birlikte olduğunuz kişi ile önemli kararlar alabilirsiniz. Pazartesi ve Salı günleri partnerinizin iş hayatı ile ilgili gelişmeler yüzünüzü güldürebilir. Sevgilinizin hayatında yaşadığı olumlu gelişmeler ilişkinizi olumlu yönde etkileyecektir. Çarşamba ve Cuma günleri arasında kariyer hayatınız önem kazanabilir, güzel bir fırsat elde edebilirsiniz. Hem parasal anlamda hem mental anlamda kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. 

Hafta boyunca iletişim gücünüz ön planda olabilir. Özellikle kariyer hayatınızda yapacağınız önemli görüşmeler beklediğiniz sonuçları almanızı sağlayabilir. Cuma gününden itibaren ise yakın çevre ilişkileriniz ön planda olabilir. Kardeşleriniz ya da akrabalarınızın sorunlarını çözmek için efor saf edebilirsiniz. Ancak bu sorunları çözerken bazı manipülasyonlara maruz kalabilir ya da karşınızdaki kişilere manipüle edici tavırlar sergileyebilirsiniz. Hafta sonu aile ilişkilerinizde özenli olmalısınız.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, gündelik hayatınız ve angarya işleriniz hafta başında gündeminiz olacak. Hafta boyunca duygusal iniş ve çıkışlarınız fazla olabilir. Çarşamba ve Cuma günleri arasında ise duygusal hayatınız ön planda olacak. İlişkisi olan Yay burçları sevdikleri kişilerle planlar yapabilir. İlişkisi olmayan Yay burçları ise oldukça flörtöz etkiler içinde olabilir. Gireceğiniz sosyal ortamlarda yakın ilişkiler içine girebilirsiniz. Kendinizi gösterme arzunuz ön planda olabilir. 

Hafta sonu harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz. Keyfi yapacağınız harcamalar gelir gider dengenizi bozabilir. Bu hafta içinde karlı olacağını düşündüğünüz bir işe başlangıç yapabilirsiniz. Girişimci ruhunuz ön plana çıkabilir. Hafta genelinde çevrenizdeki kişilere yardım etmek isteyebilirsiniz. İyimserliğin dozunu iyi ayarlamalısınız. Oldukça paylaşımcı ve pozitif  etkiler içinde olacaksınız. Hafta ortasında sağlığınıza dikkat etmelisiniz özellikle üst solunum yolları rahatsızlıklarına karşı dikkatli olmalısınız.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak) 

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, hafta başında kendinizi oldukça önemseyeceksiniz. Kendi istek ve beklentileriniz ön planda olabilir. Aklınıza gelen her şeyi yapmak isteyeceğiniz bir enerjide olacaksınız. Salı günü duygusal hayatınızla ilgili önemli bir karar alabilirsiniz. Uzun süredir duygusal olarak yoğun duygular hissettiğiniz bir kişiye duygularınızı açma kararı alabilirsiniz. İlişkisi olan Oğlak burçları sevdiği kişi ile romantik bir gün geçirebilir. 

Çarşamba gününden itibaren çalışma koşullarınız ön planda olacak. İş hayatınızı düzene koymak isteyeceksiniz. Kendinizi çalışma hayatınızda bir oraya bir buraya koşarken bulabilirsiniz. Planlarınızda yaşayacağınız değişimler takıntılı bir ruh halinde olmanıza neden olabilir. Hafta sonuna doğru aile hayatınız ön plana çıkabilir. İş hayatınızla aile ilişkileriniz arasında kalabilirsiniz. Hafta sonu ebeveynlerinizin sorunlarını çözmek durumuna kalabilirsiniz. Hafta genelinde sağlığınıza da özen göstermelisiniz, dişler, kemikler ve deri hastalıklarına dikkat etmelisiniz. Tüm hafta boyunca parasal alanda önemli anlaşmalar yapabilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, hafta genelinde aile ve yuva konularınız ön planda olacak. Kariyer hayatınızla ilgili çalışmalarınızı dahi evden yürütmek isteyeceksiniz. Hafta boyunca evinizde olmak ve kendinizi güvende hissetmek isteyeceksiniz. Salı günü iş hayatınızla ilgili olumlu fırsatlar elde edebilirsiniz. İş arayışı içinde olan Kova burçları kariyer hayatlarında yeni başlangıç yapabilir. 

Cuma günü kariyer hayatınızda takıntılı bir ruh hali içinde olabilir fanatik tavırlar sergileyebilirsiniz.  Çevrenizdeki tüm koşullar üstünüze geliyor gibi hissedebilirsiniz. Kendinizi bunalmış bir ruh hali içinde bulabilirsiniz. Hafta genelinde geçmiş konularla uğraşmanız gerekebilir. Hafta sonu evinizde ruhunuzu dinlendirmek isteyip kendinizi ruhsal çalışmalara verebilirsiniz .Duygusal hayatınızda vereceğiniz önemli kararları bu hafta ertelemelisiniz.

Balık Burçları ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, haftaya yarım kalan işlerinizi tamamlamak isteyeceğiniz bir enerjide gireceksiniz. Zaman zaman iş hayatınızda yorulduğunuzu hissedebilirsiniz ancak sevdiğiniz kişilerden alacağınız destek ruhsal olarak kendinizi iyi hissettirecektir. Bu hafta kiminle ne konuştuğunuza dikkat etmelisiniz. Özellikle kariyer hayatınızda dedikodulardan uzak durmalısınız. Ağzınızdan çıkan kelimeler bu hafta yanlış anlaşılmalara neden olabilir.

Duygusal hayatınızda Çarşamba gününden itibaren kendinizi güvensiz ve kararsız hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda bazı kararları almakta zorlanabilir ikilemler yaşayabilirsiniz. Cuma günü geleceğe yönelik adımlarınızda, eyleme geçmek istediğiniz her konuda yakın çevrenizden önemli destekler alacaksınız. Sosyal hayatınızda iletişiminize özen göstermeli manipüle edici tavırlardan uzak durmalısınız. Hafta sonu seyahat planlarınız aktif olabilir bolca yeni yerler gezip göreceğiniz bir hafta sonu geçirebilirsiniz.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.