Haftalık Burç Yorumları- 15 Kasım Haftası

15 kasım

15 Kasım -21 Kasım haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

15 Kasım-21 Kasım Haftasının Genel Etkileri Neler?

Bu hafta gökyüzü önümüzde ki bir buçuk yılın fragmanını yaşatıyor. Tutulmanın etkisi 1999 yılından bugüne yaşanan her konuyu tamamlayıcı ve kapatıcı nitelikte olacak. Hafta boyunca hızlı ve ani kararlar alacağımız şartları oluşurken özellikle Pazartesi ve Salı günleri yara alacağımız konular etkin olabilir.

Düşüncelerimizi ve fikirlerimizi paylaşırken hafta genelinde dikkatli olmalıyız. Cuma günü Algol yıldızı yani Medusa derecesi ile birleşen Uranüs’te etkili olan Boğa burcunda yaşanacak olan bir Ay tutulması deneyimliyor olacağız. Önümüzdeki 6 aylık süreçte konfor alanımızı korumak adına mücadeleler vereceğimiz bir dönemi başlatıyor olacağız.

15 Kasım-  21 Kasım Haftalık Burç Yorumları

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇLAR (21 MART – 20 NİSAN)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koçlar haftaya gergin bir enerjide başlayabilirsiniz. Özellikle Pazartesi günü kariyer hayatınızdaki gelişmeler gergin bir ruh hali içinde olmanıza neden olabilir. İş hayatınızda problemlerinizi çözmek istiyorsanız Salı gününü beklemeniz daha doğru olacaktır. Salı günü her türlü girişiminizde destekleniyor olacaksınız. Çarşamba günü size beklenmedik bir durum getirebilir. Özellikle para konularında bir sıkıntı yaşayabilirsiniz ya da elektronik ortamlarda para transferi yaparken dikkat etmelisiniz. Dijital ortamlarda para ile ilgili konularda aksaklıklar beklenmeyen durumlar yaşayabilirsiniz.

Cuma günü yaşanacak Tutulma yine sizin para evinizi dönüştürecek ve önümüzdeki altı aylık süreçte para konularınız etki altında olacak. Hafta sonu Tutulmanın etkisini bir nebze olsun üzerinizden atacaksınız. Uzun süredir beklediğiniz haberler varsa gelebilir. Yakın çevrenizden önemli destekler alabilirsiniz. İletişim konuları hafta sonu boyunca olumlu bir enerjide olacak. Partneri olan Koçlar hafta sonu birlikte oldukları kişiden güçlü destekler alabilir. İlişkisi olmayan Koç burçları bu süreçte biraz kendilerini eksik hissedebilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR (21 NİSAN -20 MAYIS)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğalar stresli enerjilerin hakim olduğu bir haftaya başlarken sağlık konularında Pazartesi günü problemler yaşayabilirsiniz. Özellikle ruhsal açıdan kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Geçmiş ile bir hesaplaşma içine girebilirsiniz. Geçmişte ilişki yaşadığınız bir kişi ile ilgili haberler alabilirsiniz duyduğunuz şeyler sizde hayal kırıklığı yaşatabilir. Çarşamba günü Uranüs Mars karşıtlığı ilişkilerinizde ani bitişleri getirebilir. Ayrıca sevdiğiniz kişinin hayatıyla yada sağlığı ile ilgili ani konular gelişebilir.

İlişkisi olmayan Boğa burçları davet edildikleri bir ortamda yeni bir aşka yelken açabilir. Bu süreçte ayrıca dış görünüşünüzle ilgili bir değişim kesinlikle yapmamalısınız. Cuma gününden itibaren para konularında şanslı olacağınız etkiler hakim olacak. Bu hafta yaşanacak olan Ay tutulması sizin burcunuzda gerçekleşiyor olacak. Ay tutulmasıyla beraber yapmanız gereken şey sabit ve katı tavırları bırakıp her şeyi biraz akışına bırakmak olacak. Beklenmedik gelişmeler karşısında soğukkanlılığınızı korumak oldukça önemli olacak.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER (21 MAYIS- 21 HAZİRAN)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler Tutulmanın kasvetli enerjisinin olduğu bir haftada gökyüzü adeta geçmişte yaşanan zor günler için sizden özür diliyor olacak. Bir buçuk yıl boyunca gerek ilişkileriniz ile ilgili gerek hayatınızın bir çok alanında sınavlar verdiniz. Bu hafta gökyüzü size adeta bu sıkıntılı sürecin ödülünü veriyor olacak. Haftanın en şanslı burcu sizsiniz diyebilirim. Hayat sizi silkeledi ama artık hayatınızda kalıcı dönüşümler başlayacak. Pazartesi çok şanslı bir günde olacaksınız. Sevdiğiniz kişiden sürpriz adımlar görebilirsiniz. İlişkisi olan İkizler burçları sürpriz jestler yaşayabilir. Çarşamba günü sağlığınıza özellikle boyun ve boğaz bölgesine dikkat etmelisiniz. Beklenmedik rahatsızlıklar yaşanabilir.

Tutulma ayrıca sizin sağlık evinizde olacak önümüzdeki 6 aylık süreçte sağlığınıza ekstra dikkat etmelisiniz. Çarşamba günü gökyüzü enerjisi genel anlamda beklenmedik olayları gündeme getirebilir. Alacağınız bir haber ruhsal olarak sizi derinden etkileyebilir. Bu hafta boyunca gördüğünüz rüyalar gerçekleşebilir. Hafta sonu beklediğiniz sonuçlanmasını istediğiniz konular çözüme kavuşabilir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER (22 HAZİRAN – 22 TEMMUZ)

Yengeç BurcuSevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler haftanın hemen  başında iş hayatınızda öfkenize dikkat etmelisiniz. Söylediğiniz sözler başka başka şekillerde karşınız gelebilir. Öfkenizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Yine Pazartesi günü bir yatırım planınız varsa ertelemeniz uygun olacaktır. Geleceğe dönük planlarınızı düşünmeden yapmamalısınız.

Çarşamba ve Cuma günleri arasında olumlu etkiler alacaksınız. Tutulma öncesinde alacağınız haberler yaşayacağınız gelişmeler sizleri oldukça mutlu edecek. Tutulmanın etkisiyle kendinizi biraz halsiz hissedebilirsiniz ruhen düşük olabilirsiniz kendinize yöneldiğinizde gücünüzü yeniden keşfedeceksiniz. Aşk hayatınızda beklemediğiniz gündemler yaşayabilirsiniz. Gireceğiniz sosyal ortamlarda kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Sosyal çevrenizde olan bazı kişilerin gerçek yüzleriyle karşılaşabilirsiniz. Önemli bir karar almadan önce enine boyuna düşünmelisiniz. Hafta sonu sağlığınıza ekstra dikkat etmelisiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR ( 23 TEMMUZ-22 AĞUSTOS)

Aslan BurcuSevgili Aslan ve yükselen Aslanlar hafta genelinde  olumlu etkiler alan nadir burçlardan olacaksınız. Hafta başında her türlü işiniz sorunsuz ilerleyecektir. Çarşamba günü kariyer hayatınızda ve aile içinde verdiğiniz tepkilerde dikkatli olun ani oluşacak olaylarda agresif tepkiler vermeniz mümkün. Dilinize hakim olmakta güçlük çekebilirsiniz. İş hayatınızda yaşanacak gelişmeler istifalara neden olabilir.  Özellikle kariyer hayatınızda yapacağınız önemli görüşmeler varsa Çarşamba günü yapmayın mümkünse Perşembe gününe erteleyin.

Cuma akşamından itibaren haftanın en şanslı günlerine giriş yapıyor olacaksınız. Tüm hafta sonu bu etkiler geçerli olacak. Uzun süredir hatta yıllardır günlerdir beklediğiniz her ne varsa bu günlerde gerçek olabilir. Olmaz dediğiniz imkansız dediğiniz şeyleri yaşarken bulabilirsiniz kendinizi. Alacağınız haberlerden tutun aşk hayatınızla ilgili konularda kariyerinizle ilgili konularda her türlü konuda yaşanacak olan mucizeler ayaklarınızı yerden kesebilir. Havalara uçabilirsiniz. Hafta sonu adeta hayat şansı üstünüze yağdıracak sevgili Aslan burçları.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR (23 AĞUSTOS-22 EYLÜL)

Başak BurcuSevgili Başaklar Pazartesi ve Salı gündeminiz ödemeler, borçlar ve krediler olacak. Seyahat planı olan Başaklar özellikle Çarşamba günü bazı aksaklıklar yaşayabilir. Yolculuklarında ertelenmeler ve rötarlar söz konusu olabilir. Eğitim, proje ve sunumlarınızda bir şeyler istediğiniz gibi yolunda gitmeyebilir. Her şey tamam dediğiniz bir zamanda bazı terslikler yaşanabilir.

Hafta sonuna doğru kariyer hayatınızla ilgili sizleri destekleyecek enerjiler olacak. İş arayan terfi bekleyen sevgili Başaklar özellikle Cuma günü bekledikleri haberleri alabilir. Hafta sonu duygusal hayatınızla ilgili gelişmeler yüzünüzü güldürecek nitelikte olacak. Uzun zamandır aşk bekliyorum diyorsanız tam zamanı olacak. Bir seyahat esnasında yada eğitim hayatınızda tanışacağınız yeni bir kişi ile yoğun bir aşk sürecinin içinde kendinizi bulabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda ise ufak operasyon geçirmesi gereken sevgili başaklar varsa pazartesi gününü es geçmelisiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER (23 EYLÜL-22 EKİM)

Terazi Burcu

Sevgili Terazi ve yükselen Teraziler hafta genelinde duygusal hayatınızda yaşayacağınız gelişmeler en önemli konularınız olacak. Özellikle Pazartesi günü duygusal konularda yara almaya çok açık enerjide olabilirsiniz. Partnerinizle yaşayacağınız gelişmeleri sevdiklerinizden işittiğiniz bir sözü içsel olarak fazlaca büyütebilirsiniz. Sorunlarınızı büyütmemeye özen gösterin. Partnerinizle yapacağınız konuşmalar varsa mümkünse Salı gününe erteleyin.

Çarşamba günü Mars Uranüs restleşmesinde elinizden ani para çıkışları olabilir. Beklenmedik borçlar canınızı sıkabilir. Para kayıpları yaşanabilir. Mümkünse Çarşamba günü dijital platformlardan alışveriş yapmayın. Çarşamba günü özellikle cerrahi bir operasyon geçirmeyin öteleyin. Hafta sonu kötü enerjileri üzerinizden atıyorsunuz gireceğiniz sosyal ortamlarda keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Özellikle akademik alanda yaşayacağınız sürpriz gelişmeler motivasyonunuzu yükseltebilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER (23 EKİM-22 KASIM)

Akrep Burcu

Sevgili Akrep ve yükselen Akrepler Pazartesi günü çalışma ortamınızda sert rüzgarlar esebilir. Özellikle yönetici konumundaki Akrepler altında çalışan kişiler ile problem yaşayabilir. Salı günü kariyer hayatınızdaki problemleri çözmek için daha uygun olacaktır. Özellikle Pazartesi ve Salı günü bağışıklık sisteminiz düşük olabilir havadan nem kapacağınız etkilerde olabilirsiniz.

Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri her konuda dikkatli olmalısınız. Özellikle ortaklıklarınız, uzun süreli birliktelikleriniz ve evliliklerinizle ilgili her türlü konuda beklenmeyen gelişmeler öfke patlamalarına neden olabilir. Boğa burcunda yaşanacak olan Tutulmada 180 derece karşıtlık alan burç siz olacaksınız ve en çok etki alan burç da siz olacaksınız. Bu süreçte ilişkilerinizde ipler kopma noktasına gelebilir. Uzun süreli birlikteliklerinizde büyük krizler yaşanabilir.  Hafta sonuna girmeden elinize beklemediğiniz  bir para geçebilir. Tüm hafta sonu boyunca parasal konularda şansınız oldukça açık olacak sevgili Akrepler. Borç alacak verecek konularında hafta sonu yeni düzenlemeler yapabilirsiniz.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR (23 KASIM-22 ARALIK)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yaylar, Ay düğümlerinin sizden çıkmaya başlamasıyla önümüzdeki süreçlerde eski iyimserliğinizin yeniden hayatınıza geldiğini göreceksiniz. Haftaya şanslı başlayan burçlardan olacaksınız. Pazartesi ve Salı günleri aşk hayatınızla ilgili krizler yaşanabilir ancak yaşadığınız krizleri Salı günü çözme fırsatı elde edeceksiniz. Cuma akşamından itibaren partnerinizle romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Kısa bir tatil planı yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda tüm sorunlarınızı çözme fırsatı elde edebilirsiniz.

Çarşamba ve Perşembe günleri gökyüzünde sert etkiler olacak. Sizler özellikle çalışma hayatınızda bu gerginliği hissedebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili ani ve beklenmedik durumlar yaşayabilirsiniz. Yönetici pozisyonunda bir Yay burcuysanız altınızdaki çalışanlarınızın bir şeyleri eksik yürütmesi nedeniyle iş hayatınızda sorumluluklar üstünüze kalabilir. Evcil hayvanlarınızın beklenmeyen sağlık sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR (23 ARALIK-22 OCAK)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak burçları haftaya başladığınızda ev ve aile konularınız gündemde olacak. Özellikle ev alıp satmak ve kontrat imzalamak gibi konularınız varsa Salı gününe ertelemelisiniz. Aile içinde bir takım sorunlar gereğinden fazla büyüyebilir kendinizi gereksiz çatışma ortamları içinde bulabilirsiniz. Aile içindeki problemleri Salı günü çözme fırsatı elde edebilirsiniz.

Çarşamba ve Perşembe günleri aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal hayatınızda özellikle Cuma günü bır takım sınavlar verebilirsiniz uzun süredir dostluk ilişkisi içinde olduğunuz kişilerle bağlarınızı koparma kararı alabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızın istemediğiniz bir yüzü ile karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu enerjiniz biraz düşebilir yalnız kalmak ve dinlenmek isteyebilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi eksik hissedebilirsiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURÇLARI (23 OCAK-22 ŞUBAT)

Kova Burcu

Sevgili Kova ve yükselen Kovalar her türlü iletişiminizin hızlı akacağı bir haftaya giriş yapıyor olacaksınız. Pazartesi ve Salı günleri söyledikleriniz çevrenizdeki kişileri yaralayabilir. Yakın çevre ilişkilerinizde akraba ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde beklenmedik gelişmeler keyfinizi kaçırabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri aile içinden birilerinin sağlık sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Herhangi bir konuda alım satım işiniz varsa ertelemelisiniz. Kendinizi beklemediğiniz tartışma ortamlarının içinde bulabilirsiniz.

Hafta sonu ise en şanslı burçlardan olacaksınız. Gökyüzü adeta hafta içinde yaşadığınız gerginlikler için sizlerden özür diler nitelikte olacak. Yaşayacağınız her türlü gelişme ayaklarınızı yerden kesecek nitelikte olabilir. Özellikle aşk hayatınızda yaşayacağınız sürpriz gelişmeler sizleri çok fazla mutlu edebilir. Kendinizi Uzun süredir beklediğiniz romantik ortamları yaşarken bulabilirsiniz. Artık olsun yeter dediğiniz her konuda mutlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR (23 ŞUBAT-22 MART)

Balık Burcu

Sevgili Balık ve yükselen Balıklar parasal konularınızın ön plana çıkacağı bir haftaya giriş yapıyor olacaksınız. Harcamalarınızı yaparken bir takım kayıplar yaşamanız söz konusu olabilir. Özellikle kartlarınızı düşürmek ve kaybetmeniz söz konusu olabilir, dikkat etmelisiniz. Pazartesi ve Salı günleri maddi değer taşıyan eşyalarınızın kaybolma ya da çalınma tehlikesi olabilir. Özellikle hesaplarınızdan yapacağınız para transferlerinde de dikkatli olmalısınız.

Çarşamba ve Perşembe günleri her ortamda agresif söylemleriniz ile dikkat çekebilirsiniz. Hayat sizi bir taşma noktasına getirebilir. Kardeşlerinizle ilgili alacağınız haberlerle onların yanında olmanızı gerektirecek şartlar koşullar oluşabilir. Hafta sonu karışık enerjilerden sonra huzurlu zamanlar geçirmek için fırsat elde edeceksiniz. Alacağınız haberler aile içinde kutlama yapacağınız nitelikte olabilir. Yakın çevrenizdeki kişilerin mutluluklarını paylaşabilirsiniz. Ayrıca partneri olan Balık burçları duygularını karşılıklı olarak yoğun yaşayabilir.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.