Haftalık Burç Yorumları- 11 Nisan Haftası

Haftalık Burç Yorumları- 11 Nisan Haftası
Haftalık Burç Yorumları- 11 Nisan Haftası

11 Nisan -17 Nisan haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

11 Nisan -17 Nisan Haftasının Genel Etkileri Neler?

Haftaya 12 Nisan’da yaşanacak olan Jüpiter Neptün kavuşumunun şanslı etkilerini yoğun olarak hissederek başlayacağız. Her konuda daha iyimser daha insancıl hareket etmek isteyeceğiz. Hayalini kurduğumuz her şeyde büyük şanslar ve fırsatlar elde ederken  gerçekçiliği elden bıraktığımız takdirde büyük hayal kırıklıkları da yaşamamız söz konusu olabilir. Jüpiter Neptün kavuşumu aslında bizlere hayallerimize giden yolda ne kadar gerçekçi olmamız gerektiğinin önemini anlatacak. Ayrıca bu dönemde gökyüzünde şifa bolluk ve bereket enerjisi büyüyecek.

Hafta ortasında Mars’ın Balık burcuna geçmesi ile harekete geçmek için verdiğimiz kararlar hızlı bir şekilde değişkenlik gösterebilir. Başlattığımız her işte sorun ile karşılaştığımızda vazgeçme enerjisinde olabiliriz. Ama aynı zamanda hayallerimizi gerçekleştirmek için de harekete geçebiliriz.

Hafta sonunda ise Terazi burcunda yaşanacak olan Dolunayın etkilerini hissedeceğiz. Dolunayın etkisi ile ilişkilerimiz ve ortaklıklarımızda denge kurmakta zorlandığımız yüzleşmeler yaşayacağız. Bu dönemde hayatımızdaki ilişkiler keskin bir virajdan geçebilir. Koç Yeni Ayı ile başlattığımız girişimlerin sonuçlarını dolunay ile beraber somut olarak alıyor olacağız.

11 Nisan -17 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları,  hafta başında Jüpiter Neptün kavuşumun etkilerini yoğun bir şekilde hissediyor olacaksınız. Bu dönemde kadersel ve manevi dönüşümler yaşayacağınız önemli fırsatlar elde ederken yurt dışı, eğitim ve ticari konularda destekleneceğiniz etkiler içinde olacaksınız. Ancak bu süreçte manevi tarafı güçlü olan kişilere kapılma eğiliminde olabilirsiniz. Bu nedenle neye ve kime inandığınıza dikkat etmelisiniz. Kavuşumun etkisi ile önemli bir hukuksal sorununuzu çözüme kavuşaturabilirsiniz.

15 Nisan’da Marsın Balık burcuna geçmesiyle üzerinizde bir rehavet oluşabilir. Enerjinizi istediğiniz yönde kullanamayabilirsiniz. Yataktan kalmak istemeyeceğiniz her türlü eyleminizde zorlanacağınız etkiler içinde olabilirsiniz. 16 Nisan’da Terazi burcunda yaşanacak Dolunayın etkisi ile ilişkisinde sorun yaşayan Koç burçlarının problemleri daha çok gün yüzüne çıkabilir ve ilişkilerini bitirme kararı alabilir. İlişkisi olmayan Koç burçları ise yeni bir ilişkiye başlayabilir. Dolunayın etkisi ile aşk hayatınızda hassas bir süreçten geçiyor olacaksınız.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, Jüpiter Neptün kavuşumunu, sosyal çevreniz ve gelecek planlarınız alanında yaşıyor olacaksınız. Kavuşumun etkisi ile arkadaşlarınızda ve sosyal çevrenizden geleceğe yönelik planlarınızda önemli destekler alabilir, fırsatlar elde edebilirsiniz. Arkadaşlarınızla gireceğiniz işlerde şansınız ve faydanız yüksek olacaktır. Bu dönemde sosyal çevrenizdeki kişilerle önemli bir organizasyona dahil olabilir burada tanıştığınız kişilerle güçlü bağlantılar kurabilirsiniz.

Marsın Balık burcuna geçmesiyle sosyal çevreniz daha da hareketlenebilir. 16 Nisan’da Terazi burcunda yaşanacak Dolunay iş, hizmet, günlük rutinler ve sağlık evinizde gerçekleşiyor olacak. Dolunayın etkisi ile çalışma ortamınızdaki kişilerle denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Çalışma ortamıyla ilgili önemli farkındalıklar elde ederken bazı sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Dolunayın etkisi ile Terazi burcunun temsil ettiği konularda sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Özellikle bel, böbrek, şeker ve hormonal dengesizliklere dikkat etmelisiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları,  Neptün Jüpiter kavuşumu kariyer hayatınızda önemli fırsatlar elde etmenizi sağlayabilir. Meslek hayatınızda kavuşumun etkisi ile çok önemli adımlar atabilirsiniz. Yöneticilerinizden büyük destekler görebilirsiniz. Mars’ın da Balık burcuna geçmesi ile kariyer hayatınız hareketlenecektir. En çok koşuşturma yaşayacağınız alan iş hayatınız olacaktır. Bu süreçte eşinizin ya da partnerinizin ailesinden önemli bir fayda sağlayabilirsiniz. 

Terazi Burcunda yaşanacak Dolunayın etkisi ile ilişkilerinizde denge kurmak ön planda olurken kendi istek ve beklentilerinize hobilerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda yaşadığınız belirsizlikler daha belirli hale gelebilir ve önemli yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. İlişkisi olmayan İkizler burçları iş çevrelerinden olan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlayabilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)  

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları,  Jüpiter Neptün kavuşumu kendinizi geliştireceğiniz alanda yaşanıyor olacak. Kavuşumun etkisi ile önemli bir eğitim fırsatı elde edebilirsiniz. Sosyal medya üzerinden işler yapıyorsanız parlayacağınız bir etki alabilirsiniz. Bu alan aynı zamanda inançlarınız ve inandıklarınız ile ilgili bir alan olduğu için inandığınız şeyler doğrultusunda ilerlerken önemli şanslar elde bilirsiniz. İş hayatınızda seyahatleriniz artabilir seyahatleriniz esnasında önemli insanlarla tanışabilir, bu kişilerin geleceğinize dönük planlarınızda faydasını görebilirsiniz. 

Mars’ın Balık burcuna geçmesiyle ticari işleriniz ve kazançlar alanınız hareketlenecektir. 16 Nisan’da yaşanacak Dolunay aile ve yuva alanınızı etkileyecek aile hayatınızda dengeyi korumak dolunayın etkisi ile zorlaşabilir. Aile içinde yaşadığınız sorunlar daha görünür hale gelirken radikal kararlar almanız söz konusu olabilir. Oldukça hassas bir süreçten geçebilirsiniz. Aile hayatınızda oluşacak gündemler iş hayatınızı etkileyebilir. 

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos) 

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları,  Jüpiter Neptün kavuşumu ile ortaklaşa para alanlarınızda önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kazançlarınızın artacağı bir dönemde olacaksınız. Uzunca bir süredir beklediğiniz para varsa kavuşumun etkisi ile elinize geçebilir. Hayatınızda bolluk ve bereket enerjisi hakim olabilir. Miras yolu ile beklediğiniz para varsa sonuçlanabilir.

15 Nisan’da Mars’ın Balık burcuna geçmesiyle seyahatler ve eğitim alanında daha isteksiz olabilirsiniz, enerjinizi parasal konulara yönlendirmek isteyebilirsiniz.16 Nisan’da Terazi burcunda yaşanacak Dolunayın etkisi ile yakın çevrenizde olan konu ve olaylar önem kazanabilir. Akraba ve kardeşlerinizle ilişkilerinizde denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Ya da yakın çevrenizdeki kişilerin sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Dolunayın etkisi ile araç kullanırken kazalara açık bir etki alabilirsiniz. Trafikte bu süreçte dikkatli olmalısınız. Satış reklam ve pazarlama alanlarında çalışıyorsanız Dolunayın etkisi ile sizi huzursuz edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, Jüpiter Neptün kavuşumunu ikili ilişkiler alanınızda yaşanacak. Bu süreçte partnerinizle olan ilişkinizde maddi ve manevi anlamda birbirinize fayda sağlayacağınız etkiler hakim olacak. Kavuşumun etkisi ile ilişkiniz daha da güzelleşebilir geleceğe dair önemli kararlar alabilirsiniz. Partnerinizin ailesi ile tanışabilirsiniz ya da ailelerin ilişkiye vereceği destekler sizleri mutlu edebilir. Bu dönemde ilişkilerden yana şanslı mutlu ve iyimser olacaksınız.

15 Nisan’da Mars’ın Balık burcuna geçmesiyle enerjinizi tamamen ilişkilerinize vereceksiniz. 16 Nisan’da Terazi burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile para ile ilgili konular gündeminiz olacak dolunayın etkisi ile önemli bir parasal sorununuzu çözüme kavuşturabilirsiniz. Finansal konularda denge kurmanızı gerektiren koşullar söz konusu olabilir. Kazançlarınızı arttırmaya yönelik girişimlerinizde Dolunayın etkisi ile beklediğiniz sonuçları alabilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, Jüpiter Neptün’ün kavuşumu ile beraber çalıştığınız kişilerden yana ya da birlikte iş yaptığınız kişilerden yana şansınızın bol bir dönemde olacaksınız. İletişime dayalı bir işiniz varsa sosyal medya üzerinden bir iş yapıyorsanız güzel geri dönüşler alabilirsiniz. Ayrıca iş arayan Terazi burçları iş ile ilgili haber bekleyenler kavuşumun etkisi ile kariyer hayatlarında oldukça şanslı olacaklar. 

Mars’ın Balık burcuna geçmesi ile çalışma hayatınızda yüzünüzü güldüren destekler görebilirsiniz. Bu süreçte kilo almaya daha açık etkide olabilirsiniz ya da bazı hormonal dengesizlikler yaşamanız söz konusu olabilir. 16 Nisan’da sizin burcunuzda yaşanacak olan Dolunayın etkisi ile yaşadığınız sağlık sorunları daha görünür hale gelebilir. Hızlı alacağınız haberler gündeminizi oluştururken yaşantınızın her alanında denge kurma çabası içinde olabilirsiniz. Hayatınıza dair ilişkilerinize dair alacağınız kararlar Dolunay döneminde sizin için önemli olabilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, Jüpiter Neptün kavuşumunun etkisi ile risk alanınızda yatırımlarınız, çocuklarınızla ilgili bir gündeminiz ya da aşk hayatınızda beklediğiniz şeyler varsa gelişmeler yaşanabilir. Yaşantınızın bu alanlarında oldukça şanslı etkiler içinde olacaksınız. Ayrıca şans oyunu ve çekilişlerden yana da şansınız yüzünüze gülebilir. 

15 Nisan’da Mars’ın Balık burcuna geçmesiyle de aşk hayatınız oldukça hareketlenebilir. 16 Nisan’da yaşanacak Dolunay kadersel alanınızda gerçekleşiyor olacak. Yaşayacağınız gelişmelerde şartları ve koşulları değiştirmek çok mümkün olmayabilir. Her konuda zorlanmalar yaşayabilirsiniz ve arkanızdan dönen bazı olaylar olabilir. Beklenmedik durumlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu süreçte ruhunuzu ve bilinçaltınızı şifalandırmaya çalışmalısınız. Dolunayın etkisi ile küs olduğunuz kırgın olduğunuz kişilerle vedalaşmak size iyi gelecektir ya da bu kişilerle bir araya gelerek yaşadığınız sorunları çözmek sizleri ruhen rahatlatacaktır.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, Jüpiter Neptün kavuşumunun etkisi ile aile içinde uzun süredir beklediğiniz olumlu gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Ev hayatında yaşayacağınız gelişmeler hane içinde kutlama sevinci yaşatabilir. Ya da bu süreçte evle ilgili önemli bir gelişme yaşanabilir. Emlak işleriniz varsa bu alanlarda önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Hayalini kurduğunuz evi bulabilirsiniz. 

15 Nisan’da Mars’ın da Balık burcuna geçmesi ile yer değiştirme taşınma konularınız hız kazanabilir. 16 Nisan’da Terazi burcunda yaşanacak Dolunayın etkisi ile arkadaş çevrenizde yaşanacak olan gelişmeler sizin de hayatınızı etkileyebilir. Arkadaş çevrenizden olan bir kişi ile duygusal bir başlangıç yapmanız söz konusu olabilir. Bazı arkadaşlarınızla aranızda denge kurmakta zorlanabilir ufak tefek sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Parasal anlamda ise önemli bir işin parasal olarak karşılığını alabilirsiniz. Maddi anlamda arkadaş çevrenizden destekler görebilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak) 

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, Jüpiter Neptün kavuşumunu yakın çevre alanlarınızda yaşayacaksınız. Yakın çevrenizdeki kişilerden göreceğiniz şans ve fırsatlar bu dönemde artabilir. İletişimsel işlerinizde büyük organizasyonlar ve büyük birleşmeler karşınıza gelebilir. Kendinizi şanslı mutlu ve iyimser görebilirsiniz. Hem etrafınızdaki insanlara yardım edeceksiniz hem de kendinizi geliştireceksiniz. Ayrıca yurt dışı işlerinizde beklediğiniz fırsatlar ayağınıza gelebilir. 

Mars’ın Balık burcuna geçmesiyle yakın çevre ilişkilerinizde enerjinizi çok daha fazla harcayacaksınız. 16 Nisan’da yaşanacak olan Dolunayın etkisi ile kariyer hayatınız gündeminiz olacak. Kariyer hayatınızda önemli  bir konu yaşanabilir. Birlikte iş yaptığınız ya da yanınızda çalışan kişilerle bir takım sorunlar yaşamanız söz konusu olabilir. Ayrıca kariyer hayatınızla ilgili beklediğiniz bir haber varsa bu dönemde beklediğiniz haberi alabilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları,  Jüpiter Neptün kavuşumunun etkisi ile maddi konularda büyük bir şans elde edebilirsiniz. Özellikle uzun süredir emek verdiğiniz bir işin maddi karşılığını almak sizleri mutlu edebilir. Ayrıca bu süreçte büyük bir organizasyona dahil olabilir ve parasal olarak büyük kazançlar sağlayabilirsiniz. Beklediğiniz paralar varsa bu dönemde elinize geçebilir. Çevrenizdeki kişilerin parasal gücünü üzerinizde hissedebilirsiniz. 

15 Nisanda Mars’ın Balık burcuna geçmesiyle enerjinizi en çok parasal alanlarda harcayacaksınız. 16 Nisan’da yaşanacak Dolunay seyahat ve eğitim alanınızı hareketlendirecek. Dolunayın etkisi ile bir seyahat planı gündeminiz olabilir. Ayrıca ticari faaliyetler ve hukuksal alanlarda beklediğiniz gelişmeler yaşanabilir. Kendinizi geliştirdiğiniz kendinizi daha fazla geleceğe hazırladığınız bu süreçte dolunayın etkisi ile önemli kararlar almanız söz konusu olabilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, Jüpiter Neptün kavuşumu hayallerinizi isteklerinizi bir bir karşınıza getirebilir. Özellikle kariyer alanınızda büyüme enerjisi içinde olabilirsiniz. Çevrenizdeki kişiler tarafından da fark edileceğiniz etkiler içinde olacaksınız. Ancak bu süreçte karasızlıklardan uzak durmalısınız. 

15 Nisan’dan sonra enerjiniz kuvvetlenecek kendi yönünüzü bileceğiniz enerjilerde olurken karasızlıklarınız son bulacak. Enerjinizi kullanmakta zorlandığınız alanlar geri planda kalacak. Parasal konularda daha hızlı hareket edeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Dolunayın etkisi ile ortaklaşa para alanlarınızda önemli gelişmeler yaşayacaksınız. Para ödemeleri ya da para girişleriniz ön planda olabilir. Korkularınızın üzerine gittiğiniz bu süreçte daha fazla güçlendiğinizi hissedebilirsiniz.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.