Haftalık Burç Yorumları- 9 Mayıs Haftası

9 Mayıs Haftası
9 Mayıs Haftası

9 Mayıs- 15 Mayıs haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

9 Mayıs – 15 Mayıs Haftasının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında ayın Başak burcunda olması nedeniyle daha detaycı ve takıntılı bir ruh hali içinde olabiliriz. Sağlık konuları gündemimizi oluştururken yeni detoks programlarına dahil olabiliriz. Günlük rutinlerimiz çalışma hayatımız önem kazanabilir. 

Hafta ortasında Jüpiter’in Koç burcuna geçmesi ile girişimci ve risk alan bir ruh halinde olacağız. Yaşamın içinde aktif, yenilikten ve değişimden korkmayan bireyler olarak rol alacağız. Yeni başlangıçlar bizim en büyük şansımız olduğunun farkına varacağız. Daha pozitif ve umut dolu bireyler olacağız. Olumsuzluk yaşasak dahi, bardağın dolu tarafından bakmayı öğreneceğiz. 

Jüpiter bulunduğu alanı genişleten bir etkiye sahip olduğundan Koç enerjisi bireysel bir enerji olduğundan kendi menfaatlerini koruyabilen sağlıklı bireyler olma yolunda adımlar atacağız. Merkeze kendimizi koymayı, önce “ben” diyebilmeyi öğreneceğiz. Daha hareketli ve tempolu bir sürece gireceğiz. İlerlemek ive kazanmak için risk alabilmenin cesaretini göstereceğiz. Risk almadan yenilenmeyeceğimizi anlayacağız. Kendimizi ve sonra hayatımızı yenilemek için adımlar atacağız.

Hafta sonu yaşanacak güneş Satürn karesi kariyer hayatımızda sağlığımızda ve otorite figürleri ile aramızda sorunlar yaşanmasına neden olurken sorumluluk almamızı gerektiren koşulları oluşturabilir. Yapacağımız her türlü önemli konuşmayı bu süreçte ertelememiz yerinde olacaktır.

9 Mayıs -15 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, hafta başında sağlığınızla ilgili konular gündem olabilir. Günlük rutinlerinizde yeni sağlık programlarına dahil olabilirsiniz. Her konuda daha detaycı ve vesveseli davranabilirsiniz. Hafta ortasına doğru içsel bir denge arayışı içinde olmanız mümkün özellikle ilişkilerinizde alma verme dengesini sorgulayabilirsiniz. 

Çarşamba günü itibari ile Jüpiter burcunuza yerleşecek bu dönemde hayatınızın genelinde rahatlama keyif konfor etkisi olacak. İşlerinizin ilişkilerinizin daha kolaylıkla ilerlediğine tanıklık edebilirsiniz, iyi bir planınız varsa istediğinizi elde edeceksiniz. Manevi olarak da rahatlık hissedilebilir. Hafta sonuna doğru ortaklaşa gelirler bankalar, kredi ve ödemeler gündeminiz olabilir. Parasal konularda önemli bir krizi çözmek zorunda kalabilirsiniz. Hafta sonu yaşanacak olan güneş Satürn karesinin etkisiyle parasal konularda konfor arayışı içinde olurken geleceğe dönük planlarınızda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Özellikle gelirlerinizi dengede tutmak adına üzerinize fazlaca sorumluluk yüklenmesi ruhsal açıdan motivasyonunuzun düşmesine neden olabilir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları,  hafta başında aşk hayatınız hobileriniz ve çocuklarınızla ilgili konular ön plana çıkabilir. Duygusal hayatınızda beklentileriniz fazla olurken takıntılı davranışlar sergileyebilirsiniz. Karşınızdaki kişiyi eleştirirken dozunu ayarlamaya özen göstermelisiniz. 

Çarşamba günü Jüpiter’in Koç burcuna geçmesiyle geri planda uğraştığınız konularda alakalı şanslar fırsatlar devreye girebilir. İç dünyanızda sizi yoran konularda manevi olgunluğa erişebilirsiniz, sizi yoran sağlık konularınız var ise bu yıl yeni tedavi yöntemlerine başlayabilirsiniz. Psikolojik olarak rahatlama hissedebilirsiniz. Ayın terazi burcuna geçmesiyle günlük rutinlerinizde çalışma ortamınızda birlikte iş yaptığınız kişilerle dengeli bir iletişim içinde olabilirsiniz. Bazılarınız için seyahatler artabilir. Hafta sonuna doğru ortaklı işlerinizde ve birlikteliklerinizde krizli bir durumu çözmeniz gerekebilir. Bazı konularda şüpheci davranışlar sergileyebilirsiniz. Güneş satürn karesinin etkisi ile kariyer hayatınızda sorumluluklarınız artarken kendinizi engellenmiş ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, hafta başında ailevi konular ev içi detaylar gündeminiz olabilir, taşınma yer değiştirme konuları öne çıkabilir. Fazla detaylar içinde boğulmamaya özen göstermelisiniz. Ayrıca aile büyüklerinin sağlık sorunları ile ilgilenmeniz gerekebilir. Hafta ortasında aşk hayatınızda dengeli olmaya çalışırken denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Bazı durumlarda stratejik davranmanız sizi kazançlı kılacaktır. 

Çarşamba günü Jüpiter’in koç burcuna geçmesiyle oldukça şanslı, sosyal etkilerin olduğu bir zamanda olacaksınız. Arkadaş çevresinden destekler almaya başlıyorsunuz bu dönemde sosyal çevreniz genişliyor, dış dünyada sesinizi daha çok duyurmaya başlıyorsunuz. Bazılarınız için yeni birliktelikler aşk fırsatı oluşabilir. Bazılarınız için de Jüpiter koç transiti çocuk sahip olma etkisi yaratabilir. Hafta sonuna doğru evlilik ve ortaklıklar konusunda kriz yaratacak durumlar yaşanabilir. Hafta sonu ise uzak mesafe seyahat planlarınızda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz, ticari eğitim ve hukuksal konularda engeller yaşamanız da söz konusu olabilir. Dışarıdan uzak mesafelerden beklediğiniz haberler ve gelişmeler sizin istediğiniz gibi olmazken sorumluluk almanız gereken şartlar oluşabilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)  

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, hafta başında yakın çevre ilişkileriniz ve akrabalarınız ile olan ilişkiler ön plana çıkacak. Kendinizi ifade ederken anlaşılmadığınızı düşünüp takıntılı ve vesveseli davranabilirsiniz. Hafta ortasında aile içinde dengeleri kurmakta zorlanabilirsiniz. Ebeveynleriniz ile farklı fikirlerde olurken politik davranmanız gerekebilir. 

Jüpiter’in koç burcuna geçmesi ile iş kariyer anlamında fırsatlar devreye girecek. İş teklifleri alabilir, iş hayatında yükseliş enerjisi deneyimleyebilirsiniz.  Bazılarınız için ev, aile ve yuva konularında yeni adımlar girişimler gündeme gelebilir. Bu dönem ilerleme kaydedeceğiniz bir süreçte olacaksınız. Hafta sonuna doğru ise ayın akrep burcuna geçmesiyle çocuklarınız hobileriniz ve duygusal hayatınızda dürtüsel davranabilirsiz, yaşadığınız krizli durumları çözmek size düşebilir. Hafta sonu ise Güneş Satürn karesi ortaklaşa gelirleriniz ve geleceğe dönük hedeflerinizde sorumluluk almanızı gerektiren şartları oluştururken kendinizi baskı altında ve sınırlandırılmış hissedebilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos) 

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, hafta başında parasal konular gelirleriniz ve kazanç kapılarınız ön planda olurken bazı konularda vesveseli ve takıntılı davranabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırmak adına çok fazla çalışmanız gerekebilir. Hafta ortasına doğru akrabalarınız ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde denge kurmakta zorlanabilirsiniz. 

Jüpiter’in koç burcuna geçmesiyle sizin için umutlarınızın tazelendiği, yeni yerler keşfetmek isteyeceğiniz bir dönem başlayacak. Seyahatleriniz artabilir, yurtdışı bağlantılarından fırsatlar görebilirsiniz. Bazıları için eğitim, yurtdışı, hukuksal konulardan şanslar ve fırsatlar devreye girebilir. Uzaktan eğitimler, sosyal medya konuları, üniversite eğitimi alanlarında önemli başlangıçlarınız olurken uzak mesafe bir ilişkiye başlamanızda söz konusu olabilir. Hafta sonuna doğru ayın akrep burcunda olması ailevi konularda ya da ebeveynlerinizle ilgili konularda krizli bir durumu çözmenizi gerektirebilir. Hafta sonu Güneş Satürn karesi ikili ilişkiler ve kariyer hayatınızda erkek figürleri ile gergin durumlar yaşanmasına neden olabilir. Otorite figürleri ile olan ilişkilerinize özen göstermelisiniz. Patron ya da partnerleriniz ile yapacağınız önemli konuşmaları başka bir zamana ertelemelisiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, hafta başında içsel olarak takıntılı olabilirsiniz. Yaşamınızdaki her konuda detaylar içinde boğulmaya meyilli olabilirsiniz. Hafta ortasında gelir gider dengenizi korumak adına önemli kararlar alabilirsiniz. Parasal konularda denge kurmak isteyebilirsiniz.

Jüpiter’in koç burcuna geçmesiyle sizin için gelir artışları gündeme gelecektir. Ekonomik koşullarınız düzelmeye başlıyor olacak, özellikle eşin geliri, kredi, miras, nafaka borçlar kredilerle alakalı fırsatlar yakalamaya başlıyor olacaksınız. Uzun süredir var olan sorunlarınızı çözüm üreteceksiniz. Bu dönem bireysel düşünmek yerine ekip çalışmalarından gelir elde edebilirsiniz. Hafta sonuna doğru kardeşleriniz ve yakın çevre ilişkilerinizde yaşanabilecek krizli durumlara karşı hazırlıklı olmalısınız. Hafta sonu Güneş Satürn karesinin etkisi ile günlük rutinlerinizde ve uzak mesafe işlerinizde bir takım engeller yaşamanız söz konusu olurken uzun vadeli planlarınızda sorumluluk almanızı gerektiren koşullar oluşabilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları,  hafta başında içsel olarak kendinizi huzursuz, hissedebilirsiniz motivasyonunuz düşük olabilir. Yaşamınızdaki her konuda geri planda hareket etmek isteyebilirsiniz. Hafta ortasında ise motivasyonunuz oldukça yükselecektir. Her konuda dengeli kararlı adımlar atarak yol almak isteyebilirsiniz. 

Jüpiter’in karşıt burcunuz olan koç burcuna geçmesiyle sizin için şanslı koşullar devreye giriyor olacak. İlişkiler cephesinde faydalar görmeye başlayacaksınız. Evliliğinizden, ortaklı işlerinizden, danışmanlık işlerinden, ikili ilişkilerden faydalar göreceğiniz bu dönem de duygusal hayatınızda önemli ilerlemeler sağlayacaksınız. Her konuda risk almak isteyeceğiniz bu dönemde daha net sınırlar çizmeye başlıyor olacaksınız. Cuma günü ayın akrep burcuna geçmesiyle parasal konularda gelirleriniz ve değerleriniz alanlarında krizli koşullar oluşurken bir taraftan tutkulu bir taraftan da kuşkucu tavırlar sergileyebilirsiniz. Hafta sonu ise Güneş Satürn karesinin etkisiyle aşk hayatınızda partneriniz ile denge bulmakta zorlanırken eşin kazançları ile ilgili konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Ayrıca ortaklaşa kazançlar miras ve hukuksal konularda bir takım engeller yaşamanız söz konusu olabilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, hafta başında sosyal çevreniz ve gelecek hedefleriniz ön planda olacak.  Yakın çevrenizden ve arkadaşlarınızdan bazıları size karşı eleştirel tavırlar sergileyebilir sizde bu durumu kafaya takabilirsiniz. İçsel olarak arkadaşlıklarınızı gözden geçirip bu konuda denge sağlamak isteyebilirsiniz. 

Jüpiter’in koç burcuna geçmesi ile  hizmet ettiğiniz alanlardan fırsatlar yakalamaya başlayacaksınız. İş ilişkilerinde desteklendiğinizi hissedeceksiniz, yanınızda çalışanlar tarafından iş birliklerine açık etkileriniz olacak. Sağlık koşullarında zorlandığınız durumlar var ise destekler görmeye başlayacaksınız yeni tedavi yöntemlerinden olumlu sonuçlar alacaksınız. Günlük rutinlerinizde şans ve fırsatlar sizinle olacak. Hafta sonuna doğru uzun süredir başlamak istediğiniz bir konuya tutkuyla sarılabilirsiniz. Yaşantınızı etkileyecek önemli bir karar alabilirsiniz. Hafta sonu yaşanacak olan Güneş Satürn karesi uzun süreli birliktelikleriniz ve ailenizle ilgili sorumlulukları ve problemleri ortaya çıkarabilir. Partneriniz ile aileniz arasındaki dengeyi sağlama görevi size düşebilir bu konuda sorumluluk almanız gerekebilir. Ailenizle ilişkiniz arasında kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları,  hafta başında kariyer hayatınız ön planda olacak titizlikle yürüttüğünüz işlerde yoğun bir temponuz söz konusu olabilir. Hizmet verdiğiniz alanlarda istediğiniz sonuçları almak isteyebilirsiniz. Hafta ortasında gelecek hedefleriniz daha da şekillenecek. Gelecek planlarınız ile ilgili konularda sosyal çevrenizden önemli destekler alabilirsiniz. 

Jüpiter’in koç burcuna geçmesi ile sizin için aşk ilişkilerle alakalı şanslar ve fırsatlar devreye girecek. İkili ilişkilerde flörtlerden destek görmeye başlıyorsunuz, yeni tanışmalar olabilir. Diğer taraftan çocuklarla alakalı konular veya eğlence hayatı ilgili yenilik enerjisi gündeminizde olacak. Bu geçiş size duygusal hayatınızda ilerleme potansiyeli sağlayacak. Hafta sonuna doğru içsel olarak sezgileriniz güçlü olurken zihninizi susturmakta güçlük çekebilirsiniz. İç dünyanızda krizli durumlar yaşayabilirsiniz. Hafta sonu Güneş Satürn karesi altınızda çalışan kişiler ya da birlikte iş yaptığınız kişilerle ilgili gergin süreçler yaşatabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Ayrıca günlük rutinlerinizde ve yakın çevre ilişkilerinizde sorumluluk almanızı gerektiren koşullar oluşabilir. Sizden yaşça büyük kişilerle anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak) 

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, hafta başında hafta başında ticari konular eğitim konuları hukuksal ve yurtdışı bağlantılı işlerinizde koşuşturmalı bir tempoda olabilirsiniz. Detaylara takılmaktan bütünü görmekte zorlanabilirsiniz. Hafta ortasında kariyer hayatınız ön planda olacak uzun süredir beklediğiniz iş fırsatını elde edebilirsiniz. İş hayatınızda haksızlığa uğradığını düşündüğünüz bir kişinin hakkını savunmak durumunda kalabilirsiniz. 

Jüpiter’in koç burcuna geçmesi ile ev aile ve yuva işlerinden fayda ve fırsatlar elde edeceğiniz bir dönem başlayacak. Ailenizin desteğini alabilirsiniz, bazılarınız için evlilikler gündeme gelebilir. Ailenizin genişleyeceği bu dönem, desteklendiğinizi hissedebilirsiniz. Hafta sonuna doğru sosyal çevreniz ile aranızda krizli durumlar yaşanabilir ve siz bir sorunu çözmek durumunda kalabilirsiniz. Geleceğe yönelik atacağınız bir adımda beklentiniz dışında gelişen olaylar sizi zorlayabilir. Hafta sonu yaşanacak olan Güneş Satürn karesinin etkisi ile parasal konularda ve yetenekleriniz ile ilgili konularda engeller yaşamanıza neden olabilir. Yeteneğinizi paraya çevirdiğiniz bir konuda sorumluluk almanız gerekirken yaşadığınız aksilikler sizi yorabilir. Ayrıca sevdiğiniz kişiler için para harcamanız gerekebilir. Bu durum sizi sıkıntıya sokabilir. Aşk hayatınızda ise partnerinizle aranızdaki sorunları çözmekte zorlanabilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları,  hafta başında ortaklaşa gelirleriniz krediler ve borçlar gündeminiz olabilir. Hafta ortasına doğru uzaklardan beklediğiniz haberler gelebilir uzak mesafe seyahatleriniz gündem olabilir. Ayrıca ticari konularda önemli bir girişim başlatabilirsiniz. Sosyal medya üzerinden yaptığınız işlerde yoğun bir tempo içinde olabilirsiniz. 

Jüpiter’in koç burcuna geçmesi ile ikili ilişkileriniz, yakın çevreniz, akrabalarınız kardeşlerinizden destekler görmeye başlıyorsunuz. Yeni eğitimler alabilirsiniz, yeni yolculuklara çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizin geliştiği genişlediği bir dönemde olacaksınız. Hafta sonuna doğru kariyer hayatınızda krizli bir durumu çözmeniz gerekebilir ya da iş hayatınızda şüphe duyduğunuz bir konu açıklığa kavuşabilir. Hafta sonu Güneş Satürn karesinin etkisi ile hayatınızın her alanında  engellenmişlik ve kısıtlanmışlık hissedebilirsiniz. Özellikle aile büyükleri ile fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz ortak noktada buluşmakta zorlanabilirsiniz. Aile büyüklerinin sağlık konuları gündeme gelirken ebeveynleriniz ile ilgili konularda sorumluluk almanız gerekebilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, hafta başında ikili ilişkileriniz ve birliktelikleriniz ön planda olacak. Eşinizle aranızda olan bir konuda fazla takıntılı davranabilirsiniz ve eleştirinin dozunu ayarlamakta zorlanabilirsiniz. Hafta ortasına doğru ise ortaklaşa kazançlarınızda denge sağlamakta zorlanabilirsiniz. Beklenmedik masraflarınız oluşabilir. 

Jüpiter’in koç burcuna geçmesi ile maddi konularla alakalı şanslı etkiler alacaksınız. Bu süreçte geliriniz artabilir, uzun süredir beklediğiniz paraları tahsil edebilirsiniz. Maddi konularla alakalı veya iş konularıyla alakalı yeni teklifler alabilirsiniz. Bu dönem daha bilinçli olursanız güçlü yatırımlar yapabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ayın akrep burcuna geçmesi ile sezgileriniz oldukça güçlü olabilir. İnandığınız konuların peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Ayrıca her konuda kendinizi daha tutkulu hissedebilirsiniz. Yeni bir eğitim programına başlayabilirsiniz. Hafta sonu yaşanacak olan Güneş Satürn karesinin etkisi ile yakın çevrenizden bazı kişilerin arkanızdan çevirdiği işleri öğrenebilirsiniz. Akrabalarınızın ya da kardeşlerinizin sizden sakladığı bir sırrı öğrenebilirsiniz. Ayrıca yakın çevrenizdeki kişilerin sağlık sorunları ile ilgilenmeniz gerekirken çevrenizdeki kişilerin sorunlarını çözmek size düşebilir. 


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.