Haftalık Burç Yorumları- 8 Kasım Haftası

8 Kasım -14 Kasım haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

8 Kasım-14 Kasım Haftasının Genel Etkileri Neler?

Hafta boyunca kariyer hayatımızla ilgili konular ön plana çıkarken iletişimde ise konuşmalarımıza ve sözcüklerimize dikkat etmemiz gereken bir süreçte olacağız. Merkür’ün yaptığı olumsuz açılar özellikle her türlü fikir alışverişinde dikkat etmemiz gereken şartları gündeme getiriyor olacak.

Hafta boyunca etkin olacak Mars Satürn karesi ise her türlü girişimden irade gücümüzü ortaya koyacağımız şartları getirebilir.

Hafta sonu Güneş ve Neptün’ün olumlu açısı ruhani gücümüzü ve inançlarımızı yüceltirken dilek ve niyetlerimizi ortaya koymak adına bizleri destekliyor olacak. Her türlü konuda hayal ettiklerimizi gerçekleştirme konusunda olumlu etkiler alıyor olacağız.

8 Kasım- 14 Kasım Haftalık Burç Yorumları

 

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR (21 Mart- 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükseleni Koç olanlar, bu hafta alacak verecek ve borçlar konusunda çok dikkatli olmanız gereken bir haftada olacaksınız. Özellikle birlikte iş yaptığınız kişilerle olan iletişiminize de son derece dikkat etmeniz gerekiyor. Bu hafta tetiklenecek olan Merkür Uranüs karşıtlığı para alanınızı etkiliyor olacak. Bu alanda beklenmedik sürpriz gelişmeler yaşamanız söz konusu olabilir. Planlarınız ile yaşadıklarınız farklı olabilir. Evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Çok daha iyisini elde etmek için ortaya koyduğunuz işlerde kayıplar yaşamanız söz konusu olabilir. Bu nedenle riskli planlardan sağlam zeminde olmayan yatırımlardan uzak durmalısınız. 

Hafta boyunca kazançlarınız bir taraftan artarken bir taraftan da beklenmeyen masraflar yaşanabilir. Gelir gider dengesini korumakta güçlük çekebilirsiniz. Duygusal yaşantımızla ilgili konularda ise gökyüzü size ya hep ya hiç diyor olacak uzun süredir problemli olan ilişkinizi sonlandırma kararı alabilirsiniz. İlişkisi olmayan Koç burçları ise ani gelişecek olaylarla birlikte kendilerini yeni bir aşkın içinde bulabilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa olanlar, bu hafta Yeni Ayın etkilerini üzerinizde taşıyor olacaksınız. Eşini yada uzun süreli birlikteliği olanlar partnerlerinin sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilir. Yada partnerlerin yaşamlarında olan bazı olumsuzlukların ilişkilerini etkilemesi söz konusu olabilir. Ani ve beklenmedik olaylar ilişkinizin dengesini bozabilir. İlişkisi olmayan Boğa burçları iş çevrelerinden tanışacakları bir kişi ile yeni bir ilişkiye yelken açabilir. Hafta sonu ikili ilişkilerinizde yaşanan bu gergin hava yerini romantik paylaşımlara bırakabilir. 

Hafta genelinde daha çok iş hayatınıza ağırlık vermek isteyebilirsiniz. Ancak aşırı hırslı tavırlardan uzak durmalısınız. Bu hafta kendinizi sürekli yaşamınızdaki bir şeyleri sorgularken bulabilirsiniz. Çarşamba gününden itibaren özellikle her türlü iletişimde dikkatli olmanız gerekiyor. Karşınızdaki kişilerden baskıcı ve manipülatif tavırlar görebilirsiniz. Dengenizi korumakta zorlanabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda ise boğaz bölgesine dikkat etmelisiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER (22 Mayıs- 22 Haziran) 

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar, günlük rutinleriniz ve sağlığınızı ilgilendiren konuların ön plana çıktığı bir haftaya giriyorsunuz. İş arkadaşlarınız ile varsa altınızda çalışan kişilerle birtakım gerginlikler yaşamanız söz konusu olabilir. Günlük rutinlerinizde bazı planlarınız ani gelişen olaylarla değişebilir. Çevrenizdeki kişilere güvenmekte zorlanabilirsiniz. 

Hafta boyunca sinirsel gerginlikler sağlığınızı etkileyebilir. Bu hafta duygusal yaşantınızla ilgili konularda sorumluluk almanızı gerektiren şartlar koşullar oluşabilir. Uzun süredir ilişkisi olan İkizler burçları ilişkilerindeki ahengin kaybolduğunu düşünebilir. İlişkinizde ve iş hayatınızda ani kararlar almaktan uzak durmalısınız. Parasal konularda ise alacağınız önemli destekler yüzünüzün gelmesini sağlayabilir. Uzun süredir beklediğiniz bir para var ise bu hafta elinize geçebilir. Hafta genelinde olumsuz düşüncelerden uzak durmalısınız.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER  (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç olanlar, aşk hayatınız hobileriniz çocuklarınızla ilgili gündemlerin olacağı bir haftaya giriş yapıyor olacaksınız. Bu hafta duygusal olarak kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Sizi rahatsız eden koşullar iç dünyanızda büyüyebilir. İçsel olarak kendinizi duygusal hayatınızla ilgili konularda huzursuz hissedebilirsiniz. Keyif aldığınız konulara hobilerinize yönelmek sizlere iyi gelecektir. 

Bu hafta hobi olarak yaptığınız bir şeyi mesleki olarak ilerletme kararı alabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda ani kararlar almanızı gerektiren koşullar oluşabilir. Ebeveynleriniz ile ilgili konularda ise sorumluluk aldığınız durumlarda biraz daha rahatlamanız söz konusu olacaktır. İş hayatınızla ilgili konularda ise şartların koşulların bu haftadan itibaren iyileştiğini fark edeceksiniz. Yöneticileriniz ile yapmanız gereken önemli konuşmalar var ise bu hafta konuşabilirsiniz. Finansal konularda ise önünüzü daha net görebileceğiniz bir haftada olacaksınız.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR  (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan olanlar, aileniz, ebeveyleriniz ve yaşam alanınızla ilgili aniden yaşanan gelişmelerde güç savaşlarına girmekten uzak durmalısınız. Bu hafta gökyüzü sizin aile ve evinizle ilgili konularda yaşanacak gelişmeleri ön plana çıkaracak. Ev alımı satımı ve taşınma konularınız gündem olabilir. Merkür Uranüs karşıtlığı bu hafta sizin kariyer hayatınızı etkileyecek. İş hayatınızda görünürlüğünüzün arttığı yaratıcı fikirlerinizin kabul gördüğü bir süreç yaşayabilirsiniz. Medya kanalı ile iş yapıyorsanız rahat bir akış elde edebilirsiniz. Kariyer hayatınızda yöneticileriniz ve otorite figürleri ile fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Ilımlı tavırlar içinde olmanız sorunları kolaylıkla çözmenizi sağlayacaktır.  

Eğitim hayatı devam eden Aslan burçları okul yaşamlarında büyük bir başarı elde edebilir. Duygusal hayatınızda ise kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Kariyer hayatınıza vereceğiniz öncelik yaşanan gelişmeler aşk konularını geri plana almanıza neden olabilir. Hafta sonunda sosyal çevrenizle yapacağınız aktiviteler ruhen sizlere iyi gelebilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükseleni Başak olanlar, yakın çevreniz kardeşleriniz eğitim hayatınız ve fikirlerinizi ortaya koyuş şekli ile ilgili önemli gelişmelerin yaşanacağı bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Bu hafta kardeşleriniz ve yakın çevrenizle yaşadığınız gelişmeler neticesinde takıntılı ve kuşkucu düşünceler içine girmeniz mümkün görünüyor. Bilhassa Çarşamba gününden itibaren iletişime özellikle dikkat etmeniz gerekiyor. 

Bu hafta bazı konularda bakış açınızı değiştirdiğiniz yada düşünce tarzınızı değiştireceğiniz etkiler almanızda söz konusu olabilir. Uzak mesafelerden beklediğiniz haberler var ise bu hafta bu haberleri almak sizin yüzünüzü güldürebilir. Bu hafta aşk hayatınızda ciddi kararlar söz konusu olurken bu ciddi kararları almak size baskı yaratabilir. Acaba hayatımdaki kişi doğru kişimi sorusunu kendinize sorarken bulabilirsiniz. İlişkisi olmayan Başak burçları bu hafta itibariyle son derece ciddi ayakları yere basan bir ilişki başlangıcı yaşayabilirler. Finansal konularda ve kariyer hayatınızla ilgili konularda ise geleceğe yönelik kalıcı planlar yapmanız söz konusu olabilir. Bu hafta emeklerinizin karşılığını aldığınızı düşünebilirsiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER (23 Eylül-22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi olanlar, bu hafta geçtiğimiz hafta yaşanan Yeni Ayın enerjisi ile parasal alanlarda kazançlarınıza önem verdiğiniz bir haftada olacaksınız. Kazançlarınızı arttırma konusunda yeni fikirler oluşturup bunları hayata geçirmeniz ve olumlu sonuçlar almanız söz konusu olacaktır. Harekete geçmek istediğiniz her türlü konuda bu hafta çok daha cesur olacaksınız. Para harcama konusunda ise özellikle dikkat etmelisiniz. Yapacağınız gereksiz masraflar önümüzdeki süreçlerde maddi zorluklar yaşamanıza sebep olabilir. Duygusal yaşantınızda bu hafta birtakım sorumlulukları üzerinize almanız gerekebilir. 

Bu hafta aynı zamanda ilişkilerinizdeki dengeleri korumakta sizin için önemli olacak. İlişkisi olmayan Terazi burçları bu hafta sosyal çevreniz ile girdiğiniz ortamlarda yeni bir kişi ile tanışabilirsiniz ve hızlı bir aşkın içinde kendinizi bulabilirsiniz. Duygusal hayatlarında platonik duygular yaşayan Terazi burçları sürpriz gelişmeler yaşayabilirler. Bekledikleri adımları bu hafta yaşayabilirler. Tüm hafta boyunca kazalara ve sakarlıklara dikkat etmeniz gerekir sevgili Teraziler.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER (23 Ekim-21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep olanlar, yaşadığınız Yeni Ayın etkisiyle bu hafta oldukça kasvetli bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Özellikle her türlü ilişkilerinizde biraz daha içe dönük olmak isteyebilirsiniz. Kendinizi içsel bir sorulama içinde bulabilirsiniz. Yaşamınızın her alanında bir değişim arzusu içinde olabilirsiniz. İşinizle özel hayatınız ve hedefleriniz arasında kendinizi sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Özellikle Çarşamba günü her türlü iletişimde kriz yaşatacak konulardan kendinizi uzak tutmalısınız. 

Hafta sonu itibariyle üzerinizdeki enerjilerin iyileştiğini göreceksiniz. İlişkilerinizde ve iletişimde çok daha rahat bir akışta olacaksınız ve kendinizi doğru şekilde ifade edebileceksiniz. Parasal konularda risk almamanız gereken bir haftada olacaksınız sevgili Akrep burçları. Ani vereceğiniz kararlar sonrasında pişmanlık yaşamanıza neden olabilir. Hafta boyunca ebeveynlerinizden olumlu destekler almanız söz konusu olacaktır. Bu hafta istediğiniz bir diyet programına başlayabilirsiniz. Fiziksel görüntünüzü değiştirmek adına yeni planlar yapabilirsiniz. Evcil hayvanı olan akrep burçları bu hafta onların sağlıkları ile ilgilenmek durumunda kalabilir.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükseleni Yay olanlar, bu haftaya düşük bir enerjide başlayabilirsiniz. Hayatınızın her türlü alanın da biraz daha geri çekilmek isteyebilirsiniz. Bu hafta konuları cesaretle ele almak yerine her şeyi akışa bırakmak isteyebilirsiniz. Bu hafta tutamayacağınız sözler vermek istemeyeceksiniz. Yaşamınızdaki her türlü konuda ayaklarınızın yere basmasını isteyeceksiniz garantici olacaksınız.

Bu hafta her konuda biraz daha kendiniz odaklı olabilir zaman zaman bencil olmak isteyebilirsiniz. Duygusal yaşamınızda ilişkinizin size kazandırdıklarınızı sorgulayabilirsiniz. Kariyer hayatınız la ilgili konularda sürpriz iş fırsatları elde edebilirsiniz. Ancak acele karar vermek istemeyeceksiniz. Bu hafta iş başvurusu yapan ve sonuç bekleyen Yay burçları bekledikleri haberleri alabilirler. Bu hafta mesleki anlamda sizi yükseltecek  yeni bir projeye başlayabilirsiniz. Yada mesleki anlamda alacağınız eğitim konularına yönetebilirsiniz. Sağlığınız ile ilgi konularda ise dolaşım sisteminize dikkat etmelisiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR  (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak olanlar, bu hafta gelecek planlarınız önem kazanıyor olacak. Sosyal çevrenizden gelecek planlarınız ile ilgili önemli destekler alabilirsiniz. Sadece Çarşamba günü arkadaş çevrenizle iletişime dikkat etmelisiniz fikirlerinizi ortaya koyarken sert bir dil kullanmamaya özen göstermelisiniz. Kariyer hayatınızda yaratıcı fikirleriniz beklemediğiniz kazançlar sağlamasına neden olabilir. 

Bu hafta kazançlarınızı beklentinizin üstünde arttıracağınız önemli fırsatlar yakalamanız söz konusu olabilir. Şans oyunları ve borsa konularında da şanslı olabilirsiniz. Hafta sonuna doğru sosyal çevrenizle eğleneceğiniz programlar yapabilirsiniz. Duygusal hayatınızda ise arkadaşlarınız ilişkiniz arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Yada sosyal çevrenizdeki kişiler nedeni ile partneriniz ile sorunlar yaşayabilirsiniz. Sosyal çevreniz nedeniyle ilişkinizde kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. İlişkisi olmayan Oğlak burçlarının ise bir arkadaşlığı ilişkiye döndürmeleri söz konusu olabilir.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükseleni Kova olanlar, bu hafta yaşantınızda bir yenilik enerjisi içinde olacaksınız. Hayatınızın her alanında yeni başlangıçlar yapmanız söz konusu olabilir. Bu hafta sizi her konuda dönüştürecek etkiler içinde olacaksınız. Üniversite basın yayın ve yurt dışı konuları hafta genelinde önem kazanabilir. Kariyer hayatınızda her türlü fikri hemen hayata geçirmek isteğinde olabilirsiniz ancak ani adımlardan uzak durmalısınız acele kararlar beklediğiniz sonuçları elde etmemenize sebep olabilir. 

Duygusal hayatınızda ise sıra dışı ilişkilere çekilebilirsiniz. Asla yaşamam dediğiniz ilişkiler içinde kendinizi bulabilirsiniz. Duygusal hayatınızda her türlü sürpriz gelişmeye açık olacağınız bir haftada olacaksınız. Ayrıca bu hafta ebeveynleriniz ile ilgili ilişkilerinizde kendinizi baskı altında hissetmeniz söz konusu olabilir. Aile içinde yaşanan gerginlikler huzurunuzu kaçırabilir. Bu hafta araç alımı satımı konularına özellikle dikkat etmelisiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR (20 Şubat- 20 Mart )

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükseleni Balık olanlar, bu hafta gelecek planlarınız ile ilgili konularda negatif düşünceler içinde olabilirsiniz. Hayal ettikleriniz ve planladıklarınız ile gerçekte olan şartları karşılaştırıp olumsuz düşünceler içine girebilirsiniz. Kendinize karşı olan inancınız motivasyonunuz düşebilir. Ancak her konuda bardağın dolu tarafından bakmayı başarmalısınız. İnandığınız her konuda başlangıç yapma cesaretini göstermelisiniz. Bu anlamda gökyüzü sizleri destekliyor olacak. 

İlişkilerinizde ve iletişiminizde karşınızdaki kişilere karşı güven duygunuzu sorgularken kendinizi bulabilirsiniz. Uzak mesafe ilişki yürüten sevgili Balık burçları kendileriniz sorumluluk altında hissedebilir. Yada ilişkinin sorumluluğunu taşımak yük gelebilir. İlişkisi olmayan Balık burçları uzak mesafeden yürütecekleri bir ilişkiye başlayabilir. Sağlığınızla ilgili konularda ayak bölgesinde rahatsızlıklar yaşamanız söz konusu olabilir.  Hafta sonu sevdiklerinizle yapacağınız kısa seyahat programları keyfinizi yerine getirebilir.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.